دارویی برای خشک شدن شیر مادر

خواص دارویی و گیاهی


 از شیر گرفتن کودک، می تواند به تورم های خفیف و ناراحتی های دوره ای در سینه های مادر منجر شود، اما به تدریج از بین خواهد رفت.

اگر شما به مادر شیردهی هستید که کودکش را به تازگی از شیر گرفته، هنوز هم احساس می کنید مقدار زیادی شیر در سینه های شما جاری است، سعی کنید چای مریم گلی را دو فنجان در هر روز بنوشید.

به یاد داشته باشید که نوشیدن این چای کمک زیادی به خشک شدن شیر مادر خواهد کرد.

همچنین، قرار دادن کلم برگ سبز تازه و خنک بر روی سینه ها در داخل سینه بند می تواند خشک شدن شیر مادر را جلو بیاندازد.

دارویی برای خشک شدن شیر مادر

فراموش نکنید که این کلم برگ ها را تا زمانی که کاملا تغییر نکرده و پژمرده نشده اند، از روی سینه های خود برندارید و تا زمانی هم که سینه های شما به طور کامل نرم نشده باشند، این کار را تکرار کنید. همچنین، شما می توانید از داروهای ضد درد مانند (استامینوفن یا ایبوپروفن)، برای راحتی هم استفاده کنید.

يك متخصص جراحي عمومي با بيان اين كه وجود ترشحات شیری پستان پس از قطع شيردهي، تا يكي و دو سال و گاهي تا چهار سال طبيعي است، گفت: در صورت وجود ترشحات شيري پستان، بيماران بايد از تحريك اين ناحيه پرهيز كرده و هرگز نوك پستان را فشار ندهند.

دكتر لعبت گرانپايه با اشاره به اينكه ترشحات پستاني يكي از مهمترين و شايعترين علل مراجعه خانم‌ها به پزشك در سنين باروري است گفت:

ترشحات شيري و سفيد رنگ ساده ترين و شايعترين نوع ترشحات است كه مشكل حادي را ايجاد نمي كند و در صورت بروز اين عارضه جاي نگراني وجود ندارد.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه اين نوع ترشحات در خانم هايي كه به تازگي شيردهي را قطع كرده اند ايجاد مي شود گفت:

ترشحات شيري و سفيد رنگ ممكن است یک تا دو سال پس از قطع شيردهي به طور طبيعي به طول انجامد و گاه تا چهار سال ادامه مي يابد.

وي در ادامه با تاكيد بر اينكه وجود ترشحات شيري و سفيد رنگ بيش از مدت چهار سال بيماري محسوب مي شود گفت: در اين حالت بيمار بايد از نظر امكان وجود توده يا كيست توسط پزشك متخصص مورد بررسي قرار گيرد، در صورت طبيعي بودن بافت پستان، بررسي‌هاي هورموني با اندازه گيري ميزان پرولاكتين، هورمون هاي تيروييد و هورمون هاي تخمداني ضرورت دارد.

گرانپايه با بيان اينكه برهم خوردن تعادل ترشح پرولاكتين از مهمترين علل ايجاد اين عارضه است تصريح كرد:

كم كاري تيروييد و مشكلات تخمداني، پس از نوسانات ترشح پرولاكتين در مرحله بعدي از علل ايجاد كننده اين عارضه است.

اين متخصص جراحي عمومي با اشاره به اينكه مصرف بعضي داروها به ترشحات شيري از نوك پستان منجر مي شود گفت: مصرف قرص هاي جلوگيري از بارداري كه در خانم هاي جوان شايع است، در راس اين داروها قرار دارد. مصرف طولاني مدت اين قرص ها ممكن است منجر به ايجاد اين ترشحات شود.

وي در ادامه افزود: مصرف طولاني مدت داروهاي آرام بخش، داروهاي قلبي مانند ديژيتال و ديگوكسين، انواع آنتي اسيد ها مانند سايمتدين و رانيتيدين موجب ايجاد ترشحات شيري پستان مي شود.

گرانپايه خاطر نشان كرد: در صورت وجود ترشحات شيري پستان، بيماران بايد حتي الامكان از تحريك اين ناحيه پرهيز كرده و هرگز نوك پستان را فشار ندهند؛ چرا كه تحريكات مكرر نوك پستان موجب افزايش ترشحات مي شود.

اين متخصص جراحي عمومي با تاكيد بر اينكه بيماران با ترشحات شيري به درمان خاصي نياز ندارند گفت:

مصرف قرص هاي ويتامين E به ميزان دو تا سه نوبت در هفته يه بيماران توصيه مي شود.

وي در خصوص فواصل لازم جهت انجام معاينه و مراجعه به پزشك گفت: معاينه بايد با فواصل شش ماهه بر اساس تشخيص پزشك سونوگرافي انجام شود.

لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید؛ نظرات و سوالات شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *