داروهای موثر در تقویت حافظه

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

اختصاصی سایت نیک صالحی

داروهای موثر در تقویت حافظه

مراسم گلدن گلوب سال ۲۰۱۹ برگزار شد ولی برخلاف انتظار بردلی کوپر و لیدی گاگا برندگان اصلی این مراسم نبودند.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

دستكاری در كار مغز همواره فكر دانشمندان و حتی مردم عادی را به خود مشغول كرده است.

از وقتی كه انسان پی به فعالیت پیچیده و توانایی‌های بالای مغز برد، همواره برای رسیدن به قدرت هوشی بالاتر در تلاش بوده است.

میان تلاش دانشمندان، مردم عادی نیز خود را از قافله عقب نگه نداشته‌اند.

بعضی‌ها با مصرف مواد غذایی و به خصوص برخی گیاهان سعی در افزایش حافظه دارند. بعضی دیگر از داروهای مصنوعی برای افزایش حافظه و توانایی مغز استفاده می‌كنند. داروهای موثر در تقویت حافظه

شاید شما هم در شب‌های امتحان از این داروها مصرف كرده باشید یا حداقل كسانی را می‌شناسید كه قبل از امتحان برای تقویت قوای فكری خود دارو مصرف می‌كنند.

یكی از فواید اصلی داروهای محرك (مانند كوكائین، افدرین و آمفتامین‌هایی چون ریتالین)‌ توانایی آنها در افزایش انرژی مغز و تمركز است. آنها تمركز روی كار و درس خواندن را برای مدت طولانی افزایش می‌دهند.

در مطالعه‌ای كه در سال 28 روی 14 نفر انجام شد و در مجله Nature به چاپ رسید، 2 درصد از افراد تحت مطالعه عنوان كرده بودند كه از داروها برای افزایش تمركز و حافظه استفاده می‌كنند. این مطالعه ، سه دارو را مورد بررسی قرار داد: ریتالین، داروی ضدخواب پروویجیل و مهاركننده‌های گیرنده بتا كه هم برای درمان ناراحتی‌های قلبی استفاده می‌شوند و هم اثر ضداضطراب دارند.

ریتالین دارویی است كه برای درمان بیش‌فعالی در كودكان استفاده می‌شود، اما افراد سالم از آن برای افزایش تمركز و دقت استفاده می‌كنند.

این افراد دوست دارند، به جای تلاش برای درس خواندن، با مصرف قرص، راحت‌تر درس بخوانند. دانشمندان همواره در مورد استفاده ی غیرپزشكی از این داروها هشدار می‌دهند و عنوان می‌كنند كه عوارض جانبی داروهای افزایش حافظه، آنقدر مهم است كه نباید بدون دلیل از آنها استفاده كرد.

ریتالین و سایر داروهای محركی چون متادات، استراترا و برای درمان اختلال كمبود توجه در كودكان مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما این داروها توسط 15 تا 3 درصد دانشجویان دانشگاه برای پیشرفت تحصیلی مورد استفاده قرار می‌گیرند كه البته همه این داروهای محرك می‌توانند موجب واكنش‌های روانی مثل توهم، جنون، سوءظن و فقدان بصیرت (پارانویا)‌، هذیان و افكار آشفته شوند.

در مارس 26،FDA  (اداره غذا و دارو) دریافت كه 6 درصد از کودکان بعد از مصرف این داروها دچار واكنش‌های روانی به صورت توهم‌های بینایی و حسی (احساس حركت حشره، مار و كرم روی بدن) می‌شوند.

پروویجیل به اندازه ریتالین شناخته شده نیست و گزارش‌های كمی مبنی بر وابستگی به آن منتشر شده است. این دارو موجب بیدار ماندن شخص می‌شود و برای درمان اختلالات خواب مورد استفاده قرار می‌گیرد. از عوارض این دارو می‌توان به سردرد، گیجی، آبریزش بینی، تهوع و لرزش اشاره كرد. همچنین این دارو موجب تغییرات فشار خون و اختلال در ریتم قلب می‌شود. بنابراین نباید در افرادی كه ناراحتی قلبی دارند، مورد استفاده قرار گیرد.

 استفاده از داروهای تقویت‌كننده حافظه برای مدت طولانی، موجب تضعیف توانایی شخص در به فراموشی سپردن خاطرات ناگوار می‌شود و به دنبال آن شخص دچار آزارهای روحی ناشی از حوادث ناگوار زندگی خواهد شد كه در بعضی موارد موجب ابتلای شخص به بیماری‌های روانی مانند اختلال اضطراب پس از حادثه‌ و می‌شود.

ریتالین كه بیش از سایر داروها مورد استفاده قرار می‌گیرد، نیز بدون عارضه نمی‌باشد. سرگیجه، لرزش، تاری دید، تغییرات فشار خون، بی‌اشتهایی، خشكی دهان، تپش قلب و همگی از عوارض ریتالین هستند كه می‌توانند اشخاص را بر خلاف هدفشان، از فعالیت بازدارند.

مطالعات اندكی روی این مساله كه آیا داروهای افزایش تمركز، واقعا موجب افزایش قدرت ذهنی افراد سالم می‌شوند یا خیر، صورت گرفته است.

مطالعه‌ای در سال 23 نشان داد كه پروویجیل اثرات مثبتی در حد آزمایشگاهی داشته است. در این مطالعه كه روی 6 نفر انجام شد، نشان داده شد كه این دارو موجب افزایش فعالیت در بعضی تست‌های شناختی مانند حافظه و طرح‌ریزی‌های سه‌بعدی می‌شود. افرادی كه پروویجیل استفاده می‌كردند، احساس تمركز بیشتری داشتند.

مطالعات روی دانشجویان موجب نتایج نگران‌كننده‌ای شده است.  مطالعه‌ای كه در سال 23 روی دانشجویان سال اول یكی از دانشگاه‌های بزرگ آمریكا انجام شد، نشان داد كه 5/13 درصد آنها حداقل یك بار برای دلایل غیرپزشكی از داروهای تقویت‌كننده حافظه استفاده كرده‌اند. در بعضی دیگر از مطالعات نشان داده شده است دانش‌آموزانی كه از دارو استفاده می‌كنند، حتی نمره‌های پایین‌تری نسبت به همكلاسان خود كسب می‌كنند. آنها فكر می‌كنند این داروها هوش آنها را می‌كند و به عنوان یك میانبر برای رسیدن به مدارج بالاتر تحصیلی از آنها استفاده می‌كنند، ولی واقعا این طور نیست.

در ضمن مردم فكر می‌كنند كه عوارض این داروها خیلی هم جدی نیست، ولی باید بدانید كه این تصور هم اشتباه است. مصرف كوكائین گاهی اوقات با پارگی عروق بزرگ همراه می‌باشد. همچنین باید بدانید كه كوكائین و آمفتامین‌ها (مانند ریتالین)‌ با ایجاد التهاب در عروق مغز، خطر سكته مغزی را افزایش می‌دهند.

همچنین یك مطالعه كه در سال 25 به انجام رسید، نشان داد كه ریتالین می‌تواند اثرات مخربی روی DNA داشته باشد.

دانشمندان توصیه می کنند:

* از آنجا كه داروهای محرك با افزایش كاتكول آمین‌هایی مانند دوپامین بر مغز اثر می‌كنند و ورزش‌های هوازی (مثل شنا، پیاده روی، دوچرخه سواری) نیز با اثر بر نوراپی‌نفرین، دوپامین و اپی‌نفرین می‌توانند اثرات این داروها را تقلید كنند.

بنابراین به جای استفاده از دارو، به ورزش روی آورید كه همان اثرات را بدون عوارض دارد.

*به مقدار كافی ماهی یا روغن ماهی كه سرشار از چربی امگا 3 می‌باشد و برای تقویت حافظه مفید است، را مصرف كنید.

* از همه مهم‌تر تنبلی را كنار بگذارید.

دكتر امیر شیروانی – جام جم

داروی هوش اعتیادآور است

راه های تقویت حافظه

شش روش برای ایجاد مغز هوشیار

غذاهای تقویت كننده حافظه (1) و (2)

میوه های افزایش دهنده ی هوش و حافظه(1) و (2)

چند تمرین برای تقویت حافظه

تاثیر غذا بر حافظه

نقش لسیتین در مبارزه با فراموشی وتقویت حافظه

راهکارهای افزایش هوش و غلبه بر فراموشی

تاثیر نماز بر حافظه و تمركز حواس

چگونه اطلاعات در مغز ذخیره می ‌شود؟

مسمومیت دارویى

1دستور برای مصرف دارو

آنچه درباره داروها باید بدانیم (1) و (2)

داروهای موثر در تقویت حافظه

نكاتی پیرامون داروها

بخش تغذیه و سلامت تبیان

 

قرص تقویت حافظه جینکو قرص تقویت حافظه کوتاه مدت قرص تقویت حافظه ریتالین قرص تقویت حافظه در مورد تقویت حافظه می توان از مواد افزایش دهنده حافظه می توان کولین ( ماده ای که به طور طبیعی در بسیاری از غذاهای چرب وجود دارد ) برد که موجب افزایش حافظه می شود


 


 


 

داروهای موثر در تقویت حافظه


مصارف درمانی قرص گیاهی ممورکس:


 

ممورکس در تقویت قوای ادراکی، حافظه، یادگیری و عملکرد مغزی بسیار موثر است

ممورکس موثر جهت پیشگیری از بیماری آلزایمر می باشد

ممورکس در درمان ناتوانی جنسی در آقایان موثر است


موثر جهت درمان افسردگی


ممورکس دارای خاصیت آنتی‌‎اکسیدانی

و همچنین ممورکس در درمان سرگیجه و اختلالات شنوایی موثر می باشد


 


مقدار و روش مصرف قرص گیاهی ممورکس:

برای درمان کاهش خونرسانی به بافت مغز: روزی 3 بار، هر بار 2-1 قرص گیاهی ممورکس، به مدت 3 هفته.

برای درمان اختلالات شریان های محیطی و قلبی: روزی 3 بار، هر بار 1 قرص گیاهی ممورکس، به مدت 3 هفته.

برای درمان سرگیجه و سردرد ناشی از اختلالات عروق: روزی 3 بار، هر بار 1 قرص گیاهی ممورکس، به مدت 6 هفته.


 


 


قرص تقویت حافظه ستیل L- کارنیتین چیست؟


 

استیل L- کارنیتین یک مکمل طبیعی مشتق شده است که از اسید آمینه ال-کارنیتین است که یک مکمل های ورزشی محبوب ساخته شده است. استیل L- کارنیتین، همچنین به عنوان شناخته شده ALCAR، در آزمایش های بالینی نشان داده شده که مزایای قابل توجهی به سلامت مغز. این می تواند کمک بهبود سطح انرژی روانی، در حالی که همچنین کاهش زوال شناختی وابسته به سن. این مکمل قادر به نفوذ در سد خونی مغزی، که اجازه می دهد تا آن را به ارائه مواد مغذی مفید به طور مستقیم به مغز است.


 

برخی از مزایای کلیدی استیل L- کارنیتین عبارتند از:


 


بهبود سطح انرژی روانی


را کاهش می دهد زوال شناختی مرتبط با سن


مانع از آسیب سلول


باعث بهبود هوشیاری


جلوگیری از خستگی روانی


افزایش تولید انرژی میتوکندری


بهبود تمرکز


فراهم می کند حفاظت از آنتی اکسیدان


ممکن است کمک به بهبود گردش


 


 


 

داروهای موثر در تقویت حافظه

کولین یک ریز مغذی ها مشترک است که به طور طبیعی در برخی مواد غذایی که حاوی چربی های خاصی یافت می شود. کولین است به لحاظ ساختاری و کارکردی مشابه ویتامین های ب، و آن را ارائه می دهد بسیاری از مزایای مشابه است. در درجه اول، کولین برای رشد مغز مهم است، حمایت از عملکرد مغز، و تنظیم سوخت و ساز انرژی. کولین یکی از بهترین مکمل برای قدرت مغز است.


 


قرص تقویت حافظه ریتالین


 

متیل فنیدیت” با تجاری “ریتالین” توسط کمپانی داروسازی “نوارتین” در سال 1954 به بازار دارویی دنیا عرضه شد. در ابتدا قرار بود این دارو برای درمان افسردگی، خواب آلودگی در طول روز و سندرم خستگی مزمن استفاده شود اما به تدریج با پیشرفت علم و تجربه های گوناگون مشخص شد می توان از این دارو در درمان کودکانی که دچار اختلال بیش فعالی و کم توجهی هستند (ADHD) نیز استفاده کرد. قرص “ریتالین” خواصی شبیه آمفتامین (قرص مشهور اکستازی) دارد و دانشجویان کالجهای آمریکا و استرالیا به دلیل تأثیر آن در درمان خواب آلودگی در طول روز، برای درس خواندن و یا مهمانی های شبانه شان چند عدد از این قرصها را مصرف می کردند.


 

در سالهای اخیر مصرف خودسرانه این دارو در کشورها رو به افزایش گذاشت و گزارشهای متعددی وجود دارد که برخی از افراد برای بیدار ماندن در شبهای امتحان از قرص های ریتالین استفاده می کنند تا بتوانند چندین ساعت متوالی بیدار مانده و به شکل غیر معمولی تمرکز خود را در مدت طولانی حفظ کنند. مصرف کنندگان تصور می کنند ریتالین بی خطر است در حالی که عوارض مصرف خودسرانه این قرص ها می تواند در حد مواد دیگر نظیر کوکایین و آمفتامین باشد و پزشکان و روانپزشکان با صراحت اعلام می کنند ترک کردن داروهای محرک آمفتامینی نظیر ریتالین و اکستازی، بسیار سخت تر و پیچیده تر از سایر مواد مخدر است.


 


 


اثرات قرص تقویت حافظه جینکو


 

مصرف عصاره‌ی جینکو به عنوان کاهش استرس و دلهره موثر بوده است.


 


در افزایش حافظه موثر است.


 

تحریک گردش خون عمومی به خصوص در افراد مبتلا به آسم را باعث می‌شود.


 

خاصیت آنتی اکسیدان و محافظت از اعصاب را دارا است.


 

تاثیر درمانی مثبتی در حالات جنون (حالاتی شبیه به آلزایمر) دارد.


 

در تحقیقات اخیر بسیاری از دلایل اثرات بالا به اثبات رسیده است از جمله این که عصاره‌ی جینکو در سلول‌ها، بهره‌وری گلوکز و اکسیژن را زیاد می‌کند و در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد نقش مهمی دارد. هم چنین از نظر بالا بردن استقامت جدار سلول‌ها دارای اثرات مثبت است.


 

افزون بر این ثابت شده که میزان اسیدهای چرب اشباع نشده‌ی اعصاب از دیگر اعضای بدن بیش‌تر بوده و به همین دلیل نیز در معرض تخریب به وسیله‌ی رادیکال‌های آزاد قرار می‌گیرند؛ لذا علت محافظت عصبی جینکو به دلیل اثرات خنثی کننده‌ی رادیکال‌های آزاد، روشن می‌شود. از اثرات دیگر جینکو ضد تجمع پلاکت‌هاست که به علت اثر مستقیم بر روی جدار سلول‌ها و اثر آنتی‌اکسیدانی آن است. هم چنین در این ارتباط باعث افزایش سنتزپروستاسیکلین و سنتز ماده ی 2PAF می‌شود.


 


 


اثرات قرص تقویت حافظه جینکو


 

آزمایش های آزمایشگاه نشان داده اند چگونه جینسنگ شش ساله  برای اختلال حافظه موثر است. در میان موش های آزمایشی داده شده دوز عصاره جین سنگ، پیشرفت های قابل توجه در انجام وظایف پیچ و خم آب به نمایش گذاشته شد و جینسنگ برای فعال فعالیت انتقال دهنده عصبی است که ترویج تقویت حافظه نشان داده شدو اثرات آن توسط وزارت بهداشت آمریکا FDA اثبات شده است. جینسینگ در بین گیاهان دارویی بیشترین نقش را در تقویت حافظه ایفا می کند .


 


 


 


 

قرص تقویت حافظه جینسینگ,قرص تقویت حافظه چیست,قرص تقویت حافظه برای کودکان

قرص تقویت حافظه جینسینگ,قرص تقویت حافظه چیست,قرص تقویت حافظه برای کودکان

قرص تقویت حافظه جینسینگ,قرص تقویت حافظه چیست,قرص تقویت حافظه برای کودکان

قرص تقویت حافظه جینسینگ,قرص تقویت حافظه چیست,قرص تقویت حافظه برای کودکان


 


 


 

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *