بهترين درمان لك صورت

خواص دارویی و گیاهی

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما چند نکته درباره ی لک های پوستی صورت و بیماری های پوستی و درمان آن توضیح داده می شود

برایلطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

لکه های قهوه ای پوست که مزاحم زیبایی چهره هستند باید درمان شوند. برای درمان سریع این لکه های پوستی راههای مختلفی در طب مدرن و طب سنتی وجود دارد که در این بخش ما به معرفی بهترین راههای درمان و ماسک های ضد لک خانگی خواهیم پرداخت.لکه های قهوه ای پوست

برخی ازپوستها بعد از اینکه دوران جوشش تمام می شود تازه سختی های لکه های قهوه ای جای جوش را دارند. خیلی از خانم ها و آقایون برای اینکه این لکه ها را بپوشانند از کرم های آرایشی استفاده می کنند که آنها خودشان اثرات سوء بسیاری روی پوست می گذارد

برایلطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

بهترين درمان لك صورت

وقتی که پوست در معرض تابش پرتوهای آفتاب قرار بگیرد، تولید سلول‌هایی به «ملانوسیت» افزایش می‌یابد. این امر موجب افزایش ملانین در پوست می‌شود. نتیجه‌ی این اتفاق ایجاد لکه‌هایی بر روی پوست است که با عنوان‌هایی چون لکه های قهوه ای یا لکه‌های پیری، لکه‌های تیره، لکه‌های آفتاب‌سوختگی و لکه‌های کبدی شناخته می‌شوند. همه‌ی اینها در مجموعه‌ای به «هیپرپیگمانتاسیون» قرار می‌گیرد. در این مقاله روش‌هایی را برای رفع لکه های قهوه ای صورت ذکر می‌کنیم.

لکه های قهوه ای در نواحی صورت، گردن، پشت، سینه، شانه‌ و دست‌ها مشاهده می‌شوند. پیری، عوامل ژنتیکی و قرار گرفتن در معرض نور آفتاب از مهم‌ترین دلایل ایجاد لکه های قهوه ای است. عوامل دیگری از جمله استرس، بارداری، کمبود ویتامین و ضعف کبد نیز می‌توانند از دلایل وقوع این پدیده باشند.

معمولا لکه‌های پوستی ضرری ندارند، ولی باعث کاهش جذابیت ظاهری می‌شوند. راه‌هایی برای رفع لکه های قهوه ای صورت وجود دارند که می‌توانند به‌طور طبیعی و بدون عوارض، اثربخش باشند.

آسیب‌هایی که در اثر التهاب، پرتوهای فرابنفش آفتاب و سایر عوامل محیطی ایجاد می‌شوند، سلول‌های پوستی را وادار می‌کنند برای محافظت از خود، رنگدانه‌های بیشتری تولید کنند. البته تغییر در سطح هورمون استروژن (در اثر بارداری یا مصرف قرص‌های ضدبارداری) نیز می‌تواند در بروز این عارضه مؤثر باشد.

نتیجه‌ی تولید غیریکنواخت رنگدانه‌ها می‌تواند بر روی رنگ پوست تأثیراتی بگذارد. این تأثیرات به اشکال متفاوتی نمایان می‌شوند. آسیب‌ها در پوست‌های روشن‌ به شکل کک‌ومک و آفتاب‌سوختگی نمایان می‌شود.

توزیع توازن رنگدانه‌ها و به‌دنبال آن لکه‌های پوستی اتفاق شایعی است، به همین دلیل روش‌های درمانی زیادی برای حل این مشکل به‌وجود آمده است. ولی به یاد داشته باشید که همه‌ی لکه‌های پوستی با یک روش درمان نمی‌شوند. برای انتخاب روش درمانی مناسب نزد متخصص پوست بروید. زیرا داروها می‌توانند حاوی ترکیبات التهاب‌آور یا حساسیت‌زا باشند. در ادامه به دو روش درمان خانگی و درمان دارویی برای رفع لکه های قهوه ای صورت اشاره می‌کنیم.

آب لیمو ترش با خواص خود به روشن شدن پوست کمک می‌کند و درمان مناسبی برای رفع لکه های قهوه ای صورت محسوب می‌شود. علاوه بر این، آب لیمو ترش لطافت،‌ شفافیت و زیبایی پوست را افزایش می‌دهد.

آب‌دوغ محتوی اسید لاکتیک است و قادر است بدون ایجاد خشکی پوست،‌ لکه‌ها را از صورت‌تان بزداید.

این روش را یک یا دو بار در روز تکرار کنید و تا جایی ادامه بدهید که از نتیجه‌‌ی حاصل راضی شوید.

روغن کرچک خواص درمانی بالایی دارد و در رفع لکه های قهوه ای صورت به شما کمک می‌کند. برای درمان لکه های قهوه ای می‌توانید به همراه روغن کرچک از روغن ویتامین E، روغن نارگیل، روغن زیتون و روغن بادام استفاده کنید.

ابتدا به کمک پنبه، روغن کرچک را بر روی لکه‌ها بمالید. سپس آن نواحی را به آرامی برای چند دقیقه ماساژ بدهید. سپس بگذارید روغن کرچک برای چند ساعت بر روی پوست‌تان باقی بماند و درنهایت آن را با آب بشویید. این کار را یک‌بار در صبح و یک‌بار در شب انجام بدهید تا لکه‌ها از بین بروند و رنگ پوست‌تان یکنواخت شود.

آلوئه‌ورا خاصیت درمانی برای پوست دارد و به بازیابی پوست کمک می‌کند. بنابراین ماده‌‌ی مناسبی برای رفع لکه های قهوه ای صورت است. آلوئه‌ورا در درمان آسیب‌‌های ناشی از پرتوهای خورشید تأثیر مضاعفی دارد.

چوب صندل یک ماده‌ی ضدپیری و ضدعفونی‌کننده است که به کاهش هیپرپیگمانتاسیون و رفع لکه های قهوه ای صورت کمک می‌کند.

ترب کوهی گونه‌ای از شب‌بویان است که شامل خردل، کلم بروکلی و کلم‌پیچ می‌شود. ترب کوهی خواص فوق‌العاده‌ای دارد. این گیاهان به‌واسطه‌ی خاصیت شفاف‌کنندگی‌‌شان به زدودن لکه‌های پیری و کک‌و‌مک کمک می‌کنند و پوستی بدون لکه را برای‌تان به ارمغان می‌آورند.

آلفا هیدروکسی اسید و آنزیم‌های خاصی که در پاپایا وجود دارند، در درمان خشکی پوست، درمان آکنه، رفع لکه های قهوه ای صورت و سایر مشکلات پوستی مؤثرند و پوستی درخشان و شفاف به شما می‌بخشند.

یک قاشق غذاخوری پاپایای رنده‌شده‌ی تازه را بر روی لکه های قهوه ای بمالید و ماساژ بدهید. پس از ۲۰ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید. این کار را دوبار در روز تکرار کنید تا لکه‌ها به‌مرور ناپدید شوند.

ممکن است بعضی افراد نسبت به پاپایا حساسیت داشته باشند، بنابراین توصیه می‌شود ۲۴ ساعت قبل از شروع این درمان، آن را بر روی ناحیه‌ای دیگر از پوست‌تان تست کنید.

ماست با خواص خود می‌‌تواند پوست‌تان را به‌طور طبیعی درخشان‌ و روشن‌تر کند.

استفاده از آب پیاز، یک راه دیگر برای رفع لکه های قهوه ای صورت است. خاصیت اسیدی آب پیاز در کنار خاصیت روشن‌کنندگی‌اش، می‌تواند در ناپدید کردن لکه های قهوه ای مؤثر باشد. علاوه بر آب پیاز، آب سیر نیز در رفع این لکه ها تأثیرگذار است.

برای مشاهده‌ی نتایج مناسب، صبر و شکیبایی داشته باشید. این لکه‌ها معمولا در طول یک یا دو هفته از بین نمی‌روند و روند درمان آنها ممکن است هفته‌ها طول بکشد.

یکی از روش‌های درمان، استفاده از کرم‌های موضعی حاوی هیدروکینون است. این کرم‌ها سرعت تولید رنگدانه‌ها را کمتر می‌کنند و یکی از قوی‌ترین داروها برای شفاف‌تر شدن پوست محسوب می‌شوند. البته مقدار بالای این ماده می‌تواند تأثیرات سمی بر روی پوست داشته باشد. بعضی کشورها مصرف این دارو را ممنوع کرده‌اند. در ایالات متحده پزشکان مقادیر کم این دارو را بی‌خطر می‌دانند، ولی بیمارانِ خود را به‌دقت تحت نظر دارند.

پزشکان معمولا کرم هیدروکینون ۴% را تجویز می‌کنند. ولی کرم هیدروکینون ۲% نیز معمولا بدون نسخه‌‌ی پزشک قابل تهیه است. هیدروکینون در صورت مصرف درازمدت می‌تواند تولید رنگدانه‌ها را افزایش بدهد. بنابراین پزشکان پس از یک دوره‌ی مصرف،‌ یک دوره‌ی استراحت برای بیماران خود در نظر می‌گیرند تا اثر هیدروکینون معکوس نشود.

ممکن است رتین-A (ترتینوئین) و سایر استروئیدها همراه با هیدروکینون‌ یا به جای آن تجویز شود، ولی اثربخشی آن را ندارد. برخی از پزشکان ترجیح می‌دهند به جای تجویز هیدروکینون داروهای بدون نیاز به نسخه را تجویز کنند. این داروها تولید رنگدانه‌ها را کاهش می‌دهند، ولی عوارض جانبی هیدروکینون را ندارند. یکی از این داروهای مناسب، کرم‌های حاوی کوژیک اسید هستند.

ویتامین C یک درمان معروف دیگر است. مطالعات نشان داده‌اند ویتامین C در شفافیت پوست و از بین بردن لکه‌های پوستی تأثیری نزدیک به هیدروکینون دارد،‌ ولی عوارض آن را ندارد. منیزیم اسکوربیل فسفات یکی از مشتقات پایدار ویتامین C است که می‌تواند نقش مثبتی در از بین بردن لکه‌های پوستی داشته باشد.

بر اساس تحقیقات سویا، نیاسین آمید، الاژیک اسید، آربوتین و شیرین بیان از سایر موادی‌اند که می‌توانند در رفع لکه های قهوه ای صورت مؤثر باشند. ممکن است پزشک‌تان یکی از این ترکیبات را با هیدروکینون ترکیب کند تا حساسیت‌ها و واکنش‌های بدن‌تان را به حداقل برساند.

افراد گمان می‌کنند درمان‌های لکه‌های پوستی باید به‌سرعت تأثیرشان را نشان بدهند، درحالی‌که این آسیب‌ها از نقاط عمیق‌تر آغاز شده و رفته‌رفته به سطح رسیده‌اند. بنابراین از بین بردن آنها نیز روندی زمان‌بر خواهد بود. به همین دلیل «صبر» یکی از عوامل ضروری در درمان لکه های قهوه ای پوست است.

هیپرپیگمانتاسیون در طول شب به‌وجود نمی‌آید. بلکه نتیجه‌ی نور آفتاب است و به‌مرور اتفاق می‌افتد. در زیر توصیه‌هایی برای پیشگیری از این حالت آمده است.

بهتر است بیماران در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرند. تا حد امکان و حتی در فواصل کم هم از قرار گرفتن پوست‌تان در معرض نور آفتاب خودداری کنید.

کلاهی که لبه‌ی پهن داشته باشد، می‌تواند سد حفاظتی خوبی برای صورت‌تان باشد. فراموش نکنید که صورت‌تان مستعدترین نقطه برای بروز هیپرپیگمانتاسیون است. اگر تحت درمان هستید، استفاده از یک سد محافظتی مانند کلاه بسیار مفید است. باید هرروز از یک کلاه لبه‌دار استفاده کنید، وگرنه کرم‌های درمانی هیچ تأثیری نخواهند داشت.بهترين درمان لك صورت

باید هر روز از کرم ضدآفتاب با SPF ۳۰ استفاده کنید. هر پرتوی فرابنفشی که به پوست‌تان برخورد می‌کند، می‌تواند آسیب‌زا باشد. پرتوهای آسیب‌زا می‌توانند از ابرها و شیشه‌ها عبور کنند. بنابراین یک کرم ضدآفتاب مناسب همراه خود داشته باشید.

((a){ c{try{ a(‘.single-container .post’).(‘class’)..(‘ ‘).reduce((f,g){ &ltg.indexOf(&#39category-&#39)

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’

.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”

با سلام ممنون از سایت خوب شما

مد و زیبایی

۱۱ ماسک روغن زیتون برای مراقبت از پوست و تقویت مو


علت جوش روی سینه و ۸ روش درمان خانگی آن

فواید پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل


درمان جوش زیر پوستی با ۶ روش‌ خانگی موثر

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

خواص زنیان؛ ۴۵ خاصیت این گیاه همه فن حریف

معرفی کتاب ما همه باید فمینیست باشیم

آلرژی چیست؟ عوامل، علائم و راه‌های درمان

بهترین فیلم های ۲۰۱۷ که در ذهن شما ماندگار خواهند شد

بانمک ترین حیوانات دنیا که می‌توانند واقعا خطرناک باشند

بهترین فیلم های علمی تخیلی از گذشته تا کنون

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آن‌ها را نشنیده‌اید

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

زیباترین حیوانات دنیا و خصوصیات منحصربه‌فرد آن‌ها

شاید شما هم از دست لک هایی که بر روی صورت تان وجود دارد خسته شده باشید و هر راهی را برای از بین بردن این لک های مزاحم امتحان کرده باشید. این لک های قهوهای که ملاسما یا کلوآسما دارند ممکن است بر روی صورت چانه و نقاط دیگر پوست به وجود بیایند. اگرچه این مسئله فقط از نظر زیبایی اهمیت دارد، ولی با توجه به تأثیرات روانی ، اجتماعی و اقتصادی آن و نیز افزایش آگاهی مردم نسبت به مسائل پوستی، نمی توان به سادگی از آن گذشت.

 

بهترين درمان لك صورت

علل ایجاد کننده

اکثر مبتلایان، شروع این بیماری را به دنبال مصرف داروهای ضدبارداری یا اولین حاملگی می دانند و عده‌ای آن را نتیجه ی مسافرت به مناطق با آفتاب شدید مانند کنار دریا در فصل تابستان تلقی می‌کنند. نتیجه تحقیقات نشان می‌دهد نور آفتاب، حاملگی، سابقه فامیلی مثبت، مصرف بعضی داروها و گاهی داروهای ضدبارداری، اختلالات هورمونی به خصوص کم‌کاری یا پرکاری تیروئید، بعضی مواد شیمیایی موجود در محیط شغلی و تحریکات مزمن و طولانی‌مدت که ناشی از خاراندن یا دست کشیدن مستمر و مداوم به صورت است، از مهم‌ترین علل بروز ملاسما در صورت است.

 

انواع لک صورت

1- نوع سطحی: در این نوع ، رنگدانه ها در قسمت های سطحی پوست افزایش می یابند. این نوع شایع تر است و پاسخ بهتری به درمان نشان می دهد.

 

2- نوع عمقی: به رنگ آبی مایل به خاکستری دیده می شود. در این نوع، رنگدانه ها در لایه های عمقی تر پوست قرار می گیرند. مقاومت به درمان در این نوع است.

 

درمان لک صورت

میزان درمان این لک‌ها با عمق و وسعت آنها ارتباط مستقیم دارد؛ به طوری که ضایعات عمقی‌تر و وسیع‌تر مقاومت بیشتری به انواع درمان‌ها دارند. در مقابل، ملاسما‌های سطحی‌تر که با وسیله تشخیصی ای به “لامپ وود تعیین می‌شوند پاسخ بهتری به درمان‌های مختلف نشان می دهند. اما سوالی که همیشه از سوی بیماران مطرح می‌شود، این است آیا این لک ها به‌ طور کامل قابل علاج و درمان هستند؟

 

در پاسخ باید گفت که اگر عوامل ایجادکننده و تشدیدکننده را کنترل کنید و در مصرف کرم‌ها و ضد آفتاب به توصیه پزشک متخصص پوست عمل کنید، مطمئنا به میزان قابل توجهی بهبودی حاصل می‌شود. به همین لحاظ در گام ‌اول بررسی سوابق فامیلی، آزمایشات هورمونی، داروهای مصرفی، میزان تماس با نور آفتاب و شرایط محیط شغلی از نظر وجود عوامل تشدیدکننده ملاسما مانند مواد شیمیایی یا نور صفحه کامپیوتر و نور مهتابی به خصوص در طول شب مهم هستند، زیرا با دانستن علل و سپس حذف یا تعدیل آنها می‌توانیم به طور چشمگیری از پیشرفت ملاسما جلوگیری کنیم.

 

پس از یافتن و حذف علل ملاسما، به مرحله دوم یعنی درمان می‌رسیم که درمان ملاسما را می‌توان به ترتیب اولویت به سه گروه تقسیم کرد:

 

1) مصرف کرم‌ها (برای پوست‌های خشک و معمولی) و محلول‌های ضدلک (برای پوست‌های چرب) که در دو نوع، حاوی مواد هیدروکینون و فاقد هیدروکینون هستند. اگر چه این روش درمانی مطمئن‌تر و با مقبولیت بیشتری است، اما باید به این نکته توجه کرد که مصرف مداوم کرم‌ها یا محلول‌های حاوی هیدروکینون (بیش از شش ماه متوالی) می‌تواند نتایج معکوسی در روند درمانی داشته باشد. به همین خاطر مصرف داروهای فاقد هیدروکینون از دیگر اولویت‌های درمانی هستند که با تشخیص پزشک متخصص پوست بر اساس شرایط بیمار تجویز می‌شوند.

 

2) در موارد خاص مداخله درمانی با استفاده از پیلینگ و میکرودرم ابریشن

 

3) انجام لیزر که در مواردی مفید خواهد بود.

 

باید تاکید کنیم که روش‌های درمانی دوم و سوم (پیلینگ و لیزر) معجزه نمی کنند و چنین درمان هایی پیشنهاد نخست ما نیست، زیرا با این‌گونه روش‌ها در مواردی نه ‌تنها درمانی ‌صورت نمی گیرد، بلکه موجب تشدید بیماری شده‌ و در شرایطی نیز پس از بهبودی، به علت مواجهه با نور خورشید یا عوامل تشدیدکننده در کمتر از یک ‌سال لک ها عود می کنند و این یعنی اتلاف وقت و هزینه. بنابراین در انتخاب نوع و مدت درمان یا تغییر آن حتما با پزشک متخصص پوست مشورت کنید.

 

مهم ترین نکته ای که بیماران مبتلا به لک صورت باید مد نظر داشته باشند عبارتست از اجتناب از خوددرمانی و مراجعه به پزشک متخصص پوست، زیرا این امر باعث می شود تا بیمار به صورت اصولی تحت درمان قرار بگیرد و از تحمیل هزینه های اضافی و همچنین عوارض ناشی از خود درمانی محفوظ بماند.

 

 

 

به لکه های گفته میشود که رنگ آنها با دیگر مناطق پوست فرق داشته و میتواند به رنگ قهوه ای روشن تا تیره یا سیاه باشد .

عموما به دلیل نور خوشید و بالا رفتن سن اتفاق می افتد و در پوست صورت نمایان میشود اما دلایل دیگری نیز دارد که در ادامه همه آنها را بررسی میکنیم .

لک‌های پوستی ( صورت و بدن ) یک بیمار شایع در پزشکی است که طی آن نقاطی از پوست شما تیره‌تر از دیگر مناطق است . این لک‌ها به‌طورمعمول بی‌ضرر هستند اما اگر شما بخواهید به دلایل زیبایی آنها را از بین ببرید راه‌های درمانی زیادی وجود دارد .

انواع لکه‌های پوست را بشناسید . ازآنجایی‌که لک‌های پوستی با دلایل مختلفی روی می‌دهند ، مهم‌ترین قسمت درمان آن‌ها دانستن علت آن است تا بتوان به‌درستی آن‌ها را از بین برد .بهترين درمان لك صورت

۳ نوع مختلف لک وجود دارد :

لنتیگو : این نوع لک‌های پوستی به دلیل قرار گرفتن در معرض اشعه UV آفتاب به وجود می‌آیند . ۹۰% افراد بالای ۶۰ سال این لکه‌ها رادارند اما بسیاری از زنان و مردان جوان نیز دارای این لکه‌ها هستند . این نوع لکه‌ها الگوی خاصی ندارند و پراکنده به وجود می‌آیند . این لک ها عموما در صورت و دستان که در معرض نور آفتاب هستند بوجود می آید .

ملاسما : این نوع لکه‌ها به دلیل تغییرات هورمونی به وجود می‌آیند . خانم‌ها ممکن است لک‌های تیره‌تری در زمان تغییرات هورمونی مانند حاملگی و یائسگی در گونه‌هایشان پدید آید . همچنین این لک‌های می‌تواند عارضه جانبی قرص‌های ضدبارداری و هورمون درمانی نیز باشد . اختلال عملکرد تیروئید نیز می‌تواند باعث بروز این نوع لک بشود .

لک بعد از التهاب ( PIH ) : این لک‌های پوستی به دلیل آسیب‌های واردشده به پوست پدید می‌آیند ، مشکلاتی مانند : پسوریازیس ، سوختگی ، آکنه و بعضی مراقبت‌های پوستی که باپوست خشن رفتار می‌کنند .

علت و نوع لک پوست خود را تشخیص دهید . زمانی که شما میدانید با چه چیزی روبه‌رو هستید درمان و پیشگیری آن با استفاده از روش‌های درمانی مناسب و تغییرات در سبک زندگی می‌توانید مانع از پیدایش و شدن این لک‌های پوستی بشوید .

سؤالات زیر را در مورد خود بپرسید :

لنتیگو : آیا زیاد از سولاریوم یا آفتاب برای برنزه کردن استفاده می‌کنید ؟ اگر شما تمایل به‌قرار گرفتن در معرض تابش خورشید و استفاده نکردن از کرم ضد آفتاب را دارید ممکن است آفتاب علت لک‌های شما باشد . درمان‌های موضعی و اجتناب از قرار گرفتن در معرض آفتاب بهترین راه برای از بین بردن این نوع لک پوستی است .

ملاسما : آیا مشکل پزشکی دارید و دارو مصرف می‌کنید ؟ باردار هستید ، پیشگیری از بارداری ، هورمون درمانی ؟ ممکن است شما به ملانوما مبتلا شده باشید . درمان آن سخت است و نیاز به مراقبت‌های پزشکی دارد .

لک بعد از التهاب : آیا جوش زیاد می‌زنید ، جراحی پلاستیک داشتید یا مشکلات پوستی درازمدت را تجربه کرده‌اید ؟ ممکن است شما به لک بعد از التهاب مبتلا شده باشید که با کرم‌های موضعی و در طول زمان به‌خوبی می‌شود آن را درمان کرد .

به متخصص پوست برای تشخیص علت مراجعه کنید . متخصصین پوست با ابزار مخصوص می‌توانند ببینند پشت این لکه‌های پوستی چه چیزی قرار دارد . به‌غیراز معاینه فیزیکی ؛ پزشک شما سؤال‌هایی درباره سبک زندگی شما خواهد پرسید تا بتواند به نتیجه بهتری از لک‌های صورت برسد .

بسیاری از درمان‌های لک‌های پوستی فقط با استفاده از نسخه پزشک قابل تهیه هستند که به همین دلیل مراجعه به پزشک بهترین نوع درمان است .

همچنین ریسک ابتلا به ملانوما و دیگر سرطان‌های پوست را نیز در نظر بگیرید که پزشک می‌تواند آن‌ها را با معاینه تشخیص دهد .

با لایه‌برداری دستی شروع کنید . اگر فقط ۱ یا ۲ ماه است که لک‌های پوستی دارید ممکن است آن‌ها در لایه‌های بالایی پوست قرار داشته باشند . ممکن است شما با لایه‌برداری صورت بتوانید از شر آن‌ها خلاص شوید .

به دنبال لایه‌برداری باشید که حاوی ذرات کوچک باشد و به‌آرامی پوست لایه بیرونی را لایه‌برداری کند . همچنین می‌توانید از لایه‌بردار شکر نیز استفاده نمایید . لایه‌بردار را روی لکه‌های پوستی بزنید و با حرکات چرخشی آن را بمالید .

لایه‌بردارهای برقی مقداری از لایه‌بردارهای معمولی به عمق پوست نفوذ می‌کنند . این لایه‌بردارها با برداشتن سلول‌های مرده پوست لک صورت و بدن را از بین می‌برند .

درمان با اسیدهای موضعی را تست کنید . این درمان هم به‌صورت نسخه آزاد و هم با استفاده از نسخه پزشک امکان‌پذیر است . این کرم‌ها حاوی آلفا هیدروکسی اسید ، بتا هیدروکسی اسید و رتینوئید هستند . استفاده از این اسیدها باعث برداشتن لایه بیرونی پوست و اجازه به رشد سلول‌های تازه باعث جوان‌سازی پوست می‌شوند .

آلفا هیدروکسی اسید : اسید گلیکولیک، اسید ماندلیک، اسید سیتریک، اسید لاکتیک و دیگر اسیدها را شامل می‌شود . این اسیدها به خوبی پوست را لایه‌برداری می‌کنند . آلفا هیدروکسی اسید در کرم‌ها ، لایه‌بردارها ، مرطوب‌کننده ها و سرم های پوست صورت یافت می‌شود .

بتا هیدروکسی اسید : که به اسید سالیسیلیک شناخته می‌شود . ترکیب معمول در محصولات پوستی و ضد جوش است . اسید سالیسیلیک می‌تواند در کرم ، سرم ، تمیزکننده و لایه‌بردارها استفاده شود .

رتینوئیک اسید : رتینوئین یا رتین-آ ( Retin-A ) نیز یده می‌شود . رتینوئیک اسید یک نوع ویتامین A است که در درمان آکنه و لک‌های پوستی بسیار مؤثر است . به‌صورت کرم و ژل در دسترس میباشد .

اگر به دنبال محصولات بدون نسخه هستید ، کرم‌های حاوی مواد زیر را استفاده کنید : هیدروکینون ، خیار ، سویا ، اسید کوجیک ، کلسیم ، آزلائیک اسید یا آربوتین .

به لایه‌برداری شیمیایی نیز فکر کنید . اگر درمان‌های سطحی نتوانست لک‌های صورت را از ببرد می‌توانید از لایه‌برداری شیمیایی استفاده کنید . لایه‌برداری شیمیایی به معنای واقعی کلمه لایه بیرونی پوست را برمی‌دارد که معمولاً با استفاده از درصد بالایی از اسید انجام می‌گیرد . این لایه‌برداری در ۳ سطح ضعیف ، متوسط و عمیق انجام می‌شود .

لایه‌برداری شیمیایی ضعیف : عموماً این لایه‌برداری شامل آلفا هیدروکسی اسید است . اسید لاکتیک و گلیکولیک نیز ترکیبات اصلی هستند . عموماً آن‌ها مؤثرترین ترکیب در درمان و از بین بردن لک‌های پوستی هستند .

لایه‌برداری شیمیایی متوسط : شامل TCA ( اسید تری کلرواستیک ) می‌شود که برای لک‌های پوستی به دلیل آفتاب خیلی توصیه می‌شود . برای گرفتن بهترین نتیجه معمولاً هر ۲ هفته انجام می‌شود تا لک‌ها به‌اندازه کافی از بین بروند . این نوع لایه‌برداری برای افراد با پوست تیره پیشنهاد نمی‌شود زیرا ممکن است باعث لک‌های بعد از درمان بشود .

لایه‌برداری شیمیایی عمیق : فنل یا اسید کاربولیک به‌عنوان ماده‌های فعال این نوع لایه‌برداری شناخته‌شده هستند که اغلب برای چروک‌های عمیق استفاده می‌شوند اما می‌توانند آسیب‌های شدید پوستی ناشی از خورشید را نیز اصلاح کنند . فنل ماده بسیار قوی است و ممکن است تحت بیهوشی عمومی انجام شود و ممکن است چند ماه طول بکشد تا نتیجه آن را ببینید و ریکاوری پوست انجام شود .

میکروابرژن را امتحان کنید . درروش میکروابرژن با استفاده از کریستال‌های بسیار ریز روی لک‌های صورت ؛ آن‌ها را از بین می‌برند . پوست جدید و تازه بعد از برداشتن پوست قدیمی نمایان خواهد شد . این درمان عموماً به‌صورت ماهی یک‌بار به مدت چندین ماه انجام می‌شود .

نکته بسیار مهم : حتماً یک متخصص باتجربه پیدا کنید زیرا ساییدن پوست می‌تواند باعث ایجاد تحریک‌شده و تغییر رنگ پوست ( لک ) را بدتر کند . اگر کسی این کار را اشتباه انجام دهد ممکن است از نتیجه آن بسیار ناامید شوید .

نباید میکروابرژن بیش‌ازحد انجام شود زیرا پوست شما نیاز به زمان برای ترمیم بین ۲ جلسه درمانی را دارد .

درمان با لیزر نیز برای شما مناسب است . به این روش درمان Intense Pulsed Light (IPL) میگویند که با ارسال پالس‌ به تخریب لک‌های پوستی به دلیل ملانین می‌کند که رنگدانه ها نور را جذب کرده و شکسته یا تبخیر می‌شوند . بدن شما لک‌ها را با رشد پوست تازه ، جدید و بدون لک جایگزین می‌کند .بهترين درمان لك صورت

درمان با لیزر بسیار مؤثر بوده اما گران است و می‌تواند دردناک باشد .

اگر لک صورت قدیمی باشد عموماً بهترین گزینه درمان با لیزر است . اگر لک‌های پوست صورت شما قدیمی است ( ۱ سال یا ) درمان‌های موضعی نمی‌تواند به آن‌ها برسد .

اگر پوست بسیار روشن داشته باشید ۴ الی ۵ جلسه لیزر درمانی ممکن است برای از بین بردن لک‌ها موردنیاز باشد .

مرکبات به پوست خود بمالید . مرکبات دارای مقادیر زیادی ویتامین C هستند همچنین دارای اسید اسکوربیک و اسید سیتریک نیز می‌باشند . این اسیدها می‌توانند بدون آسیب زدن به پوست لایه بیرونی پوست را لایه‌برداری کنند .

روش‌های استفاده از مرکبات برای لک پوست

لیمو : چند لیمو را آبگیری نموده و با استفاده از یک گوله پنبه آن را روی لک‌های صورت بزنید . به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکشی نمایید . روزی ۱ تا ۲ بار این کار را انجام دهید .

همچنین از پرتغال و گریپ‌فروت نیز می‌توانید استفاده کنید .

ماسک لیمو و عسل : آب نصف لیمو را با ۲ قاشق غذاخوری عسل مخلوط‌کنید و به‌خوبی هم بزنید . ماسک را روی صورت خود بزنید و ۳۰ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکشی نمایید .

شیر و مرکبات : ۱ قاشق چای‌خوری نمک ، مرکبات ( به انتخاب خود ) و شیر خشک را با یکدیگر مخلوط‌کنید . مخلوط باید خمیری نرم بشود . خمیر را روی پوست ماساژ دهید سپس آبکشی نمایید .

ویتامین E را امتحان کنید . این ویتامین یک آنتی‌اکسیدان قوی است که به ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده و قوی کردن سلول‌های جدید کمک می‌کند . شما می‌توانید به صورت موضعی آن را مصرف کنید اما مصرف آن به‌صورت خوراکی نیز فواید آن را زیاد می‌کند . حتما بسیاری از افراد را دیده اید که به لک های صورت خود ویتامین E میزنند که علت آن تاثیر این ویتامین در از بین بردن لک میباشد .

مصرف موضعی : روغن ویتامین E را به‌صورت مستقیم روی لک‌های پوستی قرار دهید . این کار را به‌صورت روزانه تا محو شدن لک‌ها ادامه دهید .

مصرف خوراکی : مواد غذایی مانند : آجیل ، تخم آفتاب‌گردان ، زردآلو خشک‌شده و روغن جوانه گندم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید .

از آلوئه ورا کمک بگیرید . آلوئه ورا خواص زیادی مانند درمان آفتاب‌سوختگی و مرطوب کردن پوست دارد . همچنین می‌تواند لک‌های پوستی را درمان کند . مقداری ژل آلوئه ورا را به‌صورت مستقیم روی لک‌های پوستی قرار دهید . حتماً از ژل آلوئه ورای ۱۰۰% خالص استفاده کنید .

پیاز قرمز را تست کنید . پیاز دارای خواص اسیدی است و درروشن کردن لک‌های پوستی می‌تواند مؤثر باشد . اگر آبلیمو در دست ندارید استفاده از پیاز ارزش دارد . مقداری آب پیاز را با استفاده از یک گوله پنبه روی لک‌های صورت و بدن بزنید سپس ۵ دقیقه صبر کنید و آبکشی نمایید .

کمتر در معرض نور آفتاب قرار بگیرید . اصلی‌ترین علت لک‌های پوستی اشعه UV آفتاب است که عموما روی پوست صورت رخ میدهد . مهم نیست که لک پوست صورت شما از چه نوعی باشد ، ماندن زیاد در نور آفتاب می‌تواند مشکل را بدتر کند . سعی کنید به‌صورت کلی کمتر در معرض نور آفتاب قرار بگیرید .

نکات مهم

از کرم ضد آفتاب استفاده کنید : حتی در زمستان نیز از کرم ضد آفتاب با حداقل فاکتور محافظتی ۱۵ استفاده کنید .

استفاده از کلاه و عینک دودی : در آفتاب شدید و مستقیم اگر می‌توانید از کلاه و عینک دودی استفاده کنید .

برنزه نکنید : اشعه UV برای پوست مضر است ( همچنین برای ارگان‌های داخلی بدن )

حمام آفتاب ممنوع : با برنزه کردن پوست در آفتاب لک های پوست را به خود هدیه می‌دهید .

داروهای خود را چک کنید . اگر ملاسمای شما به دلیل مصرف دارو باشد ممکن است با تغییر دارو از شر لکه‌های پوستی خلاص شوید . با پزشک خود دراین‌باره صحبت کنید .

حواستان به مراقبت‌های پوستی باشد . لکه‌های پوستی می‌تواند به دلیل مدیریت نادرست مراقبت‌های پوستی پدید آیند . جراحی پلاستیک یا لایه‌برداری شیمیایی پوست صورت می‌تواند باعث ایجاد لک‌های پوستی بشوند . قبل از اقدام به هرگونه درمان در مورد آن به‌خوبی تحقیق کنید یا با پزشک معتبر درباره آن مشورت کنید .

دست به‌صورت خود نزنید . اگر جوش روی صورت دارید اقدام به فشار دادن ، مالیدن و دست زدن به آن نکنید . لمس کردن جوش‌ها می‌تواند شانس به وجود آمدن لک‌های پوستی صورت را افزایش دهد . حواستان باشد که لک‌های پوستی در هنگام از بین رفتن جوش پدیدار می‌شوند .

صبور باشید . لک‌های پوستی اغلب بسیار سرسخت هستند و از بین بردن آن‌ها نیاز به زمان دارد . روی درمان پافشاری کنید و روش درمانی که انتخاب می‌کنید را کامل انجام دهید .

آب زیاد بنوشید تا به درمان این لک‌ها کمک کرده باشید .

به نوع پوست خود نیز توجه داشته باشید . مثلاً اگر پوست حساسی دارید از محصولات مخصوص پوست حساس استفاده کنید زیرا ممکن است استفاده از محصولات مخصوص دیگر پوست‌ها باعث ایجاد لک‌های پوستی و بثورات جلدی بشود .

در هنگامی که از مرکبات روی پوست خود استفاده کرده‌اید در معرض نور خورشید قرار نگیرید زیرا می‌تواند باعث ایجاد لک پوستی بشود .

اگر از بچه مراقبت می‌کنید یا باردار هستید از اسید سالیسیلیک استفاده نکنید .

در هنگام استفاده از محصولات روشن‌کننده پوست صورت و ضدلک‌ها همیشه از کرم ضد آفتاب استفاده نمایید .

اگر به آسپرین حساسیت دارید از محصولات حاوی اسید سالیسیلیک استفاده نکنید .

هیدروکینون به‌عنوان روشن‌کننده پوست شناخته‌شده است که با سرطان ، آسیب به سلول رنگدانه ، درماتیت و دیگر مشکلات پوستی مرتبط است . بسیاری از متخصصان در صورت مؤثر نبودن دیگر راه‌های درمان از این محصولات استفاده می‌کنند .

محصولات روشن‌کننده پوست را طبق گفته شرکت سازنده مصرف کنید .

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر احساس تنبلی می‌کنید یا در کاهش وزن مشکل‌دارید ، اقدام به پاکسازی بدن از سموم کنید . پا

خواب آلودگی و خستگی بعد از خوردن غذا برای همگی ما پیش می آید

ماکروفر نیز مانند بقیه وسایل نیاز به تمیز کردن دارد . به دلیل فضای

گاز گرفتن تصادفی زبان و بریدگی یک مشکلاتی است که در بعضی مواقع رخ

بو گرفتن یخچال بدلیل زیاد بودن مواد غذایی داخل آن و بوهای مختلف بوجود

علت ترک پوست یا همان استریا چیست ؟ ترک پوست به دلیل پارگی پوست

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

کاربری یا نشانی

رمز

مرا به خاطر بسپار

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *