دارو تپش قلب چیست

خواص دارویی و گیاهی

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

تا حالا شده که قلب‌تان به‌طور ناگهانی و بدون دلیل برای چند ثانیه تند و محکم بزند یا حس کنید که بعضی ضربان‌ها جا افتاده‌اند؟ به این حس تپش قلب می‌گویند. برای بعضی‌ها این اتفاق سالی یک‌بار می‌افتد اما بعضی افراد در طی روز بارها آن را تجربه می‌کنند و گاهی این‌قدر قوی است که به حمله‌ی قلبی شبیه می‌شود. با ما همراه باشید تا با علت تپش قلب و راه‌های درمان تپش قلب آشنا شوید.دارو تپش قلب چیست

عامل ایجاد تپش قلب در اغلب موارد پیش‌آمدنِ مشکلی جزئی و موقتی در ضربان قلب است که خطری هم ندارد، اما در موارد نادری ممکن است نشان‌دهنده‌ی مشکلی در قلب یا قسمت دیگری از بدن‌ باشد. پزشکان به‌‌راحتی تپش قلبی را که بر اثر خشم، اضطراب، افسردگی و دیگر مشکلات روحی به‌وجود آمده باشد، تشخیص می‌دهند.

افراد مختلف تپش قلب را به‌صورت‌های مختلفی تجربه می‌کنند. تپش قلب می‌تواند حس لرزش قلب، خفگی یا مور‌مور شدن را به شما منتقل کند. گاهی ممکن است حس کنید که قلب‌تان یک ضربان را جا می‌اندازد یا به‌سختی می‌تپد. بعضی‌ افراد تپش قلب را به‌شکل ضربان‌هایی در گردن و قفسه‌ی سینه حس می‌کنند و برخی هم فقط احساس ناراحتی کلی دارند.

تپش قلب ممکن است خیلی ناگهانی رخ بدهد و همان‌قدر هم ناگهانی ناپدید بشود و اغلب به فعالیت‌ها، اتفاقات و احساسات مهم ارتباط دارد. ورزش، فعالیت بدنی، خشم و اضطراب نیز می‌توانند باعث تپش قلب شوند. برخی افراد هنگامی که می‌خواهند دراز بکشند یا بعد از مدت زیادی خم شدن، راست بایستند حس می‌کنند قلب‌شان برای یک لحظه می‌گیرد. محرک‌های تپش قلب عبارتند از:

دلایل مختلفی برای تپش قلب وجود دارد. بعضی مواردِ تپش قلب به انقباض زودهنگام دهلیزهای بالایی قلب برمی‌گردند. وقتی دهلیزها به اندازه‌ی کسری از ثانیه زودتر از زمان مقرر منقبض بشوند، برای اینکه به آهنگ معمولی و صحیح خود برگردند لحظه‌ای استراحت می‌کنند. در نتیجه فرد احساس می‌کند که ضربان قلبش دچار جهش شده است که معمولا انقباض سریع و شدیدی را به‌دنبال دارد؛ این در حالی است که دهلیزهای پایینی تلاش می‌کنند تا خون اضافی‌ای را که در زمان استراحت جمع شده به بیرون بفرستند. ضربان‌های زودهنگام معمولا سلامتی‌تان را تهدید نمی‌کنند و نشانه‌ی حمله‌ی قلبی نیستند.

دو نوع آشفتگیِ دیگرِ ضربان که باعث تپش قلب می‌شوند فیبریلاسیون دهلیزی و تاکی‌کاردیای فوق‌بطنی هستند. فیبریلاسیون دهلیزی انقباض بی‌نظم و معمولا سریع دهلیزهای بالایی قلب است. تاکی‌کاردیای (سرعت ضربان بالا) فوق بطنی هم وقتی اتفاق می‌افتد که سرعت ضربان قلب بیش از حد طبیعی باشد و از بالای دهلیزهای پایینی شروع می‌شود. هردو مورد می‌توانند کوتاه یا طولانی‌مدت باشند و تپش قلب ایجاد کنند.

انقباض زود‌هنگام بطن نیز باعث تپش قلب می‌شود. یک یا حتی چند مورد متوالی انقباض زودهنگام بطنی معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند، مگر اینکه همراه با غش، تنگی نفس یا نشانه‌های دیگر باشد. اما تعداد زیاد و پشت سر هم انقباض بطن مشکل‌ساز است و ممکن است به نوعی آشفتگی قلبی خطرناک که به فیبریلاسیون بطنی معروف است، منجر بشوند.

دلایل دیگر: مشکلاتی که برای نگهدارنده‌ی زمان ضربان قلب (گره سینوسی یا ضربان‌ساز قلب) به‌وجود می‌آید نیز می‌تواند باعث تپش قلب شود. این مشکل بین دهلیزهای بالا و پایین ناهماهنگی ایجاد می‌کند.

آسیب بافت قلب در اثر حمله‌ی قلبی یا جراحت‌های دیگر و مشکلاتی مثل افتادگی دریچه‌ی میترال نیز می‌تواند باعث تپش قلب شود.

تپش‌ قلب معمولا گذراست و متأسفانه در اغلب موارد همین که پایتان به مطب دکتر می‌رسد دیگر خبری از تپش قلب‌تان نیست و این باعث می‌شود که تشخیص علت کمی مشکل باشد.

یکی از راه‌هایی که می‌تواند در تشخیص به پزشک‌تان کمک کند این است که برایش توضیح بدهید که ضربان‌هایتان چگونه‌اند و هر چند وقت یک‌بار و چه موقع ایجاد می‌شوند. قبل از اینکه پزشک‌تان را ببینید، به پاسخ این سؤال‌ها فکر کنید:

آزمایش و معاینه‌ی پزشک می‌تواند نشانه‌های بارز تپش قلب را برای‌تان معلوم کند. اگر پزشک‌تان هنگام معاینه، صدای مور‌مور یا صداهای دیگری را بشنود احتمالا یکی از دریچه‌های قلب‌تان مشکل دارد. او ممکن است آثار کم‌ خونی، مشکل تیروئید، کمبود پتاسیم یا مشکلات دیگری را که به تپش قلب منجر می‌شوند در آزمایش‌تان ببیند.

الکتروکاردیوگرام ابزار استانداردی است که به تنظیم تپش قلب کمک می‌کند. این دستگاه با ثبت فعالیت الکتریکی قلب، ریتم ضربان و هر مشکل آشکار و ظریفی را که وجود داشته باشد نشان می‌دهد. اما فقط برای ۱۲ ثانیه می‌تواند این کار را انجام بدهد، در حالی‌که ممکن است پزشک‌تان بخواهد برای مدت بیشتری ضربان‌تان را اندازه بگیرد تا علت تپش قلب‌تان را تشخیص بدهد.

اگر تپش قلب‌تان همراه با درد قفسه‌ی سینه باشد احتمالا پزشک‌تان آزمایش تمرین استرس از شما خواهد گرفت. اگر سرگیجه داشته باشید یا سرعت ضربان‌تان بالا باشد شاید لازم باشد که برای مطالعه و بررسی بیشتر، وسیله‌ی کوچکی در قلب‌تان جاسازی شود.

اگر در خطر مشکل ضربان قلب هستید یا تپش قلب سلامت جسمی یا روحی‌تان را با مشکل مواجه می‌کند، ثبت آهنگ ضربان قلب‌تان برای ۲۴ ساعت یا کمی نشان می‌دهد که مشکل کار کجاست. نمایشگر هالتر می‌تواند ضربان قلب‌تان را برای ۲۴ ساعت ثبت کند و شما هم‌زمان می‌توانید به فعالیت‌های روزانه‌تان ادامه بدهید. برچسب‌های کوچکی به‌ الکترود که به یک دستگاه ثبت‌کننده متصل است روی قفسه‌ی سینه‌تان چسبانده می‌شود که می‌توانید آن را در جیب‌تان بگذارید یا دور گردن یا کمرتان ببندید. در حین آزمایش باید کارهایی را که انجام داده‌اید و احساسات‌تان را با زمان‌شان یادداشت کنید. وقتی نمایشگر را به پزشک‌تان نشان می‌دهید او با بررسی داده‌های ثبت شده متوجه این بی‌نظمی‌ها می‌شود.

معمولا ۲۴ ساعت برای تشخیص مشکل تپش قلب کافی نیست. نوعی دستگاه ثبت‌کننده وجود دارد که می‌توان آن را در بدن کاشت تا ضربان قلب‌تان را برای روزها یا هفته‌ها ثبت کند.

اگر بدون دلیل تپش قلب دارید می‌توانید با انجام این کارهای ساده به درمان خود کمک کنید:

اگر تپش قلب به سراغ‌تان آمد در ابتدا این کارها را انجام بدهید:

مانور والسالوا: با انگشت‌هایتان بینی‌تان را بگیرید، دهان‌تان را ببندید و سعی کنید در همین حالت عمل بازدم را با فشار انجام دهید.

به خودتان فشار بیاورید: درست مثل زمانی که اجابت مزاج می‌کنید ماهیچه‌های شکم‌ را منقبض کنید.

آب سرد: به صورت‌تان آب سرد بپاشید یا سرتان را در یک ظرف پر از آب سرد فرو کنید.

ورزش: ورزش شدید قلب را به کار وادار و به درمان تپش قلب کمک می‌کند.

نفس عمیق: آرام بنشینید و چشم‌هایتان را ببندید. یکی از دست‌هایتان را روی شکم‌تان بگذارید. به‌آرامی و از راه بینی نفس‌تان را به داخل بکشید به‌طوری که شکم‌تان به سمت داخل حرکت کند. از راه دهان یا بینی نفس‌تان را بیرون بدهید و این کار را تکرار کنید.

حرکت والسالوا (باد کردن لپ‌ها و بینی)، فشار آوردن، نوشیدن آب خنک و ورزش، عصب واگ را تحریک و ضربان قلب‌تان را کنترل می‌کند. تنفس عمیق به شما کمک می‌کند آرام شوید و راحت‌تر بتوانید استرس و خشم‌تان را که باعث تپش قلب می‌شود کنترل کنید.

اگر روش‌های خوددرمانی مؤثر واقع نشد و تپش قلب‌تان هم‌چنان ادامه داشت ممکن است لازم باشد روش‌های پزشکی را امتحان کنید. داروهایی مثل بتابلوکرها معمولا برای درمان تپش قلب مفید هستند. این داروها ضربان قلب را کند و سیگنال‌های ناگهانی را کنترل می‌کنند تا ضربان قلب تنظیم شود.

گاهی اوقات برداشتن قسمتی از بافت قلب می‌تواند تپش قلبی را که به دلیل سیگنال‌های الکتریکی منحرف در قلب به‌وجود آمده‌اند، کنترل کند.

اگر تپش قلب‌تان همراه با تنگی نفس، سرگیجه، درد قفسه‌ی سینه یا غش کردن باشد باید با پزشک‌تان یا اورژانس تماس بگیرید، چون ممکن است نشان‌دهنده‌ی یک بیماری قلبی جدی باشد.

برگرفته از: health.hard

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

دارو تپش قلب چیست

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

سلام دو ساله تپش قلب درخواب دارم الان هرشب بعد از یک ونيم ساعت درخواب دچار تپش میشم ومجبور به بيداري من ميشه واسترس شدید دارم خانم دکتر راهنمایی فرمایید. سپاسگذارم.

درود بر شما
استرس میتونه موجب تپش قلب بشه. بهتره با روش‌های متعدد کاهش استرس آشنا بشید و اونها رو اجرا کنید تا بتونید استرس‌هاتون رو بهتر مدیریت کنید. مراجعه به پزشک رو هم حتما مدنظر قرار بدید، چون کیفیت خواب شبانه بسیار مهمه و میتونه روی سایر جنبه‌های زندگی‌تون تأثیر بذاره.
پیشنهاد میکنم مطالب زیر رو مطالعه بفرمایید، حتما براتون مفید خواهند بود:
انواع اختلالات خواب، علل، علائم و روش‌های درمانی آنها
درمان استرس شدید با ۹ راهکار آرامش‌بخش
با آروزی سلامتی و آرامش برای شما

آقایی که شما میگی اگر با تپش قلب تنگی نفس هم داشتید به اورژانس بروید تقریبا هرکسی که من دیدم که قلبش اینجوری میشه تنگی نفس هم داره . درضمن این چه مسخره بازیه هرکی میاد میگه تپش قلب آن طرف هم میگن پانیک یکی میگه ده سال طول میکشه یکی میگه ۲۰ سال . تپش قلب که آدم سالم هم داره شما باید یه اسم دیگه بذارید مثلا بگید حس بد در قلب یا محکم زدن قلب .

سلام دوست گرامی
تپش قلب یک اصطلاح پزشکی هست که در ابتدای متن تعریفش کردیم: «زمانی که قلب به‌طور ناگهانی و بدون دلیل چند ثانیه تند و محکم بزند یا فرد حس کند که بعضی ضربان‌ها جا افتاده‌اند. این حالت گاهی سالی یک بار و گاهی بارها در طی روز رخ می‌دهد و آن‌قدر قوی است که به حمله قلبی تشبیه می‌شود.»
توصیه‌ای که برای مراجعه به اورژانس در انتهای متن آورده شده، به‌منظور پیشگیری از وضعیت‌های وخیم‌تر هست چون تپش قلب همراه با اون علائم، «امکان داره» نشانه‌ی یه بیماری قلبی جدی باشه.

سلام . متشکرم از توضیحات
تپش قلب آیا درمانش سریعه؟
من میگم الان بیماری پانیک با بیماری تپش قلب چه فرقی داره؟ . توی بیماری پانیک افراد بیمار رو به شدت ناامید میکنند و میگن که این بیماری سال ها طول میکشه.
اگر تپش قلب سریع خوب میشه من بیام تو گروه تپش قلب

سلام
طول دوره‌ی درمان تپش قلب بستگی به علت به‌وجود اومدنش داره.
تپش قلب میتونه یکی از نشانه‌های حملات پانیک باشه.
پیشنهاد میکنم مطلب زیر رو مطالعه بفرمایید همه‌ی اطلاعاتی رو که درباره‌ی حملات پانیک نیاز دارید، احتمالا پیدا خواهید:
حملات پانیک چیست؛ از نشانه‌ها تا درمان

سلام..وجود اصلی تپش قلب بیماریهای روحی و اعصاب از نوع خفیف میباشد که خود منشا تپش قلب میباشد..من شخصا پانیک رو پشت سر گذاشتم اما یک ساله تپش قلب دارم .۴۰ تا ۵۰ میلی گرم پرانول مصرف میکنم.و ضربان عادی برای بنده ۱۱۰ میباشد .علل اصلی تپش‌ قلب بیماری اعصاب و در بعضی از موارد مربوط ب معده هم میباشد..ب امید سلامتی

ممنون.تپش قلب دارمدقیق چیزی تو این مطالب بود که من تجربه کردم
عاشق شدن تپش قلب میاره:))؟؟!!

خواص خوراکی ها

خواص شنبلیله؛ ۱۳ خاصیت درمانی، نحوه‌ مصرف و عوارض جانبی

خواص بادرنجبویه؛ ۹ دلیل قانع‌کننده برای مصرف دمنوش بادرنجبویه

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

نظریه خودتعیین‌کنندگی؛ چطور مشتاقانه اهداف‌مان را دنبال کنیم؟


انواع پیتزا؛ چند نوع پیتزا داریم؟

تعریف عزت نفس و ۶ توصیه کاربردی برای افزایش عزت نفس

معرفی کتاب مدیریت زمان به روش اساتید هاروارد

چرخه برقراری ارتباط؛ ۶ مرحله برای برقراری ارتباط موثر

برترین فوتبالیست های جهان در طول تاریخ


با خاص ترین ماشین های دنیا آشنا شوید

بهترین فیلم های عاشقانه جهان که شما را در فضایی رمانتیک غرق می‌کنند

تمیزترین شهرهای جهان در کدام کشورها قرار دارند؟

بهترین فیلم های ۲۰۱۷ که در ذهن شما ماندگار خواهند شد

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]




خانه

موبایل

تپش قلب ممکن است بیانگر یک بیماری جدی باشد.

 

دارو تپش قلب چیست

کمتر کسی هست که تا به حال تپش قلب را تجربه نکرده باشد. این احساس هنگام استرس و اضطراب، قبل از امتحان‌ها و ملاقات‌های مهم و هنگام بی‌خوابی‌های شبانه ایجاد می‌شود و در خانم‌ها هم شایع‌تر است.

 

قلب پمپ عضلانی است که خون بوسیله آن در بدن جریان می‌یابد. قلب در هر تپش تقریبا صد سانتیمتر مکعب خون را در بدن پخش می‌کند و حدود ۱۰ هزار لیتر خون بوسیله این تلمبه در درون رگهای هدایت می‌شود. در مدت عمر متوسط یک انسان شاید ۲۵۰ میلیون لیتر خون بوسیله قلب، تلمبه زده شود. طول مدت هر دوره انقباض و انبساط قلب انسان، ذر حدود ۱ ثانیه است. بنابراین،‌ قلب روزی حدود صدهزار بار می‌‌تپد . ضربان قلب فرد بالغ در زمان استراحت و در حالت عادی باید بین 5 تا 8 بار در دقیقه باشد.

 

برای عملکرد صحيح و پمپاژ به موقع، مدار الکتريکی ویژه ای در قلب وجود دارد. اين مدار انقباض را از دهليزها آغاز و پس از کمی تاخير (که برای پر شدن بطنها لازم است) فرمان انقباض را به بطنها می دهد. در هر ضربان قلب منبعی در دهلیز به گره سينوسی، يک موج الکتريکی ايجاد می کند و آن را به سوی دهليزها و منبع تولید کننده دیگری به گره دهليزی-بطنی می فرستد. گره دهليزی-بطنی پس از دريافت موج بالايی، اندکی تامل کرده و سپس امواجی را بسوی بطن ها می فرستد.

حرکت هماهنگ طبيعی قلب ريتم سينوسی يده می شود.

 

تشخيص ريتم سينوسی:پزشک می تواند سينوسی بودن ريتم قلب را با معاينه و گوش دادن به صداهای قلبی تا حد زيادی حدس بزند. البته اولین اقدام برای تشخیص ریتم قلب، نوار قلبی است که برای تشخيص ريتم قلبی و اختلالات آن ابزار اصلی است. نوار قلب امواج حاصل از انقباض دهليزها، انقباض بطن ها، زمان های تاخير، و تعداد ضربان قلب را نشان می دهد. بايد توجه داشت که نوار قلب می تواند اطلاعات بسيار بيشتری از موارد ذکر شده بدست دهد که تفسير آنبر عهده پزشک معالج است.

 

تعریف:تپش (طپش) قلب به معنی آگاهی از ضربان قلب خود است. علیرغم تپش و فعالیت مداوم و بی‌وقفه‌ قلب ، این فعالیت نباید توسط خود فرد احساس ‌شود. به عبارت دیگر در حالت طبیعی ، انسان اصلاً نباید متوجه تپش قلب در بدن خود ‌باشند. کندی ریتم قلب زیر 6 ضربه در دقیقه «برادی کاردی» و ضربان بالای 1ضربه در دقیقه «تاکی کاردی» دارد.

 

آریتمیتوليد امواج الکتريکی در قلب از کانون غير طبيعی و يا انتشار آن از مسير غير طبيعی آريتمی يده می شود.همانگونه که از تعريف فوق پيداست:تندی و يا کندی ضربان قلب به خودی خود دليل قطعی بر وجود آريتمی نيست.به هرحال اکثر آريتمی ها موجب تندی، کندی، يا بی نظمی در ضربان قلب می شوند. آريتمی های تند(تاکی آريتمی) در نتيجه ضربانسازی کانونی نابجا و يا چرخش جريان الکتريکی در مسيرهای غير طبيعی ايجاد می شوند.

 

اختلال در کانون ضربانساز اصلی و يا انسداد در مسيرهای الکتريکی قلب (بلوک) می تواند منجر به بروز آريتمی های کند (برادی-آريتمی) شود. دربرخی از موارد آريتمی های تند و کند باهم در يک بيمار وجود دارند.

 

در مورد آريتمی های قلبی توجه به نکات زير ضروری است:• وجود مسير فرعی يا کانون ضربانساز نابجا دليل بر ناسالم بودن ساختمان قلب نيست

 

• تشخيص مسير فرعی يا کانون ضربانساز نابجا با اکوکارديوگرافی و آنژيوگرافی ممکن نيست

 

احساس تپش قلب:تپش قلب به صورتهای گوناگون نظیر کوبیدن، لرزیدن ، تپیدن و احساس می‌شود. تپش قلب در افراد ممکن است با رخ ‌دادن ضربانی غیر عادی اغلب در قفسه سینه،گردن یا گلو نیز همراه باشد. برخی ذکر می‌کنند که قلبشان می‌ریزد یا بعضی می‌گویند که قلبشان چند دقیقه تاپ‌تاپ می‌زند و دوباره به حالت عادی بر می‌گردد. در برخی نیز تپش قلب به صورت دائم احساس می‌شود. احساس تپش قلب همیشه به معنی سرعت بالای ضربان قلب (تاکی کاردی) نیست بطوریکه در سرعت ضربان خیلی پایین (برادی کاردی) هم ممکن است احساس تپش قلب وجود داشته باشد. تپش قلب ممکن است بیانگر یک بیماری جدی باشد یا اهمیت چندانی نداشته باشد.

 

 

علل تپش قلب:تپش قلب در اکثر موارد نشانه بیماری خاصی نمی‌باشد و جای نگرانی چندانی ندارد ولی گاهی ممکن است نشانه بیماری های خیلی مهم باشد. برخی از علل شایع تپش قلب اینها هستند:* برخی بیماری قلبی مانند ناکافی بودن میزان اکسیژنی که باید در دسترس سلولهای عضله قلب (ایسکمی قلبی) قرار گیرد، بیماری های دریچه ای مختلف از جمله افتادگی (پرولاپس) دریچه میترال، نارسایی قلبی و التهاب عضله قلب (میوکاردیت ها)، التهاب پرده پوشاننده قلب (پریکاردیت) و بی نظمی ضربان قلب (آریتمی های قلبی(

 

* علل روحی و روانی و نیز برانگیخنگی احساسی مانند ترس،استرس یا اضطراب ، افسردگی و

 

* ورزش و فعالیت جسمی

* موادی مانند کافئین،نیکوتین،کوکائین و برخی از قرص‌های لاغری.

* بیماری‌هایی مانند پرکاری تیروئید، بیماری های ریوی و کاهش میزان اکسیژن خون (هیپوکسی (

 

* برخی داروها مانند داروهایی که برای درمان بیماری های تیروئید،آسم،فشارخون بالا یا بی‌نظمی ضربان قلب مصرف می‌شوند. همچنین داروهای سرما خوردگی که حاوی پسودوافدرین میباشند.

* بی‌خوابی ، خستگی

 

* کم‌ خونی

دارو تپش قلب چیست

 

* تبعلل روحی و روانیتپش قلب به تنهایی نشاندهنده هیچ گروه خاصی از اختلالات نیست و اغلب در واقع اختلال فیزیکی اولیه نبوده، بلکه مشکلی روانی است. گاهی بویژه در بیماران مبتلا به اضطراب ، بیماران از احساس تپش قلب شکایت دارند که اغلب در بررسیها اختلال ضربان (مثل نوار قلب و هولتر ۲۴ ساعته) هیچ مشکلی مشخص نمی‌شود.

 

علل فیزیولوژیک یا طبیعیورزش و فعالیت بدنی شدید می‌تواند باعث ایجاد تپش قلب برای مدت چند دقیقه در افراد سالم شود. فردی‌ که‌ بیماری‌ قلبی‌ ندارد ممکن‌ است‌ با ورزش‌ ضربان‌ قلب‌ بسیار افزایش یابد که‌ البته‌ این‌ طبیعی‌ است‌ و مشکلی‌ محسوب‌ نمی‌شود. استرس، هیجان و اضطراب نیز از عوامل شناخته شده تپش قلب به شمار می‌روند. از سوی دیگر مصرف چای غلیظ ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در فرد تپش قلب ایجاد نمایند.

 

علل بی نظمی ضربان قلبی (آریتمی قلبی)توجه به الگوی تپش قلب و همچنین نبض همزمان ، تشخیص را آسان می‌کند.در تمام حالتهای دیگر تپش قلب به صورت تند زدن و شدید زدن قلب خود را نشان می‌داد و ضربان قلب منظم بود. نبض نظم در حین حمله تپش قلب تقریبا همیشه دال بر آریتمی قلبی است. آریتمی‌های شایعی که منجر به تپش قلب می‌شوند، فیبریلاسیون‌ دهلیزی ‌، انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی، تاکیکاردی ( تند ضربانی)‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و گاهی سینوسی ‌می‌باشند. ضربانها در تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی ‌، “سریع و منظم ، در فیبریلاسیون دهلیزی سریع و نظم و در انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی بصورت “نظمی گهگاهی مشاهده می‌شوند.

 

در بعضی مواقع تپش قلب به صورت نابجا و نابهنگام بروز پیدا می‌کند که فرد احساس می‌کند قلبش می‌ریزد یا یک ضربه محکم به دیواره قفسه سینه اصابت می‌کند. اگر فرد در این حالت نبض خود را گرفته باشد متوجه می‌شود که یک نبض خالی زده است. این نوع تپش قلب در اکثر موارد نشانه یکی از شایعترین آریتمی‌های قلبی به “انقباض پیش‌رس یا زودهنگام بطنی یا (PVC) است که اغلب در افراد سالم دیده شده و مهم نمی باشد اما اگر در فردی با بیماری قلبی شناخته شده تعداد آن از حدی شود ممکن است خطرات جدی برای فرد به همراه داشته باشد.

 

بیماریهای دیگر و داروهاافراد کم خون و مبتلایان به پرکاری‌غده تیرویید نیز قلبشان با سرعت و شدت بیشتری می‌تپد.

 

بیماری های قلبی:در پرولاپس دریچه میترال نیز که یکی از بیماریهای خوشخیم دریچه میترال قلب می‌باشد، تپش قلب به نسبت شایع بوده و افرادی که این مسئله را دارند، باکمی فعالیت بدنی دچار درد و تپش قلب می‌شوند.مصرف‌ بعضی‌ از مواد و داروها مثل‌ کافئین ‌، کوکایین ‌، افدرین‌ یا سایر داروهای‌ تقویت‌کننده‌ دستگاه‌ سمپاتیک‌ ، دکونژستان‌ها ، داروهای‌ کم‌کننده‌ اشتها ، قهوه‌ زیاد ، کولا و سایر محرکها با یا بدون‌ کافئین ، آمفتامین‌ها و سیگار باعث تپش قلب می‌شوند.

 

بارداران و قلب پر تپشآریتمی‌های قلبی حین بارداری کم نیستند. ضربان بارداران به طور طبیعی 2درصد افزایش پیدا می‌کند. اکثر آریتمی‌های زمان بارداری بی‌خطر هستند اما حتما باید توسط متخصص بررسی شوند و در صورت نیاز درمان شوند تا خطری برای مادر و فرزند پیش نیاید. کودکان نیز ممکن است مبتلا به تپش قلب شوند. از هر 1 کودک 1 نفر دچار آریتمی قلبی هستند که البته این آریتمی‌ها بی‌خطر هستند و با گذشت زمان رفع می‌شوند. با این حال یک نفر از هر 1 کودک دچار بیماری مزمن آریتمی قلبی است که دلیل آن می‌تواند بیماری‌های مادرزاد قلبی، ژنتیک و باشد و باید درمان شود.

 

شروع و قطع ناگهانی تپش قلب در کودکان مدرسه‌ای و جوانان لزوما خطرناک نیست اما باید مورد بررسی قرار گیرد به‌خصوص اگر همراه با سرگیجه، کم‌توانی ناگهانی و حالت تهوع باشد. تمام آریتمی‌های قلبی خطرناک نیستند و باعث جلوگیری از فعالیت‌های ورزشی نمی‌شوند. اما مبتلایان به تپش قلب باید حتما در مورد ورزش، نوع و شدت آن با متخصص خود مشورت کنند.

 

استرس یا اضطراب یکی از علل تپش قلب می باشد.

 

چگونه بفهمیم تپش قلب‌مان جدی است؟معمولا تپش قلب‌هایی خطرناک هستند که به صورت حمله‌ای اتفاق می‌افتند و نه به‌خاطر اضطراب، دویدن و در تپش قلب‌های مهم از لحاظ کلینیکی معمولا فرد در حالت نشسته بدون اینکه هیچ مشکل و استرسی داشته باشد یک دفعه دچار حمله تپش قلب می‌شود و همزمان با آن ممکن است افت فشار پیدا کند و چشمانش سیاهی رود.

 

اما نباید به‌صرف اینکه فرد مبتلا به تپش قلب این علائم را نداشته باشد، بگوییم وضعیتش اصلا مهم نیست. گرفتن نوار قلب همانطور که پیشتر به آن اشاره شده به عنوان اولین اقدام در چنین مواردی کمک زیاددی به تشخیص میکند. بديهی است که اين اقدام هميشه و همه جا قابل انجام نيست.

 

اقدامات ديگری که می تواند به تشخيص آريتمی کمک کند شامل موارد زير است:• شمارش ضربان قلب: ضربان قلب بايد در طی يک دقيقه شمرده شود. ضربان قلب را می توان با لمس قفسه سينه يا از نبض گردنی و يا مچ دست شمرد.

 

• توجه به چگونگی آغاز و پايان حمله آريتمی: حملات آريتمی ناشی از مسيرهای فرعی بصورت ناگهانی شروع شده و به همين صورت پايان می گيرند. شروع و پايان تدريجی حمله ی آريتمی معمولا در آريتمی های ناشی از کانون نابجای ضربانساز رخ می دهد.

 

کسی که دچار تپش قلب می‌شود باید در هر حال به پزشک مراجعه نماید. تشخیص بیماری زمینه‌ای عمدتا بر اساس سایر علائم و یافته‌های همراه داده می‌شود پس از انجام معاینات لازم و بررسی نوار قلب ممکن است نیاز باشد آزمایشهای دیگری برای تشخیص برخی بیماریهای زمینه‌ای لازم شود. برای اینکه مشخص شود تپش قلب از نوع مهم است یا خیر می‌توان دقیقا آن زمانی که حمله تپش شروع می‌شود نوار قلب گرفت.

 

اگر هم بیمار نتوانست در آن لحظه نوار قلب بگیرد می‌تواند از دستگاه Holter Monitoring استفاده کند. به این صورت که پزشک دستگاه را به مریض وصل می‌کند و بعد او به منزل می‌رود و تا 24 ساعت ضربان قلبش در دستگاه ثبت می‌شود. بیمار باید در لحظاتی که احساس می‌کند تپش قلب دارد، دکمه دستگاه را فشار دهد تا آن لحظه علامت‌گذاری شود. سپس پزشک آن را بررسی می‌کند تا ببیند در آن لحظه واقعا آریتمی مهمی اتفاق افتاده یا صرفا علامتی بوده است که خود بیمار بیان کرده و چیز مهمی نیست. انجام مطالعات الکتروفیزیولوژی قلبی و تحریک الکتریکی قلب از طریق آنژیوگرافی (EPS) و تست های استرس ورزشی از راه تشخیص آریتمی به شمار می روند

 

توجه :تپش قلب همراه با علائمی مانند سرگیجه، سیاهی رفتن چشم‌ها، تنگی نفس، سرفه‌ ناخودآگاه‌، درد قفسه سینه، غش‌ کردن‌ یا احساس‌ وقوع مرگ‌ یا در زمینه بیماریهای قلبی نیاز به بررسی دارد و باید فورا به اورژانس مراجعه کرد.

 

درمان تپش قلب در بیماریهای قلبی:اصول درمان بر حذف عامل بوجود آورنده (دارو ، تنباکو ، قهوه ، چای و الکل) تشخیص و درمان بیماریهای همراه (پرکاری تیروئید ، افت قند خون ، علائم یائسگی و اضطراب) و درمان آریتمی خاص تشخیص داده شده ، استوار است. در اکثر موارد با رعایت عادات مناسب زندگی و تغذیه ، پرهیز از استرسها و هیجانات و انجام ندادن فعالیتهای ورزشی تناسب ، تپش قلب فرد بهبود می‌یابد.

 

به منظور خاتمه دادن برخی آریتمی بازچرخشی (Reentry) ، گاهی انجام مانورهای واگی متعدد توسط پزشک یا توسط فرد آموزش دیده انجام می‌شود که با تحریک عصب واگ (Vagus nerve)که یکی از اعصاب مرکزی بدن میباشد، باعث برگشت تپش قلب در بعضی از آریتمی‌ها ‌شوند مثل:ماساژ ناحیه‌ کاروتید گردن‌ (البته‌ منوط‌ به‌ اجازه پزشک و این‌ که‌ روش‌ انجام‌ بدون‌ خطر این‌ تکنیک‌ را فرا گرفته‌ باشید.)نگاه‌ داشتن‌ نفس‌ به‌طور کوتاه‌مدت‌سرفه پی‌در‌پینیشگون‌ گرفتن‌ از پوست‌ بازو به‌ قدری‌ که‌ باعث‌ درد شود.زدن‌ آب‌ سرد به‌ صورت ‌، فرو بردن‌ سر در آب‌ سرد به‌ مدت‌ کوتاه‌ ، یا دوش‌ سرد بطوری‌ که‌ آب‌ سرد روی‌ سر بریزد.مانور والسالوا: در بینی‌ و دهان‌ خود را بگیرید و سعی‌ کنید در همین حال به‌ هوا را از بینی‌ خارج‌ کنید بطوری‌ که‌ احساس‌ کنید پرده‌های‌ گوش‌ به‌ سمت‌ بیرون‌ حرکت‌ می‌کنند.

 

درمان دارویی:آریتمی خفیف نیاز به درمان نداشته و با پیشگیری از موارد تشدید کننده بیماری مانند مصرف ادویه جات، چای غلیظ، نوشابه و قهمه می توان آن را کنترل نمود.در مواردی‌ که‌ حمله‌ تند ضربانی‌ تکرار می‌شود، امکان‌ دارد یک‌ یا چند دارو برای‌ کنترل‌ ضربان‌ قلب‌ تجویز شوند. در مواردی که تپش قلب در اثر آریتمهای قلبی ایجاد شده باشد، داروهایی مانند دیگوکسین ، کینیدین‌ ، مسدودکننده‌های‌ کانال‌ کلسیم ‌، پروکایید ، و داروهای مهار کننده گیرنده های بتا آدرنرژیک‌ تجویز می‌شوند. در آریتمی‌ها اگر ضربان‌ قلب‌ به‌ حالت‌ طبیعی‌ باز گردانده‌ نشود، امکان‌ دارد نارسایی‌ احتقانی‌ قلب ، حمله‌ قلبی ‌، یا ایست‌ قلبی ، که‌ جان‌ بیمار را به‌ خطر می‌اندازند، رخ‌ دهند.

درمانهای غیر داروییهنگامی که استفاده از دارو برای درمان آرتیمی مؤثر واقع نگردد عمل ابلیشن یا سوزاندن بافت قلبی انجام می شود.ابلیشن روشی است که با هدایت یک لوله نازک به سیاهرگ و عضله قلبی بیمار، بافت هایی را که باعث ایجاد بی نظمی در ضربان قلب می گردند را به وسیله امواج رادیویی تخریب می کند گاهی نیز لازم می‌شود که برای تنظیم ضربان قلب در بیماران دچار برادی کاردی (ضربان قلب پایین) ، دستگاهی به ضربانساز قلب (Pace maker) در سینه بیمار جاسازی شود تا در مواقع ضروری ضربان قلب بیمار را تنظیم نماید. ندرتاً استفاده‌ از شوک‌ الکتریکی‌ جهت خاتمه به آریتمی لازم می‌شود.

منبع:salamat.gov.ir


بخوانید تا سالم بمانید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

آشنایی با نشانه ها، پیشگیری و روش های درمانی تپش قلب

ضربان قلب تند به چه ضربانی اطلاق می شود؟

ضربان قلب تند یا سریع به ضربانی گفته می شود که سریعتر از حد نرمال بتپد. ضربان قلب نرمال بین 6 تا 1 ضربه در دقیقه است. تندی ضربان قلب به سرعتی بالاتر از 1 تپش در دقیقه اطلاق می شود.

وقتی ورزش می کنید یا فعالیت دیگری انجام می دهید، قلب شما به طور طبیعی سریعتر خواهد تپید. این مسئله باعث می شود قلبتان خون را در سراسر بدن پمپاژ کند تا اکسیژن لازم را به بافت های بدن برساند.

وقتی می ترسید یا احساساتی مثل اضطراب و استرس را تجربه می کنید هم ضربان قلبتان بالاتر می رود.دارو تپش قلب چیست

کسانیکه می توانند ضربان قلب خود را حس کنند احتمالا دچار تپش قلب هستند. این مشکل می تواند به خاطر استرس، اضطراب، یا مصرف برخی داروها یا می تواند نشانه یک مشکل جدی قلبی باشد. اگر شما هم تپش قلب دارید، حتما باید این مسئله را با پزشک خود درمیان بگذارید.

تندی ضربان قلب می تواند دلایل دیگری هم داشته باشد که عبارتند از:

عفونت ریوی مثل سینه پهلو یا ذات الریه
عفونت خونی که می تواند منجر به تب شود
کم خونی
پایین بودن فشار خون
بی آبی بدن
مصرف الکل یا کافئین
داروهای ضد اشتها
اختلالات تیروئید
اختلالات قلبی مثل بی نظمی ضربان قلب
علائم:

ممکن است هیچ علائمی از بالا بودن تپش قلبتان حس نکنید، ممکن هم هست که تپش قلبتان را حس کنید.
ممکن است احساس استرس و اضطراب کنید.
ممکن است احساس کنید قلبتان در سینه یا گلو می کوبد که باعث ایجاد درد و ناراحتی می شود. همچنین ممکن است احساس کنید که قلبتان در سینه می لرزد.
اگر کم خونی داشته باشید، احتمالا احساس خستگی و ضعف بیش از حد میکنید و انجام فعالیت ها روزانه برایتان دشوار می شود.
برخی از افراد علاوه بر تپش قلب دچار درد سینه هم می شوند که ممکن است خفیف یا حاد باشد. شدت درد نشان نمی دهد که چقدر به عضلات قلب آسیب می رسد. اگر همراه با تپش قلب، در قفسه سینه احساس درد کردید، فورا درخواست کمک کنید.
اگر تندی ضربان قلبتان به خاطر مشکلات ریوی است، ممکن است چه در حالت استراحت و چه انجام هر نوع فعالیت، دچار تنگی نفس شوید.
در تپش قلب هایی که از تنگی نفس ناشی می شود، بهتر است روی تخت دراز بکشید و دو بالش یا زیر سرتان بگذارید. این تنگی نفس ممکن است شما را نصفه شب از خواب بیدار کند.
اگر مشکلات قلبی داشته باشید، ممکن است پاهایتان ورم کند به خصوص در نواحی قوزک پا به پایین. همچنین ممکن است احساس نفح کنید.
چه باید بکنید:

حتما باید پزشکتان را درمورد داروهای دیگری که مصرف می کنید (حتی داروهای غیرتجویزی، ویتامین ها یا دروهای گیاهی) آگاه کنید. به هیچ عنوان بدون تجویز پزشکتان از آسپیرین یا داروها حاوی آسپیرین استفاده نکنید.
اگر سابقه دیابت، یا بیماری های کبد، کلیه و قلب دارید، آنرا با پزشکتان درمیان بگذارید.
اگر در خانواده تان –فامیل درجه یک و دو– سابقه بیماری های قلبی، سکته، کلسترول یا فشار خون بالا وجود دارد، ممکن است شما نیز در خطر ابتلا به این مشکلات باشید. درصورت وجود چنین بیماری هایی در خانواده تان، حتما پزشکتان را مطلع کنید.
کشیدن سیگار ممکن است باعث تند شدن ضربان قلب و بروز تپش قلب شود. اگر سیگار می کشید، حتما باید آنرا کنار بگذارید. کشیدن سیگار همچنین احتمال ابتلا به تخریب رگ های قلب را نیز افزایش می دهد.
مصرف کافئین و الکل نیز می تواند باعث بالا رفتن ضربان قلب و ابتلا به تپش قلب شود. مصرف کافئین و الکل را در بره غذاییتان کاهش دهید و احتمال از بین رفتن علائم این مشکل در شما وجود دارد.
حتما تحت نظارت پزشکتان، ورزش کنید. پیاده روی، شنا، یا فعالیت های هوازی سبک، ضربان قلب شما را در حالت استراحت پایین آورده، به کاهش وزنتان کمک کرده و جریان اکسیژن را در ریه و خون تقویت می کند.
از تکنیک های تمدد اعصاب برای کاهش میزان اضطرابتان استفاده کنید. اگر احساس اضطراب می کنید، به محیطی آرام بروید و چشمانتان را ببندید. به آرامی چند نفس عمیق بکشید و سعی کنید به چیزهایی فکر کنید که به شما آرامش خاطر می دهد.
اگر برای درمان این اختلال، دارو استفاده می کنید، به هیچ عنوان مصرف دارو را قبل از دستور پزشک قطع نکنید و دقیقا طبق تجویز پزشکتان آنرا مصرف کنید.
اگر مصرف یک وعده از قرصتان را فراموش کردید، حتما با پزشکتان در میان بگذارید.
اگر علائم یا عوارض جانبی مشاهده می کنید، به ویژه اگر حاد باشند، حتما پزشکتان را از آن وضعیت آگاه کنید.
داروهایی که ممکن است توسط پزشک تجویز شود:

بازدارنده های ACE : این داروها به باز کردن و گشاد کردن رگ های خونی کمک می کند. فشارخونتان را پایین آورده و جریان خون به کلیه ها و سراسر بدن تقویت می کند. درصورت وجود دیابت یا پروتئین در ادرارتان برای محافظت از کلیه ها، پزشک معالجتان همچنین ممکن است داروهای زیر را تجویز کند: Enalapril Maleate (Vasotec)، Lisinopril (Zestril، و (Fosinopril Sodium (Monopril.
داروهای ضد اضطراب: اگر بالا رفتن ضربان قلبتان به خاطر اضطراب باشد، پزشک ممکن است داروهای ضد اضطراب که anxiolytic یده می شوند، برای شما تجویز کند. این داروها به آرام کردن شما کمک می کند. این داروها را حتما باید درصورت احساس اضطراب مصرف کنید. اگر این داروها علائم شما را تخفیف نداد، حتما با پزشکتان در میان بگذارید.
داروهای Beta-blocker: این داروها برای کاهش ضربان قلب و تقویت گردش خون در سراسر بدن مورد استفاده قرار می گیرد. درصورت نظم بودن ضربان قلب یا بالا بودن فشارخون این دارو برای شما تجویز می شود. برخی نمونه های این دارو عبارتند از: (metoprolol (Lopressor)، Propanolol (Inderal و Atenolol (Tenormin).
بلاکرهای شبکه ای کلسیم: این داروها برای درمان دردهای سینه، فشارخون بالا یا نظم بودن ضربان قلب تجویز می شود. این داروها ضربان قلب را کند می کند. برخی از انواع متداول آن عبارتند از: Verapamil HCL (Calan)، و (Diltiazem (Dilacor.
دیگوکسین (Digoxin): این دارو که دیجیتالیس نیز یده می شود، با کند کردن ضربان قلب و کارآمدتر کردن ضربان های قلب، کار می کند. این دارو گردش خون را در سراسر بدن بهبود می بخشد.
داروهای ادرارآور (Duretics): این داروها با وادار کردن شما به ادرار کردن اب اضافه بدن، از نارسایی قلبی جلوگیری می کند. برخی نمونه های این دارو عبارتند از: furosemide (Lasix)، Hydrochlorthiazide. این دارو ممکن است به تنهایی یا همراه با داروهای دیگر تجویز شود.
به هیچ عنوان به طور ناگهانی مصرف هیچیک از این داروها را متوقف نکنید چون ممکن است عوارض جانبی خطرناکی به دنبال داشته باشد.
چه موقع از پزشک کمک بخواهید:

تب 1.5 درجه فارنهایت، سرد شدن بدن، گلو درد (نشانه های احتمالی عفونت).
تنگی نفس، درد و ناراحتی در قفسه سینه، ورم کردن لب ها یا گلو
حس کردن تند شدن ضربان های قلب
هرگونه جوش جدید روی صورت، به ویژه اگر به تازگی داروهایتان را عوض کرده باشید
ورم غیر طبیعی پاها
اضافه کردن وزن از 2 تا 6 کیلو در یک هفته
نکته: شدیدا توصیه می شود که درمورد وضعیت سلامتی خود با پزشک مشاوره کنید. اطلاعات موجود در این مقاله فقط جنبه آموزشی داشته و نمی تواند جایگزین خوبی برای نظر و صلاحدید پزشک شما باشد. / مردمان

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.

محل لینک سایت شما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

لیست مطالب :

مهمترین عضو بدن قلب است که اگر دچار مشکلاتی شود، زندگی کلی ما را به خطر می‌اندازد. تپش قلب یا آریتمی قلب بکی از مشکلاتی است که برای قلب رخ می‌دهد و باعث ناهماهنگی در ریتم ضربان قلب می‌شود. آریتمی قلب زمانی رخ می‌دهد که ضربان الکتریکی که وظیفه هماهنگ سازی ضربان قلب شمارا دارد، به درستی کار نکند.

مشکلات در ریتم قلب می‌توانند آسان و بی‌ضرر تلقی شوند اما در بعضی از موارد، نشانگر وجود برخی از علائم خطرناک و زمینه‌ای یک بیماری باشد که می‌تواند زندگی را تهدید کند! اما با این حال، اکثر افراد تپش قلب را تجربه کرده اند؛ این حالت در زمان استرس و اضطراب رخ می‌دهد و در زنان شایع‌تر است.

شناخت علت تپش قلب و علائم آن، می‌تواند شمارا در پیشگیری از تپش قلب کمک کند. با این مقاله از دکترنیم همراه شوید تا از خطرات زیاد این بیماری به دور بمانید.

آریتمی قلب معمولا بر اساس سه دسته اصلی گذاری و دسته‌بندی می‌شود. این سه دسته عبارتند از:دارو تپش قلب چیست

تپش قلب معمولا بر اساس دسته اول یا سرعت 2 نوع مختلف دارد. در زیر به بیان 2 نوع مختلف از آریتمی قلب پرداخته ایم:

فردی که دارای تپش قلبی است، ممکن است به دلیل موارد زیر دچار شده باشد. بنابراین 11 علت تپش قلب را به صورت موردی برایتان ارائه کرده ایم:

برخی از موارد ممکن است خطر ابتلا به آریتمی قلب یا ضربان قلب بالا را افزایش دهند. این موارد عبارتند از:

ابتدا ذکر کنیم علائم و نشانه‌های ذکر شده، لزوما به معنای داشتن بیماری قلبی یا آریتمی نیست! برای تشخیص نهایی باید آزمایش‌های گوناگون پزشکی را انجام دهید. تپش قلب در بسیاری از موارد علائمی ندارد اما به طور کلی علائم تپش قلب عبارتند از:

از آنجایی که قلب یک عضو حیاتی برای بدن است، در صورت مواجه شدن با هرگونه علائم ذکر شده در بالا و حملات ناگهانی، سریعا به پزشک مراجعه کنید. در صورت نبود قلب، انسانی هم درکار نیست!

تپش قلب یک مشکل جدی است که اگر مورد توجه قرار نگیرد، عوارض جانبی خطرناکی به دنبال خود خواهد آورد. این عوارض بعضا به قدری خطرناک هستند که می‌توانند زندگی فرد را نابود یا حتی منجر به مرگ وی شوند. عوارض تپش قلب در زیر آمده است:

هنگامی که قلب دچار خونریزی می‌شود، قاد به پمپ خون نیست و این موضوع سبب ایجاد لخته خون در مغز و در نتیجه سکته مغزی می‌شود. لخته خون ایجاد شده در مغز می‌تواند جلوی عبور خون را گرفته و باعث سکته آن شود.

داروهایی مانند تخلیه کننده خون، خطر ایجاد لخته خون و سکته مغزی را افزایش داده و به طور غیر مستقیم با مرگ افراد به وسیله سکته مغزی در ارتباط است!

اگر قلب شما به دلیل آریتمی‌های مختلف به طور متداول پمپاژ کند، می‌تواند دچار نارسایی قلبی شود. نارسایی قلبی عارضه‌ای خطرناک است و سبب ناتوانی قلب در پمپاژ درست می‌شود.

همانطور که در مطالب بالا گفته شد، این مشکل یک بیماری جدی محسوب شده و باعث به خطر افتادن زندگی می‌شود. در زیر به بیان راه‌هایی برای پیشگیری از تپش قلب پرداخته ایم:

سبک زندگی سالم شامل: رژیم غذایی، ورزش خوب و آرامش روحی است. رژیم غذایی سالم به سلامت تمام بدن شما کمک می‌کند. ورزش خوب می‌تواند استقامت و قدرت قلب شما را افزایش دهد. آرامش روحی هم باعث آرام و ریتمیک بودن ضربان قلب شما خواهد بود.

مصرف بی رویه هریک از مواد ذکر شده، می‌تواند شما را نه تنها به تپش قلب بلکه به سایر بیماری‌های خطرناک مبتلا سازد. سعی کنید از همه‌آنها دوری کنید.

محرک‌های تپش قلب، اضطراب، تنش، استرس و ترس هستند. سعی کنید آرامش روحی خود را حفظ کرده و زندگی خود را برای حفاظت از قلب خود بره ریزی کنید.

نظر

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *