بهترین داروی گیاهی برای سوزش معده

خواص دارویی و گیاهی

سایت پیش بینی فوتبال و بازی انفجار

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

رفلاکس اسید معده به مری (GERD) یا برگشت اسید معده (رفلاکس اسیدی) نوعی بیماری است که با سوزش گاه‌به‌گاه سر معده همراه است. افراد مبتلا به رفلاکس معده به‌طور مرتب بازگشت اسید معده به مری را حس می‌کنند. در این مقاله شما را با ۵ داروی گیاهی برای درمان رفلاکس اسید معده و همچنین چگونگی بهبود شیوه‌ی زندگی برای دستیابی به نتایج بلند مدت آشنا خواهیم کرد.بهترین داروی گیاهی برای سوزش معده

به‌یاد داشته باشید که حتما باید درباره‌ی علائم بیماری رفلاکس معده با پزشک صحبت کنید. عدم درمان رفلاکس معده می‌تواند خطرات بیماری را افزایش بدهد و عوارض زیر را ایجاد کند:

ممکن است پزشک برای شما داروهای ضدترشح اسید بدون نسخه تجویز کند یا داروهایی تجویز کند که تولید اسید معده را کاهش دهند. البته درمان‌های طبیعی‌ای هم شامل استفاده از گیاهان دارویی و مکمل‌ها برای درمان سوزش سر معده وجود دارد. شواهد محدودی رابطه‌ی بین مصرف گیاهان دارویی و درمان رفلاکس معده را تأیید می‌کند. بااین‌حال استفاده از این گیاهان در کنار نسخه‌ای که پزشک برای درمان بیماری تجویز کرده است، می‌تواند مفید باشد. به‌یاد داشته باشید که حتما قبل از مصرف هر دارو یا گیاه باید با پزشک خود مشورت کنید.

روغن نعناع فلفلی اغلب در شیرینی‌ها و برگ‌های چای یافت می‌شود. بااین‌حال نعناع فلفلی به‌طور سنتی به‌عنوان تسکین‌دهنده برای بیماری‌های زیر استفاده می‌شود:

براساس تحقیقاتی که در این رابطه انجام شد، علائم بیماری رفلاکس معده در افرادی که از روغن نعناع فلفلی استفاده کرده بودند، بهبود یافت. با‌این‌حال هرگز نباید داروهای ضد ترشح اسید معده و روغن نعناع فلفلی را همزمان مصرف کنید. این کار می‌تواند خطر سوزش معده را افزایش دهد.

زنجبیل از گذشته‌ برای درمان حالت تهوع استفاده می‌شد. درواقع آب‌نبات زنجبیلی و دمنوش‌های زنجبیلی به‌عنوان اقدامات کوتاه‌مدت برای رفع عوارض و حالت تهوع صبحگاهی در خانم‌های باردار توصیه می‌شود. از نظر تاریخی زنجبیل برای درمان سایر بیماری‌های معدی-روده‌ای مانند سوزش معده استفاده می‌شود. به‌‌نظر می‌رسد که زنجبیل ویژگی ضدالتهابی دارد که می‌تواند تورم و ناراحتی‌های مری را کاهش دهد.

مصرف متعادل ریشه‌ی زنجبیل عوارض جانبی بسیار کمی دارد، اما اگر آن را به میزان زیاد مصرف کنید می‌تواند سبب سوزش معده شود.

چند گیاه دارویی و انگشت‌شمار دیگر هم به‌طور سنتی برای درمان بازگشت اسید معده استفاده می‌شوند. چند مطالعه بالینی تأثیر‌ات این گیاهان را تأیید می‌کند که می‌توان به گیاهان دارویی زیر اشاره کرد:

این گیاهان در عطاری‌ها یافت می‌شوند. شما می‌توانید آن‌ها را به‌صورت دمنوش، روغن یا کپسول تهیه کنید. هیچ سازمانی حتی سازمان غذا و دارو، قوانین و مقررات رسمی درباره‌ی میزان ایمنی و اثربخشی گیاهان ندارد.

خاصیت آنتی‌اکسیدانی ویتامین‌های A ،E و C می‌تواند از بازگشت اسید معده جلوگیری کند. مصرف مکمل‌های ویتامینی معمولا به افرادی توصیه می‌شود که نمی‌توانند مواد مغذی لازم را از غذاها دریافت کنند. آزمایش خون، کمبود ویتامین‌های بدن شما را مشخص می‌کند. همچنین پزشک ممکن است برای‌تان مولتی‌ویتامین تجویز کند.

گذشته از گیاهان دارویی، مکمل‌های خاصِ موجود در داروخانه‌ها هم به تسکین علائم رفلاکس معده و به حداقل رساندن وقوع آن کمک می‌کند. ملاتونین یکی از این مکمل‌ها است.

ملاتونین هورمونی است که در غده‌ی پینه‌آل تولید می‌شود و به‌عنوان «هورمون خواب» شناخته می‌شود. این غده در مغز قرار گرفته است. ملاتونین در ابتدا به‌عنوان عامل کمکی تغییرات مغزی برای شروع خواب شناخته شد.

مطالعات اولیه پیشنهاد می‌کند که مکمل ملاتونین ممکن است برای طولانی‌مدت علائم رفلاکس معده را تسکین دهد. این ویژگیِ ملاتونین فقط زمانی‌که با سایر درمان‌های مربوط به رفلاکس همراه باشد، دیده شده و مصرف تنهای ملاتونین این نتیجه را ندارد.

براساس بعضی اسناد، گیاهان و مکمل‌ها می‌توانند روی عملکرد دستگاه گوارش تأثیر بگذارند. با‌این‌حال مطالعات بیشتری در این رابطه لازم است.

باید بدانید که عادات و وضعیت بهداشتی که منجر به رفلاکس معده می‌شوند با درمان‌های گیاهی تغییر نمی‌کند.

به‌عنوان مثال موارد زیر می‌تواند منجر به رفلاکس معده شود:

همچنین کاهش وزن، از مصرف گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند برای درمان رفلاکس معده مؤثر باشد.

قبل از اینکه هر نوع داروی جایگزینی را برای درمان رفلاکس معده استفاده کنید، باید با پزشک خود مشورت کنید. پزشک می‌تواند بهترین و کارآمدترین روش را برای درمان رفلاکس معده تعیین کند.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

عالی بود.
ممنونم

ممنون از مطالب خوبتون.
https://uboot.in/

بهترین داروی گیاهی برای سوزش معده

از توجه شما ممنونم

خواص خوراکی ها

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

۱۱ اشتباه رایج در تبلیغات کلیکی که بودجه شما را بر باد می‌دهد

افسردگی پنهان چیست و چه علائمی دارد؟

نحوه مراقبت از کودکان سندروم داون چگونه است؟

معرفی کتاب کار را انجام دهید؛ از سر راه خود کنار بروید و موفق شوید

آرایه‌بندی اهداف آموزشی بلوم؛ چطور بفهمیم چقدر باید یاد بگیریم؟

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید

موفق‌ترین زنان کارآفرین جهان را بشناسید

زیباترین گلهای جهان که مبهوت زیبایی‌شان می‌شوید

عجیب ترین حیوانات دنیا که شما را حیرت‌زده می‌کنند


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

عجیب ترین خانه های دنیا که شما را بهت‌زده می‌کنند

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

آیا از سوزش معده رنج می‌برید؟ آیا احساس می‌کنید معده‌تان آتش گرفته است؟ اگر با این مشکلات مواجهید، بدانید تنها نیستید. بسیاری از افراد این مشکل را دارند. علاوه بر سوزش معده ممکن است در قسمت بالایی شکم یا پایین قفسه‌ی سینه‌ احساس ناراحتی کنید. نفخ، باد معده، آروغ‌ زدن، احساس سیری زودهنگام و حالت تهوع سایر علائم احتمالی این بیماری هستند. وجود بیش‌ازحد اسید در معده می‌تواند موجب سوزش معده شود. در این مطلب با درمان‌های خانگی برای رفع این مشکل آشنا می‌شوید.بهترین داروی گیاهی برای سوزش معده

گاستریت (ورم معده)، بازگشت اسید به مری (ریفلاکس گاستروازوفاژیال)، حساسیت‌های غذایی، زخم‌ها، بیماری سلیاک، سندروم روده‌ی تحریک‌پذیر و عفونت‌های باکتریایی ناشی از هلیکوباکتر پیلوری از علل اصلی سوزش معده هستند.

سایر علل سوزش معده عبارتند از عوارض جانبی برخی داروها، استرس‌های عاطفی، مصرف زیاد نوشیدنی‌های الکلی، مصرف سیگار، چاقی، مصرف زیاد آنتی‌بیوتیک‌ها، مصرف آبی که کلر زیاد دارد و رژیم غذایی ناسب.

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم سوزش معده علل مختلفی دارد. برای انتخاب روش درمانی مناسب، ابتدا باید علت سوزش معده را شناسایی و سپس با پزشک‌تان در مورد روش درمانی مناسب مشورت کنید. برای تسکین درد می‌توانید از درمان‌های خانگی استفاده کنید. حالا با ۱۰ درمان خانگی سوزش معده آشنا شوید.

سرکه‌ی سیب (خواص سرکه سیب) دارویی مناسب برای درمان سوزش معده است. با اینکه سرکه‌ی سیب طبع اسیدی دارد، ولی در معده خاصیت قلیایی پیدا می‌کند و موجب تنظیم سطح اسید معده می‌شود.

سرکه‌ی سیب به گوارش کمک می‌کند و مانع تشکیل اسید اضافی در معده می‌شود. در نتیجه از دردهای معده جلوگیری می‌کند و باعث تنظیم pH معده می‌شود.

جوش شیرین (بی‌کربنات سدیم) درمانی خوب برای مشکلات گوارشی مانند سوزش معده است. جوش شیرین به‌ عنوان ضداسیدی طبیعی، محیط اسیدی معده را خنثی می‌کند و موجب تسکین فوری سوزش معده می‌شود.

توجه: با معده‌ی پُر، جوش شیرین مصرف نکنید و این درمان را بیش از یک هفته ادامه ندهید.

غذاهای دارای پروبیوتیک احساس سوزش معده، درد و ناراحتی ناشی از اسیدیته‌ی بالا و مشکلات دستگاه گوارش را بهبود می‌دهند. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های مفیدی هستند که سلامت روده‌ و سلامت کل دستگاه گوارش را افزایش می‌دهند.

مصرف غذاها و نوشیدنی‌های محتوی پروبیوتیک‌ها موجب توازن باکتری‌های مفید دستگاه گوارش می‌شود و از تشکیل اسید اضافی در معده جلوگیری می‌کند.

آب خیارشور سرشار از سرکه است و می‌تواند مانند سرکه‌ی سیب تشکیل اسید را در معده کاهش دهد. مصرف آب خیارشوری که به‌طور طبیعی تخمیر شده‌، راهی مناسب برای دریافت پروبیوتیک‌های غیرلبنی و کاهش احتمال هرگونه عوارض جانبی است.

آب خیارشور نسبت به سرکه طعم بهتری دارد و افراد ترجیح می‌دهند به‌ جای سرکه از آب خیارشور استفاده کنند. اگر اسید معده آزارتان می‌دهد، چند جرعه یا چند قاشق چای‌خوری آب خیارشور را بعد از وعده‌های غذایی‌تان مصرف کنید. می‌توانید به‌ همراه آب خیارشور، خود خیارشور را هم بخورید.

مصرف زنجبیل راهی مناسب برای بهبود سلامت دستگاه گوارش و کمک به درمان انواع مشکلات معده (از رفلاکس یا ترش کردن گرفته تا زخم‌ معده) است.

زنجبیل به افزایش جذب مواد مغذی و هضم بهتر غذا، و نیز به ترشح مخاط در معده کمک می‌کند و تأثیر اسید را بر معده کاهش می‌دهد. در حقیقت زنجبیل اسید معده را خنثی می‌کند.

توجه: ممکن است زنجبیل با داروهای ضدانعقاد و فشار خون بالا تداخل دارویی داشته باشد. بنابراین اگر از این داروها استفاده می‌کنید، پیش از مصرف زنجبیل با پزشک‌تان مشورت کنید.

بابونه درمانی عالی برای خنثی‌ کردن اسید معده است زیرا به کاهش التهاب و خنثی کردن اسیدها کمک می‌کند. بابونه می‌تواند خطر بروز زخم‌ها را نیز کاهش دهد.

استرس‌ها از عوامل تشدید رفلاکس هستند. بابونه با کمک به کاهش استرس‌، از ترش‌ کردن و رفلاکس معده جلوگیری می‌کند.

توجه: بابونه را روی حرارت نجوشانید. زیرا اجزای فعال آن از بین می‌روند.

آب آلوئه‌ورا خاصیت ضدالتهابی دارد و محتوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه‌ای است که علاوه بر سم‌زدایی بدن، گوارش را بهبود می‌بخشند.

براساس مطالعه‌ای که نتایج آن در سال ۲۰۱۵ در مجله‌ی طب سنتی چینی به‌ چاپ رسید، آب آلوئه‌ورا علائم رفلاکس اسیدی را بدون هرگونه عوارض جانبی کاهش می‌دهد. آب آلوئه‌ورا با خاصیت ضدالتهابی‌اش تولید اسید را کاهش می‌دهد.

توجه: اگر ناراحتی معده دارید، از آب آلوئه‌ورا استفاده نکنید.

جویدن آدامس بدون‌شکر راهکاری ساده برای مبارزه با سوزش معده است. جویدن آدامس، ترشح بزاق دهان را افزایش می‌دهد. بزاق خاصیت قلیایی دارد. وقتی آب دهان را قورت می‌دهید، خاصیت قلیایی آن اسید معده را خننثی می‌کند و فورا سوزش معده را تسکین می‌دهد.

براساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۱ در مجله‌ی بیماری‌های گوش، حلق و بینی به چاپ رسید، جویدن آدامس تاثیرات مثبتی بر pH دهان و مری دارد و می‌تواند درمانی طبیعی برای جلوگیری از رفلاکس و ترش‌ کردن باشد.

براساس مطالعه‌ی دیگری که در سال ۲۰۰۵ در مجله‌ی تحقیقات دندانپزشکی به چاپ رسید، مصرف آدامس بدون شکر نیم ساعت پس از صرف غذا می‌تواند رفلاکس اسید گوارشی پس از صرف غذا را کاهش دهد.

پس از وعده‌های غذایی یک آدامس بدون‌ شکر را ۳۰ دقیقه بجوید تا با کاهش اسید، از سوزش معده و سینه جلوگیری کنید. از مصرف آدامس‌های محتوی شکر یا طعم‌دهنده‌ی نعناع خودداری کنید.

موز سرشار از فیبر است و سرعت گوارش را افزایش می‌دهد. بنابراین با کاهش اسید معده از سوزش معده جلوگیری می‌کند. در حقیقت موز نوعی ضداسید طبیعی است که مانند محافظی در مقابل رفلاکس اسیدی عمل می‌کند. پتاسیم موجود در موز نیز تولید اسید معده را کنترل می‌کند.

نارون قرمز (دردار) با خاصیت ضدالتهابی‌ خود لایه‌ای روی دیواره‌ی مری و معده ایجاد می‌کند و مانند مانعی در برابر اسید عمل می‌کند. نارون قرمز، روده را نیز به تولید مخاط تحریک می‌کند. این امر می‌تواند به محافظت در برابر زخم‌ها و اسید اضافه کمک کند.

توجه: بدون مشورت با پزشک به کودکان نارون قرمز ندهید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

9تومان

بهترین داروی گیاهی برای سوزش معده

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(“”)[]
.(“”)
.type “text/”
.
.src “”

خیلی خیلی مفید دستتون درد نکنه از درد معده مدتی بود ممیردم .با اینا زدم پستش رفت که رفت

خواص خوراکی ها

خواص حنا؛ ۱۲ خاصیت درمانی گیاه هزار و یک خاصیت

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

۵ چربی سوز طبیعی برای افزایش متابولیسم و ‌

۱۱ اشتباه رایج در تبلیغات کلیکی که بودجه شما را بر باد می‌دهد

افسردگی پنهان چیست و چه علائمی دارد؟

نحوه مراقبت از کودکان سندروم داون چگونه است؟

معرفی کتاب کار را انجام دهید؛ از سر راه خود کنار بروید و موفق شوید

آرایه‌بندی اهداف آموزشی بلوم؛ چطور بفهمیم چقدر باید یاد بگیریم؟


ثروتمندترین کشورهای جهان کدام‌اند؟

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند

بهترین فیلم های علمی تخیلی از گذشته تا کنون

بهترین رمان های عاشقانه که حس عشق را در شما زنده می‌کنند


شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۸




خانه

موبایل

بیماری رفلاکس معده یکی از اختلالات شایع گوارشی است

 

بهترین داروی گیاهی برای سوزش معده

بیماری رفلاکس معده به مری (GERD)‌ که اغلب با ترش کردن معده اشتباه گرفته می‌شود یکی از اختلالات شایع گوارشی است.ترش کردن معده ممکن است با خوردن یک تکه پیتزا رخ دهد و شما را اذیت کند در حالی که بیماری رفلاکس معده به مری وقتی رخ می‌دهد که غذا، محتویات اسید معده، ترکیبات صفراوی یا عصاره پانکراس به مری برمی‌گردد و این عارضه بیش از دو نوبت در هفته رخ می‌دهد. این ترکیبات اسیدی که به داخل مری وارد می‌شوند سبب سوزش، التهاب و زخم می‌شوند که این فرآیند غیرعادی می‌تواند منجر به سائیده شدن و نازک شدن جداره مری شود.علائم ابتلا به رفلاکس معده،  گیر کردن غذا در مری، التهاب توام با سوزش، حالت تهوع، سرفه‌های مزمن، خس خس سینه، علائم شبه آسم و پوسیدگی و فرسایش میانی دندان‌ها هستند. این مسئله همچنین احتمال ابتلا به سرطان مری را در شما افزایش می‌دهد. در درمان این بیماری یافتن منشا اصلی بروز آن، مهمترین گام محسوب می‌شود. افراد دارای اضافه وزن و مسن به دلیل داشتن چربی شکمیِ که عملکرد مری و اسفنکتر مری را دچار اختلال می‌کند، در معرض ابتلا  عارضه ی  رفلاکس معده  هستند. این چربی‌های شکمی عملکرد دریچه اسفنکتر را که از بازگشت اسید معده به مری جلوگیری می‌کند مختل می‌سازد. بسیاری عوامل نظیر مصرف الکل، نیکوتین، مصرف خوراکی‌های حاوی کافئین و غذاهای پرچرب و پرادویه سبب شل شدن عضلات اسفنکتر می‌شوند. اما ناامید نشوید.درمان گیاهی برای ریفلاکس معدهآلوئه ورا : عصاره‌ی آلوئه‌ورا به هضم غذا کمک می‌کند و برای درمان التهاب مفید است. این ماده به کاهش تحریک حاصل از برگشت اسید معده کمک می‌کند. آلوئه‌ورا حاوی موادی مانند پولی‌ساکاریدها و گلیکوپروتئین‌هاست که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. در عین حال پولی‌ساکاریدها به ترمیم پوست کمک می‌کنند و گلیکوپروتئین‌ها برای کاهش درد و التهاب مفید هستند.خوردن ژل آلوئه‌ورا پیش از غذا مفید است. مقداری از این ژل را می‌توانید همراه چای یا آبمیوه نیز میل کنید. آب آلوئه‌ورا شامل ویتامین‌های مختلف، موادمعدنی و آنزیم‌های مفید برای سیستم ایمنی است. همچنین این گیاه، شامل فیبر است که به تنظیم حرکات روده و کاهش یبوست نیز کمک می‌کند و برای بیماری رفلاکس معدهمفید است.

عصاره‌ی آلوئه‌ورا به هضم غذا کمک می‌کند و برای درمان ریفلاکس معده است

 

شیرین بیان : این گیاه معده را با یک ماده ژل مانند پوشش می‌دهد و از تحریک آن جلوگیری می‌کند.گیاه شیرین بیان به صورت تنتور یا چای در دسترس است. ریشه‌ی شیرین بیان به صورت چای و قرص در بازار موجود است. این گیاه باید با مشورت پزشک استفاده شود زیرا حاوی ماده‌ای به گلیسیریزین است که ممکن است عوارض ناخواسته به همراه داشته باشد.علاوه بر این شیرین بیان برای کاهش فشار خون نیز مفید است. قرص‌های جویدنی که از گیاه تهیه می‌شود نیز ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. این ماده باید با بزاق دهان مخلوط شود و به شکل کپسول تاثیری ندارد. قرص‌های جویدنی 1 تا 2 بار در روز پیش از غذاها باید مصرف شود.آب گرم و آبلیموی تازه: صبح خود را با یک فنجان آب گرم و آبلیموی تازه شروع کنید. با نوشیدن این محلول با معده خالی و 15 الی 2 دقیقه قبل از خوردن صبحانه، بدن می‌تواند به طور طبیعی اسید معده را متعادل کند. این محلول برای همه بی‌خطر است رفلاکس معده مفید است.جوش شیرین: یک قاشق جوش شیرین را در نصف فنجان آب حل کنید و بنوشید، اگرچه این محلول بدمزه است اما برای رفلاکس معده موثر است.سنبل ختایی : گیاهی دارویی است که ریشه، میوه و دانه‌های آن خواص دارویی دارد.این گیاه به همراه 5 گیاه دارویی دیگر مصرف می‌شود و در بهبود نشانه‌های ریفلاکس معده بسیار مفید است. عصاره‌ی آن را با عصاره‌ی سیر و هویج و رازیانه مخلوط کنید و سه بار در روز هر بار یک میلی‌لیتر از آن را استفاده کنید. 

سنبل ختایی گیاهی دارویی است که در بهبود نشانه‌های ریفلاکس معده بسیار مفید است

 سرکه سیب: روزی یک تا دو قاشق چایخوری سرکه سیب بخورید. مخلوط سرکه سیب و عسل بسیار مفید و خوشمزه است. حتی می‌توان به جای لیمو، سرکه سیب در چای ریخت. بسیاری از مردم به اشتباه تصور می‌کنند سوء هاضمه و رفلاکس بر اثر تولید زیاد اسید معده ایجاد می شود. اما آخرین مطالعات نشان می‌دهد که بر خلاف باور مردم، این عارضه به دلیل کمبود اسیدهای لازم برای هضم کامل غذا بروز می‌کند. همچنین خوردن ترشی، ترشی کلم و سایر غذاهای ترش و اسیدی به کنترل اسید معده کمک می‌کند. چای‌ها و دمنوش‌ها: نوشیدن چای و دمنوش بابونه، نعناع یا شنبلیله به کاهش علائم رفلاکس اسیدی کمک می‌کند.بابونه : گل این گیاه در داروها استفاده می‌شود. ماده شیمیایی موجود گیاه بابونه سبب کاهش التهاب می‌شود. 5 قطره از تنتور این گیاه را سه بار در روز میل کنید. استفاده طولانی مدت بابونه ممکن است سبب بروز حساسیت شود.

 

بادرنجبویه : برای درمان نفخ معده و روده استفاده می‌شودرفلاکس معده مفید است. استفاده از این گیاه عوارض جانبی ندارد اما در صورتی که با گیاهان دیگر استفاده شود ممکن است سبب حساسیت پوستی مانند راش یا خارش پوستی شود.  

بادرنجوبه برای درمان نفخ معده و روده استفاده می‌شود

   جلبک دریایی فوکوس : 5 تا 1 میلی‌گرم از این گیاه که به صورت کپسول باشد سه بار در روز مصرف شود. مصرف این گیاه عوارض جانبی مربوط به مسمومیت ید در بردارد. خواص آن کمک به هضم غذا، رفع یبوست و کمک به سیستم گوارش است. در درمان نشانه‌های ریفلاکس معده بسیار مؤثر است.خار مریم : برای درمان موقتی سوزش سرِدل استفاده می‌شود. چون سرشار از کلسیم است برای ریفلاکس اسید معده مفید است. اما از 2 گرم از شیره‌ی آن نباید مصرف شود.

 

گردآوری:بخش سلامت بیتوته

 

منبع:

isna.iryjc.ir


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *