داروی هپاتیت سی در ایران

خواص دارویی و گیاهی

امام جمعه رشت، تجهیزات بیمارستانی استان را زیبنده ندانست و بیان کرد: گیلان
پزشک و متخصص کم ندارد، اما به خاطر ضعف سخت افزاری، امکان فعالیت برای پزشکان بومی
گیلان وجود ندارد.

معاون درمان وزارت
بهداشت با اشاره به کمبود

تخت‌های
بیمارستانی در شهرستان آستانه اشرفیه گفت:

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت:برای تولید دو نوع خودرو در گیلان
سرمایه گذاری می شود.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری گیلان برخورداری کارگران از ثبات و امنیت
شغلی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: تلاش

مدیرکل
ورزش و جوانان گیلان کسب عنوان هفتم گیلان در بین 32 استان کشور در المپیاد استعدادهای
برتر کشور را کاری بزرگ دانست و گفت: از علاقمندان به ورزش و خانواده‌ها می‌خواهم با
حضور در پایگاه استعدادیابی و قهرمانی ورزش گیلان، استعداد فرزندان خود را به صورت
علمی پیگیر شوند.

داروی هپاتیت سی در ایران

استاندار گیلان نقد منصافه را رسالت مهم خبرنگاران و عاملی در مسیر اصلاح امور
خواند و تصریح کرد: نقد منصفانه باید همراه با توجه به ظرفیت های مثبت باشد و
بازتابی اصلاحی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

با اشاره به فعالیت
12 هسته فناور و 3 شرکت دانش بنیان در گیلان، گفت: از این تعداد 4 هسته فناور و
6 شرکت دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان استقرار دارد.

مدیرکل آموزش و
پرورش گیلان گفت: فراهم سازی فضای رقابت سالم در بین دانش آموزان در مدارس استان
ضروری است.

مدیرکل

اداره اوقاف و امور خیریه گیلان

با بیان اینکه 25 درصد از مراکز
درمانی و خدمات پزشکی کشور موقوفه هستند، گفت: مطمئن ترین چتر حمایتی حوزه سلامت
سنت وقف است.

رئیس
سازمان جهاددانشگاهی گیلان با بیان اینکه پژوهشکده محیط زیست برای انجام پروژه‌های
تحقیقاتی نیازمند ردیف بودجه‌ای مستقل است، گفت: پژوهشکده محیط زیست این توانایی
را دارد تا در حل معضل پسماند استان‌های شمالی مشارکت نماید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان 
گفت: 
براساس آیین‌ه‌های وزارت بهداشت، استفاده از هرگونه تجهیزات و دستگاه‌های غیر متعارف درمانی در مطب پزشکان ممنوع بوده است.

طرح زمستانه
پلیس راه گیلان در قالب 97 گروه همزمان با سراسر کشور در گیلان آغاز شد.

معاون هماهنگی امور
عمرانی استانداری گیلان

طغیان
رودخانه‌ها را یکی از آسیب‌ها و بحران‌های استان بیان کرد و گفت: تجاوز به حریم روخانه‌ها،
مسدود کردن انهار، از بین بردن قنات‌ها و .

دو داروی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و هپاتیت C که به همت متخصصان ایرانی تولید شده است, امروز با حضور وزیر بهداشت در بیمارستان شریعتی معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا،  امروز-یکشنبه- طی مراسمی در بیمارستان شریعتی تهران داروی پلی پیل (polypill) برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی- عروقی و داروی سووداک برای پیشگیری و درمان بیماری هپاتیت C که با تلاش محققان مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید شده, معرفی شد.
داروی پلی پیل برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی – عروقی و پیشگیری از سکته با سرمایه گذاری 2 میلیارد تومانی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ( ره) در ایران تولید شده و وارد بازار شده است.
داروی سووداک نیز با همکاری مرکز تحقیقات گوارش و کبد بیمارستان شریعتی و شرکتهای دارویی داخلی پس از 5 سال کار تحقیقاتی در ایران به سرانجام رسید و به گفته رضا ملک زاده رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد این بیمارستان تولید این دارو در سطح بین المللی و مقالات نشریات معتبر جهانی مورد توجه قرار گرفته و می تواند در کنترل بیماری هپاتیت C نقش مهمی ایفا کند.
داروی سووداک با کنترل و درمان کبد چرب و پیشگیری از سیروز کبد از بروز بیماری هپاتیت C پیشگیری می کند.

ضرورت ایجاد بيمه ویژه دندانپزشكي/ لزوم حمايت از توليد داخل در زمينه تجهيزات دندانپزشكي

نمایشگاه «میراث باستان‌شناسی تهران در موزه ملی ایران» گشایش یافت

نشست هم اندیشی معاونان صنایع دستی 31 استان در سمنان

داروی هپاتیت سی در ایران

گردشگری زیارت الگوی موفق گردشگری در کشور است

نشست نمایندگان مجلس با رئیس سازمان میراث فرهنگی در محل تخت جمشید برگزار شد

نشست رئیس سازمان میراث فرهنگی و جامعه هتلداران کشور برگزار شد

خانواده در جامعه ایرانی همچنان زنده و پوینده است

دیدار حجت الاسلام والمسلمین شهید با خانواده معظم شهدا و ایثارگران فریمان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با کارکنان اداره کاشان دیدار کرد

مردم توجهی به اخبار غير رسمی بازار پول و ارز نكنند

افزایش سطح خدمات به گردشگران داخلی و خارجی مورد توجه سازمان میراث‌فرهنگی است

تمامی حقوق این متعلق به دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت بوده و استفاده از منابع آن با ذکر
منبع بلامانع است.

© 216 Dolat.ir All rights reserved.

دولت درمان رایگان هپاتیت C را بپذیرد/ جوانان و نوجوانان در معرض ابتلا به هپاتیت B هستند

ایران آنلاین / سید موئید علویان درباره شیوع هپاتیت B و C در ایران گفت: ما در ایران با دو نوع هپاتیت B و C درگیر هستیم و این دو نوع اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا عوارض شدید کبدی ایجاد می‌کنند. خوشبختانه در رابطه با هپاتیت B وضعیت خوبی داریم و در 22 سال گذشته روند این بیماری در کشور کاهش پیدا کرده است.

او ادامه داد: دلیل کاهش هپاتیت B واکسیناسیون نوزادان و افرادی است که در معرض رفتارهای پرخطر هستند. واکسن این بیماری در پاستور و داخل کشور تولید می‌شود و بیش از 35 میلیون ایرانی تا به حال این واکسن را دریافت کردند. عملا هپاتیت B در دهه 5 در ایران شایع بود که آمار آن بالای 5 درصد و در برخی مناطق تا 7 درصد گزارش شده بود که با توجه به تولید واکسن، پیشگیری و آگاهی بخشی خوشبختانه این آمار تا امروز کنترل شد.

علویان افزود: امروز در اقصی نقاط کشور به جز استان گلستان و سیستان‌وبلوچستان شیوع هپاتیت B زیر 2 درصد و در برخی استان‌ها زیر 1 درصد است که این موضوع نشان می‌دهد، ما این بیماری در کشور را کنترل کردیم.

جوانان و نوجوانان در معرض ابتلا به هپاتیت B هستند

داروی هپاتیت سی در ایران

رئیس مرکز هپاتیت ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران با در معرض تهدید بودن قشر جوان روبه‌رو است، گفت: این قشر جوان در معرض رفتار پرخطر است و امکان دارد به بیماری هپاتیت از راه رفتار پرخطر جنسی مبتلا شود. متاسفانه این مسئله جزو بره‌های وزارت بهداشت نیست که نوجوانان و جوانان برای این بیماری واکسینه شوند. در سال‌های گذشته وزارت بهداشت چهار گروه سنی 17 ساله‌ها را واکسینه کرد.

علویان با تاکید براینکه واکسینه کردن جوانان و نوجوانان امروز یک ضرورت است، افزود: برای پیشگیری و تکمیل حلقه پیشگیری از هپاتیت نیاز به پوشش واکسیناسیون به افراد جوان جامعه داریم. البته وزارت بهداشت در زمینه گروه‌های پرخطر و نوزادان فعالیت قابل تقدیری داشته و توانسته آن را کنترل کند.

او درباره درمان هپاتیت B در ایران گفت: خوشبختانه داروهای این بیماری در کشور موجود است و بیمه نیز این بیماری را تحت پوشش مناسبی قرار داده و عملا جزو کشورهایی هستیم که درمان هپاتیت بی در آن بسیار ارزان است فقط باید برای واکسینه شدن جوانان و افراد در معرض خطر بره‌ریزی کنیم.

علویان خاطرنشان کرد: در سیستان‌وبلوچستان در گذشته نیز شیوع هپاتیت B زیاد بود که امروز تقریبا کنترل شده و به نصف رسیده، اما به هرحال درمان آن زمان می‌برد. در این استان کلینک رایگان وجود دارد و بیماری رو به کاهش است.

افرادی که سالانه تزریق خون دارند؛ باید آزمایش دهند

رئیس مرکز هپاتیت ایران درباره هپاتیت C گفت: دو گروه بسیار مهم در رابطه با این موضوع وجود دارند؛ اول آنهایی که قبل از سال 1375 خون گرفتند زیرا در این سال غربالگری برای خون‌ها انجام شد و تا آن زمان ویروس شناسایی نشده بود. بنابراین افرادی که سالانه تزریق خون دارند باید آزمایش دهند و گروه دومی که در معرض این بیماری قرار دارند، معتادان هستند و کسانی که سابقه تزریق، زندان رفتن و رفتار پرخطر دارند.

او بیان اینکه شیوع هپاتیت C در ایران کم است، تصریح کرد: آمار در ایران زیر نیم درصد است درحالی که در کشورهای همسایه آمار هپاتیت C بالاست. کشور آذربایجان 7درصد، عربستان 4 درصد، پاکستان 5 درصد و عراق بین 2 تا 4 درصد دارای افراد مبتلا به این بیماری هستند.

علویان تاکید کرد: پیش‌بینی شده در ایران 186 هزار نفر مبتلا به هپاتیت سی هستند، اما 7درصد این بیماران شناسایی نشدند. در حالی که داروی ایرانی موثر و بسیار ارزان با یک دهم قیمت و تحت پوشش بیمه وجود دارد.

رئیس مرکز هپاتیت ایران با اشاره به اینکه در کشوری مانند مصر بیش از یک میلیون و نیم مبتلا به هپاتیت C درمان شدند؛ گفت: شیوع هپاتیت C در مصر است، اما ظرف دو سال یک میلیون و  5هزار نفر را درمان کردند.

او با بیان اینکه امروز درمان هپاتیت C کار تخصصی نیست، افزود: این بیماری را پزشکان عمومی نیز می‌توانند درمان کنند. مبتلایان در ایران بسیار کمتر از مصر هستند، اما شناسایی نشدند.


دولت درمان رایگان هپاتیت C را بپذیرد

علویان درباره علت شناسایی نشدن بیماران مبتلا به هپاتیت C گفت: اکثر مبتلایان دفترچه بیمه ندارند و از میان معتادان تزریقی یا زندانیان هستند. دولت باید بپذیرد که این افراد را به صورت رایگان درمان کند. دولت مسئول این موضوع است همان‌طور که در برابر آسیب‌های اجتماعی و زندانیان مسئول است.

او ادامه داد: در ه‌های جداگانه به رئیس‌جمهوری و وزیر بهداشت این مسئله اطلاع داده شده که 186هزار مبتلا در ایران وجود دارد که 7درصد آنها شناسایی نشدند. در یک سال گذشته فقط 1هزار نفر از مبتلایان به هپاتیت C درمان شدند در صورتی که همه امکانات درمان این بیماری مثل پزشک و دارو مهیاست. دولت باید به این موضوع کمک کند تا بتوانیم ظرف 5 تا 1 سال این بیماری ریشه‌کن شود، اما متاسفانه دولت هیچ پاسخ و واکنشی به ه‌ها نداشته است.

رئیس مرکز هپاتیت ایران مشکل اصلی هپاتیت در ایران میان معتادان، زندانیان و کودکان کار خواند و گفت: استان‌هایی که آسیب‌های اجتماعی بیشتری دارند، مانند تهران و البرز در معرض این بیماری قرار دارند. درمان رایگان هپاتیت C توسط دولت‌ها به فراموشی سپرده شده است.

او با اشاره به هزینه درمان و ریشه‌کنی هپاتیت C در ایران گفت: کل هزینه درمان و ریشه‌کنی این بیماری درمدت 1 سال آینده کمتر از 15 میلیارد تومان است. یعنی یک نفر اختلاس نکند، در طول 1 سال می‌توان هپاتیت C را در ایران ریشه کن کرد.

علویان در پایان تاکید کرد: در حال حاضر نیاز داریم، معتادان و افرادی که در معرض رفتارهای پرخطر هستند تحت پوشش قرار بگیرند./ ایلنا

نظرات

های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پر بازدیدها

آخرین اخبار

نقل و نشر مطالب با ذکر پایگاه خبری بلامانع است

دو داروی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و هپاتیت C که به همت متخصصان ایرانی تولید شده است، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران در بیمارستان شریعتی تهران معرفی شد.

به گزارش پارس تودی، داروی پلی‌پیل polypill برای پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی-عروقی و داروی «سووداک» برای پیشگیری و درمان بیماری هپاتیت C که با تلاش محققان مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید شده است، روز یکشنبه با حضور «حسن قاضی‌زاده هاشمی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران معرفی شد.

به گفته «رضا ملک‌زاده» رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد بیمارستان شریعتی تهران، تولید داروی «سووداک» درسطح بین‌المللی و مقالات نشریات معتبر جهانی مورد توجه قرار گرفته است و می‌تواند در کنترل بیماری هپاتیت C نقش مهمی ایفا کند.

داروی سووداک با کنترل و درمان کبد چرب و پیشگیری از سیروز کبد از بروز بیماری هپاتیت C پیشگیری می‌کند. 134/111

بخوانید:

داروی هپاتیت سی در ایران

ایران به سازمان جهانی هپاتیت پیوست

© 218 PARS TODAY. All Rights Reserved.

دکتر سیدموید علویان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: تهران، اصفهان، شیراز، کرمان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری از جمله استان هایی هستند که این خدمت را به صورت رایگان ارائه می شود و به احتمال زیاد این کار تا پایان سال جاری در تمام استان ها اجرا خواهد شد.وی مشکل هماهنگی بین بیمه ها، داروخانه ها و شرکت های دارویی را مهمترین مشکل اجرایی نشدن این طرح در کل کشور اعلام کرد و گفت: طول دوره درمان این بیماری 3 ماه است و هزینه درمان با داروهای وارداتی حدود 7 میلیون تومان بود که با ساخت داروهای داخلی به 5 تا 7 میلیون تومان رسید و با هماهنگی مسئولان بهداشتی، بیمه ها و شرکت های دارویی درمان این بیماری در 19 استان به صورت رایگان انجام می شود.رئیس شبکه هپاتیت ایران تاکید کرد که داروهای تولید داخل این بیماری در تمام کشور در دسترس بیماران است تا آنها برای درمان با مشکلی مواجه نشوند.علویان به انجام رایگان آزمایش هپاتیت C در برخی از آزمایشگاه ها در روزهای 3 تا 5 مرداد ماه اشاره کرد و گفت: بیش از 5 آزمایشگاه به مناسبت روز جهانی هپاتیت این آزمایش را به صورت رایگان انجام خواهند داد. رئیس شبکه هپاتیت کشور اظهار کرد: مراکزی هم برای افراد بی بضاعت که دفترچه بیمه ندارند همدر نظر گرفته شده تا آنان هم بتوانند در صورت لزوم این آزمایش را انجام دهند که یکی از این مراکز درمانی، بیمارستان شریعتی تهران است .وی برلزوم شناسایی بیماران هپاتیت سی تاکید کرد و گفت: باید کمک کنیم تا بیماریابی هپاتیت سی، در کشور به نحو مطلوب انجام شود تا با درمان آنان زمینه ریشه کنی این بیماری در کشور فراهم شود.علویان ادامه داد: علاوه بر شناسایی افراد مبتلا و درمان ، باید با اتخاذ راهکارهای جدید از ابتلای مردم به این بیماری جلوگیری شود. یکی از راهکارهای جلوگیری از ابتلا به بیماری، افزایش سطح آگاهی مردم است که رسانه ها در این زمینه نقش اساسی دارند.هپاتیت ویروسی شامل A، B، C، D، E است که دو نوع B و C آن از این جهت مهم هستند که می توانند فرد را به بیماری مزمن کبد، نارسایی کبد و سیروز مبتلا کنند.این دو نوع هپاتیت باید کنترل یا درمان شوند و در ایران حدود یک میلیون 4 هزار مبتلا به هپاتیت B و نزدیک به 186 هزار نفر دچار هپاتیت C هستند.شیوع بیماری هپاتیت B در ایران به جز استان های گلستان و سیستان و بلوچستان کمتر از دو درصد و هپاتیت C کمتر از نیم درصد است که تا سال 141 ( حدود 14 سال آینده) باید ریشه کن شود.راه های انتقال قدیم در هپاتیت B عمدتا از طریق انتقال مادر به نوزاد بوده که از سال 1373 با اجرای طرح واکسناسیون نوزادان جلوی این راه انتقال گرفته شده است.درحال حاضر مبتلایان به هپاتیت B در افراد زیر 23 سال خیلی کم هستند و راه های جدید انتقال، تزریق غیر ایمن، اعتیاد، رفتار جنسی پرخطر، خالکوبی غیربهداشتی و حجامت غیر بهداشتی است.در مورد هپاتیت C راه انتقال قدیم تزریق خون ( قبل از سال 1375) بوده است اما از این سال بعد راه های جدید انتقال، معتادان تزریقی و رفتارهای پرخطر جنسی می باشد.علمی ** 121 **144خبرنگار: عبدالکریم جبارپور** انتشار: گلشن

علمی آموزشی

هپاتیت C

درمان

19 استان

داروی هپاتیت سی در ایران

ارتباط با سردبیر newsroom@irna.ir

تماس بی واسطه با مسئولین

بالای صفحه

خبر گزاری جمهوری اسلامی       پست الکترونیک : irna@irna.ir

© کلیه حقوق این سایت متعلق به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز همکار کاکرین ایران می باشد.

طراحی و بره نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 218 All Rights Reserved | Cochrane Iran Associate Centre

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *