جدیدترین داروی ضد افسردگی 2016

خواص دارویی و گیاهی

جدیدترین داروی ضد افسردگی 216

گوگل +

یافته‌های یک تحقیق گسترده نشان می‌دهد که قرص‌های ضد افسردگی کارا و نتیجه‌بخش است. دانشمندان می‌گویند که این یافته یکی از بزرگترین مباحث دارویی را حل و فصل کرده است.

مطالعه ۵۲۲ آزمایش که در آن ۱۱۶ هزار و ۴۷۷ نفر شرکت کرده بودند دریافت که ۲۱ نوع معمول قرص‌های ضد افسردگی از دارونماها (قرص‌های ساختگی) در کاهش علایم افسردگی حاد در بزرگسالان موثر بوده است. در این مطالعه همچنین تفاوت‌های زیادی در تاثیر انواع داروها مشخص شده است.

نویسندگان این گزارش که در مجله پزشکی لنست منتشر شده، می‌گویند این نشان می‌دهد که افراد بیشتری می‌توانند از این داروها بهره ببرند.

در سال ۲۰۱۷ در انگلستان بیش از ۶۴.۷ میلیون نسخه از این داروها تجویز شده است که این دو برابر موارد تجویز (۳۱ میلیون) ۲۰۱۶ است. اما مباحثی درباره تاثیر آنها وجود داشت و برخی آزمایش‌ها نشان دهنده این بود که این داروها از پلاسیبوها (دارونما) تاثیر ندارند.

کالج سلطنتی روان‌شناسان در بریتانیا می‌گوید “بالاخره جنجال درباره قرص‌های ضد افسردگی پایان یافت”.

این مطالعه همچنین دریافته که میزان تاثیر قرص‌های ضد افسردگی نسبت به دارونماهای پلاسیبو از بیش از یک سوم تا بیش از دو برابر بوده است.

دکتر آندریا کیپرانی، پژوهشگر ارشد در دانشگاه آکسفورد به بی‌بی‌سی گفت:”این تحقیق پاسخ نهایی به یکی از مباحث طولانی درباره نتیجه‌بخش بودن قرص‌های ضد افسردگی است.”

او می‎گوید:”ما دریافتیم که معمول‌ترین قرص‌های ضد افسردگی برای افسردگی متوسط تا حاد نتیجه‌بخش است و فکر می‌کنم این خبر خوشی برای بیماران و پزشکان است.”

کریستین تالبوت، کمدین بریتانیایی می‌گوید که او اولین بار سه و نیم سال پیش بعد از این که “صحبت درمانی” را بی‌تاثیر یافت، شروع به استفاده قرص‌های افسردگی کرد.

دکتر به او گفته بود که افسردگی‌اش به خاطر کمبود میزان سروتونین است که تصور می‌شود در کنترل خلق و خو، عواطف و خواب تاثیر دارد.

کریستین می‌گوید که او در اول برای استفاده قرص‌های ضد افسردگی میلی نداشت به دلیل این که نگران بود که مبادا این داروها حواس او را “بی‌حس” و یا کند بسازد.

اما او می‌گوید زمانی که شروع به گرفتن این دارو کرد، نتیجه‌اش “به طور آنی سودمند” بود.

او می‌گوید: “آنطور نبود که احساس کنم تغییر بزرگی در من به وجود آمده ولی واقعا احساس کردم که باری از دوشم کم شده. اضطراب کمتری داشتم و احساس آرامش می‌‎کردم.”

او می‌گوید که احساس کرده که “داغ ننگی” در گرفتن این داروها در میان مردم وجود دارد.

او می‌افزاید:”نمی‌دانم چرا مردم از آن می‌ترسند و یا درباره آن احساس شرمساری می‌کنند، چرا که این دارویی مثل دیگر داروهاست، تفاوتش فقط این است که این داروها برای سلامتی روان است نه برای مشکلات فیزیکی.”

قرص‌های ضد افسردگی – با بیشترین و کمترین میزان تاثیر

موثرترین:

با کمترین میزان تاثیر:

نویسندگان این تحقیق می‌گویند یافته‌های آنها می‌تواند برای تجویز داروی درست به پزشکان کمک کند اما به این معنا نیست که داروی همه باید تغییر کند.

به این دلیل که در این مطالعه کارایی آن در افراد مختلف با سنین و یا جنسیت متفاوت و یا شدت علایم و دیگر مشخصات نه بلکه اوسط اثر داروها در نظر گرفته شده است.

دلیل آن است که این تحقیق، بر تاثیر دارو بر افراد به طور متوسط تمرکز داشت و گروه سنی آنها یا جنسیتشان، شدت علائم بیماری و عوامل دیگر را در نظر نمی‌گرفت.

محققان می‌افزایند که اطلاعات حاصل از این مطالعه، دوره زمانی هشت هفته‌ای درمان را در نظر گرفته است، به همین دلیل ممکن است این یافته‌ها برای استفاده درازمدت از قرص‌های افسردگی صدق نکند.

آنها می‌گویند این یافته به این معنا هم نیست که داروهای ضد افسردگی همیشه باید نخستین گزینه درمان باشد.

دکتر کیپرانی می‌گوید:”درمان دارویی همیشه باید در کنار گزینه‌های دیگر مثل روان‌درمانی – اگر میسر باشد – در نظر گرفته شود.”

مطالب مرتبط به افسردگی:

پروفسور کارمینه پریانته از کالج سلطنتی روانشناسان می‌گوید:”این مطالعه بالاخره جنجال قرص‌های ضد افسردگی را حل کرد و به طور واضح نشان داد که این داروها در بهتر کردن خلق و خو و کمک به افراد دارای افسردگی نتیجه‌بخش است.”

او می‌گوید:”به خصوص این مطالعه، اطلاعات منتشر نشده‌ای را بررسی کرده که در اختیار شرکت‌های دارویی است، و نشان می‌دهد که موضوع تامین بودجه‌ تحقیقات توسط این شرکت‌ها، در نتیجه تحقیقات دخیل نبوده، و کارآمدی بالینی داروها، تحت تاثیر حامیان مالی آنها نیست.”

گلیان لوئیس استاد اپیدمیولوژی روانپزشکی در دانشگاه کالج لندن می‌گوید که این تحقیق “عالی” “شواهدی قانع‌کننده” برای تاثیر قرص‌های ضد افسردگی ارایه کرده است. جدیدترین داروی ضد افسردگی 216

او می‌افزاید:”درباره داروهای ضد افسردگی غالبا تبلیغات بدی شده است اما این مطالعه نشان می‌دهد که این داروها در مهار افسردگی افراد نقش دارد.”




خانه

موبایل

مصرف بیش از شش ماه داروی ضدافسردگی در زنان سلامتی استخوانها را به خطر می اندازد

 

جدیدترین داروی ضد افسردگی 216

با وجود اینکه خانم ها باید همیشه مراقب استخوان هاشان باشند ولی اگر شما یک زن میانسال هستید، تقویت روحیه شما می‌تواند استخوان‌های شما را تهدید کند.در مطالعه مشاهده‌ای اخیر، محققان دریافتند که زنان با سن ۴۰ تا ۶۴ سال که داروی ضد افسردگی مصرف می‌کردند، به‌طور خاص، بازدارنده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)، برای خنک کردن گرگرفتگی و تعریق شبانه ناشی از یائسگی تا ۷۶٪ احتمال شکستگی استخوان دارند.

محقق و سرپرست پروژه دکتر یی‌هان شو، در بخش اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد، دانشکده‌ی چان بهداشت عمومی می‌گوید: خطر شکستگی پس از ۶ ماه مصرف داروهای ضدافسردگی می‌تواند مشاهده شود و در طی ۵ سال بعد این خطر به‌شکل ثابتی بالا باقی بماند. خطر بعد از دو سال ۷۳% و بعد از پنج سال ۶۷% می‌شود.برای این مطالعه که در مجله پیشگیری از آسیب دیدگی منتشر شده است، شو و تیمش به اطلاعات سلامتی پایگاه Phar Metrics Claims با تمرکز روی ۱۳۷۰۰۰ زن بدون مشکلات بهداشت روانی که بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ مصرف SSRIs را شروع کرده بودند نگاه کردند. SSRI شامل سیتالوپرام، ای‌سیتالوپرام، فلوکستین، پاروکستین فلووکسامین و سرترالین که تحت عنوان سلکسا، پاکسیل، پروزاک و سرترالین شناخته شده‌ترند، می‌شود. آنها پس از آن استحکام استخوان این گروه را در طول یک دوره ۵ ساله با یک گروه کنترل شده ۲۳۶۰۰۰ زن هم سن و سال که داروی سوء هاضمه مصرف می‌کردند، مقایسه کردند. شو می‌گوید، خطر شکستگی میان آن‌هایی که SSRI ها را مصرف کردند حدود ۷/۱ بار از کسانی بود که با داروهای سوهاضمه درمان شدند.

به‌خوبی نشان داده شده است که خطر شکستگی میان مصرف‌کنندگان SSRI با ناهنجاری‌های روانی مانند، افسردگی است، به‌همین دلیل است که شو و تیمش از روی قصد زنانی که SSRI ها را به دلایل غیر روانپزشکی مصرف کردند، بررسی نمودند، در این مورد، برای کنترل علائم وازومتر یائسگی. هدف این بود که آیا مصرف SSRI ها در موارد غیر روانپزشکی استخوان‌ها را ضعیف می‌کند یا خیر؟

شو توضیح داد که، در حالی که ما زنان میانسال درمعرض علائم یائسگی را به عنوان جامعه انتخاب کردیم، اما این تاثیر تنها به افراد با علائم یائسگی محدود نمی‌شود. او اضافه کرد که، باید خطر مشابه‌ای برای زنان در این محدوده‌ی سنی که به هر دلیلی SSRI مصرف می‌کنند اعمال کرد. مطالعه ما اولین مطالعه برای آشکار ساختن خطر بالای مشابه در جامعه‌ی غیر روانپزشکانه است.به‌طور کامل مشخص نیست چرا SSRI به استخوان‌ها آسیب می‌رساند، اما براساس تحقیقات پیشین، شو باور دارد که آن‌ها فرآیند استخوان سازی را منقطع می‌کنند. او توضیح می‌‌دهد که: استخوان‌ها به طور ثابت و دائم تحلیل رفته [شکستن] و بازسازی می‌شوند و تغییر در رفتار سروتونین به نظر می‌رسد که منجر به شکستن و بازسازی کمتر ‌شود، آنچه که استخوان‌ها را ضعیف‌تر و در معرض شکستگی قرار می‌دهد.اکنون که سازمان غذا و داروی امریکا این دارو را تائید کرده، انتظار می‌رود زنان بیشتری شروع به مصرف SSRI ها برای علائم یائسگی کنند. داروهای ضد افسردگی در حال حاضر سومین نوع رایج داروهای تجویز شده در ایالات متحده، به لطف رشد استفاده برای شرایط غیر روانی مانند علائم یائسگی، سندرم روده تحریک پذیر، و انزال زودرس هستند.شو و تیمش مطمئن نیستند که این ایده‌ عالی باشد. در مطالعه خودشان، آن‌ها اقدامات پیشگیرانه مانند کاهش دوز SSRI ها (تا سطوحی کمتر از میزانی که به زنان با ناهنجاری‌های روانی تجویز می‌شود)، و مصرف دارو برای زمان کمتر، تنها ۶ ماه یا هرگز را توصیه می‌کنند.شو می‌گوید: از خطر شکستگی، ممکن است احساس شود که دارو به هیچ وجه نباید مصرف شود. با این وجود، در تمام درمان‌ها باید معایب در برابر منافع سنجیده شوند. او اضافه کرد، علائم وازومتور در طول یائسگی، گرگرفتگی و عرق شبانه که به زنان با کاهش هورمون‌های تولید مثلی آنها سرایت می‌کند، می‌تواند واقعا آزاردهنده باشد و به‌طور قابل توجهی کیفیت زندگی را کاهش دهد. هر فردی گزینه‌ی خوبی برای هورمون درمانی نیست، چیزی‌که درمان موثرتر یائسگی است. شو می‌گوید: براساس دانش ما، دو نوع درمان وجود دارد که موثرترین درمان در علائم وازومتور است. در کوتاه‌مدت، ما هنوز باید در این زمینه جایگزین دیگری برای SSRI ها پیدا کنیم.خوشبختانه، نرخ شکستگی کلی در این گروه سنی متمایل به کاهش است. اما اگر درمورد ازدست دادن استخوان نگرانید، به‌ویژه اگر سابقه خانوادگی پوکی استخوان دارید، مطمئن شوید که به هر پزشکی که مصرف داروهای ضدافسردگی، به ویژه SSRI ها را به شما پیشنهاد می‌کند این موارد را تذکر می‌دهید. ضمنا، از استخوان‌هایتان با ورزش‌ تحمل‌کننده‌ی وزن و مقادیر کافی از ویتامین D و کلسیم محافظت کنید.منبع :prevention


مطالب برای زندگی بهتر

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *