داروی گیاهی با طبع سرد

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

 

گیاهان دارویی مؤثر در سردمزاجی

 

داروی گیاهی با طبع سرد

در حدیثی از امام صادق علیه‌السّلام آمده است: «ناشتا کشمش خوردن باعث روییدن گوشت و محکمی استخوان و نازکی پوست و تقویت نیروی جنسی می‌شود.» همچنین می‌فرمایند: «خربزه بخورید؛ چرا که در آن، ده ویژگی است: پیه زمین است؛ نه دردی در آن هست و نه فسادی؛ خوراک است؛ آب است؛ میوه است؛ سبزی خوش است؛ شست‌وشو دهنده است؛ خورش است؛ توان جنسی را می‌افزاید؛ مثانه را می‌شوید؛ و ادرارآور است.»

 

داروهای گیاهی مفید برای درمن سرد مزاجی

سنجد یکی از گیاهان دارویی که می تواند به پیشگیری و درمان یکی از رایج ترین اختلالات زندگی زناشویی غلبه کند،  مصرف دمنوش تهیه شده از سنجد یا جوشانده سنجد در درمان برخی از اختلال های جنسی به ویژه در زنان موثر است. اثرگذاری سنجد بر درمان اختلال جنسی زنان و حتی اضطرابی که آنها ممکن است حین رابطه زناشویی تجربه کنند تا حدی است که تحقیقات زیادی در این باره انجام شده و تاثیر  گل گیاه سنجد و میوه آن و میزان اثرگذاری سنجد را بررسی کرده اند و کپسول هایی به صورت صنعتی در داروخانه های برخی از کشورهای اروپایی به مردم عرضه می شود.

 

ریوند چینی زن های جوان زیادی وجود دارند که بعد از ازدواج به دلیل تجربه  درد حین زناشویی به مرور دچار ترس ها و استرس هایی می شوند که این حالت های روحی- روانی مشکلاتی را برای آنها فراهم می کند و روابط زناشویی زن و شوهر را تحت تاثیر قرار می دهد. مشکلاتی که ممکن است در صورت عدم درمان در کوتاه مدت موجب بروز مشکلات و اختلاف هایی میان زن و شوهر شود. گیاه و ریشه ریوند چینی  و نوشیدن دمنوش تهیه شده از آن تاثیر زیادی در کاهش درد به ویژه دردهایی دارد که ممکن است زنان در ناحیه لگن تجربه کنند. البته نباید فراموش کرد زنانی که به تازگی فرزند آنها متولد شده و مراحل شیردهی به نوزاد را تجربه می کنند نباید از این گیاه یا مشتقات آن استفاده کنند.

 

گیاهان وسبزیجات مفید برای درمان سرد مزاجیچغندر، شاهی، فلفل سبز، پیاز، ترب، کشمش و تمشک استفاده کنید. نوشیدن شیره نارگیل و آب انگور نیز از جمله خوراکی هایی است که می تواند به تقویت توانایی جسمی زنان کمک کند. عسل طبیعی و خالص را حتما به وعده صبحانه خود اضافه کنید و فراموش نکنید که خوردن حب هایی که از ترکیب خرما، گردو و دارچین تهیه شده در این زمینه می تواند بسیار موثر باشد. برای تهیه این حب به 6خرما و 3 مغز گردو و کمی دارچین احتیاج دارید. هسته خرما را جدا کرده و مغز گردو و خرما را بکوبید تا نرم شود. دارچین را به آن اضافه کنید و حب هایی تهیه کنید و هر روز 4 تا 5 حب بخورید. این حب ها را روزانه تهیه و مصرف کنید. 

برخی از مفردات مؤثر برای تقویت غریزه جنسی و درمان سردمزاجیبذرها: بذر شلغم، بذر کلم، بذر گیاه گزنه، بذر لوبیا گرگی، بذر ترتیزک آبی، بذر هویج، بذر مارچوبه، بذر ترب، بذر یونجه، بذر خربزه، بذر کرفس، بذر شنبلیله، بذر کتان، بذر شاهی.حبوبات: نخود، لوبیا، باقلا و دانه های نفاخ و دارای غذائیت زیاد.میوه‌ها: نارگیل، انگور شیرین، مویز، کشمش، انجیر، انار شیرین، گلابی، خربزه شیرین، خرما. برای افراد گرم مزاج هندوانه، خیار و شفتالو مفید است.سبزیجات: پیاز، شاهی، نعناع، مارچوبه، هویج، تره، شلغم، ترب، کلم، کرفس، خارخاسکمغزها: بادام، گردو، پسته، فندق.ادویه‌ها: زعفران، کنجد، عسل، شکر سرخ، سیر، شقاقل و مربای شقاقل، جوز هندی، خولنجان، زرمباد، سورنجان، زنجبیل، مربای زنجبیل، دارچین، فلفل، داروفلفل، آقرقرها، بوزیدان، سیاهدانه، کندر، جینسینگ، تودری سرخ و سفید، انیسون، قسط شیرین، زنیان، مربای آمله، انقوزه، بهمن سرخ و سفید، دانه‌های داخل میوه کاج، فلفل سفید، فلفل سیاه، فلفل دراز، هل بوا.داروهای فوق را می‌توان به طور جداگانه یا چند عدد از آن‌ها را انتخاب کرده و به صورت کفلمه یا با نبات یا با عسل مخلوط کرده و هر روز میل شود.  

زعفران، کنجد، عسل، شکر سرخ، سیر،زنجبیل و برای درمان سرد مزاجی مفید هستند

 

  سایر نکاتبرای گرم مزاجان هندوانه، خیار، شفتالو، کاهو، کدو، خرفه مفید است.پیه هندوانه ابوجهل برای سردمزاجان و خشک مزاجان در هر حالتی خوب است و توان جنسی شان را تقویت می کند.شربت مویز کاملاً شیرین و پرمایه، شربت هر مویزی که باشد مفید است.دانه انیسون را با ریشه شیرین‌بیان دم کرده و آب صاف‌کرده آن نوشیده شود.اگر مغز به دانه را بدون پوست خوب جویده و خورده شود در گرم‌مزاج‌ها برای تقویت نیروی جنسی مفید است.خوردن دانه خردل قهوه ای با عسل.خورد دانه خردل سفید با شیر و شکر.خوردن زنجبیل با خولنجان و پسته.خوردن دانه کنجد با بذر کتان.خوردن مخلوط تخم شوید و بادیان رومی به یک اندازه.5 تا 1 گرم پیاز را روزی دو مرتبه همراه با غذا میل کنید.پیاز خوردن /5 – 1 گرم زعفران با غذا.خوردن 2 – 5 گرم کرفس خام با غذا.خوردن 1 تا 2 گرم تخم تره با شیر به مدت چند روز متوالی.خوردن 1 تا 2 گرم موسیر همراه غذا.2 تا 5 گرم پوست دارچین را کوبیده. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل شود.2 تا 4 گرم گیاه مارچوبه را کوبیده. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته و مدت نیم ساعت بماند تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل شود.3 گرم مغز فندق را کوبیده با عسل مخلوط کرده و خورده شود.نخود را در آب تازه آن خیسانده تا پرورده شود سپس خورده شود.بهمن سرخ و سفید را به مقدار مساوی ساییده و هر روز مقدار ده گرم از آن را با شربت سیب مخلوط کرده و خورده شود. برای تقویت نیروی جنسی و زیاد کردن اسپرم بسیار مفید است و شهوت مردان را تا حد بی‌قراری زیاد می‌کند.مغز به دانه بدون پوست را خوب جویده و خورده شود به خصوص برای گرم مزاجان مفید است.5 گرم جینسینگ، 1 گرم خولنجان، 5 گرم زنجفیل را آسیاب کرده روزی 2 گرم دم‌کرده با عسل شیرین نموده میل شود.

احتیاطاستعمال گلاب، بوییدن گل سرخ، بوییدن شکوفه بادام شیرین در زنان، مداومت در خوردن ترشی‌ها و سردی‌ها و رطوبت زاها مگر در گرم مزاجان، خوراکی های بادشکن مانند زیره سبز و سیاه، اسفند، مرزنجوش، خوراکی‌های خشک کننده مانند شاهدانه، ارزن، عدس و چیزهای سرد و خشک مانند نیلوفر، کافور، گشنیز، اسفرزه، ترشیجات مخصوصاً چیزهای ترش و قابض مثل سماق، ریواس، سیب ترش، به ترش و نارنج از عوامل ضعیف کننده نیروی جنسی به شمار می روند. بوییدن اسانس گل سنجد اصلاً به مردان توصیه نمی شود چرا که موجب کاهش توانایی جسمی آن‌ها می‌گردد.

 

گردآوری:بخش سلامت بیتوته

 

منبع:

tebyan.net

 

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

.

خطیب حرم مطهر امام هشتم(ع) با بیان اینکه امامت مکمل توحید است و بدون پذیرش ولایت، توحید و به تبع آن اعمال عبادی انسان، ناقص و مورد قبول درگاه خداوند نخواهد بود، گفت: امامت رکن اساسی دین اسلام است.

همایش تخصصی «زندگی به سبک رضوی» با حضور زوج‌های جوان تهرانی به همت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان تهران برگزار شد.

مدیر عامل سازمان عمران و توسعه رضوی گفت: تحقیق و توسعه، اولویت نخست فعالیت‌های این سازمان را به خود اختصاص داده است.

جمعی از بانوان طلبه لبنانی به همت مرکز امور بین الملل آستان قدس رضوی به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.داروی گیاهی با طبع سرد

سی و دومین جلسه از سلسله نشست‌های ادبی شمس با نقد و بررسی کتاب «آن روز که ریحان را آب برد» اثر معصومه بابایی با حضور نویسندگان و صاحبان قلم در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد.

مدیر پژوهش‌سرای امام رضا(ع) همگانی شدن خدمات آموزشی و پژوهشی برای تمام دانش‌آموزان سطح شهر مشهد را از جمله رویکردهای جدید این مرکز عنوان کرد.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی از بهره‌مندی حدود 838 هزار بیمار زائر و مجاور بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) از خدمات پزشکی این مؤسسه در 9 ماهه نخست سال 1397 خبر داد. 

دسترسی به فناوری‌های نوین دارویی جهان و خودکفایی دارویی به‌ویژه در حوزه داروهای بیماران خاص، یکی از مهم‌ترین اهداف پژوهشی کشور است.

این روزها محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران میزبان نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور و شرکت‌ها و سازمان‌هایی از سراسر کشور است که دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش عموم گذاشته‌اند.

نتیجه انقلاب شکوهمند اسلامی، نظامی مردمی است. فلسفه خدمت و حضور در بین این مردم هم برخواسته از پایبندی به نظام اسلامی است و همه ارکان و نهادهای ساخته شده در بستر انقلاب خود را مفتخر به این خدمت‌رسانی می‌دانند و آبادانی‌ها و تلاش‌های فرهنگی در این زمینه در همین راستا بوده و است.

بستن پنجره

.All right reserved by Astan Quds Razavi

های دیگر: اسید استیک (بااب)

طرز تهیه: سرکه مایعی است ترش مزه دارای حالت اسیدی که را بطور کلی از تخمیر میوه هایی که دارای گلوکز میباشند تهیه میکنند.

اب انگور را گرفته و صاف نموده یا بدون صاف کردن با تفاله های داخل ان همه را داخل خم سفالی یا چینی یا بشکه ای میریزند و معادل ده در صد وزن اب انگور سرکه ی پاک مرغوب در ان ریخته و سر خم را محکم میبندند ودر افتاب یا جای گرم میگذارند تا برسد

روش دیگر.. قبل از ریختن سرکه ی مرغوب به داخل اب انگور صبر میکنند تا اب انگور بجوش اید سپس سرکه و نمک را اضافه میکنند و میگذارند تا برسد و ترش گرددداروی گیاهی با طبع سرد

بهترین سرکه ها سرکه ی انگور فخری شیرین است و هرچه انگور شیرین تر باشد سرکه ی ان مرغوب تر خواهد بود

طبیعت ان: طبیعت سرکه را بعضی سرد و تر و بعضی سرد و خشک میدانند

خواص درمان : 1 – ان را بخورید .قابض است . خشک کننده ی رطوبت ها. تقطیع صفرا و بر طرف کننده ی عطش می باشد

2 – اشتها را تحریک میکند و کار دستگاه هضم و گوارش را تا حدی اسان می سازد

3 – مداومت در خوردن ان صبح ها قبل از صبحانه با کمی عسل بدن را لاغر و پیه شکم را اب می کند

4 – ان را با کف دریای سائیده مخلوط کنید و هر روز صبح و شب بر موضع بمالید تکرار مالیدن ان بر هر موضع باعث لاغری ان عضو خواهد شد

تذکر: برای افراد سالخورده و اشخاص سوداوی مزاج و بیماران مبتلا به بیماریهای ریوی.

سرفه تازه وخشک. درد مفاصل. مبتلایان به زخم معده. نیروی جنسی و سرد مزاجان مضر میباشد

گیاهی است یکساله و پرورشی است که دارای ساقه ای خزنده می باشد که دارای ساقه ای خزنده می باشد و طول ان تا 5 متر میرسد. برگهای ان

به شکل قلب و دندانه دار است گلهای زرد ان دارای پایه ای بلند بوده و گلهای نر و ماده اش از هم جدا هستند.

گلهای نر بصورت دسته ای و گلهای ماده بطور جدا از هم میرویند . میوه ی ان گوشتدار ( کدو) است .موطن اصلی ان این گیاه امریکای مرکزی بوده که از انجا به تمام دنیا گسترده شد.

امروزه انواع مختلف ان را برای مصارف غذایی . علوفه ای و بعنوان گیاه روغن دار میکارند از دانه های این گیاه که از روی میوه های کاملا رسیده ی ان جمع اوری شده و در افتاب خشک میکنند . استفاده میشود این گیاه همیشه علیه انگلهای روده ای بکار میرفته است . دانه های ان را پس از جدا کردن از پوست دانه به مقدار 2 تا25برای بزگسالان و 5 تا 1 گرم برای کودکان مصرف میکنند .         

این گیاه هیچگونه عارضه ی جنبی و ازار دهنده ای از خود نشان نمی دهد. بعضی  مواقع برای همین منظور (دفع انگلها ی روده ای ) جوشانده ی دانه های کدو را با روغن کرچک مخلوط  می کنند. عصاره ی تازه ان مدر بوده که در صورت وجود ناراحتیها ی کلیوی مصرف ان توصیه میشود.

کدوی پخته شده را روی قسمت های معده – کبد و کلیه ضماد کنید . مسکن حرارت و التهاب انها میباشد

سر را با اب کدو خام بشویید و از ان هم مقداری بخورید . برای تسکین سر درد گرم و خواب اوردن مفید است          

                               

روغن کدو

ان را بخورید ضد انگل است . تونیک اعصاب میباشد . برای رفع یبوست دماغ و بی خوابی و تب های  گرم و دل پیچه ی صفراوی بسار موثر است

طبیعت کدو : سرد و تر است

جوانه ها   

جوانه ها سرشار از ویتامین ها . اهن . پرتئین ها . مواد معدنی و . میباشند

انها سریع الهضم و بسیار مقوی بخصوص برای کودکان و نوجوانان در سن رشد میباشند.

جوانه ها را میتوان با ماست یا انواع سالاد مصرف نمود و برای نفع از خواص تغذیه ای جوانه ها بهتر است انها را خام مصرف نمود

                                     

جوانه گندم مارا خوش سیما می کند

جوانه گندم سرشار از ویتامین های گروه B و E است ونسبت به دانه ان 3 تا 12 برابر ویتامین Bو 3 برابر ویتامین Eدارد

جوانه گندم مدر و خنک کننده و مغذی و اشتها اور و چاق کننده است . ویتامین Bموجود در ان باتنظیم سیستم عصبی . کم خوابی . استرس . را رفع و باعث ارامش میگردد. اختلالات در سلامتی بدن را بر طرف می سازد.برای افزایش و مقاومت بارداری خانمها بسیار نافع است همچنین غدد جنسی را زیاد و اکسیزن بدن را تامین می کند

طبیعت ان کمی گرم و ازنظر رطوبت و خشکی معتدل است

                                            

جوانه اسفناج ما را نیرومند می کند 

جوانه اسفناج دارای ویتامینهای A و B و C است. مهم تری خواص این جوانه  باد شکن و مقوی و نیرو بخش است . عطش را تسکین میدهدگلبولهای قرمز خون را زیاد می کند و کم خونی را بر طرف میسازد . ضد سرطان است بواسیر را در مان میکند و تخلیه مدفوع را اسان میکند .

دستگاه گوارش را پاک میسازد بیماری پلاگر یا لکه های قرمز روی پوست را بر طرف میسازدداروی گیاهی با طبع سرد

طبیعت انمیتوان گفت نه سرد است نه گرم بلکه معتدل است

جوانه جو تقویت قلب و دوست سلامتی

خونساز و باعث کاهش کلسترل خون میباشد . بدلیل دارا بودن مقادیر بسیار منیزیم و پتاسیم و کلروفیل بسیار برای قلب مفید است . برای معالجه ی سو حاضمه مصرف میشود . برای رفع ناراحتیهای پس از زایمان نافع است . قلیان صفراو خون و عطش را تسکین میدهد

طبیعت ان سرد وخشک است

تذکر: مضر مثانه است .جنین را سقط می کند

                            

جوانه یونجه معدن اهن

جوانه یونجه حاوی انواع مواد مغذی بوده و به دلیل دارا بودن منگنز و کروم در ساخت انسولین طبیعی بدن نقش مهمی دارد .

جوانه یونجه دارای ویتامینهای K-E-C-A- است خوردن روزانه 1 گرم جوانه یونجه چاق کننده و باعث محکم تر شدن استخوان کودکان و سالمندان می گردد . به دلیل دارا بودن ساپوئین موجب کاهش کلسترول بد خون شده و سختی و رسوب عروق را کاهش میدهد. برای تقویت نیروی جنسی بسیار مفید است

طبیعت ان گرم و تر است

                                

جوانه کرفس . قابل توجه خانمهایی که از چربی های دور شکم رنج میبرند

روزانه 1 تا 2 گرم ان را همراه با صبحانه میل کنید چربی های اضافه دور شکم را اب کرده و باعث کوچک شدن سایز شکم میشود 

اصلاح کننده مزاج میشود .محرک وباد شکن است به عنوان ضد عفونی کننده در موارد برونشیت و اسم و کمک به رفع سو هاضمهمصرف میشود .

اشتها و نیروی جنسی اقایان را زیاد میکند

طبیعت ان گرم و مرطوب است

تذکر در زنان بار دار باعث سقط جنین می گردد

گیاهی علفی. یک ساله. باساقه ای شکننده. کوتاه وشاخه دار است. برگهای ان عمیقا به رنگ سبز متمایل به ابی است. گلهای کوچک لوله ای شکل ان که به سادگی قابل شناسایی هستند بصورت مجموعه ای روی یک خوشه به رنگ بنفش میرویند.

میوه ی ان فندقه است این گیاه بصورت خودرو و به فراوانی در کشتزار ها . باغها وتاکستانها میروید.

این گیاه از دیر باز مصارف طبی و ارایشی داشته است . علمی ان از کلمه لاتین فوموس گرفته شده است

این گیاه محتوای الکالوئید ها و خصوصا فومارپن و همچنین تانن هاست این گیاه روی عضلات صاف اثر گذارده وحرکات دودی روده را شدت میبخشد به همین دلیل اشتها اور نیز هست از دیگر اثرات ان مدر و مسهل صفرا بودن ان است.

در مصارف خارجی وضعیت پوست را بهبود بخشیده. ناراحتیهای پوستی را درمان نموده و همراه با برگ گردو برای بواسیر نیز مفید است

تذکر: این گیاه بدلیل طبیعت سرد زیاده روی در مصرف ان باعث فلج عضلات صاف و دستگاه تنفسی میشود

طبیعت :مرکب القوی است یعنی در حرارت معتدل ولی خیلی خشک است

سکنجبین کاسنی

این سکنجبین برای کاهش تب شدید . رفع حرارت کبد . رفع انسداد عروق کبد و تحال و کاهش سردرد مفید است

طرز تهیه

گیاه تازه کاسنی گرفته و تمیز نموده و عصاره ی ان را مانند اب سبزی بگیریند و بجوشانند و کف ان را بگیرید تا حدی که قوام اید و از این عصاره 12 گرم گرفته با 3 کیلو گرم شکر مخلوط و بجوشانند و کف ان را بگیرند تا نز دیک به قوام باشد پس از ان 1 گرم سرکه انگور ی کهنه داخل ان کرده بجوشانند تا کاملا قوام اید . در مواقع ضرورت میزان مصرف ان 7 گرم است

کاسنی     

های دیگر : کسناج کونه – انطوبیا – امیرون – اجی مارول – هندبی – هندبا – هندبه – چیپوتیائی شیریش – شکوریه – سرس – سیریس

مشخصات : گیاهی است از خانواده ی compositae.علفی و پایا. ساقه های ان دردو نوع صحرایی ان کوتاه و به اندازه ی نیم متر ولی اگر ان را پرورش دهند به دو متر نیز میرسد. برگهای ان از یک طرف کرکدار است و بریدگی های عمیق دارد. گلهای ان ابی رنگ است دانه های ان فندقه کوچک دراز و چهاروجهی و رنگ ان خاکستری است.ریشه ان عمودی و ضخیم به ضخامت یک تا سه سانتیمتر درازی ان ده تا شصت سانتیمتر است که بیخ گردن ریشه یعنی در محل رویش ساقه خط دایزه ای شکلی به صورت یقه وجود دارد رنگ پوسته خارجی ریشه قهوه ای و رنگ داخل ان سفید است و شیرابه سفیدرنگی دارد و عصاره یا جوشانده ریشه ان تلخ است.کاسنی به طوروحشی تقریبا در اغلب مناطق ایران می روید.

طبیعت ان:سرد وتر

خواص درمانی:

1.بیست و پنج گرم ان را در یک لیتر اب جوش دم کنید و اب صاف کردن ان را بنوشید تونیک و محلل و خنک کننده است و درد کبد ودرد معده را تسکین می دهد و رفع عطش می نماید قاعده اور است انسداد کیسه صفرا رادرمان میکند و سنگ کیسه صفرا و سنگ مثانه رااز بین می برد 2.ان راهمراه با ریشه اش به اندازه مساوی دم کنید و دو فنجان اب ان را صبح ناشتا بنوشید. یبوست معده را برطرف میکند 3.تب سه یک یا تب مالت و زردی یا یرقان را درمان می کند گرفتگی های کبد و طحال راباز می نماید برای استسقا گرم و تقویت کبد و تسکین حرارت خون و التهاب معده و پاک کردن مجرای ادرار و کلیه نافع است 4.تازه ان را بکوبید و ابش را بگیرید و بنوشید تفاله ان را هم مثل حناضماد کنید.خارش رحم زن باردار را برطرف می سازد.

بهتر است بدانید:

طبیعت تخم کاسنی سرد و خشک است

طبیعت ریشه ی کاسنی گرم وخشک است   

برگ درخت به

ترکیبات شیمیایی:رویتین – گلوکوزید امیگدالین- تانن11/درصد

1-اب دم کرده ی ان را بنوسید . قابض است و اسهال را درمان می کند

2- یک مشت تازه و سالم ان را در یک لیتر اب ده دقیقه بجوشانید بعد ده دقیقه دوباره ان را دم کنید سپس اب ان را ساف کرده باکمی عرق بهار نارنج مخلوط کنید هر شب موقع خواب یک استکان بنوشید . بی خوابی را درمان میکند . نوشیدن ان سینه را نرم میکند

دانه ی به

دیگر: به دانه

طبیعت ان:سرد و تر است

ترکیبات شیمیایی : گلو کوزید امیگدالین حدود ۱/ درصد- روغن ثابت ۱۹ الی ۱۵/درصد- مواد لعابی ۲۰/ درصد- پکتین- لپید – رزین- ساپونین- تانن

ویتامین: c در دانه به وجود دارد

خواص درمانی:

۱- مغز دانه به را بدون پوست خوب بجوید و بخورید . در گرم مزاجها برای تقویت نیروی جنسی بسیار مفید است برای بند اوردن اسهال ساده و اسهال خونی موثر است

۲- ان را شب در کمی اب خیس کرده وصبح با لعاب ان ملایم موضع را ماساژ دهید ترک خوردگی پستان و ورم سرما زدگی را درمان می کند

۳- لعاب ان ترک خوردگی پس از سوختگی را درمان میکند و برای ترک خوردگی لبها و رفع خوشکی ان مصرف میشود

تذکر:زیاده روی در مصرف ان معده را سست وضعیف میکند. ومصلح ان افراد گرم مزاج ان را باشکر و افراد سرد مزاج با رازیانه بخورند

                    

های دیگر:بهی-انی-ابی-ابرود-ایوا-هیوا-شال به – توچ – سنگه

مشخصات :میوه ی گیاهی است از خانواده ی rosaceae..درختی دارد کوچک که پوست ساقه و تنه ی ان به رنگ قهو ای سیر است .برگها پوشیده از کرک و روی برگ صاف و بی کرک و تار است جوانه های ان کوچک و پوشیده از تار. گلهای ان بزرگ به طور منفرد به رنگ سفید یا صورتی که دارای پنج گابرگ است میوه ی ان زردرنگ وگرد و سطح ان اغلب پوشیده از کرک بوده و داخل ان دانه های به ودر هر خانه ۱۲عدد دانه قرار دارد

درخت به بومی مشرق زمین و مرکز اسیا است . در جنگلهای شمال ایران به طور خودرو میروید

طبیعت ان

:به شیرین معتدل ویا گرم تر– به ترش سرد و خشک

ترکیبات شیمیایی:در هریکصد گرم گوشت میوه مواد زیر وجود دارد

اب ۳۸گرم – مواد قندی و کربو هیدراتها ۱۵گرم- خاکستر۰/۴ گرم- کلسیم ۱۱میلی گرم- فسفر۱۷میلی گرم- اهن۰/۷میلی گرم – پتاسیم۱۹۷میلی گرم- تیامین۰/۰۲میلی گرم- رایبوفلاوین۰/۰۳میلیگرم- نیاسین۰/۲ میلیگرم- سدیم۴ میلیگرم

ویتامین ها: 4A واحد بین المللی -15cمیلی گرم در به وجود دارد

خواص در مانی:

۱- کسانی که قبل از غذا خوردن استفراغ میکنند باید قبل ازغذا اب به بخورند دیگر استفراغ نمیکنند

۲- ریختن قطره اب به در مهبل برای رفع سوزش مجرای ادارر نافع است و جراحات مجرا راالتیام می بخشد

۳- خشک ان را نرم بکوبید و بر موضع بپاشید . برای بند اوردن خون جراحتها مفید است

تذکر

برای اشخاص گرم مزاج مضر است.میوه ی نارس ان دیر هضم و قابض است و افراط در خوردن ان صلاح نیست

.

داروی گیاهی با طبع سرد

آرایش

مدل مو

مدل لباس

اخبار

سبزی خردکن

 

در مورد سردی و گرمی مزاج آدما و روش تشخیص اون باید بگم معمولا آدمایی که مزاج گرم دارن با خوردن گرمی ها به شدت واکنش نشون می دن مثل زدن جوش و و آدمای سرد مزاج با خوردن چیزای سرد دچار بهم ریختگی سیستم گوارشی می شن ادمای معتدل هم واکنش عادی نسبت به خوردن مواد گرمی و سردی دارن مثلا اگه من خیلی گرمی بخورم مثلا یک هفته روزی 1 تا خرما و آجیل و شیرینی بخورم جوش می زنم و گرمیم می شه و در غیر این صورت معمولی هستم البته بحث آلودگی های درونی بدن برای زدن جوش یا جوش غرور با این قضیه قاطی نشه
اینم فهرست مواد غذایی گرم و سرد :

میوه ها و دانه های گرم وتر :
انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب ، لوبیا قرمز

میوه ها و دانه های گرم و خشک
. انبه ، بادام کاغذی ، بادمجان (خیلی گرم و خشک) ، تخم شربتی ، بولاغ اوتی ، پرتقال ، پسته ، پونه (خیلی گرم و خشک) ، پیاز (خیلی گرم و خشک) ، پیه ( دمبه) ، ترب (خیلی گرم و خشک) ، تره ، جعفری، دینارویه ، چای ، خردل ها ، خرما ، خرمالو ، دارچین ، روغن ، ریحان ، زرد چوبه ، زعفران ، زنجبیل ، زنیان ، زیتون ، زیره سیاه ، سیر ، شنبلیله ، فلفل (خیلی گرم و خشک) ، فندق ، کرفس ، کشمش انگور سیاه ( مویز) ، کلم ، کنگر ، گردو ، گل سرخ (خیلی گرم و خشک) ، لپه ، مرزه ، موسیر ، موم عسل ، نارگیل ، نخود ، نعناع ، عرق بهار نارنج ، هل .

غذاهای گرم و تر :
عسل ، نخود ، آب آبگوشت ، گوشت بوقلمون ، شیر میش ، گوشت غاز (پرنده) ، گوشت گوسفند ، گوشت مرغ خانگی ، گوشت مرغابی و اردک ، میگو (روبیان) ، گوشت بلدرچین ، گوشت کله ، جگر ، خورشت بادمجان ، خورش قورمه سبزی ، آبگوشت به ، آبگوشت کلم قمری ، آب شور ، کره ، خامه ، روغن ، نیمرو ، تخم مرغ ، گوشت بز ،
غذاهای گرم و خشک
گوشت آهو ، شیر شتر ، گوشت شتر ، گوشت شتر مرغ ، گوشت کبوتر ، کوهان شتر(خیلی گرم و خشک) ، گوشت گاومیش ، گوشت گنجشک ، گوشت لک لک ، نمک طعام (خیلی گرم و خشک) ، گوشت اردک ، خورش فسنجان .

میوه ها و دانه های معتدل :
برگ چغندر ، برنج ، تمشک ، چغندر ، عدس ، عناب ، گرمک ، گندم ، قهوه ، کاسنی ، کاهو ، موز .

غذاهای معتدل :
شیر گاو ، گوشت کبک ، گوشت کبک دری ، کوکو سبزی ، فرنی ، کوفته ، کشک بادنجان ، شیر برنج ، نان فطیر .

میوه ها و دانه های سرد و تر :
اسفناج ، آلو ، انار ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، زردآلو ، کدو (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه ،

میوه و دانه های سرد و خشک
ارزن ، ازگیل ، انار ترش ، تمبر هندی ، جو ، ذرت ، ریواس ، زرشک ، سرکه ، سنجد ، شاه بلوط ، گشنیز ، گیلاس ، لیمو امانی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، ماش ، نارنج ، نشاسته ، ولیک .

غذاهای سرد و تر :
شیر بز ، ماست ، دوغ ، مرغ ماشینی ، قره قروت ، شیر بز ، ماهی ،

غذاهای سرد و خشک
کشک ، گوشت گاو .
(این قانون مصرف سردیهاست : اگر پنیرمیخورید حتما با گردو خورده شود ، اگر ماست و دوغ میخورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود ، اگر ماهی میخورید با خرما خورده شود ، اگر برنج میخورید با زیره خورده شود ، مرغ را حتما با گرمی خورده شود ، و هر چیز سرد دیگر با گرمی هائی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم .)

 

شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید

مواد غذایی مفید برای طبع سرد ومرطوب , سبزی هایی که طبع گرم دارند کدامند؟ , آیا طبع زنجبیل در تابستان خنک است , تمبر هندی طبع گرمی دارد یا سرد؟ , عناب سرد یا گرم؟ خواص و مضرات , لیست غذاهای گرم و خشک طب سنتی , طب سنیت ماهی را با چی بخوریم , شام مناسب برای مزاج سرد و تر , غذاهای سرد مزاج با هم بخوریم , میوه ها و غذاهایی باطبع گرم , چای سبز طبع سرد دارد یا گرم , تخم شربتی سردی است یا گرمی , آناناسی و ملون گرم یا سرد , طبع سرد با طبع سرد بخوریم , چه غذاهایی طبع گرم دارند , گوشت شتر سرد است یا گرم؟ , تخم شربتی گرم هست یا سرد , شیره خرما گرم است یا سرد , آشنایی با طبع مواد غذایی , طبع وانیل سرد است یا گرم , گوشت اردک سرد است یا گرم , قویترین میوه با طبع گرم , طبع پسته گرم است یا سرد , انواع خوراکی با طبع سرد , مردانی که طبع گرم دارند , برای گرمی بدن چه بخوریم , طبع کیوی سرد است یا گرم , جوز هندی گرم است یا سرد , ماست گوسفندی سرد یا گرم , طبع کنگر سرد است یا گرم , زيره سبز گرم است يا سرد , گوشت مرغ سرد است یا گرم , تب زنجبیل گرمه یا سرد؟ , تخم مرغ سرد است یا گرم , لیست غذاهای با طبع گرم , شیر گاو سرد است یا گرم , انواع غذاها با طبع گرم , سکنجبین گرم است یا سرد , شیر بز گرم است یا سرد؟ , طبع عدس گرم است یا سرد , قند میوه ها در خورش ها , طبع شیر گرم است یا سرد , طبع سیر گرم است یا سرد , غذاهای با طبع خیلی گرم , چای سبز طبع سرد یا گرم , اسفناج سرد است یا گرم؟ , روغن رزماری سرد یا گرم , لیست غذاهای گرمی سردی , سرکه سردی است یا گرمی , مواد خوراکی گرم و سرد , سردی و گرمی خوراکی ها , تب بر ترین مواد غذایی , گرفتن طبع سرد سبزیجات , پنیر گرمی است یا سردی , نسکافه گرم است یا سرد , کیوی سردی است یا گرمی , کلم بروکلی سرد یا گرم , ترشی سردی است یا گرمی , اسفناج سرد است یا گرم , چای سبز گرمی یا سردی , گلاب طبعش گرمه یاسرد , آیا طبع کیوی سرد است , توت فرنگی سرد یا گرم , غذای با طبع گرم نانی , طالبی گرم است یا سرد , سیر گرمی است یا سردی , غذاهایی برای طبع سرد , بامیه سرد است یا گرم , طبع سرد و گرم غذاها , خوراكي هاي گرم و تر , شیرینی گرمی یا سردی , قارچ سرد است یا گرم , والک سرد است یا گرم , روغن های گرم کدامند , پنیر سرد است یا گرم , سماق سرد است یا گرم , گندم سرد است یا گرم , زرشک پلو گرم یا سرد , تمشک سرد است یا گرم , ماکارونی سرد یا گرم , صبحانه برای طبع سرد , زعفران گرمه یا سرد , آناناسی گرم یا سرد , کلم سرد است یا گرم , ماش کرم است یا سرد , طبع سرد و گرم چیست , شیرینی سرد یا گرم؟ , بستنی سردی یا گرمی , غذا هایی باطبع گرم , کاسنی گرمی یا سردی , لیمو سرد است یا گم , شیر سرد است یا گرم , زردآلو سرده یا گرم , کاسنی سردی یا گرمی , میوه های سرد و گرم , صبحانه با طبع گرم , و بل طبع این مورد , کرفس سردی یا گرمی , جو سرد است یا گرم , کاکائو گرم یا سرد , غذا طبع گرم رژیمی , مواد غذایی تب سرد , جو گرم است یا سرد , شربت های سرد و تر , مزایای گرم مزاجی , به تبع یا به طبع , غ ذ ا با طبع گرم , خوراکی های تب بر , مویز گرمه یا سرد , نعناع سرد یا گرم , خواص وطبع انجیر , گرمی سردی شکلات , خوراكي هاي گرمي , لیست خوراکی های , غذای با طبع سرد , مزاج قورمه سبزی , غذاهای سرد معده , سردی گرمی بستنی , غذاهای گرم مزاج , غذاهای طبع خنک , مزاج گرم و سرد , سرگیجه طبع سرد , غذاهای طبع گرم , غذاهای طبع سرد , جو سرد یا گرم , طبع خامه چیست , کلم دارای طبع , بیماری تب سرد , طبع سرد چیست , موز غذای گرم , طبع شکر سفید , طبع گرم وسرد , تب سرد و گرم , تبع سرد و تر , طبع موز چیست , میوه های گرم , طبع ماهی شیر , کبد گرم چیست , طبع میوه ها , طبع بادمجان , طبع تخم مرغ , سردی و گرمی , طبع دارچین , گیاهان گرم , طبع باقالی , غذاهاي گرم , جگر با دوغ , غذاهای کرم , طبع نارگیل , سردی گرمی , طبع انگور , طبع بامیه , سرد و گرم , طبع ازگیل , طبع پیاز , طبع گردو , طبع برنج , غذای گرم , طبع ماهی , طبع کنگر , طبع کرفس , طبع کیوی , طبع مویز , طبع سرد , جگر گرم , تب سرد

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *