دارو nortriptyline 10

خواص دارویی و گیاهی

نورتریپتیلین چیست؟
نورتريپتيلين دارويي از دسته ی ضد افسردگی های سه حلقه ای می باشد و معمولاً برای درمان افسردگی تجویز می شود.این دارو همچنین در تسكين دردهاي عصبي هم استفاده دارد .
علت اصلی بروز افسردگی ناشناخته است اما هدف از درمان دارو همراه با مشاوره درمانی برطرف کردن علائم افسردگی نظیر خلق پایین، بی حالی،نداشتن انگیزه، افکار خطرناک ،اختلالات خواب و کاهش اشتها وجهت رساندن فعالیت و عملکرد روزانه ی فرد به سطح طبیعی، می باشد.
داروهایی مانند نورتريپتيلين می توانند به برطرف نمودن علائم افسردگی مانند کم خوابی یا کمبود اشتها کمک قابل توجهی کنند.

نورتريپتيلين در بدن چگونه عمل می کند؟
این دارو در بدن با افزایش سطح ناقل های شیمیایی موجود در مغز که نقش پیام رسانی عصبی بین سلول های اعصاب رابر عهده دارند،علائم افسردگی رابرطرف می نماید.

پيش از شروع مصرف نورتريپتيلين
– در صورت بارداري يا اقدام به بارداري یا شیرده بودن به پزشك خود اطلاع دهيد.
-در صورت سابقه ی بیماری هایی نظیر تیروئید پر کار ،مشکلات کبدی ،صرع،دیابت،یبوست های مزمن،مشكل در دفع ادرار،بيماري هاي قلبی عروقی،چشمی و یا بیماری های اعصاب و سایر بیماری هارا به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود (خصوصا سایر داروهایی که تاکنون و در یک ماه اخیر برای درمان افسردگی و خواب استفاده نموده اید) در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.

نحوه ی مصرف نورتریپتیلین
-نحوه و مقدار مصرف این دارو با توجه به مشکل و شرایط بیمارمتفاوت است.ممکن است این دارو سه تا چهارنوبت در روز و یا تنها یک نوبت تجویز گردد.
-اگر نورتریپتیلین به صورت یک نوبت در روز تجویز شود بهترین زمان مصرف آن شب ها پیش از خواب می باشد.اما برخی پزشکان ترجیح می دهند دارو را در مقدار کمتر اما در دو تا سه نوبت در روز برای درمان افسردگی تجویز کنند لذا. حتماً دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
-این دارو با غذا تداخلی ندارد و میتوانید آن را قبل یا بعد از غذا مصرف نمایید.
-در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.

توصيه های نورتریپتیلین
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق بره ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
-قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض ناسبی برای بیمار در برداشته باشد که اصطلاحا به آن سندرم محرومیت دارو می گویند و عوارضی همچون سردرد،تهوع،ضعف،حملات ترس و بی حالی در بر دارد.
-به دلیل این که مسمومیت با ضد افسردگی های سه حلقه ای بسیار خطرناک می باشد دارو را به همان مقدار تجویز شده مصرف کنید و دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.در صورت مصرف بیش از حد یا ناخواسته ی دارو حتما با مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید. -مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-در مدت درمان با اين دارو ممكن است حساسیت پوست و بدن شما به نور آفتاب بیشترشود لذا. تا جای ممکن در معرض تابش مستقیم خورشید. قرار نگیرید و از فرآورده های ضدآفتاب و عینک آفتابی حتماً استفاده نمایید.
-در صورتی که مبتلا به دیابت هستید ،مصرف این دارو ممکن است باعث افزایش قندخون شما شود لذا قندخون خودرا به صورت منظم چک کنید و با پزشک خود درمورد آن صحبت کنید.
-در صورت شروع هرگونه درمان یا قصد عمل جراحی، درمانگر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.
-پیش از دریافت هرگونه دارو از داروخانه (مانندداروهای ضد درد،ضد سرماخوردگی و ضد حساسیت)دکتر داروساز را در جریان مصرف این دارو قرار دهید.دارو nortriptyline 1

عوارض شایع نورتریپتیلین
-در مدت درمان با این دارو ممکن است خشکی دهان را تجربه کنید که برای برطرف نمودن آن می توانید از آدامس یا آبنبات های بدون شکر استفاده نمایید.
-یبوست و سوهاضمه ،اسهال یا تهوع نیز از عوارض شایع این دارو می باشند که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذا سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب(درمورد یبوست) و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه و مصرف به اندازه آب در شبانه روز می توانید این علائم را کاهش دهید.
-خواب آلودگی، خستگی، سرگیجه و مشکلات بینایی مانند تاری دید از عوارض این دارو می باشد لذا تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط بیشتری دارند خودداری نمایید.
-اگر برای اولین بار از این دارو استفاده می کنید ممکن است با تغییروضعیت سریع از حالت نشسته به ایستاده سرگیجه مختصری ایجاد شود کهبه مرور برطرف می شود. این حالت طبیعی است. هنگام برخواستن ، به ارامی بلند شويد.
-در صورت بروز علایمی همچون اضطراب و پریشانی،اختلال در خواب، مشکل در دفع ادرار، احساس گز گز انگشتان،تغییر غیر عادی در اشتها یا وزن،تغییر طعم ها در دهان، زنگ زدن گوش، لکه های قرمز پوستی خارش دار،ریزش مو یا تعریق شدید و ضربان قلب نظم حتماً به پزشک خود مراجعه کنید.
سندروم سروتونین 

مشاهده داروهای ضد افسردگی با منشاء گیاهی در داروخانه اینترنتی دارویاب


محصولات زناشوئی

 

دارو nortriptyline 1

همه مطالب در این شاخه &gt&gt&gt

 

Nortriptyline

نورتریپتیلین یک داروی ضد افسردگی سه حلقه ای است. این دارو مواد شیمیایی را در مغز تحت تاثیر قرار می دهد که ممکن است از حالت تعادل خارج شده باشند. نورتریپتیلین برای درمان نشانه ها و علائم افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این دارو ممکن است برای درمان بیماری هایی که در لیست راهنما وجود ندارد نیز استفاده شود.

 

اگر اخیرا حمله قلبی داشته اید و یا اینکه در حال درمان با تزریق متیلن بلو هستید نباید این دارو را مصرف کنید. اگر در 14 روز گذشته از یک بازدارنده ی MAO استفاده کرده اید، نباید نورتریپتیلین مصرف کنید. ممکن است یک تداخل دارویی خطرناک رخ دهد. بازدارنده ی MAO شامل ایزوکاربوکسازید، لینزولید، فنلزین، رازاگیلین، سلگیلین و ترانیل سیپرومین است.

افراد جوان هنگام مصرف داروهای ضد افسردگی ممکن است افکار خودکشی داشته باشند. باید پزشک شما به صورت مرتب فرآیند طول درمان را بررسی کند. خانواده و اطرافیان شما نیز باید در مورد تغییرات خلقی حاصل از این دارو نیز باید هشیار باشند.

هر گونه نشانه جدید و علامت بدتر شدن را به پزشک معالج خود خبر دهید. این موارد شامل تغییرات خلقی و یا رفتاری، اضطراب، حملات درد آور، مشکل در خواب، احساس تحریک پذیری، عصبانیت، خشونت، نا آرامی افکار خودکشی، بیش فعالی (ذهنی یا فیزیکی)، افسردگی می باشد.

این دارو را بدون تجویز پزشک به کودکان ندهید. نورتریپتیلین برای مصرف کودکان تایید نشده است.

قبل از مصرف این دارو به موارد زیر توجه کنید:

همان طور که قبلا نیز گفتیم اگر اخیرا حمله قلبی داشته اید و یا در حال مصرف متیلن بلو هستید نباید از این دارو استفاده کنید. اگر  به نورتریپتیلین و یا سایر داروهای افسردگی (همچون آمی تریپتیلین، آموکساپین، کلومیپرامین، دزیپرامین، دوکسپین، ایمی پرامین، تریمیپرامین) حساسیت دارید نباید این دارو را مصرف کنید.

برای اینکه مطمئن شوید نورتریپتیلی برای شما امن و بی خطر است اگر موارد زیر را دارید حتما به پزشک معالج خود خبر دهید:

برخی از افراد جوان، هنگام مصرف داروهای ضد افسردگی ممکن است افکار خودکشی داشته باشند. باید پزشک شما را مداوم بررسی نماید. هنوز اثرات این دارو در مورد جنین کشف نشده است. اگر باردار هستید و یا قصد بارداری دارید، به پزشک اطلاع دهید. هنوز در مورد اینکه آیا این دارو می تواند از شیر مادر عبور کرده و به کودک برسد، اطلاعاتی وجود ندارد. اگر کودک شیر خوار دارید حتما موضوع را با پزشک معالج خود در میان بگذارید.

این دارو را دقیقا طبق تجویز پزشک مصرف کنید. تمامی دستور العمل های موجود بر روی دارو را دنبال کنید. پزشک ممکن است در طول فرآیند درمان دوز دارو را تغییر دهد. این دارو را و یا کمتر از طول دوره ی درمان مصرف نکنید.

اگر به جراحی نیاز دارید مصرف این دارو را به جراح خود اطلاع دهید. ممکن است به مدت کوتاه مصرف این دارو را متوقف کنید. مصرف نورتریپتیلین را به صورت ناگهانی قطع نکنید. در مورد قطع مصرف حتما با پزشک معالج خود صحبت کنید. ممکن است چند هفته طول بکشد تا نشانه های شما بهتر شود. این دارو را طبق تجویز پزشک و در زمان های گفته شده مصرف کنید. نورتریپتیلین را در دمای اتاق و به دور از رطوبت و گرما نگه دارید.

به محض یادآوری داروی از دست رفته را مصرف کنید. اگر نزدیک مصرف دوز بعدی هستید، دوز قبلی را که فراموش کرده اید مصرف نکنید.

در این گونه موارد باید با اورژانس تماس گرفته و یا سریعا به پزشک مراجعه شود.

مصرف بیش از حد این دارو می تواند کشنده باشد.

الکل مصرف نکنید:

نورتریپتیلین می تواند اثرات الکل را افزایش دهد این موضوع می تواند خطرناک باشد. گریپ فوروت و آب آن ممکن است با نورتریپتیلین تداخل داشته باشد و باعث ایجاد عوارض ناخواسته گردد. قبل از مصرف این میوه، با پزشک معالج خود صحبت کنید. این دارو ممکن است افکار و واکنش های شما را تغییر دهد.

اگر رانندگی می کنید و یا کارهایی انجام می دهید که نیاز به هوشیاری دارد، حتما مراقب باشید. از قرار گرفتن در معرض خورشید و یا برنزه کردن در زیر نور خورشید اجتناب کنید. نورتریپتیلین می تواند به آسانی باعث آفتاب سوختگی شما شود. در بیرون از منزل، لباس های محافظتی بپوشید و از کرم های ضد آفتاب (SPF  3 و یا بالاتر) استفاده کنید.

اگر نشانه های آلرژیکی همچون کهیر، اشکال در تنفس، تورم صورت، لب ها، زبان و گلو را داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید. اگر موارد زیر را داشتید به پزشک خود اطلاع دهید:

افراد مسن ممکن است عوارض جانبی بیشتری داشته باشند. عوارض جانبی معمول نورتریپتیلین شامل موارد زیر است:

این لیست از عوارض جانبی کامل نیست و ممکن است عوارض دیگری نیز وجود داشته باشد. در صورت برزو هرگونه مشکل با پزشک معالج خود مشورت کنید.

25 تا 15 گرم در روز.

مصرف این دارو با داروهای خواب آور، ممکن است اثرات آن را بدتر کند. قبل از مصرف نورتیلپتیلین با سایر داروهای خوب آور، داروهای ضد درد، داروهای اضطراب، افسردگی و یا تشنج حتما با پزشک مشورت کنید.

قبل از مصرف نورتریپتیلین اگر 5 هفته ی قبل از SSRI استفاده کرده اید حتما به پزشک اطلاع دهید.

این داروها شامل سیتالوپرام، فلوکستین، فلووکسامین، پاروکستین، یا سرترالین است. داروها می تواند با نورتریپتیلین تداخل داشته باشد. بهتر است قبل از مصرف این دارو تمامی موارد را در نظر داشته باشید.

ترجمه: زهرا کامران ور

دارو nortriptyline 1

مطالب مرتبط:


 

 

 


سلام ببخشید من دختر خواهرم 1سالشه توی خواب بدنش تکون میخوره آیا داروی وینلاکسین که بداش تجویز شده نسبت به سنش براش مناسبه

سلام من از وقتی که نورتریپین مصرف میکنم , خوابیدنی هر دو ساعت احساس پر بودن مثانه میکنم ولی ادرارم بسختی خارج میشه به نظر تون مصرف دارو رو ادامه بدم یا نه?

سلام ببخشید من شوهرم قبلا خانمی رو خیلی دوست داشته ولی قسمت نبوده باهاش ازدواج کنه وهنوز هم بعضی وقتها با تلفن با او ارتباط داره و4 سال میشه دکتر قرص نور تریپتیلین25 تجویز کرده الان خودش میره از داوخانه میگیره ولی فقط شبها یه قرص مصرف میکنه خواستم بدونم ضرر داره یانه ،ممنونم

سلام ببخشید من شبی 1 عدد نورتریپیتیلین 25 مصرف میکنم دیگه به دکتر مراجعه نکردم خودم از داروخانه میگیرم مصرف میکنم میخوام ببینم عوارض ندارد .
چطور مصرف این را کم کنم و بعد قطع کنم .متشکرم راهنمایی بفرمایید .

این دارو جواب ازمایش عدم اعتیادرا مثبت نمی کند ؟

سلام من حالم خیلی بد بود ٣ تا قرص لورتریپتلین باهم خوردم الان چکار کنم عوارض هم داره

با سلام
همان طور که در متن آمده است: اگر نورتریپتیلین بیش از حد مصرف شود چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در این گونه موارد باید با اورژانس تماس گرفته و یا سریعا به پزشک مراجعه شود. مصرف بیش از حد این دارو می تواند کشنده باشد.

سلام دکتر جان
قرص نورتریپتیلین 25
عصریک عدد3یا2ساعت قبل ازخواب میل شود
ولی من متوجه نشدم ازت خواهش میکنم برام خوب توصیح بده

سلام ببخشی مادرم افسردگی داره قبلا قرص امی تریپتیلین مصرف میکرد ولی دوماهه دکتر عوض کرده و نوتریپتلین مصرف میکنه و افسردگیش شدیدترشده و. حتی گاهی هذیان میگه و دچار وسواس هم شده.علتش چیه

سلام ببخشیدیکی ازبستگان اوضاع چندان خوبی نداره ودائماقرص نوتریپتیلین ۱۰مصرف میکنه خواستم ببینم خطری داره!؟
ممکنه باچه تعدادازاین قرص هاجونشوازدست بده؟؟

سلام من جزوانجمن ان ای هستم و11سال پاکی دارم توزمان اعتیادم هم وابستگی یابهتربگم اعتیادبه قرص هم داشتم درحال حاضربخاطروضعیت کاروزندگیم شبهاتاساعت 2خواب ندارم ومدام ازاین دنده به هون دنده میشم تابلاخره خوابم ببره وازاونجایکه ترس بخاطربرگشت به وابستگی رادارم بااینکه دکتربارها برام قرص نورتریپتیلن راتجویزکرده ولی مصرف نکردم وبیشتربرااین بیخوابیها وشایدافسردگی که تومکان کاریم پیداکروم قرص ولبان یک دوره وگاباپنین مصرف کردم والان هم نمیدونم این قرص رامصرف کنم یانه هرچندچندنفرمثل من تو وضعیت کاری مشابه مباورت به مصرف این دارو رانمودهندوشایدمشابه این داروها را حالابعضی موقعها بخودم میگم این قرص التن برادجنبه داروی داره ومصرف هست نه سوء مصرف وازطرفی میگم اینها افکارخرابه ویوخت دوباره برگشت میکنی

سلام دکترجان من کمردرد شدید عصبی گرفتم دکتراین قرص رازه من تجویزکردن آیادرسته بخورم تاچه موقع البته ؟؟

ایا این دارو خواب اورم هست؟ و خوردن ۳-۴تا ازین قرص کشنده است واقعا؟ یکی از بستگانمون چندتا لورازپام باهم خورده بود چیزیشم نشد فقط خواب الود بود همش و گیج.نورتریپتیلین چی؟

دوستم امروز چندتا ازین قرص و خورده اگه خطرناکه بگین بهم زودتر

سلام شبی چهارتا نوتریپتیلین1 میخورم اما فک میکنم هیچ تاثیری روم نداره

سلام من امروز انگشت کوچکه ی پام گز گز میکنه از قرص نور تریپتیلن دکتر برای کمرم دردم داده میتونم استفاده کنم

سلام
مادر ۵۰ ساله من حدود یک هفته هست که از قرص نورتریپتیلین ۱۰ شب ها قبل از خواب استفاده میکنه و الان دو روزه که بعضی وقت ها احساس گز گز در بازو و دست راستش داره میخواستم ببینم ربطی به این دارو میتونه داشته باشه و ایا خطرناک هست؟
ممنونم اگر سریعتر پاسخ بدین

سلام خدمت دوستان ..
من 1 سال بود بی خوابی و تنگ نفس و ترس. و حراس داشتم فقط ورزش میکردم و انواع قرص های خواب اور. مثل الپروزلام و کلوناز مصرف میکردم خوب نشدم ..الان نورتریپتیلین و پرانول و کلوناز مصرف میکنم .حالم داره خوب میشه ..گزگز دست و پا و قند خون بالا اولش داره

سلام
یکی از اقوام ما بدون تجویز دکتر داروی nortriptyline رو مصرف میکنه در صورتی که قبلا افسردگی هم نداشته میخواستم ببینم این دارو براش مشکل ساز نخواهد شد ممنون میشم اگه جوابم رو بدین.


پرسش های خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید

*  

*


تصویر امنیتی
*


تبلیغات اینترنتی در یاد بگیر دات کام


بسته های تبلیغاتی ارزان قیمت

Useful Websites Directory

تماس با ما | پست الکترونیکی یا email ما :
&lt!–
name &quotcontact&quot domain &quotyadbegir.com&quot.write(&#39‘).write(name + ‘@’ + domain + ”)// –&gt
| تبلیغات در یاد بگیر دات کام

تمامی حقوق برای یاد بگیر دات کام محفوظ است.
Powerd by: WP

از این دارو به منظور بهبود افسردگی استفاده میشود و میزان فعالیت سروتونین در مغز را افزایش میدهد .این دارو یک ضد افسردگی سه حلقه ای محسوب میشود
این دارو  را باید با تجویز پزشک مصرف کرد وبه شکلهای زیر موجود است :

•    قرص
•    کپسول
•    محلول

به هنگام استعمال دارو به موارد زیر توجه کنید :
آلرژی  و حساسیت
اگر  به هر ماده غذایی و یا نگه دارنده و یا حیوانات  حساسیت دارید حتما پیش از مصرف دارو با پزشک خود مشورت نمایید  .برای دارو هایی که با تجویز پزشک مصرف نمیشوند ,حتما برچسب دارو را مطالعه نمایید .
اطفال
نحوه تاثیر این دارو بر کودکان مشخص نشده است
سالمندان
اطلاعات کافی در این زمنیه وجود ندارد ولی سالمندان در معرض مشکلات قلبی و یا کبدی هستند و به همین دلیل دوز مصرفی انها باید توسط پزشک تعیین گردد
دوران بارداری
اطلاعات کافی در این زمنیه وجود ندارد
دوران شیردهی و مادران شیرده
اطلاعات کافی در این زمنیه وجود ندارد

تداخلات دارویی
مصرف همزمان  چند دارو با هم توصیه نمیشود و این در حالی است که گاهی اوقات چند دارو با هم مصرف میگردند .در چنین مواردی احتمالا پزشک دوز مصرفی دارو را تغییر میدهد و یا از روش های دیگر استفاده میکند .قبل از مصرف این دارو حتما به پزشک خود در خصوص دارو های مصرفی اطلاع دهید .
مصرف همزمان نورتریپتیلین  با دارو های زیر توصیه نمیشود و ممکن است پزشک شما یکی از انها را تغییر دهد

•    Dronedarone
•    Furazolidone
•    Grepafloxacin
•    Iproniazid
•    Isocarboxazid
•    Levomethadyl
•    Linezolid
•    Methylene Blue
•    Metoclopramide
•    Moclobemide
•    Pargyline
•    Phenelzine
•    Procarbazine
•    Ranolazine
•    Rasagiline
•    Safinamide
•    Selegiline
•    Tranylcypromine
•    مصرف همزمان نورتریپتیلین  با دارو های زیر توصیه نمیشود و ممکن است پزشک شمادوز مصرفی و یا تناوب مصرفی یکی  از انها را تغییر دهددارو nortriptyline 1

•  Acecainide
•  Aceclofenac
•  Acemetacin
•  Albuterol
•  Alfuzosin
•  Almotriptan
•  Amisulpride
•  Amitriptyline
•  Amoxapine
•  Amtolmetin Guacil
•  Apomorphine
•  Aprindine
•  Arsenic Trioxide
•  Asenapine
•  Aspirin
•  Astemizole
•  Azimilide
•  Azithromycin
•  Bretylium
•  Bromfenac
•  Bufexamac
•  Bupropion
•  Celecoxib
•  Chloral Hydrate
•  Chloroquine
•  Chlorpromazine
•  Choline Salicylate
•  Ciprofloxacin
•  Citalopram
•  Clarithromycin
•  Clomipramine
•  Clonidine
•  Clonixin
•  Crizotinib
•  Cyclobenzaprine
•  Darunavir
•  Dasatinib
•  Desipramine
•  Desvenlafaxine
•  Dexibuprofen
•  Dexketoprofen
•  Dextromethorphan
•  Diclofenac
•  Diflunisal
•  Dipyrone
•  Disopyramide
•  Dofetilide
•  Dolasetron
•  Domperidone
•  Donepezil
•  Droperidol
•  Droxicam
•  Enflurane
•  Epinephrine
•  Erythromycin
•  Etilefrine
•  Etodolac
•  Etofenamate
•  Etoricoxib
•  Felbinac
•  Fenoprofen
•  Fentanyl
•  Fepradinol
•  Feprazone
•  Fingolimod
•  Flecainide
•  Floctafenine
•  Fluconazole
•  Flufenamic Acid
•  Fluoxetine
•  Flurbiprofen
•  Foscarnet
•  Frovatriptan
•  Gatifloxacin
•  Gemifloxacin
•  Granisetron
•  Halofantrine
•  Haloperidol
•  Halothane
•  Hydroxytryptophan
•  Ibuprofen
•  Ibutilide
•  Iloperidone
•  Imipramine
•  Indomethacin
•  Iobenguane I 123
•  Isoflurane
•  Isradipine
•  Ketoprofen
•  Ketorolac
•  Lapatinib
•  Levalbuterol
•  Levomilnacipran
•  Levothyroxine
•  Lidoflazine
•  Lopinavir
•  Lorcainide
•  Lorcaserin
•  Lornoxicam
•  Loxoprofen
•  Lumefantrine
•  Lumiracoxib
•  Meclofenamate
•  Mefenamic Acid
•  Mefloquine
•  Meloxicam
•  Meperidine
•  Methadone
•  Methoxamine
•  Midodrine
•  Mifepristone
•  Mirtazapine
•  Moricizine
•  Morniflumate
•  Nabumetone
•  Naproxen
•  Naratriptan
•  Nefopam
•  Nepafenac
•  Niflumic Acid
•  Nilotinib
•  Nimesulide
•  Norepinephrine
•  Norfloxacin
•  Octreotide
•  Ofloxacin
•  Ondansetron
•  Oxaprozin
•  Oxilofrine
•  Oxymorphone
•  Oxyphenbutazone
•  Paliperidone
•  Palonosetron
•  Parecoxib
•  Paroxetine
•  Pazopanib
•  Peginterferon Alfa-2b
•  Pentamidine
•  Perflutren Lipid Microsphere
•  Phenylbutazone
•  Phenylephrine
•  Piketoprofen
•  Piroxicam
•  Posaconazole
•  Pranoprofen
•  Procainamide
•  Prochlorperazine
•  Proglumetacin
•  Promethazine
•  Propafenone
•  Propyphenazone
•  Proquazone
•  Protriptyline
•  Quinidine
•  Quinine
•  Risperidone
•  Rofecoxib
•  Salicylic Acid
•  Salsalate
•  Sematilide
•  Sertindole
•  Sertraline
•  Sodium Phosphate
•  Sodium Phosphate, Dibasic
•  Sodium Phosphate, Monobasic
•  Sodium Salicylate
•  Solifenacin
•  Sorafenib
•  Sotalol
•  Spiramycin
•  Sulfamethoxazole
•  Sulindac
•  Sultopride
•  Sumatriptan
•  Sunitinib
•  Tapentadol
•  Tedisamil
•  Telavancin
•  Telithromycin
•  Tenoxicam
•  Tetrabenazine
•  Tiaprofenic Acid
•  Tolfenamic Acid
•  Tolmetin
•  Toremifene
•  Tramadol
•  Trazodone
•  Trifluoperazine
•  Trimethoprim
•  Trimipramine
•  Valdecoxib
•  Vardenafil
•  Vasopressin
•  Vemurafenib
•  Venlafaxine
•  Vilanterol
•  Vilazodone
•  Voriconazole
•  Vortioxetine
•  Ziprasidone
•  Zolmitrip
مصرف همزمان این دارو با دارو های دیگر باعث افزایش احتمال بروز عوارض جانبی میشود و در صورت استفاده همزمان ,پزشکتان دوز یکی از انها و یا تناوب مصرفی  را تغییر میدهد
•    Acenocoumarol
•    Arbutamine
•    Atomoxetine
•    Carbamazepine
•    Cimetidine
•    Dicumarol
•    Phenprocoumon
•    Rifapentine
•    S-Adenosylmethionine
•    Terbinafine
•    Valproic Acid

تداخلات دارویی دیگر                      
مصرف همزمان دخانیات و الکل و غذا  به همراه تعدادی از دارو ها باعث بروز عوارض جانبی میشود و بهتر است در این خصوص با پزشک خود مشورت نمایید .تداخلات دارویی ذیل بر حسب میزان اهمیتشان انتخاب شده اند و تمام موارد را شامل نمیشوند  

سایر مشکلات پزشکی
بروز بیماری های دیگر تاثیر این دارو را کاهش میدهد .در صورتی که به هر یک از این بیماری ها مبتلا میباشید ,حتما پیش از مصرف دارو به پزشک خود اطلاع دهید :
•    تغییرات رفتاری و یا عاطفی مانند خشونت،حملات ترس و موارد  دیگر
•    شخصیت دو قطبی (اختلالات احساسی به همراه جنون و افسردگی و یا خطر ابتلا به ان
•    کوری تدریجی نوع زاویه بسته
•    اختلالات ریتم قلب
•    سایکوز (بیماری ذهنی )
•    شیزوفرنی (بیماری ذهنی )
•    صرع و یا سابقه ابتلا به ان
•    ذخیره ادراری و یا مشکل در دفع ادرار و یا سابقه ابتلا به ان –با احتیاط مصرف گردد .میتواند باعث وخامت اوضاع شود
•    بیماری های قلبی و یا رگهای خونی
•    پرکاری تیروئید –با احتیاط مصرف گردد میتواند باعث وخامت عوارض جانبی شود
•    زخم معده –با احتیاط مصرف گردد .ممکن است باعث وخامت اوضاع شود

این دارو باید مطابق با تجویز پزشک مصرف گردد و دوز مصرفی و تناوب مصرفی ان را تغییر ندهید ..
این قرص دارای یک راهنمای مصرفی است و حتما پیش از مصرف ان را بخوانید و در صورتی که مشکلی داشتید،به پزشکتان مراجعه نماییدمیتوانید دوز مصرفی نوع مایع این دارو را با یک قاشق مخصوص،ظرف دارویی و یا سرنگ دهانی  اندازه گیری کنید .
میزان مصرف
دوز مصرفی این دارو به نسبت افراد با هم متفاوت است و در این مورد به توصیه های پزشک خود و یا دستورات همراه دارو استفاده کنید .اطلاعات ذیل میزان متوسط مصرف دارو را نشان میدهند و در صورتی که دوز مصرفی شما متفاوت میباشد ان را تغییر ندهید مگر با مشورت با پزشکتان .
دوز مصرفی دارو به شدت تاثیر دارو بستگی دارد .همچنین تعداد دفعات مصرف دارو ,مدت زمان ان ,زمان بین مصرف و موارد مشابه به شدت بیماری شما وابسته است .
-برای نوع کپسول و محلول و برای درمان افسردگی  
•    بزرگسالان -25 میلی گرم 3 تا 4 بار در روز .ممکن است پزشکتان در صورت نیاز دوز مصرفی را تغییر دهد ولی این دوز از 15 میلی گرم در روز نخواهد بود
•    نوجوانان و سنین بالاتر -3 تا 5 میلی گرم یک بار درروز و یا دوز های تقسیم بندی شده در طی روز
•    کودکان-مصرف و دوز ان توسط پزشک تعیین میگردد
در صورت فراموش کردن یک وعده دارویی چه کنیم؟
در صورتی که مصرف دارو را فراموش کردید ,به محض انکه این موضوع را به یاد اوردید ,از دارو استفاده کنید ولی در صورتی که خیلی نزدیک به زمان مصرف بعدی هستید همان روال را ادامه دهید .
در صورت استفاده بیش از حد و موارد اورژانسی چه کنیم ؟
در صورتی که فرد میزان زیادی از دارو مصرف کرده باشد باید با مرکز عمومی کنترل سموم تماس بگیرید و اگر فرد نفس نمیکشد با اورژانس تماس بگیرید .

در هنگام استفاده از  دارو چه موارد تغذیه ای را باید در نظر گرفت؟
میتوانید رژیم غذایی نرمال خود را ادامه دهید مگر اینکه پزشکتان توصیه دیگری داشته باشد

شیوه  نگهداری از دارو
دارو را در محلی سر پوشیده به دور از گرما و رطوبت و نور مستقیم قرار دهید .داروهایی که تاریخ مصرفشان گذشته است را دور بریزید .دارو را از دسترس کودکان دور نگاه دارید..

پزشکتان باید میزان پیشرفت شما و نحوه تاثیر دارو را به صورت منظم بررسی نماید تا امکان بروز عوارش  ناخواسته مشخص شود .
این دارو میتواند باعث بروز افکار خودکشی در تعدادی از بزرگسالان کم سن و نوجوانان شود و در صورتی که حس افسردگی شما شد و تصورات خودکشی و اسیب به خود را داشتید ،با پزشکتان مشورت نمایید .هر گونه رفتار و افکار جدیدی را که برای شما  دردسرساز است را به پزشکتان اطلاع دهید به خصوص اگر به سرعت این علائم بدتر میشوند .
در صورت بروز مشکلات در بخواب رفتن،زودرنجی،افزایش شدید انرژی و رفتار های بدون دقت،اضطراب ،عصبانیت،بی قراری ،ترس و خشونت  به پزشکتان اطلاع دهید .در صورتی که خودتان و یا یکی از اعضای خانواده به اختلال شخصیتی دو قطبی مبتلا است حتما به پزشکتان اطلاع دهید .
از مصرف همزمان این دارو با بازدارنده ی موین اکسید مانند اسیکاربوکسازید،لینزولید،متیلین بلو ،فنلزین،سلجیلین،ترانیلسیپرومین بپرهیزید .قبل و پس از مصرف نورتریپتیلین دو هفقته صبر کرده و سپس از بازدارنده ی موین اکسید استفاده نمایید .در صورت مصرف همزمان و یا عدم فاصله مصرف به مدت دو هفته امکان بروز عوارضی همانند گیجی،پریشانی،درد معده و روده،دمای بالای بدن و یا تشنج های شدید وجود دارد .
در صورت مصرف همزمان این دارو با دارو های دیگر ،امکان  بروز یک حالت جدی به سندروم سروتونین وجود دارد .از مصرف همزمان نورتریپتیلین به همراه بوسپیریون،فنتالین،لیتیوم،تریپتوفان،سنت جونز ورت و یا تعدادی از مسکن های درد و دارو های درمانی میگرن بپرهیزید.پیش از مصرف نورتریپتیلین با هر داروی دیگری ابتدا با پزشکتان مشورت نمایید.
نورتریپتیلین میزان تاثیر الکل و ارام بخش های سیستم عصبی مرکزی را افزایش میدهد (دارو هایی که باعث خواب الودگی میشوند) مانند انتی هستامین ها،دارو های درمانی تب بالا ،الرژی و یا سرماخوردگی ؛ارام بخش ها،دارو های درمان بی خوابی ،مسکن ها و مخدر ها ،دارو های درمانی تشنج ،ارام بخش های عضلانی و یا مواد بی حس کننده مانند بی حسی دندان .پیش از مصرف همزمان هر یک از موارد یاد شده با نورتریپتیلین با پزشکتان مشورت نمایید .
پیش از جراحی حتما به پزشکتان  در خصوص مصرف نورتریپتیلین اطلاع دهید زیرا مصرف همزمان این دارو با مواد مصرفی طی جراحی میتواند امکان بروز عوارض جانبی را افزایش دهد .
این دارو میتواند باعث خواب الودگی در تعدادی از افراد شود و از واکنش خود به این دارو پیش از رانندگی و کار با وسایل خطرناک مطمئن شوید .
از مصرف همزمان این دارو با دارو های تجویز شدنی و غیر تجویزی حتی مکمل ها و ویتامین ها بپرهیزید مگر با مشورت با پزشکتان .

هر دارویی علاوه بر تاثیرات مثبت ,ممکن است تعدادی عوارض هم بر جای گذارد  و در صورت بروز هر یک از علائم  زیر حتما به پزشک خود اطلاع دهید
موارد ناشناخته
•    درد معده و یا شکم
•    پریشانی
•    تاری دید
•    سوزش و خارش و بی حسی و سوزن سوزن شدن
•    درد و ناراحتی قفسه سینه
•    تغییر رنگ مدفوع به خاکستری
•    تعریق سرد
•    گیجی در خصوص هویت و مکان و زمان که با حقایق تغییر نمیکنند
•    زنگ زدن و یا صداهای غیر معمول در گوش
•    کاهش میزان ادرار
•    افسردگی
•    ناتوانی در دفع ادرار
•    سرگیجه و غش و سبکی سر به هنگام بیدار شدن و یا برخاستن از خواب
•    ناتوانی در صحبت
•    دوبینی
•    افزایش ضربان قلب و یا بی نظمی ان
•    حس گرما
•    توهمات دیداری و شنیداری
•    فرد حس میکند که دیگران او را میبینند و یا کنترل میکنند
•    فرد حس میکند که دیگران میتوانند افکار او را بخوانند
•    ضعف و خستگی
•    تنفس عمیق و سریع
•    خصومت
•    ناتوانی در حرکت بازو و  پا و عضلات صورت
•    اسپاسم عضلانی یا حرکات تند و سریع اندام
•    کابوس
•    ناراحتی و درد فک  بازو و پشت و گردن
•    ناتوانی و درد در ادرار
•    حملات ترس
•    بروز دانه های بنفش رنگ و یا قرمز رنگ بروی پوست
•    قرمزی صورت و گردن و بالای قفسه سینه
•    بی قراری
•    تشنج
•    لکنت زبان
•    برو ززخم و دانه های سفید رنگ در دهان
•    سفتی اندام ها
•    تعریق
•    تورم قوزک پا و صورت و پا و دست
•    رفتار با هیجان
•    ناتوانی در خوابیدن
•    حرکات غیر قابل کنترل صورت و گردن و پشت
•    ضعف بازو و دست و پا
تعدادی از علائم به مرور زمان و یا تطبیق بدن با انها از بین میروند و حتی میتوانید با پزشک خود در خصوص نحوه کاهش این عوارض مشورت نمایید .در صورتی که هر یک از علائم یاد شده  از بین نرفتند و پایدار بودند حتما به پزشک خود مراجعه نمایید.میتوانید با پزشکتان در خصوص راههای پیشگیری از بروز عوارض جانبی و یا کاهش انها مشورت نمایید
موارد ناشناخته
•    اتساع مردک چشمان و یا بخش مشکی رنگ چشم
•    کاهش علاقه به رابطه جنسی
•    دشواری  در دفع مدفوع
•    بزرگی سینه
•    ریزش و یا نازکی مو
•    سوزش سر معده
•    تاول
•    افزایش میل جنسی
•    افزایش میزان حساسیت چشم و یا پوست به نور خورشید
•    درد و یا ناراحتی در قفسه سینه ،بالای معده و یا گلو
•    افتاب سوختگی شدید
•    بروز دانه های قرمر و یا بنفش بروی پوست
•    تورم دهان
•    تورم و درد غدد لنفاوی در دو طرف صورت و گردن
•    تغییرات دیداری
•    بیداری های شبانه به دلیل دفع ادرار
•    حس طعم های عجیب در دهان
•   سیاهی زبان

 ممکن است تعدادی از بیماران علائم دیگر داشته باشند که در این صورت حتما باید به پزشک مراجعه نمایند .
 

برای پرسیدن سوالات پزشکی خود، می توانید به ربات تلگرام هوشمند سبزوسالم مراجعه کرده و سوالات خود را از پزشکان متخصص بپرسید.
آدرس ربات تلگرام سبزوسالم:

اختلال دو قطبی یا بایپولار و افسردگی شباهت های زیادی با هم دارند. اما تفاوت های اساسی نیز دارند. لازم است این تفاوت ها تشخیص داده شوند تا درمان به درستی انجام شود. 

افسردگی یک اختلال خلقی است که از هر 4 زن، 1 نفر را درگیر میکند. بنابراین اگر یک زن باردار به این اختلال مبتلا شود، چندان دور از انتظار نیست. اما

بیماری افسردگی نوعی اختلال شایع است که درمانهای متفاوتی دارد ولی  تغذیه شما هم تاثیر زیادی بر بهبود این بیماری و یا مدیریت ان دارد.

تمرین های نورو فیدبکی برای مغزتان
  نوروفیدبک  تقریبا یکی از متدهای نوین با یوفیدبک(روش کنترل حالات روحی و عاطفی مثل افسردگی که از طریق تعدیل اعمال غیر ارادی مانند فشار خون به کمک ابزار الکترونیکی) است که بر روی کمک به شخص برای تمرین دادن خودشان جعت تاثیر گذاری مستقیم روی کارکرد مغز تمرکز دارد.
اگرچه به نظر از نظر طبیعی    و باور نکردنیست

مطالعات جدید نشان میدهند که چهار نمونه از داروهای درمانی فشار خون میتوانند باعث بروز اختلالات خلقی همانند افسردگی یا اختلال دو قطبی شوند.

بی توجهی و نیندیشیدن جوانان به عواقب کارهایی که انجام می دهند و نتایجی که ببارخواهد آمد،  باعث می شود که به سراغ کارهای خطرناکی ازقبیل مصرف مواد و یا داروهای غیرقانونی بروند.

برطبق اظهارCDC ازسیاتل افسردگی پس اززایمان ازشایعترین مشکلات پس از وضع حمل می باشد. هرساله بیش از 6 زن دچارافسردگی پس اززایمان می شوند و دقیقا به همین دلیل است که مادران با شرکت کردن درگروه های حمایتی احساس آرامش می کنند. 

افسردگی دو قطبی یا بایپولار باعث بروز مشکلات و اختلالات در فعالیت های محل کار و خانه خواهد شد.

افسردگی یک بیماری مانند دیگر بیماری هاست، به عنوان مثال دیابت. اما تشخیص این بیماری با دیگر بیماری ها متفاوت است، به علاوه معمولا افراد نسبت به مشکلات روحی و روانی حس خجالت دارند. در ادامه به بررسی این مشکل می پردازیم تا درمان و تشخیص آن راحت تر انجام شود. 

داروی مورد نظرتان را جستجو کنید و همه چیز را در مورد آن مطالعه کنید.

آشنایی با بیماری ها و اختلالات طبی و روش های درمان و پیشگیری

در این ویدئو علت بروز افسردگی و ساختار مغز افراد افسرده توضیح داده می شود. تماشای این ویدئو به درک بهتر افسردگی کمک می کند.

در این ویدئو افسردگی بایپولار یا اختلال دو قطبی و افراد مبتلا به این اختلال با جزئیات بیشتری توصیف می شوند.

افسردگی یک اختلال روحی رایج است که در بین زنان و مردان شایع می باشد. اما راهکارهایی برای پیشگیری و درمان این اختلال وجود دارد. در این ویدئو به نکاتی مهم در مورد افسردگی اشاره می کنیم.

در صورت که سوال و یا مشکل پزشکی خاصی دارید به راحتی می توانید سوالات خود را از پزشکان متخصص ما بپرسید و به سرعت پاسخ تخصصی دریافت کنید. برای این منظور می توانید از ربات تلگرامی ما با @askq_bot استفاده کنیبد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌گاه برای گروه سبز و سالم محفوظ می باشد.

© All Rights Reserved

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *