داروهای گیاهی افزایش ضربان قلب

خواص دارویی و گیاهی

تحقیقات نشان داده است که انجام برخی فعالیت ها ، تنها به مدت ۳۰دقیقه ، تاثیر مثبتی در سلامت بدن و بالا بردن ضربان قلب دارد. چرا که ضربان قلب پایین با بالا رفتن سن ، موجب احساس سرما شدید می شود و برای مقابله با این شرایط لازم است برخی فعالیت های روزانه را انجام دهید و تا زمانی که قادر به انجام این فعالیت ها هستید نیازی به تمرینات سنگین نیست. همچنین تمرینات ورزشی بدنسازی و سنگین تاثیر سالمی نخواهند داشت.

۱-وضعیت نشستن خود را تغییر دهید:

به جای نشستن روی صندلی معمولی روی توپ های بزرگ ورزشی بنشینید ، چرا که این کار جهت حفظ تعادل و صاف نگهداشتن بدن موجب تقویت عضلات می شود و حتی اگر قادر هستید از نشستن اجتناب کرده و زمان بیشتری را بایستید که نتیجه ای مشابه دارد ، چرا که همین تغییرات کوچک روی ضربان قلب تاثیر گذارند.

۲-برخی فعالیت های ساده ی روزانه را تغییر دهید:

در هنگام رفتن به محل کار یا خرید ، به جای قرار دادن ماشین در نزدیک ترین محل ، آن را در دورترین نقطه ممکن پارک کنید و به جای استفاده از آسانسور از پله استفاده کنید.

۳-تمرینات کششی:

انجام حرکات کششی ساده ، مثل کشش ساق پا ، کشش ران و شانه ها ، پس از حرکات روزانه باعث بالا رفتن ضربان قلب می شود.

۴-پیاده روی کنید:

چه برای انجام کارهای روزانه و یا تنها جهت پیاده روی کردن ، پیاده روی کنید ، چرا که این روش یکی از بهترین راه های بالا بردن ضربان قلب است. حتی نیازی نیست که با سرعت بالا راه برید تنها لازم است با سرعت عادی پیاده روی کنید ، این کار ضربان قلب را بالا برده و به سلامت بدن کمک می کند.

۵-رابطه ی جنسی:

شاید عجیب باشد اما رابطه ی جنسی یکی از بهترین روش ها برای بالا بردن ضربان قلب است ، چرا که رابطه جنسی همراه با عشقبازی قادر است ضربان قلب را تا ۳۰بار در دقیقه بالا برده و ۱۰۰کالری بسوزاند.

۶-یوگا و تای-چی:

اگر قادر به انجام میزان استاندارد تمرینات ورشی نیستید ، انجام یوگا و تای-چی گزینه ی مناسبی می باشد ، چرا که علاوه بر بالا بردن ضربان قلب موجب برطرف شدن مشکلات وزن ، عضلات و مفاصل می شود.

۱-آهسته بدوید:

دویدن آهسته (آهسته اما با حالت و فرم دویدن (Jogging)جاگ) راه بسیار خوبی برای بالا بردن ضربان قلب است ، اما حتما پیش از این کار تمرینات جزئی جهت گرم کردن انجام بدید چرا که اگر در وحله یاول ورزش های سنگین را شروع کنید ، این کار موجب آسیب دیدن عضلات می شود.

۲-پیاده روی کوهستانی:

این کار نه تنها در بالا بردن ضربان قلب تاثیر دارد ، بلکه باعث قرار گرفتن فرد در طبیعت و لذت بردن از آن می شود. برای این کار می توانید به طبیعت محل زندگی خود یا حتی اطراف شهر مراجعه کنید چرا که تنها چیزی که نیاز دارید مسیری با سطحی شیب دار است.

۳-شنا کنید:

شنا کردن یکی از بهترین تمرینات ورزشی است ، چرا که در این روش ضربه و آسیبی به استخوان وارد نمی شود. همچنین اگر دچار اضافه وزن هستید شنا بهترین گزینه است ، چرا که وزن بدن در آب تقسیم شده و بدون وارد شدن فشاری به بدن ، قادر به انجام فعالیت هستید.

۴-دوچرخه سواری:

دوچرخه سواری در محلی نزدیک به محل زندگی و یا مکان های مخصوص و یا برای انجام فعالیت های روزانه مثل رفتن به محل کار تاثیر مفیدی خواهد داشت. برای ایجاد تاثیری جزئی بر سطوح صاف و برای تاثیر در مسیرهای کوهستانی دوچرخه سواری کنید.

۵-طناب زدن:

شاید طناب زدن کاری کودکانه به نظر برسد اما این کار تاثیر فوق العاده ای دارد. با دشوار شدن تنفس ، ضربان قلب سریع تر از آنچه فکرش را بکنید بالا خواهد رفت. فقط از اندازه بودن طناب اطمینان حاصل کنید ، چرا که طناب بازی کودکان برای افراد بالغ مناسب نمی باشد.

۱-صخره نوردی:

می توانید حتی در فضای بسته و در شرایطی امن و به آسانی و به تنهایی یا با کمک مربی صخره نوردی را امتحان کنید که یکی از بهترین روش ها برای بالا بردن ضربان قلب و تناسب اندام است. البته این ورزش شاید پرهزینه باشد اما کاملا ارزشش را دارد.

۲-دویدن:

از دویدن آهسته شروع کرده و آهسته آهسته سرعت را افزایش بدید. اما اننتخاب مسیر مناسب برای حفظ سرعت و کاهش احتمال آسیب دیدگی ضروری است. این کار ضربان فلب را تا حد زیادی بالا می برد.

۳-شنا:

شاید شنا رفتن در باشگاه کار سخت و دشواری باشد اما این تمرینات در بالا بردن ضربان قلب و تقویت عضلات اساسی بدن نقش بسیاری دارد. اما پیش از انجام آن حتما گرم کنید.

۴-اسکات:

تمرین اسکات به این صورت انجام می شود که ، به صورت ایستاده و با فاصله در زانوها ، به آرامی باسن خود را مثل حالت قرار گرفتن بر روی صندلی ، به سمت پایین بکشید. انجام این تمرین موجب بالا رفتن ضربان قلب ، تقویت عضلات و صاف نشستن می شود.

۵-بورپی:

بورپی یکی از تمرینات روتین اکثر باشگاه ها می باشد. برای انجام بورپی ، بایستید بعد بپرید و به شکم دراز کشیده ، شنا برید و بعد با پرش دوباره به حالت ایستاده برگردید و این حرکت را با سرعتی که می توانید انجام بدید.

سلام ضربان من در حالت عادی ۵۳ در هنگام فعالیت ورزشی تا ۱۵۰هم میرە و در حالت خواب و استراحت حتی تا ۴۱هم میاد. مشکل از کجاست؟

با سلام در بعضی موارد این اتفاق طبیعی است اما باید توسط یک متخصص قلب برای مشکلاتی همچون آریتمی قلبی چک بشوید.

سلام. من مشکل ارتیمی دارم .من درحالت عادی ضربان قلبم زیر ۵۰ هست دکتور گفت عمل بشم ولی من مشکل خاصی ندارم میشه بدون عمل ضربان قلبم بالا ببرم وعمل نکنم. ممنونم

با سلام.خیر

سلام ٢٨ سالمه و دیس ریتمی دارم غالب دیس ریتمی تاکی کاردی تا ١۶٠ بوده اما ١ هفته است برادی کارد شدم ۴٨ اما همچنان در نوسان و تا تاکی کاردی پیش میره ،دکتر بارها رفتم اما میگن چیزی نیست ، این موضوع هم نگران و هم اذیتم میکنه لطفا راهنمایی کنید

با سلام چیزی نیست و لطفا نگران نباشید اما در صورت ادامه این اتفاق حتما به پزشک مراجعه کنید

سلام به نظرم من شما باید هرروز ناشتا آب جوش را همراه لیمو ترش حداقل تا سه لیوان مصرف نموده و همین کار را شب قبل خوابیدن باید ناشتای شب هم ادامه بدهید و حداقل روزی یک ساعت پیاده روی داشته باشید تا به جراحی نیاز نداشته باشید

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

آدرس

Current ye@r *

Leave this field empty

بیماری آندومتریوز در زنان چیست؟، آیا کیست اندومتریوز تخمدان موجب نازایی زنان می شود؟، تشخیص و درمان اندومتریوز در زنان چگونه است؟ اندومتریوز، نوعی

چه چیز های درد پریود را کم می کند؟، علت درد پریود و روش های کاهش آن چیست؟، پریود دردناک

زگیل های تناسلی یکی از شایع ترین انواع عفونت های مقاربتی هستند. تقریبا تمام افرادی که فعالیت جنسی زیادی دارند،

ورزش در یائسگی، به طور مستمر برای خانم های یائسه از موارد ضروری محسوب می شود. ورزش راه اثبات شده

با عرض پوزش ، هیچ برگه ای برای درخواست شما پیدا نشد.شاید اگر جست و جو کنید به نتیجه برسید.

2 روز پیش

4 روز پیش

6 روز پیش

1 هفته پیش

“پارسی طب” یک وبگاه عمومی با موضوع سلامتی و پزشکی است. این وبگاه به شدت به طب سنتی و گیاهی اعتقاد داشته و از این موضوع حمایت میکنند.
ما همواره در تلاشیم که اطلاعات مفیدی در اختیار بینندگان خود قرار داده و اسباب رضایت ایشان را جلب نماییم.

همه چیز درباره بیماری برادیکاردی (کند تپشی)

برادیکاردی یعنی ضربان قلبتان بسیار آهسته باشد. در اکثر افراد قلب بین 6 تا 1 ضربه در دقیقه در زمان استراحت می‌زند. اگر قلبتان کمتر از 6 مرتبه در دقیقه بزند، یعنی تپش قلبتان کندتر از حد نرمال است.

کندتپشی قلب می‌تواند نرمال و سالم بوده و یا نشانه مشکلی در سیستم الکتریکی قلب باشد.

در بعضی افراد، کند بودن ضربان قلب مشکلی به وجود نمی‌آورد و حتی می‌تواند نشان سالم بودن باشد. افراد بزرگسال و ورزشکاران معمولا دارای ضربان قلبی پایین‌تر از 6 ضربه در دقیقه هستند.

اما در افراد دیگر برادیکاردی نشانه مشکلی در سیستم الکتریکی قلب است. به این معنی که ضربان‌ساز طبیعی قلب درست کار نمی‌کند و یا مجراهای الکتریکی قلب دچار اختلال شده‌اند. در اشکال جدی‌تر برادیکاردی، قلب آنقدر کند می‌زند که نمی‌تواند خون کافی برای نیازهای بدن پمپاژ کند. این علائمی در فرد ایجاد کرده که می‌تواند جان او را به خطر بیندازد.

مردان و زنان در سن 65 سال و بالاتر دچار کندتپشی می‌شوند که نیاز به درمان دارد. با بالا رفتن سن، سیستم الکتریکی قلب معمولا به طور نرمال کار نمی‌کند.

برادیکاردی چه علت‌هایی دارد؟

عوامل زیر می‌توانند موجب بروز برادیکاری در فرد شوند:

– تغییرات قلب که در اثر بالا رفتن سن ایجاد می‌شوند.

– بیماری‌هایی که به سیستم الکتریکی قلب آسیب می‌زنند. این بیماری‌ها عبارتند از: بیماری عروق کرونر، حمله قلبی، عفونت‌هایی مثل اندوکاردیت و میوکاردیت.

– وضعیت‌هایی که می‌توانند پالس‌های الکتریکی را در قلب کند کنند. نمونه‌های آن می‌تواند پایین بودن سطح تیروئید (کم‌کاری تیروئید) یا عدم‌توازن الکترولیت‌ها مثل بالا بودن میزان پتاسیم در خون باشد.

– بعضی داروهایی که برای درمان مشکلات قلبی یا فشارخون بالا استفاده می‌شوند مثل بتا-بلاکرها، آنتی‌هیستامین‌ها و دیگوکسین.

برادیکاردی چه نشانه‌هایی دارد؟

بیش از اندازه کند بودن ضربان قلب می‌تواند موجب بروز نشانه‌های زیر شود:

– احساس سرگیجه یا سبکی سر
– احساس تنگی‌نفس و مشکل در ورزش کردن
– احساس خستگی
– درد سینه
– احساس سردرگمی و مشکل در تمرکز
– غش، اگر کند بودن ضربان قلب موجب افت فشار خون شود.

بعضی افراد مبتلا به برادیکاری هیچ علائم و نشانه‌ای را تجربه نمی‌کنند و یا علائمشان آنقدر خفیف است که تصور می‌کنند بخاطر بالا رفتن سن باشد.

با گرفتن نبض می‌توانید سرعت ضربان‌قلب خودتان را اندازه بگیرید. اگر ضربان‌قلبتان کند و یا نظم بود، حتما با پزشکتان در میان بگذارید.

برادیکاردی چطور تشخیص داده می‌شود؟

پزشک برای تشخیص برادیکاردی نبض شما را می‌گیرد. همچنین ممکن است یک معاینه فیزیکی از شما انجام داده، سوالاتی درمورد سوابق سلامتی‌تان بپرسد و یا الکتروکاردیوگرام (EKG یا ECG) برایتان انجام دهد. EKG سیگنال‌های الکتریکی کنترل‌کننده ریتم قلب را اندازه‌گیری می‌کند.

برادیکاردی معمولا به طور ناپیوسته اتفاق می‌افتد، به همین دلیل ممکن است با EKG استاندارد که در مطب پزشک انجام می‌شود، این مشکل تشخیص داده نشود. EKG فقط زمانی می‌تواند برادیکاردی را تشخیص دهد که در زمان انجام آزمایش دچار آن باشید.

ممکن است لازم باشد یک الکتروکاردیوگرام قابل‌حمل با خود داشته باشید. این ابزار سبک هولتر مانیتور هم یده می‌شود. این مانیتور را یک یا چند روز به خود وصل می‌کنید و ریتم قلب شما را در طول روز ثبت می‌کند.

همچنین ممکن است برای تشخیص اینکه مشکل دیگری موجب بروز کند شدن ضربان قلب شما شده است یا نه، از شما آزمایش خون گرفته شود.

برادیکاردی چطور درمان می‌شود؟

اینکه برادیکاردی چطور درمان می‌شود به علت بروز آن بستگی دارد. نوع درمان به علائم آن هم مرتبط است. اگر برادیکاری موجب بروز هیچ علائمی نشده باشد، معمولا مورد درمان قرار نمی‌گیرد.

اگر آسیب به سیستم الکتریکی قلب موجب کند شدن ضربان قلب شما شده باشد، احتمالا لازم خواهد بود که یک ضربان‌ساز داشته باشید. ضربان‌ساز ابزاری است که زیر پوست شما قرار می‌گیرد و به اصلاح ضربان قلبتان کمک می‌کند. افراد بالاتر از 65 سال معمولا دچار برادیکاردی می‌شوند که نیاز به ضربان‌ساز دارد.

اگر مشکل جسمی دیگری مثل کم‌کاری تیروئید یا عدم‌توازن الکترولیت‌ها موجب کند شدن ضربان قلب شده باشد، درمان آن مشکل، برادیکاردی را نیز برطرف خواهد کرد.

اگر مصرف دارویی موجب کند شدن بی‌اندازه ضربان قلب شده باشد، دکتر دوز مصرفی دارو شما را تغییر داده و یا دارویتان را عوض خواهد کرد. اگر نمی‌توانید مصرف آن دارو را قطع کنید، احتمالا به ضربان‌ساز نیاز خواهید داشت.

هدف درمان بالا بردن ضربان قلب تا اندازه‌ای است که بدن خون موردنیاز خود را دریافت کند. اگر برادیکاری حاد مورد درمان قرار نگیرد، می‌تواند موجب بروز مشکلات بسیاری شود. این مشکلات عبارتند از غش و آسیب‌های ناشی از آن و حتی مرگ.

چه اقداماتی را می‌توانید در خانه برای بهبود برادیکاردی انجام دهید؟

برادیکاردی معمولا نتیجه یک مشکل قلبی دیگر است، به همین دلیل انجام اقداماتی برای داشتن سبک‌زندگی سالم‌تر می‌تواند سلامت عمومی شما را بالا ببرد. این اقدامات عبارتند از:

– داشتن یک بره‌غذایی که برای سلامت قلب مفید بوده و سرشار از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، ماهی و لبنیات کم‌چرب باشد.

– داشتن فعالیت بدنی در اکثر یا تمام روزهای هفته. پزشکتان به شما خواهد گفت که چه سطح از فعالیت بدنی برای شما بی‌اشکال و سالم است.

– پایین آوردن وزن در صورت لزوم.

– سیگار نکشیدن.

– کنترل سایر مشکلات جسمانی مثل فشارخون یا کلسترول بالا.

اگر دچار غش، درد سینه یا تنگی‌نفس حاد شدید، حتما به دنبال کمک اضطراری باشید. اگر احساس کردید ضربان‌قلبتان پایین‌تر از حد نرمال است، ممکن است دچار غش شوید و یا احساس تنگی‌نفس شدید داشتید، فورا با پزشکتان تماس بگیرید.

ضربان‌سازها یا پیس‌میکرها

اکثر کسانیکه از دستگاه‌های ضربان‌ساز استفاده می‌کنند، زندگی طبیعی و سالمی را دنبال می‌کنند. ممکن است لازم باشد که از چیزهایی که میدان‌های مغناطیسی یا الکتریکی قوی دارند دوری کنید زیرا عملکرد دستگاه شما را دچار اخلال می‌کنند. اما استفاده از اکثر دستگاه‌ها و تجهیزات الکتریکی خالی از مشکل است.

دکتر دستگاه پیس‌میکر شما را به طور منظم چک خواهد کرد. اگر دچار علائمی شدید که نشان می‌داد دستگاه به خوبی کار نمی‌کند، حتما با پزشکتان تماس بگیرید. این علائم عبارتند از:

– ضربان‌قلبتان خیلی تند یا خیلی کند شد.
– احساس سرگیجه، سبکی سر یا غش داشتید.
– دچار تنگی نفسی شدید که قبلا برایتان پیش نیامده بود و یا رو به وخامت بود. / مردمان


ختنه دردناک دختران+عکس

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.




خانه

موبایل

 

 

تپش قلب، ضربان نظم قلب است که در تمامی سنین در مرد و زن مشاهده می شود. اگر چه تپش قلب برای چند ثانیه است اما مردم آن را با حمله قلبی اشتباه می گیرند. در این مطلب از هلث نیوز به علل، علایم و درمان خانگی آن اشاره شده است.

 

● علل:

▪ اضطراب

▪ یبوست

▪ نفخ

▪ استرس

▪ مصرف بیش از حد سیگار

▪ فعالیت های فیزیکی زیاد

▪ مصرف بیش از حد کافئین

▪ تب

▪ اختلال تیروئید

▪ کم خونی

▪ از دست دادن خون

▪ درد بیش از حد

▪ کمبود اکسیژن

▪ تغییرات هورمونی مربوط به قاعدگی، حاملگی و یائسگی.

▪ مصرف برخی داروهای سرماخوردگی و حساسیت .

▪ فشار به قلب.

 

● علایم:

▪ عرق کردن

▪ غش کردن

▪ سرگیجه

▪ کمبود نفس

▪ ناراحتی و درد در قسمت سینه

▪ عملکرد ضعیف قلب

▪ ضربان تند نبض.

 

● درمان خانگی:

▪ مصرف روزانه آب انگور در کاهش تپش قلب موثر است.

▪ قبل از خواب مخلوطی از یک لیوان آب، نصف لیوان آبلیمو و یک قاشق عسل میل کنید.

▪ مصرف سبزی و میوه را افزایش دهید.

▪ به فعالیت های جسمی روزانه مانند شنا و دوچرخه سواری بپردازید.

▪ از مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین مانند نوشابه، قهوه و چای بپرهیزید.

منبع:aftab.ir


بخوانید تا سالم بمانید

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *