خواص دارویی و گیاهی
نخل هندی در کتب سنتی با فوفل شناخته شده است، درختی است از تیره نخلها که در مناطق گرم آسیا، هندوستان و جاوه میروید با قامتی تقریبا بلند که ارتفاع آن به 25 متر هم میرسد. های دیگر این گیاه سپاری، تانبول، کوثل، پوفل و فاطویل است. میوه فوفل در ابعاد یک تخم مرغ است، هنگامی که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید و پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی میشود. در داخل میوه فوفل یک عدد دانه بیضی شکل که درازای آن حدود 2 سانتیمتر است قرار دارد که رنگ غشای آن قهوهای بوده، طعم دانه تلخ، قابض و بویی شبیه پنیر دارد.
جویدن مخلوط میوه و برگ فوفل سنتی تاریخی است و در بسیاری از کشورهای آسیایی و اقیانوسه رایج است. فوفل باید کاملا رسیده مصرف شود و مقدار مصرف خوراکی آن به طور معمول 4 گرم در روز است.
از دیگر روشهای استفاده از خواص فوفل تنقیه آن میباشد. برای تنقیه 4 عدد دانه فوفل را در 3 سیسی آب به مدت نیم ساعت بجوشانید تا مقدار آن به 12 سیسی برسد، سپس آن را خنک نموده وقبل از صبحانه ناشتا تنقیه نمایید، روش تنقیه تاثیر قابل ملاحظهای در کشتن و خروج انگلها زمانی که هیچ دارویی جواب نداده و یا به دارو دسترسی ندارید، خواهد داشت.
قسمتهای مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخههای جوان، جوانهها، برگها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.
طبع این گیاه سرد و خشک است. خواص دارویی درخت فوفل به طور خلاصه عبارتند از:
چوب درخت فوفل را در نجاری به کار میبرند و از الیاف پوست آن در نساجی الیاف استفاده میشود. جوانه انتهایی تنه این گیاه را به کلم فوفل به مصرف تغذیه میرسانند. کلم فوفل بسیار نرم بوده و شبیه پنیر است.
به طور کلی مصرف گیاه فوفل بایستی تحت نظر پزشک صورت گیرد، از خواص فوفل خاصیت اعتیاد آوری آن بوده و زیادهروی در مصرف آن باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطانهای دهان است.
خواص فوفل برای معده خواص فوفل برای اعصاب خواص فوفل برای درد پهلو خواص فوفل برای بوی بد دهان خواص فوفل در طب چینی فوفل میوه درختی است از خانواده نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه درخت ظاهر می شود.
دربارهی گیاه فوفل بدانید
فوفل میوه درختی است ، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه درخت ظاهر می شود. میوه آن به شکل تخم مرغ می باشد، مادام که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید ولی پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی می شود، در داخلی میوه فوفل یک عدد دانه بیضی شکل که درازای آن حدود ۲ سانتی متر است قراردارد که رنگ غشای نازک آن قهوه ای می باشد، طعم دانه تلخ و قابض است و بوی شبیه بوی پنیر دارد. درخت فوفل بومی مناطق حاره آسیا از جمله هند، مالزی، سیلان، فرموز و جنوب چین میباشد، در ایران تا به حال دیده نشده است.
فوفل میوه درختی است از خانواده نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه درخت ظاهر می شود. قسمتهای مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخههای جوان، جوانهها، برگها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.
ویژگی و خواص فوفل
-طبع آن سرد و خشک است.
-داروی ضد کرم می باشد.
-در گذشته جهت درمان کرمهای نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع میباشد.
-فوفل به هضم غذا کمک میکند.
-ضد مالاریا و تبهای نوبهای است.
-ضد سرفه است.
-قاعدهآور میباشد، خانمهای حامله از خوردن آن خودداری کنند.
-جهت معالجه استسقاء و آفتابزدگی از پوست میوه این گیاه میتوان استفاده کرد.
-جهت دیفتری اسانس برگهای این گیاه را به صورت بخور و غرغره میتوان استفاده کرد.
-جهت سستی اعصاب از این گیاه میتوان استفاده کرد.
-جهت رفع جوشهای دهان که در اثر گرمی میباشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.
-مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن میشود.
-جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.
-تقویت کننده معده میباشد.
-اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.
-جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.
-مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.
-مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.
درمان گیاهی ورم گلو با خواص فوفل
– خوردن آن برای معالجه ناراحتیهای نزله ای بسیار مؤثر است، به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده برای رفع ورم گلو و حنجره و لوله های برونشی مفید است.
– غرغره و بخور آن برای دیفتری مؤثر است.
خواص درمانی پوست فوفل:
آب جوشانده آن برای معالجه استسقا، آفتابزدگی و بیماری بریبری که ناشی از کمی ویتامین B است استفاده می شود.
خواص درمانی جوانه فوفل:
خام آن را میتوانید به عنوان کرم کش به بچه ها بخورانید.
خواص فوفل در دامپزشکی
مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمیشود. این گیاه به شکل گستردهای به عنوان داروی سرخوشیزا مصرف شده است. برشهای تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا میباشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل میگردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطانهای دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرمکش برای از بین بردن کرمهای نواری احشام و سگها و نیز درمان قولنج روده اسبها استفاده میشود.
خواص فوفل در طب هندی و سنتی ایران و چینی
در طب هندی شیره حاصل از دانههای جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لبها به کار برده میشود. طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماسهای گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندانها میباشد. در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماریهای گوارشی استفاده میشود.
روش مصرف:
در گذشته از این گیاه به صورت مرهمهای جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرمکش استفاده میگردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرمکش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده میشود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا
کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است
خواص دارویی گیاه فوفل
های دیگر این گیاه: سپاری، تانبول، کوثل، پوفل، فاطویل و نخل هندی است.
خواص درمانی این گیاه:
۱. طبع آن سرد و خشک است.
۲. داروی ضد کرم می باشد.
۳.
در گذشته جهت درمان کرمهای نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده
به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع میباشد.
۴. فوفل به هضم غذا کمک میکند.
۵. ضد مالاریا و تبهای نوبهای است.
۶. ضد سرفه است.
۷. قاعدهآور میباشد، خانمهای حامله از خوردن آن خودداری کنند.
۸. جهت معالجه استسقاء و آفتابزدگی از پوست میوه این گیاه میتوان استفاده کرد.
۹. جهت دیفتری اسانس برگهای این گیاه را به صورت بخور و غرغره میتوان استفاده کرد.
۱۰. جهت سستی اعصاب از این گیاه میتوان استفاده کرد.
۱۱. جهت رفع جوشهای دهان که در اثر گرمی میباشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.
۱۲. مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن میشود.
۱۳. جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.
۱۴. تقویت کننده معده میباشد.
۱۵. اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.
۱۶. جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.
۱۷. مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.
۱۸. مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.
منبع : bazargol.com
آذر ۱۸, ۱۳۹۵داروهای گیاهی, عطارباشی و طب سنتی, نسخه های گیاهی, نکته های عطارباشی ۰
فارسی: فوفل
علمی: Areca catechu L.
انگلیسی: Arecaceae
های دیگر: Pinang , Betel Nut
گیاه فوقل نخلی است به ارتفاع تا ۳۰ سانتیمتر که محیط تنه آن به ۵۰ سانتیمتر میرسد. برگچهها متعدد، گردآلود، به طول ۳۰ تا ۶۰ سانتیمتر، متلاقی و فاقد کرک هستند. گلهای فوفل درون گل آذین اسپادیس منشعب قرار گرفتهاند، به این صورت که گلهای نر متعدد بوده، در بالا قرار دارند، گلهای ماده نیز منفرد هستند و در پایین جای دارند.
میوه شفتی تک دانه بوده، دارای پوستهای زرد رنگ است. میوه فوفل بسیار سخت بوده، دارای پوستهای به رنگ قهوهای تیره با جلای مرمرین زرد میباشد. مزه آن مختصراً گس، قابض و طعم آن مطبوع است.
گیاه فوفل در هند شرقی، بخشهایی از آسیا و آفریقای شرقی کاشته میشود.
از هسته میوه فوفل به عنوان دارو استفاده میشود و مصرف درمانی دارد.
این گیاه را با Piper betel که برگهایش جویده میشوند اشتباه نگردد.
مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمیشود. این گیاه به شکل گستردهای به عنوان داروی سرخوشیزا مصرف شده است. برشهای تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا میباشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل میگردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطانهای دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرمکش برای از بین بردن کرمهای نواری احشام و سگها و نیز درمان قولنج روده اسبها استفاده میشود.
در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماریهای گوارشی استفاده میشود.
در طب هندی شیره حاصل از دانههای جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لبها به کار برده میشود.
طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماسهای گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندانها میباشد.
در گذشته از این گیاه به صورت مرهمهای جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرمکش استفاده میگردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرمکش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده میشود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.
به دلیل وجود آرکولین، اثر پاراسمپاتومیمتیک دارد. به علاوه ترشح بزاق را زیاد کرده، مقادیر زیاد آن سبب کندی ضربان قلب، رعشه، بیقراری ارادی، اسپاسم و فلج احتمالی میگردد.
مصرف دراز مدت این گیاه به عنوان دارو نیز به دلیل تشکیل نیتروزامینها، موجب ایجاد تومورهای بدخیم در حفره دهان میشود. هنگامی که هستههای این گیاه جویده میشود، دهان و لبها قرمز شده، رنگ مدفوع نیز قرمز میگردد.
مصرف بیش از حد: مقدار سمی این گیاه دارویی برای انسان ۸ تا ۱۰ گرم بوده، آتروپین به عنوان پادزهر آن تجویز میشود. جویدن هسته منجر به صابونی شدن آلکالوییدهای استری موجود در آن شده، آرکاییدن حاصل نیز دارای اثر سرخوشیزا میباشد.
منبع: مفید طب
تیر ۱۱, ۱۳۹۷
فروردین ۰۳, ۱۳۹۷
مهر ۲۴, ۱۳۹۶
بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷ ۰
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
آبان ۰۷, ۱۳۹۵
فروردین ۱۷, ۱۳۹۶
دی ۰۹, ۱۳۹۶
اسفند ۰۵, ۱۳۹۶
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۵, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
مرداد ۱۳, ۱۳۹۷
شامل اطلاعات
411
گياهان دارویی
تخم مرو دانه هایی است به اندازه دانه های شاهدانه و همرنگ با آن , سه وجهی با ظاهر براق . یک وجه ازآن
تخم مرو دانه هایی است به اندازه دانه های شاهدانه و همرنگ با آن , سه وجهی با ظاهر براق . یک وجه ازآن بزرگتر کلا دارای رگه ها یی به رنگ قهوه ای است که از قسمت پائین منشعب شده و سرتاسر دانه را فرا گرفته
تخم هویج میوه های قهوه ای روشن , تخم مرغی شکل و فشرده شده ای است که سطحی ناصاف دارای برجستگیهای بال
تخم هویج میوه های قهوه ای روشن , تخم مرغی شکل و فشرده شده ای است که سطحی ناصاف دارای برجستگیهای بال مانند دارد . هر بال میوه دارای دندانه یا ریشک های سفید رنگ است . این میو ه ها متعلق به گیاه هوج با ن
تربانتین الئورزینی است بصورت مایع زرد رنگ که پس از خشک شدن بشگل سخت و یا جامد شده دیده میشود و بوی ب
تربانتین الئورزینی است بصورت مایع زرد رنگ که پس از خشک شدن بشگل سخت و یا جامد شده دیده میشود و بوی بسیار قوی کاج را دارد واز گونه های مختلف کاج خصوصا گونه :Pinus palustris Miller از تیره کاج (Pinaceae
تو تون یا تنباکو قطعاتی از برگها ی نازک برنگ زرد متمایل به قهو ه ای با رگبرگهای کاملاٌ مشخص و بوی تن
تو تون یا تنباکو قطعاتی از برگها ی نازک برنگ زرد متمایل به قهو ه ای با رگبرگهای کاملاٌ مشخص و بوی تند ومعطراست وازگیاه توتون با علمی :Nicotiana Tabacum L.از تیره سیب زمینی (Solanaceae ) بدست می آی
گیاهان دارویی
شامل اطلاعات
57
دمنوش گياهی
انار خواص آنتیاکسیدانی دارد. افزون بر آن این میوه زیبا و خوشرنگ منبع خوبی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین A، C وE و اسید فولیک است. این میوه پرخاصیت ، برای درمان و بهبود مشکلات گوا
یک گیاه علفی است که در فصل بهارو اوایل تابستان میروید .به ساقه زیر زمینی گیاه ریواس راوند میگویند.به
یک گیاه علفی است که در فصل بهارو اوایل تابستان میروید .به ساقه زیر زمینی گیاه ریواس راوند میگویند.بهترین نوع ریواس آن است که از کشور چین می آورند و رنگ آن قرمز است و میانه آن زرد رنگ است و به آن ریوند
یک قاشق غذا خوری از برگ و ساقههای خشک شده جعفری را به همراه یک لیوان جوش داخل قوری بریزید و به
یک قاشق غذا خوری از برگ و ساقههای خشک شده جعفری را به همراه یک لیوان جوش داخل قوری بریزید و به مدت پانزده دقیقه بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید و پس از صاف کردن ، آن را با عسل و نبات شیرین نمای
ترخون یا تلخون گیاهی است علفی ، پایا و چند ساله که ارتفاع آن به 6 سانتی متر نیز میرسد . این گ
ترخون یا تلخون گیاهی است علفی ، پایا و چند ساله که ارتفاع آن به 6 سانتی متر نیز میرسد . این گیاه دارای برگهای سبز رنگ بلند و باریک و ضعیفی میباشد.
ساقههای ترخون تقریباً نازک و
شامل اطلاعات
75
عرقيات گياهی
سنبل الطیب گیاهی است علفی و چن ساله که ساقه آن بطور عمودی تا ارتفاع دو متر بالا می رود . این گیاه بص
سنبل الطیب گیاهی است علفی و چن ساله که ساقه آن بطور عمودی تا ارتفاع دو متر بالا می رود . این گیاه بصورت وحشی در جنگل های کم درخت ، در حاشیه جویبارها و گودال ها در مناطق آسیا و ایران می روید .
سن
شاتره گیاهی علفی است که در فصل بهار در مزارع، باغها، کنار جادهها و زمینهای کشاورزی
شاتره گیاهی علفی است که در فصل بهار در مزارع، باغها، کنار جادهها و زمینهای کشاورزی بهوفور میروید. اغلب روستاییان ظاهر این گیاه را میشناسند.
به همین دلیل است که این
شنبلیله با علمی Trigonella foenum-graecum گیاهی است علفی، یک ساله و به ارتفاع تا 5 سانتی متر، ب
شنبلیله با علمی Trigonella foenum-graecum گیاهی است علفی، یک ساله و به ارتفاع تا 5 سانتی متر، برگهای این گیاه بیضی شکل با نوک مدور که حدود نصف بالای پهنک آن، دندانه دار است.برگها مر
شیرین بیان از جمله گیاهان دارویی خودرو است و کمتر مورد کشت قرار میگیرد. برگ های آن مرکب است و
شیرین بیان از جمله گیاهان دارویی خودرو است و کمتر مورد کشت قرار میگیرد. برگ های آن مرکب است و از 4 تا 7 زوج برگ به اضافه یک برگچه انتهایی تشکیل یافته است که به سبب ترشح شیره، چسبندها
متخصص طب سوزنی تخصصی
شامل اطلاعات
13
داروی گیاهی
شربت رامش یک نوشیدنی مفرح و شادی بخش و ضد افسردگی است که بر پایه اصول طب سنتی ایران تولید و استاندار
شربت رامش یک نوشیدنی مفرح و شادی بخش و ضد افسردگی است که بر پایه اصول طب سنتی ایران تولید و استاندارد شده است و موجب ایجاد نشاط در افراد می شود و به قوای طبیعی بدن در هضم و پاکسازی خلط سودای مضر و غیر
فراورده مایع متشکل از سکنجبین و پیاز گیاه عنصل (اسقیل در مخزن الادویه) که در کتب طب ایرانی با
فراورده مایع متشکل از سکنجبین و پیاز گیاه عنصل (اسقیل در مخزن الادویه) که در کتب طب ایرانی با توجه به کاربرد، نحوه ساخت و درصد اجزای متفاوتی را شامل می شود. تاریخچه ذکر این ترکیب دارویی و منافع
خیار دارای مزاج در درجه دوم سرد و تر و مغز آن لطیف تر از جرم گوشت آن است.
خیار دارای مزاج در درجه دوم سرد و تر و مغز آن لطیف تر از جرم گوشت آن است.
در کتب قرابادین حکیمان طب سنتی ایران، این دارو و ترکیب آن از کتاب طب الائمه و منسوب به حضرت ابی عبدا
در کتب قرابادین حکیمان طب سنتی ایران، این دارو و ترکیب آن از کتاب طب الائمه و منسوب به حضرت ابی عبدالله نقل شده است. شکل دارو معجون است و محتوی مصطکی، آویشن، زنیان و سیاهدانه در پایه عسل می باشد. دارو
شامل اطلاعات
55
شربت ها
شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی هایی است که از گرما زدگی جلو گیری میکند و برای رفع عطش روزه داران بسیار م
شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی هایی است که از گرما زدگی جلو گیری میکند و برای رفع عطش روزه داران بسیار مفید است.
رازیانه گیاهی است معطر، علفی و دوساله که ارتفاع آن تا ۲ متر میرسد. ساقه آن دارای شیارهای هم رد
رازیانه گیاهی است معطر، علفی و دوساله که ارتفاع آن تا ۲ متر میرسد. ساقه آن دارای شیارهای هم ردیف و موازی است. برگهای آن نازک و نخیمانند و گلها زرد و به صورت خوشه در انتهای ساقه
شامل اطلاعات
82
میوه ها
گواوا (در چابهار به زیتون محلی نیز شناخته میشود.) ( علمی Psidium guajava) میوهای گرمسیری است. گ
گواوا (در چابهار به زیتون محلی نیز شناخته میشود.) ( علمی Psidium guajava) میوهای گرمسیری است. گیاه گواوا درختچهای همیشه سبز از خانواده میرتاسهاست که برگهای دربرابر هم دراز و بیضی شکل دارد. ای
گیلاس گیاه و درختی از سرده پرونوس است که میوه آن دارای هسته و گوشتدار است. میوه این درخت قرمز
گیلاس گیاه و درختی از سرده پرونوس است که میوه آن دارای هسته و گوشتدار است. میوه این درخت قرمز و گلهای سفید دارد. ترکیه، ایالات متحده آمریکا و ایران از عمده تولیدکنندگان میوه گیلاس در جهان
لیتچی : Lycheeاین میوه که مخصوص مناطق گرمسیری و حاره است اصالتا بومی جنوب چین می باشد.ابعاد این میوه
لیتچی : Lycheeاین میوه که مخصوص مناطق گرمسیری و حاره است اصالتا بومی جنوب چین می باشد.ابعاد این میوه در حدود ۳-۴ سانتی متر و توسط پوسته ای خارمانند به رنگ قرمز یا صورتی پوشیده شده است.ظاهر این میوه بس
لیمو ترش یا به اختصار لیمو، میوه درخت لیمو و از مرکبات است. اگرچه بخصوص در آشپزی از پوست و گوشت لیمو
لیمو ترش یا به اختصار لیمو، میوه درخت لیمو و از مرکبات است. اگرچه بخصوص در آشپزی از پوست و گوشت لیمو استفاده میشود، لیموها را به علت آب آنها پرورش میدهند. لیموها حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک ه
برای استفاده از خدمات مشاوره و نوبت دهی آنلاین با عضویت در دکتر ساینا به خانواده ی بزرگ سلامت الکترونیک ایران بپیوندید.
تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت دانش بنیان نوین فناوران همراه ساینا میباشد.
سه شنبه
ویژه ها:
پی بردن به راههای درمانی بیماری سرطان همواره یکی از اهداف علم پزشکی بوده است. ترکیبات ضد سرطان متعددی در گیاهان دارویی شناسایی شده است که برای درمان سرطان مورد تحقیق واقع شده اند. مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است.
فوفل یا پوپل یا نخل هندی با علمی Areca که در کتاب های طب سنتی با فوفل شناخته می شود. یکی از ۵۰ گونه تیره نخل است که در مناطق استوایی می روید.
نخل هندی
به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ایران و به نقل از مهر ، مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است. اگرچه برخی محققان با احتیاط به خواص ضدسرطانی این میوه اشاره می کنند چراکه میزان دوز بالای این میوه می تواند سرطان زا باشد.
درحال حاضر یافته های جدید محققان نشان می دهد که این ماده کاملا مضر و بد نیست و دارای خواص ضدسرطانی هم است. محل رویش آن از چین و هند تا مجمع الجزایر مالایی و جزایر سلیمان است.
تیمی از محققان دریافتند آرکولین می تواند تا حدودی به کاهش «تاثیر واربورگ» کمک کند. عبارت تاثیر واربورگ برای توضیح تکنیک استفاده از رشد سریع تر سلول های سرطانی استفاده می شود.
در محیط آزمایشگاه، آرکولین مانع از رشد سلول های لوسمی و سرطان ریه در انسان هم در محیط کشت آزمایشگاهی و هم در تزریق به موش ها شد. در عین حال مشاهده شد که تاثیری بر رشد سلول های عادی خون نداشته است.
جینگ چن، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: “آزمایشات حاکی از ضدسرطانی بودن این ماده است، اما همه این حالات بستگی به میزان دوز مصرف دارد“.
به گفته محققان، هنوز خیلی زود است که استفاده از آرکولین برای مقابله با سرطان توصیه شود، چراکه خواص سمی آن بدین معناست که اگر به درستی استفاده نشود، می تواند به جای پیشگیری از سرطان، سرطان زا باشد
9