بررسی شماره ثبت دارو

خواص دارویی و گیاهی

دانلود فایل

تاریخ آخرین بروز رسانیسه شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵

شماره ه: 664/28    تاریخ: 1395/1/16

مدیر عامل محترم / ناظر فنی محترم کلیه شرکتهای تولید کننده و وارد کننده تجهیزات پزشکی

 

بررسی شماره ثبت دارو

موضوع: نحوه دریافت و مشاهده کد IRC

با سلام و احترام؛                                                                          آنی

ضمن عرض تبریک آغاز سال نو و آرزوی توفیقات روزافزون برای فعالان حوزه تجهیزات پزشکی، به اطلاع می رساند درخصوص طرح ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت اقلام ارتوپدی، کد IRC تولید شده در سامانه مرکزی سازمان غذا و دارو برای فرآورده های ثبت شده (دارای کد IMD در اداره کل تجهیزات پزشکی) در لینک http://irc.fda.gov.ir  فعال گردیده است. کلیه شرکت ها می توانند پس از ورود به لینک فوق و  انتخاب عنوان تجهیزات و شرکت خود، کد IRC فرآورده را مشاهده نمایند.

مهندس صفوی مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی

صنایع وتولیدکنندگان

داروسازان و پزشکان

بیماران و مصرف کنندگان

توزیع کنندگان و واردکنندگان

دانلود فایل

تاریخ آخرین بروز رسانیسه شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۴

                    

عنوان

دستورالعمل اجرایی نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت

بررسی شماره ثبت دارو

شماره

TT94715

تاریخ شروع اجراء

1/8/94

شماره بازنگری

2

تاریخ اعتبار

دوسال

شماره: 658/3384  تاریخ: 1394/7/21

دستورالعمل اجرایی

نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت

فراورده‌های سلامت

(Tracing, Tracking and Athentication Control: TTAC)

 

شماره بازنگری

تاریخ بازنگری

شرح مختصر تغییرات

صفحات مورد بازنگری

1

15/7/94

حذف مجریان

کل صفحات

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بررسی شماره ثبت دارو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نکته: لازم است کارشناسان از اعتبار آخرین نگارش اطمینان حاصل نمایند.

فهرست مندرجات

عناوین

ماده1. تعاریف

ماده2. اهداف

ماده3. کمیته نظام ردیابی رهگیری و کنترل اصالت

ماده4. نقشها و مسوولیتها

ماده5. ویژگیهای درج/الصاق شناسه‌ها

ماده6. فرایند شناسه گذاری

ماده7. سایر شرکتهای اجراکننده نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت

ماده8. توزیع و عرضه

ماده9. هزینه و تعرفه ارائه خدمات

ماده1. خطاها و تخلفات

این ضابطه به استناد قسمت الف بند 11 و بند 17 ماده یک قانون تشكيلات و وظايف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مصوب سال 1367، ماده 13 و 27 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392 و ابلاغیه شماره 172172 مورخ 22/12/1392 شورای امنیت ملی به‎منظور تعیین مقررات، شرایط و استانداردهای لازم برای ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت تدوین شده است.

ماده 1:تعاریف:

تعاریف اصطلاحات به‎کار رفته در این دستورالعمل به جهت جلوگیری از هرگونه ابهام و سوء برداشت به اختصار عبارتنداز:

 

ماده 2:اهداف

اين دستورالعمل در نظر دارد شرایط و اصولی ایمن، پایدار، منظم و قانوني براي ضابطه مند نمودن نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌ها را فراهم آورد. مهمترین اهداف این نظام عبارت است از:

 

ماده 3:کمیته نظام ردیابی رهگیری و کنترل اصالت

به منظور اجرای این ضابطه و نظارت بر حسن اجرای آن کمیته نظام ردیابی رهگیری و کنترل اصالت در حوزه سازمان غذا و دارو تشکیل می‌شود. اعضاء این کمیته عبارتند از:

 

وظایف کمیته عبارتند از:

 

ماده 4:نقش‌ها و مسوولیت‌ها:

کلیه ذی‌نفعان دخیل در زنجیره تامین تا عرضه فرآورده ها (شامل و نه محدود به شرکت‌های تولیدکننده داخلی/ شرکت‌های واردکنندۀ صاحب پروانۀ ثبت/ شرکت‌های تولیدکننده خارجی/ شرکت‌های توزیع‌کننده/ عرضه کننده‌ها و اشخاص ثالث حقوقی که به نمایندگی از آنها وظایف تعریف شده قانونی آن‌ها را انجام می‌دهند)، ملزم به اجرای صحیح نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌ها هستند. علاوه بر مدیر عامل، مسوول فنی هر یک از شرکت‌ها بعنوان ناظر و ضامن حُسن انجام این کار هستند.

ماده 5:ویژگی‌های درج/الصاق شناسه‌ها:

 

GTN 123456789123

UID 123451234567891234

LOT 9999

EXP 216/9/27

شرکت تولیدکننده هم‌چنین می‌تواند شناسۀ اصالت (زیر لایۀ پوشاننده) را نیز به هر نحو با رعایت استانداردها بر روی خط تولید درج نماید. محل درج شناسه‌ها باید بگونه ای باشد که امکان تجمیع شناسه جعبه‌ها و ایجاد شناسه مادری بر کارتن یا شرینگ امکان پذیر باشد.

اندازه برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت 2 در 4 میلی متر رنگ با پس زمینه سفید و حاشیه زرد رنگ (شماره پنتون Yellow cC M Y1 K ) می‌باشد. محل الصاق باید بر قسمتی تخت بر روی بسته بندی بوده و مانع رویت اطلاعات اصلی مندرج بر فرآورده نباشد. محل الصاق باید در آرت ورک به تایید مسوول فنی رسیده و مستند شود.

 

GTN 123456789123

UID 123451234567891234

LOT 9999

EXP 216/9/27

شناسه تجاری فراورده

GTN

شناسه ردیابی و رهگیری

UID

شماره سری ساخت

LOT

تاریخ انقضا

EXP

شناسه اصالت

Scratched

 

ماده 6:فرآیند شناسه‌گذاری:

مسوول فنی و مدیرعامل هر شرکت صاحب پروانه پس از مشاهده و تایید کلیه پروانه‌ها و مجوزهای خود در سامانه سازمان غذا و دارو وارد فرایند شناسه‌گذاری بشرح ذیل می‌شوند:

در صورتی که فراورده قبل از آزادسازی سیستمی توسط مسوول فنی، بصورت فیزیکی آزاد و روانه بازار شود، مصرف کنندگان در هنگام استعلام شناسه، پیغام تقلبی بودن فرآورده را از سامانۀ سازمان دریافت خواهند نمود و در این موارد سازمان اقدام به ریکال فرآورده می‌نماید.

 

6.2. شناسه‌گذاری در غیرمبدأ (قبل از ورود به شرکت پخش): تمامی اطلاعات لازم و ذکر شده در بند5.2 بر روی برچسب با کیفیت و ساختار تعریف شده چاپ و آماده می‌شود. قسمت شناسۀ کنترل اصالت توسط یک لایه پوشاننده مخفی و برچسب نهایی بر روی جعبۀ فرآورده‌ها الصاق می‌شود. مهم‌ترین نکته در این روش کیفیت برچسب‌ها و محل الصاق آنها است، به‌نحوی که ضمن خوانا بودن، امکان جداسازی برچسب‌ها با ارتقای کیفیت چسب و استفاده از برش امنیتی وجود نداشته باشد. هم‌چنین الصاق برچسب بر روی بسته‌بندی باید به‌نحوی باشد که ضمن حفظ زیبایی و شأن فرآورده، مانع از خواندن اطلاعات ضروری نشود.

الصاق برچسب در شرکتهای پخش ممنوع است و شرکت های پخش ملزم به دریافت فرآورده‌هایی هستند که قبلاً شناسه گذاری شده باشد. حسب مورد، در موارد خاص با ایجاد تمامی شرایط ذیل و اخذ مجوز قبلی از سازمان، این امر امکان‌پذیر است.

 

ماده 7:سایر شرکت‌های اجراکنندۀ نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت:

شرکت‌های دارای پروانۀ ثبت فرآورده یا مجوز تولید/واردات موقت در صورت نیاز به برون‌سپاری می‌توانند تمام یا قسمتی از فرایندهای شناسه‌گذاری، را با مسوولیت و استفاده از پیش شمارۀ خود (رجوع به استاندارد شناسۀ ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت)، به سایر اشخاص حقیقی یا حقوقی پیمان‌کار واگذار نمایند. سازمان غذا و دارو هیچ مجوز فعالیتی برای شرکت‌های واسطه، پیمان‌کار یا کارگزار در این حوزه صادر نخواهد کرد.

 

ماده 8:توزیع و عرضه

شرکت‌های توزیع‌کننده و شعب و نماینده‌های آن‌ها و پخش‌های استانی و عرضه کنندگان حسب اعلام سازمان موظف هستند امکانات سخت افزاری و نرم افزاری لازم مربوط به ردیابی و رهگیری فرآورده ها را فراهم نموده و نسبت به ثبت و تبادل اطلاعات کلیه تراکنشهای خرید، فروش، جابجایی، ضایعات، مرجوعی و هرگونه تراکنش مرتبط با جابجایی مالکیتی، هویتی، مکانی و ماهیتی فراورده ها را طبق استاندارد و زمان اعلامی به سامانه مرکزی سازمان اعلام نمایند.

 

ماده 9:هزینه‌ و تعرفۀ ارائۀ خدمات

هزینۀ پیاده سازی طرح ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت بر عهدۀ شرکت‌های صاحب پروانه بوده و سازمان می‌تواند برای هر واحد فرآورده که شناسه‌گذاری و واجد شناسه های الکترونیکی لازم می‌شود، مبلغی را طبق مستندات ارائه شده، در تعیین قیمت فرآورده‌های مشمول قیمت‌گذاری لحاظ نماید. این هزینه در موقع ارسال اطلاعات به سامانه مرکزی به ازای هر واحد فرآورده از شرکت های ارسال کننده اطلاعات شامل شرکتهای صاحب پروانه و غیره اخذ می‌شود. هزینه و تعرفه ارائه خدمات توسط کمیته پیشنهاد پس از تائید ریاست سازمان ابلاغ می‌شود.

 

ماده 1:خطاها و تخلفات

باتوجه به اهمیت و نقش ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت در ایجاد دسترسی ایمن، سالم و عادلانه به فرآورده‌ها و تضمین سلامت آن‌ها، سازمان موظف است با هر گونه خطا و تخلف به شرح ذیل عمل نماید:

این دستورالعمل در ده ماده و در تاریخ 15/7/94 به تصویب کمیته و ریاست سازمان غذا و دارو رسیده و جایگزین کلیه ضوابط و دستورالعملهای قبلی می‌باشد و از تاریخ 1/8/94 لازم به اجرا است.

صنایع وتولیدکنندگان

داروسازان و پزشکان

بیماران و مصرف کنندگان

توزیع کنندگان و واردکنندگان



اصالت دارو هایی که در ایران تهیه و تولید می شود را به راحتی میتوان از وزارت بهداشت استعلام کرد. از مصرف داروهایی که اصالت آن ها را استعلام نکرده اید جدا خودداری کنید. حتی اگر از داروخانه های معتبر سراسر کشور تهیه کرده اید. توصیه‌ای که در این زمینه مسئولان به مردم دارند این است که بحث استعلام اصالت کالاهای سلامت را جدی بگیرند،  به‌طوری که بعد از تهیه دارو و سایر کالاهای سلامت از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ یا از طریق نرم‌افزار TTAC که بر روی موبایل‌ها قابل نصب است و یا از طریق  سایت TTAC.IR اصالت کالا را استعلام و شناسایی کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت در مهر ماه ۹۷ گفته بود که مردم حتی دارویی را که از داروخانه می‌گیرند، حتما استعلام کنند. ما هم به خود داروخانه‌ها و هم به خریدار توصیه می‌کنیم این استعلام را انجام دهند. زیرا به هر حال به طرق مختلف و با روش‌های مختلفی فرآیند قاچاق و ورود کالاهای جعلی و تقلبی انجام می‌شود. سامانه هایی که وزارت بهداشت در سالهای اخیر راه اندازی کرده است، فواید خوبی دارد.

این سامانه ها می توانند مشخص کنند که به طور مثال کدام دارو بر اساس توزیع بیماری در چه مناطقی استفاده می شود. همچنین این سامانه ارتباط سازمان غذا و دارو با گمرک و صنعت و تجارت را فراهم کرده است و اطلاعات این سامانه می تواند برای بانک مرکزی به عنوان ملاک توزیع ارز قرار گیرد.

سخنگوی وزارت بهداشت: اصالت داروهای داروخانه استعلام شود

بررسی شماره ثبت دارو

درباره دارو هم با توجه به اهمیت خاصی که دارد، توصیه به تک تک افرادی که دارو را تهیه می‌کنند، این است که اولا حتما دارو را از داروخانه تهیه کنند و در عین حال حتی دارویی را که از داروخانه تهیه می‌کنند، از طریق روش‌های اعلام شده استعلام کنند. این اقدام به ویژه درباره کالاهایی که تحت عنوان برند و کالاهای خارجی عرضه می‌شوند، بسیار مهم است.

راه های بررسی و کنترل اصالت کالا در برچسب های جدید

برچسب های اصالت محصولات دارویی

۱-  استعلام از طریق آدرس  http://www.ttac.ir

بر روی برچسب های اصالت چندین کد مشاهده میشود. شما می توانید با وارد شدن به آدرس فوق و وارد کردن  هرکدام از کد های مورد نظر در محل خاص خود اصالت کالای خریداری شده را استعلام نمائید.

۲-  استعلام از طریق سامانه پیام کوتاه یا تلفن گویا

بر روی برچسب های اصالت، شناسه اصالت درج گردیده است. این شناسه یک کد ۱۶ رقمی بوده و توسط لایه ای پوشانده شده است که پس از خراشیدن و برداشتن این لایه توسط مصرف کننده آشکار خواهد شد. این شناسه را می توان از طریق شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲ و یا شماره تلفن گویا ۰۲۱۶۱۸۵ ، مورد بررسی و کنترل قرار داده و از اصالت کالای خریداری شده اطمینان حاصل نمود.

تصویری از محیط نرم افزار کنترل اصالت محصول

محیط نرم افزار تی تاک

۳- استعلام بارکد مندرج بر روی برچسب

بارکدهای مندرج بر روی برچسب را می توان از طریق تلفن همراه هوشمند بازخوانی کرد. جهت بازخوانی این بارکدها بایستی حتما سامانه TTAC  بر روی گوشی تلفن همراه نصب گردد. بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در اطلاعات دریافتی با فراورده مورد بررسی و یا عدم تایید فراورده مورد نظر از طریق روشهای فوق، اصالت کالا مورد تایید نمی باشد. لذا درصورت مشاهده این گونه موارد، موضوع را به معاونت غذا و دارو اطلاع دهید.

در هنگام استعلام اصالت کالا با برچسب های جدید پیام های گوناگونی ممکن است دریافت شود. نوع پیام دریافتی نشان دهنده اصالت کالای مورد نظر می باشد.

انواع پیام های دریافتی:

۱- اصالت این فرآورده مورد تأیید است.

۲- اصالت این فرآورده قبلاً توسط همین سامانه/دستگاه کنترل شده است.

۳- اصالت این فرآورده قبلاً توسط سامانه/دستگاه دیگری کنترل شده است.

۴- این فرآورده تقلبی است.

۵- تاریخ مصرف این فرآورده گذشته است؛ لطفاً از مصرف آن خودداری فرمایید.

۶- لطفاً از مصرف فرآورده خودداری کرده و آن را به محلی که از آن خریده‌اید، بازگردانید.

۷- مصرف‌کنندۀ گرامی به‌ دلیل عدم بارگذاری کامل اطلاعات این فرآورده، امکان پاسخ‌ گویی توسط سامانۀ ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت‌ وجود ندارد. لطفاً طی روزهای آینده مجدداً تلاش کنید.

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای Rooziato (روزیاتو) محفوظ است.

آیا می دانید داروی شما به چه منظور تجویز شده است ؟ آیا از نحوه مصرف صحیح نگهداری، عوارض و تداخلات داروی خود مطلع هستید؟      آیا می دانید در هنگام مسمومیت دارویی یا غذایی چه باید کرد؟         شماره تلفن 149 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم کشوری به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سؤالات دارویی همشهریان محترم می باشد. همچنین مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفن 3155579 در ساعات اداری پاسخگوی سؤالات دارویی شما می باشد                             مرکز اطلاع رسانی دارو و سمومDPIC                                     * برای حفظ سلامت خودمان آنتی بیوتیک را هوشمندانه استفاده کنیم .                                     * متاسفانه آمار ها نشان می دهد که کشور ایران رتبه سرانه مصرف دارو در جهان را دارد.

آشنایی با برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور



Richfile
 

مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگترین دغدغه های جامعه امروز است. با توجه به اینکه بخش زیادی از این کالاها از کشور های دیگر وارد کشور ما می شود، کنترل و نظارت سازمانهای ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت می باشد. یکی از راه های اطمینان از اصالت و سلامت این گونه کالاها وجود برچسب های اصالت بر روی کالا می باشد.

بررسی شماره ثبت دارو

لذا سازمان غذا و دارو برای کلیه محصولات سلامت محور اعم از خوراکی، آرایشی، بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی وجود برچسب اصالت و سلامت را الزامی نموده است.

بازرسان معاونت غذا و دارو کلیه محصولات سلامت محور را در سطح عرضه مورد بررسی قرار داده و در صورت مشاهده اقلام فاقد برچسب اصالت اقدام به جمع آوری کالا می نمایند.


 

انواع برچسب های ارائه شده بر روی محصولات تا کنون شامل:


برچسب شبنم 



برچسب اصالت



برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت


در حال حاضر کلیه محصولات سلامت محور بایستی دارای برچسب اصالت یا برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت باشند و هیچگونه برچسب دیگری مورد تایید نمی باشد.

مشخصات برچسب های ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت

برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت دارای بخش های زیر می باشد:


–        شناسۀ تجاری فرآورده (GTIN)


–        شناسۀ ردیابی، رهگیری (UID)


–        شمارۀ سری ساخت (Lot/Batch Number)


–        تاریخ انقضا (Exp Date)


–        شناسۀ اصالت


 


شناسه تجاری فراورده (GTIN):

شمارۀ جهانی اقلام تجاری است که برمبنای استانداردهای سازمان GS1صادر شده است و دارای طول ثابت 14 رقم می‌باشد.  


      


 شناسۀ ردیابی و رهگیری (UID):

شناسۀ اختصاصی و منحصر به‌فرد و غیرتکراری برای هر واحد فرآورده است که دارای طول ثابت 2 رقم می‌باشد و شرکت صاحب پروانه طبق استاندارد ذیل آن را تولید می‌کند.



شناسۀ اصالت:

شناسۀ 16 رقمی، منحصر به ‌فرد و متناظر با UIDکه مختص هر واحد فرآورده است که با لایه‌ای پوشانده شده و پس از برداشتن این لایه توسط مصرف‌کننده آشکار خواهد شد.


برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کنترل اصالت:

برچسب اصالت دارای ویژگی هایی است که کلیه عرضه کنندگان و مصرف کنندگان اقلام سلامت محور را قادر می سازد اصالت کالا را مورد بررسی قرار داده و پس از حصول اطمینان از اصالت کالا اقدام به خریداری و مصرف کالای مورد نظر نمایند. 

                                                                                 

راه های بررسی و کنترل اصالت کالا در برچسب های جدید:


1-  استعلام از طریق آدرس  http://www.ttac.ir

بر روی برچسب های اصالت چندین کد مشاهده میشود. شما می توانید با وارد شدن به آدرس فوق و وارد کردن  هرکدام از کد های مورد نظر در محل خاص خود اصالت کالای خریداری شده را استعلام نمائید.


 

بررسی شماره ثبت دارو

2-  استعلام از طریق سامانه پیام کوتاه یا تلفن گویا

بر روی برچسب های اصالت، شناسه اصالت درج گردیده است. این شناسه یک کد 16 رقمی بوده و توسط لایه ای پوشانده شده است که پس از خراشیدن و برداشتن این لایه توسط مصرف کننده آشکار خواهد شد. این شناسه را می توان از طریق شماره پیامک 28822 و یا شماره تلفن گویا 216185 ، مورد بررسی و کنترل قرار داده و از اصالت کالای خریداری شده اطمینان حاصل نمود.


 


3- استعلام بارکد مندرج بر روی برچسب

بارکدهای مندرج بر روی برچسب را می توان از طریق تلفن همراه هوشمند بازخوانی کرد. جهت بازخوانی این بارکدها بایستی حتما سامانه TTAC  بر روی گوشی تلفن همراه نصب گردد.

بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در اطلاعات دریافتی با فراورده مورد بررسی و یا عدم تایید فراورده مورد نظر از طریق روشهای فوق، اصالت کالا مورد تایید نمی باشد. لذا درصورت مشاهده این گونه موارد، موضوع را به معاونت غذا و دارو اطلاع دهید.


 


طرح های برچسب اصالت و سلامت جعلی

 از آغاز اجرای این طرح برچسب اصالت و سلامت، تغییراتی نموده است که اشکال آن در تصویر زیر قابل مشاهده است:



 

در این میان برخی افراد سودجو اقدام به چاپ و الصاق برچسب های تقلبی بر روی کالاهای فاقد مجوز بهداشتی نموده و اقلام فوق را در انبارها و سطح عرضه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی توزیع نموده اند که نمونه تصویر برچسب های جعلی در شکل فوق قابل مشاهده است.


 


 

در هنگام استعلام اصالت کالا با برچسب های جدید پیام های گوناگونی ممکن است دریافت شود. نوع پیام دریافتی نشان دهنده اصالت کالای مورد نظر می باشد.


 


انواع پیام های دریافتی:


1- اصالت این فرآورده مورد تأیید است.

2- اصالت این فرآورده قبلاً توسط همین سامانه/دستگاه کنترل شده است.

3- اصالت این فرآورده قبلاً توسط سامانه/دستگاه دیگری کنترل شده است.


4- این فرآورده تقلبی است.

5- تاریخ مصرف این فرآورده گذشته است؛ لطفاً از مصرف آن خودداری فرمایید.

6- لطفاً از مصرف فرآورده خودداری کرده و آن را به محلی که از آن خریده‌اید، بازگردانید.

7- مصرف‌کنندۀ گرامی به‌دلیل عدم بارگذاری کامل اطلاعات این فرآورده، امکان پاسخ‌گویی توسط سامانۀ ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت‌ وجود ندارد. لطفاً طی روزهای آینده مجدداً تلاش کنید.


 


چند نکته:

–       جهت اطمینان از اصالت کالای خریداری شده حتما به یکی از روشهای ذکر شده، اصالت آنرا استعلام نمائید.

–       رنگ برچسب اصالت با پس زمینه سفید و حاشیه زرد رنگ بوده و هر برچسبی با شکلی دیگر، مورد تایید نمیباشد.

–       به ازای هر واحد فراورده از هر سری ساخت یک شناسه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت بر روی فراورده درج می گردد.

لذا وجود هرگونه شناسه تکراری نشانه جعلی بودن برچسب مورد نظر می باشد.


 


 

کنترل شناسه اصالت بر روی هرگونه کالای سلامت محور


خارجی فراموش نشود.


سند علمی دانشگاه
بره استراتژیک دانشگاه
مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
مـــاهه حـــیات
مرکز هم اندیشی اساتید
جشنواره شهید مطهری
حاکمیــت بالینـــــی
پورتال دستگاه های اجرایی استان
پرسش های متداول
Distance Learning College
مجمع خیرین سلامت

اعضای هیات علمی
کارکنان دانشگاه
گالری عکس دانشگاه
مرکز پاسخگویی 149
نظام جامع پیشنهادات
کانون دانش آموختگان
ارتباط با مدیران
راهنمای ارباب رجوع
روش انجام خدمات
فهرست خدمات قابل ارائه
کمیته ها و شوراها

دریافت آنتی ویروس
امور مشترکین
ثبت و انتخاب واحد
نوبت دهی درمانگاه ها
رزرو شارژ اینترنتی غذا
فیلم های آموزش سلامت
روزه های ایران
ثبت متقاضیان طرح
پست الکترونیک دانشگاه
دانشگاه های علوم پزشکی
 


صفحه اول دانشگاه معرفی دانشگاه کارکنان  تماس با دانشگاه امور مشترکین تماس با مدیر سایت
 


  @218″ KAUMS
دانشگاه علوم پزشکی کاشان 

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *