خوردن موز در دوران بارداری مضر است

در طول بارداری موز یک منبع غنی از پتاسیم و کلسیم است که مصرف آن بسیار حائز اهمیت است و مصرف آن در طول بارداری کمک زیادی به سلامت مادر و جنین می کند. ما در این مقاله از نشریه آرگا از خواص موز در بارداری گفته ایم.

موز یکی از میوه های پر خاصیت موجود در طبیعت است که سرشار از مواد معدنی می باشد و در راه های مختلف و شیوه های متفاوت از آن استفاده و مصرف می شود. ما در ادامه این مطلب از خواص موز در بارداری نوشته ایم. همراهمان باشید.

دوران بارداری یک دوره حساس و در عین حال زیباست که نیاز به مراقبت های پزشکی و غذایی فراوانی در آن برای حفظ سلامت مادر و جنین می باشد. اینکه ما قبل از مصرف هر ماده غذایی خواص آن را بشناسیم یک مزیت مثبت در این دوران به شمار می آید. پس همگام با ما در این مقاله به مطالعه خواص موز در بارداری بپردازید:

خوردن موز در دوران بارداری مضر است

از همین حالا در بره غذایی خود جا برای صرف روزانه یک عدد موز باز کنید و از این میوه خوشمزه و خواص بی نظیر آن بهره مند شوید تا به شما در تولد یک نوزاد سالم کمک کند.

منبع : آرگا



روغن خراطین، جادوی جذابیت!


یک ایده شیک، انتخاب شاه گیوه پاشنه بلند با زیره و‌ پاشنه چرم



با بهترین مراکز خرید پاتایا آشنا شوید


غار نیاح مالزی شاهدی برای زندگی 4 هزار ساله انسان ها!



قبل از خانه تکانی و نظافت عید نوروز بخوانید



با انواع رنگ موی عید نوروز 98 آشنا شوید

نشانی شما منتشر نخواهد شد.



مصرف موز در بارداری و شیردهی:

– موز از سقط جنین جلوگیری می‌کند. خانمهایی که بچه سقط می‌کنند موز بخورند.

– موز در خانم‌های باردار سوزش معده و تهوع‌ صبحگاهی را رفع می‌کند.

– موز حاوی پتاسیم بوده و به مبارزه با خستگی در دوران بارداری و کسب سریع انرژی کمک می کند.

خوردن موز در دوران بارداری مضر است

– علیرغم جستجوی فراوان برای پیدا کردن سرنخی در مورد ارتباط مصرف موز در بارداری و افزایش خطر ابتلای جنین به بیماری یرقان(زردی)، به نظر می رسد با توجه به منابع انگلیسی زبان موجود چنین چیزی صحت نداشته باشد. البته برخی منابع مصرف موز توسط زنانی که نوزادان آنها دارای یرقان هستند را در دوران شیردهی ممنوع اعلام کرده اند.

– موز به دلیل پتاسیم بالایی که دارد به بهبودی سریع در دوران نقاهت کمک شایانی می‌کند.  

– فواید موز در کاهش وزن بعد از زایمان: به دلیل جذب سریع قند موز، این میوه دارای شاخص گلیسمی بالایی است. افرادی که تمایل به کنترل وزن دارند، نباید از موز رسیده استفاده کنند. موزهایی که به رنگ زرد هستند دارای شاخص گلیسمی متوسطی می باشند. (این شاخص نشان می دهد به ازای مقدار مشخصی از یک ماده غذایی مقدار قند خون چقدر بالا می رود و این شاخص نسبت به گلوکز که دارای شاخص گلیسمی ۱۰۰ است سنجیده می شود.)

– مقابله با افزایش فشار خون: موز دارای مقدار زیادی پتاسیم و مقار کمی سدیم است، که به همین سبب مصرف روزانه آن باعث کاهش فشار خون و همچنین مقابله با افزایش سدیم خون پس از مصرف غذاهایی شور می شود.

– بهبود عملکرد جهاز هاضمه: موز دارای الیاف قابل ذوب شدن و غیر قابل ذوب است، که این الیاف به تنظیم هضم غذا کمک می کند.

– تقویت گردش خون: مصرف هر روز این میوه باعث می شود بدن 4 گرم الیاف اضافی را کسب کند که باعث کاهش خطر ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلب می شود.

– سلول سازی: موز 2 درصد نیاز انسان به ویتامین “بی 6” را تامین می نماید که باعث تشکیل هورمون انسولین ضروری برای کنترل قند خون و اسید آمینه ضروری برای سلول سازی می شود.

– مقابله با کم خونی: موز سرشار از آهن است که باعث تولید هموگلوبین در گلبول های قرمز و مقابله با کم خونی می شود.

– بهبود وضعیت جسمانی: این میوه دارای 27 میلیگرم منیزیوم است که باعث بهبود وضعیت جسمانی به ویژه خوب راحت می شود چون کمبود منیزیوم از دلایل تشنج و افسردگی است. 


مصرف موز در کودکان و نوجوانان:

موز یک غذای کامل است حتی برای کودکان. به خاطر وجود فسفر در موز برای هوش و حافظه کودکان و نوجوانان بسیار مفید است. موز سطح هوشیاری دانش‌آموزان را بالاتر برده و به فرایند یادگیری آن‌ها کمک می‌کند. 

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید


لطفاً روی بخش مورد نظر کلیک کنید

 دنیای زنانه، آشپزی، نوزاد و کودک، ناباروری، بارداری، زایمان، تغذیه و پرسش و پاسخ 

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *