درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی

درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی
درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی

در سلامت ۱۶ آذر ۱۳۹۵ ۳ نظر 14,14 بازدید

سیدجلال حسینی متخصص طب سنتی با اشاره به درمان دیسک کمر به وسیله داروهای گیاهی اظهار داشت: ترکیب روغن سقز و بادام تلخ را به روی کمر باید به آرامی ماساژ داد تا فشار ناشی از آن از روی رگ‌های سیاتیک برداشته شود.

برای بهبود دیسک کمر و درد ناشی از آن می‌توان هفته‌ای یک بار زالو در اطراف محل درد انداخت تا درد ناشی از آن ساکت شود.

انجام حرکات ورزشی مناسب می‌تواند گودی کمر را از بین ببرد و یک آرامش خاصی را برای فرد بیمار به همراه آورد.درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی

افراد مبتلا به دیسک کمر باید شب‌ها از پتو به جای تشک استفاده کنند تا گودی کمر آنها به حالت عادی برگردد.

همچنین ۱۰ گرم دنبه گوسفندی به اضافه ۲ قاشق مرباخوری زردچوبه و چهار عدد خرما به همراه ۲۰ گرم آرد گندم و ۲۰ گرم قرص ضد درد کمر را با هم مخلوط کنید، آن را به پارچه‌ای آغشته کنید و بر روی کمر قرار دهید و تا صبح به همان حالت قرار دهید.

با حوصله و استمرار در مصرف داروهای مربوطه و خصوصاً حفظ آرامش و پرهیز از اضطراب و ناراحتی های روحی قابل درمان است. درد عصب سیاتیک می تواند به صورت دردهای ملایم یا شدید در نواحی مفصل کمر، باسن، پا و ساق پا ظاهر شود. شما همچنین ممکن است با احساس ضعف وبی حسی در این نواحی مواجه شوید. برخی از مهمترین نسخه های درمان سیاتیک به روش طب سنتی علاوه بر طب سوزنی دیسک کمر عبارتند از :

۱- استفاده از جوشانده سیاهدانه یا پودر شده آن که با عسل مخلوط شده باشد به صورت خوراکی طی دوره ای دو ماهه بسیار مفید است.

۲- خوردن روزانه یک قاشق مرباخوری اسفند تمیز در دو نوبت صبح و عصر در بهبود دردهای سیاتیکی اثر زیادی دارد.

۳- توصیه می شود افراد مبتلا به دردهای سیاتیکی، روزانه ۳۰ گرم گل بابونه خشک را در ۱ لیتر آب دم کرده و طی ۳ وعده، میل نمایند.

۴- یکصد گرم سورنجان خشک را نرم کرده، داخل کپسول های پانصد گرمی ریخته، روزی دوکپسول میل شود.

۵- مصرف سیر پخته یا بو داده همراه کمی انجیر و مغز گردوی تازه، دردهای سیاتیکی و کمردردهای ناشی از غلبه سردی را بهبود می بخشد.

۶- خوردن روزانه چند عدد خرما و همچنین مالیدن مخلوطی از خرمای بدون هسته و دنبه و زنجبیل، و کمی روغن کنجد به موضع درد و بستن آن روی ناحیه کمر، در تسکین درد بسیار مؤثر است.

۷- یکی از بهترین گیاهان داروی کمر درد که به سرعت دردهای سیاتیکی را آرام می کند، اکلیل کوهی است. طرز استفاده از این گیاه دارویی به این شکل است که دویست گرم برگهای خشک اکلیل کوهی را پودر کرده، در عسل خمیر نموده و روزانه ۱ قاشق مرباخوری میل شود. 

همچنین می توان از حمام دارویی اکلیل استفاده کرد به این صورت که یکصد گرم از این گیاه را در یک لیتر آب جوشانده و داخل آب وان حمام ریخته، به مدت نیم ساعت در آن دراز بکشید.

۸- از دیگر نسخه های شفابخش در درمان کمر درد و دردهای سیاتیکی، مرهم گندگن می باشد. طرز تهیه این مرهم به قرار ذیل است:

 بیست گرم پوست گندگن را پودر کرده در پنج گرم جوهر این گیاه مخلوط می نماییم و در پارچه نمناکی ریخته، سپس یکصد گرم مغز بادام تلخ رنده شده را به آن اضافه کرده و پارچه را فشار دهید تا روغن خارج شود، حال روغن صاف شده را به محل درد مالیده، تفاله را هم با کمی پودر زنجبیل روی موضع درد ببندید.

۹- استفاده از مرهم لاله سرنگون نیز در درمان دردهای سیاتیکی مؤثر است. برای تهیه این مرهم، ابتدا ۵۰ گرم دنبه گوسفند که به ملایمت با حرارت ذوب شده را به آن افزوده و خوب به هم می زنیم و سپس کمی روغن کنجد به آن اضافه کرده، هر بار کمی از این مرهم را روی کمر گذاشته با پارچه نازکی ببندید.

۱۰- از دیگر داروهای مؤثر در درمان درد سیاتیک، ترب سیاه است که می توان آب آن را میل نمود و تفاله اش را روی موضع درد بست.

۱۱- استفاده از قرص سورنجان با ترکیب و فرمول خاص که شامل ۲۰ گرم سورنجان، ۱۰ گرم بوزیدان، ۱۰ گرم میخک، ۱۰ گرم زنجبیل و ۱۰ گرم گل زوفا می باشد و در عسل خمیر شده به صورت قرص مصرف می شود، از قویترین راه های درمان کمردرد و پادرد های سیاتیکی است.

۱۲- به عنوان آخرین تجویز و شاید مهمترین درمان دردهای کمر، سیاتیک و دیسک کمر، مجدداً تأکید می شود پرهیز از استرسهای روحی و مصرف آرام بخشهای گیاهی مثل بادرنجبویه، اسطخدوس و بابونه در تسکین این نوع دردها و کوتاه نمودن طول درمان بسیار مؤثر و مفید است.

برای رفع کمر درد راههای مختلفی وجود دارد.تجویز دارو برای درمان کمر درد باید زیر نظر پزشک انجام شود با این حال بسیاری از مواد گیاهی در رفع درد کمر موثر هستند.

ریشه تازه و خشک شده زنجیبل خواص دارویی دارد.

اختلال کار معده، تهوع و یا نفخ با چکاندن یک یا دو قطره از روغن زنجبیل روی یک حبّه قند و یا یک قاشق عسل برطرف خواهد شد.

 از جوشانده یک و یا دو بُرش از ریشه تازه زنجبیل می توان برای درمان سرماخوردگی همراه با لرز و آبریزش بینی استفاده نمود.

 کارشناسان ریشه تازه زنجبیل را محرّک خوبی برای گردش خون می دانند.

روغن زنجبیل را می توان به روغن ماساژ برای دردهای رُماتیسمی و صدمات استخوانی اضافه کرد.

 از جوشانده ریشه خشک شده زنجبیل نیز می توان برای رفع احساس پُری شکم و خلط بیش از حد نیز بهره بُرد

روغن ماساژ تهیه شده از ۵ تا ۱۰ قطره روغن زنجبیل همراه با ۲۵ میلی لیتر روغن بادام برای درمان گیاهی کمر درد مناسب است.

دیسک‌های بین‌مهره‌ای در کل یک چهارم طول ستون فقرات را تشکیل می‌دهند. دیسک‌ها در ناحیه‌ی گردن و کمر که حرکت بیشتری دارند، ضخیم‌تر هستند.

ساختمان کمر عبارت است از: مهره ها، دیسک بین مهره ها، رباط های اطراف ستون فقرات و دیسک، نخاع، اعصاب، عضلات کمر، لگن و پوست پوشاننده کمر. کمردرد ستون فقرات از چندین مهره تشکیل شده است. این مهره ها باعث حرکت می شوند. همچنین حفاظت از نخاع را بر عهده دارند.

نخاع شامل مجموعه ای از اعصاب است. این اعصاب از مغز تا پایین ستون فقرات کشیده شده اند. دیسک ها مانند بالش در بین مهره ها می باشند. این دیسک ها، فشار را به حداقل ممکن می رسانند. قسمت مرکزی دیسک قابل پاره شدن می باشد و به همین دلیل می تواند موجب ناراحتی بافت عصب سیاتیک و بروز درد سیاتیک گردد. رباط ها یکی از قوی ترین بافت های نرم فیبری می باشند که استخوان ها را به هم می چسبانند. رباط ها باعث چسبندگی و ارتباط مهره ها به همدیگر و دیسک ها می شوند. بسیاری از عضلات مربوط به خم شدن و چرخاندن کمر و حرکت دادن انتهای بدن، از طریق تاندون ها به ستون فقرات متصل می شوند. کمر دارای وظایف متعددی می باشد، از جمله: حرکت بدن، حفاظت از بافت های بدن و حمایت از ساختمان بدن. هنگامی که ایستاده ایم، پایین کمر، وزن بدن را تحمل می کند. هنگامی که خم میشویم و یا کمر را می چرخانیم، پایین کمر در حال حرکت می باشد.بنابراین اضافه وزن و حرکات نادرست موجب درد پایین کمر می شود. پس صدمه به ساختار بدن (مانند ستون فقرات، عضلات، تاندون ها و رباط ها) را می توان از طرز ایستادن و حرکت فرد تشخیص داد حفاظت از بافت نرم سیستم عصبی و نخاع و لگن و شکم یکی از عملکردهای اساسی کمر می باشد.

۱- فشار به کمر یا دررفتگی کمر

صدمه به رباط ها، تاندون ها و یا عضلات کمر موجب وارد آمدن فشار و یا دررفتگی کمر می گردد. دررفتگی کمر در اثر استفاده زیاد یا نادرست از کمر و یا حادثه اتفاق می افتد. اگر درد کمر تا مدت سه ماه ادامه داشته باشد، مزمن یده می شود. این درد کمر غالبا در افراد ۴۰ ساله دیده می شود، اما ممکن است در هر سنی واقع شود. فشار کمر در اثر استرس و گرفتگی عضلات پایین کمر بوجود می آید. تشخیص دررفتگی و فشار کمر توسط بررسی تاریخچه صدمه، محل درد و صدمه به سیستم عصبی مشخص می گردد. معمولا عکسبرداری با اشعه ایکس ، استخوان نابهنجار را مشخص می کند. درمان این دررفتگی و فشار عبارت است از: استراحت کردن، درمان دارویی برای تخفیف درد و گرفتگی عضلات کمر، گرم کردن محل درد و ماساژ. هنگامی که از شدت درد کاسته شد، می توان ورزش هایی برای تقویت عضلات کمر و شکم انجام داد. استراحت طولانی در بستر و عدم فعالیت بدنی، خوب نیست، زیرا در این صورت کمردرد دیرتر بهبود می یابد.

۲- تحریک عصبی اعصاب ناحیه کمر، توسط برخی بیماری ها و یا تحمیل فشار به استخوان و یا بافت کمر آسیب می بینند. این ناراحتی اعصاب تا سطح پوست نیز کشیده می شود. دیسک کمری (radiculopathy)، دست اندازی (تجاوز) استخوان و تورم اعصاب در نتیجه آلوده شدن به ویروس زونا بوجود می آیند. دیسک کمر، کمر درد.

۳- دیسک های کمر ( radiculopathy) این درد باعث تخریب دیسک های بین مهره ها می گردد. به علت خراب شدن حلقه دور دیسک ها و جراحت ها و یا هر دوی این ها، تخریب دیسک اتفاق می افتد. پارگی حلقه دور دیسک ها به سیاتیک خوانده می شود. درد سیاتیک در ناحیه کمر و باسن و پایین ساق پا است. سیاتیک با سوزن سوزن شدن و بی حسی همراه است. درد معمولا با حرکت کمر و حتی سرفه و عطسه کردن زیاد می شود. در موارد شدید، سیاتیک با بی اختیاری ادرار و مدفوع همراه است. درد سیاتیک معمولا یک طرف بدن می باشد (طرف راست یا چپ). آسیب عصب را می توان از طریق الکترومیوگرام و NCV تشخیص داد. فتق و پارگی دیسک ها را به کمک MRI می توان تشخیص داد. درمان شامل مصرف دارو برای کاهش درد و گرفتگی عضلات، تزریق کورتیزون اطراف نخاع، گرما دادن، ماساژ درمانی کمردرد و دیسک کمر، صوت درمانی و استراحت کردن می باشد. اگر با این روش ها، بیمار بهبود نیافت، جراحی لازم است.

۴- تجاوز استخوان هر گونه شرایطی که منجر به حرکت یا رشد مهره های ستون فقرات شود، می تواند به نخاع و اعصاب فشار وارد کند. علل تجاوز استخوانی عصب نخاع عبارت است از: لغزش مهره ها روی هم، تنگی مجرای نخاع (فشار ریشه عصب یا نخاع توسط خار مهره یا بافت نرم در کانال نخاع) و باریک شدن مدخل نخاع که در اثر ورم مفاصل می باشد (عصب نخاع از این مدخل می گذرد و به تمامی بدن می رود). این دلایل باعث به وجود آمدن درد سیاتیک، درد در هنگام راه رفتن و درد در هنگام استراحت کردن می شود. درمان این دردها نیز بسیار متفاوت می باشد و از استراحت کردن تا عمل جراحی برای برداشتن استخوانی که به بافت عصبی فشار وارد می کند، فرق می کند.درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی

۵- موقعیت استخوان و مفاصل کمردرد در این حالت می تواند از زمان تولد یا در اثر فرسایش یا جراحت و یا ورم مفاصل (آرتریت) به وجود می آید. خمیدگی غیر طبیعی ستون فقرات به یک طرف (اسکولیوز) و اسپینا بیفیدا در اثر وراثت و یا در اثر نقصان تولد ایجاد می شوند. همانطور که بزرگ می شویم، مقدار آب و پروتئین موجود در غضروف تغییر می کنند. این تغییرات باعث ضعف و شکنندگی غضروف می گردد. دیسک ها و مفاصل دارای غضروف می باشند. این قسمت ها نیز در معرض فرسایش قرار دارند. یکی از درمان‌های مناسب پیشنهادی درمان درد پایین کمر با لیزر است .

در اشخاص مسن، شکستگی کمر و استخوان خاجی به استئوپروز خوانده می شود. در افراد جوان نیز امکان استئوپروز وجود دارد، مانند موتور سوارانی که تصادف می کنند و یا بیماران مصروع.

روغن کوهان شتر از بهترین داروهای طبیعی است که به روش سنتی تهیه می شود. این روغن برای انواع بیماریهای پادرد ، کمردرد، رماتیسم ، سیاتیک ، ترمیم شکستگی استخوان به کار می رود .

این روغن جهت درمان قطعی درد موثر می باشد.

روغن کوهان شتر ترکیبی از کوهان شتر و روغن های گرم مثل گزنه ،سقز، دارچین زنجبیل می باشد.

۱۵ اسفند ۱۳۹۷

۱۲ اسفند ۱۳۹۷

۱۱ اسفند ۱۳۹۷

درمان گیاهی و موثر دیسک کمر و رگ سیاتیک برای کسانی که از این این بیماری رنج میبرید

سلام آفرین مقاله خوبی بود خدا قوت پدر من نزدیک به سه ساله که بهش شوک وارد شد وبعد از اون کمردرد شدیدی گرفت اما هیچ استراحت ی نکرد تا اینکه کمر ایشان خم شد وخیلی از خم بودن کمرش ناراحت است واقعا افسرده شده وقتی شب راحت میخوابد صبح ها برای ۳۰ثانیه صاف می شود ایشان۷۰ساله می باشد ‘

سلام عالی بود کامل و جامع و پرهیز غذایی

آدرس شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “16b55cbc43c7b81cf4478f5cbb7b593” );document.getElementById(“a938c4be24”).setAttribute( “id”, “comment” );

*

*

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© 219, All Rights Reserved. | Powered by saten

بیماری دردهای مفاصلی یکی از بیماری‌های ناتوان کننده‌ای است که متاسفانه امروز شیوع بالایی پیدا کرده است و بسیاری افراد از ابتلا به آن رنج می‌برند. از طرفی با وجود گسترش وسیع علم جدید طبی، روش‌های تشخیص و درمانی جدید و موثری در علم جدید طبی برای آن پیدا نشده است و فقط با دارو برای مدت زمان کوتاه تسکین می یابد، بی‌توجهی به این درد و پیشرفت بیماری می‌تواند عواقب ناخوشایندی بیشتری به دنبال داشته است.اما در طب سنتی این دردها درمان بسیار راحتی دارد. دو نسخه ذکر شده در ذیل برای درمان، از بهترین روشهای درمان مبتلا به دیسک کمر یا ساییدگی استخوان و کمر درد و آرتروز و دردهای مفاصلی میباشد، که روش تهیه و استفاده آن به بسیار ساده است، اگر میخواهد فوری خوب شود این نسخه های مالیدنی معجزه اسا را حتما دنبال کند.

1_طرز تهیه :زرده تخم مرع 4 عدد، پودر زیره،گل بابونه، گزنه 2 قاشق غذاخوری ،و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق غذاخوری زردچوبه مخلوط کنید، خمیر بدست امده را بر پارچه نخی اب ندیده مالیده و بر قسمتهای درد های مفضلی ، کمر درد، پادرد، زانو درد ، یا درد های عضلانی میباشند، بجسبانید به مدت 3 تا 4 ساعت ،این نسخه جادویی ،حتی با یک بار استفاده بطور معجزه اسا تسکین و ان را تقویت میکند،با چند بار استفاده درد های شما بطور کلی شفا پیدا میکند .نکته ::بهتر است بعد از اینکه پارچه را در قسمت درد گذاشتید با جشک کن 2 دقیقه حرارت گرم دهید..هرچه این مرهم بر روی درد بماند اثر بخشی بیشتری دارد.

2_یک ماده فوق العاده اثر بخش تست شده ،برای درمان بیماریهای حاد ذکر شده ،استخوان خصوصا دیسک و کمر درد و آرتروز که روش تهیه و استفاده آن به شرح زیراست: دنبه گوسفند تازه به اندازه کف دست و ضخامت یک سانتیمتر + 1 دانه خرما بدون خسته + یک قاشق غذاخوری خوری زنجبیل ساییده را تهیه کرده و زنجبیل را با هم مخلوط کرده تاخمیری شکل شود سپس آنرا روی دنبه پهن کرده و بعد ان را روی مهره 5 و6 (گودی کمر) زانو و یا دیگر نواحی درد میگذاریم و یک پلاستیک فریزر یا پارچه پلاستیک روی آن (دنبه) گذاشته و با شال میبندیم و 8 ساعت بعد آنرا عوض میکنیم و تا 3 باراین کار را ادامه میدهیم. هرچه این مرهم بر روی درد بماند اثر بخشی بیشتری دارد. حتما امتحان کنید تا نتیجه معجزه اسای ان را ببینید.

خواص شگفت انگیز درمانی عصاره پای مرغ:
اگر بیماری شما حاد است، مصرف عصاره پای مرغ را جدی بگیرید، این معجونی برای ترمیم بافت فرسوده استخوانهای بدن معجزه میکند. عصاره معجزه گر پای مرغ، یکی از غنی ترین و قویترین منابع کلسیم و ویتامین D میباشد، طبق تحقیقات انجام شدهپای مرغ حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامینها،مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادربه تولید آنها نیست. از همین جهت به افرادی که به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم، پوکی استخوان و ویتامین D هستند، میتواند با استفاده از این ماده غذایی جادویی این بیماری ها را سریع درمان کنند.

بهترین درمان برای پوکی استخوان
بهترین درمان برای راشیتیسم
بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر

روش مصرف:مقدار 1 بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه 3 تا 4 گیلاس آب داخل دیگ قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید ،البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات دیگ را داخل مخلوط کن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از “عصاره پای مرغ “تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و یخنی تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.

نکته ی مهم، افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.کسانی که با شکل ان مشکل دارند، از کسی درخواست کنند ان را به همین روش درست کرده و سپس عصاره ان را در بسته بندی های دلخواه در فریزر نگهداری کنید و هر روز یک یا دو قاشق از این معجون بی نظیر به قورمه و سوپ اضافه کنید، این عصاره تا دوماه درفریزر خواص خود را حفظ میکند.
اگر بیماری شما حاد است، هفته ای 3 بار سوپ جو + یک عدد پاچه گوسفند.

کد (6)

مهلتبرای این مطلب تمام شده است



درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی
درمان آرتروز کمر با داروهای گیاهی
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *