قیمت قرص cipralex 10

خواص دارویی و گیاهی

قیمت قرص cipralex 10
قیمت قرص cipralex 10

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، در متن این اطلاعیه آمده است: ” قابل توجه تمام هم وطنان گرامی نظر به ضرورت اطلاع رسانی به هنگام فهرست و قیمت مصوب اقلام دارویی و تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی و حسب دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تاکید رئیس سازمان غذا و دارو، جزئیات لیست و قیمت مصوب تمام اقلام دارویی قابل عرضه در داروخانه‌های سراسر کشور در قسمت جستجوی دارو سامانه اطلاعات دارویی سازمان غذا و دارو به نشانی اینترنتی:

http://irc.fda.gov.ir/nfi

در این زمینه جزئیات فهرست و قیمت مصوب تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی در سامانه اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو به نشانی اینترنتی:

http://imed.fda.gov.ir قابل جستجو و بازیابی است.

همچنین فهرست اقلام و قیمت مصوب اقلام دارویی از طریق قسمت اطلاعات دارویی اپلیکیشن TTAC به‌صورت برخط، قابل جستجو و در دسترس خواهد بود.

قیمت قرص cipralex 10

انتهای پیام/

مجری طرح پایلوت : انجمن داروسازان اصفهان

تحت نظارت معاونت غذا و دارو

مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده داروخانه می باشد

*دریافت دارو فقط بصورت حضوری در محل داروخانه و با نسخه کامل امکان پذیر است*

چنانچه در خصوص “قرص سیپرالکس 10 میلی گرم” سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

قرص سیپرالکس نام تجاری سیتالوپرام از دسته داروهای ضد افسردگی است که علاوه بر این برای رفع مشکلات دیگری مثل سندروم پیش از قاعدگی، درمان گرگرفتگی پس از یائسگی، مشکلات پرخوری یا بی‌اشهایی، استرس و اضطراب، ترس از اجتماع و وسواس هم به کار می‌رود. خشکی دهان، تهوع و بی‌خوابی برخی از عوارض مصرف این داروست. این دارو با با بالا بردن میزان ترشح سروتونین (ماده‌ای که به مغز برای حفظ تعادل کمک می‌دهد)، مشکلات روحی و روانی را بهبود می‌بخشد. احساساتی مانند بی‌قرار شدن، لرزش بدن و عصبی شدن در روزهای اول مصرف دارو طبیعی بوده و کم کم بهبود می‌یابد. این دارو به بهبود سطح انرژی و بروز احساس خوشایند در فرد کمک می کند.

افسردگی از مشکلات روحی و روانی است که می‌تواند افراد را در سنین مختلف درگیر کند. علت این عارضه ممکن است هر چیزی باشد؛ از یک اتفاق ناگوار گرفته تا نرسیدن به خواسته‌ها و آرزوها، همگی می‌توانند در ایجاد افسردگی موثر باشند. این بیماری معمولا در ابتدا در حالت خفیف خود قرار دارد که اگر به موقع درمان نشود می‌تواند شدت یافته و درمان را سخت‌تر کند. درمان‌های دارویی مختلفی برای رفع افسردگی وجود دارد که پزشک با ویزیت کردن بیمار می‌تواند هر کدام از آن‌ها را بسته به میزان شدت و ضعف بیماری فرد برای وی تجویز کند.

قرص‌های سیپرالکس به صورت ۱۰ و ۲۰ میلی‌گرمی موجود هستند.

میزان دقیق مصرف این دارو با توجه به پاسخ دهی بیمار، شدت بیماری، سن و سال بیمار و میزان وزن متفاوت بوده و باید توسط پزشک تعیین گردد. حداکثر دوز تجویز این دارو ۴۰ میلی‌گرم در روز می‌باشد. امکان دارد پزشک به منظور کاهش عوارض آن تشخیص دهد تا بیمار دارو را از دوز کم شروع به مصرف کرده و افزایش آن را به صورت تدریجی در نظر بگیرد.

قیمت قرص cipralex 10

این دارو را همراه با غذا یا بدون غذا و درست طبق دستور پزشکتان مصرف کنید.سیپرالکس معمولا یک بار در روز صبح یا بعد از ظهر مصرف می شود. میزان مصرف دارو بر اساس شرایط پزشکی شما، واکنش بدنتان نسبت به درمان، سن و سال شما، آزمایش های انجام شده و دیگر داروهایی که ممکن است در حال مصرف آنها باشید، تعیین می شود.


مصرف برخی از داروهای ضد افسردگی در دوران بارداری، ممکن است باعث ایجاد مشکلات ریوی جدی و یا سایر مشکلات در جنین شود. البته در صورتی که مصرف داروی ضد افسردگی را قطع کنید، ممکن است افسردگی شما بازگشت کند. در صورتی که باردار شدید، سریعاً به پزشک خود اطلاع دهید. در دوران بارداری، بدون توصیه‌ی پزشک، سیپرالکس را شروع به استفاده نکرده و همچنین مصرف داروی سیپرالکس را خودسرانه قطع نکنید.

سیپرالکس می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث آسیب در نوزاد شود. در دوره‌ی مصرف این دارو، از شیردهی به نوزاد بپرهیزید.

سیپرالکس با آسپرین و داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی تداخل دارد و نباید باهم مصرف شود.


قبل از مصرف سیپرالکس در مورد سوابق پزشکی خود با پزشکتان صحبت کنید،به ویژه اگر هر یک از این مشکلات را داشته اید:

1. هیچ‌گاه دارو را به طور خودسرانه و به یکباره قطع نکنید. قطع ناگهانی این دارو باعث ایجاد مشکلاتی نظیر سردرد، سرگیجه، تغییرات خلقی و مشکلات خواب می‌شود.
2. فهرست تمام داروهایی که مصرف می کنید (چه گیاهی و چه شیمیایی) در اختیار پزشک معالج خود قرار دهید. چراکه احتمال تداخل دارویی وجود دارد.
3. سیپرالکس را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف کنید.
4. در صورتیکه در دوران بارداری یا شیردهی هستید، حتما قبل از مصرف داروی سیپرالکس با پزشک مشورت کنید. ممکن است این دارو به جنین آسیب برساند.
5. قرص سیپرالکس به طور معمول، صبح یا عصر تجویز می‌شود.
6. امکان دارد مصرف این دارو بعضی افکار منفی را تقویت کند بنابراین حتما باید در هفته‌های اول بیمار با پزشک در ارتباط باشد.

7. افرادی که دچار دیابت هستند باید به طور مرتب قند خون خود را چک کنند.
8. قبل از مصرف قرص، حتما اطلاعات لازم نوشته شده بر روی جعبه دارو را به دقت مطالعه کنید.
9. حتی در صورتیکه در هنگام مصرف دارو احساس برطرف شدن افسردگی کردید، به هیچ وجه داروی خود را قطع نکنید.

توجه : بدون تجویز دکتر، این دارو را در اختیار افراد کمتر از ۱۸ سال قرار ندهید. مصرف داروی سیپرالکس برای کودکان ممنوع است.

در جای خشک و خنک و دو از دسترس اطفال نگهداری شود.



بیشتر بخوانید:


همه چیز در مورد قرص الانزاپین (Olanzapine)

قرص کلردیازپوکساید چیست ؟ عوارض کلردیازپوکساید کدامند ؟

موارد مصرف قرص بیوتین برای سلامتی و درمان ریزش مو



گردآوری توسط بخش سلامت


مجله دلگرم

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

This site uses cookies: Find out more

کالج سلطنتی روانپزشکان بدن حرفه ای و آموزشی روانپزشکان در انگلستان است. ما سلامت روان را از طریق:

تنظیم استانداردها و ترویج تعالی در مراقبت از سلامت روانبهبود درک از طریق تحقیق و آموزش و پرورشرهبری، نمایندگی، آموزش و حمایت از روانپزشکانکار با بیماران، مراقبین و سازمان های آنها

آموزش عمومی یکی از وظایف اصلی کالج است. ما معتقدیم که هر کس نیاز به دانش دارد تا تصمیمات آگاهانه نسبت به سلامت آنها بگیرد.

این توسط روانپزشکان نوشته شده است که عضو هیئت مدیره کالج آموزش و پرورش هستند. آنها با یک متخصص (یا متخصص) در این زمینه همکاری می کنند و اطلاعات را توسط مراقبین و بیماران بررسی می کنند.ما از روانپزشکان، کارکنان کالج و دیگرانی که به ترجمه
و بررسی ترجمه برای دقت کمک کرده اند سپاسگزاریم.ما نمی توانیم اطمینان دهیم که ترجمه ها بیشترین اطلاعات را دارند.

قیمت قرص cipralex 10

لطفا سلب مسئولیت ما را ببینید که در مورد تمام ترجمه های موجود در این سایت قابل اجراست.

 

اوتیسم و اسپرجرAutism and Asperger syndrome

بیماریهای مزمنChronic Physical Illness: the effects on mental health

درک کودکان از مرگ اطرافیانDeath in the family 1: how children understand death at different ages

در زمان مرگ اطرافیان ،چگونه می‌توان به کودکان کمک کردDeath in the family 2- what can I do to help my child cope with death.

© 2019 Royal College of Psychiatrists

Registered charity no. 228636 (England and Wales)

Charity registration no. SC038369 (Scotland)

سیپرالکس از جمله داروهای ضد افسردگی می باشد. برای آشنایی با اطلاعات دارویی قرص سیپرالکس می توانید، با این مطلب از آرگا همراه شوید.

اشکال دارویی سیپرالکس (Cipralex) به صورت قرص سیپرالکس می باشد و با دوزهای دارویی ۱۰mg و ۲۰mg در بازار دارویی عرضه می گردد. نام دیگر این دارو اس سیتالوپرام (escitalopram) است.

این دارو برای درمان افسردگی، سندروم قبل از قاعدگی، گر گرفتی بعد از یائسگی، اضطراب و استرس، بی اشتهایی و یا پرخوری، فوبیا(ترس) از اجتماع، همچنین درمان وسواس از سوی پزشک برای بیماران تجویز می گردد. این قرص با افزایش ترشح ماده سروتونین موجب درمان افسردگی و اختلالات روحی روانی می شود.

قیمت قرص cipralex 10

قرص سیپرالکس روزانه یک مرتبه(صبح یا بعداز ظهر) مورد مصرف قرار می گیرد. بیشترین مصرف این دارو  در طول روز ۴۰mg می باشد، که این مقدار باید از سوی پزشک معالج و با توجه به میزان پیشرفت بیماری، سن فرد بیمار، وزن فرد بیمار و واکنش فرد بیمار تجویز گردد. البته در ابتدای درمان با این قرص، مقدار دوز مصرفی آن کم می باشد، سپس به مرور و با تشخیص پزشک ممکن است، این مقدار افزایش یابد.

با شروع مصرف این قرص ممکن عوارضی همچون خشکی دهان، لرزش بدن، تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، تعریق، تاری دید، افزایش بزاق دهان، کاهش اشتها، آب ریزش بینی، درد شکم، تب، سینوزیت، اسهال، کاهش میل جنسی، کاهش فشار خون در بیمار ایجاد شود.

اس سیتالوپرام نیز از جمله داروهاتی ضدافسردگی است، که دارای نام های تجاری همچون اس سیتالوپرام ۱۰mg(داروسازی تهران دارو)، اس سیتالوپرام جابر ۱۰mg(جابربن حیان)، اس سیتالوپرام جابر ۲۰mg(جابربن حیان)، اس سیتالوپرام جابر ۵mg(جابربن حیان)، ازیپم ۱۰mg(عبیدی)، لگزوپرام ۱۰mg(تدبیر کالای جم)، اس سیتاور ۱۰mg(اکتوورکو)، سیتاکالم ۱۰mg(کیش مدیفارم)، سیپرالکس ۱۰mg(دانمارک)، اس ستالوپرام  آوه سینا ۱۰mg(اوه سینا) و اس سیتالوپرام راموز ۱۰mg(پرتغال) می باشد.

منبع : آرگا



موهاتو ابریشمی کن !



روغن خراطین و خواص شگفت انگیز آن !


مدل ساعت های لوکس زنانه و مردانه با استایل های جذاب



چطور ارزان به آنتالیا سفر کنیم؟



تخفیف ویژه ساعت مچی لوکس به مدت محدود


معرفی بهترین رستوران های کوش آداسی مناسب با ذائقه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

امروزه، متأسفانه بیماری افسردگی  یكی از بیماری های رایج در میان اقشار مختلف مردم است. در بیماری افسردگی واكنش ها غیر طبیعی هستند. یعنی انسان در برابر ناملایمات و شكست ها بیش از حد افسرده می شود. و زمان افسردگی نیز طولانی تر از دیگران ، در همین شرایط است . علل ابتلا به این بیماری  ، ارث ، تغییرات شیمیایی مغز ، از دست دادن والدین در كودكی و حوادث ناخوشایند زندگی ، بیماری های جسمی مختلف و استفاده از بعضی داروهاست. جهت درمان ، بهترین راه ، دارو درمانی  است.

با توجه به این كه گاه لازم است از شش ماه تا سه سال این داروها مصرف شود تا درمان كامل صورت گیرد تصمیم گرفتیم تمام  داروهای ضد افسردگی را به همراه عوارض جانبی شان معرفی نماییم تا بخصوص از ایجاد تداخلات دارویی در بیماران افسرده جلوگیری شود.

قیمت قرص cipralex 10

1- داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای

2- داروهایی كه به طور انتخابی مهار كننده های سرتونینی را تحریك می كنند یا SSRIS

3- مهار كننده های مونوآمینواكسید ازMAOIS

4- سایر گروه های دارویی.

داروهای سه حلقه ای جهت درمان طولانی مدت افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد. از داروهای این گروه می توان به داروی آمی تریپتیلینAmitriptyline ( با نام تجاری الاویلElavil ) ؛ دیسیپرامین Desipramine ( با نام تجاری نووپرآمینNovopramine) ؛ ایمی پرامینImipramine ( با نام تجاری جانیمین ، توفرانیلJanimine / Tofranil) و نورتریپتیلینNortriptyline ( با نام تجاری پاملور،Pamelor ) اشاره كرد.

گروه جدیدی از داروهای ضد افسردگی ، داروهایی همانند: فلوكستینFluoxetine ( نام تجاری:Prozac )، پاروكستین Paroxetine ( با نام تجاری : Pxil) و سرترالین Sertraline( با نام تجاری:Zolof ) هستند.

كلیه این داروها ( منظور گروه جدید داروها) تحت عنوان گروهSSRIS نامیده می شوند. عوارض جانبی داروهای این گروه از داروهای سه حلقه ای كمتراست. تعدادی از عوارض جانبی كه به وسیله داروهای گروهSSRIS ایجاد می شوند عبارت اند از:

كاهش اشتها، تهوع، عصبانیت ، بی خوابی ، سردرد و مشكلاتی در رفتار جنسی. افرادی كه داروی فلوكستین  (Fluxetine ) را مصرف می كنند، ممكن است علاوه بر عوارض فوق ، احساس ناتوانی و خستگی شدید ، به طوری كه قدرت برخاستن از جا را نداشته باشند، ذكر كنند.

بیمارانی كه داروی پاروكستین  (Paroxetine ) برایشان تجویز شده ممكن است از عوارضی مثل خشكی دهان و احساس خستگی شكایت داشته باشند و بیماران مصرف كننده سرترالین (Sertraline) نیز علاوه بر عوارض جانبی عمومی وابسته به داروهای گروهSSRIS  ممكن است از اسهال شاكی باشند.

خشكی دهان، یبوست ، كاهش وزن ، مشكلاتی در رفتار جنسی ، افزایش فشارخون ، افزایش ضربان قلب و افزایش میزان كلسترول خون.

2 – داروی نفازودونNefazodone) به نام تجاری : Serzone ) و عوارض جانبی : سردرد ، تاری دید ، گیجی ، تهوع ، یبوست ، خشكی دهان و خستگی .

داروهای ضد افسردگی گروهSSRIS می تواند اثر برخی از داروهای مصرفی را شدت بیشتری بخشد. اگر این گروه از داروها  همراه با داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای، ضد هیجان و درمان مشكلات بی خوابی مثل دیازپام مصرف شود، اثر داروهای فوق را شدت می بخشد.

سایر داروهایی كه با داروهای گروهSSRIS تداخل دارویی دارند: داروهای تنظیم كننده ضربان قلب ، و دارویهالوپریدول است.

داروی ونلا فاكسین با داروهای فلوكستین ، پاروكستین و سرترالین تداخل دارویی دارد. این دارو همچنین با داروی كوئینیدین(Quinidine) دارویی كه جهت درمان بی نظمی های ضربان قلب تجویز می شود، تداخل دارویی ایجاد می كند.

ونلافاكسین نیز با داروی تیوریدازین(Thioridazine) تداخل دارویی ایجاد می كند. این دارو میزان جذب ونلافاكسین (Venlafaxine)  را در بدن افزایش می دهد. مصرف داروی نفازودون(Nefazodone) توأم با داروهای تریازولام (Triazolam ) و آلپرازولام (  ( Alprazolamمیزان جذب هر دو داروی فوق را در بدن افزایش می دهد. داروی نفازودون با داروی ترفنادین (Terfenadine  ) كه هر دوی داروها جهت درمان مشكلات حساسیتی تجویز می شوند، تداخل دارویی ایجاد می كند ؛ مصرف توأم ِ این داروها باعث بی نظمی ضربان های قلب می شود.

1- فنلزین (Phenelezine )

2- ترانیل سیپرومین (Tranyl Cypromine )

بنابراین هرگاه پزشك معالج خواست، داروی ضد افسردگی جدیدی را برای شما تجویز كند، باید قبل از شروع داروی جدید، مصرف داروی ضد افسردگی گروهMAOIS را برای مدتی قطع كنید، زیرا با این كار وقت كافی برای تصفیه كامل خون از داروی فوق وجود دارد.


پست الکترونیکی : info [at] daroobank [dot] com


تلفن پشتیبانی : 66196267-021

آدرس : خیابان انقلاب – تقاطع فخر رازی و نظری – پلاک 65

قیمت قرص cipralex 10
قیمت قرص cipralex 10
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *