خواص درمانی گیاه فوفل

خواص دارویی و گیاهی

نخل هندی در کتب سنتی با فوفل شناخته شده است، درختی است از تیره نخل‌ها که در مناطق گرم آسیا، هندوستان و جاوه می‌روید با قامتی تقریبا بلند که ارتفاع آن به 25 متر هم می‌رسد. ‌های دیگر این گیاه سپاری، تانبول، کوثل، پوفل و فاطویل است. میوه فوفل در ابعاد یک تخم مرغ است، هنگامی که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید و پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی می‌شود. در داخل میوه فوفل یک عدد دانه بیضی شکل که درازای آن حدود 2 سانتی‌متر است قرار دارد که رنگ غشای آن قهوه‌ای بوده، طعم دانه تلخ، قابض و بویی شبیه پنیر دارد.

جویدن مخلوط میوه و برگ فوفل سنتی تاریخی است و در بسیاری از کشورهای آسیایی و اقیانوسه رایج است. فوفل باید کاملا رسیده مصرف شود و مقدار مصرف خوراکی آن به طور معمول 4 گرم در روز است.

از دیگر روش‌های استفاده از خواص فوفل تنقیه آن می‌باشد. برای تنقیه 4 عدد دانه فوفل را در 3 سی‌سی آب به مدت نیم ساعت بجوشانید تا مقدار آن به 12 سی‌سی برسد، سپس آن را خنک نموده وقبل از صبحانه ناشتا تنقیه نمایید، روش تنقیه تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کشتن و خروج انگل‌ها زمانی که هیچ دارویی جواب نداده و یا به دارو دسترسی ندارید، خواهد داشت.

قسمت‌های مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخه‌های جوان، جوانه‌ها، برگ‌ها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.

 طبع این گیاه سرد و خشک است. خواص دارویی درخت فوفل به طور خلاصه عبارتند از:

چوب درخت فوفل را در نجاری به کار می‌برند و از الیاف پوست آن در نساجی الیاف استفاده می‌شود. جوانه انتهایی تنه این گیاه را به کلم فوفل به مصرف تغذیه می‌رسانند. کلم فوفل بسیار نرم بوده و شبیه پنیر است.

 به طور کلی مصرف گیاه فوفل بایستی تحت نظر پزشک صورت گیرد، از خواص فوفل خاصیت اعتیاد آوری آن بوده و زیاده‌روی در مصرف آن باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان‌های دهان است.

خواص فوفل برای معده خواص فوفل برای اعصاب خواص فوفل برای درد پهلو خواص فوفل برای بوی بد دهان خواص فوفل در طب چینی فوفل میوه درختی است از خانواده  نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه  درخت ظاهر می شود.


 



 


 


درباره‌ی گیاه فوفل بدانید


 

فوفل میوه درختی است ، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه  درخت ظاهر می شود. میوه  آن به شکل تخم مرغ می باشد، مادام که نارس است رنگ پوست خارجی آن سفید ولی پس از رسیدن رنگ آن زرد نارنجی می شود، در داخلی میوه  فوفل یک عدد دانه  بیضی شکل که درازای آن حدود ۲ سانتی متر است قراردارد که رنگ غشای نازک آن قهوه ای می باشد، طعم دانه تلخ و قابض است و بوی شبیه بوی پنیر دارد. درخت فوفل بومی مناطق حاره آسیا از جمله هند، مالزی، سیلان، فرموز و جنوب چین میباشد، در ایران تا به حال دیده نشده است.


 

فوفل میوه درختی است از خانواده  نخل Palmaceae، درختی است زیبا، بلند و شبیه نخل، تنه آن باریک و دراز و برگهای آن پهن، بزرگ، مرکب پری و مجتمع است که به طور گروهی در انتهای ساقه  درخت ظاهر می شود. قسمت‌های مورد استفاده گیاه فوفل شامل دانه، پوست دانه، شاخه‌های جوان، جوانه‌ها، برگ‌ها و تا حدودی ریشه درخت بوده که خواص دارویی دارند.


 



 


ویژگی  و خواص فوفل


 


-طبع آن سرد و خشک است.


-داروی ضد کرم می باشد.

-در گذشته جهت درمان کرم‌های نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع می‌باشد.


-فوفل به هضم غذا کمک می‌کند.


-ضد مالاریا و تب‌های نوبه‌ای است.


-ضد سرفه است.

-قاعده‌آور می‌باشد، خانم‌های حامله از خوردن آن خودداری کنند.

-جهت معالجه استسقاء و آفتاب‌زدگی از پوست میوه این گیاه می‌توان استفاده کرد.

-جهت دیفتری اسانس برگ‌های این گیاه را به صورت بخور و غرغره می‌توان استفاده کرد.

-جهت سستی اعصاب از این گیاه می‌توان استفاده کرد.

-جهت رفع جوش‌های دهان که در اثر گرمی می‌باشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.

-مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن می‌شود.

-جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.


-تقویت کننده معده می‌باشد.

-اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.


-جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.


-مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.

-مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.


 


درمان گیاهی ورم گلو با خواص فوفل


 

– خوردن آن برای معالجه  ناراحتیهای نزله ای بسیار مؤثر است، به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده برای رفع ورم گلو و حنجره و لوله های برونشی مفید است.


– غرغره و بخور آن برای دیفتری مؤثر است.


 


خواص درمانی پوست فوفل:


 

آب جوشانده آن برای معالجه  استسقا، آفتابزدگی و بیماری بریبری که ناشی از کمی ویتامین B است استفاده می شود.


 


خواص درمانی جوانه فوفل:


 

خام آن را میتوانید به عنوان کرم کش به بچه ها بخورانید.


 



 


خواص فوفل در دامپزشکی


 

مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمی‌شود. این گیاه به شکل گسترده‌ای به عنوان داروی سرخوشی‌زا مصرف شده است. برش‌های تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا می‌باشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل می‌گردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطان‌های دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرم‌کش برای از بین بردن کرم‌های نواری احشام و سگ‌ها و نیز درمان قولنج روده اسب‌ها استفاده می‌شود.


 


خواص فوفل در طب هندی و سنتی ایران و چینی 


 

در طب هندی شیره حاصل از دانه‌های جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لب‌ها به کار برده می‌شود. طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماس‌های گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندان‌ها می‌باشد. در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود.


 


روش مصرف:


 

در گذشته از این گیاه به صورت مرهم‌های جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرم‌کش استفاده می‌گردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرم‌کش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده می‌شود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.


 


 


 


 



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



خواص فوفل در طب هندی , خواص فوفل برای هضم غذا



 


 

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است

خواص دارویی گیاه فوفل

‌های دیگر این گیاه: سپاری، تانبول، کوثل، پوفل، فاطویل و نخل هندی است.

خواص درمانی این گیاه:

۱. طبع آن سرد و خشک است.

۲. داروی ضد کرم می باشد.

۳.
در گذشته جهت درمان کرم‌های نواری ۳۰ گرم آرد دانه این گیاه را جوشانده
به صورت تنقیه استفاده می کردند، در پزشکی امروز روش تنقیه ممنوع می‌باشد.

۴. فوفل به هضم غذا کمک می‌کند.

۵. ضد مالاریا و تب‌های نوبه‌ای است.

۶. ضد سرفه است.

۷. قاعده‌آور می‌باشد، خانم‌های حامله از خوردن آن خودداری کنند.

۸. جهت معالجه استسقاء و آفتاب‌زدگی از پوست میوه این گیاه می‌توان استفاده کرد.

۹. جهت دیفتری اسانس برگ‌های این گیاه را به صورت بخور و غرغره می‌توان استفاده کرد.

۱۰. جهت سستی اعصاب از این گیاه می‌توان استفاده کرد.

۱۱. جهت رفع جوش‌های دهان که در اثر گرمی می‌باشد از دمکرده این گیاه مزمزه شود.

۱۲. مزمزه کردن دمکرده آن باعث تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن می‌شود.

۱۳. جهت یبوست ۸ گرم از دانه سرخ رنگ این گیاه میل شود.

۱۴. تقویت کننده معده می‌باشد.

۱۵. اشخاصی که سنگ کلیه و مثانه دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.

۱۶. جویدن فوفل برای خوشبوکردن دهان مؤثر است.

۱۷. مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.

۱۸. مصرف فوفل برای سینه و صدا مضر است بهتر است همراه کتیرا میل شود.

منبع : bazargol.com

آذر ۱۸, ۱۳۹۵داروهای گیاهی, عطارباشی و طب سنتی, نسخه های گیاهی, نکته های عطارباشی ۰

فارسی: فوفل

علمی: Areca catechu L.

انگلیسی: Arecaceae

‌های دیگر: Pinang , Betel Nut

گیاه فوقل نخلی است به ارتفاع تا ۳۰ سانتی‌متر که محیط تنه آن به ۵۰ سانتی‌متر می‌رسد. برگچه‌ها متعدد، گردآلود، به طول ۳۰ تا ۶۰ سانتی‌متر، متلاقی و فاقد کرک هستند. گل‌های فوفل درون گل آذین اسپادیس منشعب قرار گرفته‌اند، به این صورت که گل‌های نر متعدد بوده، در بالا قرار دارند، گل‌های ماده نیز منفرد هستند و در پایین جای دارند.

میوه شفتی تک دانه بوده، دارای پوسته‌ای زرد رنگ است. میوه فوفل بسیار سخت بوده، دارای پوسته‌ای به رنگ قهوه‌ای تیره با جلای مرمرین زرد می‌باشد. مزه آن مختصراً گس، قابض و طعم آن مطبوع است.

گیاه فوفل در هند شرقی، بخش‌هایی از آسیا و آفریقای شرقی کاشته می‌شود.

از هسته میوه فوفل به عنوان دارو استفاده می‌شود و مصرف درمانی دارد.

این گیاه را با Piper betel  که برگ‌هایش جویده می‌شوند اشتباه نگردد.

مدتهاست که از این گیاه در طب انسانی استفاده نمی‌شود. این گیاه به شکل گسترده‌ای به عنوان داروی سرخوشی‌زا مصرف شده است. برش‌های تازه گیاه مزبور بخشی از “معجون جویدنی betel مورد استفاده تقریباً ۴۵۰ میلیون نفر مردم شرق آسیا می‌باشد. (آرکولین در اثر جویدن به آرکاییدین که محرک دستگاه عصبی مرکزی است تبدیل می‌گردد.) گو اینکه به دلیل نقش گیاه در ایجاد برخی انواع سرطان‌های دهان، رسم مزبور در حال از بین رفتن است. در دامپزشکی نیز این گیاه به عنوان کرم‌کش برای از بین بردن کرم‌های نواری احشام و سگ‌ها و نیز درمان قولنج روده اسب‌ها استفاده می‌شود.

در طب چینی از این گیاه برای درمان مواردی مانند هپاتیت مزمن، آماس، اولیگوری، اسهال و بیماری‌های گوارشی استفاده می‌شود.

در طب هندی شیره حاصل از دانه‌های جوان این گیاه به عنوان ملین و جوشانده ریشه آن برای درمان ترک خوردگی لب‌ها به کار برده می‌شود.

طبع فوفل ، سرد و خشک در درجه سوم بوده استعمال موضعی آن جهت درمان آماس‌های گرم غلیظ سودمند است. خوشبوکننده دهان، مقوی قلب، لثه و دندان‌ها می‌باشد.

در گذشته از این گیاه به صورت مرهم‌های جویدنی، جهت درمان بیماری لثه و نیز به عنوان کرم‌کش استفاده می‌گردید. امروزه فوفل تنها در دامپزشکی به عنوان کرم‌کش، برای درمان حیوانات خانگی به کار برده می‌شود. به طور کلی مصرف دارویی این گیاه ناچیز است.

به دلیل وجود آرکولین، اثر پاراسمپاتومیمتیک دارد. به علاوه ترشح بزاق را زیاد کرده، مقادیر زیاد آن سبب کندی ضربان قلب، رعشه، بی‌قراری ارادی، اسپاسم و فلج احتمالی می‌گردد.

مصرف دراز مدت این گیاه به عنوان دارو نیز به دلیل تشکیل نیتروزامین‌ها، موجب ایجاد تومورهای بدخیم در حفره دهان می‌شود. هنگامی که هسته‌های این گیاه جویده می‌شود، دهان و لب‌ها قرمز شده، رنگ مدفوع نیز قرمز می‌گردد.

مصرف بیش از حد: مقدار سمی ‌این گیاه دارویی برای انسان ۸ تا ۱۰ گرم بوده، آتروپین به عنوان پادزهر آن تجویز می‌شود. جویدن هسته منجر به صابونی شدن آلکالوییدهای استری موجود در آن شده، آرکاییدن حاصل نیز دارای اثر سرخوشی‌زا می‌باشد.

منبع: مفید طب

تیر ۱۱, ۱۳۹۷

فروردین ۰۳, ۱۳۹۷

مهر ۲۴, ۱۳۹۶

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷ ۰

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

آبان ۰۷, ۱۳۹۵

فروردین ۱۷, ۱۳۹۶

دی ۰۹, ۱۳۹۶

اسفند ۰۵, ۱۳۹۶

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۵, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷

مرداد ۱۳, ۱۳۹۷


شامل اطلاعات
411
گياهان دارویی

گیاهی علفی یکساله یا دوساله دارای ساقه ای منشعب به ارتفاع 25 تا 8 سانتی متر و برگهائی سبز مایل به س

گیاهی علفی یکساله یا دوساله دارای ساقه ای منشعب به ارتفاع 25 تا 8 سانتی متر و برگهائی سبز مایل به سفید و پوشیده از تارهای نسبتاً پنبه ای است و چون در مزارع مخصوصاً مزارع گندم و غلات یافت می شود از ای

پیرتر گیاهی است علفی و باریک و پایا به قد 12 – 3 اینچ و هم چنین قسمت مرکزی گل که به رنگ زرد م

پیرتر گیاهی است علفی و باریک و پایا به قد 12 – 3 اینچ و هم چنین قسمت مرکزی گل که به رنگ زرد میباشد از پهنا 2/11 اینچ میباشد.
این گیاه در مناطق معتدل با درجه بارندگی 45 تا 5 اینچ پرورش می یابد.

گیاهی است علفی و آبزی بابرگهای بسیاربزرگ گرد و شناور در سطح آب که ریزوم مدفون شده در بستر آب منشا می

گیاهی است علفی و آبزی بابرگهای بسیاربزرگ گرد و شناور در سطح آب که ریزوم مدفون شده در بستر آب منشا می گیرند ودارای دمبرگ بسیار بلند می باشند.گلها سفید رنگ و درشت و خارج از آب بوده ودر برکه های شمال کشو

ماش گیاهی است یکساله به شکل بوته ای یا بالارونده، ریشه های آن مستقیم و قدری منشعب هستند. ساقه ها راس

ماش گیاهی است یکساله به شکل بوته ای یا بالارونده، ریشه های آن مستقیم و قدری منشعب هستند. ساقه ها راست، ظریف، منشعب، کرکدار، به رنگ سبز روشن و به ارتفاع 45 تا9 سانتیمتر میباشند. گل آذین آن بصورت خوشه

گیاهان دارویی


شامل اطلاعات
57
دمنوش گياهی

گیاه چای، بوته‌ای است ، همیشه سبز که در طبیعت ارتفاع آن تا 2 متر هم می‌رسد. قسمت اصلی مورد

گیاه چای، بوته‌ای است ، همیشه سبز که در طبیعت ارتفاع آن تا 2 متر هم می‌رسد. قسمت اصلی مورد استفاده بوته‌ چای ، برگ آن است که به صورت‌های مختلف تبدیل به انواع چای می‌شود.
در مج

این گیاه به ‌های گوناگون مانند زیرفون ریز برگ( زیرفون زمستانی)یا زیر فون کوهی پهن برگ (زیرفو

این گیاه به ‌های گوناگون مانند زیرفون ریز برگ( زیرفون زمستانی)یا زیر فون کوهی پهن برگ (زیرفون تابستانی) یده می‌شوند؛ ام ا این تنوع ، اساساً در فواید و اهمیت آن‌ها تاثیری ندارد . ه

افسنتین گیاهی است علفی، پایا به ارتفاع 8 تا 12 سانتی متر که در زمین های خشک و شنزار ها می‌روی

افسنتین گیاهی است علفی، پایا به ارتفاع 8 تا 12 سانتی متر که در زمین های خشک و شنزار ها می‌روید رنگ برگ‌های آن سبز مایل به سفید است. گل های آن به شکل خوشه و دارای رنگ‌های قرمز و زرد می

 آرام‌بخش و ضدمیگرن‌های مزمن، بی‌خوابی، سردرد، بیماری‌های ریوی، زکام و غلظت

 آرام‌بخش و ضدمیگرن‌های مزمن، بی‌خوابی، سردرد، بیماری‌های ریوی، زکام و غلظت خون است. دمنوش زیرفون برای رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیک مفید بوده فشار خون را پایین می‌آورد.


شامل اطلاعات
75
عرقيات گياهی

برگ‌های درخت زیتون از دوران باستان برای مقاصد پزشکی مورد استفاده بوده است، و پژوهش‌های آزم

عرق اترج که از گلهای این درختچه گرفته می شود سرشار از ویتامین ث می باشد این عرق ضد اسهال است و عطش ر

عرق اترج که از گلهای این درختچه گرفته می شود سرشار از ویتامین ث می باشد این عرق ضد اسهال است و عطش را به خوبی رفع می کند . اترج در واقع همان ترنگ است که بوی بسیار مطبوعی دارد که از آن در آشپزی و تهیه

اکالیپتوس گیاهی است که سه برابر وزن خود اب جذب می کندو ریشه این گیاه در اکالیپتوس است.این گیاه خواص

اکالیپتوس گیاهی است که سه برابر وزن خود اب جذب می کندو ریشه این گیاه در اکالیپتوس است.این گیاه خواص بسیار زیادی دارد.از بخور و روغن ان مخصوصا خیلی خاصیت دارد.برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می

برگ گیاه شاه توت دارای ترکیباتی است که اثر هیپوگلیسیمیک دارد و عصاره آن در کاهش گلوکز سرم حیوانات دی

برگ گیاه شاه توت دارای ترکیباتی است که اثر هیپوگلیسیمیک دارد و عصاره آن در کاهش گلوکز سرم حیوانات دیابتی موثر است.گیاه شاه توت (Morus nigra L) یکی از عوامل درمانی طبیعی غیرتوکسیک است و اثرات درمانی بس

متخصص طب سوزنی تخصصی


شامل اطلاعات
13
داروی گیاهی

شکل دارویی مایع با پایه سکنجبین استاندارد که محتوی عصاره های میوه به و ریزوم زنجبیل می باشد. ساخت دا

شکل دارویی مایع با پایه سکنجبین استاندارد که محتوی عصاره های میوه به و ریزوم زنجبیل می باشد. ساخت دارو منسوب به جالینوس است علی الخصوص که اضافه کردن زنجبیل برای ارتقای اثرات گوارشی دارو از جانب بسیاری


شامل اطلاعات
55
شربت ها

درختى است زیبا،بلند شبیه نخل.تنهء آن باریک و دراز و برگهاى آن پهن بزرگ،مرکب پرى و مجتمع به‌طور

درختى است زیبا،بلند شبیه نخل.تنهء آن باریک و دراز و برگهاى آن پهن بزرگ،مرکب پرى و مجتمع به‌طور گروهى در انتهاى ساقه درخت ظاهر مى‌شود.از میوهء آن‌مادهء uohcaC به دست مى‌آورند.کاشو م

گیاه دارویی فلوس گیاهی است بوته ای و خودرو که دراستان های جنوبی ایران مانند بوشهر و هرمزگان و بلوچست

گیاه دارویی فلوس گیاهی است بوته ای و خودرو که دراستان های جنوبی ایران مانند بوشهر و هرمزگان و بلوچستان می روید و ارزش دارویی دارد. فلوس به میوه ی این درخت گفته می شود و برگ آن را سنا می ند. گیاه دا

مطالعه دانشمندان آمریکایی نشان میدهد که میتوان با نوشیدن منظم شربت کم کالری “قره قاط” فشار

مطالعه دانشمندان آمریکایی نشان میدهد که میتوان با نوشیدن منظم شربت کم کالری “قره قاط” فشار خون را تحت کنترل قرار داد.به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، محققان

میخک(قرنفل)
درخت میخک بومی جزائر اندونزی و اقیانوسیه است و بعلت زیبایی خاصی که دارد امروز در ن

میخک(قرنفل)
درخت میخک بومی جزائر اندونزی و اقیانوسیه است و بعلت زیبایی خاصی که دارد امروز در نقاط دینا بعنوان درخت زینتی پرورش داده می شود . البته در مناطق سردسیر این گیاه در گلخانه و گرم خانه ن


شامل اطلاعات
82
میوه ها

یکی از میو های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودا

یکی از میو های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار است که بر گرفته از شکل ظاهری آن است.
رامبوتان میوه ای گرمسیری است که با علمی سرخالوی مژکی (nep

بادام (Amygdalus) نوعی میوه است، که درخت آن بومی نواحی خاورمیانه و جنوب آسیا می‌باشد. در اصل بادام ج

بادام (Amygdalus) نوعی میوه است، که درخت آن بومی نواحی خاورمیانه و جنوب آسیا می‌باشد. در اصل بادام جزو مغزهای حقیقی به حساب نمی‌آید، بلکه از انواع شفت هاست که دارای یک پوسته بیرونی و یک پوشش درونی سخت

زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار میوه‌فروشان بسیار به چشم می‌خورد. ای

زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار میوه‌فروشان بسیار به چشم می‌خورد. این میوه اگرچه جثه‌ای کوچک دارد ولی بسیار پرفایده و مغذی است و به رنگ‌‌های زرد و نارنجی

زالزالک در ایران از جمله در بلندی‌های بالای ۲۵۰۰ متر در استان کهکیلویه و بویراحمد، استان فارس ا

زالزالک در ایران از جمله در بلندی‌های بالای ۲۵۰۰ متر در استان کهکیلویه و بویراحمد، استان فارس استان و اصفهان به خصوص شهرستان نجف آباد می‌روید. این گیاه در استان آذربایجان شرقی و استان کردستا

برای استفاده از خدمات مشاوره و نوبت دهی آنلاین با عضویت در دکتر ساینا به خانواده ی بزرگ سلامت الکترونیک ایران بپیوندید.

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت دانش بنیان نوین فناوران همراه ساینا میباشد.

آیا می دانید چگونه می توانید بیماری خود یا عزیزانتان را تشخیص و برای آنها دارو تجویز کنید؟

 

این سامانه براساس  نظریه تدبیر و درمان شیخ اجل ابوعلی سینا و ترکیب ماتریسی اطلاعات مندرج درپایگاه های گیاهان دارویی ، بیماریها و خصوصیات اختصاصی



سه شنبه

ویژه ها:

پی بردن به راههای درمانی بیماری سرطان همواره یکی از اهداف علم پزشکی بوده است. ترکیبات ضد سرطان متعددی در گیاهان دارویی شناسایی شده است که برای درمان سرطان مورد تحقیق واقع شده اند. مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است.

فوفل یا پوپل یا نخل هندی با علمی Areca که در کتاب های طب سنتی با فوفل شناخته می شود. یکی از ۵۰ گونه تیره نخل است که در مناطق استوایی می روید.

نخل هندی

به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ایران و به نقل از مهر ، مطالعه جدید محققان نشان می دهد «آرکولین»، ماده محرک یافت شده در میوه آجیلی شکل Areca، دارای خواص ضدسرطانی است. اگرچه برخی محققان با احتیاط به خواص ضدسرطانی این میوه اشاره می کنند چراکه میزان دوز بالای این میوه می تواند سرطان زا باشد.

درحال حاضر یافته های جدید محققان نشان می دهد که این ماده کاملا مضر و بد نیست و دارای خواص ضدسرطانی هم است. محل رویش آن از چین و هند تا مجمع الجزایر مالایی و جزایر سلیمان است.

تیمی از محققان دریافتند آرکولین می تواند تا حدودی به کاهش «تاثیر واربورگ» کمک کند. عبارت تاثیر واربورگ برای توضیح تکنیک استفاده از رشد سریع تر سلول های سرطانی استفاده می شود.

در محیط آزمایشگاه، آرکولین مانع از رشد سلول های لوسمی و سرطان ریه در انسان هم در محیط کشت آزمایشگاهی و هم در تزریق به موش ها شد. در عین حال مشاهده شد که تاثیری بر رشد سلول های عادی خون نداشته است.

جینگ چن، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: “آزمایشات حاکی از ضدسرطانی بودن این ماده است، اما همه این حالات بستگی به میزان دوز مصرف دارد“.

به گفته محققان، هنوز خیلی زود است که استفاده از آرکولین برای مقابله با سرطان توصیه شود، چراکه خواص سمی آن بدین معناست که اگر به درستی استفاده نشود، می تواند به جای پیشگیری از سرطان، سرطان زا باشد


9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *