برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری

برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری
برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری

“),t.close()},t.write(‘

“),t.close()},t.write(‘

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی با توصیه بر نگهداری 24 ساعت گوشت قرمز در یخچال قبل مصرف گفت: چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاه های دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران جمعیت عمده در معرض بیماری تب کریمه کنگو هستند. ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بدانید )

برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری

این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است، لذا گوشت پخته هیچ بیماری را منتقل نمی کند.رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به علائم این بیماری، گفت: علائم این بیماری در انسان بین یک تا سه روز ظاهر می شود که شامل تب و لرز، سردرد، کوفتگی، اسهال و استفراغ به مدت 3 تا 5 روز و بعد از آن خونریزی زیر پوستی، وجود خون در مدفوع و دستگاه تناسلی و دستگاه گوارش آغاز می

؛ البته بایداقدامات بیشتری نیزصورت گیرد. وی ادامه داد: اولین گام آن است که آموزش عمومی و اطلاع رسانی ها درخصوص استفاده از گوشت و خریداری از مراکز بهداشتی افزایش پیداکند، ضمن اینکه مردم باید از خرید گوشت از کشتارهای غیرمجاز به طور جد خودداری کنند؛ همچنین گوشت از مراکز عرضه مجاز تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری شود؛ ازسوی دیگر دامداران و روستاییان درارتباط با دام باید نکات بهداشتی را رعایت

سرپرست شبکه دامپزشکی خوسف با بیان این مطلب از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به عنوان یک بیماری مهلک برد و به دامداران و مصرف کنندگان گوشت قرمز توصیه کرد: با رعایت موارد بهداشتی از شیوع و انتقال این بیماری در جمعیت دامی و نیز جامعه انسانی پیشگیری کنند. به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی خوسف، دکتر” رضا محمودی زاوه ” در مورد اهمیت کشتار اصولی دام در کشتارگاه و نقش آن در پیشگیری

نیز موظف شدند 24 ساعت بعد از کشتار، دام را در محوطه ای که دمایی بین چهار تا هشت درجه دارد، نگه دارند و سپس بسته بندی کنند. همچنین به هموطنان عزیز توصیه می شود، برای پیشگری از بیماری تب کریمه کنگو نکاتی را رعایت کنند: جدا نگاه داشتن جایگاه دام از محل زندگی خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام خودداری کشتار دام در محلهای غیر مجاز

شهروندان را به خطر بیاندازد. همانطور که می دانید یکی از آیتم های سالم بودن این ماده غذایی تاییده یا همان مهر دامپزشکی است که کشتارهایی که در کشتار گاه ایوان صورت می گیرد از این آیتم برخوردار است و شهروندان از سلامت گوشت چنین دام هایی اطمینان دارند . مرادی یکی از شهروندان ایوانی است که در گفتگو با خبر نگار ما اظهار کرد: با توجه به اینکه این ماده غذایی در سبد غذایی بسیاری از شهروندان

آمادگی بیمارستانهای استان برای مقابله با بیماری تب کریمه کنگو، خاطرنشان کرد: تمام مراکز بهداشتی و درمانی و 17 بیمارستان استان هرمزگان آماده مقابله با بیماری تب کریمه کنگو است. نوروزیان گفت : دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان دامپزشکی استان نظارت کامل بر مراکز عرضه گوشت دام و بیمار یابی و درمان این بیماری دارند. این مقام مسئول تصریح کرد: خریداری گوشت ممهور به مهر دامپزشکی هیچ مشکلی

غیربهداشتی و فعالیت کشتارگاههای غیرمجاز جلوگیری خواهند کرد. خلج از شهروندان و روستاییان خواست از ذبح دام در مکان هایی غیر از کشتارگاههای مجاز خودداری کنند. وی گفت: بیماری تب کریمه کنگو به راحتی از دامی که مبتلا بوده از طریق خون و جگر آن قابل انتقال است. رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ویروس بیماری تب کریمه کنگو در جگر دام حدود 4 روز باقی می ماند بنابراین از خوردن جگر نیم پخته و خام جدا خودداری کنند.

کنگو اپیدمی نیست و شهروندان در صورت مشاهده علائم خون ریزی و افسردگی در بیماران بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنند. وی با بیان اینکه خوردن گوشت هیچ ایرادی ندارد، گفت: گوشت باید از قصابی های مجاز و با تائید دامپزشکی تهیه شود و زنان خانه دار در هنگام دست گرفتن گوشت از دستکش استفاده کنند و برای اطمینان قبل از استفاده، گوشت را 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند. مدیرکل دامپزشکی

ران شتر 4 هزار تومان است. رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان در این باره که قبل از ماه رمضان طی مصاحبه ای از احتمال کاهش قیمت گوشت قرمز تا 2 هزار تومان خبر دادید و اینکه در ماه رمضان افزایش نرخ نداریم، افزود: قیمت گوشت بستگی به بازار دام زنده دارد با کمبود دام و صادرات آن نرخ ها افزایش می یابد. وی اضافه کرد: در فصل بهار با جابجایی گله داران در مناطق ییلاق و قشلاق، فاصله

همشهری آنلاین: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از نبود امکانات لازم برای رصد دام های آلوده، گفت: استان های هم مرز پاکستان در معرض بیماری های مشترک میان انسان و دام هستند. به گزارش پامچال نیوز به نقل از مهر، احمد حمزه در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی استان های کشور، اظهارداشت: متاسفانه در برخی استان های مرزی کشور مکان های قرنطینه برای نگهداری از دام های مشکوک به

. وی افزود: این بیماری ویروسی است که از طریق کنه و گوشت حیوانات آلوده به خصوص گوسفند به انسان منتقل می شود . لطفی با بیان این که کنه عامل شیوع این بیماری در دام ها است، تصریح کرد: این ویروس در زمان گرم بودن هوا بیش ترین فعالیت را دارد و دامداران، قصاب ها و کارگران کشتارگاه های دام بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو هستند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم

؛ پریسیما هاشمی پیشگیری از کشتار و عرضه غیر مجاز دام به منظور پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو توسط مسوولان مربوطه در کهگیلویه و بویراحمد از موارد بسیار ضروری بوده و عرضه کنندگان دام، قصابان و مردم باید هنگام کشتار، عرضه و مصرف گوشت نکات بهداشتی را رعایت کنند. طی چند روز گذشته خبرهای زیادی در مورد شیوع بیماری به تب کریمه کنگو در نقاط مختلف کشور از جمله

در هنگام خرید نیز به مهر دامپزشکی روی لاشه و تگ های نصب شده بر روی لاشه دقت کرده و از خرید هرگونه گوشت قرمز فاقد موارد یاد شده جداً خودداری کنند همچنین بهتر است هنگام خرد کردن گوشت یا آلایش خوراکی از دستکش استفاده شود و در صورت استفاده از گوشت دام قربانی در مراسم و اعیاد، جهت غیرفعال شدن عامل این بیماری، لاشه ها و گوشت استحصالی پیش از مصرف حداقل به میزان 24 ساعت در یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود. انتهای پیام/61 /س

دام زنده کشور نیز است، اضافه کرد: هر کیلوگرم گوشت گرم گوسفندی ارمنستانی با قیمت 3 هزار ریال و گوشت گرم گوسفندی گرجستانی به بهای 35 هزار ریال در بازار عرضه می شود. وی ادامه داد: همچنین بخشی از گوشت گوساله منجمد مورد نیاز کشور از نیوزیلند تامین و وارد می شود. ** تب کریمه کنگو تقاضای مصرف گوشت قرمز را کاهش داد رئیس تامین شورای دام کشور اعلام کرد: با بروز بیماری تب

داریوش امدادی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در وضعیتی که این بیماری در برخی استان ها شایع شده، توصیه اکید ما به تأمین گوشت از قصابی های مجاز است. وی افزود: در ادامه گوشت خریداری شده قبل از مصرف می بایست به مدت 24 ساعت در یخچال نگه داری شده و سپس به مصرف برسد. رئیس گروه بیماری های واگیر علوم پزشکی استان متذکر شد: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری شغلی است و به ویژه افرادی

نیز قادر به نابودی کردن ویروس می باشد. وی این بیماری را نوعی بیماری شغلی خواند و متذکر شد: دامداران، چوپانان، قصابان و نیز پرستارانی که با مبتلایان ارتباط مستقیمی دارند بیش از بقیه مردم در معرض ابتلاء بیماری قرار دارند. این مسئول با اشاره به اینکه مردم تنها با رعایت نکات ساده بهداشتی می توانند مانع از ابتلاء خود و اطرافیانشان به این بیماری شوند، اضافه کرد: شهروندان گوشت

این بیماری فوق العاده خطرناک بوده و از انسان به انسان قابل انتقال است، ادامه داد: تب کریمه در دام هیچگونه علامتی ندارد اما در انسان با علایمی همچون تب ناگهانی، بدن درد، کوفتگی، سردرد، بی اشتهایی و افسردگی، بی قراری، خونریزی بینی و لثه و مجاری ادراری همراه است. ورمقانی در ادامه تاکید کرد: مردم گوشت موردنیاز خود را از کشتارگاه های صنعتی و مراکز مجاز و دارای مُهر دامپزشکی خریداری کنند و از

گزارش تب کریمه کنگو بیماری بومی کشور است که از ابتدای سال تا کنون 31 نفر به این بیماری دچار شده و سه نفر نیز جان خود را از دست دادند. وی افزود: با توجه به اینکه این بیماری دارای میزان مرگ و میر بالایی است باید موضوع پیشگیری در وهله مورد توجه قرار گیرد که آن نیز منوط به افزایش تعداد کشتارگاه های مجاز برای تامین گوشت قرمز است چون تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام محسوب می شود.

از مناطق استان شده که می تواند این بیماری را در استان شایع می کند. پیشگیری از کشتار و عرضه غیر مجاز دام توسط مسوولان مربوطه به خصوص دامپزشکی در کهگیلویه و بویراحمد از موارد بسیار ضروری و مورد توجه بوده و لازم است مردم، دامداران، عرضه کنندگان دام و قصابان باید نکات بهداشتی هنگام پرورش، کشتار، عرضه و مصرف گوشت رعایت کنند. فعالیت قصابی های بین راهی غیر مجاز بوده و تهدید برای

به گزارش ماد ؛ علیرضا ولی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در بره گفتگوی 18:3 با اشاره به تنظیم بازار گوشت و مرغ در ماه مبارک رمضان اظهار داشت:با توجه به نوساناتی که در قیمت گوشت قرمز به وجود آمده به منظور تنطیم بازار هزار تن گوشت وارداتی در سطح شهر تهران عرضه شده است. وی ادامه داد:میزان مصرف سالانه گوشت در کشور ما 92 هزار تن و میزان تولید حدود 82 هزارتن است که 1 هزار تن نیز از

> مدیر کل دامپزشکی مازندران تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچگونه علائمی ندارد و به همین دلیل هم از سایر بیماری ها احتمال سرایت به انسان را دارد. مدیرکل دامپزشکی مازندران به مردم توصیه کرد ؛ حتما گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی تهیه ، به بر چسب و مهر دامپزشکی بر روی لاشه ها نیز توجه ویژه کنند ، گوشت تازه مصرف نکنند و گوشت را دستکم به مدت 24 ساعت پس از

بیماری در پرندگان دیده نمی شود(به جز شترمرغ) نباید نگران مصرف گوشت پرندگان بود. 5- از آنجایی که ویروس عامل بیماری بیش از چند ساعت در گوشت دام آلوده زنده نمی ماند، بهتر است گوشت را حداقل 24ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمود. 6- از مصرف جگر خام و نیم پخته جداً خودداری کنید. 7- از تماس با لاشه، خون و ترشحات دام بپرهیزید. 8- از کشتار دام در معابر عمومی و انظار مردم و در مراسم

معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم گوشت های قرمزی را که در محیط های غیرکشتارگاهی به شکل غیرمجاز کشتار می شوند به هیچ وجه نخریده و در خانه ها نیز اقدام به کشتن دام نکنند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کریم امیری بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری های بومی کشور دانست و افزود: متأسفانه، هر ساله تعدادی از هموطنان ما به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا می

تمامی قصابی ها نصب نماید. در نرخه سال گذشته قیمت فروش هر کیلو گوشت بز و میش 25هزار تومان و گوشت بره و بزغاله 28هزار تومان درج شده است اما در حال حاضر گوشت بز و میش بین 28تا32هزار تومان و گوش بزغاله و بره تا 35هزار تومان به فروش می رسد. با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از نقاط کشور، مسئولان شهرستان بهمئی باید بر صنف قصابان نظارت بیشتری داشته باشند و تا حد امکان مانع ذبح دام در خارج از کشتارگاه شوند.

با دمای معمولی (منفی 1 تا منفی 4 درجه سانتیگراد) نگهداری و سپس بسته بندی کرد؛ قبل از مصرف نیز گوشت در دمای فریزر حداقل به مدت 3 تا 4 ساعت نگهداری و پس از آن مصرف شود. تهیه گوشت از مراکز معتبر رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به این بیماری به تسنیم گفت: از شهروندان اصفهانی خواستاریم گوشت را صرفاً از مراکز مورد تأیید بهداشتی و دامپزشکی تهیه کنند؛ ویروس CCHF به وسیله دام

ایرادی ندارد، گفت: گوشت باید از قصابی های مجاز و با تائید دامپزشکی تهیه شود و زنان خانه دار در هنگام دست گرفتن گوشت از دستکش استفاده کنند و برای اطمینان قبل از استفاده، گوشت را 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند. مدیرکل دامپزشکی هرمزگان هم درباره فوت این قصاب بندرعباسی به دلیل ابتلا به تب کنگو گفت: کشتارگاهی که این فرد قصاب در آن اشتغال داشته متعلق به بخش خصوصی است و از بهترین

متأسفانه دام بدون علامت است، باید از مصرف گوشت تازه خودداری شود و دام پس از ذبح تا 24 ساعت در دمای منفی 1 تا 4 قرار گیرد تا ویروس های آن کشته شوند و پس از آن مصرف شود. از خرید گوشتهای بازرسی نشده بدون مهر دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) خودداری کنید. این بیماری از راه خوردن گوشت حیوان ذبح شده منتقل نمی شود، این ویروس بیرون بدن از بین می رود بنابراین مگر اینکه فرد بلافاصله گوشت حیوان تازه ذبح شده

فوری به پزشک مراجعه کند. لقایی، بیشترین علت ابتلا به این بیماری را تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیر مجاز دانست و گفت: ذبح های غیر مجاز شامل دام هایی هستند که بدون نظارت دامپزشکی و توسط برخی دامداران در فضاهایی به غیر از کشتارگاه های مجاز ذبح می شوند. مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی قزوین، گزش کنه آلوده یا له کردن با دست، تماس

واگیردار وزارت بهداشت می افزاید: این بیماری یا از طریق کنه یا از طریق کشتار در فضایی خارج از کشتارگاه به انسان منتقل می شود. در صورت انتشار با کنه، با کوچک ترین گزشی، این خون آلوده از کنه به انسان منتقل می شود. به این ترتیب کسانی که در دامداری و قصابی ها هستند، مستعد ابتلا به این بیماری هستند. در نوع دوم، اگر کشتار دام در کشتارگاه صورت گیرد، جای نگرانی نیست، هشدار زمانی است که دام در کوچه و خیابان

دام عرضه شده در استان با سایر استان ها هستیم نوسانات قیمتی وجود دارد و دامداران رغبت بیشتری برای فروش دام خود به سایر استان داشته چرا که به سود بیشتری دست می یابند. حیدری بیان کرد: قصابان نقشی در تعیین قیمت ها ندارند و در هنگام فروش گوشت قرمز سود تعیین شده خود را دریافت می کنند. انتهای پیام/

“),t.close()},t.write(‘

برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری

برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری
برای جلوگیری از تب کنگو گوشت را چگونه نگهداری
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *