خواص خیار در دوران بارداری




خانه

موبایل

 پوست خیار غنی از فیبر است. بنابراین باعث رفع یبوست در بارداری می شود

خواص خیار در دوران بارداری

  

خیار غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین آ، ث و کاروتن بتا می باشد. این آنتی اکسیدان ها ایمنی بدن را افزایش میدهند و به از بین بردن عفونت ها کمک می کنند.پیش از مصرف خیار در دوران بارداری به این نکته توجه کنید که خیار باعث واکنش های آلرژیک می شود. بنابراین پیش از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.مزایای مصرف خیار در دوران بارداریخیار کم کالری است و باعث افزایش وزن نمی شود.

مقدار زیادی آب در خیار وجود دارد که از کم آب شدن بدن در طول بارداری جلوگیری می کند.

 پوست خیار غنی از فیبر است. بنابراین باعث رفع یبوست در بارداری می شود.

خیار غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین آ، ث و کاروتن بتا می باشد. این آنتی اکسیدان ها ایمنی بدن را افزایش میدهند و به از بین بردن عفونت ها کمک می کنند.

ویتامین ک نقش مهمی در قوی شدن استخوان ها دارد.

خیار غنی از ویتامین ث، ب یک، ب دو، ب سه، فولیک اسید، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است که برای رشد جنین مناسب می باشند.

خیار حاوی ویتامین ب است که باعث بهتر شدن حالت روحی می شود. هنگامی که حال روحی مادر خوب است جنین نیز بهتر رشد می کند.

باید در طول بارداری الاستیسیته پوست افزایش یابد. کولاژن موجود در خیار باعث افزایش الاستیسیته می شود.

خیار قند خون را پایین نگه می دارد. سدیم و مواد معدنی موجود در خیار به تنظیم فشار خون نیز کمک می کنند.

خیار حاوی ویتامین ب است که باعث بهتر شدن حالت روحی در بارداری می شود

 خطرات مصرف خیار در دوران بارداریمصرف خیار باعث افزایش گازهای روده و هضم نادرست غذا می شود.احتمال واکنش های آلرژیک مانندخارش و تورم وجود دارد.احتمال تکرر ادرار در بارداری وجود دارد.می توانید پیش از مصرف خیار با پزشک مشورت کنید.انتخاب غذای مناسب در طول بارداری بسیار مهم است. زیرا بر فرایند رشد جنین تاثیر می گذارد.منبع:ooma.ir

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

 تومان

4 4 85 935

برای کاهش وزن خیار گزینه ای عالی است. به خصوص وقتی تصمیم به بارداری می گیرید، به دلیل اینکه خیار سرشار از آب است سبب افزایش باروری و میزان تخمک گذاری در زنان می شود.

به طور کلی، خیار دارای واکنش آلرژیک به خصوص در زنان است و مصرف آن در دوران بارداری خیلی امن نیست. اگر دچار مشکلاتی مانند کولیت، ورم معده، هپاتیت، نفریت مزمن (بیماری کلیوی)، پيلونفريت (التهاب لگن و کلیه) هستید بهتر است که اصلا خیار مصرف نکنید.

اگرچه خیار خیلی برای بارداری مناسب نیست اما لیستی از مزایای سلامتی عمومی آن را توضیح می دهیم تا در دوران بارداری بتوانید بهترین تصمیم را درباره آن بگیرید.

خواص خیار در دوران بارداری

هر نصف فنجان خیار با پوست، حدود 8 کالری دارد و این خیلی کم است.  مصرف خیار به شما نگرانی ای بابت چاقی نمی دهد.

ویتامین کا برای سلامت و تحکیم استخوان ها ضروری است. همچنین خیار به دلیل دارای بودن ویتامین B ، آهن، فولیک اسید و منگنز؛ فوایدی برای قلب و مغز دارد.

ما درباره آب فروانی که در خیار وجود دارد صحبت کردیم. شما با خوردن آن دیگر نگران کم آبی بدن تان نمی شوید.

اگر در سه ماهه اول بارداری هستید، توصیه می کنیم خیار مصرف کنید تا کلاژن پوست تان افزایش یابد.

خیار ادرار آور هستند به همین دلیل از تورم بدن جلوگیری می کنند.

ویتامین های B موجود در خیار سبب می شود تا احساس خوبی به شما دست دهد که برای مغز نیز مفید است و سبب بهبود خلق و خوی شما می شوند.

خیار با داشتن ویتامین B3، B2، B1، C، اسید فولیک، زینک، پتاسیم، منیزیم و آهن؛ برای رشد جنین و جلوگیری از اختلالات رشد مناسب است.

خیار دارای فیبر بالا است. اگر در دوران بارداری دچار یبوست نشوید، از ابتلا به بواسیر در دوران بارداری در امان می مانید.

به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان ها، خیار سبب افزایش ایمنی بدن می شود و از عفونت ها جلوگیری می کند.

اگر دچار دیابت بارداری هستید، می توانید از خیار به منظور تنظیم فشار و قند خون استفاده کنید.

این عوارض ممکن است در برخی از افراد رخ دهد.

این یکی از مشکلات شایع ناشی از خیار خوردن در بارداری است. همچنین ممکن است دچار سوء هاضمه یا خارش های پوستی شوید.

در سه ماهه اول بارداری؛ دفع ادرار به صورت عادی زیاد است؛ ممکن است خوردن خیار این نیاز به دستشویی را و آزار دهنده کند.

اگر شما به خیار حساسیت داشته باشید، احتمال تورم و خارش های پوستی می شود.

خیار دارای برخی سموم است که دچار تلخ شدن آنها می شود، اگر مقادیر زیادی مصرف شود می تواند تهدیدی برای زندگی باشد. اگر متوجه تلخی خیار شدید، اصلا آن را نخورید.

مصرف بیش از حد خیار سبب افزایش سطح پتاسیم می شود و موجب درد شکم و نفخ می شود، حتی می تواند بر کلیه های شما نیز اثر گذار باشد.

 

برای خرید بذر  و فروش بذر می توانید از این لینک استفاده کنید.

در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید بذر میتوانید با شماره 9358544 تماس بگیرید.

اطمینان حاصل کنید که اطلاعات مورد نیاز (*) که نمایش داده شده را وارد کرده‌اید. کد HTML مجاز نیست

ثبت رایگان و آسان!

انجام برخی کارها در رابطه زناشویی سم است و باعث کمرنگ شدن عشق و محبت بین زوجین می شود که باید از انجام دادن آنها خوداری نمود

امروزه با وجود دستگاه های پیشرفته سونوگرافی و تشخیص جنسیت جنین دیگر کمتر کسی به سراغ روش های خانگی می رود

خواص خیار در دوران بارداری

بیماری های آمیزشی در زنان از مردان رخ میدهد و زنانی که رابطه جنسی بیشتری دارند مستعدتر هستند

شیردهی برای مادران می تواند از ابتلا به سرطان سینه و برخی بیماری های دیگر پیشگیری کند

اگر شما و همسرتان فکر می کنید دچار دلزدگی و سردی رابطه شده اید بهتر است دنبال دلیل اصلی این امر باشید

انجام فعالیت های مشارکتی با یکدیگر و گذراندن وقت بیشتری در کنار هم باعث افزایش میل جنسی خواهد شد

یکی از مهمترین نکاتی که قبل از اقدام به بارداری باید به آنها توجه کرد عفونت دستگاه تناسلی مادر است

از قدیم می گفتند پول خوشبختی نمی آورد ولی این روزها می بینیم که با پول همه کار می شود کرد. شاید خوشبختی نیاورد ولی نبودش باعث سختی و مشکلات زیادی خواهد شد

اختصاصی سایت نیک صالحی

با برخی از مفیدترین و موثرترین مواد غذایی شادی آور و برای مبارزه با افسردگی آشنا شوید.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .


رابطه خوردن زیاد خیار و پسر بودن جنین؟!

 ماه دوم بارداری هستم خیلی زیاد علاقه به خوردن خیار پیدا کردم. آیا می تونه نشان دهنده پسر بودن جنین باشه؟ خوردن زیاد خیار در بارداری نشان دهنده جنسیت جنین هست؟؟؟


پاسخ مشاور نی نی نما:

خیر- به لحاظ علمی ویار به خوردن خیار در بارداری نمی تواند نشان دهنده جنسیت خاصی باشد. مصرف زیاد خیار می تواند سوء هاضمه و نفخ ایجاد کند. بهتر است در مصرف آن تعادل را رعایت کنید.


فواید خوردن خیار در بارداری

خواص خیار در دوران بارداری

خیار یک خوردنی آبدار و کم کالری، حاوی پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن، روی، فیبر، بتا کاروتن، ویتامین C، ویتامین A، انواع ویتامین های B و اسیدفولیک است.

خانم ها در دوران بارداری نیاز دارند که همه ویتامین های مورد نیاز بدن خود را تامین کنند، این امر با خوردن مواد غذایی سالم امکان پذیر است. خیار، میوه ای کم کالری بوده، و نیز حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز، کلسیم و سلولز است. همچنین خواص خیار به توسعه جنین در رحم مادر، افزایش ایمنی بدن، حفظ فشار خون مناسب و افزایش استحکام استخوان مادر باردار کمک شایانی می کند. بنابراین به عنوان یک خوراکی مفید در بارداری می تواند مصرف شود، در عین حال مضراتی دارد که نباید آن را نادیده گرفت. 

خیار از بروز کم آبی و تشنگی در دوران بارداری پیشگیری می کند : از آنجا که کم بودن میزان آب دریافتی بدن می تواند موجب کم آبی بدن و در نتیجه باعث بروز خستگی، لرز و گرفتگی عضلات شود، لذا مصرف خیار به دلیل دارا بودن حجم زیاد آب (۹۵%) ، مانع از بروز کم آبی در دوران بارداری می شود.

بهبود گوارش و پیشگیری از یبوست : آب و فیبر، دو عنصر مهم موجود در خیار هستند که با از بین بردن سموم موجود در سیستم گوارش به هضم آسان غذا کمک می کنند، همچنین مصرف منظم خیار با پوست در بارداری، احتمال بروز یبوست در بارداری را کاهش می دهد.

مصرف خیار و افزایش استحکام استخوان ها : ویتامین K نقش مهمی در افزایش استحکام استخوان ها دارد، در نتیجه با افزایش تراکم استخوانی و بهبود تعادل کلسیم، احتمال شکستگی را کاهش می دهد. از آنجا که بدن انسان در هنگام ساخت و ترمیم استخوان به ویتامین K نیاز دارد و این موضوع در مورد زنان اهمیت بیشتری پیدا می کند، بنابراین مصرف خیار در دوران بارداری در افزایش استحکام استخوان ها می تواند مفید باشد.

آنتی اکسیدان موجود در خیار : خیار غنی از انواع آنتی اکسیدان است، برخی از این آنتی اکسیدان ها نظیر ویتامین های A، ویتامین C، بتا کاروتن، لوتئین و زیگزانتین ایمنی بدن را افزایش داده و به از بین بردن عفونت ها کمک می کند.

مضرات مصرف خیار در دوره بارداری
  – خیار ماده ای ادرار آور است، بنابراین خوردن آن احتمال تکرر ادرار در بارداری را افزایش می دهد.
  – مصرف بیش از حد خیار باعث تجمع گاز های روده و در نتیجه هضم نادرست غذا می شود.
  – خوردن خیار در هنگام بارداری ممکن است موجب بروز واکنش های آلرژیک مثل خارش، تورم و شود.

 هوس غذایی یکی از شناخته شده ترین و قابل پیش بینی ترین علایم بارداری است. تغییرات هورمونی می توانند موجب تغییر ذائقه و بو شده و علاقه به یک غذای خاص یا گاهی اوقات غیرمعمول را توضیح دهد.

نوعی احساس کمبود غذایی موقت به دلیل نیاز بالای غذایی بچه هم می تواند یک احتمال دیگر باشد. عدم وجود یک سری مواد غذایی ممکن است بدن را به نیاز بالای مصرف غذاهای بسیار مقوی ازنظر غذایی ترغیب کند.

خوردن غذا در عین حال به احساسات و عواطف زنان هم مرتبط می شود. در دوران بارداری ممکن است یک خانم آگاهانه یا به طور ناخودآگاه در پی واکنش به یک سری نیازهای احساسی هوس غذاهای متفاوتی بکند. در بعضی موارد هوس های او را به جنسیت بچه اش هم ربط می دهند.

کمبود مواد غذایی
بعضی از خانم های باردار در این دوره ویارهایی برای چیزهایی که غذا نیستند نظیر گچ، خاک و مواد شوینده لباس یا غیره پیدا می کنند. ویار نوعی اختلال در غذا خوردن اجباری است که افراد را به هوس کردن چیزهایی که لزوما برای خوردن نیستند، وادار می کند. بهترین توضیح برای ویار تلاش بدن برای جذب ویتامین ها و مواد معدنی است که ممکن است در رژیم غذایی او کم بوده و اصلا وجود ندارند. این تمایلات همچنین به کمبودهای غذایی هم ربط داده می شود. به طور مثال هوس بستنی یا مواد شوینده لباس می تواند به کمبود آهن در بدن و هوس شکلات کردن می تواند به کمبود منیزیم و گچ و خاک به کمبود اسیدهای چرب مهم در بدن ربط پیدا کند و هوس های طبیعی تر نظیر گوشت قرمز می تواند به کمبود پروتئین یا هوس هلو کردن به کمبود کاروتن ربط دارند. در موارد وقتی ویتامین های مورد نیاز مصرف می شود، این علائم ویار حل می شوند.

دختر است
خیلی ها می گویند که هوس های غیرطبیعی در دوران بارداری در واقع ربط به جنسیت بچه دارند. به عنوان مثال اگر یک خانم باردار در ابتدا هوس چیزهای شیرین نظیر شکلات و آب نبات یا محصولات لبنیاتی به خصوص شیر بکند، می گویند که او صاحب فرزند دختر می شود. اما متاسفانه هیچ مدرکی برای اثبات و حمایت این فرضیه وجود ندارد. بنابراین حتی اگر در کل دوران بارداری خود هوس کیک شکلاتی کرده اید، هنوز احتمال اینکه صاحب فرزند پسر شوید زیاد است.

پسر است
در اینجا برخی از ویارهای غذایی در هنگام بارداری جنین پسر ذکر شده است. این لیست به شما کمک می کند جنسیت جنین را حدس بزنید:

علاقه به غذاهای ترش مزه
اگر ویار مواد غذایی ترش مزه را دارید، احتمال بارداری پسر خیلی زیاد است. اگر ویار خاصی ندارید، به بره غذایی خود دقت کنید و متوجه می شوید به چه چیزی تمایل دارید.

علاقه به نمک
در حالی که اشتیاق برای غذاهای شیرین به جنین دختر مربوط می شود، غذاهای شور به جنین پسر مرتبط هستند. بنابراین اگر ویار غذاهای شور دارید نوزاد شما پسر خواهد بود.

علاقه به ادویه های تند
شایع است که برخی از زنان که هرگز غذای تند نمی خورند، در طول بارداری تمایل به غذاهای تند پیدا می کنند. اگر شما یکی از آنها هستید، به احتمال زیاد پسر باردار هستید. مادران زیادی هستند که می گویند در حین بارداری پسر ویار تندی داشته اند.

علاقه به لیمو
آیا عاشق لیموی خام هستید؟ سپس به احتمال زیاد فرزند شما پسر خواهد بود. در صورتی که قبلا لیمو را به این شکل نمی خوردید احتمال پسر بودن جنین می شود. اما تنها اثبات این فرضیه، تجربیات مادران دیگر است که پسر باردار بوده اند و در طول بارداری به لیمو علاقه داشته اند.

علاقه به گوشت
اگر دوست دارید رژیم بارداری شما بدون سبزیجات باشد، مطمئنا از گوشت خوشتان می آید. ویار گوشت یک عامل تعیین کننده برای پسر بودن فرزند شما است.

علاقه به ترشی جات
اگر ویار ترشیجات داشته باشید به احتمال زیاد فرزند شما پسر است. دلیل این امر حضور نمک افزوده شده در ترشی است. ویار نمک به عنوان ویار بارداری برای بارداری پسر محسوب می شود بنابراین ترشی جات نیز جزو ویار پسر هستند.

علاقه به پرتقال
اگر ویار شما نسبت به مرکبات، مانند پرتقال، باشد، ممکن است فرزند شما پسر باشد. ممکن است این موضوع پشتوانه علمی نداشته باشد، اما بسیاری از زنان آن را تجربه کرده اند.
با این حال باز هم باید گفت که هیچ مدرک علمی برای اثبات این فرضیه وجود ندارد.

نکته مهم!
تنها شیوه علمی برای اثبات جنسیت بچه انجام آزمایش هایی نظیر سونوگرافی در هفته بیستم بارداری است. در حالیکه ماهیت هوس های غذایی در زمان بارداری ممکن است حقایقی در خود به صورت نهفته داشته باشد ولی بهر حال دلیلی برای اثبات قطعی جنسیت بچه نیست. این ویارها و هوس های غذایی تنها نتیجه تغییرات هورمونی و ذهنی روانی و نیازهای غذایی هستند. 

لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید؛ نظرات و سوالات شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.


خیار حاوی آنتی‌اکسیدان‌های زیادی از جمله ویتامین C، بتاکاروتن، منگنز و کلی آنتی‌اکسیدان دیگر مانند کرستین، اپی‌ژنین، لوتئولین و غیره می‌باشد. این آنتی‌اکسیدان‌‌ها قاتل رادیکال‌های آزاد شوم بوده و همچنین ضدالتهاب هستند.

خیار و خواص ضدسرطانی آن

بادرنگ همان خیار به زبان اردو است.
پژوهش‌های صورت گرفته در خصوص خواص ضدسرطانی خیار هنوز در مراحل اولیه قرار دارد اما با این حال بهتر است بدانید که محققان ابراز امیدواری کرده‌اند بتوانند از ترکیبات موجود در خیار به «کوکوربیتاسین‌ها» داروهای ضدسرطانی بسازند. محققان معتقدند که این ترکیبات می‌توانند جلوی ظهور و رشد سلول‌های سرطانی را بگیرند. از این گذشته این میوه سبزی حاوی مواد مغذی ضدسرطان دیگری به لیگنان‌ها هم می‌باشد. اگر می‌خواهید سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان تخمدان و سرطان پروستات از شما دور باشد خیار بیشتری میل کنید.

خیار و تأثیر آن روی پوست و مو
خیار سرشار از آب است و مصرف آن برای شفافیت پوستتان موثر است. اگر پوست خیار را دوست ندارید آن را دور نریزید و بدانید که پوست آن برای تسکین خارش پوست و آفتاب سوختگی مفید است. اگر می‌بینید که چشم‌هایتان پف کرده، زیر چشم‌هایتان گود رفته یا سیاه شده است خیار را دریابید چون خواص ضدالتهابی آن برای رفع این قبیل مشکلات کار ساز است.
سیلسیوم و گوگرد موجود در خیار به رشد سریع‌تر موها کمک می‌کند. برای این که از خواص این سبزی بهره‌مند شوید آب آن را با آب هویج یا آب اسفناج مخلوط کنید.

خیار برای مقابله با بوی بد دهان و مراقبت از دندان‌ها
یک حلقه خیار را به سقف دهانتان چسبانده و به مدت سی ثانیه با زبانتان نگه دارید. ترکیبات فیتوشیمیک موجود در این سبزی باکتری‌های دهان را که باعث بوی بدن می‌شوند خنثی می‌کند. آب خیار هم برای افرادی که از مشکلات مربوط به لثه و دندان‌ها رنج می‌برند مفید است. خیار منبع فوق‌العاده‌ی فیبرهای غذایی است که این فیبرها هم برای حفظ سلامت دهان و دندان موثر است.

خیار برای لاغری و هضم غذا
خیار کم کالری و در عین حال سرشار از آب است. برای همین هم برای افرادی که قصد لاغری دارند بسیار مفید است. میزان بالای آب و فیبرهای غذایی موجود در خیار باعث می‌شود که بدنتان از شر سموم موجود در سیستم گوارشی خلاص شود و هضم غذا هم با راحتی بیشتری صورت بگیرد. اگر دچار یبوست هستید توصیه می‌کنیم که هر روز خیار میل کنید. به خاطر این که مصرف منظم خیار یک درمان طبیعی برای یبوست محسوب می‌شود.

آب خیار
خیار برای درمان دیابت، کاهش کلسترول و کنترل فشارخون
آب خیار حاوی هورمونی است که سلول‌های پانکراس برای تولید انسولین به آن نیاز دارند. انسولین نیز برای بیماران دیابتی مفید است. محققان به این نتیجه رسیدند که یکی از ترکیبات خیار به استرول می‌تواند به کاهش کلسترول بالا کمک کند. از این گذشته این سبزی حاوی میزان زیادی پتاسیم، منیزیم و فیبرها است. حتماً می‌دانید که فیبرهای غذایی برای تنظیم فشار خون بالا بسیار مفید است.

خیار برای سلامت مفاصل و بهبود نقرس
خیار یکی از منابع سیلیس است که برای سلامت مفاصل بسیار مفید است. از این گذشته خیار سرشار از ویتامین‌های A، B1، B6، C و ویتامین D، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم و پتاسیم می‌باشد. ترکیب آب خیار با آب هویج برای تسکین نقرس و دردهای آرتریتی مفید است به خاطر اینکه میزان اسید اوریک را کاهش می‌دهد.

خیار برای حفظ سلامت ناخن‌ها
اگر ناخن‌های دست و پاهایتان زود می‌شکنند باید بدانید که میزان بالای سیلیس موجود در خیار مانع از سستی و شکنندگی ناخن‌ها می‌شود.

خیار و خواص ادرارآوری آن
خیار حاوی حدود 9 درصد آب است و برای همین هم مانند یک دیورتیک طبیعی عمل می‌کند یعنی اینکه ادرارآور است. برای همین هم از طریق ادرار ضایعات بدن را دفع می‌کند. مصرف منظم خیار برای دفع سنگ کلیه نیز مفید است.

خواص تخم خیار:
تخم خیار خواب آور ، آرام بخش ، زرداب آور , مدر بول , ضد کرم ملایم , تصفیه کننده خون , حل کننده اورات‌ها و اسید اوریک و جلا دهنده ‌است.

مصرف خیار در بارداری:
جهت رفع یبوست بارداری مصرف خیار در این دوران توصیه میشود.
خوردن ۱۰ گرم پوست خشک شده خیار سبز ، زایمان را آسان می‌کند، ولی زنان حامله قبل از درد زایمان از مصرف آن باید خودداری نمایند.

مصرف خیار در شیردهی:
اگرچه متخصصان تغذیه سفارش می کنند که مادران شیرده باید سبزی مصرف کنند اما باید دقت کرد که مصرف سبزی باعث نفخ کودک نشود. خیار نیز از جمله مواد غذایی است که بهتر است کمتر مصرف شود.
نکته مهم در مصرف خیار:

 همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند.

خواص خیار در دوران بارداری

مضرات خیار :
کسانی که اسهال هستند از خوردن خیار خودداری کنند.
بهتر است کودکان کم سال کمتر خیار بخورند.
خوردن خیار با پوست , مخصوصاً اگر تر و تازه نباشد, دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد می‌کند.
برای معده‌های ضعیف و سوءهاضمه ضرر دارد و جهت دفع ضرر باید با عسل یا مویز یا رازیانه خورد.
اگر خیار خیلی رسیده و زرد شده باشد خوردن آن تولید دل درد می‌کند همچنین کسانی که طبع صفراوی و دموی دارند این خیاربه آن‌ها نمی‌سازد و باعث تحریک دل درد می‌شود
اشخاصی که ناراحتی معده دارند، نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه گوارش گردد.
یکی از مضرات خیار این است که باعث عدم جذب ویتامین ث در بدن می‎شود اخلاط را زیاد می‎نماید.
کسانی که ضعف دید دارند و یا رماتیسم و یا زخم روده و اثنی‎عشر، ورم کلیه، سنگ کلیه، کمر درد از خوردن خیارشور خودداری کنند.
کسانی که کولیت دارند از خوردن خیار خودداری کنند.
خیار نفاخ است، چون سریعا در معده فاسد می شود. برای رفع نفخ و دل درد ناشی از خوردن خیار می توانید مقداری عرق نعنا یا کمی آبجوش و نبات بخورید.
همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند. کسانی که نمی توانند خیار را خوب هضم کنند، باید آن را با نمک بخورند. 

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید

لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید؛ نظرات و سوالات شما بعد از تایید نمایش داده خواهد شد.

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *