دارو دندان درد برای زن حامله

خواص دارویی و گیاهی

چاره دندان درد دوران بارداری چیست؟

 

فقط کافی است یک بار در عمرتان دندان‌درد کشیده باشید تا تایید کنید یکی از بدترین و عذاب‌آورترین دردهایی است که می‌توان تجربه کرد. خدا نکند پوسیدگی دندان از حد گذشته باشد که آن وقت درد از دندان و فک می‌گذرد و احساس می‌کنید کل سرتان درد می‌کند. حالا حسابش را بکنید اگر این درد در دوران بارداری سراغ‌تان بیاید چه بساطی می‌شود. نه می‌توانید مسکن و آرام‌بخش بخورید و نه می‌توانید دندان پوسیده را بکشید تا از شرش راحت شوید.

واقعا در دوران بارداری با آن همه حساسیتی که هر مادری نسبت به جنین دلبندش دارد با درد دندان چه باید کرد؟ اصلا در این دوران چقدر احتمال مشکلات دندانی وجود دارد؟ چه مراقبت‌هایی لازم است تا از این درد در امان باشید یا اگر سراغ‌تان آمد با آن کنار بیایید؟ دکتر مریم ابراهیمی، دندانپزشک به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد تا با روش‌های اصولی از دندان‌های‌تان مراقبت کنید و مجبور نشوید بعد از تولد نوزاد نصف دندان‌های‌تان را بکشید! دوراندیش باشید

معمولا پزشکان توصیه می‌کنند بارداری ناگهان و بی‌بره نباشد و از چند ماه قبل برای آن بره‌ریزی شود. از تغذیه صحیح و خوردن مکمل‌های غذایی گرفته تا درمان بیماری‌های احتمالی. مراجعه به دندان‌پزشک هم باید در همین بره‌ریزی قرار بگیرد. مهم نیست مشکل دندانی دارید و احساس درد می‌کنید یا نه، همین که تصمیم به بارداری گرفتید باید سراغ دندانپزشک‌تان بروید تا همه دندان‌های‌تان را معاینه کند و پوسیدگی‌ها ترمیم شود. گاهی ممکن است یک پوسیدگی سطحی وجود داشته باشد و هیچ درد یا آزاری از آن احساس نکنید ولی همین مشکل کوچک در دوران بارداری می‌تواند به دردی غیرقابل تحمل تبدیل شود و امان‌تان را ببرد.

دارو دندان درد برای زن حامله

مشکلاتی که ناگزیر است

زمان بارداری بعضی از مشکلات خواه نا‌خواه برای دهان و دندان‌ها به وجود می‌آید که بخشی از آن به دلیل تغییرات هورمونی است. از آغاز دوران بارداری سطح بعضی هورمون‌ها در بدن تغییر می‌کند و همین تغییرات هورمونی باعث پرخونی در رگ‌ها می‌شود. لثه‌های پرخون یکی از مشکلاتی است که زنان در دوران بارداری با آن مواجه می‌شوند.   در این زمان لثه‌ها حساس است و خیلی زود دچار خونریزی می‌شود. البته پرخونی لثه در دوران بارداری یک مشکل طبیعی است ولی التهاب لثه می‌تواند باعث حساسیت لثه‌ها و دردناک شدن آن‌ها  شود و بنابراین خانم‌های باردار با ملایمت مسواک بزنند یا از نخ کشیدن دندان‌ها امتناع کنند که عواقب آن باقی ماندن ذرات غذا لا‌به‌لای دندان‌ها و پوسیدگی تدریجی دندان‌ها در قسمت‌های پایینی است. از سوی دیگر در دوران بارداری بخشی از مواد معدنی برای رشد جنین مصرف می‌شود و کمبود مواد معدنی برای مادر را در پی دارد. البته پرخونی بدن هم به کاهش غلظت مواد معدنی کمک می‌کند. کمبود کلسیم، فسفر و فلوراید می‌تواند روند پوسیدگی دندان‌ها را سرعت ببخشد و برای مادری که دندان‌های سالمی ندارد، دردسرساز شود. 

بهداشت مضاعف لازم است

با توجه به شرایط خاص دوران بارداری که دندان‌ها بیش از قبل مستعد پوسیدگی هستند باید مادر مراقبت ویژه از دندان‌ها داشته باشد. مسواک زدن و نخ کشیدن دندان‌ها بعد از هر وعده غذایی اگرچه در هر شرایطی مهم است ولی در دوران بارداری اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید با دقت بیشتری انجام شود. استفاده از دهان‌شویه هم برای زنان باردار ضروری است. البته محلول‌های دهان‌شویه‌ای که مخصوص دوران بارداری باشد وجود ندارد ولی دهان‌شویه‌های معمول که در شرایط عادی توصیه می‌شوند، برای این دوران هم مناسب است. فقط باید دقت شود دهان‌شویه‌ای که انتخاب می‌شود غیرالکلی باشد.

توصیه به مادران باردار این است که بعد از هر مسواک زدن و به خصوص شب‌ها قبل از خواب حتما از دهان‌شویه استفاده کنند. یکی دیگر از مشکلاتی که در دوران بارداری خانم‌ها با آن درگیر می‌شوند بوی بد دهان است که آن هم غیرطبیعی نیست ولی با استفاده منظم از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه می‌توان این مشکل را برطرف کرد. التهاب و پرخونی لثه‌ها گاهی تا دوران شیردهی هم ادامه دارد. این التهاب نیازی به درمان ندارد و خود به خود برطرف می‌شود ولی پوسیدگی دندان‌ها را سرعت می‌بخشد.

3 ماهه‌های خطرناک

3 ماه اول بارداری، 3 ماه خطرناکی است و عملیات ترمیمی یا کشیدن دندان می‌تواند به جنین آسیب وارد کند. مواد بی‌حسی از یک سو و استرس دندان‌پزشکی از  سوی دیگر سلامت جنین را به خطر می‌اندازد. معمولا نشستن روی یونیت دندان‌پزشکی و قرار گرفتن در آن شرایط به خودی خود اضطراب‌زاست و در دوران بارداری این اضطراب خواهد بود. در 3 ماه اول استرس برای جنین خیلی مضر است و به همین دلیل دندان‌پزشک سعی می‌کند کاری روی دندان انجام ندهد.

3 ماه آخر هم 3 ماه خطرناکی محسوب می‌شود، چون اضطراب در این ماه‌ها می‌تواند زایمان زودرس در پی داشته باشد. 3 ماه میانی بارداری جنین در رحم محکم‌تر شده و نسبت به ماه‌های دیگر کم‌خطرتر است ولی باز هم هر کاری باید با احتیاط انجام شود. البته طبیعی‌ است که در طول دوران بارداری احتمال دندان‌درد شدید برای هر کسی می‌تواند وجود داشته باشد و اگر پیش بیاید قابل تحمل نیست. در چنین شرایطی بهترین راه‌حل مراجعه به دندا‌نپزشک است.   معمولا در این مواقع اگر درد شدید باشد با مشورت دکتر متخصص زنان استامینوفن ساده تجویز می‌شود و روی دندان پانسمان قرار داده می‌شود تا درد آن آرام شود. به این ترتیب مادر می‌تواند تا پایان دوران بارداری با دندان پوسیده مدارا کند و بعد از زایمان درمان ترمیمی را آغاز کند. البته در بعضی مواقع که دندان‌درد شدید است و عصب دندان آسیب دیده درمان‌های خاص و محافظه‌کارانه‌ای انجام می‌شود و عصب را نیمه از بین می‌برند تا درد آرام شود. اگر دندان‌پزشک مجبور به استفاده از مواد بی‌حس‌کننده باشد از موادی استفاده می‌شود که حاوی لیدوکائین ساده است و اپی‌نفرین ندارد، چون اپی‌نفرین با انقباضاتی که ایجاد می‌کند، مشکل‌ساز خواهد شد.

مراقبت از دندان با سبزیجات

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. معمولا در دوران بارداری پزشک زنان توصیه‌های لازم را به مادر می‌کند تا کمبود مواد معدنی جبران و استحکام دندان‌ها حفظ شود. در این دوران پزشکان با توجه به وضعیت مادر مصرف کلسیم و ویتامین C را توصیه می‌کنند و مادران نباید در مصرف این داروها سهل‌انگاری کنند، چون علاوه بر سلامت و رشد نوزاد سلامت دندان‌ها هم به این موضوع وابسته است.

در کنار مصرف قرص‌های ویتامین و مواد معدنی تغذیه مناسب هم اهمیت ویژه‌ای دارد. زنان باردار باید مواد غذایی سرشار از کلسیم را بشناسند و در رژیم غذایی‌شان بگنجانند. کرفس، هویج و کلم –به خصوص کلم بروکلی- منابع خوبی برای کلسیم هستند. چغندر قرمز هم کلسیم قابل توجهی دارد و معمولا خوردن لبو توصیه می‌شود. در کل سبزی‌هایی که ساقه زیرزمینی دارند و ساقه آن‌ها مصرف می‌شود مواد معدنی بیشتری از خاک جذب می‌کنند و منابع بهتری برای جبران کمبودهای دوران بارداری هستند.

خوددرمانی ممنوع

بعضی‌ها فکر می‌کنند داروهای گیاهی هیچ ضرری ندارند. گرچه این داروها نسبت به داروهای شیمیایی کم‌عارضه‌تر هستند ولی نمی‌توان مطمئن بود که هیچ ضرری نداشته باشند. مثلا گل میخک که برای تسکین درد دندان توصیه می‌شود به دلیل داشتن ماده شیمیایی اوژنول می‌تواند تحریک‌کننده باشد. اسپری‌های بی‌حس‌کننده خانگی هم معمولا الکل دارند و می‌توانند برای مادر و جنین خطر ایجاد کنند. بهتر است زنان باردار سراغ این روش‌ها نروند و در صورت بروز دندان‌درد به دندان‌پزشک مراجعه کنند.

مواردی پیش آمده که مادر چون فکر می‌کند در این شرایط دندان‌پزشک هیچ کاری نمی‌تواند برای او انجام دهد به درمان‌های خانگی آسیب‌رسان رو می‌آورد و دندانی که با یک پانسمان ساده می‌توان تا پایان بارداری حفظش کرد و بعد به ترمیم آن پرداخت به حدی می‌رسد که دندان‌پزشک مجبور می‌شود پس از زایمان آن را بکشد. گاهی پرخونی لثه‌ها در دوران بارداری باعث می‌شود یک پوسیدگی سطحی با درد شدید بروز کند ولی دندان‌پزشک می‌داند با چه روشی درد را تسکین دهد تا دندان در شرایط مساعدی قرار بگیرد. توصیه می‌شود خانم‌های باردار در صورت بروز دندان‌درد زمان را از دست ندهند و سریع‌تر به دندان‌پزشک مراجعه کنند تا قبل از عمیق شدن پوسیدگی بتوان کاری انجام داد.

 

حوزه درمان امروزه در حال تغییر است. در حال حاضر، بسیاری از افراد برای مقاصد درمانی به کشورهای دیگر سفر می کنند. گردشگری دندانپزشکی نیز اخیرا به پدیده رایجی تبدیل شده است. این روش می تواند هزینه های درمانی را برای بیماران به شدت کاهش دهد و در برخی موارد باعث می شود که آنها خدمات دندانپزشکی بهتری دریافت کنند.

گردشگری دندانپزشکی اغلب برای درمان ها و جراحی های گران قیمت دهان و دندان انجام می شود که تحت پوشش بیمه نیستند. برخی از این درمان ها عبارتند از:

برخی از درمان ها مناسب گردشگری دندانپزشکی نیستند، برای مثال امکان انجام ارتودنسی در کشور دیگر وجود ندارد زیرا درمانی بلند مدت است که بیمار باید در فواصل منظم معاینه شود.

خدمات پزشکی همواره با هزینه های زیادی همراه بوده است. در این رابطه، هزینه های دندانپزشکی به دلیل نوع ابزارهای مورد استفاده و ظرافت درمان با هزینه های سنگینی همراه است.

سطح این هزینه ها در برخی کشورها بسیار بالاست و بیمار را با مشکل مواجه می کند.

دارو دندان درد برای زن حامله

از این رو، درمان در کشورهایی که به دنبال گردشگری دندانپزشکی هستند می تواند با هزینه کمتری برای بیمار همراه شود.

از سوی دیگر، کیفیت خدمات ارائه در برخی کشورها بسیار پایین است. این امر باعث می شود که بیماران به کشورهایی سفر کنند که خدمات درمانی بهتر و باکیفیت تری ارائه می دهند.

تفاوت ارزش ارزها در کشورهای مختلف باعث می شود که هزینه های درمانی بیمار در کشور دیگر بسیار پایین تر از وطن خودش تمام شود.

گردشگری دندانپزشکی باید با دقت بیشتری صورت گیرد. برخی از درمان ها حساس هستند و بروز خطا در آنها می تواند با هزینه بیشتری برای ترمیم همراه شود. از این رو، انتخاب مرکز مناسب و دندانپزشک باتجربه بسیار مهم تر از هزینه های درمان است.

پاسخ کوتاه و مختصر به این پرسش آن است که: خوب است. خدمات دندانپزشکی در بسیاری از کشورهایی که به مقصد گردشگری دندانپزشکی تبدیل شده اند، از کیفیت خوبی برخوردار هستند. به روز بودن تجهیزات و روش های درمانی در این کشورها از افتخارات آنها است. مکزیک، آرژانتین، هند، آفریقای جنوبی و ایران از مقاصدی هستند که بسیاری از بیماران آمریکایی، کانادایی و اروپایی برای درمان های دندانپزشکی به آنها سفر می کنند.

معمولا کلینیک های به روز دندانپزشکی جایی هستند که مراقبت های گردشگری دندانپزشکی در آنجا انجام می شود. این کلینیک ها امکانات لازم برای ارائه خدمات درمانی تخصصی مانند دندانپزشکی زیبایی، جراحی های دهان و دندان و سایر روش های درمانی را دارا هستند.

اغلب، این کلینیک ها از شهرت زیادی در بین گردشگران خارجی برخوردار هستند و در وب سایت ها نظرات متعددی در مورد خدمات آنها نوشته شده است.

کلینیک هایی که خدمات درمانی گردشگری دندانپزشکی را ارائه می دهند از مدرن ترین تجهیزات و روش های با کیفیت بالا استفاده می کنند. با این حال، پیش از مراجعه به یک مرکز، بیمار باید از استانداردهای درمانی، روش های کنترل عفونت، گزینه های درمان و تجربه دندانپزشک اطلاع کسب کنند.

از آنجا که اغلب بین دندانپزشک و بیمار هزاران کیلومتر فاصله است، پیگیری درمان و شکایت از نواقص و آسیب های وارده دشوار است. در صورتی که در اثر قصور پزشکی، بیمار دچار مشکلی شود، پیگیری شکایت زمانبر و هزینه بردار است. از این نظر ممکن است بیمار دچار ضرر شود.

با این حال، اگر کلینیک مورد نظر با آژانس های بین المللی در ارتباط باشد، درمان بین یک تا پنج سال گارانتی می شود.

در این روش درمانی، دندانپزشک به سوابق بیمار دسترسی ندارد. به علاوه، در بازگشت به وطن دندانپزشک اصلی بیمار نیز از علت و روش درمانی انجام گرفته بی خبر خواهد بود. اطلاع از سوابق بیمار برای درمان صحیح و انتخاب گزینه درمانی مناسب ضروری است.

وجود مشکلات زبان از دیگر عواملی است که این روش را با چالش رو به رو می کند. برای یک درمان مناسب، دندانپزشک و بیمار باید بتوانند با یکدیگر تعامل کنند. در بسیاری از موارد، دندانپزشک و بیمار زبان مشترکی ندارند یا یکی از آنها به زبان انگلیسی مسلط نیست. این امر برقراری ارتباط و تبادل نظر را برای هر دو نفر دشوار می سازد.

در برخی از درمان ها لازم است بیمار پس از چند هفته دوباره معاینه شود. اما به دلیل کوتاه بودن طول سفر در این روش، امکان پیگیری درمان وجود ندارد.

همان طور که گفته شد، مهم ترین دلیل انتخاب گردشگری دندانپزشکی استفاده از خدمات درمانی ارزان تر است. برای رفع مشکلات این روش، بهتر است در کشور یا شهر خود به دنبال گزینه های درمان ارزان باشید.

کلینیک های وابسته به دانشکده دندانپزشکی یا مراکز آموزشی دانشکده دندانپزشکی بسیاری از خدمات را به صورت رایگان و برخی دیگر را با هزینه های پایین ارائه می دهد. در این مراکز، دانشجویان دندانپزشکی زیر نظر اساتید خود بیماران را درمان می کنند. دانشجویان قادر به کشیدن دندان، جراحی ساده دندان عقل، پر کردن دندان، جرم گیری و معاینه دندان هستند. این دانشجویان می توانند روش های تخصصی تر مانند عصب کشی و حتی ارتودنسی را نیز با هزینه های پایین تر انجام دهند.

برخی از کلینیک های دندانپزشکی از طرح های تخفیفی در طول سال استفاده می کنند. با بررسی وب سایت مراکز می توانید از این طرح ها باخبر شوید.

مهم ترین روش برای کاهش هزینه های دندانپزشکی پیشگیری است. روزی دو بار مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. از رژیم غذایی سالم تبعیت کنید و معاینات دوره ای دندان های خود را جدی بگیرید. درمان مشکلات دهان و دندان در مراحل اولیه با هزینه های پایین تر همراه است.

tripsavvy

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دندان درد در بارداری از شایع ترین مشکلاتی است که در هنگام بارداری برای زنان باردار اتفاق می افتد که شما می تواید برای درمان و حل این مشکل از اطلاعات دارویی و درمانی در این مطب کمک بگیرید.

دندان درد در بارداری به خاطر افت کلسیم در بدن مادر که از شایع ترین مشکلات در این دوران است پیش می آید. علت آن است که کودک ذخایر کلسیم را از بدن مادر خود تامین می کند و چنانچه سطح کلسیم در رژیم غذایی مادر به اندازه کافی نباشد این ذخایر از استخوانهای مادر تامین می شود. که منجر به بروز دندان درد در دوران بارداری می شود.

امکان اینکه در دوران بارداری شما دچار تغییراتی در سلامت خود باشید زیاد است. این تغییرات به خاطر تغییر در افزایش سطح هورمون استروژن و پروژسترون که می تواند منجر به بروز این تغییرات شود. این تغییرات ممکن است باعث بروز الت    هاب لثه در مادر شود. التهاب لثه شرایطی است که با حساسیت قرمزی و ورم لثه ها همراه است. چنانچه که این مشکل درمان نشود منجر به بروز بیماری پریود نتییت که یکجور بیماری لثه است. زنان باردار همینطور با ریسک ایجاد تومورهای بارداریف التهاب و رشد سلولهای غیر سرطانی لثه در دوران بارداری مواجه هستند.

همانند زنان دیگر زنان باردار نیز با عواملی مثل پوسیدگی دندان و لثه مواجه هستند که  پوسیدگی دندان،التهاب لثه، در آمدن دندان عقل و شکستگی دندان باشد. از مهمترین علتها و دلایل دندان درد در بارداری می توان به موارد زیر اشاره کرد.

دارو دندان درد برای زن حامله

التهاب لثه بارداری : بارداری منجر به تغییرات هورمونی در بدن مادر شده و همین تغییرات باعث ورم و التهاب لثه برای خانمهای باردار شده که اگر جدی گرفته نشود منجر به آبسه و ورم شدید در لثه و بروز بیماری پریودنتال می شود.

 

چنانچه شما به عنوان یک زن باردار مشکوک به بارداری هستید باید که به دندانپزشکی مراجعه کرده و از سلامت دندانهای خود اطلاع حاصل کنید. درمانهایی که  در این دوران برای دندان د رد وجود دارد می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

پیشگیری: شما می توانید با مسواک زدن از التهاب لثه و پوسیدگی دندان در دوران بارداری جلوگیری نمایید. خمیر دندانهای حاوی فلوراید زیاد و دوبار مسواک زدن در روز به شما کمک می کند تا بتوانید مشکل دندان درد در بارداری را به حداقل برسانید.

چنانچه در دوران بارداری نسبت به خمیر دندان حساسیت و یا ویار دارید می توانید از دهان شویه های حاوی فلوراید و آنتی پلاک استفاده کنید. هر چقدر تعداد مسواک زدن در طول روز باشد احتمال ایجاد تومورها و دندان درد کاهش پیدا می کند.

منبع : آرگا



تفریحات آبی و جشنواره‌های خرید با تور دبی


آشنایی با چایامانگالارام مجسمه بودایی غول پیکر به خواب فرو رفته!





با انواع مدل مبلمان 219 آشنا شوید




نشانی شما منتشر نخواهد شد.





آموزش سلامت, اخبار داروسازی, اخبار مامایی, مشروح اخبار

این تصور را که از دست رفتن حداقل یک دندان در هر بارداری امری اجتناب‌ناپذیر است، نادرست می‌داند . برخی افراد تصور می‌کنند که طی بارداری، کلسیم دندان‌های مادر به تأمین نیاز جنین اختصاص می‌یابد، در حالی‌که نیاز کلسیمی جنین از طریق ذخیره استخوانی مادر تامین می‌شود. به این علت مصرف کلسیم برای حفاظت از دندان‌ها مجاز نیست و فقط ممکن است پزشک برای تامین نیازهای تغذیه‌ای عمومی مادر و کودک، کلسیم تجویز کند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، شایع‌ترین عارضه دهانی در دوران بارداری ژنژیویت حاملگی یا همان خونریزی و حساس شدن لثه‌ها نسبت به محرک‌های موضعی همچون مسواک است. خونریزی از لثه‌ها ناشی از التهاب لثه‌ها و افزایش ترشح هورمون استروژن طی بارداری است که معمولا از ماه دوم بارداری شروع می‌شود.

جرم‌گیری و حفظ بهداشت مناسب دهان طی بارداری ضروری است و بنابر تاکید دندانپزشکان در صورتی که جرم‌ها به ایجاد ضایعه‌های خونریزی دهنده منجر شود یا جویدن را با مشکل روبه‌رو سازد، باید از طریق جراحی یا لیزر برداشته شود.

۳ ماهه دوم بارداری؛ زمان رسیدگی به مشکلات دندانی

دارو دندان درد برای زن حامله

سه ماهه دوم بارداری بی‌خطرترین دوره برای انجام هر نوع اقدام درمانی در حوزه پزشکی و دندانپزشکی است؛ البته در هر شرایطی بهتر است کارهای اساسی دندانپزشکی یا اعمال جراحی مهم را تا بعد از زایمان به تأخیر انداخت.

اوایل سه ماهه سوم هم، زمان خوبی برای درمان‌های معمول دندانپزشکی است، اما بعد از اواسط سه ماهه سوم نباید هیچ‌گونه عمل دندانپزشکی انتخابی برای باردار صورت بگیرد.

نکته بسیار مهم آن‌که بارداران باید از دراز کشیدن طولانی‌مدت روی صندلی دندانپزشکی اجتناب کنند تا دچار عوارض ناشی از کاهش فشارخون نشوند. درباره سه ماهه اول بارداری نیز به علت آسیب‌پذیر‌بودن جنین در این دوره هیچ‌گونه عمل دندانپزشکی انتخابی نباید انجام گیرد.

آیا در حین بارداری می توان رادیوگرافی‌ از دندان داشت؟

انجام رادیوگرافی دندانی در دوران بارداری از مواردی است که هنوز مورد بحث است. بی‌شک از کاربرد اشعه طی بارداری بویژه در سه ماهه اول باید اجتناب کرد، زیرا جنین در حال رشد به طور خاصی مستعد آسیب‌های ناشی از پرتونگاری است.

چنانچه انجام درمان‌های دندانپزشکی ضرورت پیدا کند، معمولا برای تشخیص صحیح و درمان مناسب نیاز به رادیوگرافی خواهد بود. در چنین شرایطی استفاده از روپوش‌های سربی ضروری است. با این حال تاکید می‌شود که باوجود ناچیز بودن خطرات رادیوگرافی‌های دندانپزشکی، دندانپزشک نباید در دوران بارداری بی‌پروا اقدام به تجویز آن کند؛ یعنی رادیوگرافی باید به طور انتخابی و فقط هنگام ضرورت و به منظور رسیدن به اهداف تشخیص و درمان مناسب انجام شود.

استامینوفن؛ بهترین داروی مسکن در بارداری

بسیاری از باردارانی که به رفع مشکلات دندانی خود اقدام می‌کنند برای استفاده از مسکن‌ها در دوره بعد از درمان دچار تردید هستند و به همین علت حاضرند درد بکشند، اما مسکن نخورند.

استامینوفن به عنوان بهترین داروی مسکن انتخابی طی بارداری توصیه شده است .

مصرف آسپرین‌ خطر انقباض مجاری عروقی، خونریزی‌های پس از زایمان و تأخیر در زایمان را به دنبال خواهد داشت که این خطر در سه ماهه سوم افزایش می‌یابد.

درباره آنتی‌بیوتیک‌ها نیز پنی‌سیلین‌ها، اریترومایسین و سفالوسپورین‌ها برای مادر باردار و فرزندش بی‌خطر است. در صورت کنترل نشدن عفونت با این داروها باید میزان مصرف دارو را افزایش داد یا دفعات تجویز را کرد.

همچنین تتراسایکلین در دوران بارداری نباید تجویز شود، اما بهترین توصیه به بارداران برای درمان مشکلات دندانی آن است که رادیوگرافی‌ها، اعمال ترمیمی، روکش دندان و جراحی‌های مهم را تا بعد از بارداری به تأخیر اندازند.

دارو دندان درد برای زن حامله

دستگاه گوارش همه ما گاهی مشکلاتی را برای ما ایجاد می کنند، اما این 6

7 راه حل برای غلبه بر احساس سرما! اگر شما نه تنها در روزهای سرد سال



صفحه ای که به دنبال آن هستید پاک شده، جا به جا شده و یا از ابتدا وجود نداشته است! 9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *