دارو گیاهی برای درمان معده درد

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .



العالم-ایران

حسین رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران  در خصوص نقش سبک زندگی و تغذیه مناسب در بهبود بیماری‌های معده گفت: اصلاح سبک زندگی و تغذیه مناسب یکی از روش‌های درمان ورم معده است.

وی افزود: همچنین جویدن غذا یکی از عوامل بسیار مهم در زمینه پیشگیری از بیماری‌های معده است، توصیه می‌شود لقمه غذا سی بار جویده شده و به کمک مایعات بلعیده شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: آرامش روحی هنگام غذا خوردن نیز از مسایل مهمی است که باید رعایت شود، به طوری‌که وجود استرس در هنگام غذا خوردن باعث ترشح بیش از حد آنزیم‌های اسید معده خواهد شد که در ادامه مشکلات معده را بوجود خواهد آورد.

دارو گیاهی برای درمان معده درد

وی در خصوص درهم خوری غذا‌ها گفت: درهم خوری نیز باعث بروز مشکلات گوارشی و معده خواهد شد. از طب سنتی غذای کامل باید به تنهایی استفاده شود و بهتر است دسر‌ها و سالاد‌ها به عنوان میان وعده صرف شوند.

رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران توصیه کرد: بهتر است مایعاتی مانند آب، دوغ، نوشابه، نسکافه و تا دو ساعت بعد از غذا مصرف نشوند. ماست و دوغ نیز بهتر است به صورت میان وعده مورد استفاده قرار گیرد.

وی در خصوص گیاهان دارویی موثر برای درمان درد معده بیان کرد: مصرف آویشن، دمنوش پونه، دارچین و نبات داغ می‌تواند برای درمان درد معده موثر واقع شود.همچنین مصرف عرق نعنا به دلیل گرم بودن باعث درمان درد‌های معده خواهد شد اما باید توجه داشت مصرف عرق نعنا برای افرادی که مشکل ریفلاکس معده داشته باشد،توصیه نمی‌شود.

وی در پایان در خصوص درمان سنگ کلیه گفت: اگر بیمار در شرایطی قرار داشته باشد که درد حاد نداشته باشد مصرف گیاهانی مانند تخم کرفس و رازیانه می‌تواند به درمان وی کمک کند، اما باید توجه داشته باشیم معمولا درمان سنگ کلیه با داروهای ترکیبی انجام می‌شود و نمی‌توان با یک گیاه دارویی اقدام به درمان کرد.


منبع:فارس

معده درد یکی از دردهای کلافه کننده ای است که در موارد نیازی به درمان شیمیایی ندارد. در این مقاله به شما 4 عرق گیاهی را معرفی می کنیم که می توانید معده دردتان را درمان کنید.

 

 

مصرف عرقیجات معرفی شده در این بخش به شما کمک می‌کند تا از شر صدای قار و قور شکم تان خلاص شوید. امروزه انسان‌ها بیش از هر زمان دیگری می‌توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره‌مند گردند. اما غالباً به دلیل تغذیه ناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می‌شوند و به ناچار برای درمان آن به دارو‌های شیمیایی روی می‌آورند. دارو‌هایی که عوارض جانبی آن‌ها از جنبه‌های مثبت آن است؛ لذا در اینجاست که گیاهان دارویی به کمک ما انسان‌ها می‌آیند و هر چند اثری درمانی آرام و کندتری دارند، ولی بیش از دارو‌های ترکیبی مصنوعی قابل اعتماد می‌باشند و بیماری را از درون تحت تأثیر قرار می‌دهند.

البته باید در نظر داشت که برای درمان برخی بیماری‌ها باید درد را درمان کرد که در این گونه مواقع باید دارو‌های شیمیایی را به صورت قرص یا تزریق با نظر پزشک استفاده شود و سپس برای پیشگیری و حفظ تندرستی و درمان اساسی نارسایی‌های مزمن دستگاه‌های بدن می‌توان از گیاهان دارویی مورد نظر استفاده نمود؛ لذا نظر به اینکه گیاهان دارویی در حالت‌های مختلف (عرق گیری، عصاره گیری و جوشانده) دارای خواص یکسانی نمی‌باشند برای رسیدن به نتیجه مطلوب و مؤثر از آن‌ها باید به نوع، میزان و نحوه تجویز آن توجه نمود تا بتوان بیشترین اثر را از کمترین میزان آن برد.

دارو گیاهی برای درمان معده درد

 

مقوی، ضد نفخ، رقیق کننده خون، ضد اسپاسم، ضد سردی معده و سوء هاضمه و میکروب، کاهش دهنده کلسترول و ضد قارچ

 

معالج اسهال و استفراغ، ضد نفخ و درد، مقوی قلب و معده و کبد و روده ها، لطیف کننده پوست

 

تقویت کننده اعصاب، قلب، چشم و گوش، سرگیجه، آرام بخش، دل درد با منشأ عصبی و خواب آور

 

درمان ناراحتی شکم، اسهال، دل درد، خونریزی معده، تنظیم قاعدگی زنان، اشتها آور، نیرو بخش و مسکن و سوزش ادرار

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : khorasannews.com

 

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

All Rights Reserved – © 218 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *