دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت
دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

مقالۀ پژوهشی با عنوان

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

 

پیشگیری از گرایش به خشونت

 

 

نگارش

 

 

 

آذر ماه 1395

 

 

 

 

 

 

 

تقدیم به

پدر و مادر عزیز و مهربانم

که در سختی‌ها و دشوار‌ی‌های زندگی همواره یاوری دلسوز و فداکار

و پشتیبانی محکم و مطمئن برایم بوده‌اند.

       

 

 

پیشگفتار

 بررسی وضعیّت خشونت و خشونت در خانواده در مقاله  بر آن است كه تنگناهاي زندگي زنان فراوان و متنوع است اما برخي از آنها از اهميت بيشتري برخوردار است مهمترين اين مشكلات شامل موانع مربوط به اشتغال و آموزش محدوديتهاي ارتباطي، عدم حمايتهاي قانوني، بالاخره خشونت و بد رفتاري با زنان است كه از پديده هاي رايج در جامعه است كه به صورت فيزيكي و كلامي و ساير اشكال انجام مي گيرد. در مقابل خشونتهاي فيزيكي مرد تنها كاري  كه زن مي تواند انجام دهد اين است كه در صورت بروز ضرب وجرح به پزشكي قانوني مراجعه و طول درمان دريافت كند در آن صورت مرد تعهد مي كند كه همسر خود را نزند و در صورت تكرار جريمه اي به او تعلق مي گيرد اما طي اين مسير طولاني با چند مشكل اساسي از جمله ترس از شكايت كردن، عدم اطلاح زنان از حق قانوني خود و نحوه انجام آن، عدم مجازات لازم براي شوهر در قبال بد رفتاري با زنان مواجه است اما خشونت كلامي كه هيچ مرز وحدي ندارد و چون آثاري از خود بر جاي نمي گذارد قابل شكايت هم نيست در نتيجه به صورت فراوان در خانواده هاي ما رواج دارد در كشورهاي خارجي از دهه هفتاد خشونت خانوادگي به عنوان يك مسئله اجتماعي مطرح و مورد پژوهش قرار گرفت به همين علت تحقيقات خارجي انجام شده درباره خشونت خانوادگي به ويژه خشونت همسران عليه زنان در خانواده فراوان است كه هر چند هر پژوهشي به جنبه خاصي از اين مسئله و از زاويه اي خاص به آن نگريسته است اما به طور كلي تمام ابعاد و جنبه هاي مختلف آن مورد پژوهش قرار گرفته است كه مروري بر آن خواهيم داشت .

 

 

چکیده:

خشونت رفتار است که منجر به صدمه زدن به طرف مقابل صورت می گیرد . خشونت خانوادگی ریشه در تاریخ و فرهنگ غلط ما دارد. خشونت جسمی و فیزیکی نسبت به گذشته کاهش یافته، اما حالت روانی و تحقیر کردن آن در حال گسترش است. مهم ترین زمینه های گرایش به خشونت در جامعه ما زمینه های اجتماعی و زمینه های فرهنگی می باشند. در بعد اجتماعی، محرومیت های ساختاری عمده ترین نقش را در گرایش افراد به خشونت های  فردی و به ویژه خشونت های گروهی و شورش های اجتماعی دارد. در بعد فرهنگی، تحقیقات فراوانی بر روی تاثیر رسانه های جمعی بر گسترش خشونت در سرتاسر جهان انجام شده است. نتیاج این تحقیقات نشان از وجود همبستگی مثبت میان میزان استفاده از رسانه های جمعی و گسترش خشونت دارد. زمینه های روانی در میان زمینه های گرایش به خشونت به طور عمده داریا نقش واسطه ای بوده و در مواقع بسیاری معلول زمینه های اجتماعی. مهم ترین کارهای مقابله با زمینه های گرایش به خشونت در جامعه در بعد اجتماعی، راهکارهایی هستند که هدف آنها کاهش سطح محرومیت های ساختاری است. این راهکارها به طور عمده در دو شاخه ی سیاسی و اقتصادی جای می گیرند.

روش تحقیق به صورت کتابخانه ای و فرا تحلیل نظری می باشد که از نتایج آخرین تحقیقات درباره موضوع مذکور استفاده شده است.

هدف این پژوهش بررسی عوامل (فردی، تعادل بین فردی و اجتماعی، اقتصادی)، ابعاد و میزان خشونت، پیامدهای خشونت (روانی، ذهنی، جسمی، اخلال درآمدی خانواده و روابط اجتماعی) وشیوع این پدیده است.

 

 

 

 

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

فهرست مطالب

پیشگفتار.. .. ت

چکیده ث

مقدمه .1

روش تحقیق.. ..1

تعاریف .. .1

نتیجه گیری . ..4

اظهار نظر 4

فهرست منابع .. .5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                      

 

 

مقدمه:

 

خشونت را باید موضوعی مبهم تلقی کرد که برخلاف اجماع نظری در رد و انکار آن، در حیات اجتماعی انسان، گستره ای بسی وسیع دارد. انسان ها طی سالیان طولانی از خشونت، آسیب دیده و متضرر شده اند، با این وجود بشر همواره خشونت را تحمل یا اعمال نکرده است. لحظاتی ممتاز در تاریخ به چشم می خورد که آدمی به خشونت خود نسبت به همنوعش اطلاع یافته و در صدد پیدا کردن راهی برای غلبه  بر آن برآمده است. آنچه امروزه نگرانی جوامع مختلف را باعث شده است، همانا وسعت و گسترش روز افزون خشونت است، کمتر روزی پیش می آید که رسانه ها ستون های چندی از صفحات خود و یا بخش هایی از اخبار خود را به شرح اعمال خشونت آمیز اختصاص ندهند. همه روزه شاهد ارتکاب رفتارهای خشونت آمیز در سطح فردی و اجتماعی هستیم. افزای نرخ قتل، ضرب و جرح و تجاوز، نزاع، گسترس جنگ ها و نزاع های داخلی، درگیری های قومی و مذهبی، و شورش های اجتماعی همگی نشان دهنده این واقعیت است که سطح گرایش به خشونت همه روزه در حال افزایش و تغییر الگو است. تا یک دهه پیش، زمانی که درباره خشونت صحبت می شد، ذهن افراد عمدتا معطوف به برخی گونه های خاصی از خشونت، نظیر خشونت علیه زنان و یا خشونت علیه کودکان می گشت، اما امروزه دیگر صحبت از یک یا چند گونه ی خاص از خشونت معنادار نیست. آنچه امروز توجه همگان را به خو معطوف نموده گسترش خشونت در تمامی اشکال و مظاهر آن است. حال این سوالات به ذهن خطور می کند که اصولا خشونت چیست؟ چه عواملی در شکل گیری خشونت دخیل اند؟ راهکارهای مقابله با خشونت کدامند؟ این پرسش ها تنها بخشی از سوالاتی است که در نگاه نخست ممکن است در ذهن ما پیرامون مسئله خشونت شکل بگیرد؛ پاسخ به این سوالات می تواند مسیری را ترسیم نماید که حرکت در آن مسیر، در نهایت ما را به جایگاهی می رساند که با شناخت صحیح عوامل موثر در گرایش به خشونت، قادریم راهکارهایی را برای مقابله با آن ارائه کنیم.  

 

روش تحقیق

 

شیوه تحقیق در این پژوهش توصیفی و تحلیلی می باشد . جهت گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است ، منابع اصلی شامل : پایان ه ها،  کتب و مقالات می باشد و منابع فرعی شامل : روزه ها، مجلات موجود در کتابخانه ها و اینترنت بوده که مورد  بررسی و استفاده قرار گرفته اند.

 

خشونت

 

در واقع رفتاری است که در همه ی کشورها مشاهده می شود و بر قربانیان فراوان آن همه روزه افزوده و موجب اضطراب مردم و احساس ناامنی آنها و به ویژه گروههای ضعیف تر و آسیب پذیرتری می شود.(سروستانی، 114:1386). در کل به رفتاری اطلاق می شود که هدفش اعمال آسیب و رنج می باشد . به عبارت دیگر رفتاری است که به قصد صدمه رساندن جسمانی یا روانی به فرد دیگر است.(آزاد ارمکی، 1377: 77-76).  مگزواشتروس : از دید این دو محقق خشونت رفتاری با قصد و نیت آشکار یا رفتاری با قصد و نیت پنهان اما قابل درک برای وارد کردن آسیب فیزیکی به فرد دیگر می باشد. محقق دیگر یلو در سال 1983 خشونت را چنین تعریف کرده است : خشونت رفتاری آگاهانه در نظر گرفته می شود که نتایج احتمالی آن، ایجاد آسیب فیزیکی یا درد در فرد دیگر است . همچنین خشونت را می توان از نظر مفهومی کنشی در نظر گرفت که از جانب فرد یا افرادی و از روی اراده و آگاهی به منظور آسیب رساندن فیزیکی یا روحی – روانی به دیگری انجام می پذیرد.

 

عوامل گرایش به خشونت:

 

الف: تاثیر عوامل محیطی در برانگیختن خشونت

 

از جمله عواملی که می توانند در زمینه های گرایش به خشونت موثر قلمداد شوند، عوامل محیطی هستند. پژوهش های بسیاری ارتباط میان عوامل محیطی مانند سطوح صوتی و ویژگی های آب و هوایی با پرخاشگری انسانی را تایید کرده اند. برخی از این عوامل مانند:

1-    رابطه میان متغیرهای آب و هوایی و خشونت

2-    رابطه ی میان محیط خانوادگی و گرایش به خشونت

 

ب) زمینه های فرهنگی

 

رفتارهای جمعی افراد جامعه متاثیر از فرهنگ  آن جامعه است، یعنی فرهنگ یک جامعه می تواند هنجاری را تقویت و یا تضعیف نماید، و آرامش طلبی نیز در بطن فرهنگ قرار دارد. به هر حال آنچه مستفاد می گردد آن است که ریشه پرخاشگری و خشونت را می توان در میان اجزای  فرهنگی یک جامعه جستجو کرد. چندان جای تردید نیست که پیشه ی فرهنگی می تواند تاثیر بسیار مهمی بر رفتار و تفکر افراد داشته باشد. در حقیقت کیفیت زندگی ما تحت تاثیر پشینه ی فرهنگی ما قرار دارد؛ قطعا این کیفیت می تواند تحت تاثیر احساس هویت ما و درکی که  از وابستگی به گروه هایی که خود را یکی از اعضای آنها می دانیم نیز قرار بگیرد. (سن، 1387 :396)

 

ج) تاثیر رسانه های جمعی در گرایش به خشونت:

 

نگرانی ها در رابطه با رسانه های جمعی، تاریخی طولانی دارد. افلاطون پیشنهاد کرده بود که در جامعه ی آرمانی او شعر باید ممنوع باشد، چرا که او می ترسید محتوای غیر اخلاقی اشعار، ذهن جوانان را فاسد سازد. تحقیقات بسیاری در رابطه با تاثیر رسانه های جمعی بر روی خشونت در سطح جهان انجام شده است؛ با نگهای به کلیت این مطالعات، نکاتی به دست می آید که لازم است در ابتدای این گفتار به آن اشاره شود. نخست آنکه، خیلی دشوار است که خشونت رسانه ای را تعریف واندازه گیری کنیم، برخی کارشناسان که تاثیر خشونت را در بره های تلویزیونی دنبال می کردند، خشونت را به عنوان اقدام به کشتن یا مجروح کردن کسی، مستقل از روش استفاده شده یا شرایط پیرامونی تعریف کرده اند. دوم آنکه، محققان بر سر نوع ارتباطی که داده ها اثبات می کنند، با هم اختلاف نظر  دارند، برخی استدلال می کنند که نمایش خشونت در رسانه ها باعث پرخاشگری است. دیگران می گویند، این دو باهم مرتبطند؛ اما ارتباط علی و معلولی بین آنها وجود ندارد، وعده ای نیز می گویند که کلا ارتباطی بین این دو وجود ندارد. سوم آنکه، حتی آن هایی که به ارتباط بین خشونت رسانه ای و بروز رفتارهای پرخاشگرانه نظر دارند، درباره آن که چگونه یکی بر دیگری اثر می گذارد، با هم اختلاف نظر دارند، بعضی اع تقاد دارند که ساز و کار روان شناختی در راه و رسمی که ما یاد می گیریم ریشه وانده است، برخی دیگر از محققان استدلال می کنند که این اثرات فیزیولوژیکی خشونت رسانه ای است که رفتار پرخاشگرایانه را ایجاد می کند، نمایش تصاویر خشن با افزایش ضربان قلب، تنفس سریع تر و فشار خون بالا ارتباط دارد، برخی فکر می کنند که این عکس العمل ها، مردم را مستعد می کند تا در دنیای واقعی به طور پرخاشگرانه عمل کنند.

 

راهبردهای مقابله ای وپیشگیرانه خشونت:

روشهای زیر می تواند به زوجین کمک نماید تا از بروز خشونت پیشگیری کنند ودر خانواه آرامش برقرار نمایند: گسترش مراکز مشاوره دولتی و تشویق افراد برای مراجعه، آموزش مهارتهای زندگی به زوجین، تشویق افراد به استفاده از روشها ی مؤثر جهت کاهش عصبانیت و کسب آرامش روانی، تدارک بره های آموزشی در محل کار یا مراکز بهداشتی-درمانی جهت آشنایی جوانان با الگوی همسرگزینی. با تقسیم نقشها یر اساس تعاون و همکاری بین زن و مرد و حرکت از الگوی مرد سالاری به سمت تعاونگرایی، مشاوره گروهی.

ارتقا وبهبود آگاهی افراد جامعه بخصوص آموزش مهارتهای قبل از ازدواج، بالا بردن فرهنگ زناشویی و احترام متقابل به یکدیگر، ایجاد سیستم های پیگیری عوامل ایجاد کننده خشونت و اجرای قوانین حمایت از زنان در معرض خطر و اصلاح ساختارهای ناسالم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می تواند در کاهش این پدیده هولناک و پنهان اجتماعی کمک نماید(معاشری،1391: 139)

 

راهکارهای مبارزه با خشونت:

 

جملات زاییده اندیشه های ما هستند. در هنگام خشم از جملاتی که بار احساسی شدید دارند استفاده نکنید. مثلاً نگویید از تو متنفرم یا این یک فاجعه بود. بلکه بگوئید ناراحتم می کنی. میزان خشم تان را ارزیابی کنید. دانستن اینکه آیا دیوانه وار خشمگین هستید یا تنها ناراحتید می تواند در نوع واکنش تان مؤثر باشد. هر گاه به حد انفجار خشمگین شدید، پیش از هر عملی ده نفس عمیق بکشید. این زمان چند ثانیه ای، نه تنها فرصت تفکر منطقی را به شما می دهد بلکه موجب تخلیه هیجانی و حواس پرتی تان از موضوع نیز می شود.به خود بگوئید چرا مردم نباید بد رانندگی کرده یا حتی به من خیانت کنند؟ دیگران در طرز رفتارشان آزادند. این ما هستیم که باید رفتارمان را برحسب شرایط تغییر دهیم.کمی فکر کنید. آیا این موضوع ارزش این همه ناراحتی را دارد یا دارید مسأله را بزرگ می کنید.به جای شعله ور ساختن آتش ماجرا، به دنبال راهی جهت خاموش کردن آن باشید و در این میان هر کاری که از دستتان برمی آید انجام دهید.بدترین کار این است که همه چیز را در خودتان بریزید این کار می تواند موجب طغیان احساسی و خرابکاری شود. با صراحت به او بگوئید که ناراحتتان کرده است. اما متهمش نکنید. به او هم فرصت صحبت کردن بدهید.با انجام فعالیت های بدنی مانند ورزش، تمرین های ذهنی مانند یوگا یا ریلاکسیشن انرژی حاصل از خشم را تخلیه نمائید.منطقی باشید. قسمت بزرگی از خشم و ناراحتی به این خاطر است که ما نمی خواهیم کوتاه بیائیم. این بایدها و نبایدها هستند که ما را دچار خشم می کنند.اگر نمی توانید جلوی خشمتان را بگیرد، لااقل میزان آن را برآورد کرده و براساس آن به دیگران هشدار دهید یا محیط را ترک کنید.از دید دیگران هم به موضوع نگاه کنید. شاید طرف مقابل کار دیگری از دستش برنمی آمده تا شما خشمگین نشوید.بخشنده باشید. این کار به معنای فراموش کردن ماجرا نیست بلکه بزرگ منشی شما را می رساند. فراموش نکنید که شهامت کسی که می بخشد از کسی که انتقام می گیرد است.در هنگام خشم همیشه سعی کنید که آهسته تصمیم گیری کنید. چرا که هر تصمیم احیاناً احساسی می توانید اوضاع را خراب تر نمائید.مواظب رفتارتان باشید. هتک حرمت، فحاشی، کت ک کاری دور از شأن شماست و از سوی دیگر پل های پشت سر شما را هم خراب می کند و جای بازگشتی باقی نمی گذارد.اعتماد به نفس داشته باشید چرا که کمبود احساس اعتماد به نفس اغلب ما را به سوی رفتارهای غیرمنطقی مانند پرخاشگری های شدید سوق می دهد.یادداشت بردارید. وجدان شما بهترین مرجع جهت بررسی رفتارتان است. این کار رفتارهای عقول و معقول را به شما نشان می دهد. برای رفتارهای معقول به خود پاداش داده و جلوی رفتارهای عقول را بگیرید.بچه بازی در آورید. اگر نتوانستید جلوی خشم تان را بگیرید، بین بد و بدتر، بد را انتخاب کنید یعنی به جای آسیب رساندن به دیگران یا به خطر انداختن موقعیتتان به چیزی لگد بزنید یا در خلوت فریاد بکشید تا آرام شوید.فراموش کنید. چه بخواهید و چه نخواهید این اتفاق رخ داده و پس این قیافه را به خود نگیرید.ایده آل گرا نباشید. هیچ کس بهترین نیست. اگر بخواهید نقش بهترین را بازی کنید، چون نیستید عصبانی می شوید.نسبت به خشم و رفتارهای پرخاشگرایانه تان هوشیار باشید. این شما هستید که باید رفتارتان را تحت کنترل درآورید در غیر اینصورت رفتارهایی از شما سرخواهد زد که پشیمان کننده هستند. به منظور مقابله  با اثرات منفی رسانه های جمعی به ویژه تلویزیون در گرایش به خشونت راهکارهای زیر پیشنهاد می شود:

الف- گسترش نظارت بر تولید و ساخت بره ها

ب- گسترش نظارت خانواده ها بر دسترسی فرزندان به رسان های جمعی

 

نتیجه گیری:

 

در این مقاله با بیان عوامل گوناگون موثر درگرایش افراد به خشونت، آشکار شد که خشونت موضوعی پیچیده است که با وجود اجماع نظری در رد و انکار آن، در حیات اجتماعی انسان گستره ای بس وسیع را در بر می گیرد. افراد به دنبال آن هستند که از طریق وسایل و امکانات مشروع به اهداف مشروع خویش دست یابند و زمانی که نتواند میان این دور ارتباطی منطقی برقرار سازند، به دنبال منبع بی تعادلی می گردند. اگر میزان نارضایتی افراد بالا رود و افراد نتوانند منبع مسئول وضع حاضر را در محیط اجتماع بیابند، به شدت مستعد رفتارهای پرخاشگرانه و خشونت آمیز خواهند شد، این امر در رابطه با خشونت های فردی و به خصوص در ارتباط با خشونت های اجتماعی صادق است. در حقیقت در سطح جامعه میان اهداف و وسایل دست یابی به آنها تناسبی وجود ندارد از سویی دائما تلاش می شود سطح انتظارات ارزشی افراد بالا نگه داشته شود. این اقدامات به تدریج باعث بالا رفتن سطح انتظارات ارزشی افراد می شود؛ اما افراد در عمل ملاحظه می کنند که اقدامات موثری در راستای پاسخگویی به این انتظارات صورت نمی گیرد، به تدریج افراد به دنبال منبع وضع موجود می گردند و تمام تلاش خود را می نمایندتا به هر طریق ممکن با آن مقابله کنند، خشونت محصول این تقابل است.

 

اظهار نظر

مسئله دیگری که در رابطه با پیشگیری از خشونت دارای اهمیت فراوانی است و متاسفانه کمتر مورد توجه واقع شده، بحث آموزش است. یکی از معروف ترین جملاتی که در زمینه پیشگیری وجود دارد، آن است که «همواره پیشگیری بهتر از درمان است» . آموزش مهارت های زندگی به ویزه مهارت های مرتبط با کتنرل و مهار خشم می تواند گامی اساسی در راستای مقابله کنترل و مقابله با خشونت باشد. واقعیت مسلم آن است که کودکان و نوجوانان ما از مهارت های لازم جهت کنترل و مقابله با فشارهای روانی و موقعیت های تنش زا برخودار نیستند. تقریبا در هیچ یک از مراحل آموزشی، از دبستان تا دانشگاه، مهارت های زندگی آموخته نمی شود، کودکان و نوجوانان آموزش های لازم را در این باره دریافت نمی کنند؛ حتی در زمینه مدرس و کارشناسان آموزشی در این زمینه کمبودهای اساسی وجود دارد، به همین دلیل کودکان و نوجوانان ما از توانایی تحلیلی مناسب برای درک شرایط و اوضاع تنش زا و نیز تصمیم گیری منا سب در موقعیت های حساس برخودار نبوده و به علت این ناتوانی ها دست به ارتکاب  خشونت می زنند، بنابراین توجه به مباحث آموزشی در این باره، گامی اساسی در جهت مقابله با خشونت است.

 

فهرست منابع:

http://tahqigh.blogfa.com/

 

كار.مهرانگيز، پژوهش درباره ي خشونت عليه زنان در ايران، تهران، چاپ سوم، نشر: روشنگران و مطالعات زنان .

ارمکی. آزاد و بهار.مهری (1377)، بررسی مسائل اجتماعی ایران، تهران،موسسه نشر جهاد،چاپ اول.

بگرضايي . پرويز، (1382)، « بررسي عوامل موثر بر خشونت مردان نسبت به زنان در خانواده (موردي شهر ايلام) »، پايان ه كارشناسي ارشد، تهران، دانشگاه علامه طباطبايي، گروه مطالعات زنان .

پورافکاری، نصرالله(1378)، پرخاشگری و فرهنگ، مجله پژوهشی دانشگاه اصفهان، شماره1

Trait anger and aggression: A moderated mediation model of anger rumination and moral disengagement

Biting versus chewing: Eating style and social aggression in children

Impact of migration on the expression of aggression and empathy in urban populations

Automatic quantification of juvenile zebrafish aggression

Forming groups of aggressive sows based on a predictive test of aggression does not affect overall sow aggression or welfare

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

The spreading impact of playing violent video games on aggression

Electroconvulsive Therapy for Agitation and Aggression in Dementia: A Systematic Review

Voices carry: Effects of verbal and physical aggression on injuries and accident reporting

Interpersonal trauma and hoarding: The mediating role of aggression

Do cognitive deficits predict negative emotionality and aggression in schizophrenia?

Dimensions of psychopathy in relation to proactive and reactive aggression: Does intelligence matter?

The Influence of Social Threat on Pain, Aggression, and Empathy in Women

Strain differences in intermale aggression and possible factors regulating increased aggression in Japanese quail

Effects of Dark Triad and HEXACO traits on reactive/proactive aggression: Exploring the gender differences

Serotonin-specific lesions of the dorsal raphe disrupt maternal aggression and caregiving in postpartum rats

Reduced frontal grey matter, life history of aggression, and underlying genetic influence

A Comparison of Aggression and Self-injury Among Type 1 Diabetic and Healthy Adolescents: A Sample From Turkey

Moving beyond the employee: The role of the organizational context in leader workplace aggression

Neural activity during the viewing of emotional pictures in veterans with pathological anger and aggression

Exploration of Aggression/Violence Among Adult Patients Admitted for Short-term, Acute-care Mental Health Services

Female–female aggression functions in mate defence in an Asian agamid lizard

The relation of borderline personality disorder to aggression, victimization, and institutional misconduct among prisoners

Dispositional and experimentally primed attachment security reduced cyber aggression after cyber ostracism

Global and contingent self-esteem as moderators in the relations between adolescent narcissism, callous-unemotional traits, and aggression

Adherence to a Dash-style diet in relation to depression and aggression in adolescent girls

Rasch Analysis, Dimensionality, and Scoring of the Neuropsychiatric Inventory Irritability and Aggression Subscales in Individuals With Traumatic Brain Injury

Developing nursing and midwifery students’ capacity for coping with bullying and aggression in clinical settings: Students’ evaluation of a learning resource

Fighting cichlids: Dynamic of intrasexual aggression in dyadic agonistic encounters

Omega-3 supplements reduce self-reported physical aggression in healthy adults

Territorial aggression in urban and rural Song Sparrows is correlated with corticosterone, but not testosterone

Mechanistic substrates of a life history transition in male prairie voles: Developmental plasticity in affiliation and aggression corresponds to nonapeptide neuronal function

Predictors of aggression in 3.322 patients with affective disorders and schizophrenia spectrum disorders evaluated in an emergency department setting

Reduced Lordosis and Enhanced Aggression in Paced and Non-Paced Mating in Diabetic Female Rats

Mediators of aggression in a school-based physical activity intervention for low-income adolescent boys

The relationships among family income, parental depression, and adolescent aggression in South Korea: A latent growth mediation model

Monosodium glutamate ingestion during the development period reduces aggression mediated by the vagus nerve in a rat model of attention deficit-hyperactivity disorder

How impulsivity and intelligence are related to different forms of aggression

Health Care Workers’ Experiences of Aggression

Patient characteristics associated with aggression in mental health units

On thwarted goals and displaced aggression: A compensatory competence model

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

Social Control of Hypothalamus-Mediated Male Aggression

Romantic motivations for social media use, social comparison, and online aggression among adolescents

Examining the effect of prenatal testosterone and aggression on sporting choice and sporting longevity

Risk factors associated with stranger-directed aggression in domestic dogs

Influence of dietary nutrient balance on aggression and signalling in male field crickets

The relationship between heart rate variability and canine aggression

Preliminary evidence that testosterone’s association with aggression depends on self-construal

Exogenous testosterone in a non-social provocation paradigm potentiates anger but not behavioral aggression

Perfectionism and aggression: Identifying risk profiles in children

Distressed and drained: Consequences of intimate partner aggression and the buffering role of supervisor support

Aggression mediates dispersal tendency in an invasive lizard

School climate and adolescent aggression: A moderated mediation model involving deviant peer affiliation and sensation seeking

The effects of implicit and explicit self-control on self-reported aggression

Negative emotionality and aggression in violent offenders: The moderating role of emotion dysregulation

Assessing causal pathways between physical formidability and aggression in human males

An exploratory study on association between Internet game contents and aggression in Korean adolescents

Anger and aggression problems in veterans are associated with an increased acoustic startle reflex

Perampanel with concomitant levetiracetam and topiramate: Post hoc analysis of adverse events related to hostility and aggression

Behavioural testing based breeding policy reduces the prevalence of fear and aggression related behaviour in Rottweilers

Bidirectional pathways between relational aggression and temperament from late childhood to adolescence

Childhood inhibitory control and adolescent impulsivity and novelty seeking as differential predictors of relational and overt aggression

Of fish and mirrors: Fluoxetine disrupts aggression and learning for social rewards

The psychometric properties of the Life History of Aggression evaluated in patients from a psychiatric emergency setting

Males are quicker to adjust aggression towards heterospecific intruders in a cichlid fish

Gender differences in aggression and cortisol levels in zebrafish subjected to unpredictable chronic stress

Testing psychometric properties of a Chinese version of perception of aggression scale

The 1-year course of adult aggression toward others in patients with borderline personality disorder and axis II comparison subjects

Proneness to aggression and its inhibition in schizophrenia: Interconnections between personality traits, cognitive function and emotional processing

Simultaneous use of alcohol with methamphetamine but not ecstasy linked with aggression among young adult stimulant users

The effects of competition and implicit power motive on men’s testosterone, emotion recognition, and aggression

Electronic displays of aggression in teen dating relationships: Does the social ecology matter?

Personality and trait aggression profiles of male and female prison inmates

Interaction between prenatal risk and infant parasympathetic and sympathetic stress reactivity predicts early aggression

Violent images, anger and physical aggression among male forensic inpatients

Examining the validity and reliability of the cyber-aggression and cyber-victimization scale

همکاران ما در واحد پشتیبانی آمادگی دارند تمامی درخواست های شما عزیزان را بررسی نموده و در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

پس از خرید هر مقاله، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما تقدیم خواهد شد که با استفاده از آن می توانید وضعیت خرید خود را پیگیری فرمایید.

با ثبت کد رهگیری پرداخت، می توانید سفارش خود را پیگیری نموده و به محض اتمام ترجمه، فایل ترجمه مقاله خود را دانلود نمایید.

سبد خرید

بانک فایل پژوهشی معلمان

سوالات متداول

ما را از طریق کانال تلگرام دنبال کنید

قیمت : 4, ریال

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

قیمت : 4, ریال

قیمت : 8, ریال

قیمت : 4, ریال

قیمت : 4, ریال

فایل مورد نظر خود را درخواست نمایید

همکار گرامی و دانش آموزان عزیز با ورود به هر یک از دسته بندی های زیر میتوانید فایل های موجود در هر دسته بندی را ملاحظه نمایید. و فایل مورد نظرتان را انتخاب کرده و دانلود کنید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز دانلود فروشگاه فایل معلم می باشد.

هرگونه سواستفاده از مطالب سایت طبق قانون کپی رایت قابل پیگیری میباشد. copyright © all right reserved

مقالات خشونت و پرسش مهر

بخوانید

تأثیرات خشونت در رسانه‌

بخوانید

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

علل گرایش جوانان به اعتیاد به مواد مخدر و سیگار

بخوانید

خشونت افسارگسیخته در غرب

بخوانید

خشونت خانوادگی (کودک آزاری)

بخوانید

اختلال روانی و خشونت

بخوانید

ریشه‌های خشونت در خانواده

بخوانید

خشم و خشونت

بخوانید

اسلام بر دو راهی خشونت و مسالمت

بخوانید

پیشگیری از خشونت در بین نوجوانان

بخوانید

رفتارهای کودک آزاری

بخوانید

تجارب برتر تربیتی

بخوانید

به چه رفتارهایی کودک آزاری می گوییم؟

بخوانید

فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی

بخوانید

کودک آزاری در ایران

بخوانید

بی حجابی و نتایج و عواقب آن

بخوانید

 خشونت در خانواده

بخوانید

پدافند غیر عامل

بخوانید

نقش نماز و مسجد در کاهش جرایم اجتماعی

بخوانید

 ریشه‌های خشونت در خانواده

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت

بخوانید

صلــح از دیدگــاه اســـلام

بخوانید

 بی حجابی و نتایج و عواقب آن

بخوانید

 فرهنگ نماز رضوی

بخوانید

پرخاشگری در دانش آموزان

بخوانید

 مفهوم خشونت

بخوانید

 تباهی و خشونت علیه کودکان

بخوانید

راههای پیشگیری از خشونت

بخوانید

تأثیر خشونت های تلویزیونی در کودکان

بخوانید

اسلام بر دو راهی خشونت و مسالمت

بخوانید

 جایگاه حجاب در تأمین امنیت و آرامش عمومی

بخوانید 

 حجاب وعفاف از منظر قرآن کریم

بخوانید

 خشونت خانوادگی

بخوانید

چگونه با کج خلقی‌های کودکان خود برخورد کنیم

بخوانید

 نحوه شناسایی و مقابله با رفتار پرخاشگرانه

بخوانید

 کودک آزاری

بخوانید 

 

 

 

مقالات خشونت با فایل PDF

علل خشونت و ارائه راهکار

خشونت و کرامت انسان

پیامبر اعظم (ص) و تروریسم و خشونت طلبی

خشونت در زندان

پیشگیری از خشونت

رابطه بین خشونت در کودکی و زندگی

راههای پیشگیری از خشونت

بازی های رایانه ای خشونت

اسلام بر دو راهی خشونت و مسالمت

پیشگیری از خشونت در بین نوجوانان

خشونت و کرامت انسان

برای دریافت کلیک بفرمایید

مقاله علل خشونت و ارائه راهکار با فرمت پی دی اف

لطفا برای دریافت کلیک بفرمایید

 

بی شك فناوری های ارتباطی و سرگرمی های رسانه ای نوین در گسترش این مفهوم تاثیرات بسیاری داشته اند. بازی های رایانه ای یك نمونه از سرگرمی های رایانه ای نوین هستند. این بازی ها كه امروزه به طرز وسیعی مورد استفاده كودكان و نوجوانان قرار گرفته و ساعات بسیاری از اوقات فراغت آنان را به خود اختصاص می دهد، مملو از انواع خشونت ها است.بقیه مقاله در

انسان در روابط اجتماعی با دیگران، بعضاً با عملكرد غلط آنها و خطاهایی دور از انتظار مواجه می‌شود و این باعث عصبانی شدن فرد می‌گردد. در چنین حالتی، وظیفه اخلاقی و دینی انسان این است كه خشم را آشكار نكند و به آن ترتیب اثر ندهد، به بیان دیگر؛ «كظم غیظ» كند. واژه «کظم» درلغت به معنی بستن سرمَشکی است که پر از آب شده است و به طورکنایه، در مورد کسانی به کار می‌رود که از خشم و غضب پر شده‌اند و نزدیک است که منفجر شوند و عکس‌العمل تندی نشان دهند..بقیه در

خشونت در زندان،برای دریافت مقاله

لطفا کلیک بفرمایید

مقاله پیشگیری از خشونت با فرمت پی دی اف

لطفا برای دریافت کلیک بفرمایید

از منظر اسلام ، خانواده یکی از نعمت های بزرگی است که به بشریت عرضه شده و اولین و مهمترین نهاد و گروه اجتماعی است . سالیان زیادی است که تلویزیون سرگرمی غالب خانوادهاست . امروزه در جهان ارتباطاتی و عصر تبلیغات ، رسانه جایگاه بس مهمی یافته است و هم چنان نقش پر رنگی در زندگی افراد ایفا می کندبقیه در

انسانی كه به ناحق و بدون رواداشت مقررات و هنجارهای اجتماعی و دینی به قتل می رسد مظلوم است و مورد خشونت، پس آنكه جان وی را ستانده است ظالم است و خشونت گر:

«ولاتقتلوا النفس التی حرّم الله إلاّ بالحقّ و من قتل مظلوماً فقد جعلنا لولیه سلطاناً فلایسرف فی القتل إنّه كان منصوراً» اسراء/33

كسی كه خدا كشتنش را حرام كرده است مكشید؛ مگر به حق، و هر كسی كه به ستم كشته می شود به خون خواه او قدرتی داده ایم، ولی در انتقام از حدّ نگذرد كه او پیروزمند است.بقیه در

از قرآن مسئولیت انسان روی زمین جانشینی خداوند متعال است، جانشینی (خلافت) نیز از دو رکن رکین و اساسی تزکیه نفس و آبادانی زمین بر پایه دین خدا تشکیل یافته است. خداوند رحمان برای تحقق این هدف ارزشمند وحیاتی علاوه بر بخشیدن دو نیروی گرانبهای علم و اراده در طول تاریخ عمر بشر برههای آسمانی خویش را در راستای هدایت انسان به مسیر خوشبختی فرود آورده است.بقیه در

رابطه بین خشونت در کودکی و زندگی

برای دریافت کلیک بفرمایید

 

مقدمه:

روانشناسان، نهادها و سازمان های مرتبط با امور كودكان ، نظرات یكسانی درباره سن دقیق كودكی و سنین مرزی پایان دوران كودكی ندارند. در پیمان ه حقوق كودك، مصوب مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۲۰ نوامبر ،۱۹۸۹ در تعریف كودك آمده است: «از نظر پیمان ه حقوق كودك، كودك كسی است كه سن او كمتر از ۱۸ سال باشد، مگر اینكه براساس قانون ملی قابل اعمال، سن قانونی، كمتر تعیین شده باشد.»بقیه مقاله در

امروزه به طور میانگین بچه‌های متولد شده تا ۱۸سالگی نسبت به دیگر فعالیت‌های انفرادی (به جز خواب) وقت بیشتری را به تماشای تلویزیون اختصاص می‌دهند و پسرها از دخترها تلویزیون می‌بینند .و بچه‌های اقلیت‌های فرهنگی بخصوص در خانواده‌های تهیدست جزو تماشاکنندگان پر و پا قرص تلویزیون هستند. آیا به خاطر چنین اخباری است که بسیاری از کارشناسان از صدمه دیدن رشد احساسی- اجتماعی و آگاهی کودکان و نوجوانان احساس خطر می‌کنند..بقیه مقاله در

خشونت به عنوان یك غریزه طبیعی در انسان ها، دستاویز تولیدكنندگان سرگرمی های رسانه ای و بازی های رایانه ای قرار گرفته و بازار پرسودی را نصیب آنها ساخته است. مخاطبان این سرگرمی ها كه كودكان و نوجوانان سراسر دنیا هستند بازاری را فراروی دست اندركاران صنایع ارتباطی قرار داده اند كه سالانه ۱۰ میلیارد دلار سود را نصیب آنان می سازد.بقیه در

مقدمه :

خانواده اساسي ترين نهادي است كه به اعضاي خود احساس امنيت و آرامش مي دهد و مهمترين فضاي ارضاي نيازهاي طبيعي و جنسي انسانها است. اين نهاد طي هزاران سال پايدارترين و مؤثرترين وسيله حفظ ويژگي هاي فرهنگي و عامل انتقال آنها به نسل هاي بعدي بوده استبقیه در

«آیا مشاهده تصاویر خشونت آمیز موجود در رسانه‌ها باعث افزایش رفتار‌های پرخاشگرانه و خشن در جوانان می‌شود؟» این سؤالی است که همیشه مطرح بوده است. برخی از کارشناسان از جمله پرفسور ال راول هیوزمن از دانشگاه میشیگان ادعا می‌کنند، شواهد پنجاه ساله نشان می‌دهد که دیدن خشونت در رسانه‌ها سبب می‌شود تا کودکان رفتار پرخاشگرانه بیشتری از خود نشان دهند 

چکیده

امروزه ما با دو تفسیر اصلی از اسلام مواجه هستیم که در یک سر طیف تفسیری کاملاً مسالمت‌آمیز و صلح جویانه از اسلام، و در سر دیگر طیف چهره و تفسیری خشونت آمیز از اسلام ارایه می شود و بر اساس همین تفسیر، گروه هایی دست به انفجار، کشتار و ترور می زنند یا خشونت را تجویز می کنند. .برای دانلود به بروید

خشونت خانوادگی (کودک آزاری) 

 مقدمه

خشونت خانگی واقعیتی آزار دهنده و غیر قابل انکار در دنیای امروز است. در جهانی که می بایست محیط خانه پناهگاهی باشد تا ساکنانش در آن بیاسایند و خستگی ها و رنج های ناشی از دشواری های محیط بیرون خانه را به فراموشی بسپارند، متاسفانه برای بسیاری از مردم، خانه به مانند جهنمی است که آتش دشمنی، خشم، خشونت، کینه و انتقام در آن هر لحظه شعله ورتر می شود.بقیه مقاله در

مقدمه

بشر هزاران سال از مواد مخدر همچون وسیله ای برای فراموشی و رهایی از غم و اندوه استفاده کرده است. از قدیمی ترین ایام تاریخ، انسان به مصرف موادی تمایل داشته است که حالت روانی و هوشیاری اعتیاد را تغییر دهد. در نقاشی هایی که بر روی سنگ حک شده طرح هایی از گل های  بوته شقایق و خشخاش دیده شده است. بقیه مقاله در

یکی از معضلاتی که والدین و اولیای مدارس با آن روبرو هستند، خشونت در میان بچه هاست. 

مدرسه، برای اغلب بچه ها، اولین مکانی است که در آن زندگی در کنار همسالان را تجربه می کنند. مدرسه، یک نهاد کوچک اما پراهمیت است که نمی توان آنرا جدا و متفاوت از جامعه دانست. به این ترتیب ممکن است هر رویداد اجتماعی بر مدرسه هم اثر گذاردبقیه در

 

آمارها نشان می دهد اورژانس اجتماعی در سال گذشته به 74 مورد کودک آزاری رسیدگی کرده است.کودک آزاریآمار کودک آزاری به حدی وحشتناک است که نمی توان تصور کرد. سامانه 123 اورژانس اجتماعی که تنها در تهران و چند شهر بزرگ کشور فعال است، روزانه بیش از 2 مورد کودک آزاری، را ثبت و رسیدگی می کند. ..بقیه در

مقدمه : اختلافات وسي نشأت گرفته از خشونتهاي خانوادگي در جوامع شرقي و سنتي از لحاظ فرهنگي نمود بيشتري دارد. به طوري كه دلايل عمده قتلهاي وسي را تعصب، انگيزه انتقام شخصي، حسادت، شكاك بودن، ذهنيت بسته، وجود شخص ثالث، رهايي از دست شريك زندگي كه حكم مانع را دارد و از بين رفتن آبرو تشكيل مي دهد. ناگفته نماند كه اختلافات وسي كه منجر به قتل مي گردد بيشتر توسط مردان صورت مي گيرد، در مورد زنان كمتر ديده شده زني به تنهايي و بدون همكاري شخصي ديگر اقدام به قتل كرده باشد.بقیه مقاله را در بخوانید

یکی از بحث‌های مهم در اخلاق خانوادگی ریشه‌یابی بحث خشونت است که چرا بعضی مردها، بعضی زن‌ها و بعضی پدرها، کودک آزارند، همسر آزارند، خشن‌اند؛ خشم جسمی، خشن رفتاری و خشن گفتاری. چرا محبت در بعضی از خانواده‌ها نیست؟ پول هست، زندگی هست اما دوستی نیست، بعضی خانواده‌ها ادای زندگی را در می‌آورند، من امشب چهار تا از ریشه‌های خشونت خانوادگی را ذکر می‌کنم، که ریشه‌اش چیست و از کجا ناشی می‌شبقیه در

منبع: سایت تبیان

چكيده

با توجه به اينكه بحث پرخاشگري ورزشكاران، از موضوعات مهم در حوزه روانشناسي ورزش محسوب مي شود و اثرات احتمالي ورزش بر پرخاشگري از ديرباز مورد توجه محققان بوده است. لذا محقق در اين تحقيق قصد دارد ميزان پرخاشگري را در بين دانش آموزان ورزشكار رشته هاي منتخب مورد بررسي و مقايسه قرار دهد..بقیه در

۱-  از لحاظ هیجانی خلاق بودن‏

از خلاقیت خود برای پیدا کردن شیوه مقابله ای خوب استفاده کنید وقتی عصبانی هستیند این واقعیت را بپذیرید که خشمگین هستید و تصمیم بگیرید که چه کاری می توانید در ارتباط با آن انجام دهید از روش جراتمندانه استفاده کنید این خشم نیست که باعث می شود به شیوه های خاص عمل کنیم بلکه این ما هستیم که عصبی می شویم و تصمیم می گیریم که یا به شیوه اجتماعی پسند و یا به شیوه غیر اجتماعی(که قابل قبول نیست) واکنش نشان دهیم. نباید به بهانه عصبانیت دست به اعمال پرخاشگرانه بزنید چرا که شیوه نا معقولی برای اجتناب از مسئولیت است..بقیه در

تلویزیون، آموزگار قدرتمندی است و اگر کودکان همیشه شخصیتهای مورد علاقه خود را ببینند که اعمال خشن و پرخاشگرانه انجام میدهند تا به خواست خود برسند، آنها نیز همان کار را انجام خواهند داد.

روان‌شناسان معتقدند دیدن صحنه‌هایی از خشونت در تلویزیون و یا سایت‌های اینترنتی، روی رفتار کودکان اثرات مخرب مشخصی را بر جای می‌گذارد..بقیه در

مقام معظم رهبری نقش ‏های متعددی را برای زنان مطرح کرده و معتقدند که اسلام با پرورش زنانی این چنین می‏ تواند ادعا کند که همه ‏ی ملت ‏های مدعی، باید از او پیروی کنند. ایشان در این رابطه می‏ فرمایند: «اسلام در مورد بینشی که نسبت به زنان و نقشی که بانوان در جامعه دارند – نقش فردی، نقش خانوادگی، نقش سیاسی، نقش اجتماعی- می‏ تواند ادعا کند که همه‏ ی ملت‏ های مدعی باید از او پیروی نمایند. اگر قرار باشد که در این زمینه کشورهای غربی پشت میز محاکمه قرار بگیرند و پاسخ بدهند، بدون شک آبروی آن‏ها خواهد رفت.»[1] در اینجا به نمونه ‏هایی از نقش فردی، خانوادگی، سیاسی و اجتماعی زنان از مقام معظم رهبری اشاره می‏ کنیم.بقیه در

كودكان مقدار زیادی از ساعات آزاد خود را به تماشای تلویزیون اختصاص می دهند؛ طوری كه انگار شیفته صفحه تلویزیون اند. به نظر می رسد تماس مداوم كودكان با تلویزیون، روی نحوه ادراك و تفسیر آنان از این رسانه و دنیایی كه در آن زندگی می كنند، اثر می گذارد.بقیه در

در چنین جامعه‌ای، نمی‌توان انتظاری جز «فساد»، «از بین رفتن سرمایه‌های اجتماعی» و «طغیانگری مردم» داشت. «خشونت»، ذات جامعه بی‌اعتماد است. لذا رفتار خشونت‌آمیز افراد، دلیل بر فقدان آسایش روانی آنهاست.متن کامل مقاله را در بخوانید

 

تحلیل محتوا یکی از پر کاربرد ترین روش‌های تحقیقی در زمینه تأثیرات رسانه‌ها می‌باشد. مقاله پیش رو نتیجه تحقیق چند محقق برجسته در زمینه تأثیرات خشونت موجود در رسانه‌ها را فراهم آورده است. بالا رفتن میزان جرم و جنایت با ورود تلویزیون به جوامع مختلف، به وجود آمدن روان پریشی، اختلالات هنگام خواب، پرخاشگری و در کودکان و الگو برداری‌های منفی از شخصیت‌های تلویزیونی، از جمله این تأثیرات است که در این تحقیقات به آنها پرداخته شده و شواهد متعددی برای آنها ذکر شده است..بقیه تحیقیق را در بخوانید

 

آيا هويت والدين و روش فرزندپروري آن ها در شکل گيري هويت فرزندان تأثير دارد؟..برای مشاهده سوال لطفا به مراجعه بفرمائید

برای دانلود مقاله روی عکس یا همینجا کلیک بفرمایید

نقش نماز و مسجد در کاهش جرایم اجتماعی

چکیده:

در این مقاله سعی شده  نقش نماز و مسجد در کاهش جرایم اجتماعی و راهکارهای مبارزه با جرایم اجتماعی را بررسی کرده و به رشته تحریر در آورده و بیان نمایم و همچنین علاقه بنده به نقش نماز و مسجد در کاهش جرایم اجتماعی انگیزه بنده را در نوشتن این مقاله بیش از پیش نمود.بقیه در

کودکان به علت ویژگی هایی که از نظر سنی دارند بسیار آسیب پذیر هستند و نیاز به حمایت و مراقبت ما دارند. امّا گاهی بزرگسالان به دلایل مختلف به جای حمایت و مواظبت از کودکان آنان را مورد آزار قرار می دهند.بقیه مقاله در

 

جهت دانلود این مقاله بر روی دانلود مقاله کلیک کنید .

 خشونت يك رفتار اجتماعي است كه موجب برخوردهاي نسبتا ً شديد و آسيب رسيدن به مردم مي شود، براين اساس بروز خشونت درافراد داراي عواملي است كه عبارتند از: ۱٫عوامل بيوليژيكي ۲٫عوامل اجتماعي ۳٫عوامل محيطي.بقیه در

 

 چکیده

 در اين تجربه ي تربيتي سعي شده است از روشهاي تربيتي استفاده شود و مراحل تربيتي به صورتي كه تاثير مثبتي بر رفتار فرد مورد نظر بگذارد انجام شود تا نتيجه ي لازم بدست ايد . چرا كه معلمان و مربيان در نظام آموزش وپرورش نقش تاثير گذاري روي شخصيت دانش آموزان در آينده دارند .بقیه در

هر انسان خدا باوری بدون هیچ شک و تردیدی معترف است که آدمی در زندگی خویش بر سر سفره نعمت های الهی (مادی و معنوی) میهمان بوده و از آنها روزی خورده و بهره مند می گردد. نعمت هایی که به قدری زیاد و بی شمارند که حتّی انسان از شمارش آنها، عاجز و ناتوان است..بقیه در

 

 چکیده                                                                                                                                                                                                                                                                                         

اگرچه در امر فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی کلیه نهادها دخیل هستند ولی آموزش وپرورش بعنوان یک سازمان آموزشی و تربیتی نقشش به مراتب و  پر رنگ تر و حائزاهمیت است ،چراکه تک تک افراد این جامعه به نوعی در آن شریک و سهیم اند، لذا آموزش کافی و مناسب از پیش دبستانی تا پیش دانشگاهی و در این حوزه توجه به تربیت نسلی که در آینده بتواند با رویکرد اقتصاد مقاومتی کشور را به سمت پیشرفت سوق دهدبقیه مقاله در

پیشگفتار

بی گمان،هر انسانی در پی تکامل به معنایی است که باور دارد. ما مسلمانان بر اساس باور های اعتقادی و دینی، زندگی دنیوی را گذرا و راهی برای رسیدن به سعادت اخروی می دانیم، و تکامل را در همین راستا معنا کرده و درپی آن هستیمبقیه در

بی حجابی و نتایج و عواقب آن

اگر هدف از بی حجابی،خودنمائی و جلب نظر جنس مخالف است باید گفت، جلب چشم مردها و هوس هوسرانان، عاملى براى تحقير زن است. عظمت زن به اين نيست كه بتواند چشم مردها، هوس هوس رانان را به خودش جلب كند؛ اين افتخارى براى يك زن نيست؛اين تجليل زن نيست؛ اين تحقير زن است..بقیه در

مقدمه

در این مقاله سعی شده تا موضوع پدافند غیر عامل را از جهات مختلف مورد بررسی قرار بدهیم، به همین دلیل اهداف، موضوعیت ،پیدایش، اهمیت و ضروریت پدافند غیر عامل از موضوع های مورد بحث ما در این مقاله می باشد، همچنین از فرمایشات و بیانات رهبر معظم انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در این مقاله بهره جسته ایم.بقیه مقاله در

چکیده

«حجاب و عفاف»در قاموس بشری ، واژه های آشنایی هستند که در گذر زمان از سنت به سوی  مدرنیته ، فراز و نشیب های زیادی را طی کرده است . در این میان مردان و زنان (به خصوص زنان) در مسیر تند باد حرکت به سوی مدرنیسم ، در معرض برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی قرار گرفتند تا در توسعه سرمایه داری نقش خویش را ایفا کنند ..متن کامل مقاله در

چکیده

این مقاله به بیان مفهوم عفاف و حجاب و نقش آن در ایجاد امنیت و آرامش و به تأثیری که در بعد فردی و اجتماعی دارد، می پردازد و همچنین به تشریح نتایج سوء بی حجابی و تأثیر اعمال فرد بر اجتماع و نیز به مسأله عفاف و حجاب از منظر قرآن و احادیث پرداخته است.بقیه در  

دانلود مقاله پیشگیری از خشونت
دانلود مقاله پیشگیری از خشونت
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *