دارو های گیاهی دارای ویتامین دی

خواص دارویی و گیاهی

بزرگتر بودن استخوان فک پایین علاوه بر بروز درد در آرواره ها، باعث سر درد، مشکلات گفتاری و پوسیدگی دندان می شود. اصلاح این مشکل در کودکان، نیازی به جراحی ندارد و با عمل ارتودنسی، این مشکل برطرف می شود. در افراد بزرگسال، اصلاح این برآمدگی، هم به جراحی و هم به براکس (متصل کردن دندان ها به یکدیگر) نیاز دارد. در این مقاله از بخش دندانپزشکی دکتر سلام به بررسی آندربایت یا بزرگتر بودن استخوان فک پایین نسبت به استخوان فک بالا خواهیم پرداخت

در مورد رژیم کتوژنیک وگان چه می دانید؟ شاید شما هم جزء افرادی باشید که دوست دارند رژیم کتوژنیک بگیرند ولی به نظرشان سخت بیاید و یا بخواهند رژیم وگان بگیرند ولی به نظرشان اصلا قابل اجرا نیست. ما در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام می خواهیم به بررسی یک رژیم غذایی بپردازیم که ترکیبی از رژیم کتوژنیک و وگان است. با ما باشید تا شما را با رژیم کتوژنیک وگان آشنا کنیم. رژیم کتوژنیک وگان چیست؟ رژیم وگان فواید سلامتی زیادی

تمایل سر کودک تان به یک سمت، می تواند هشدار دهنده باشد. تورتیکلی یا کجی گردن نوزاد می ‌تواند در پسران و یا دختران از بدو تولد شروع شود و تا ۳ ماهگی ادامه یابد و این می ‌تواند برای والدین ترسناک باشد. اما اغلب کودکان خیلی زود خوب می شوند، به خصوص وقتی که کجی گردن نوزاد ، زود تشخیص داده ‌شود و به سرعت درمان شود. در این مقاله از بخش سلامت کودک دکتر سلام به بررسی کجی گردن نوزاد می پردازیم. با

آیا امکان بزرگ کردن سینه ها وجود دارد؟ از افتادگی و شل بودن سینه های خود خسته شده اید؟ ما یک راه حل ساده و موثر را به شما ارائه می کنیم. بله، درست حدس زدید! این راه حل ساده، ورزش است. با انجام این 1 حرکت عالی، شما می توانید سینه های خود را به شکل و فرم اولیه خود تبدیل کنید و هر بار که سینه بند می پوشید، سینه ها کاملا عالی و بزرگ به نظر برسند. در این مقاله از بخش

ناتوانی جنسی وضعیتی است که در آن مرد قادر به انجام و حفظ حالت نعوظ erection برای برقراری یک رابطه جنسی موفق نیست. اگر گاه و بیگاه این مشکل بطور موقتی پیش بیاید، لزوما سبب نگرانی نمی شود ولی اگر ناتوانی جنسی یک مسئله مستمر و ادامه دار باشد، منجر به استرس شده و اعتماد به نفس شخص را تحت تاثیر قرار می دهد و به بروز اختلال در روابط اجتماعی می انجامد. متاسفانه در بسیاری موارد فرد مبتلا بیماری خود را پنهان کرده و دارو های گیاهی دارای ویتامین دی

بسیاری از افراد دیابتی تمایل دارند که مصرف میوه خود را قطع یا محدود کنند، زیرا احساس می کنند که به وسیله میوه قند خونشان افزایش می یابد.

در مورد ضد عفونی کننده های پوست چه می دانید؟ آیا تا به حال برایتان پیش آمده که دچار زخم یا بریدگی شده باشید و خواسته باشید از ضد

در مورد داروهای رقیق کننده خون چه می دانید؟ آیا دچار انعقاد خون می شوید و نیاز به مصرف داروی رقیق کننده خون دارید؟ شاید اولین دارویی که

ادامه حضور برندهای فرانسوی در ایران پس از تحریم صنعت آرایشی و بهداشتی روزهای جدیدی را پیش رو خواهد داشت. اکثر برندهای بزرگ در حال مذاکره برای ادامه

در مورد لگد زدن جنین چه می دانید؟ چرا بعضی جنین ها در شکم مادرشان، کمتر لگد می زند؟ آیا می دانید علت لگد زدن جنین چیست؟ چقدر

اختلالات گوارشی در طول دوران بارداری رایج و شایع می باشد. علاوه بر بروز یبوست، ناراحتی معده یا شل شدن مدفوع نیز مشکلات دیگری

سرکه سیب برای خشک کردن زگیل ها و کشتن ویروس ها مفید است. خواص ضد میکروبی قوی دارد که در از بین بردن زگیل های تناسلی موثر است. اسید استیک موجود در سرکه سیب می تواند برخی از ویروس ها و باکتری ها را از بین ببرد.

روغن بابونه رومی یک ضد التهاب معروف است که هم برای انسان و هم برای سگ در صورت داشتن مشکلات پوستی مشابه مانند سوزش، سوختگی، جراحات، زخم یا اگزما بسیار عالی می باشد. این یک روغن بسیار ملایم است که به آرام کردن استرس سگ نیز کمک می کند.

روغن اسطوخودوس یک درمان مهم  موضعی برای مشکلات پوستی سگ مانند آلرژی و سوختگی است. این روغن  یک انتخاب رایج در بین روغن های ضروری  برای زخم ها و خارش پوست سگ می باشد.

برای درمان افسردگی و بد اخلاقی، صبح یک عدد موز بخورید. این میوه سروتونین مغز را افزایش داده و خوش اخلاقی را برایتان به ارمغان می آورد.

برای افزایش سوخت و ساز بدن، ناشتا آب بنوشید. نوشیدن آب لیمو ناشتا، باعث چربی سوزی می شود و میل کردن آب هویج ناشتا، کبد چرب را درمان می کند. همچنین خوردن آب سیب ناشتا، باعث درمان جوش و آکنه می شود.

جوشانده شنبیله می تواند خارش پوست سر را درمان کند. برای این منظور کمی شنبیله را در آب در حال جوش ریخته و پس از 15 دقیقه آن را صاف کنید و موهای خود را با این مایع بشویید. شما همچنین شاهد خوش حالتی موهای خود خواهید بود.

اثبات شده است که رژیم پالئو برای بهبود عدم تحمل گلوکز مفید است و به طور خاص، رژیم غذایی پالئو بیش از یک رژیم غذایی مدیترانه ای به منظور بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی اثر بخش بوده است.

هر دو رژیم غذایی اتکینز و پالئو، افراد را به مصرف تمام غذاهای مغذی، از جمله گوشت تازه، ماهی، غذاهای دریایی، سبزیجات تازه، چربی های سالم و تشویق می کنند.

گزینه سالمی که برای مبتلایان به سرطان پروستات مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

آلوئه ورا به علت خواص ضد باکتری و ضد التهابی، برای درمان زخم ها به طور طبیعی مفید است. همچنین باعث آبرسانی به پوست شده و چربی بیش از حد پوست را از بین می برد. علاوه بر این، یک نرم کننده طبیعی است که مرمت پوست آسیب دیده کمک می کند.



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

کمبود
این ویتامین با خطر مرگ همراه است

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که کمبود
ویتامین D با 25 درصد
افزایش خطر مرگ و میر همراه است.

محققان در مریلند، 13 مرد و زن
سالم را در یک دوره زمانی 6 ساله مورد بررسی قرار داده و

میزان مرگ و میر افرادی
را که مقادیر ویتامین D در خونشان کم
یا طبیعی بود، مقایسه نمودند.

در پایان دوره 6 ساله، 18 نفر از این افراد فوت کردند که علت مرگ 7 نفر از
آنها بیماری قلبی- دارو های گیاهی دارای ویتامین دی

عروقی گزارش شد. همچنین مشخص گردید که 4 نفر از افراد فوت
شده دچار کمبود ویتامین D بودند.

به
عبارت دیگر کمبود این ویتامین با 25 درصد افزایش خطر مرگ و میر همراه بود.

شرح این مطالعه در نشریه طب داخلی
منتشر شده است.

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بودند که کمبود ویتامین D با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه و
افسردگی

به ویژه در سالمندان در ارتباط است.

ویتامین D که به طور
عمده در نتیجه قرار گرفتن پوست در معرض نور خورشید در بدن تولید می‌شود،

نقشی
حیاتی در سلامتی  بدن ایفا می‌کند، و طبق آمارها، 5 درصد از افراد بزرگسال
5 سال به بالا و

نیز بسیاری از جوانان دچار درجاتی از کمبود این ویتامین هستند.

محدود بودن منابع غذایی حاوی ویتامین D، آلودگی هوا
و عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید به

میزان کافی، از دلایل کمبود این ویتامین
به شمار می روند.

متخصصان توصیه می کنند برای تامین ویتامین D مورد نیاز می بایست پوست بدن روزانه
15 تا 2

دقیقه در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرد. روغن کبد ماهی، شیر غنی
شده و تخم مرغ منابع غذایی

ویتامین D هستند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ

مواد
غذایی که در این مقاله برایتان گردآوری کرده‌ایم دارای کالری بسیار کمی
هستند و جالب اینجاست که همین کالری بسیار کم در حین مصرف در بدن ـ زمانی
که مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.

اگرعلاوه بر بیماری
گوارشی ، دچار دلشوره و اضطراب هستید، دمنوش بابونه می تواند باعث آرام شدن شما
بشود. برخی از مواد تشکیل دهنده بابونه دقیقا همان کاری را با مغز می کنند که
داروهای آرام بخش همچون والیوم انجام می دهند. تحقیقات نشان داده است، افراد
مضطربی که 8 هفته پشت سر هم چای بانونه مصرف می کردند، بسیار از بیمارانی که
دارو می خوردند، اضطرابشان کاهش پیدا کرده است.

سلول های سرطانی درمحیط حاوی اکسیژن توان ماندن ندارند. ورزش روزانه وتنفس عمیق باعث می شود که اکسیژن به لایه های سلولی برسد . اکسیژن درمانی روش دیگرِی برای از بین بردن سلول های سرطانی است.

عدسها
را بر اساس بزرگی و كوچكی آنها تقسیم بندی می‌كنند.. در حالی كه بیشترین
نوع عدس در آمریكا سبز یا قهوه ای هستند عدسها معمولاً به رنگهای نارنجی،
قرمز، زرد و یا سیاه می‌باشند. عدسهای گرد، بیضی یا قلبی شكل اندازه كوچك
دارند، در بعضی مواقع كوچكتر از نوك مداد پاك كن می‌باشند كه بصورت عمده یا
جدا از هم فروخته می‌شوند. عدسهای سبز یا قهوه ای بعد از پخت شكل ظاهری آن
از بین نمی‌رود در حالی كه انواع دیگر نرم یا له می‌شوند. همچنین طعم آنها
با یگدیگر كمی‌فرق می‌كند.

.98 میلی گرم

 فواید عدسها

   
عدسها، عضوی كوچك ولی مغذی از خانواده گیاهان بُنشنی هستند كه منبع بسیار
خوبی از فیبرهای كاهش دهنده كلسترول‌اند كه نه تنها كمك به كاهش كلسترول
می‌كنند بلكه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش
قندخون بعد از خوردن یك وعده غذایی جلوگیری می‌كنند. عدسها همچنین حاوی 6
ماده معدنی مهم، 2 ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می‌باشند.

كالری موجود آن چقدر است؟ در یك فنجان عدس پخته فقط 23 كالری وجود دارد. این ماده ریز بسیار اشتهاآور است.

 عدسها نمونه كامل فیبر

    
اگر جدول فیبرهای موجود در غذاها را بررسی كنید، می‌بینید كه گیاهان
بُنشنی از دیگر حبوبات در صدر جدول قرار دارند. عدسها مثل دیگر حبوبات غنی
از فیبرهای غذایی هستند چه از نوع قابل جذب و چه از نوع غیر قابل جذب.
فیبرهای قابل جذب،یك ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد می‌كنند كه سبب
دفع صفرا (حاوی كلسترول ) می‌گردد و آن را به خارج از بدن می‌برد.

بررسی
تحقیقات نشان داده‌اند كه فیبر غیر قابل جذب نه تنها كمك به افزایش مقدار
مدفوع و جلوگیری از یبوست می‌كند بلكه كمك به جلوگیری از بیماری های گوارشی
مانند سندرم روده‌ای تحریك پذیر و التهاب روده‌ای نیز می‌كند.

 اگر قلبتان را دوست دارید، عدس بخورید.

دارو های گیاهی دارای ویتامین دی

    
در بررسی الگوهای غذایی به دست آمده و خطر مرگ در بیمارهای قلبی، محققان
روی بیش از 16 انسان میانسال در آمریكا، فنلاند، نیوزلند، ایتالیا،
یوگسلاوی، یونان و ژاپن به مدت 25 سال تحقیق كردند. الگوهای غذایی شاخص
شامل موارد زیر بود: مصرف بالای محصولات لبنیاتی در اروپای شمالی، مصرف
بالای گوشت در آمریكا، مصرف بالای سبزیجات، گیاهان بُنشنی، ماهی و شراب در
اروپای جنوبی و مصرف بالای غلات، سویا و ماهی در ژاپن.

هنگامی
‌كه محققان این اطلاعات را در رابطه با خطر مرگ در بیماریهای قلبی تجزیه و
تحلیل كردند به این نتیجه رسیدند كه گیاهان بُنشنی 82% خطر این بیماریها
را كاهش می‌دهد. مقاله چاپ شده با عنوان”‌تاریخچه طب داخلی” ثابت كرده‌اند
كه خوردن غذاهایی با فیبر بالا از قبیل عدسها كمك به جلوگیری از بیماریهای
قلبی می‌كند. تقریباً 1 بزرگسال آمریكایی به مدت 19 سال در این تحقیق
شركت كرده‌اند.

كسانی
كه غذاهایی با بیشترین فیبر، 12 گرم در روز، می‌خورند 12% كمتر دچار
بیماری سكته قلبی و 11% كمتر دچار بیماری قلبی- عروقی در مقایسه با كسانی
كه 5 گرم در روز فیبر می‌خورند می‌شوند. كسانی كه بیشترین مصرف فیبرهای
غذایی قابل جذب در آب را می‌خورند 15% خطر ابتلا به بیماری و 1% خطر
بیماریهای قلبی- عروقی در آنها كاهش می‌یابد.

نقش عدس در سلامتی قلب نه تنها به دلیل فیبرهای آن بلكه بعلت مقادیر قابل ملاحظه‌ای ازفولات( Folate) و منیزم آن است.

Folate
به كاهش هموسیستئین كمك می‌كنند، آمینواسیدی كه یك محصول میانی در فرآیند
متابولیكی مهمی ‌ب چرخه متیلاسیون است. هنگامی‌كه Folate همانند ویتامین
6 Bجمع می‌شود، هموسیستئین سریعاً به سیستین یامتیونین كه هر دو اسید
آمینه ،بی خطر هستند تبدیل می‌شود. هنگامی‌كه ویتامینهای B وجود ندارند،
مقدار هموسیستئین در جریان خون افزایش می‌یابد، كه هموسیستئین به
دیواره‌های سرخرگ آسیب می‌رساند كه یكی از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای
قلبی است. منیزم عدس مزایای دیگری برای قلب دارد. منیزم خود یك ضد رسوب
كلسیم به شمار می‌آید. هنگامی‌ كه مقدار منیزم به اندازه كافی است،
سیاهرگها و سرخرگها به راحتی تنفس می‌كنند كه باعث كاهش سختی رگ می‌شود و
خون، اكسیژن و مواد غذایی در كل بدن جریان می‌یابد. مطالعات نشان داده است
كه كمبود منیزم نه تنها باعث حمله قلبی بلكه به دنبال حمله قلبی، كمبود
منیزم كافی باعث آزاد شدن رادیكال آزاد می‌شود كه منجر به صدمه به قلب
می‌شود.

می‌خواهید قلبی شاد داشته باشید ؟ پس عدس بخورید.

عدس
به شما انرژی برای سوزاندن می‌دهد در حالی كه قندخون را تثبیت می‌كند.
فیبر قابل جذب علاوه بر تأثیرات مفید روی سیستم گوارشی و قلب، به تنظیم
مقدار قندخون نیز كمك می‌كند. اگر شما مقاومت به انسولین، كاهش قندخون یا
دیابت دارید، گیاهان بُنشنی مثل عدس برای تنظیم قند خون مؤثر هستند كه
انرژی پایداری را باعث می‌شوند. بررسی غذاهایی با فیبر بالا و میزان قند
خون نشان داده‌است كه این غذاها فواید چشمگیری دارند.

  
محققان دو گروه مردم با دو نوع رژیم غذایی را مقایسه كردند كه غذاهایی با
فیبرهای متفاوت مصرف می‌كردند. یك گروه رژیم دیابتی آمریكایی استاندارد
داشتند كه شامل 24 گرم فیبر در روز بود در حالی كه گروه دیگر رژیم 5 گرم
فیبر در روز داشتند. آنهایی كه رژیم با فیبر بالا داشتند ‌گلوكز پلاسما
(قندخون) و انسولین (هورمونی كه قندخون را از سلولها می‌گیرند)بسیار کمی در
آنها داشتند. گروه فیبر بالا كلسترولشان حدود 7% و مقدار تری گلیسرید آنها
به 2/1% (VLDL) و تراكم بسیار كم لی پروتئین (‌یكی از خطرناكترین شكل
كلسترول) به 5/12% كاهش یافته است.

 آهن برای انرژی

    
عدسها نه تنها باعث سوخت آهسته كربوهیدراتهای پیچیده می‌شوند بلكه
باعث افزایش انرژی بدن با پر كردن ذخائر آهنی بدن شما می‌شوند. مخصوصاً
برای خانمهایی كه در سنین باروری هستند خیلی درمعرض كمبود آهن هستند،
افزایش (تقویت) ذخائر آهن با عدس ایده بسیار مناسبی است چون برخلاف گوشت
قرمز منبع دیگر آهن، عدسها كالری و چربی ندارند. آهن سازنده اصلی هموگلوبین
است كه اكسیژن را از ششها به تمام سلولهای بدن انتقال می‌دهد و این همچنین
قسمت كلیدی سیستمهای آنزیمی ‌برای ایجاد انرژی و متابولیسم است. و به یاد
داشته باشید كه: اگر حامله هستید یا شیر می‌دهید، نیاز شما به آهن افزایش
می‌یابد.

 چگونه عدسی را انتخاب كنید و چگونه آن را ذخیره كنید.

در
حال حاضر عدس به صورت جعبه‌های بسته‌بند‌ی شده  قابل استفاده هستند.
همانند دیگر مواد غذاهایی كه آنها را بصورت عمده می‌خرید، مطمئن شوید كه
جعبه‌های حاوی عدس كاملاً بسته باشد و از جایی تهیه كنید كه فروش عمده
محصول خوب دارد تا از تازگی آن مطمئن شوید. در هنگام خرید عدس بصورت عمده
یا جزیی مطمئن شوید كه مواد رطوبت یا حشره ندارند و عدسها سالم‌اند و شكسته
نیستند.

عدسهای
كنسرو شده را می‌توان در سوپرماركتها پیدا كرد. بر خلاف سبزیجات كنسرو
شده، كه بسیاری از ارزشهای غذایی خود را از دست می‌دهند، تفاوت زیادی در
ارزش غذایی عدسهای كنسرو شده و عدسی كه خود آن را می‌پزید وجود ندارد.
كنسرو كردن سسبزیجات ارزش غذایی آنها را كم می‌كند چون سبزیجات را باید با
حرارت كم و به مدت زمان كوتاه پخت ولی در كنسرو كردن عدس، آنها را با حرارت
بالا به مدت طولانی می‌پزند. از طرف دیگر حبوبات به زمان طولانی برای پخت
نیاز دارند. حال شما خودتان این كار را انجام دهید یا اینكه بصورت كنسرو
تهیه كنید. ما به شما كنسرهایی را پیشنهاد می‌دهیم كه نمك و مواد افزودنی
كمتری دارند.

عدس
پسرعموی لوبیا وهردو از خانواده حبوبات هستند . حبوبات، دانه هایی هستند
كه درون یك پوسته محافظ رشد می كنند. عدس شبیه به یك ذره بین یا عدسی است.

پوسته
بیرونی دانه، خال خال و رنگارنگ است و طیف رنگ آن، قهوه ای مایل به قرمز،
قهوه های مایل به خاكستری و سبز می باشد. لایه درونی آن( لپه)، قرمز یا زرد
می باشد.

تهیه و پخت آن
ساده وآسان است و به راحتی از پوسته بیرونی خود جدا می شود. برای پخت،
بایدعدس را بعد از جدا كردن از پوسته خارجی بشوئید و به مدت 2-15 دقیقه
بجوشانید . عدس احتیاج به خیس كردن ندارد؛ همچنین موقع پخت، نمك اضافه
نكنید زیرا باعث سفت شدن آن می شود.

نگهداری عدس نیز راحت است ؛  می
توان در یك محل خشك و خنك برای مدت زیادی آن را نگه داشت. ولی بعد از یك
مدت طولانی، رنگش به مقدار جزئی از بین می رود ولی مزه آن تغییر چندانی نمی
كند.

عدس
دارای مواد مغذی، فیبر، كربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیك است. همچنین
كم چربی، كم كالری، بدون كلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.

ما به ترتیب زیر مواد مغذی موجود درعدس را برایتان بیان می كنیم :

یكی
از مهمترین مواد مغذی موجود درعدس است. اداره بهداشت و سلامتی آمریكا
توصیه می كند تمام خانم هایی كه نزدیك به زایمانشان است، باید روزانه 4
میلی گرم اسید فولیك دریافت كنند ولی افراد این كار را انجام نمی
دهند.یك لیوان عدس پخته ، 9 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیك را در روز را
تأمین می كند و از هر غذای غنی نشده دیگری، اسید فولیك را برای بدن
فراهم می كند.

منبع خوبی از آهن است.
خصوصاً برای خانم ها كه نیاز آهن بدنشان است. مصرف عدس به همراه
منابع غذایی ویتامینC، باعث جذب بهتر و مؤثرتر آهن در بدن می شود. منابع
ویتامینC شامل : گوجه فرنگی ، فلفل سبز، كلم بروكلی ، مركبات یا آبمیوه ها
است .

از لحاظ پروتئینی غنی است ،
فقط اسید آمینه متیونین درآن كم است . مصرف غلات، تخم مرغ، آجیل و دانه های
خوراكی دیگر، گوشت و لبنیات به همراه آن، یك پروتئین كامل وغنی را تشكیل
می دهد.

عدس دارای فیبرهای
محلول است كه این فیبرها مانند یك جاروی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می
كنند. این نوع فیبر گلوكز( قند) و كلسترول سرم را كاهش می دهد. همچنین نیاز
به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند. مواد غذایی حاوی فیبر ؛  محلول
شامل سبزیجات، جوی دوسر، جو و سبوس جو، میوه ها و انواع لوبیا می باشد.

نیره ولدخانی – كارشناس تغذیه تبیان

در اين مقاله با عسل و دارچين، درمان كننده بسياري از بيماري ها آشنا
مي شويم.

١ . درمان بيماري قلبي

مخلوطي از عسل و پودر دارچين را تهيه كنيد و به جاي مربا روي نان
قرار دهيد و به طور منظم در وعده صبحانه صرف كنيد.اين روش در كاهش كلسترول،جلوگيري
از بروز حمله قلبي، تنفس راحت و تقويت ضربان قلب موثر است.بيماران مبتلا به حمله
قلبي نيز با مصرف روزانه اين مخلوط از حمله قلبي بعدي درامان خواهند بود.بررسي روي
سالمندان در آمريكا و كانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ هاي حياتي
و سياهرگ ها خاصيت انعطاف پذيري خود را از دست مي دهد.عسل و دارچين به شاهرگ ها و سياهرگ ها قدرتي تازه
ميبخشد.

٢ . از بين بردن اثر خارش نيش هاي حشرات

مخلوطي از يك سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و يك قاشق چاي خوري پودر دارچين را روي قسمتي از بدن كه احساس خارش مي
كنيد،قرار دهيد خارش و درد در عرض يك يا ٢ دقيقه فروكش خواهد كرد.
٣ . درمان التهاب مفصل(آرتريت

روزانه،يك وعده صبح و يك وعده شب،مخلوطي از يك فنجان آب گرم، ٢ قاشق چاي خوري عسل و يك قاشق چاي خوري پودر دارچين مصرف شود.اين مخلوط معجزه گر در صورت
مصرف به طور منظم آرتريت هاي مزمن را نيز درمان مي كند.بررسي هاي اخير روي ٢٠٠
بيماري كه قبل از صرف صبحانه از اين مخلوط استفاده كردند نشان داد، ٧٣ نفر از
آنان در عرض يك هفته كاملا از درد رهايي پيدا كردند و پس از يك ماه بيشتر افرادي كه
قادر به راه رفتن يا حركت نبودند،بدون احساس هيچ دردي توانايي راه رفتن و تحرك خود
را به دست آوردند.
٤ . جلوگيري از ريزش مو:

قبل از دوش گرفتن مخلوطي از مقداري روغن زيتون داغ،يك قاشق چاي خوري عسل و يك قاشق پودر دارچين را به مدت ٥ تا ١٥ دقيقه روي سر قرار
دهيد و سپس آن را بشوييد.
٥ . از بين بردن عفونت مثانه:

٢ قاشق غذاخوري عسل به همراه يك قاشق چاي خوري پودر دارچين را با مقداري آب ولرم حل كنيد و آن را
بنوشيد.اين روش باعث مي شود كه ميكروب هاي مثانه از بين برود
٦ . درمان درد دندان:

مخلوطي از يك قاشق چاي خوري پودر دارچين و ٥ قاشق چاي خوري عسل تهيه كنيد و روي دندان خراب بماليد.اين عمل
را ٣ بار در روز تكرار كنيد تا درد تسكين يابد.
٧ . كاهش كلسترول:

٢ قاشق غذاخوري عسل را با ٣ قاشق چاي خوري پودر دارچين در يك ليوان چاي حل كنيد و بنوشيد.اين
كار ميزان كلسترول خون را طي ٢ ساعت به ١٠ درصد كاهش مي دهد.
٨ . درمان سرماخوردگي:

به مدت ٣ روز از مخلوط يك قاشق غذاخوري عسل با يك چهارم قاشق چاي خوري پودر دارچين استفاده كنيد.اين روش براي درمان سرفه
مزمن و سرماخوردگي و سينوزيت به كار مي رود.
٩ . درمان ناباروري:

براي برطرف كردن اين مشكل،به مردان
توصيه مي شود ٢ قاشق غذاخوري عسل را قبل از خواب ميل كنند.در كشورهاي چين،ژاپن
و خاوردور كه با مشكل ناباروري مواجه اند،در طول روز مخلوطي از مقداري پودر دارچين و يك دوم قاشق چاي خوري عسل را به طور مرتب روي لثه و داخل دهان خود
قرار مي دهند تا مخلوط حاصل از طريق بزاق وارد بدن شود.زوجي كه مدت ١٤ سال بچه دار
نمي شدند با شروع مصرف عسل و دارچين پس از مدت كوتاهي صاحب دوقلو شدند.
١٠ . درد معده:

مصرف عسل و پودر دارچين علاوه بر درمان درد و نفخ معده،زخم
معده را نيز درمان مي كند.
١١ . تقويت سيستم ايمني:

استفاده روزانه از عسل و پودر دارچين سيستم ايمني بدن را تقويت كرده و بدن
را از حمله باكتري و ويروس محافظت مي كند.دانشمندان
دريافتند كه عسل داراي مقدار زيادي ويتامين و آهن است.مصرف
مداوم عسل گلبول هاي سفيد خون را تقويت مي كند تا
بتواند با باكتري ها و بيماري هاي ويروسي مقابله كند.
١٢ . برطرف كردن سوء هاضمه:قبل از هر وعده غذا،پودر دارچين را روي ٢ قاشق غذاخوري عسل بريزيد و ميل كنيد تا از ترشح اضافي اسيد معده
رهايي پيدا كنيد زيرا اين مخلوط غذاهاي سنگين را به راحتي هضم ميكند.
١٣ . جلوگيري از آنفلوآنزا:دانشمندي در اسپانيا ثابت كرده كه مخلوط عسل و دارچين داراي مواد مفيد طبيعي است كه از
ميكروب هاي آنفلوآنزا و سرماخوردگي جلوگيري به عمل مي آورد
١٤ . افزايش طول عمر:

مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچين مانع پيري زودرس مي شود.مخلوطي از ٤
قاشق چاي خوري عسل،يك قاشق چاي خوري پودر دارچين و ٣ فنجان آب گرم را با هم
بجوشانيد.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الي ٤ بار در روز به مقدار يك چهارم فنجان ميل كنيد.اين
مخلوط علاوه بر طراوت بخشيدن و نرم نگه داشتن پوست از پيري زودرس نيز جلوگيري مي
كند.
١٥ .برطرف كردن جوش صورت:

قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوري عسل و ١ قاشق چاي خوري دارچين را روي جوش ها قرار دهيد و روز بعد با
آب ولرم بشوييد.تكرار روزانه اين كار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بين مي برد.
١٦ . درمان عفونت هاي پوستي:

قرار دادن مخلوطي به مقدار مساوي از عسل و پودر دارچين روي قسمت هاي مختلف پوست، عفونت هاي
پوستي و اگزما را نيز درمان مي كند.
١٧ . درمان سرطان:

تحقيقات جديد انجام گرفته در ژاپن و استراليا نشان داده،سرطان هاي پيشرفته معده و استخوان به طور
موفقيت آميزي درمان شده است.بيماران مبتلا به اين سرطان
ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه يك قاشق غذاخوري عسل و يك قاشق چاي خوري دارچين را مخلوط و مصرف مي كنند.

١٨ . از بين بردن خستگي مفرط:

مصرف نصف قاشق غذاخوري عسل و مقداري پودر دارچين در يك ليوان آب اول صبح و بعد از ظهر
كه بدن با افت نشاط روبه رو است طي يك هفته نيروي حياتي بدن را افزايش مي دهد.
١٩ . از بين بردن بوي بد دهان:

شما مي توانيد پس از بيدار شدن از خواب با
محلولي از يك قاشق چاي خوري عسل،مقداري پودر دارچين و آب گرم غرغره كنيد تا در اول روز
مشكل بوي بد دهان را نداشته باشيد

.٢٠ . مشكل شنوايي:

مصرف روزانه مقدار مساوي از عسل و پودر دارچين در صبح و شب مشكل شنوايي را برطرف مي
كند.
شايان
ذكر است،عسل مورد مصرف بايد خام و پاستوريزه نشده
باشد.زيرا كه آنزيم هاي لازم به هنگام عمل پاستوريزه به علت حرارت ديدن از بين
مي رود.

منبع: عصرایران

 

 

براى حفظ بشره

براى باز شدن رنگ صورت و صاف شدن بشره از لكها و پوسته ريزيها و كم شدن

غرورها و غيره هر روز صبح نصف استكان سكنجبين در نصف

استكان گلاب ريخته بقيه را آب سرد اضافه كرده تا يك ليوان شود صبح ناشتا

ميل نمايند و از خوردن غذاهاى غليظ، سرخ كرده ، خيلى چرب و دير هضم

بپرهيزند و روزانه صورت خود را با آرد باقلا، آرد نخود، مغز بادام تلخ و

كتيرا از هر كدام 25 گرم نرم كوبيده يك قاشق مرباخورى در نصف استكان شير

حل كرده ماساژ دهند و پس از سه يا چهار ساعت با آب سبوس گندم يا برنج يا

با آب گرم ساده بشويند: اين

عمل را تا سفيد شدن چهره ادامه دهند.

لك صورت

اين لكهاى ناسب ، بيشتر در زمان آبستنى پيدا مى شوند و در بانوان يا دخترانى
كه دچار

اختلال سيكل قاعدگى هستند نيز به وجود مى آيد، علاوه بر اختلالات ارمونهاى جنسى
، ضعف كار كبد و دستگاه گوارشى و بخصوص تاءثير ارمون

ملانوترب هيپوفيز را در ايجاد آن بى تاءثير نمى دانند. در هر صورت براى معالجه
موضعى آنها معالجه داخلى نيز شايسته توصيه مى باشد،

يبوست و جذب سموم بيش از معمول روده ها، نيز عامل تشديد كننده لكها نيز خواهد
بود آفتاب و تابش مستقيم خورشيد

رل بسيار مهمى در ازدياد آنها به عهده دارد، خوردن مواد رنگ دانه مثل گوجه ،
بادنجان مخصوصا سرخ كرده آنها

عامل زياد كننده لكها مى باشد.

نسخه ساده براى لك صورت

شستن صورت با آب سبوس گندم يا برنج يا آب گرم ساده يا آب گل زرفا توصيه مى شود،
اين

عمل را تا حصول نتيجه كامل مى بايستى ادامه داد اين شستشوى صورت بعد از ماليدن
داروهاى بالا انجام مى شود و

گل زرفا بهتر از ساير شستشو دهنده ها مى باشد. براى اين كار شنبليله و افسنطين
نيز مفيد است
.

پوست و گوشت و تخم خربزه را خوب نرم سائيده با بوره (براكس ) مخلوط كرده بمالند
اين

فرمول براى قارچ هاى پوستى (پتى ريازيس ) نيز خيلى مؤثر است داروهاى فوق را
بايد چرخ كرده يك استكان از آن را با 5 گرم بوره مخلوط

كرده بمالند پس از سه چهار ساعت بشويند.

پزشكى در مصر قديم

تصوير فوق يك پزشك مصرى در را در (14-15 قبل از ميلاد مسيح ) نشان ميدهد.
اين پزشك لباس سفيد پليسه شده و كلاه گيس ‍ مخصوص

كه نشان وقار پزشكى بوده است ملبس ميباشد. او مشغول معالجه بيماريست كه فك او
دچار عارضه كزاز مى باشد. اين بيمارى در يك طومار قديمى

تشريح شده است كه امروزه ب ادوين اسميت پاپيروس ‍ يده مى شود.

پزشك با اطمينان كامل و مهربانى زياد مشغول معالجه بوده در حالى كه بيمار

بوسيله تكيه گاه آجرى بطور نشسته نگاهدارى شده است . دستورات

درمانى روى طومارى كه در دست دستيار پزشك است نوشته شده است

پزشكى مصر 25 سال در دنياى قديم مقام شامخى داشته است
.

نسخه ساده لك بر

مشك ترامشيع با برگ بادام تلخ را جوشانده آب آن را بمالند يا اينكه روغن

بادام تلخ ماليده سپس با آب سبوس يا آب بابونه يا مريم گلى يا

گل بنفشه صورت را بشويند.

غازه

داروهائى كه براى تميز كردن به كار مى برند غازه ند. مهمترين آنها عبارتند
از:

آرد عدس ، آرد نخود، آرد باقلا، آرد برنج ، آرد گرسنه ، يا كاودانه ، هر

كدام را به تنهائى يا چندتاى آنها را تواءم كرده نرم كوبيده در شير

ريخته لكه هاى صورت را با آن ماساژ دهند. (روزى چندين مرتبه ) كسانيكه

مايلند صورت زيباى خود را (بعد از سيرت زيبا) حفظ كنند به نكات

زير توجه نمايند. از خوردن زنيان زياد، زيره زياد، نوشيدنى هاى ناگوار،

گل خوارى ، چيزهاى مشابه آن و نشستن در نور آفتاب و خوردن غذاهاى سرخ كرده

و چرب و محرك خوددارى نمايند.

همچنان كه مكرر متذكر شده است براى شفاف شدن صورت و پوست بدن لازم است بدن را
از جرمهاى اضافى و خلطهاى بيمارى زا پاك و تصفيه

نمود تا از اين رهگذر خون صاف و روشن و رقيق و طبيعى شده ، چهره پاك و شفاف
شود، براى اين كار ميتوان از داروهاى زير استفاده كرد:

شربت افتيمون ، ايارج فيقرا، ماءالجبن ، شربت آلو، و تمرهندى ، شربت انار و
عناب . بعد از به كار بردن داروهاى فوق و تصفيه شدن خون و

پاك سازى بدن از خلط غالب ، دستورات زير مفيد است

.

داروهاى مؤثر با خالها (كك مک)

اين رنگ دانه هاى نقطه اى شكل كه در سطح بدن كمتر و در صورت بيشتر ديده مى

شوند ملانين يا رنگ دانه پوست است كه به

علل علومى بدين شكل تظاهر مى نمايد آنها كه سطحى بوده و تازه شروع شده

باشند به درمان جواب مثبت مى دهند اما آنها كه كهنه و در عمق

پوست نشسته اند مقاوم ترند، آنچه باعث زياد شدن و پر رنگ شدن آنها مى گردد

عبارت است از تابش آقتاب و نور خورشيد خوردن غذاهاى محرك

مثل فلفل بادنجان گوجه فرنگى و بعضى ها معتقدند خوردن مغز كله گوسفند در

ازدياد آنها مؤثر است
.

آنچه در لك صورت گذشت در درمان اين بيمارى نيز به كار مى رود.

پونه كوهى را نرم سائيده در سركه حل كرده بمالند (مقصود از مشگ طرامشيع است )
پوست كدو را نرم كوبيده با سركه به صورت خمير در آورده

ضماد كنند اگر مقاوم بوده و از بين نروند زربيخ زرد نيم قسمت ، كندش يك قسمت با
آب خمير كرده ضماد نمايند قبلا بايستى صورت را با آب

گرم بشويند. (مثلا زرنيخ 1 گرم – كندش 2 گرم

).

آثار خون مردگى

اين آثار كه در اثر ضربه و سقطه به وجود مى آيد به صورت سبز رنگ در زير پوست
باقى مى ماند كه با ضماد برگ ترب يا برگ نعناع

و يا كمى زرنيخ و اوشق از بين مى رود.

براى از بين بردن خال كوبيها

نسخه ديگر براى لك آبستنى و كك مك

نسخه ضد لك

نسخه خيلى مؤثر براى لك صورت

نسخه براى لكه هاى قهوه اى پوست و لك صورت

نسخه براى لك هاى مقاوم

لك صورت تواءم با غرور
دارو و راه درمان مؤثر جهت انوع اگزما چه به
صورت خشک و یا تر ( پسوریازیس یا صدفی وووو) به ما مراجع کنید و درمان شوید.

منبع:سايت حكيم عباس


گياه گل گاو زبان

 


 

اين گياه در حال حاضر هم به صورت صنعتي كشت مي شود و هم به صورت خودرو در طبيعت
وجود دارد و يكي از گياهان مفيد و مؤثر براي بعضي از بيماريهاست.

مصارف دارويي اين گياه بصورت محلي بدين صورت است كه گلهاي آبي اين گياه را خشك كرده
و دم كرده ي آن را مورد استفاده قرار مي دهند. در سرماخوردگي به عنوان معرق و
افزايش دهنده فشار خون مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين اين گياه خاصيت آرام بخشي
نيز دارد.

اين گياه اگر با دو گياه ديگر مثل سنبله تيو و ليمو اماني دم کرده و خورده شود،
براي خانمهاي حامله بسيار مفيد و تقويت كننده است.

اين گياه در مورد بيماريهاي دستگاه تنفسي و حتي در رابطه با برونشيت، سرفه، زكام و
آبريزش بيني مي تواند داروي مؤثري باشد.

اين گياه همچنين ادرارآور و معرق است لذا براي كليه، مثانه و بطور كلي براي مجاري
ادراري داروي مفيدي است.

اين گياه باعث كاهش تب مي شود و در تمام موارد تب مثل سرخك، مخملك، آبله، كهير و
تبهاي ديگر مي تواند مفيد باشد.

اين گياه در تمام مناطق رويش دارد و داراي چندين گونه است و فصل گل دهي اين گياه از
اواسط ارديبهشت ماه تا پايان خرداد ماه است.

      مانند بيشتر ويتامين هاي خانواده (ب كمپلكس)، نياسين نيز نقشي حياتي در سلسله

     اعصاب به عهده دارد، همچنين نقش ديگري در سلامت پوست ايفاء مي نمايد. فقدان  

     نياسين نوعي اختلال تحت عنوان پلاكر و عوارض جلدي را به عهده دارد. اين ويتامين

     بحد وفور در گوشت خالص، مرغ، ماهي، مخمر، حبوبات، بادام خاكي، و در نان و شير

     وجود دارد.                                                                      

         فقدان ويتامين اين ويتامين سبب بروز اختلالاتي در سيستم باصره (بينايي) مي شود و چشم را

         به نور افزايش مي دهد.منابع غذايي كه سرشار از اين ويتامين هستند آنقدر زياد مي باشند كه

         چنين عوارضي بندرت گزارش ميشود. اين ويتامين بحد وفور در سبزيهايي كه داراي برگ

         سبز هستند، يافت مي شود.

         تخم مرغ، سفيده تخم مرغ، جگر، قلوه و ساير گوشتهاي (اندامي مانند دل و)، گوشت

         خالص، شير، پنير و نان وجود دارد.

اين ويتامين نقش خاصي در رشد كودكان بعهده دارد حتي مي تواند نقش مؤثري در يادگيري اطفال داشته

باشد. در بزگسالان، اين ويتامين براي سلسله اعصاب ضروري بلكه حياتي است. زيرا عمل ملايم اين

سيستم را تنظيم نموده و سلامتي ماهيچه ها را نيز تآمين مي نمايد.

فقدان ويتامين B1 سبب افسردگي مي گردد.اين ويتامين در غذاهاي طبيعي مانند غلات، نان،  سبوس

گندم، مخمر آبجو، خمير مايه، لوبيا، نخود، دل، جگر، قلوه و انواع گوشت خالص يافت مي شود.

ضروري است و البته توانايي ديدن در شب نيز به اين ويتامين بستگي دارد.فقدان اين ويتامين عارضه شب كوري را بدنبال دارد.

منابع سرشار ويتامينA عبارتند از: زرده تخم مرغ، كره، پنير، هويج، سبزيهايي كه داراي برگ هستند، ترب،

كدو، سيب زميني، زردآلو، طالبي، ماهي و روغن ماهي.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

ویتامین D یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است که بدن ما برای رشد و استحکام استخوان‌ها به آن نیاز دارد. این ویتامین با کنترل تعادل کلسیم و فسفر، افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده‌ها و کاهش دفع از کلیه، مانعِ بروز مشکلاتی همچون پوکی استخوان می‌شود. امروزه در سراسر جهان بسیاری از افراد دچار کمبود ویتامین D هستند که اغلب تغذیه‌ی نادرست و عدم دسترسی به نور خورشید دلیل آن است. در ادامه ما را همراهی کنید تا منابع ویتامین D را به شما معرفی کنیم.دارو های گیاهی دارای ویتامین دی

ویتامین D از آنجایی که هم می‌تواند از طریق مواد غذایی و هم از طریق نور خورشید جذب بدن ‌شود منحصربه‌فرد است. با این حال حدود ۵۰ درصد از جمعیت جهان به‌اندازه‌ی کافی نور خورشید دریافت نمی‌کنند و ۴۰ درصد از مردم آمریکا کمبود ویتامین D دارند.

این امر تا حدی به این دلیل است که مردم وقت خود را در خانه و فضاهای سربسته‌ی دیگر سپری می‌کنند، کرم ضد آفتاب می‌زنند و از رژیم غذایی غربی پیروی می‌کنند که میزان منابعِ ویتامین D آن اندک است.

میزان مصرف روزانه‌ی ویتامین D، باید ۴۰۰ واحد در هر روز باشد که از طریق غذا تأمین می‌شود اما بسیاری از سازمان‌های بهداشتی توصیه می‌کنند این میزان به ۶۰۰ واحد در روز برسد.

اگر به‌اندازه‌ی کافی نور خورشید دریافت نمی‌کنید، باید این اندازه را به ۱۰۰۰ واحد در روز برسانید. در این مقاله غذاهای سالمی را به شما معرفی می‌کنیم که منابع غذایی ویتامین D هستند:

سالمون نوعی ماهی پرچرب پرطرفدار و یکی از منابع غنی ویتامین D است. ۱۰۰ گرم از ماهی سالمون حاوی حدود ۳۶۱ الی ۶۸۵ واحد ویتامین D است. با این حال دقیقا مشخص نشده است که این مقدار از ویتامین D برای ماهی‌های دریایی است یا ماهی‌های پرورشی. شاید اصلا این موضوع اهمیت نداشته باشد اما می‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند.

نتایج مطالعه‌ای نشان داده است که ماهی‌هایی که به‌طور طبیعی از دریا و رودخانه‌ها صید می‌شود، به‌طور متوسط در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۹۸۸ واحد ویتامین D هستند. این میزان، ۲۴۷ درصد از شاخص نیاز روزانه (RDI) به ویتامین D را تأمین می‌کند.

برخی مطالعات حتی درصد بالاتری از این میزان ویتامین را در ماهی‌های طبیعی نشان داده است که به ۱۳۰۰ واحد در هر وعده می‌رسد. ماهی‌های پرورشی به‌طور متوسط فقط ۲۵ درصد از این میزان را تأمین می‌کند. با این حال این بدان معناست که هر وعده مصرف ماهی سالمون پرورشی، ۲۵۰ واحد ویتامین D تأمین می‌کند که معادل ۶۳ درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین است.

شاه ماهی در سراسر جهان مصرف می‌شود. این ماهی به اشکال خام، کنسروی، دودی و نمک‌سود سرو می‌شود. این ماهی همچنین منبع غنی ویتامین D است. شاه ماهی تازه‌ی اقیانوس اطلس در هر ۱۰۰ گرم، حاوی ۱۶۲۸ واحد ویتامین D است؛ یعنی چهار برابرِ شاخص میزان نیاز روزانه ویتامین D.

اگر ماهی تازه دوست ندارید، می‌توانید شاه ماهی نمک‌سود مصرف کنید که آن هم یکی از منابع ویتامین D است و در هر ۱۰۰ گرم آن، ۶۸۰ واحد ویتامین D وجود دارد که برابرِ ۱۷۰ درصد از شاخص RDI است.

ماهی نمک‌سود در عین حال مقادیر زیادی سدیم دارد که برخی از افراد، بیش از اندازه مصرف می‌کنند.

ماهی ساردین نوع دیگری از شاه ماهی است که مقدار زیادی ویتامین D دارد. در هر وعده مصرف این ماهی، ۲۷۲ واحد ویتامین D وارد بدن می‌شود که ۶۸ درصد شاخص RDI است. انواع دیگر ماهی‌های چرب نیز منبع خوبی برای تأمین ویتامین D است؛ لوزی‌ماهی یا هلیبوت (که نوعی ماهی پهن بزرگ است) در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۶۰۰ واحد و ماهی ماکرل در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۳۶۰ واحد ویتامین D است.

روغن جگر ماهی یکی از مکمل‌های پرطرفدار است. اگر ماهی دوست ندارید، می‌توانید با مصرف روغن جگر ماهی مواد مغذی خاص مورد نیاز بدن خود را که در دیگر منابع به‌سختی یافت می‌شود، تأمین کنید.

در هر قاشق چای‌خوری از روغن جگر ماهی، ۴۵۰ واحد ویتامین D وجود دارد و با این حساب، این ماده‌ی مغذی یکی از بهترین منابع تأمین این ویتامین محسوب می‌شود. روغن جگر ماهی از گذشته به‌منظور پیشگیری و درمان کمبود ویتامین D در کودکان مورد استفاده قرار گرفته است.

روغن جگر ماهی همچنین منبع فوق‌العاده‌ای از ویتامین A است که فقط در یک قاشق چای‌خوری از آن، ۹۰ درصد شاخص RDI وجود دارد. با این حال دریافت مقدار بیش از اندازه‌ی ویتامین A می‌تواند مضر و خطرناک باشد. پس بهتر است در مصرف روغن جگر ماهی دقت و احتیاط کنید و بیش از مقدار نیاز بدن‌تان، مصرف نکنید.

این ماده همچنین حاوی اسید چرب امگا ۳ است که کمبود آن در بدن بسیاری از افراد وجود دارد.

بسیاری از افراد کنسرو ماهی تن سبک را به‌دلیل طعم و بوی ملایم آن دوست دارند و به دلیل اینکه می‌توانند در خانه و مدت طولانی‌تری از آن نگه‌داری کنند، رغبت زیادی به مصرف‌اش دارند. همچنین قیمت آن نسبت به ماهی تازه ارزان‌تر است.

کنسرو ماهی تن در هر ۱۰۰ گرم، حاوی ۲۳۶ واحد ویتامین D است که این مقدار بیش از نیمی از شاخص RDI است. همچنین این کنسرو حاوی ویتامین ب۳ و ویتامین ‌K است.

متأسفانه کنسرو ماهی تن حاوی سمی به methylmercury است که در بسیاری از انواع ماهی پیدا می‌شود. اگر این سم در خون منتشر شود، می‌تواند باعث به‌وجود آمدن مشکلات جدی برای سلامتی انسان شود. با این حال برخی از انواع ماهی‌ها خطر کمتری نسبت به سایر انواع دارد. ماهی تن سبک انتخاب بهتری نسبت به ماهی تن سفید است و مصرف آن تا ۱۷۰ گرم در هفته، مفید است و عارضه‌ای ندارد.

میگو یکی از محبوب‌ترین نوع سخت‌پوستان است. با این حال برخلاف سایر منابع ویتامین D که پرچرب هستند، میگو میزان چربی بسیار پایینی دارد. به‌رغم این موضوع، این ماده‌ی مغذی حاوی مقدار زیادی ویتامین D است؛ در هر ۱۰۰ گرم میگو ۱۵۲ واحد ویتامین D وجود دارد که معادل ۳۸ درصد شاخص RDI است.

میگو حاوی اسید چرب امگا۳ نیز هست اما این مقدار نسبت به سایر موادی که ویتامین D زیادی دارند، کمتر است. در هر ۱۰۰ گرم از میگو، ۱۵۲ میلی‌گرم کلسترول نیز وجود دارد که مقدار قابل توجهی است. با این حال این مسئله نباید باعث نگرانی شما شود. بسیاری از مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف رژیمی کلسترول، تأثیر زیادی بر سطح کلسترول خون ندارد. حتی یکی از منابع معتبر برای تنظیم بره‌های غذایی نیز سقف کلسترول مصرفی را برداشته و اعلام کرده است مصرف زیاد کلسترول اهمیت چندانی ندارد.

خبر خوب برای افرادی که ماهی دوست ندارند: غذاهای دریایی تنها منابع ویتامین D نیستند. تخم‌مرغ کامل، منبع خوبی است؛ همچنین یک غذای خوشمزه و مغذی نیز محسوب می‌شود. در حالی که بیشترین پروتئین تخم‌مرغ در سفیده‌ی آن است، چربی، ویتامین‌ها و مواد معدنی آن عمدتا در زرده وجود دارد.

زرده‌ی یک تخم‌مرغ صنعتی معمولی، حاوی ۱۸ الی ۳۹ واحد ویتامین D است که مقدارش خیلی هم زیاد نیست. با این حال ویتامین D موجود در تخم‌مرغ محلی که تولید مرغ‌هایی است که در مراتع و زیر نور آفتاب رشد کرده‌اند، ۳ الی ۴ برابر است.

به علاوه تخم‌مرغ‌هایی که حاصل مرغ‌هایی هستند که با خوراک غنی‌شده‌ی ویتامین D تغذیه شده‌اند، مقدار بسیار زیادی ویتامین D دارند که گفته می‌شود این مقدار به ۶۰۰۰ واحد در هر زرده نیز می‌رسد.

خوردن تخم‌مرغ‌های محلی یا تخم‌مرغ‌های صنعتی که ویتامین D زیادی دارند، می‌تواند به تأمین نیاز روزانه‌ی شما به این ویتامین کمک زیادی کند.

به استثنای غذاهای غنی‌شده، قارچ تنها منبع طبیعی ویتامین D است. قارچ‌ها نیز مانند انسان، اگر در معرض پرتوهای فرابنفش قرار بگیرند، می‌توانند این ویتامین را تولید کنند. قارچ‌ها ویتامین D2 تولید می‌کنند و حیوانات ویتامین D3. اگرچه ویتامین D2 به بالا بردن سطح ویتامین D خون کمک می‌کند اما تأثیر آن به‌اندازه‌ی ویتامین D3 نیست.

با این حال قارچ‌های وحشی منبعی فوق‌العاده برای تأمین ویتامین D2 است. در حقیقت برخی از انواع این قارچ‌ها در هر ۱۰۰ گرم، تا ۲۳۰۰ واحد از این ویتامین دارند.

از سوی دیگر قارچ‌های پرورشی اغلب در تاریکی رشد می‌کنند و حاوی مقدار بسیار کمتری از ویتامین D2 هستند.

با این حال برندهای خاصی قارچ‌ها را زیر پرتوهای فرابنفش پرورش می‌دهند که هر ۱۰۰ گرم از آنها می‌تواند ۱۳۰ الی ۴۵۰ واحد از این ویتامین را تأمین کند.

امروزه غذاهای غنی‌شده می‌تواند به کمک افرادی بیاید که نمی‌توانند از منابع طبیعی، ویتامین‌ها و مواد معدنی و مغذیِ مورد نیاز بدن‌شان را تأمین کنند. در ادامه به معرفی خوراکی‌های غنی‌شده با ویتامین D می‌پرداریم:

منابع طبیعی ویتامین D محدود است، به‌خصوص اگر گیاهخوار باشید یا ماهی دوست نداشته باشید. خوشبختانه بعضی از غذاهایی که به‌طور طبیعی ویتامین D ندارند، غنی‌سازی می‌شوند.

شیر گاو، یعنی همان شیری که اکثر مردم می‌نوشند، به‌طور طبیعی منبع خوبی برای بسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم، فسفر و ریبوفلاوین است. در برخی از کشورها شیر گاو با ویتامین D غنی می‌شود. در هر فنجان (۲۳۷ میلی‌لیتر) از شیر گاو، ۱۳۰ واحد یا به عبارتی ۳۳ درصد از شاخص RDI وجود دارد.

چون تقریبا تمامی منابع ویتامین D در محصولات حیوانی یافت می‌شود، گیاهخواران در معرض خطر ابتلا به کمبود این ویتامین هستند. به همین علت شیرهای گیاهی مانند شیر سویا غنی‌سازی می‌شوند تا حاوی ویتامین D و ویتامین‌ها و تمامی مواد معدنی‌ای شود که در شیر گاو وجود دارد.دارو های گیاهی دارای ویتامین دی

یک فنجان (معادل ۲۳۷ میلی‌لیتر) شیر سویا معمولا حاوی ۹۹ الی ۱۱۹ واحد ویتامین D است که ۳۰ درصد شاخص RDI است.

حدود ۷۵ درصد مردم در سراسر جهان از مشکل عدم تحمل لاکتوز رنج می‌برند و ۲ الی ۳ درصد دیگر به شیر آلرژی دارند. به همین دلیل برخی از کشورها آب پرتقال را با ویتامین D و سایر مواد مغذی مانند کلسیم غنی می‌کنند. یک فنجان آب پرتقال غنی‌شده (۲۳۷ میلی‌لیتر) برای صبحانه می‌تواند روز شما را با ۱۴۲ واحد ویتامین D یا ۳۶ درصد شاخص RDI آغاز کند.

غلات خاص و صبحانه‌‌های فوری حاوی بلغور جو دوسر با ویتامین D غنی شده‌اند. نیم فنجان از این مواد می‌تواند ۵۵ الی ۱۵۴ واحد ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کند که معادل ۳۹ درصد شاخص RDI است. اگرچه غلات غنی‌شده و بلغور جو دوسر ویتامین D کمتری نسبت به منابع طبیعی دارند، اما می‌تواند روش مناسبی برای افزایش مصرف این ویتامین باشد.

برای اینکه ویتامین D مورد نیاز بدن‌تان را تأمین کنید، زمانی را در فضای روباز و زیر نور خورشید سپری کنید، اگرچه قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای بسیاری از افراد میسر نیست. دریافت ویتامین D از طریق رژیم غذایی دشوار هست اما غیرممکن هم نیست. مواد غذایی‌ای که در این مقاله به آنها اشاره شد، برخی از منابعی بودند که بیشترین مقدار ویتامین D را دارند. پس خوردن این غذاهای سرشار از ویتامین D، می‌تواند نیاز شما را به این ماده‌ی مغذی و بسیار مهم، به‌اندازه‌ی کافی تأمین کند.

منبع: authoritynutrition

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

سلام، خسته نباشید.
میشه یک غذای صبحانه ی خوب معرفی کنید؟تنوع زیادی تو مارکت ها هست که ادم نمیدونه کدومو انتخاب کنه.
مرسی از زحماتتون?

خیلی ممنون از توجه شما
متأسفانه نمی‌تونیم برند خاصی رو به شما معرفی کنیم، اما شما می‌تونید فهرست مواد تشکیل‌دهنده و ارزش غذایی محصولات رو از روی بسته‌بندی اونها مطالعه و با هم مقایسه‌شون کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.
امیدوارم بتونید مناسب‌ترین گزینه رو پیدا کنید ?

خیلی خوب بود.دمتون گرم

ممنون از دلگرمی و همراهی شما دوست عزیز

خیلی خوب بود.من خودم دنبال همچنین مطلبی بودم که همین امروز از طریق نوتیفیکیشن برام اومد و خوندم.واقعا دستتون درد نکنه خانم فرشباف

ممنون از همراهی شما دوست عزیز. خوشحالم که مقاله به دردتون خورده

استرس اکسیداتیو چیست و چه تأثیری بر بدن دارد؟

۷ عادت روزانه که باعث کمردرد می‌شود

معرفی کتاب سووشون؛ نوشته سیمین دانشور

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

زیباترین گلهای جهان که مبهوت زیبایی‌شان می‌شوید

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند


شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۸

بهترین فیلم های رازآلود جهان که ذهن شما را ساعت‌ها درگیر خود می‌کنند

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *