داروی گیاهی برای بالا بردن فشار خون

خواص دارویی و گیاهی

برای بهبود افت فشار خون چه گیاهانی مفیدند؟

افت فشار خون در بعضی از اشخاص سبب بوجود آمدن علائمی مثل سرگیجه و غش می شود. علاوه بر این، افت فشار خون می تواند به این معنی باشد که مغز مواد مغذی و اکسیژن کافی دریافت نمی کند.
به طور کلی، فشار 9 میلی متر جیوه تا 6 میلی متر جیوه یا کمتر از آن، فشار خون پایین در نظر گرفته می شود که میزان آن در افراد مختلف متفاوت است.
استفاده از دارو و تغییر در سبک زندگی از جمله مصرف داروهای گیاهی، این مشکل را برطرف می کنند. قبل از مصرف مکمل های گیاهی، با پزشک خود مشورت کنید و هیچ گاه گیاهان دارویی را جایگزین درمان های دیگر نکنید.

گیاهانی که به بالا بردن فشار خون کمک می کنند

• شیرین بیان

شیرین بیان گیاهی دارویی است که برای درمان مشکلات گوارشی همچون ترش کردن معده، زخم معده و قولنج استفاده می شود. شیرین بیان می تواند فشار خون را افزایش دهد.
کسانی که مشکل فشار خون بالا دارند، به هیچ وجه نباید زیاد از این گیاه استفاده کنند زیرا در این صورت ممکن است دچار مشکلات قلبی شوند. به گفته ی کارشناسان مصرف روزانه ی 3 گرم یا از این گیاه خطرناک است. قبل از مصرف این گیاه، با پزشک خود مشورت کنید.

• پرتقال تلخ

پرتقال تلخ یکی از گیاهان دارویی سنتی است که برای درمان سوءهاضمه، تهوع و یبوست از آن استفاده می شود. از این گیاه برای درمان ترش کردن معده، گرفتگی بینی و کاهش وزن نیز استفاده می شود.
طبق تحقیقات، این گیاه فشار خون و ضربان قلب را افزایش می دهد. بنابراین، این گیاه نباید جزئی از بره ی غذایی معمول شما باشد به خصوص اگر مشکل فشار خون بالا یا بیماری قلبی داشته باشید. قبل از مصرف آن، با پزشک خود مشورت کنید.

• چای سیاه

چای سیاه از گیاه کاملیا سینسیس گرفته می شود. از این چای برای درمان سردرد، جلوگیری از بیماری های قلبی و فشار خون پایین استفاده می شود.
مصرف چای سیاه احتمال سرگیجه ی بعد از ایستادن (افت فشار خون وضعیتی) در افراد مسن را کاهش می دهد. می توانید برای آگاهی از مفید بودن این چای و میزان صحیح مصرف آن، با پزشک خود مشورت کنید. / baghdaroo.com


ختنه دردناک دختران+عکس

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.




خانه

موبایل

 

راه های بسیاری برای درمان فشار خون وجود دارد که از جمله آنها تغییر شیوه زندگی و استفاده از دارو است

 

 فشار خون بالا یک بیماری است که طی آن فشار خون، بالاتر از سطح طبیعی یعنی ۱۲۰ / ۸۰ میلی متر جیوه می‌رود، این بیماری به عنوان قاتل خاموش شناخته می‌شود، زیرا در بسیاری موارد علائم آن بروز نمی‌کند، اما با این حال در فشارخون بسیار بالا و در حد خطر برخی از علائم مانند سردرد، خواب آلودگی، تپش قلب، تاری دید، خستگی، سرگیجه، گیجی، احساس زنگ در گوش، اشکال در تنفس، ضربان قلب نظم بروز می‌کند و حتی ممکن است فرد به حتی کما برود.مقدار طبیعی فشار خون ۱۲۰ روی ۸۰ میلیمتر جیوه بوده و مقدار بین ۱۲۰ روی ۸۰ تا ۱۳۹ بر روی ۸۹ به عنوان مرحله پیش از فشار خون بالا و فشار خون ۱۴۰ روی ۹۰ و از آن نیز نشان دهنده ابتلا به فشار خون بالا است.عللی که فشارخون سراغتان می‌آیدفشار خون به دو نوع اولیه و ثانویه تقسیم می‌شود، فشار خون اولیه علت مشخصی ندارد و ۹۵ درصد افراد مبتلا به این نوع فشار خون هستند. فشار خون ثانویه در اثر علل مشخصی مثل بیماری کلیوی، تومور، نقص مادرزادی قلب و مصرف برخی داروهای خاص مانند قرص‌های ضدبارداری، داروهای ضد احتقان، بعضی داروهای مسکن رخ می‌دهد.همچنین عملکرد بیش از حد غدد آدرنال، سندرم آپنه خواب، مصرف مواد مخدر روان گردان، بیماری‌های مربوط به غده تیروئید، کوآرکتاسیون آئورت، دیابت، کم تحرکی، چاقی و اضافه وزن، مصرف نمک و موادغذایی شور، سابقه خانوادگی، افزایش سن، مسمومیت بارداری، کمبود ویتامین D در بدن و مصرف برخی دارو‌ها از دیگر عوامل افزایش فشارخون محسوب می‌شوند.افرادی که تحرک کافی ندارند ضربان قلب بالاتر بوده و هرچه ضربان قلب باشد یعنی در هر انقباض، قلب سخت‌تر کار کرده و فشار قوی‌تر بر شریان‌ها وارد می‌شود علاوه براین کمبود فعالیت بدنی خطر چاقی و اضافه وزن را نیز افزایش می‌دهد. 

  فشارخونتان را اینگونه پایین بیاوریدکاهش فشارخون با تغییر سبک زندگی و رعایت عادت‌های زندگی سالم مانند اجتناب از مصرف سیگار، مصرف کم نمک بین ۱.۵ تا ۲.۵ گرم در روز، مصرف غذاهای کم چرب و رژیم غذایی با فیبر بالا حاوی میوه‌ها و سبزیجات سبز، ورزش به خصوص ورزش‌های هوازی، وزن مناسب، چک کردن فشار خون، کاهش استرس، کاهش سطح کلسترول بدخون امکان پذیر است.رژیم غذایی، ورزش و وزن بر فشار خون تاثیر می‌گذارد. اگر شما دارای فشار خون بالا، هستید با مصرف مواد غذایی سالم، کاهش وزن و انجام تمرینات ورزشی فشارتان را پایین بیاورید.فشار خون پایین با غذای سالمفشار خون شما تحت تاثیر غذایی که می‌خورید، قرار دارد. با کاهش نمک مصرفی وغذاهای چرب و خوردن میوه و سبزیجات فشار خون کاهش پیدا می‌کند.با ورزش فشار خونتان را تنظیم کنیدفعالیت و ورزش منظم منجر به کاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب و عروق می‌شود.وزنتان را کم کنید تا فشار خونتان پایین بیایدوزن بالا یکی از عوامل تهدید کننده سلامت قلب و عروق بوده و موجب افزایش فشار خون می‌شود به همین دلیل کاهش وزن کمک زیادی به پایین آمدن فشار و سلامت قلب و عروق می‌کند.

گیاهان موثر بر کاهش فشار خون راه های بسیاری برای درمان فشار خون وجود دارد که از جمله آن ها تغییر شیوه زندگی و استفاده از دارو است. اما در صورتی که به درمان های سنتی و گیاهی نیز علاقه مند باشید، روش های بسیاری در این زمینه وجود دارد. البته در صورتی که می خواهید از روش های گیاهی استفاده کنید، پیش از شروع با پزشک معالج خود مشورت کنید، زیرا اگر بعضی از گیاهان به مقدار زیاد مصرف شوند، ممکن است اثرات جانبی ناخواسته یا تداخل دارویی داشته باشند. گیاه پنجه گربه (اونکاریا)گیاه پنجه گربه از گیاهانی است که در طب سنتی چینی برای درمان بیماری فشار خون و بیماری های عصبی استفاده می شود. این گیاه با تاثیر بر ورودهای کلسیم در سلول ها، به پایین آمدن فشار خون کمک می کند. 

گیاه پنجه گربه از گیاهانی است که در طب سنتی برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود

 اسطوخودوساسانس اسطوخودوس همواره برای ایجاد آرامش استفاده شده است. همچنین سبب کاهش فشار خون نیز می شود. هرچند به طور کلی از این گیاه در آشپزی استفاده نمی شود، اما می توان از گل های آن به همراه رزماری در تهیه نان و کیک استفاده کرد. 

اسانس اسطوخودوس ، سبب کاهش فشار خون می شود

تخم کرفستخم کرفس برای چاشنی سوپ استفاده می شود. در طب چینی از تخم کرفس برای کاهش فشار خون استفاده می شود، البته مطالعات نیز این موضوع را تایید می کنند. علاوه بر این می توان از آب کرفس نیز برای پایین آوردن فشار خون استفاده کرد. به طور کلی این گیاه ادرارآور است و به همین دلیل در کاهش فشار خون موثر است.  

در طب چینی از تخم کرفس برای کاهش فشار خون استفاده می شود

زالزالکزالزالک یک درمان گیاهی موثر برای کاهش فشار خون که هزاران سال است که در طب سنتی چین به کار می رود؛ جوشانده زالزالک است. این جوشانده تمام خواص مفید برای سلامت قلب و عروق، کاهش فشار خون، پیشگیری از لخته شدن خون در رگ ها و افزایش جریان خون را داراست و مکمل های آن به صورت قرص، شربت و چای در بازار عرضه می شود. 

یک درمان گیاهی موثر برای کاهش فشار خون که هزاران سال است که در طب سنتی چین به کار می رود

 

هلادویه ای هندی است که معمولا در غذاهای جنوب شرقی آسیا استفاده می شود. در یک مطالعه تحقیقی روزانه به تعدادی از افراد مبتلا به فشار خون بالا، پودر هل داده شد که در نتیجه اثرات مفید آن در کاهش فشار خون تایید شد. از دانه های هل یا پودر آن می توان در تهیه سوپ و غذاهای دیگر استفاده کرد. 

هل ادویه ای هندی است که برای درمان فشار خون مفید اشت

 ریحانسبزی بسیار خوش مزه و خوش طعمی است که می توان آن را به همراه انواع غذا استفاده کرد. عصاره ریحان اثرات مفیدی در کاهش فشار خون دارد، هر چند بسیار جزیی است. این سبزی را بدون نگرانی به رژیم غذایی روزانه افزوده و مطمئن باشید که عوارض جانبی نخواهدداشت. 

عصاره ریحان اثرات مفیدی در کاهش فشار خون دارد

  دارچینادویه خوش طعمی است که به کاهش فشار خون کمک می کند. دارچین را به صورت روزانه باید مصرف کرد تا اثرات آن در کاهش فشار خون مشاهده شود. همچنین می توان پودر آن را در انواع غذا یا نان به کار برد یا چوب آن را همراه با چای و دم نوش ها مصرف کرد.

 

ادویه خوش طعمی است که به کاهش فشار خون کمک می کند

 

گردآوری: بخش سلامت بیتوته

 

 منابع:

 fa.parsiteb.com

yjc.ir


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .




خانه

موبایل

 

 

 

فشار خون پايين يا کم فشاري خون به پايين آمدن فشار خون زير حد طبيعي گفته مي شود.

محدوده طبيعي فشار خون از يک فرد به فرد ديگر متفاوت است. فشار خون پايين همانند فشار خون بالا، براي بدن عوارضي ايجاد مي کند که مي توان به ضعيف شدن قلب، بي حالي، ضعف، سرگيجه، خستگي و غش اشاره کرد.

 

علل فشار خون پايين

درمان فشارخون پايين وابسته به اين است که بدانيم علت اصلي اين کاهش چه بوده است؟

به همين دليل روش هاي درماني از يک نفر به نفر ديگر متفاوت است. پزشک، داروهاي مناسب با شرايط فرد را برايش تجويز مي کند.

از دست دادن خون و عفونت خوني: گاهي اوقات کاهش فشارخون به دليل فقدان خون ناشي از خونريزي است. اين شرايط مي تواند به وسيله تزريق خون و مايعات داخل وريدي درمان شود. اگر علت عفونت باشد، بايد توسط آنتي بيوتيک ها و مايعات داخل وريدي درمان شود.

 

کم آبي بدن: يکي از دلايل کم فشاري خون، کم آبي بدن است. اگر علت کم فشاري خون شما، کم آبي باشد، بايستي با مايعات و املاح درمان شويد. مايعات حجم خون را افزايش مي دهند. اگر کم آبي خفيف باشد و با حالت تهوع و استفراغ همراه نباشد، بايد با مصرف مايعات و الکتروليت ها از راه دهان درمان شود. کم آبي متوسط تا شديد به درمان تحت نظر پزشک در بيمارستان نياز دارد.

براديکاردي (کند شدن غيرطبيعي ضربان قلب) : اين مشکل بيشتر ناشي از تجويز داروهاست، بنابراين با اصلاح دوز يا قطع کردن دارو، درمان خواهد شد.

 

تاکيکاردي (تند شدن غيرطبيعي ضربان قلب): درمان کم فشاري خون ناشي از تاکيکاردي به ماهيت و طبيعت تاکيکاردي وابسته است. با کمک داروها يا با دِفيبريلاتور (دستگاه الکتريکي اي که با ايجاد شوک، موجب ايست انقباض ماهيچه هاي قلب مي شود) تاکيکاردي قلبي مي تواند درمان شود.

 

تغذيه نادرست: اگر علت کم فشاري خون مشخص نباشد، شما فقط بايد کارهايي را انجام دهيد که فشارخون تان را بالا ببرد و علائم و عوارض آن را کاهش دهد. تغذيه نادرست و سوء تغذيه نيز 2 دليل مهم کم فشاري خون هستند. سوء تغذيه به دليل فقدان کالري کافي، پروتئين، ويتامين هاي گروه B مخصوصا ويتامين B5 يا پنتوتنيک اسيد و ويتامين C ايجاد مي شود.

يکي ديگر از دلايل فشارخون پايين اضطراب است.

 

درمان فشار خون پايين

فشار خون پايين با روش هاي مختلفي مي تواند درمان شود. يکي از راه هاي مهم براي پيشگيري از افت فشارخون، پيروي از يک رژيم غذايي صحيح است. زماني که تغذيه ناسب عامل اصلي افت فشارخون باشد، مصرف کافي و متعادل مواد غذايي، لازم به نظر مي رسد. رژيم غذايي شما بايد از غلات، سبزيجات، ميوه ها، ماهي و مرغ کم چرب غني باشد. آب سبزيجات (آب هويج يا گوجه فرنگي و)، روغن هاي مفيد و نمک دريايي تصفيه نشده براي شما بسيار مناسب است.

 

پيشگيري از افت فشار خون

پيشگيري از افت فشار خون، مدت زيادي طول مي کشد اما با راهکارهاي زير مي توانيد نتايج خوبي بگيريد:

*آب بيشتري بنوشيد. تا مي توانيد آب بنوشيد و از مصرف الکل بپرهيزيد زيرا الکل موجب کم آبي بدن و کاهش بيشتر فشار خون در افرادي که دچار افت فشار خون هستند، مي شود (در اکثر مقالات به نخوردن الکل سفارش مي شود و اينجا نيز مخصوصا به آن اشاره شد تا مشخص شود که اسلام به چه دليل و منطق روشني، مصرف اين ماده را حرام اعلام کرده است).

 

*وعده هاي غذايي کمتر و کم کربوهيدرات مصرف کنيد. وعده هاي غذايي کم کربوهيدرات را به ميزان چند بار در روز مصرف کنيد. به طور کلي از مصرف زياد مواد کربوهيدراتي اجتناب کنيد.

 

*نمک: استفاده از نمک براي پيشگيري از فشار خون پايين داراي اهميت بوده و مهم است. نمک را نه بيشتر از آنچه سفارش شده و نه کمتر، بلکه به ميزان توصيه شده مصرف کنيد (حداکثر 6 گرم در روز). توجه داشته باشيد که دريافت بيش از اندازه نمک منجر به پرفشاري خون، نارسايي قلبي و دريافت کم آن نيز، موجب بدترشدن کم فشاري خون خواهد شد.

 

*ميوه ها: به مقدار فراوان ميوه بخوريد. آب ميوه ها مي توانند موجب جوان شدن شما و درنتيجه جلوگيري از افت فشارخون شوند. اگر براي تان امکان دارد بيشتر و بيشتر ميوه بخوريد. ميوه ها براي تنظيم عملکرد بدن شما بسيار سودمند هستند.

موارد فوق از جمله مهم ترين مواردي هستند که بايد هميشه در خاطر داشته باشيد. با اين راهکارها به طور قطع شما مي توانيد از افت فشارخون جلوگيري کنيد.

گياهان دارويي براي کنترل فشار خون

آب چغندر: با نوشيدن آب چغندر مي توانيد کاهش فشارخونتان را کنترل کنيد. براي نتيجه گيري بهتر به بيماران توصيه مي شود که يک فنجان آب چغندر را به ميزان 2 بار در روز بنوشند؛ به اين ترتيب بهبودي قابل ملاحظه اي حاصل خواهد شد.

 

سنبل هندي: سنبل هندي هم يک درمان خانگي بسيار مؤثر براي بهبود کاهش فشارخون است. مصرف اين گياه معمولا به ميزان 3 تا 4 دانه توصيه مي شود. معمولا مصرف مقدار خيلي کمي کافور و دارچين با اين گياه توصيه مي شود. شما همچنين مي توانيد معجوني را با خيساندن 1 تا 2 گرم از اين گياه در 25 سي سي آب جوش تهيه کنيد و اين مخلوط را 3 بار در روز مصرف کنيد.

 

حمام نمک فرنگي: اين کار يکي از راه هاي آسان براي درمان فشارخون پايين است. براي اين کار حدود يک و نيم کيلوگرم نمک فرنگي(سولفات منيزيم) را در يک وان آب گرم معمولي حل کنيد و به مدت 1 تا 12 دقيقه در اين محلول غوطه ور شويد. بهترين زمان انجام اين کار، قبل از رفتن به رختخواب است. فقط مراقب باشيد سرما نخوريد.

 

ورزش: يکي ديگر از مهم ترين کارهايي که مي توانيد براي درمان فشارخون پايين انجام دهيد، ورزش است. پياده روي آرام و دوچرخه سواري مخصوصاً در هواي آزاد و شنا بهترين ورزش ها هستند.منبع:hamshahrionline.ir


بخوانید تا سالم بمانید

تور ویژه مشهد // قیمت مناسب

شماره موبایلتان را خودتان بگذارید 912sara

خانه ایی مدرن و شیک داشته باشید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .



آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن


هنگامی که فشار خون خیلی پایین بیاید، در این صورت اعضای اصلی داخل بدن از قیبل مغز، کلیه ها و قلب نمی توانند کار خود را به درستی انجام دهند و ممکن است به طور موقت و یا دائم از کار بیفتند.  فشار خون طبیعی 12 روی 8 میلیمتر جیوه است.



راه های تشخیص فشار خون پایین

اندازه گیری فشار خون چه در حالت دراز کشیده و یا ایستاده، اولین قدم برای تشخیص افت فشار خون است. از طریق آزمایشات زیر نیز می توان به افت فشار خون پی برد:

– شمارش کامل سلول های خونی : از این طریق می توان به کم خونی و یا افزایش سلول های سفید خون پی برد.

– اندازه گیری الکترولیت های خون: از این طریق می توان به کم آبی بدن، دفع املاح بدن، نارسایی کلیه و یا اسیدوز (زیادی اسید در خون) پی برد.

– اندازه گیری کورتیزول خون برای تشخیص بیماری غده آدرنال (فوق کلیه) و یا بیماری آدیسون

– کشت خون و ادرار برای تشخیص عفونت خون و ادرار

– عکسبرداری از قفسه سینه و شکم

– سی تی اسکن برای تشخیص ذات الریه، نارسایی قلبی، وجود سنگ کیسه صفرا، پانکراتیت و دیورتیکولیت

– الکتروکاردیوگرام برای تشخیص ضربان کند یا تند قلب، پریکاردیت (عفونت پرده قلب) و آسیب عضله قلبی

– ثبت هولتر برای تشخیص ضربان غیرطبیعی قلب

– اکوکاردیوگرام که ساختار و حرکت قلب را توسط امواج اولتراسوند نشان می دهد


درمان فشار خون پایین

درمان های زیر باید تحت نظر پزشک انجام شوند:

– اگر دارویی باعث کاهش فشار خون شده است، باید تحت نظر پزشک مقدار آن را کم کرد و یا مصرف نکرد و داروی دیگری به جای آن خورد.

– اگر به علت از دست دادن آب بدن، فشار خون پایین آمده است، باید مایعات بیشتری مصرف کرد.

– اگر از دست دادن خون، باعث کاهش فشار خون شده است، درمان شامل تزریق خون و مایعات به درون ورید (سیاهرگ) می باشد.

– اگر شوک عفونی باعث افت فشار خون شود، درمان شامل مصرف آنتی بیوتیک و تزریق مایعات داخل وریدی می باشد.

– ضربان کند قلب ممکن است به علت مصرف دارو باشد. لذا پزشک، یا مقدار دارو را کم می کند یا مصرف آن را متوقف می کند.

– اگر آمبولی ریه و یا ترومبوز وریدی باعث کاهش فشار خون شده است، درمان شامل رقیق کننده های خون وریدی از قبیل هپارین و رقیق کننده های خون خوراکی از قبیل وارفارین می باشد.

– افت فشار خون در اثر تغییر وضعیت بدن (از حالت نشسته یا خوابیده به حالت ایستاده) نیز با اصلاح رژیم غذایی قابل درمان است. این اصلاح شامل موارد زیر است:

افزایش مصرف آب و نمک

افزایش مصرف نوشیدنی های کافئین دار (زیرا کافئین عروق خونی را تنگ می کند)

درمان های خانگی

– آب زیادی بنوشید.

– نوشیدنی های الکلی را مصرف نکنید، زیرا الکل، موجب از دست دادن آب بدن می شود.

– از جوراب های واریس که رگ های پا را به هم می فشارد و تجمع خون در عروق پا را کم می کند، استفاده کنید.

– رژیم غذایی مناسب و سالمی داشته باشید. تمام مواد مغذی که برای سلامتی مهم است را مصرف کنید، از جمله: نان و غلات سبوس دار، میوه ها، سبزیجات، مرغ و ماهی.

– به آرامی موقعیت خود را تغییر دهید، مثلا به آرامی بلند شوید.

– قبل از بیرون آمدن از رختخواب، برای چند دقیقه نفس عمیق بکشید و سپس به آرامی بنشینید و بعد بایستید.

– در هنگام خوابیدن، سر خود را کمی بالاتر قرار دهید، با این کار اثر جاذبه زمین را کمتر می کنید.

– اگر شما در حالت ایستاده دچار افت فشار خون گشتید، ران های خود را مانند قیچی قرار داده و به هم فشار آورید و یا می توانید یک پای خود را بر روی یک پله و یا صندلی قرار دهید.

– وعده های غذایی کوچک و کم کربوهیدرات مصرف کنید.

– اگر بعد از غذا خوردن، فشار خونتان پایین می آید؛ پزشک ممکن است توصیه به نوشیدن قهوه و یا چای همراه با غذا کند تا فشار خون به طور موقت بالا رود.

– گیاهانی مانند: زردچوبه، دارچین، زنجبیل و فلفل کمک به افزایش فشار خون می کند و عملکرد کلیه ها را بهبود می بخشند.

– مصرف یک لیوان آب و آبلیمو با مقدار کمی نمک و یا شکر نیز مفید است.

– ورزش یوگا نیز مفید است. یوگا ذهن را آرام می کند، گردش خون را بهبود می بخشد و سیستم عصبی خودکار را متعادل می کند.

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *