دارو ژنریک

خواص دارویی و گیاهی

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

جوان جذابی به نظر می رسید با تیپ اسپرت وحدودا۲۸،۲۷ساله. از یه ماشین پرشیای  نقره ای رنگ تمیز پیاده شد و وارد داروخانه شد. در را که باز کرد بوی ادکلن تندش زودتر از خودش به من رسید.خیلی مودبانه سلام کرد واز من یه برگ ژلوفن خواست.از جلودستم یه برگ ژلوفن بهش دادم.

پشت دارو به سمتش بود ودر حالی که به سختی سعی می کرد اسمش روبخونه گفت:ببخشید این همونه !!؟؟اشتباه نشه برای سر درد می خوام!!روش چیز دیگه ای نوشته ادویفن۴۰۰ !!

درحالی که به روی دارو اشاره می کردم گفتم :خیالت راحت داداش اون اسم شرکیتشه نگران نباش.

روی دارو رو که دید لبخندی زد وگفت: بله درسته ببخشید ممنونم.دارو ژنریک

داروها دارای ۳ هستند : علمی، شیمیایی و برند که در این میان در خیلی از داروها علمی یا ژنریک شناخته شده تر است مثلا شما با شنیدن هیوسین  برند خاصی به ذهنتان نمیرسد ودر بعضی از داروها هم به برند دارو شناخته می شود مثل متورال ، الفن ایکس ،اسویکس، تایلوفن ویا پاروکید و

اکثرا شیمیایی داروهارو نمیدانیم چون بسیار طولانی وسخت هستند وبیانگر مواد فرمول شیمیایی دارو هست واصلا نیازی هم به دانستنش نیست چون فهمش سخت هست وپزشک هم نمی تواند در نسخه تجویز کند..مثل سفالکسین دارویی باترکیب شیمیایی ۱ گوگرد، ۴ اکسیژن، ۳ نیتروژن،‌۱۷ هیدروژن و ۱۶ کربن.

برای روشن شدن موضوع مثلا شما ماشین  رو روشن می کنید و رانندگی می کنید و دیگه نیازی نیست برای شروع رانندگی بدانید چه قطعاتی در ماشین به کار رفته  یا آن قطعات چه کار هایی انجام می دهند . دارو هم به همین شکل هست ما با اجزای شیمیایی دارو تاحدودی درگیر نیستیم.

در واقع ی هست که به صورت مرجع برای دارو انتخاب می شود ودرنسخه های پزشکان ومقاله های علمی از این استفاده می شود.

وقتی دارویی کشف و یا ساخته می‌شود کارخانه‌ی سازنده‌ی آن اسم دارو را انتخاب می‌کند و تا ۵ سال به جز آن کارخانه‌ی کاشف کسی اجازه‌ی ساخت و ارائه به بازار آن دارو را ندارد که به این موضوع حق لیسانس گفته می‌شود.

چرا که شخص و یا سازمان سازنده باید بتواند هزینه‌های گزافی را که صرف ارائه امن و ایمن دارو به بازار کرده برای خود تامین کند. سپس طبق قوانین بین المللی بعد از ۵ سال آن دارو آزاد می‌شود و کارخانه‌هایی که قصد تولید آن را دارند می‌توانند تجاری یا انتخابی خود را روی آن بگذارند برای نمونه اسم قرص متوکلپرامید را اولین بارکارخانه‌ سازنده‌اش پلازیل گذاشته بود.

ی است از یک دارو که یک شرکت به طور اختصاصی برای داروی تولیدی در آن شرکت انتخاب می کند.ودر واقع با آن وبرند داروی شرکت خود راتبلیغ می کند.

مثل همین داروی ژلوفن که تولید کننده آن شرکت دانا است و صاحب برند ژلوفن می باشدکه با های تجاری تدافن که  شرکت داروسازی تهران دارو تولید کننده آن است و یا ادویفن که برای شرکت زهراوی است.تولید می شود.

خیلی از مریضها وکسانی که روزانه مراجعه می کنند تفاوت این اسم ها را نمی دانند در واقع اکثر افراد بخصوص افراد مسن اولین باری که دارویی با یک برند مثلا لوزاتن ۲۵شرکت داروپخش مصرف می کنن وقتی در مراجعه ی بعدی مثلا لوزاور دریافت کنند یا لوزار عبیدی دریافت کنند فکر می کنند اشتباه شده ودارو با برند دیگه ای قبول نمی کنند.

بهتره در مرحله اول به بیمار توضیح داده بشه که این دارو ذاتا یکی هست وفقط شرکت یا برند دارومتفاوت هست افراد با سواد اغلب قبول می کنند ولی خب بعضی از داروها هم به لحاظ کیفیتی متفاوتند و واقعا تاثیرگذارترند وضمن اینکه ممکن هست پزشک تاکید یه این برند داشته باشه که در این صورت باید هم به نظر پزشک وهم تجربه بیمار احترام گذاشت واز دادن دارو بابرند دیگه خودداری کرد.

ممنون اطلاعت مفید و خوبی بود

ممنون خیلی کمک کرد.

خواهش می کنم امیدوارم .

سلام یه سوالیعنی پزشکا علاوه بر علمی، تجاری همه داروهارو حفظن؟

سلام نه اینطورنیست معمولا برند های داروهایی که باتخصصشون مرتبط هست رو می شناسن و بعضی از برندها هم توسط ویزیتورهای علمی که شرکت ها برای معرفی داروها به مطب پزشکا می فرستن شناخته می شن.

سلام میشه اسم تجارییا عمومی داروی داروی WAY-31666 رو بگید ممنون میشم

سلام
سوال سختیه ما تو داروخانه فقط با اسم برند و تجاری سروکار داریم

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من هم زمانی که تازه وارد این شغل شده بودم مشکلات زیادی داشتم وسختی های زیادی کشیدم تا به مرور زمان با راه ورسم این حرفه آشنا شدم،اما امروز آماده ام به توکمک کنم که بتوانی خیلی زودتر عاشق این کار شوی ودر این کار حرفه ای شوی و به خواسته هایت برسی .

راهنمای استفاده از کد QR

دارو ژنریک

م

نرم افزار داروهای ژنریک  یک نرم افزار جامع در زمینه اطلاعات دارویی میباشد که 12 نوع قلم داروی شیمیایی و گیاهی را به صورت افلاین و بیش از 6 دارو را به صوزت انلاین در حال حاضر در خود جای داده و برای همه اقشار جامعه بخصوص پزشکان و پرستاران بسیار کاربردیست و در لحظه به صورت آفلاین و انلاین به اطلاعات داروها دسترسی خواهید داشت.

بخش جستجوی نرم افزار هم نسخه پیچ هست و هم شامل اطلاعات دارویی ، یعنی با وارد کردن بیماری یا دارو به راحتی میتوانید داروی مناسب برای بیماری خود یا اطلاعات داروی مورد نظر خود را بیابید و در صورت پیدا نشدن دارو در بخش افلاین از جستجوی انلاین که شامل ده ها هزار دارو است کمک بگیرید.

 

‏اطلاعات داروها شامل :

‏✔ موارد مصرف

‏✔ مکانیسم اثر

✔ فارماکوکينتيک

‏✔ موارد منع مصرف

‏✔ هشدار ها

‏✔ عوارض جانبی

‏✔ تداخل دارویی

‏✔ نکات قابل توصیه

‏✔ مقدار مصرف

‏✔ اشکال دارویی

می باشد.

همچنین نرم افزار دارای بخش روزه پزشکی هست که علاقه مندان میتوانند از آن بهره ببرند.

و بخشی هم به اصالت دارو هست که طبق تصاویر راهنما میتوانید از اصالت دارو آگاه شوید.

و دو بخش هم برای شرکت های تولید کننده و وارد کننده دارو تعبیه شده که به صورت انلاین بوده و میتوانید اطلاعات شرکت ها و تعداد ونوع داروهای تولیده شده یا وارد شده توسط ان شرکت را مشاهده کنید.

دایره المعارف داروهای شیمیایی

می‌توانید تمام اطلاعات نمایش داده شده در مورد داروها را کپی کنید و به اشتراک بگذارید

امکان علامت گذاری داروها برای دسترسی سریع تر به اطلاعات آنها

دارای امکان جستجو در بین داروها، مکانیزم اثر و موارد مصرف آن‌ها

شامل ۴۵ گروه از داروهای شیمیای با فارسی و انگلیسیدارو ژنریک

اطلاعات نمایش داده شده در بره

مشاهده داروها و دسته بنده های موجود

این بره فقط بر روی پلتفورم iOS منتشر می‌شود

© 217

Template by ScoopThemes

راهنمای استفاده از کد QR

دارو ژنریک

           — برترین مرجع اطلاعات دارویی ایران —

این اپلیکیشن اطلاعات کاربردی و مفیدی در رابطه با داروهایی که مصرف می کنید، عوارض، تداخلات دارویی و موارد منع مصرف آن ها در اختیار شما کاربران عزیز قرار می دهد. برای دسترسی راحت شما عزیزان داروها براساس حروف الفبا مرتب شده تا جستجو آسانتر امکان پذیر باشد.

اطلاعات مربوط به هر دارو شامل:

دسته بندی دارو – کاربرد دارو – مکانیزم اثر دارو – موارد منع مصرف – نحوه مصرف – شرایط نگهداری – عوارض جانبی – مصرف در دوران حاملگی – مصرف در دوران شیردهی – نکات پرستاری هنگام تجویز – اشکال دارویی – تجاری دارو – فرمول شیمیایی و می باشد.

 

امکانات بره :قابلیت جستجو در عناوین و متنقابلیت به اشتراک گذاری مطالب و ارسال آن ها از طریق شبکه های اجتماعی، پیامک و بلوتوثقابلیت افزودن مطالب مورد علاقه به لیست علاقه مندیهاقابلیت تنظیم چندین نوع نگارش متفاوتقابلیت تنظیم اندازه فونت از کوچک تا بسیار بزرگقابلیت تغییر رنگ عناوین و متن

 

کلمات کاربردی:

دارو – ژنریک – اطلاعات دارویی –

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *