داروی گیاهی برای سردردهای میگرنی

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

به گزارش نبض ما به نقل از ایسنا ، “میگرن یکی از مهم‌ ترین مشکلاتی است که بسیاری از آن رنج می‌برند و متأسفانه هنوز دارویی برای درمان قطعی آن وجود ندارد. در عین‌ حال افراد مبتلا به میگرن همواره با توصیه‌ های مختلف اطرافیان روبرو هستند؛ بد نیست بدانید در طب سنتی سردرد ها به ۲۸ نوع مختلف تقسیم می‌شوند که میگرن یکی از آن‌ هاست.

دکتر علی بهادری، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: افرادی که میگرن دارند، افرادی سردمزاج هستند که زود عصبی می‌ شوند و به‌ واسطه این عصبانیت، تغییراتی در طبع آن‌ها ایجاد می‌شود که می‌ تواند زمینه‌ ساز بروز سردرد های میگرنی باشد. به همین دلیل در اولین اقدام درمانی، طبع این افراد باید گرم‌ تر شود.

از طرفی یکی از علل مهم میگرن، سمومی است که به‌ طور کامل از بدن دفع نمی‌ شود. در این افراد معمولا روده‌ ها خوب کار نمی‌ کنند و فرد با مشکل یبوست مواجه است. برای دفع سموم، هم از طریق سیستم گوارش (به‌ وسیله خوراکی‌ های دفع سموم مثلا مصرف آش گشنیز در سه روز متوالی) و هم از طریق حجامت اقدام می‌شود تا هم از شدت دردها کاسته شده و هم فاصله حمله‌ های میگرنی کمتر شود.

بهادری خاطرنشان کرد: در واقع حجامت و زالو درمانی از جمله بهترین روش‌ های درمانی سردرد های میگرنی به‌حساب می‌ آیند که البته حتما باید توسط متخصص طب سنتی انجام شوند تا نتیجه‌ بخش باشند.

وی افزود: مصرف بسیاری از مواد غذایی می‌ تواند باعث بروز یا تشدید سردرد های دردناک دوره‌ای یا همان میگرن شود که پنیر، گوجه‌ فرنگی، فلفل قرمز و سیاه، غذاهای سرخ‌ شده و ادویه‌ دار، ماهی‌ دودی، ماهی تن، پیاز داغ، باقلا، آجیل، نان سفید، شکر، حبوبات، کلم، سرکه، چای پررنگ و ازجمله این خوراکی‌ ها هستند. بنابراین درصورتی‌ که میگرن دارید، باید دور آن‌ ها یک خط قرمز بکشید.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: ناراحتی کبد، داشتن دندان خراب، ابتلا به ضعف چشم، انجام کار زیاد و خسته‌ کننده، برانگیختن عواطف منفی در خود از قبیل کینه، نفرت و حسادت، بی‌نظمی عادت ماهانه، زیاده‌ روی در نوشیدن چای پررنگ و عامل وراثت می‌ توانند باعث بروز سردرد های میگرنی شوند.

وی با بیان اینکه بعد از کشف علت درد، باید نسبت به درمان میگرن اقدام شود، بیان کرد: در طب سنتی نسخه‌ های گیاهی زیادی برای درمان سردرد بویژه سردرد های میگرنی وجود دارد.


قارچ ساپروفیت چیست؟


1خاصیت عجیب چای ماچا


فواید چای رویبوس+ طرز تهیه چای قرمز


فواید ریشه و چای گل قاصدک و مضرات آن

بهادری افزود: یک فنجان عرق اسطوخودوس را با همان مقدار عرق سنبل‌ الطیب و آب مخلوط کرده و روزی یک تا دو لیوان میل کنید. مصرف این عرق گیاهی به‌مرور شزمان شدت درد های میگرنی را کاهش می‌ دهد. البته این عرق ترکیبی با “عرق جادویی درمان قطعی میگرن در بسیاری از عطاری‌ ها به فروش می‌رسد، اما توصیه ما این است که خودتان این عرق‌ ها را باهم ترکیب کنید تا از نتیجه درمانی مطمئن باشید.

به گفته این متخصص طب سنتی، مخلوط کردن چند قطره آب با بادام تلخ کوبیده شده و ماساژ سر با این ضماد گیاهی، قرار دادن برش‌ های نازک لیمو روی پیشانی، ماساژ پیشانی با سرکه و بو کردن ریحان و برگ نعناع انواع سردردهای عصبی و میگرن را تسکین می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه دم‌نوش‌ های مختلفی هم برای درمان سردرد ها به‌خصوص سردرد میگرنی وجود دارد، افزود: ۵۰ گرم گل بابونه را با همین مقدار چای کوهی (گل راعی) و ۲۵ گرم سنبل‌الطیب و ۲۵ گرم اسطوخودوس مخلوط‌ کنید و حدود یک‌مشت از این مخلوط را با آب سرد بشویید و سپس با یک لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم‌کرده و روزی ۲ لیوان میل کنید. البته درصورتی‌که دیابت ندارید می‌ توانید با تکه‌ای نبات طعم این دم‌ نوش را شیرین کنید.

بهادری همچنین به دم‌کرده ریحان اشاره کرد و گفت: اگر سابقه درد های میگرنی دارید می‌توانید پنج‌تا ۱۰ گرم ریحان تازه را در یک فنجان آب جوش بریزید تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. بعد آن را صاف و با عسل یا شکر شیرین کرده و بعد از غذا یک فنجان از آن را میل کنید. مصرف روزانه این دم‌ نوش تا حد زیادی از بروز سردرد های میگرنی پیشگیری می‌کند و در صورت بروز هم میزان درد خفیف خواهد بود.

وی دم‌نوش سوسنی را نیز برای درمان درد های میگرنی موثر دانست و عنوان کرد: دم‌کرده سوسن، انواع سردرد به‌خصوص سردرد های میگرنی را تسکین می‌دهد. کافی است دو عدد برگ سوسن تازه را در یک فنجان آب جوش یا ۱۵ گرم برگ خشک سوسن را در یک لیتر آب جوش بریزید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. سپس آن را صاف‌ کرده و با عسل شیرین کنید و هر روز دو تا سه فنجان از آن را بنوشید.

این متخصص طب سنتی به دم‌نوش آویشن اشاره و خاطر نشان کرد: بر اساس توصیه‌ های حکمای طب سنتی، دم‌کرده گیاه آویشن در درمان میگرن های شدید بسیار موثر است. برای تهیه این دم‌نوش باید ١٠ تا ۱۵ گرم آویشن تازه یا خشک را در یک لیتر آب بریزید تا برای مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. نوشیدن این دم‌نوش در عرض ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درد شما را آرام خواهد کرد.

وی برگ درمانی را یکی دیگر از روش‌ های درمان میگرن دانست و گفت: خوردن آب برگ چغندر و دم‌ کرده برگ درخت گلابی هم سردرد و میگرن را تسکین می‌ دهد. برای تهیه این دم‌نوش باید ۱۰۰ گرم برگ خشک درخت گلابی را در یک لیتر آب جوش بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید تا کامل دم بکشد. سپس آن را صاف‌کرده و یک گلابی را بدون آنکه پوست بکنید به قطعات نازکی ببرید و داخل آن بریزید و زمانی که درد میگرن‌ تان‌ شروع شد، یک فنجان از آن را میل کنید.

بهادری روغن زنبق را نیز برای درمان میگرن مؤثر خواند و بیان کرد: یک شیشه روغن زنبق تهیه کنید و هنگام شروع سردرد مقداری از آن را روی پیشانی بچکانید و کمی ماساژ دهید. همچنین یک قطره از این روغن را داخل بینی بریزید. این کار در تسکین درد و کاهش مدت آن تأثیر بسزایی دارد.

دکتر سلام


هشداری درباره تزریق بوتاکس +ویدئو


تبخال تناسلی


۱۰علامت افت فشار خون و راههای پیشگیری +ویدئو


تغذیه در دوران بارداری


آیا اسکن هسته ای قلب خطرناک است؟+ویدئو

ویدیو های سلامت


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو


علل و درمان انواع جوش صورت/ویدئو

۹ ماه بارداری از ابتدا تا انتها (تشکیل و رشد جنین)+[ویدئو]


رفع سریع دندان درد به روش خانگی


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو

مطالب پیشنهادی


بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن


عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!


لیزر موهای زائد چه عوارضی دارد؟


هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟


گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید


آزمایش ایدز یا عفونت HIV در بهترین آزمایشگاه


چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟


زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو


کاشت مو به روش sut + فیلم کاشت مو


روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.



آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

زنجبیل برای درمان سردردهای میگرنی

سردردهای میگرنی

زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با علمی Zingiber officinale بدست می آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه برده می شود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» دارد.

جنس زنجبیل سرده ای از تیره زنجبیلیان علفی ایستاده چندساله با حدود ۷۰ گونه بومی آسیای جنوب شرقی است با ساقه باریک و نی مانند و برگ های سرنیزه ای سـبز براق که از زمین ساقه ای غده ای می رویند؛ گل های آنها سبز مایل به زرد با لبه ای ارغوانی و لکه های کرم رنـگ و گل آذین مخروطی و کوچک و سنبله ای متراکم است که در تابستان از زمین ساقه بیرون می زند.

اگر بیماران مبتلا به میگرن، مصرف ریشه زنجبیل تازه را در بره رژیم غذایی خود قرار دهند، مشاهده خواهند کرد که تکرار و شدت هر حمله به میزان قابل ملاحظه ای کم می شود.

سر دردهای میگرنی که 1 درصد جمعیت را تشکیل می دهد، در زن ها شایع تر است و بهتر است افراد مستعد، از خوردن شکلات و پنیر کهنه که باعث شروع سردردهای میگرنی می شود و همچنین مصرف الکل، کنسروها و ادویه مخصوص غذای چینی (مونو سدیم گلوتامات که طعمی شبیه گوشت ایجاد می کند، پرهیز کنند).

درمان سردرد با زنجبیل

سردردهای میگرنی

مهم ترین ترکیبات شیمیایی

مهم ترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.

ترکیبات اصلی آن شامل: انواع قندها (5 تا 7 درصد)، چربی ها ( 3 تا 18 درصد)اولئورزین(4 تا 5/7درصد) و ترکیبات سوزاننده (1 تا 3 درصد) است.

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه(6 گرم) حاوی 5 کالری، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزئی چربی، پروتئین و فیبر می باشد.

فرآورده های مختلفی از زنجبیل در سراسر جهان موجود است که شامل پودر، محلول الکلی، اسانس و عصاره ی تازه ی زنجبیل است.

 میزان مصرف آن تا سه گرم در روز بلامانع است. البته این میزان ممکن است به صورت 2 تا 3 نوبت مصرف شود(مثلاً سه نوبت یک گرمی)

و یا به عنوان ضد تهوع می توان یک جا از 2 گرم آن استفاده کرد.

طرز تهیه دم نوش زنجبیل برای رفع سردرد:

یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل را در یک فنجان آب جوش بریزید، در آن را ببندید تا دم بکشد و پس از 5 دقیقه میل کنید؛ زنجبیل را می توانید حتی در قوری چای همراه با چای دم کنید. زنجبیل هر چه تازه تر باشد بهتر است.

همچنین می توانید زنجبیل خورد شده را روی پیشانی بمالید تا سردردتان برطرف شود.

 

 

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *