خواص خوردن پیاز خام برای پوست




خانه

موبایل

پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می‌كند. از این سبزی نه‌تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به كار می‌برده‌اند .ارزشی که قدیما برای پیاز قائل بودند، بی‌دلیل نیست زیرا تحقیقات گسترده پژوهشگران در دهه اخیر از حقایق جالبی در این زمینه پرده برداشته‌ است. اگر از افرادی هستید که علاقه‌ای به مصرف پیاز ندارند، حتما این مطلب را بخوانید.1 – پیاز ضدانعقاد استپیاز قرمز می‌تواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. محققان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته می‌تواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان 2 درصد کاهش دهد اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترول‌های خوب بدن به وجود نمی‌آورد. طبق نتایج تحقیقاتی كه در سال 212 در مجله Clinical investigation منتشر شد، فلاونوئیدی به روتین كه به وفور در خانواده پیازها و سیب وجود دارد، از تشكیل لخته‌های خونی در عروق پیشگیری می‌كند. در حقیقت، تشكیل فیبرین در سیاهرگ‌ها و تجمع پلاكت‌ها در سرخرگ‌ها از عوامل بروز لخته‌های خونی و سكته است كه این تركیب مانع ساخت آن می‌شود.2 – پیاز ضد سرطان استمحققان دانشگاه كورنل بعد از مطالعه تاثیر پیاز بر رشد سلولی و تخریب رادیكال‌های آزاد، در سال 24 اعلام كردند موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتی‌اكسیدانی‌ برجسته‌، تاثیر ویژه‌ای بر کاهش پیشرفت سرطان كبد دارند و از رشد سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌كنند. طبق تحقیقات دیگر دانشمندان، مصرف منظم پیاز به میزان 2 بار در هفته، به‌طور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می‌کند. پیاز سرشار از فلاونوییدهاست و از رشد تومورها جلوگیری و سلول‌های روده بزرگ را از آسیب حفظ می‌کند. پختن گوشت با پیاز نیز می‌تواند به کاهش مواد سرطان‌زایی که هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد می‌شوند، کمک کند.3 – پیاز خون‌ساز استاسیدفولیك یا ویتامین 9 B یكی از تركیبهای مورد نیاز مغز و تضمین‌كننده سلامت روان و احساس افراد است. 125 میلی‌لیتر یا نصف پیمانه آب‌پیاز می‌تواند 9 درصد از نیاز روزانه بدن به اسیدفولیك را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسید فولیک کمک می‌کند.4 – پیاز استخوان ساز استطبق تحقیقات پژوهشگران دانشکده پزشکی جنوب کالیفرنیا که مشروح آن در سال 29 منتشر شد، تراکم استخوان‌ها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف می‌کنند، 5 درصد بیش از زنانی است كه یك بار در ماه پیاز می‌خورند. از سوی دیگر، در زنانی كه مرتب پیاز مصرف می‌‌كنند در مقایسه با زنانی كه پیاز نمی‌خورند، احتمال شكستگی لگن 2 درصد كاهش می‌یابد. بنابراین به خانم‌ها توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن پیاز را به یکی از عادت‌های غذایی خود تبدیل كنند. 5 – پیاز ضددرد استبراساس تحقیقی كلینیكی كه در سال 199 در داكوتای شمالی انجام شد، زنانی كه رژیم‌غذایی غنی از منگنز دارند، كمتر دچار علایم نشانگان قبل از قاعدگی مثل دردهای شكمی یا بدخلقی می‌شوند زیرا پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار می‌رود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل می‌کند.6 – پیاز ضدفشارخون استپیاز مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتی‌اكسیدان به كركتین است. تحقیقات پژوهشگران كه نتایج آن در سال 27 منتشر شد، نشان داد كركتین تاثیر ویژه‌ای بر كاهش فشارخون دارد و از تخریب دیواره عروق پیشگیری می‌كند و به این ترتیب خطر بروز بیماری‌های قلبی- عروقی را كاهش می‌دهد.

چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟پیاز را به صورت خام یا پخته می‌توانید مصرف کنید ولی یادتان باشد که پیاز خام آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری دارد. البته پخت و پز میزان آنتی‌اکسیدان‌های این ماده غذایی را فقط کمی کاهش می‌دهد. توصیه می‌کنیم از پیاز خام برای تهیه انواع سالاد استفاده کنید. البته پیاز به تنهایی معجزه نمی‌کند. زمانی خواص این ماده‌ غذایی می‌شود که تغذیه سالم و متنوع حاوی انواع میوه و سبزی‌های سرشار از آنتی اکسیدان داشته باشید. در غذاها می‌توانید از پیاز برای گرفتن بوی زحم استفاده کنید اما اگر می‌خواهید پیاز را بپزید یا سرخ کنید، از روغن زیاد استفاده نکنید. اگر هم علاقه‌ای به پیاز پخته ندارید، می‌توانید آن را ریز رنده یا از آب آن در غذاها استفاده كنید. منبع : salamat.ir

خواص خوردن پیاز خام برای پوست


خوراکی های پرخاصیت

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

پیاز که به عنوان پیاز معمولی هم شناخته می شود یکی از سبزیجات پرکاربرد جهان از تیره نرگسیان است که به سه رنگ پیاز قرمز، پیاز سفید و پیاز زرد در طبیعت یافت می شود.

پیاز فواید درمانی زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص پیاز خام و پخته شده را برای سلامتی، سرماخوردگی، کبد چرب و پوست و مو شرح داده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

پیاز حاوی مقادیر بالای ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E و کورستین می باشد که خواص ضد چروک دارند و با افزایش کلاژن پوست و بهبود الاستیسیته پوست به جوان سازی پوست صوت کمک می کنند.

ماسک پیاز برای پوست صورت

خواص خوردن پیاز خام برای پوست

2 قاشق غذاخوری آرد نخود، 1 قاشق غذاخوری آب پیاز و 1/2 قاشق چای خوری شیر را با هم ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و گردن بمالید، بگذارید 2 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

ماسک پیاز و عسل

یک قاشق غذاخوری آب پیاز تازه را با یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی ترکیب کنید و آن را بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 3 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

خواص ضد میکروبی، ضد باکتری و ضد التهابی پیاز می تواند برای درمان آکنه و جوش صورت مفید باشد. همچنین گفته می شود که ماساژ صورت با آب پیاز به درمان جای جوش کمک می کند.

ماسک پیاز و روغن زیتون برای جوش صورت

1 قاشق غذاخوری آب پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و آن را بر روی صورت خود بمالید، بگذارید 2 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

پیاز حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و یک روش طبیعی عالی برای از بین بردن لک های پوستی می باشد.

ماسک پیاز و ماست

مقادیر مساوی از آب پیاز و ماست تازه را با هم مخلوط کنید و آن را به مدت 1 دقیقه بر روی لک های پوستی به صورت دایره ای ماساژ دهید و سپس با آب بشویید.

ماسک پیاز و زردچوبه

یک قاشق پودر زردچوبه را با یک قاشق غذاخوری آب پیاز تازه ترکیب کنید و روزانه صورت خود را با آن ماساژ دهید.

ماسک پیاز و آبلیمو

یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه را با دو قاشق چای خوری آب پیاز ترکیب کنید و آن را بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 1 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

پیاز خواص ضد التهابی دارد و می تواند برای درمان زخم و درمان نیش حشرات مفید باشد.

مقادیر بالای ترکیبات گوگردی موجود در پیاز با افزایش تولید کلاژن باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

ماسک پیاز برای رشد سریع مو

آب یک پیاز را بگیرید و بر روی پوست سر و موهای خود ماساژ دهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم و شامپو خوب بشویید.

آب پیاز برای از بین بردن باکتری هایی که باعث شوره سر می شوند، مفید می باشد.

ماسک پیاز و شنبلیله برای مو

3 قاشق غذاخوری شنبلیله را یک شب در آب بخیسانید و روز بعد له کنید و با آب یک پیاز ترکیب کنید. مخلوط را بر روی مو ها و پوست سر بمالید و بگذارید 3 دقیقه بماند، سپس با آب گرم بشویید.

گفته می شود که پیاز چخته برای درمان سفیدی مو مفید می باشد.

ماسک پیاز برای سفیدی مو

5 پیاز متوسط خرد شده را به یک لیتر آب اضافه کنید و حدود 1 دقیقه بگذارید بجوشد، پس از سرد شدن آن را به موهای خود بمالید و بگذارید یک شب بر روی موها بماند، سپس موها با آب گرم و شامپو بشویید.

این ماسک در 2 ماه به درمان سفیدی مو کمک می کند.

اگر آب پیاز را بر روی موها بمالید به عنوان براق کننده و درخشان کننده موی سر عمل می کند.

گوگرد موجود در پیاز کبرای درمان شپش سر مفید می باشد.

ماسک موی آب پیاز

4 تا 5 پیاز را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید، آب پیاز را بر روی موها ماساژ دهید و بگذارید 2 ساعت بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

این ماسک را بر ای دو ماه روزی سه بار استفاده کنید تا شپش سر را درمان کند.

پیاز حاوی مقادیر بالای سلنیوم است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و برای پیشگیری و درمان تب، سرماخوردگی و آنفلونزا مفید است.

شربت پیاز برای سرماخوردگی : یک پیاز سفید را خرد کنید و در یک فنجان آب جوش بریزید، نصف فنجان عسل به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا عصاره آن در بیاید. هر 3 تا 4 ساعت یک قاشق چای خوری از این شربت را بخورید تا سرماخوردگی و آنفلونزا زودتر درمان شود.

گفته می شود که اگر یک پیاز را کف پا بگذارید و جوراب بپوشید می تواند عفونت را از بین ببرد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما شود.

گفته می شود که در کشور های جهان آب پیاز را برای درمان گوش درد استفاده می کنند، یکی از روش ها این است که پیاز را به مدت 15 دقیقه بپزید و آب آن را با فشار دارد بگیرید، چند قطره در گوش بچکانید تا درد و عفونت گوش را درمان کند.

پیاز حاوی مقادیر بالای کورستین بوده که خواص ضد التهابی  دارد و می تواند برای درمان آسم مفید باشد.

گوگرد موجود در پیاز تولید پروتئینی به گلوتاتیون که نوعی آنتی اکسیدان است را تحریک می کند، گلوتاتین خطر ابتلا به گلوکوم، دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهد.

خواص خوردن پیاز خام برای پوست

نتایج یک مطالعه در ایران نشان داده که پیاز ی تواند برای درمان عفونت و قرمزی چشم ها مفید باشد.

اسید فولیک موجود در پیاز خام خطر ابتلا به بیماری های کبدی از جمله کبد چرب را کاهش می دهد.

پیاز سرشار از کورستین و فلاونوئید هاست که از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند و به درمان بیماری های کبدی از جمله کبد چرب و سرطان کبد کمک می کند.

دی سولفید موجود در انواع پیاز ها باعث سم زدایی و پاکسازی کبد شده و خطر ابتلا به بیماری های کبدی را کاهش می دهد.

پیاز یکی از داروهای گیاهی مورد استفاده برای درمان ناتوانی جنسی و اختلالات نعوظ در مردان محسوب می شود.

تحقیقات نشان داده که کورستین و آنتی اکسیدان های موجود در پیاز خام باعث کاهش فشار خون بالا می شوند.

یک مطالعه ثابت کرده است که عصاره پیاز به دلیل مقادیر بالای ترکیبات گوگردی و کورستین می تواند به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.

در تحقیق دیگری پلی فنول های موجود در پیاز نقش مهمی در کنترل گلیسمی داشتند.

یک مطالعه انجام شده توسط دانشگاه گولف نشان داده که پیاز ها به ویژه پیاز قرمز به دلیل مقادیر بالای کورستین و آنتوسیانین ها نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع سرطان ها دارند.

همچنین مشخص شده افرادی که بیشترین میزان مصرف پیاز را دارند، کمتر به سرطان مبتلا می شوند.

فلاونوئید ها موجود در پیاز خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند.

کورستین موجود در پیاز خواص ضد التهابی قوی دارد که باعث تقویت قلب شده و خطر آترواسکلروزیس، حمله ی قلبی و سکته ی قلبی را کاهش می دهد.

پیاز همچنین می تواند سطح کلسترول بالای خون را کاهش داده و به این ترتیب به سلامت قلب کمک کند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در پیاز خطر ابتلا به زخم معده را کاهش داده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

فیبر و پرو بیوتیک های طبیعی موجود در پیاز با بهبود حرکات روده به درمان اسهال و یبوست کمک می کنند، همچنین گفته شده که پیاز برای دفع کرم های روده نیز مفید است.

تحقیقات اولیه نشان داده که پیاز به دلیا مقادیر بالای کورستین می تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش دهد.

علاوه بر این کورستین موجود در پیاز می تواند فعالیت های لکو تریژن، پروستاگلاندین ها و هیستامین هایی که باعث التهاب می شوند را مهار کند و به درمان درد مفاصل، آرتروز و روماتیسم کمک کند.

آهن موجود در پیاز با افزایش تولید هورمون های سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین به درمان افسردگی، استرس و درمان بی خوابی کمک می کند.

پیاز خام حاوی ترکیبات گوگردی است که با کاهش باکتری های دهان از پوسیدگی دندان ها پیشگیری می کند. پیاز همچنین دارای مقادیر قابل توجه ویتامین C است که می تواند به سلامت دهان و دندان ها کمک کند.

انواع پیاز ها یک اثر مهاری بر علیه میکروب ایجاد کننده بیماری وبا دارند و می توانند به درمان وبا کمک کنند.

پیاز حاوی ترکیبی به روتین است که می تواند از لخته شدن خون در بدن جلوگیری کند.

فیبر اینولین موجود در پیاز هضم را بهبود می بخشد و باعث افزایش سطح انرژی در ورزشکاران که تمرینات بدنسازی انجام می دهند، می شود.

تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات گوگردی و آنتی اکسیدان های موجود در پیاز خام برای تقویت حافظه و پیشگیری از ابتلا به زوال عقل و آلزایمر مفید هستند.

مقادیر بالای آهن موجود در پیاز باعث افزایش تعداد گلبول های قرمز خون شده و به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن و آنمی کمک می کند.

پیاز ممکن است باعث کاهش شدید سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت شود، بهتر است افراد دیابتی قبل از مصرف پیاز قند خون خود را بررسی می کنند.

گرچه پیاز در درمان بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می گیرد اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث استفراغ، تهوع و سوزش سردل شود.

دوران بارداری و شیردهی : زنان باردار و شیرده بهتر است از مصرف زیاد پیاز خودداری کنند چون می تواند باعث نفخ و سوزش سردل شود.

مقادیر بالای گوگرد موجود در پیاز می تواند باعث بوی بد دهان شود.

پیاز ممکن است فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را به شدت کاهش دهد، بنابراین افرادی که دارو های فشار خون را مصرف می کنند باید در مصرف آن احتیاط کنند.

طبیعت پیاز گرم و خشک می باشد. پیاز حاوی مقادیر بالای ترکیبات سولفوریک و کورستین، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، سلنیوم، فسفر، گوگرد، ویتامین C، ویتامین B6 و فیبر غذایی می باشد.

گیاه پیاز دارای برگ های سبز و گل های سفید رنگ می باشد. گفته شده که خاستگاه اولیه پیاز ایران و افغانستان هستند، در حال حاضر چین، هند، آمریکا، مصر و ایران بزرگترین تولید کنندگان پیاز در جهان هستند.

پیاز را معمولا به صورت پیاز خام برای تهیه انواع سالاد و ترشی و پیاز پخته برای تهیه انواع خورش، خوراک، آش، پیاز کباب شده، پیاز داغ، پیاز سوخاری و سوپ پیاز استفاده می کنند.

پیاز خام حاوی مقادیر بالاتر ترکیبات گوگردی بوده و بیشترین غلظت فلاونوئید ها را دارا می باشد.

پیاز پخته یک منبع خوب فیبر و مس می باشد.

پیاز زرد یا پیاز قهوه ای : این نوع پیاز ها که به پیاز قهدریجان هم شناخته می شوند دارای پوستی زرد و در برخی قسمت ها قهوه ای هستند دارای بوی قوی تری بوده و مقادیر بالاتری سولفور و گوگرد دارند.

پیاز سفید : این نوع پیاز دارای پوستی سفید بوده و طعمی شیرین تر و بوی ملایم تری دارد.

پیاز قرمز : پیاز قرمز که به های پیاز بنفش و پیاز صورتی هم شناخته می شود بسیار شیرین بوده، بوی ملایم تر و مقادیر بالاتری فیبر دارد. این نوع پیاز در تمام فصل ها در دسترس بوده و از پوست آن برای رنگ آمیزی استفاده می شود.

وقتی که پیاز خرد می شود مقداری اسید سولفوریک را آزاد می کند که باعث سوزش چشم ها و اشک می شود.

روش های جلوگیری از سوزش چشم ها توسط پیاز

منابع : stylecraze – organicfacts

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *