اثر طلا بر مردان

      توجه : قیمت ها به صورت لحظه ای نمی باشد و روزانه به روز می گردد      

گرم 18 عیار 414,7 -462

      توجه : قیمت ها به صورت لحظه ای نمی باشد و روزانه به روز می گردد      

اونس طلا 1297.3 .4

تمامی حقوق برای موسسه فرهنگی فن آوران زرّین قلم محفوظ است.

طلا از جمله فلزهای زینتی به شمار می‌ رود که طرفداران زیادی دارد و به خصوص خانم‌ ها علاقه ی زیادی به آن نشان می ‌دهند و بالطبع از اشکال مختلف آن به عنوان زیورآلات استفاده می ‌کنند.

در این میان حتما شنیده ‌اید که استفاده از طلا برای مردان منع شده و در اسلام این کار عملی حرام معرفی شده است ولی تا به حال شده از خودتان بپرسید چرا زنان مجاز به استفاده از طلا هستند ولی مردها نباید از این فلز قیمتی و زینتی بهره‌ مند شوند؟ به طور کلی هر موضوعی که اسلام آن را سفارش کرده باشد برای بدن انسان مفید و هر چه را که برای انسان حرام کرده باشد، قطعا برای او مُضر است. اگر چه دلایل برخی مسائل هنوز از لحاظ علمی مشخص نشده است ولی ما به عنوان مسلمان به این معتقد هستیم که مسلما خیری در پشت این ممنوعیت ‌ها وجود دارد.

طلا و کم خونی در مردان

اثر طلا بر مردان

در واقع استفاده از طلا در مردان باعث بر هم خوردن تعادل میان گلبول‌ های سفید و قرمز خون می‌ شود. همین امر باعث بروز کم‌ خونی در مردان و از سوی دیگر باعث بروز سرطان خون می ‌شود که همگی بر اثر اختلال در گلبول ‌های بدن مردان ایجاد می ‌شود.

اما در این جا شاید این سوال ذهن شما را مشغول کند که پس چرا زنان می ‌توانند از طلا استفاده کنند؟ اگر طلا روی تعادل گلبول ‌های بدن مردان تاثیر می‌ گذارد، پس زنان هم نباید از این امر مستثنا باشند.

در نگاه ابتدایی شاید حق با شما باشد، ولی مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده نشان می ‌دهند تفاوت‌ هایی جزئی در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد. طلا حاوی اشعه‌ هایی است که از پوست بدن رد شده و روی گلبول ‌های بدن تاثیر می ‌گذارد. این مساله در مورد مردان کاملا صدق می ‌کند ولی در زنان خیر. در زنان بین لایه ی پوست و گوشت، یک لایه چربی وجود دارد اما در مردان این لایه وجود ندارد. همین لایه محافظ چربی است که همانند سدی محکم مانع از رسیدن اشعه‌ های مُضر طلا به بدن زنان می‌ شود.

تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان از زن ‌ها است حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌ های سفید می ‌شود

به این ترتیب تاثیر منفی روی گلبول ‌های قرمز خونی در مردان یکی از مضرات استفاده از طلا در آقایان است.

طلا و سلامت جنسی مردان

در واقع بررسی‌ های صورت گرفته حاکی از آن است که بیشترین تاثیر طلا در بافت ‌های مختلف بدن، روی اندام‌ های تناسلی است. طلا بیشترین اثر منفی خود را در مردان در بخشی از دستگاه تناسلی می ‌گذارد که محل تجمع اسپرم‌ ها است. اسپرم‌ ها مدت زمانی را در این مکان می ‌گذرانند تا قدرت باروری و تحرک یابند. بنابراین اشعه ‌های مُضر طلا با تاثیر بر این بخش به شدت از سرعت حرکت و باروری اسپرم ‌ها می‌ کاهد.

علاوه بر ناباروری که پیامد مهمی در استفاده از طلا است، مشکلات روحی و خانوادگی ناشی از آن را هم باید اضافه کرد که گاهی باعث هزینه ‌های زیاد برای درمان ناباروری و حتی به هم خوردن زندگی‌ ها می ‌شود. در این میان حتی افرادی که از طلا به عنوان زینت استفاده نمی ‌کنند و تنها شغل آن ها ایجاب می ‌کند که با طلا در ارتباط باشند هم از این خطرات در امان نیستند و اختلالات هورمونی گریبان آن ها را نیز ممکن است بگیرد.

طلا در همه رنگ و همه ‌شکل ممنوع!

اما در برخی شرایط از طلا و سایر فلزات از قبیل نقره به عنوان درمان استفاده می‌ شود و گاهی نیز این فلز در دندان سازی و جراحی استخوان‌ ها کاربرد دارد؛ در این حالت چون صرف درمان بوده و برای برطرف کردن مشکل و بیماری ایجاد شده مورد استفاده قرار می‌ گیرد، ایرادی ندارد. کما این که شواهد حاکی از آن است که در طب سنتی چینی و در طب سوزنی گاهی برای درمان برخی بیماری ‌ها از سوزن‌ های طلایی یا نقره‌ ای استفاده می ‌کنند.

طلا به طور کلی به 3 رنگ زرد، سفید و قرمز در بازار وجود دارد و مهم نیست مردان از چه رنگ طلا استفاده کنند، بلکه مهم ماهیت طلا است که در هر سه رنگ آن وجود دارد.

در این بین برخی فکر می‌ کنند طلا سفید همان پلاتین است ولی پلاتین فلزی جداگانه و با طلا سفید متفاوت است. طلا سفید همان طلای زرد رنگی است که با مخلوط کردن مقداری نقره به رنگ سفید در می‌ آید و قطعا استفاده از آن برای مردان هم حرام است و هم ضرر دارد. ولی پلاتین که فلز متفاوتی است هیچ یک از اشعه‌ های منفی طلا را نداشته و هیچ منع استفاده‌ ای هم برای مردان ندارد و با خیال راحت می ‌توانید از این قبیل جواهرات همانند پلاتین یا نقره که حتی برای بدن مفید هم هستند، استفاده کنید.

طلا، آفتی برای مردان

تحقیقات پزشکان در سال های اخیر نشان داده است که طلا دارای خاصیت شبه القایی است که بر پوست و خون مردان اثر منفی می گذارد این خاصیت باعث می شود خون دچار غلظت خاصی شود و حالت کثیفی به آن دست دهد. البته نکات دیگری هم هست که در مجموع، موجب امراض قلبی و خونی و سکته می شود و این اثرات در مردان متفاوت است.

فرآوری: مریم مرادیان نیری – سایت تبیان

منابع:

دکتر احسان شریفی ‌پور – جام جم

پایگاه خبری تقریب

 

اگر می خواهید با پزشکان سایت مشورت کنید، اینجا را کلیک کنید. 

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا را کلیک کنید. 

 

* مطالب مرتبط:

آقایان بالای 4 سال مراقب باشند

آقایان بخوانند!

5 راهکار برای افزایش طول عمر مردان

علائمی که آقایان باید جدی بگیرند

چرا زنها از مردها عمر می كنند؟

خوراکی‌های فوق‌العاده برای آقایان

مردان، میوه و سبزی بیشتری نیاز دارند

اثر طلا بر مردان

تفاوت کنترل اشتها در مردان و زنان

افسردگی هم، زنانه و مردانه دارد

آیا مردان هم یائسه می شوند؟

آقایان ! مراقب روان خود باشید

استرس و کاهش هورمون مردانه

بخش تغذیه و سلامت تبیان




 


 

صفحه فوق یافت نشد

اثر طلا بر مردان

Page not found.

پوشیدن طلا در دین اسلام برای مردان حرام است و این یک بحث عقیدتی‌ست که ورود به آن نه در ارتباط با این سایت است و نه مربوط به علم. اما مدتیست که عده‌ای با پل زدن میان دین و شبه‌علم تلاش میکنند این عقیده و حکم اسلامی را، علمی جلوه دهند. این موضوع حتی از سوی گروهی از پزشکان به چالش کشیده شده و ادعا شده که طلا باعث بروز بیماریهای خونی و همچنین ناباروری در مردان میشود، در حالی که بر روی زنان بی‌اثر است.

اما واقعیت چیست؟

حدود ۴۰ سال پیش و در اواخر دهه ۶۰ میلادی دانشمندان متوجه شدند که برخی از مردان و زنانی که به مدت طولانی از حلقه ازدواجشان استفاده کرده‌اند، مبتلا به انواعی از سرطان پوست شده‌اند. در پی یافتن علت این بیماری، محققان دریافتند که برخی از طلاها یا سنگ‌هایی که در صنعت جواهرسازی بکار می‌رود آلوده به مواد رادیواکتیو بوده است . بخوانید:  اینجا  اینجا   اینجا و اینجا.

دلیل این اتفاق نادر، آلودگی رادیواکتیو بعضی از معادن فلزات و جواهرات بوده که در گذشته بخاطر عدم آگاهی از وجود و یا آلودگی این‌چنینی مورد بررسی قرار نمی‌گرفت، اتفاقی که این روزها بخاطر نظارت دقیق بر روی محصولات استخراجی از معادن و با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت معدنچیان و سپس مصرف کنندگان، پیش نمی‌آید. به جز مورد فوق (که پس از رفع مشکل رادیواکتیو طلا و جواهرات دیگر مشاهده نشده) هیچ‌گونه مدرک پزشکی مستدلی که نشان دهد جواهرات طلا برای مردان ضرر دارد، وجود ندارد.

در واقع «کم شدن سطح گلبول سفید یا ناتوانی جنسی در مردان در صورت استفاده از زیورآلات طلا» تنها شایعاتی است که هیچ مطالعه بالینی قابل قبولی برای اثبات آن وجود ندارد. یادآور می‌شویم که تنها باید بر شواهد یافت شده بر اساس مطالعات علمی، نسبت به قبول یا رد این گونه مسائل اقدام کرد و البته بار اثبات این ادعا بر عهده مدعیان است.(کسی که مدعی است زیورآلات طلا ایجاد سرطان میکند باید آن را به شکل علمی و بالینی اثبات کند)‎

اثر طلا بر مردان

برخی از لینک‌های استفاده شده در این پست، مقالات علمی هستند که دسترسی عموم به مشروح آن‌ها وجود ندارد. با احترام به قانون کپی‌رایت از آپلود کردن آنها معذوریم اما می‌توانید خلاصه مقالات را ببینید.

گمانه یک نشریه الکترونیک علمی، غیرانتفاعی، آزاد و مستقل است که مطالب آن بنا به پیشنهادات مخاطبان، نیاز روز و تصمیم تیم تحریریه، به صورت داوطلبانه تهیه، گردآوری و منتشر می‌شود. لذا استفاده تجاری از مطالب و محتوای آن، تنها با اجازه کتبی و هماهنگی قبلی مجاز بوده و در سایر موارد، با ذکر گمانه به عنوان منبع و ارجاع لینک به مطلب، آزاد است. ©۲۰۱۲-۲۰۱۸ گمانه

در این میان حتما شنیده‌اید كه استفاده از طلا برای مردان منع شده و در اسلام این كار عملی حرام معرفی شده است ولی تا به حال شده از خودتان بپرسید چرا زنان مجاز به استفاده از طلا هستند ولی مردها نباید از این فلز قیمتی و زینتی بهره‌مند شوند؟ به طور كلی هر موضوعی كه اسلام آن را سفارش كرده باشد برای بدن انسان مفید و هر چه را كه برای انسان حرام كرده باشد، قطعا برای او مضر است. اگر چه دلایل برخی مسائل هنوز از لحاظ علمی مشخص نشده است ولی ما به عنوان مسلمان به این معتقد هستیم كه مسلما خیری در پشت این ممنوعیت‌ها وجود دارد.

طلا، آفتی برای مردان طبق بررسی‌های متعددی كه صورت گرفته، تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان از زن‌هاست، حال آن كه تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود. به طور طبیعی با افزایش شمار گلبول‌های سفید، جا برای گلبول‌های قرمز خون كم شده و تعداد آنها به طور محسوسی كاهش پیدا می‌كند.

در واقع استفاده از طلا در مردان باعث بر هم خوردن تعادل میان گلبول‌های سفید و قرمز خون می‌شود. همین امر باعث بروز كم‌خونی در مردان و از سوی دیگر باعث بروز سرطان خون می‌شود كه همگی بر اثر اختلال در گلبول‌های بدن مردان ایجاد می‌شود. اما در اینجا شاید این سوال ذهن شما را مشغول كند كه پس چرا زنان می‌توانند از طلا استفاده كنند؟ اگر طلا روی تعادل گلبول‌های بدن مردان تاثیر می‌گذارد، پس زنان هم نباید از این امر مستثنا باشند.

در نگاه ابتدایی شاید حق با شما باشد، ولی مطالعاتی كه روی ساختار بدن زنان انجام شده نشان می‌دهند تفاوت‌هایی جزئی در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد. طلا حاوی اشعه‌هایی است كه از پوست بدن رد شده و روی گلبول‌های بدن تاثیر می‌گذارد. این مساله در مورد مردان كاملا صدق می‌كند ولی در زنان خیر. در زنان بین لایه پوست و گوشت، یك لایه چربی وجود دارد اما در مردان این لایه وجود ندارد. همین لایه محافظ چربی است كه همانند سدی محكم مانع از رسیدن اشعه‌های مضر طلا به بدن زنان می‌شود.

به این ترتیب تاثیر منفی روی گلبول‌های قرمز خونی در مردان یكی از مضرات استفاده از طلا در آقایان است.

اثر طلا بر مردان

دلیل دیگری كه از اهمیت زیادی هم برخوردار است، تاثیر منفی اشعه‌های فلز طلا روی هورمون‌های جنسی مردان است. استفاده از طلا توسط مردان باعث بروز اختلالات هورمونی شده و حركت اسپرم‌ها را با مشكل مواجه می‌كند، به طوری كه سرعت حركت آنها به قدری كاهش پیدا می‌كند كه قدرت كافی برای باروری تخمك نداشته و موجب ناباروری مرد می‌شود.

در واقع بررسی‌های صورت گرفته حاكی از آن است كه بیشترین تاثیر طلا در بافت‌های مختلف بدن، روی اندام‌های تناسلی است. طلا بیشترین اثر منفی خود را در مردان در بخشی از دستگاه تناسلی می‌گذارد كه محل تجمع اسپرم‌هاست. اسپرم‌ها مدت زمانی را در این مكان می‌گذرانند تا قدرت باروری و تحرك یابند. بنابراین اشعه‌های مضر طلا با تاثیر بر این بخش بشدت از سرعت حركت و باروری اسپرم‌ها می‌كاهد.

تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان از زن‌هاست حال آن كه تماس بدن مرد  با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود

علاوه بر ناباروری كه پیامد مهمی در استفاده از طلاست، مشكلات روحی و خانوادگی ناشی از آن را هم باید اضافه كرد كه گاهی باعث هزینه‌های زیاد برای درمان ناباروری و حتی به هم خوردن زندگی‌ها می‌شود. در این میان حتی افرادی كه از طلا به عنوان زینت استفاده نمی‌كنند و تنها شغل آنها ایجاب می‌كند كه با طلا در ارتباط باشند هم از این خطرات در امان نیستند و اختلالات هورمونی گریبان آنها را نیز ممكن است بگیرد.

طلا در همه رنگ و همه‌شكل ممنوع! وقتی صحبت از طلا به میان می‌آید، همه جواهرات ساخته شده از آن را در بر می‌گیرد. زنجیر طلا، انگشتر طلا، حلقه طلا، بند ساعت و حتی عینك طلا و حتی سروكار داشتن با طلا و طلاسازی هم می‌تواند برای مردها مشكل ایجاد كند و فرقی هم نمی‌كند مدت كوتاهی با این طلا در ارتباط باشید یا طولانی، به هر حال برای مردان منع استفاده دارد. اما در برخی شرایط از طلا و سایر فلزات از قبیل نقره به عنوان درمان استفاده می‌شود و گاهی نیز این فلز در دندان سازی و جراحی استخوان‌ها كاربرد دارد.

در این حالت چون صرف درمان بوده و برای برطرف كردن مشكل و بیماری ایجاد شده مورد استفاده قرار می‌گیرد، ایرادی ندارد. كما این كه شواهد حاكی از آن است كه در طب سنتی چینی و در طب سوزنی گاهی برای درمان برخی بیماری‌ها از سوزن‌های طلایی یا نقره‌ای استفاده می‌كنند.

طلا به طور كلی به 3 رنگ زرد، سفید و قرمز در بازار وجود دارد و مهم نیست مردان از چه رنگ طلا استفاده كنند، بلكه مهم ماهیت طلاست كه در هر سه رنگ آن وجود دارد.

در این بین برخی فكر می‌كنند طلا سفید همان پلاتین است ولی پلاتین فلزی جداگانه و با طلا سفید متفاوت است. طلا سفید همان طلای زرد رنگی است كه با مخلوط كردن مقداری نقره به رنگ سفید در می‌آید و قطعا استفاده از آن برای مردان هم حرام است و هم ضرر دارد. ولی پلاتین كه فلز متفاوتی است هیچ یك از اشعه‌های منفی طلا را نداشته و هیچ منع استفاده‌ای هم برای مردان ندارد و با خیال راحت می‌توانید از این قبیل جواهرات همانند پلاتین یا نقره كه حتی برای بدن مفید هم هستند، استفاده كنید.9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *