داروهای گیاهی برای درمان ذات الریه

خواص دارویی و گیاهی




خانه

موبایل

ترکیب سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها بسیار مفید است

 

داروهای گیاهی برای درمان ذات الریه

اگرچه امروزه از سیر در آشپزی و تهیه ی غذا استفاده می شود اما هنوز خیلی از افراد سیر را در تهیه ی داروهای خانگی به کار می برند. بیشترین تأثیر سیر مدیون ترکیب اصلی آن یعنی آلیسین است. البته طعم تند و خاص سیر نیز ناشی از همین ترکیب است. این ماده ی غذایی پرخاصیت همچنین حاوی ویتامین C، B، پروتئین و مواد معدنی مانند کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر و آهن است. سیر همچنین یک ماده ی ضدویروس، ضدالتهاب و تصفیه کننده ی طبیعی است و به همین دلیل نیز می توان از آن برای تمیز و پاکسازی ریه و تقویت دستگاه ایمنی بدن استفاده کرد. در این مقاله شما را با تأثیر سیر در سلامت ریه ها آشنا کرده و طرز تهیه ی دو درمان طبیعی برای حفظ دستگاه تنفسی را ذکر می کنیم.چرا سیر برای تمیز کردن ریه ها مفید است؟مصرف سیر خام مواد مغذی زیادی به بدن می رساند. این ترکیبات، تمیزکننده ریه ها و دیگر ارگان های بدن محسوب می شوند. میزان بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده ی غذایی سدی در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محیطی می سازد. این رادیکال های آزاد باعث ایجاد آسیب به سلول های بدن و افزایش خطر سرطان می شود.به عقیده ی محققان مصرف منظم سیر می تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج می برند.سیر خاصیت آنتی باکتریال دارد و در نابودی بسیاری از باکتری ها، ویروس ها و دیگر میکرواورگانیسم هایی که باعث بروز بیماری های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی می شوند نقش مهمی دارد. این ماده ی غذایی به دلیل دارا بودن خواص پاک کنندگی تأثیر زیادی در فلزات سنگین تجمع یافته در بدن دارد. علاوه بر این سیگاری ها یا سیگاری های سابق و همچنین افرادی که در معرض دود سیگار قرار دارند نیز باید سیر بیشتری مصرف کنند چون این ماده ی غذایی کمک زیادی به دفع سموم ناشی از دخانیات می کند. به عقیده ی محققان مصرف منظم سیر می تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج می برند.چگونه می شود با سیر ریه ها را تمیز و پاکسازی کرد؟برای بهره مندی از خواص سیر لازم است که آستین ها را بالا بزنید و به خودتان زحمت درست کردن چند داروی خانگی را بدهید. در این صورت است که می توانید به بهبود سلامت ریه هایتان و تمیز کردن آن از شر این همه آلودگی محیطی امیدوار باشید.سیر و آویشن برای پاکسازی ریه هااین ترکیب درمانگر باعث سم زدایی از ریه ها می شود. ترکیب خواص سیر با اثرات ضدعفونی کننده آویشن سلامت ریه ها را ارتقا می دهد.مواد لازمسیر 1 حبهآویشن تازه 3 شاخهروغن زیتون به میزان لازمسیرروش تهیهحبه های سیر را در هاون بکوبید تا به صورت خمیر درآید. سپس برگ های آویشن را افزوده و دوباره بکوبید تا هر دو مخلوط و یکدست شوند. ترکیب را داخل یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و روی آن روغن زیتون بکر بریزید به طوری که سطح آن را بپوشاند. اجازه دهید ترکیب حاصل یک شب کامل بماند.روش استفادهحال که داروی خانگی سیر و آویشن تان یک شب به خوبی در روغن زیتون خیس شده است می توانید یک قاشق چای خوری از آن را به صورت ناشتا میل کنید. روز بعد نیز می توانید به همین میزان از ترکیب میل کنید. بعد از دو هفته مصرف اثرات آن را روی ریه ها و دیگر ارگان ها خواهید دید.

ترکیب زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکر قدرت دفاعی بدن را بالا می برد

شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکرتأثیر اصلی این داروی خانگی ناشی از میزان بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سم زدا و ضدالتهاب آن است. خواص موجود در ترکیبات دیگر باعث می شود که اثرات سیر چند برابر شود. چون پیاز، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می برند. این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه ها می شوند.مواد لازمآب نیم لیترشکر 2 گرمپیاز نیم کیلوریشه ی زنجبیل تازه 1 تکهزردچوبه 1 قاشق چای خوریسیر له شده 3 حبهسیرروش تهیهآب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیازهای پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. زنجبیل و سیرهای له شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که ترکیب به جوش آمد زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید. باید اجازه دهید آب ترکیب به نصف برسد. سپس ترکیب را صاف کرده و اجازه دهید خنک شود. می توانید شربت به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید.روش مصرفمی توانید هر روز صبح به صورت ناشتا یک قاشق غذاخوری از این ترکیب میل کنید. می توانید این شربت را در آب ولرم مخلوط کرده و میل کنید. دو هفته ی مداوم از این شربت استفاده کنید و سپس یک هفته استراحت کرده و دوباره شروع کنید.در هر دو صورت سیر ترکیب اصلی داروی خانگی تان برای پاکسازی ریه ها محسوب می شود.یادتان باشد که لازم است از این روش های طبیعی در کنار سبک زندگی سالم استفاده کنید. توصیه می کنیم از مصرف دخانیات خودداری کرده و به دامان طبیعت و هوای سالم پناه ببرید.

 

منبع:ninisite.com


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

آشنایی با ذات الریه (سینه پهلو)، علل، علایم و روش های درمانی آن

در 24 ژوئیه 28، برنی مک، هنرپیشه و کمدین معروف در بیمارستان شیکاگو جان سپرد. علت مرگ او، آنطور که روزه نگار او عنوان کرده بود، مشکلاتی درمورد ذات الریه یا سینه پهلو بود. بااینکه برنی مک از یک التهاب ریه مزمن به سارکوئیدوز رنج می برد، اما مرگ وی هیچ ارتباطی به بیماری سابق او نداشت که اینجا سوالی مهم پیش می آید: آیا واقعا هنوز هم در سال 28، سینه پهلو قربانی می گیرد؟

ذات الریه چیست؟

ذات الریه یا سینه پهلو اصطلاح عمومی است که برای توضیح بیماری های التهابی ریه به کار می رود. این بیماری معمولا به این دلیل ایجاد می شود که حفره های شش، کیسه های هوا در ریه ها، از چرک و مخاط پر می شوند. اما سینه پهلو می تواند به قسمت های مختلفی از ریه ها آسیب بزند. التهاب حفره های شش، توانایی ریه ها در گرفتن اکسیژن از هوا را محدود می کنند و درنتیجه موجب ناتوانی سیستم گردش خون می شود. مشکلات دیگری هم ممکن است اتفاق بیفتد. مثلا وقتی باکتری وارد خون می شود یا ریه ها به شدت ملتهب شده و بسته می شوند.

علل ذات الریه

داروهای گیاهی برای درمان ذات الریه

سینه پهلو یک بیماری تنها نیست و می تواند 3 علت مختلف داشته باشد، به همین دلیل تشخیص آن بسیار دشوار است. اما معمولا ذات الریه یا سینه پهلو با عفونت ایجاد می شود. این میکروب ها می تواند شامل باکتری، ویروس، قارچ یا حتی انگل شود. مکانیزم دفاعی طبیعی بدن دربرابر عفونت شامل التهاب می شود و درنتیجه ریه ها در تلاش برای خلاص شدن از شر آن میکروب، پر از ماده مخاطی می شوند. این بیماری ممکن است به خاطر فوت کردن در غذا، مایعات، موادشیمیایی و گردوخاک نیز به وجود آید.

علائم و نشانه ها ذات الریه

علائم این بیماری از انواع خفیف تا حاد در نوسان است.

– سرفه

– مخاط زرد-سبز رنگ یا حتی قرمز رنگ که با خون مخلوط است

– تنگی نفس

– احساس خستگی و بیحالی

– درد سینه که در مواقع سرفه کردن یا نفس عمیق بدتر می شود

– تب

– حالت تهوع و استفراغ

– اسهال

– فقدان اشتها

تشخیص ذات الریه

علائم ذات الریه معمولا شبیه به خیلی از بیماری های تنفسی دیگر است و این یعنی برای تشخیص این بیماری معمولا آزمایشات مختلفی انجام میگیرد.

کشت بزاق

آزمایش خون

رادیولوژی سینه

درمان ذات الریه

درمان این بیماری به علت بروز آن بستگی دارد. اکثر عوامل سینه پهلو باکتریایی هستند و درنتیجه درمان آن با استفاده از آنتی بیوتیک ها صورت می گیرد. ذات الریه ویروسی نیز به جز استراحت، خوابیدن و نوشیدن زیاد مایعات درمان خاص دیگری ندارد، گرچه می توان در 48 ساعت اول بیماری از داروهای ضد ویروس استفاده کرد. در موارد حاد، شاید نیاز به بستری شدن بیمار نیز باشد. در آن صورت برای بیرون آوردن مایع از ریه ها نیاز به تجهیزات و ابزار خاص است.

چرا ذات الریه هنوز قربانی می گیرد؟

دلیل آن این است که این بیماری یک بیماری تنها نیست و علائم آن بسیار شبیه به خیلی بیماری های دیگر است. اگر تشخیص بیماری اشتباه صورت گیرد، مشکلات آن می مانند و اگر از زمان درمان آن بگذرد این مشکلات رفته رفته حادتر می شوند. احتمال مرگ در بیمارانی که با باکتری های ضد آنتی بیوتیک، دچار سینه پهلو شده باشند، است. همچنین افراد سالخورده و آنهایی که از داروهای ضد پادتن و آنتی ژن استفاده می کنند، مقاومت کمتری دربرابر عفونت ها دارند و درنتیجه احتمال به وجود آمدن انواع حاد این بیماری در آنها است.

پیشگیری از ذات الریه

راهکارهای زیادی برای جلوگیری از بروز ذات الریه وجود دارد:

– واکسن زدن

– ترک سیگار

– دوری از افراد مبتلا به آنفولانزا، سرماخوردگی، سرخک، آبله مرغان. چون همه این بیماری ها می تواند موجب ذات الریه شوند.

برمی گردیم به برنی مک

بااینکه روزه نگار برنی مک اعلام کرده بود که مرگ او هیچ ارتباطی با مشکل سارکوئیدوز وی ندارد، این احتمال زیاد است که مک برای بیماری خود از داروهای مقابله کننده با تولید پادتن ها و آنتی ژن ها استفاده می کرده است. و این مسئله توانایی او را در مقابل با بیماری دشوار کرده بوده است. / مردمان

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.

محل لینک سایت شما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *