بهترین داروی بیماری صرع

خواص دارویی و گیاهی



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .

​​​​​​​​

بیماری صرع چیست

بیماری صرع چهارمین بیماری عصبی رایج در دنیا است که بدنبال اختلال در انتقال پیام‌های عصبی بین سلول‌های مغز بوجود آمده و می‌تواند در هر سنی رخ دهد. چنانچه یک بار حمله وجود داشته باشد تشنج یده شده و زمانی که تعداد حملات تشنج دو بار و شوند به اصطلاح گفته می‌شود که بیمار مبتلا به صرع است. طبق تحقیقات به عمل آمده، نزدیک به 65 میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند که از این تعداد یک‌ سوم آن‌ها با وجود دریافت درمان‌های دارویی مختلف، دچار تشنج‌های غیرقابل کنترل می‌شوند.

علت بیماری صرع چیست

بهترین داروی بیماری صرع

تشنج می‌تواند بدنبال دلایل شناخته شده‌ای مانند ضربه به سر، افت شدید قند و کلسیم خون، عفونت‌های ویروسی و باکتریال سیستم عصبی، تومورهای مغزی، ابنورمالیتی‌های آناتومیک سیستم عصبی، خونریزی‌های داخل مغزی، نرسیدن اکسیژن کافی به مغز، سکته مغزی و بیماری آلزایمر رخ دهد.  

این در حالی است که در بسیاری از بیماران مبتلا به صرع علت شناخته شده‌ای وجود ندارد و حملات تشنج بدون دلیل خاصی

ایجاد می‌شوند.

انواع صرع

بیماری صرع انواع مختلفی دارد که با ‌های مختلف شناخته می‌شوند و بسته به اینکه کدام بخش از مغز درگیر باشد علائم مختلفی هم ایجاد می‌شود. از جمله می‌توان صرع جنرالیزه، صرع پارشیال و صرع میوکلونیک را برد.

علائم بیماری صرع چیست

علائمی که در پی صرع بوجود می‌آید بسته به مکان درگیری در مغز،  بطور مثال عبارتند از:

چه افرادی برای ابتلا به بیماری صرع مستعد هستند؟

آمارها گویای این مطلب است که از همه کودکان تازه متولد شده در معرض ابتلا به این بیماری هستند. نرخ مربوط به ابتلا بیماری صرع تا 1 سالگی کاهش و پس از سن 55 سالگی روند افزایشی به خود می‌گیرد. آمار منتشر شده در سال 217، بیانگر این مساله است که در ایالات متحده حداقل 3.4 میلیون نفر دچار حملات تشنجی می‌شوند که از این تعداد 47 هزار نفر از آن‌ها را کودکان تشکیل می‌دهند.

نقش وراثت در بیماری صرع تا حدی شناخته شده است. چنانچه بستگان درجه اول یک فرد مبتلا به صرع باشند، ریسک ابتلا در فرد مذکور کمی بالاتر خواهد رفت.

همچنین باید اشاره کرد که صرع بیماری نیست که قابلیت انتقال از یک فرد به فرد دیگری را داشته باشد.

 

راه‌های درمان صرع​

برای  درمان تشنج​(کنترل حملات تشنج) از درمان‌های دارویی استفاده می‌کنند و چنانچه درمان‌های دارویی حملات رو کنترل نکنند در نهایت از جراحی‌های اختصاصی مغز برای کنترل حملات استفاده می‌شود.

هدف از درمان دارویی، قطع يا به حداقل رسانيدن تعداد حملات تشنج، بدون ايجاد عوارض جانبی جدی و خطرناك است. این دسته از داروها عمدتا به ‌‌ داروهای ضد صرع (Anti Epileptic Drugs :AEDs) شناخته می‌شوند. پزشک بر اساس ویژگی‌های فرد بیمار مانند سن، جنسیت، بیماری‌های همراه احتمالی، داروهای مصرفی همزمان بهترین درمان دارویی را انتخاب می‌نماید. بهترین درمان دارویی​، درمانی ست که ضمن کنترل بیماری کمترین عوارض جانبی را برای بیمار داشته باشد.

بطور کلی صرع یک بیماری قابل کنترل بوده و ترس جامعه از این بیماری کاملا نابجا است؛ چرا که با مشورت یک پزشک معتمد، دریافت درمان مناسب و همچنین تغییر سبک زندگی می‌توان حملات بیماری را کنترل کرده و آسیب ناشی از حملات را به حداقل رساند. برای کسب اطلاعات ویدئو زیر را مشاهده کنید.​

​​

بخوانید

اصولا در دنيا جراحي صرع بر روي بيماراني انجام مي شود كه نسبت به دارو مقاوم شده اند و تشنج آنها تحت كنترل نيست.

بخوانید

بخوانید

درتاريخ 1/3، 1/31، 2/1 و 2/2 تعداد 4 بيمار توسط تيم مشترك ايراني و كانادايي (نورولوژيست و جراح مغز و اعصاب) با تشخيص هاي (كاورنوما، تشنج فوكال با منشا تمپورال راست، تومور مغز و تشنج مقاوم به درمان) مورد جراحي قرار گرفتند.بهترین داروی بیماری صرع

بخوانید

ويزيت جانبازان تومور مغزي و تشنج مقاوم به درمان جهت بررسي و تعيين تكليف ادامه درمان، توسط گروه اپي لپسي مركز در طي سه روز متوالي (8، 9 و 1 شهريور)

بخوانید

بخش کنترل و درمان صرع با استفاده از کادری مجرب و به کار گیری جدیدترین امکانات تشخیصی و درمانی روز دنیا، تولدی دوباره برای بیماران مبتلا به صرع خواهد بود.

بخوانید

بخوانید

بیماری صرع (تشنجات مكرر در يك دوره زماني خود) یكی از رایج‌ترین و شایع‌ترین بیماری‌های مغزی در جهان است كه تا امروز بالغ بر 35 میلیون نفر را در كشورهای مختلف به‌خود مبتلا كرده است. تشنج به يك حمله ناگهاني در فعاليت الكتريكي مغز اطلاق مي شود كه مي تواند باعث كاهش هوشياري و حركات مكرر و انقباضات عضلاني و گاهي اختلالات حسي شود.

بخوانید

شرح حال و معاينه دقيق نوار مغز به منظور مشخص كردن كانون دقيق تشنج در مغز، داشتن نوار مغزي طولاني و با كيفيت عالي و استاندارد با هدف افتراق تشنج از شبه تشنج.

بخوانید

هدف اين مركز از  جراحی: کاهش شدت تشنج در بیماران، کاهش داروی مصرفی، برگرداندن بیمار به زندگی طبیعی، کاهش اختلالات روحی، روانی.

بخوانید

عارضه صرع به دلیل طولانی بودن و مادام العمر بودن، اغلب باعث مشکلات روانی اجتماعی می شود و از زوایای مختلفی زندگی این افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و در نهایت منجر به مسائلی چون فقدان احترام به خود،  افسردگی، اضطراب، انزوای اجتماعی و ترس از مرگ (در زمان حمله) می شود.

بخوانید

به ثبت و پایش همزمان امواج مغزی و ویدیویی حرکات و حالات بیمار مانيتورينگ مغزي طولاني مدت گويند. اين تست يك روش تشخيصي و استاندارد براي پيدا كردن كانون تشنج در بيماران صرعي مي باشد.

بخوانید

نوار مغز برای ارزیابی بیماران مبتلا به تشنج، گیجی و کاهش سطح هوشیاری، ضربه سر، و دیگر شرایطی که ممکن است، بعلت اختلال در کارکرد مغز ایجاد شوند (مثلا فراموشي و نيسان) مفيد مي باشد.

بخوانید

کليه حقوق اين وب سايت متعلق به بيمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبياء (ص) تهران می باشد

© 21 – 218 | Designed By: Sapyna Web Services

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *