خواص خوردن شیر در بارداری

مجله روزنو –

– الإعلانات –

اگر چه ژنتیک در زیبایی نوزاد نقش دارد اما می توان از برخی مواد غذایی که در زیبایی کودک تأثیرگذار است، در دوران بارداری استفاده کرد. در به برخی از مواد غذایی مفید در دوران بارداری اشاره می شود.

بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده می کنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط می شود.

اگر دیابت بارداری ندارید و مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در بره غذایی خود از شیره نارگیل استفاده کنید.

خواص خوردن شیر در بارداری

مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، به ویژه در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است.

تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است به صورت مرتب به ویژه در سه ماهه دوم بارداری مصرف کنید.

بهتر است بادام و گردوی خشک شده و یا تازه را در بره غذایی خود بگنجانید.

بهتر است در دوران بارداری روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگزین کنید.

این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین لازم است، پس در بره غذایی خود از این میوه استفاده کنید.

این میوه سرشار از آهن و ویتامین C است و توصیه می شود آناناس تازه یا آب آناناس را هفته ای یک بار مصرف کنید. خوردن آب آناناس به همراه یک قاشق عسل برای زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است.

مصرف رب انار در دوران بارداری علاوه براین که از ویار خوردن خاک، مهر، زغال و برفک یخچال نجاتتان می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوزاد دارد.

خوردن گلابی توسط پدر سبب زیبایی فرزند می شود .  در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده است، ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد.خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود

سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2وA است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

سیب نیز در زیبایی کودک بسیار تأثیرگذار است. از طرفی مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری می کند و سبب افزایش مو می شود.اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان زیبا داشته باشید، توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید.مصرف به خطر سقط جنین را کاهش می دهد، نوزاد را زیبا و از ویار دوران بارداری جلوگیری می کند.
خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است.شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود.
کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنان چه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنش داشته باشد.اگر مادر در دوران بارداری ادویه‌ تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می شود.اگر می‌خواهید فرزندتان رنگ و روی خوبی داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید.دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون، انار،روغن ماهی،کاسنی، کنگر، هویج، زرشک و نعناع.
خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی نوزاد و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.
روزه خراسان

 

15 خواص روغن زیتون برای قلب، سلامت و زیبایی

متاستاز استخوان چیست؟ علت ، علائم و درمان

تاندونیت چیست و چه افرادی در خطر ابتلا به آن هستند؟

درمانهای موثر خانگی برای فشار خون بالا در بارداری

خواص چای نارگیل از چه بیماریهایی پیشگیری میکند؟

13 فایده شگفت انگیز پیاده روی روزانه برای سلامتی

لاغری آسان با 1 خوراکی که دشمن چاقی هستند

آیا قهوه سبز واقعا موجب لاغری و کاهش وزن میشود ؟!

پرورش زالو شغلی با سرمایه کم و درآمد بالا

چگونه با روشهای خانگی خروپف را درمان کنیم؟

۹ درمان خانگی برای گوش درد کودکان و نوجوانان

۲۰ راز همسرداری که خانم ها باید درباره مردان بدانند

11 عامل سرطان زا که هر روز با آنها زندگی می کنید !

۹ راه برای پاکسازی ریه با روش های خانگی و مواد طبیعی

خواص خوردن شیر در بارداری

راهنمای مشاغل

رستوران آریامن / رستوران گیلانی در کرج / رستوران در کرج

خانه تخصصی آیفون تصویری در کرج |نمایندگی کوماکس در کرج

فروشگاه باروک/فروشگاه لوازم نقاشی در کرج/لوازم هنری کرج

فیزیوتراپی سجاد / فیزیوتراپی در کرج/ فیزیوتراپیست در کرج

دکتر ام البنین توکلی|حجامت در کرج|حجامت کرج

دکتر رقیه عیـدی | متخصص زنان و زایمان در کرج

بازنشر مطالب اختصاصی ، صرفا با ذکر و لینک به منبع مجاز است . در غیر اینصورت ، به گوگل گزارش شده و کپی کننده از نتایج جستجو حذف خواهد شد.

این سایت تابع قوانین جاری کشور و کپی رایت است.

مجله آنلاین روزنو ، رسانه ای است مختص به خانواده ، در حوزه های مختلف زندگی .
مطالب پزشکی این پایگاه ، صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و هرگز جایگزین پزشک نیست. مجله روزنو مسئولیتی درقبال استفاده خودسرانه و بدون مشورت با پزشک ،ندارد.

چنانچه در فضای مجازی صاحب مهارت و تجربه ای هستید ( فروش ، تولید محتوی ، شبکه های اجتماعی و ) می توانید به جمع ما بپیوندید .
(کلیک کنید)

دانشه فرزند: از مواد غذایی این گروه در دوران بارداری مصرف حداقل 3 تا 4 سهم در روز توصیه می شود. هر سهم معادل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، 45 تا 6 گرم پنیر کم چرب معادل دو قوطی کبریت، یک لیوان کشک و یا 1.5 لیوان بستنی می باشد.

لبنیات از منابع کلسیم، فسفر، پروتئین و ویتامین های A و B بوده و شامل شیر، پنیر، ماست، کشک و بستنی می باشد. اگر مصرف شیر سبب ایجاد نفخ و مشکلات گوارشی در شما می گردد پیشنهاد می شود معادل مقدار توصیه شده از ماست و پنیر استفاده شود. در صورت تجویز پزشک در این موارد می توان از قرص های کلسیم استفاده کرد. در مورد این گروه غذایی توصیه می شود:

پنیر علاوه بر صبحانه به همراه سبزیجات و یا در سالاد مصرف شود.

از شیر کم چربی و پنیر کم نمک استفاده کنید.

شیر را به صورت ساده و یا همراه غلات حجیم شده مانند شیرین گندمک، برشتوک و غیره و یا داخل فرنی و یا شیربرنج به عنوان دسر یا میان وعده میل کنید.

خواص خوردن شیر در بارداری

از کشک در انواع آش ها و یا غذاهایی مانند کدو و یا بادمجان استفاده کنید.

حتما کشک پاستوریزه استفاده کنید و یا قبل از مصرف کشک مایع حداقل 5 تا 1 دقیقه آن را بجوشانید.

مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
«تغذیه و وزن»
واقع در بخش
«بارداری»
می‌باشد.

در ادامه مطالعه
تعدادی از مطالب
مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین شما می توانید با عضویت در

کانال تلگرام دانشه فرزند

هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.

در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

کپی‌رایت © دانشه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
این دانشه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
پدید آورندگان می‌باشد. دانشه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشه شامل کلیه اطلاعات مورد
نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
قوانین و مقررات
می باشد.

استفاده از مطالب و محتوای دانشه فرزند در دیگر سایت‌ها و
رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
استفاده از مطالب دانشه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
موافقت‌ه کتبی مجاز می‌باشد.
کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشه فرزند تحت مجوز
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4. در دسترس است.

All contents copyright ©
Farzand Encyclopedia.
21-219 All rights reserved.

This Internet site provides information of a general nature and is designed
for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
or the health of your child, you should always consult with a physician or other
healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
Terms of Use.
This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.
International License.

Click here

to view a copy of this license.

For contact us, send email to info[a]farzand.net
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *