درمان خانگی بالا رفتن چربی خون

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

چربی خون عبارتست از بالا رفتن مقدارکلسترول و یا تری گلیسرید از مقدار طبیعی آنها در خون که باعث بیماری چربی خون می شود. میزان این مواد در خون در اثر مصرف مواد غذایی بیش از میزان مورد نیاز یا هنگام بروز اختلال در سوخت و ساز چربی، افزایش می یابد.چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب رفتگی پا می شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می شود و فرد را بیدار می کند.

برایلطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

افزایش چربی خون همراه با بیماریهایی مانند کم کاری تیروئید، بعضی از بیماریهای کبدی و کلیوی ، بیماریهای قند(دیابت) ، نارسایی مزمن کلیه، چاقی، بعضی از عفونتها ، اعتیاد به الکل ، ایدز و دیده می شود. افزایش چربی خون با تجمع در دیواره رگ ها، تنگی آنها را به دنبال دارد و به همین دلیل باعث افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی، درد قفسه سینه و گرفتگی عروق می شود.برای تشخیص بالا بودن چربی خون، اندازه گیری دو نوع چربی خون یعنی کلسترول وتری گلیسیرید انجام می شود. دراین میان معمولاافزایش کلسترول به عنوان عامل بیماریزای جدیدتری مطرح میشود.

برایلطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

سطح بالا کلسترول بالا می‌تواند منجر به مشکلات جدی و حتی کشنده شود. برای درمان کلسترول بالا با دکتر نیم همراه باشید. کلسترول بالا خون خطر ابتلا به بیماری قلب را افزایش می‌دهد.

بر اساس آمار از هر 5 نفر یک نفر درگیر به مشکل کلسترول بالا خون می‌باشد. کلسترول بالا در ایجاد بیماری‌های قلبی و عروقی مشارکت مستقیم دارد و می‌تواند منجر به سکه مغری و بیماری‌های قلبی شود.

کلسترول شبیه به چربی می‌باشد و در خون ما گردش می‌کند. سطح کلسترول خون باید کمتر از 2 میلی‌گرم در هر دسی لیتر خون باشد. هنگامی که به مقدار 24 یا بشود بسیار خطرناک می‌شود.

مقداری از کلسترول توسط غذاهایی که می‌خورید جذب بدن می‌شود، اما بیشترین مقدار کلسترول در بدن ساخته می‌شود. کلسترول به ساخته‌شدن سلول‌های جدید و هورمون‌ها کمک می‌کند و مقدار اضافی آن در دیواره رگ‌ها می‌ماند.

ما در اینجا چندین روش درمان کلسترول با گیاهان دارویی برای شما آماده کرده‌ایم با همراه دکتر نیم باشید.

درمان خانگی بالا رفتن چربی خون

لیست مطالب :

تحقیقات نشان داده‌اند که گشنیز سبب کاهش کلسترول و تری گلیسیرید می‌شود.

دانه‌های گشنیز برای درمان کلسترول بالا و مدیریت دیابت مفید است.

اگر شما پودر تخم گشنیز ندارید می‌توانید، دانه‌های گشنیز را خشک‌کنید و سپس پودر کنید.

پیاز قرمز برای درمان کلسترول بالا خون مفید است.

دانشمندان هنگ‌کنگ دریافتند که پیاز قرمز به کاهش کلسترول کمک می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

آمله یکی دیگر از روش‌های درمان کلسترول با گیاهان دارویی می‌باشد. آمله به‌عنوان یک عامل طبیعی هیپولیپیدمی عمل می‌کند.

سرکه سیب با کاهش کلسترول و تری گلیسیرید برای درمان کلسترول بالا خون مفید است. علاوه بر این‌یک درمان خانگی عالی برای بیماری‌هایی ازجمله ری فلاکس اسید، فشارخون بالا، نقرس، عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی و دیگر موارد است.

به‌تدریج مقدار سرکه سیب را به دو قاشق غذاخوری در هر لیوان افزایش دهید. اگر طعم سرکه سیب را دوست ندارید می‌توانید آب‌پرتقال، آب سیب، آب انگور یا سایر میوه‌ها را نیز مخلوط‌کنید.

نوشیدن سه فنجان آب پرتقال تازه به‌صورت روزانه می‌تواند برای درمان کلسترول بالا به‌صورت طبیعی مفید باشد. پرتقال غنی از ویتامین C و فلاونوئید ها است.

اگر آب پرتقال حاوی استرول باشد بهتر است.

مطالعات نشان داده‌اند که حدود 3 گرم فیتواسترول در روز می‌تواند به کاهش کلسترول بدن 11 تا 15 درصد کمک کند. بنابراین دو لیوان آب پرتقال غنی‌شده با استرول در روز بنوشید.

شما نیز می‌توانید برای درمان کلسترول بالا از روغن نارگیل به‌عنوان یک روش مناسب استفاده کنید. اگرچه روغن نارگیل یک چربی اشباع است اما حاوی اسید لوریک است سبب افزایش HDL (کلسترول خوب) می‌شود و نسبت LDL (کلسترول بد) به HDL را بهبود ببخشد.

شما برای درمان کلسترول با گیاهان دارویی می‌توانید از جو سر استفاده کنید زیرا سبب کاهش میزان کلسترول می‌شود. جو دو سر حاوی فیبر محلول است و جذب کلسترول را کاهش می‌دهد و سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می‌دهد.

روغن ماهی و ماهی‌های چرب مانند ماهی خال‌مخالی، ماهی تن، ماهی قزل‌آلا، شاه‌ماهی، ساردین سبب کاهش‌تری گلیسیرید (چربی‌های خون) کمک کند و از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

گردو، بادام، بادام‌زمینی، فندق، پسته و سایر آجیل‌ها برای درمان کلسترول بالای خون مفید است. زیرا آن‌ها غنی از استرول‌های گیاهی و فیبر هستند. مخصوصاً گردو که سبب کاهش کلسترول و تری گلیسیرید می‌شود.

چای سبز یک منبع غنی از پلی فنول است. این ترکیبات مزایای سلامتی زیادی را برای انسان به ارمغان می‌آورد. چای سبز دارای غلظت پلی فنول است که نه‌تنها سبب کاهش LDL (کلسترول بد) بلکه سبب افزایش HDL (کلسترول خوب) می‌شود.

دانه‌های شنبلیله از زمان قدیم به‌عنوان یک گیاه دارویی مورداستفاده قرار می‌گرفت. دانه‌های شنبلیله غنی از ویتامین E هستند و دارای خواص ضد درد، ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی هستند. دانه‌های شنبلیله به حذف کلسترول از بدن کمک می‌کند.

سالاد برای درمان کلسترول بالا مفید است. کاهو گیاهی است که سبب کاهش چربی خون می‌شود. کاهی نیز سبب کاهش LDL می‌شود.

علاوه بر گیاهان دارویی انتخاب رژیم غذایی سالم نیز ضروری است.

نظر

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *