قرص ciprofloxacin 500 برای چیست

خواص دارویی و گیاهی

سیپروفلوکساسینسیپروفلوکساسین از دسته ی آنتی بیوتیک های کینولینی است که در درمان بعضی عفونت ها ازجمله عفونت های تنفسی، ادراری، پروستات، گوارشی، مفصلی و استخوانی و برخی از عفونت های تناسلی کاربرد دارد.
این دارو بصورت قرص خوراکی، قطره ی چشمی، ویال و محلول آماده ی تزریق موجود می باشد.
در برخی عفونت های چشمی قطره ی سیپروفلوکساسین را تجویزمی کنند.منع مصرف سیپروفلوکساسین در فاوویسمپیش از مصرف سیپروفلوکساسین -در صورت بارداری یا اقدام به بارداری، شیردهی، مشکلات عضلانی،التهاب و یا کشیدگی تاندون ها، مشکل کلیوی، قلبی،بیماری صرع و سایر موارد پزشک خود را مطلع نمایید.
-در صورتی که مبتلا به فاویسم می باشید مصرف این دارو برای شما مناسب نیست.
-مصرف این دارو در افراد زیر ۱۸ سال تنها در شرایط خاص و با تجویز پزشک متخصص توصیه می شود.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
-در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی خصوصا حساسیت به آنتی بیوتک هایی مانند افلوکساسین، نورفلوکساسین، لووفلوکساسین، موکسی فلوکساسین و نالیدیکسیک اسید ،حتما به پزشک خود اطلاع دهید.نحوه ی مصرف سیپروفلوکساسینآنتی بیوتیک ها را دقیقا مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس بهبودی میکنید و علائمتان برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت ميكروبی را افزایش می دهد.
مقاومت میکروبی یکی از مشکلات جهانی می باشد که با سرعت زیادی رو به افزایش است ودر صورتی که مصرف بی رویه و ناسب آنتی بیوتیک ها در دنیا ادامه یابد با مشکلات تهدید کننده ی حیات مواجه خواهیم شد.زماني كه اين داروها بدون تجويزپزشك ،با مقدار ناسب يا طول درمان ناسب مصرف شوند،نه تنها اثرات مطلوب براي خود فرد ندارند بلكه منجر به عدم ريشه كن شدن باكتري هاي موجود در بدن آن فرد مي شوند و علاوه بر اين،باكتري هايي كه در معرض دارو قرار گرفته اند اما از بين نرفته اند، نسبت به اين دارو مقاومت پيدا مي كنند.اين مسأله منجر به ايجاد نسل جديد و مقاومي از ميكروب ها مي شود كه ديگر به سادگي به داروهاي آنتي بيوتيكي موجود، پاسخ نمي دهند.
از آنجا كه عموماً عفونت ها مسری می باشند مصرف بي رويه ی آنتی بیوتیک ها نه تنها براي خود فرد بيمار بلكه براي ساير افراد جامعه نیز مشکل آفرین می باشد.
-قرص خوراکی این دارو باید حتما بطور کامل بلعیده شود لذا از خرد کردن یا جویدن آن بپرهیزید. از آنجایی که این قرص دارای طعم طبوعی می باشد می توانید آن را همراه با یک لیوان آب میل نمایید.
– مصرف شیر و لبنیات، آب پرتقال و نوشیدنی های انرژی زا همراه با این دارو منجر به کاهش اثربخشی آن می شود.
-درمان ا این دارو معمولا به صورت دوبار در روز به مدت یک هفته یا می باشد. با این وجود برای برخی عفونت ها ممکن است حتی به صورت یک قرص تکی تجویز شود.به همین دلیل طول درمان و مقدار مصرف را به طور دقیق از پزشک خود سوال بفرمایید.
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. اگر قرص به صورت دو نوبت در روز تجویز گردد، بهتر است فاصله ی بین دو نوبت 12 ساعت باشد.
-در مدت درمان با این دارو مصرف آب و مایعات به مقدار کافی احتمال بروز عوارض را کاهش می دهد.
-در مدت درمان با این دارو مصرف شیر ولبنیات، شربت های ضداسید معده و مکمل های حاوی آهن یا روی را حداقل ۲ ساعت با مصرف این دارو فاصله دهید.
-در مدت درمان با این دارو حساسیت بدن شما به نور خواهد شد. لذا تا حد ممکن از قرارگرفتن در معرض نور مستقیم خودداری کنید و از کرم ضدافتاب، پوشش مناسب و عینک آفتابی استفاده کنید.
-در صورت اقدام به هرگونه واكسيناسيون پزشك خود را از مصرف اين دارو مطلع نماييد.
-در برخی افراد با مصرف آنتی بیوتیک ها ضایعات قرمز همراه با خارش در دهان یا واژن ایجاد می شود.در صورت بروز این علائم به پزشک خود مراجعه نمایید.
-مصرف این دارو سرگیجه ی مختصری ایجاد می کند. لذا از رانندگی و فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بیشتری دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است، خودداری نمایید.
-از آنجا که سیپروفلوکساسین می تواند بر روی سطح قند خون موثر باشد، در افراد دیابتی کنترل قند خون روزانه در مدت درمان با این دارو ضروری می باشد.عوارض شایع سیپروفلوکساسین -احساس خستگی، تهوع یا استفراغ از عوارض شایع مصرف سیپروفلوکساسین می باشد که با مصرف وعده های غذایی سبک و همچنین مصرف دارو پس از غذا می توان آن را کنترل نمود.
-اسهال خفیف و درد حین ادرار کردن نیز از عوارض شایع سیپروفلوکساسین می باشد که با مصرف مایعات بمقدار کافی، می توان آنها را برطرف کرد با این حال اگر اسهال ادامه دار شد و یا حاوی خون بود، حتما به پزشک مراجعه نمایید.عوارض خاص اما مهم این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم و. بروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
-در موارد کمی مصرف این آنتی بیوتیک کینولینی منجر به انقباضات و کشیدگی عضلات و آسیب تاندون ها ومفاصل می شود. در صورت احساس درد و کشیدگی در عضلات و مفاصل در مدت درمان با این دارو، در اولین فرصت پیش از مصرف نوبت بعدی دارو به پزشک مراجعه نمایید.مطالب ویژه با همکاری آقای دکتر مهدی شاهمیرانیبهترین آنتی بیوتیک برای درمان عفونت ادراری تحتانی بدون عارضه کدام است؟ این مقاله، یکی از 2 مطالعه پژوهشی برتر سال 213 است که براساس پایش منظم مقالات توسط جمعی از اعضای انجمن پزشکی کانادا انتخاب گردیده است. این مطالعات که بعنوان شواهد بیمار-محور ارزشمند شناخته می شوند، امتیاز بالایی را بعلت مرتبط بودن و توانایی تغییر در طبابت را به دست آورده اند. این مقاله در گایدلاین کالج پزشکان خانواده آمریکا ( aafp ) هم به ثبت رسیده است. با وجود اینکه مقاله های بسیار زیادی در مجلات پژوهشی انگلیسی زبان در سال 213 منتشر گردیدند ولی فقط تعداد کمی مورد معیارهای شواهد مهم مبتنی بر بیمار ( POEM ) را از نظر روایی، مرتبط بودن، استفاده از پیامدهای بیمار محور و تغییر در طبابت دارا بودند و 2 مطالعه از این مطالعات جز مطالعات برتر پژوهشی شناخته شدند:
– مطالعه 15 (از 2 مطالعه ) زنان مبتلا به سوزش ادرار مراجعه کننده به مطبهای مراقبت اولیه را تحت پیگیری قرار داد تا بهترین سوالها را برای تشخیص عفونت ادراری تحتانی مشخص کند. مهمترین سوالاتی که پاسخ مثبت به آنها احتمال عفونت ادراری تحتانی را افزایش میداد عبارت بودند از:
– آیا خودتان فکر می کنید که عفونت ادراری تحتانی ( عفونت مثانه و پیشابراه ) دارید؟
– آیا سوزش ادراری شما واقعا شدید است؟ و علائم تحریک واژن ندارید؟
– در مجموع، ده مطالعه به بررسی 8 آنتی بیوتیک برای عفونت ادراری تحتانی پرداخته بودند و محققان مطالعه 16 ( از 2 مطالعه ) با استفاده از روشی موسوم به فرابررسی شبکه ای سعی کردند تا تمامی این داروها را باهم مقایسه کنند. آنها دریافتند که سیپروفلوکساسین و گاتی فلوکساسین در کوتاه مدت تا حدی موثرتر هستند و آموکسی سیلین-کلاوونیک اسید ( کوآموکسی کلاو) نسبت به بقیه اثربخشی کمتری دارد ولی زیان داروهای مختلف، مشابه بود.
 مطالعه 16: بهترین آنتی بیوتیک برای درمان عفونت ادراری تحتانی بدون عارضه کدام است؟
این فرابررسی شبکه ای نشان داد که اثربخشی آنتی بیوتیکهای مورد استفاده رایج برای عفونت ادراری تحتانی مشابه است و فقط یک استثنا وجود دارد؛ اثربخشی کوآموکسی کلاو به صورت معنی داری کمتر از بقیه می باشد.
Ebell MH, Grad R. Top 2 Research Studies of 213 for Primary Care Physician. American Academy Family Physician (aafp) September 15, 214 9: 397-42.آیا مصرف فلوروکینولونها در کودکان جایز است؟- تجویز سیستمیک فلوروکینولونها در کودکان زیر 18 سال توصیه نمی شود، زیرا مطالعات در حیوانات نابالغ نشان دادند که این داروها باعث افزایش خطر آتروپاتی همراه با ضایعات غضروف در مفاصل می شوند.
– یک وجود دارد که در غیاب آرتروپاتی ناشی از این داروها در انسان که در طی دهه های گذشته دیده شده است، مزایای فلوروکینولونها، مخصوصا در کودکان دچار سیستیک فیبروز، نسبت به خطر سمیت مفصلی کوتاه مدت و اندک این داروها ارجح می باشد.
– این از یک مطالعه حمایت می کند که در این مطالعه به ارزیابی خطرات و سمیت اسکلتی- عضلانی در طول پنج سال پیگیری در کودکان مبتلا به اوتیت میانی حاد یا پنومونی اکتسابی از جامعه که برای درمان از لووفلوکساسین یا مقایسه کننده استفاده کرده بودند، پرداخته بود. کودکانی که در سال اول پیگیری، دچار عوارض اسکلتی_عضلانی شدند به مدت چهار سال دیگر ( در مجموع پنج سال) پیگیری شدند. از بین کودکانی که در سالهای دوم تا پنجم پیگیری، با عوارض اسکلتی-عضلانی شناسایی شدند تعداد آنهایی که این عارضه، احتمالا مربوط به دارو بود در هر دو گروه ( لووفلوکساسین و مقایسه کننده) مساوی بود ( 1 از 134 در گروه مصرف کننده لووفلوکساسین، 1 از 893 در گروه مقایسه کننده) و در نهایت هیچ عوارضی جانبی اسکلتی- عضلانی به لووفلوکساسین احتمال داده نشد.
– سیپروفلوکساسین توسط سازمان غذاوداروی آمریکا در درمان عفونت ادراری پیچیده و پیلونفریت مرتبط با اشرشیا. کلی در کودکان، تایید شده است.
– سیپروفلوکساسین و لووفلوکساسین توسط سازمان غذاوداروی آمریکا در پروفیلاکسی بعد از تماس آنتراکس ( سیاه زخم ) استنشاقی، درمان و پیشگیری از طاعون ( plague ) تایید شده اند.
– آکادمی متخصصین کودکان آمریکا ( AAP ) توصیه می کند که استفاده از فلوروکینولونهای سیستمیک در کودکان باید به درمان عفونتهایی محدود شود که هیچ آنتی بیوتیک موثر و ایمن دیگر وجود نداشته باشد و یا در مواردی که استفاده از فلوروکینولونهای خوراکی، جایگزین منطقی به جای درمان تزریقی آنتی بیوتیکهایی از گروه دیگر باشد.دکتر مهدی شاهمیرانی

Reference 1Reference 2Reference 3

با خواندن این مطلب هر آنچه لازم است در مورد قرص سیپروفلوکساسین را یاد می گیرید. ممکن است سوالات بسیار زیادی در رابطه با داروی سیپروفلوکساسین در ذهن شما باشد به منظور پاسخگویی به تمام سوالاتتان این مقاله ی جامع را در مورد قرص سیپروفلوکساسین تهیه کرده ایم.

قرص سیپروفلوکساسین جهت درمان انواع عفونت های باکتریایی تجویز می گردد. سیپروفلوکساسین متعلق به آن دسته از داروها به آنتی بیوتیک کینولون است. که با متوقف کردن رشد باکتری عمل میکند.

این آنتی بیوتیک فقط عفونت های باکتریایی را درمان میکند، و برای عفونت های ناشی از ویروس (مانند سرماخوردگی) استفاده نمیگردد. استفاده های غیر ضروری یا کاربرد نادرست هر آنتی بیوتیک میتواند بهکاهش اثربخشی آن منجر گردد.

چنانچه دستورالعمل استفاده از دارو وجود دارد قبل از شروع مصرف سیپروفلوکساسین با دقت مطالعه کنید، و در صورت در دسترس بودن اطلاعات بیمار پیش از تجویز به بیمار آن را با داروساز خود در میان گذارید. بیمار هنگام دریافت دارو باید از پزشک و داروساز هر سوالی را درباره نحوه استفاده از دارو بپرسد.

این دارو خوراکی است و مصرف با غذا یا بدون غذا را پزشک میبایست تشخیص دهد و معمولا دو بار در روز و در وعده های صبح و شام تجویز میگردد.

این قرص ممکن است طعم تلخی داشته باشد پس شما نمیتوانید آن را قسمت کنید، بجوید، و یا آن را خرد نموده سپس مصرف کنید. به همین دلیل شرکت داروسازی آن را به صورت بلعیدن تجویز میکند.

دوز و طول درمان بر اساس وضعیت پزشکی و سلامت بیمار و واکنش بیمار به دارو تعیین میگردد. هنگام مصرف سیپروفلوکساسین مایعات فراوان بنوشید مگر اینکه دکتر خلاف آن را تجویز نماید.

این دارو بایستی حداقل ۲ ساعت قبل یا ۶ ساعت پس از مصرف سایر داروها مصرف گردد که ممکن است با آن ترکیب شود، و اثربخشی آن را کاهش دهد. از داروساز خود در مورد سایر داروهایی که میتوانید با آن مصرف نموده و ممنوعیتی ندارد کسب اطلاع نمایید.

این نمونه ها عبارتند از : کوئیناپریل، سولامر، سوکرالفات، ویتامین ها / مواد معدنی (از جمله آهن و روی، مکمل ها) و محصولات حاوی منیزیم، آلومینیوم، یا کلسیم (مانند آنتی اسیدها، محلول دیدانوزین، مکملهای کلسیم).

غذاهای سرشار از کلسیم، من جمله فراورده های لبنی (مانند شیر، ماست) و یا آب میوه های غنی شده با کلسیم میتوانند اثر این دارو را کاهش دهند. این دارو را باید حداقل ۲ ساعت قبل یا ۶ ساعت پس از خوردن غذاهای غنی از کلسیم مصرف گردد، مگر اینکه شما این غذاها را به عنوان بخشی از یک وعده غذایی اصلی میل کنید که شامل غذاهای دیگر (غنی شده با موادی غیر کلسیم) میباشد. این غذاها باعث کاهش اثر کلسیم مورد نیاز میگردد.

از دکتر یا داروساز خود بپرسید که از چه مکمل های تغذیه ای و یا جایگزین آن با خیال راحت میتوانید استفاده نمایید.

دوره کامل این دارو را طبق تجویز پزشک استفاده نمایید. حتی اگر علایم بیماری پس از چند روز در شما کمرنگ شود و یا شما اثری از بیماری را در خود مشاهده نکنید. توقف دارو ممکن است خیلی زود موجب بازگشت عفونت گردد.

اگر وضعیت شما همچنان ادامه دارد و یا بدتر میشود حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

تهوع، اسهال، سرگیجه، سبکی در سر، سردرد، و مشکلات خواب ممکن است در هنگام مصرف دارو رخ دهد. اگر هر یک از این اثرات در شما باقی بماند یا وخیم تر شود، دکتر یا داروساز خود را بی درنگ مطلع کنید.

به یاد داشته باشید که چون دکتر این دارو را تجویز کرده است پس او بهتر میتواند عوارض جانبی دارو را برای شما تشخیص دهد. ممکن است بسیاری از مردم در هنگام استفاده از این دارو دچار عوارض جانبی جدی نگردند. اگر شما هر گونه عوارض جانبی جدی را در خود مشاهده نمودید بلافاصله به دکتر خود اطلاع دهید، من جمله: زمانی که پوست شما وقتی در معرض آفتاب قرار میگیرید به راحتی دچار سوختگی میشود (حساسیت شدید پوستی به نور خورشید)، کبودی / خونریزی غیر معمول، نشانه هایی از عفونت جدید (مانند تب مداوم، گلو درد مداوم)، نشانه هایی از مشکلات کلیوی (مانند تغییر در میزان ادرار، و ادرار به رنگ قرمز / صورتی)، نشانه هایی از مشکلات کبدی (مانند خستگی غیر معمول، درد شکم / معده، تهوع / استفراغ مداوم، زردی چشم / پوست، ادرار تیره).

چنانچه شما هر گونه از این عوارض جانبی را در خود مشاهده نمودید بلافاصله کمک پزشکی دریافت کنید: از جمله: سردرد شدید / مداوم، تغییرات بینایی، لرزیدن اعضا بدن (لرزش)، تشنج، سرگیجه شدید، غش، ضربان قلب سریع / نظم، تغییرات خلق و خوی (مانند اضطراب، سردرگمی، توهم، افسردگی، و در موارد نادر افکار خودکشی).

این دارو به ندرت ممکن است باعث مشکلات عصبی دائمی (نوروپاتی محیطی) شود. در صورت بروز هر یک از علائم زیر مصرف سیپروفلوکساسین را قطع نموده و مشکل را با پزشک خود در میان گذارید:

درد، بی حسی، سوختگی، سوزن سوزن شدن، ضعف در بازوها، دست ها، پاها، یا انگشتان، تغییرات در چگونگی حس های لمسی درد / دما / ارتعاش / موقعیت بدن.

این دارو به ندرت ممکن است باعث یک بیماری شدید در روده (کلستریدیوم سخت مربوط به اسهال) به دلیل یک نوع باکتری مقاوم گردد. این وضعیت ممکن است در طول درمان یا به طور هفتگی یا ماه ها پس از درمان ٬ رخ دهد. چنانچه این علائم پیشرفت کرد به پزشک خود اطلاع دهید: اسهال مداوم، شکم یا درد / گرفتگی معده، خون / مخاط در مدفوع خود.

حتی اگر شما هر یک از این علائم را داشتید از محصولات ضد اسهال یا داروهای ضد درد مخدر استفاده نکنید زیرا این محصولات ممکن است شرایط شما را وخیم تر کند.

استفاده از این دارو برای دوره های طولانی مدت یا مکرر ممکن است موجب بروز برفک دهان یا عفونت جدید گردد. بعد از مشاهده تکه های سفید رنگی در دهان، تغییر در تخلیه واژن و یا سایر علائم جدید با دکتر خود تماس بگیرید.

واکنش آلرژیک جدی به این دارو نادر است. با این حال، در هنگام بروز این موارد، کمک پزشکی دریافت نمایید. از جمله: جوش، خارش / تورم (به خصوص در چهره / زبان / گلو)، سرگیجه شدید، مشکل تنفسی.

مواردی که در این مقاله اشاره شد ٬ یک فهرست کامل از عوارض جانبی است که امکان دارد رخ دهد. چنانچه شما متوجه عوارض دیگری شدید که در این فهرست به آن اشاره نشده است، با پزشک یا داروساز خود تماس بگیرید.

قبل از مصرف سیپروفلوکساسین، درصورت حساسیت داشتن به این دارو یا دیگر آنتی بیوتیک های کینولونمانند نورفلاکسسین، ژمیفلاکسسین، لوفلاکسسین، موکسیفلاکسسین، یا افلاکسسین جریان را با دکتر خود و یا داروساز در میان بگذارید؛ یا اگر هر حساسیت دیگری هم دارد با پزشک خود مطرح کنید. این محصول ممکن است شامل عناصر غیرفعال باشد که میتوانند موجب حساسیت و یا مشکلات دیگر شوند. برای جزئیات با داروساز صحبت کنید.

پیش از استفاده از این دارو، تاریخچه مصرف داروی خود را با پزشک و یا داروساز در میان بگذارید، مخصوصا مواردی از قبیل: دیابت، مشکلات قلبی (مانند حمله قلبی که اخیرا داشتید)، مشکلات تاندون یا مفصل (مانند التهاب تاندون و بورسیت)، مینیسک زانو، عارضه کبد، میاستنی گراویس، مشکلات عصبی (مانند نروپاتی محیطی)، تشنج و شرایطی که خطر تشنجتان را افزایش میدهند (مانند آسیب سر یا مغز، تومورهای مغزی، تصلب شرایین مغزی).

سیپروفلوکساسین ممکن است موجب ایجاد شرایطی شود که ریتم قلب را تحت تاثیر قرار دهند ( طولانی شدن زمان QT). طولانی شدن زمان QT بندرت میتواند موجب مشکل جدی ضربان قلب نظم یا سریع (بندرت کشنده) و دیگر علائم (مانند سرگیجه شدید، غش کردن) شود که نیاز به مراقبت های پزشکیدارد.

خطر طولانی شدن زمان QT درصورت وجود شرایط پزشکی معین یا در صورت استفاده همزمان از داروهای دیگری که موجب طولانی شدن زمان QT میشوند، ممکن است افزایش پیدا کند. پیش از استفاده از سیپروفلوکساسین، در مورد تمام داروهایی استفاده میکنید با پزشک و یا داروساز صبحت کنید و همچنین اگر هریک از شرایط زیر را داشتید با پزشک و یا داروساز در میان بگذارید: مشکلات قلبی معین ( نارسایی قلبی، ضربان قلب کند، طولانی شدن زمان QT در نوار قلب)، تاریخچه خانوادگیِ مشکلات قلبی معین (طولانی شدن زمان QT در نوار قلب، مرگ ناگهانی قلبی (ایست قلبی)).

میزان پایین پتاسیم یا منیزیم در خون هم ممکن است خطر طولانی شدن زمان QT را افزایش دهد. این خطر ممکن است در صورت استفاده از داروهای معینی (مانند دیورتیک یا «قرص های آبی») و یا در صورت داشتنشرایطی مانند عرق زیاد، اسهال یا استفراغ، افزایش یابد. در مورد استفاده صحیح از داروی سیپروفلوکساسین با پزشک خود مشورت کنید.

این دارو درمانی ممکن است به ندرت موجب تغییرات جدی در سطح قند خون شود، مخصوصا اگر شما دیابت دارید. مراقب علائم قند خون بالا شامل افزایش تشنگی و میزان دفعات ادرار باشید. سیپروفلوکساسین همچنین ممکن است اثرات کاهنده قندِ خونِ داروی glyburide را هم افزایش دهد. پس همچنین باید مراقب علائم کاهش قند خون مانند عرق ناگهانی، لرزش، ضربان بالای قلب، گرسنگی، دید تار، سرگیجه، یا سوزن سوزن شدن دست هم باشید. قند خون خود را به صورت منظم با بره ای که پزشکتان مشخص میکند، چک کنید. اگر علائم قند خون پایین را مشاهده کردید، باید قند خون خود را با استفاده از قرص ها یا ژلِ گلوکز یا خوردن مواردی مانند قند، عسل، یا شیرینی، یا نوشیدن آبمیوه یا نوشابه غیر رژیمی افزایش دهید و بلافاصله با پزشک خود درباره واکنش بدنتان به این دارو مشورت کنید. برای جلوگیری از کاهش قند خون، در وعده های غذایی منظمی غذا بخورید، و هیچ وعده ای را رها نکنید. پزشکتان ممکن است آنتی بیوتیک دیگری را برایتان تجویز کند و یا داروهای دیابتی را برای رفع این مشکل تجویز کند.

این دارو ممکن است باعث گیجی شما شود. پس از مصرف دارو، رانندگی نکنید، از دستگاه ها و ماشین آلات استفاده نکنید، یا از هر فعالیتی که نیازمند هوشیاری است تا زمانیکه مطمئن نشدید که میتوانید بطور امن انجامش دهید، اجتناب کنید. از مصرف نوشیدنی های الکلی دوری کنید.

این دارو ممکن است شما را به نور حساس کند. از قرار گرفتن طولانی تحت نور آفتاب،حمام های برنزه و لامپ های خورشیدی اجتناب کنید. زمانیکه خارج از منزل هستید، از کرم های ضد آفتاب و البسه محافظ در برابر نور آفتاب استفاده کنید. دیگر داروها (مانند ترتینون مکونیول) ممکن است حساسیت شما به آفتاب را افزایش دهند. برای جزئیات با پزشک و یا داروساز صحبت کنید.

سیپروفلوکساسین ممکن است موجب شود تا واکسن های باکتریایی زنده مانند واکسن حصبه بخوبی عمل نکنند. بنابراین، هیچ واکسیناسیونی در زمان استفاده از این دارو را بدون رضایت پزشک انجام ندهید.

پیش از داشتن عمل جراحی، در مورد مصرف محصولاتی که استفاده میکنید (شامل داروهای تجویزی، داروهای بدون نسخه و محصولات گیاهی) با پزشک یا دندانپزشک خود مشورت کنید.

کودکان ممکن است به عوارض جانبی این دارو حساس تر باشند، مخصوصا از نظر مشکلات تاندونی یا مفصلی.

انسان های پیر و سالخورده هم ممکن است به عوارض جانبی این دارو بخصوص مشکلات تاندونی (بویژه اگر آن ها در حال مصرف همزمان کورتیکواستروئیدهایی مانند پردنیزول یا هیدروکورتیزون باشند) و طولانی شدن زمان QT حساس تر باشند.

در طول بارداری، این دارو باید تنها زمانیکه واقعا مورد نیاز باشد، استفاده شود. در مورد خطرات این دارو با پزشک خود مشورت کنید.

این دارو وارد شیر مادر میشود ! با پزشک خود قبل از شیر دادن به نوزادتان مشورت کنید.

فعل و انفعالات دارویی ممکن است اثر داروهای شما را بهبود دهند و یا خطر عوارض جانبی جدی را افزایش دهند. این مطلب شامل همه فعل و انفعالات ممکن نمیباشد. لیستی از تمام محصولاتی که مصرف میکنید را تهیه و با پزشک خود و یا داروساز در میان بگذارید. میزان مصرف هیچ دارویی را بدون نظر پزشک خود تغییر ندهید و قطع نکنین و یا اینکه بدون اطلاع پزشک مصرف هیچ دارویی را آغاز نکنید.

برخی محصولات که ممکن است با این دارو فعل و انفعالاتی داشته باشند عبارتند از: رقیق کننده های خون (مانند آسنوکومورال، وارفارین) و استرانسیوم.

علاوه بر سیپروفلوکساسین، بسیاری از داروهایی که ممکن است بر ریتم قلبی (طولانی شدن زمان QT) اثر بگذارند، عبارتند از: آمیودارون، دوفتیلید، کوئینیدین، پروکینآمید، سوتالول.

این دارو میتواند خروج دیگر داروها از بدن شما را کُند کنَد که ممکن است بر نحوه تاثیر این داروها اثر داشته باشد. مثال هایی از داروهایی که تحت تاثیر قرار میگیرند عبارتند از: دولکستین،پیرفنیدون، تاسیملتئون،تیزانیدین.

از نوشیدن مقدار زیادی از نوشیدنی های کافئین دار (قهوه، چای، کولا)، خوردن مقدار بالای شکلات، یا مصرف زیاد داروهای کافئین دار، اجتناب کنید. این دارو ممکن است اثرات کافئین را افزایش دهد و یا زمان اثر آن را کند.

اگرچه آنتی بیوتیک ها مانند قرص ها، پچ، یا حلقه، بعید است که بر کنترل بارداری هورمونی اثری داشته باشند، تعدادی از آنتی بیوتیک ها (مانند ریفامپین، ریفابوتین) میتوانند تاثیر آنها را کاهش دهند. این امر ممکن است در بارداری تاثیرگذار باشد، اگر شما تحت کنترل بارداری هورمونی هستید، از پزشک خود و یا داروساز بخواهید تا جزئیات بیشتری را در اختیارتان بگذارند.

در صورتی که دوز بالایی مصرف گردد با مرکز مسمومیت یا اورژانس تماس گیرید. در تهران میتوان با مرکز مسمومیت با شماره تلفن ۱۴۹۰ تماس بگیرید. ساکنان دیگر شهر ها میتوانند با مرکز کنترل مسمومیت استانی یا اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.

سیپروفلوکساسین را به بقیه افراد جهت مصرف ندهید. این برخلاف قانون است. تست های آزمایشگاهی و یا پزشکی (مانند فشار خون، ضربان قلب، رشد در کودکان) ممکن است به صورت دوره ای برای نشان دادن پیشرفت شما و یا کنترل عوارض جانبی انجام شود. برای جزئیات با پزشک خود مشورت کنید.

منبع : hellodoctor.ir

فال حافظ با معنیتماس با ماsitemap

کپی برداری از مطالب پرشین استار اکیدا ممنوع است.

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

pamuh.com – سایتی جامع برای مطالب علمی ، آموزشی ، پزشکی ، خانواده ، موارد مصرف و عوارض جانبی داروها

فهرست

سیپروفلوکساسین Ciprofloxacin نوعی آنتی بیوتیک فلوروکینولون است که برای درمان بیماری های عفونی استفاده می شود . این این دارو همچنین برای درمان طاعون استفاده می شود .

اگر از داروی تیزانیدین استفاده می کنید، نباید سیپروفلوکساسین استفاده کنید. اگر  اختلالات عضلانی و یا بیماری مایواستنیا دارید قبل از مصرف سیپروفلوکساسین به پزشک خود اطلاع دهید .سیپروفلوکساسین می تواند باعث تورم و پارگی تاندون شود .عوارض این دارو در صورتی که بالای 6 سال سن دارید و یا پیوند کلیه ، کبد ، قلب و ریه داشته اید می تواند بسیار شدید باشد .

قبل از مصرف این دارو باید اطمینان داشته باشید که به سیپروفلوکساسین حساسیت ندارید . آلرژی نسبت به سیپروفلوکساسین می تواند بسیار خطرناک باشد . همچنین در صورتی که به داروهای زیر حساسیت دارید نباید از سیپروفلوکساسین استفاده کنید .

نورفلوکساسین ، افلوکساسین ، موکسی فلوکساسین ،لووفلوکساسین ، جمی فلوکساسین و سایر داروهای این گروه .

در صورتی که مشکلات زیر را دارید قلب از تجویز سیپروفلوکساسین به پزشک خود اطلاع دهید :

عوارض سیپروفلوکساسین در کودکان بسیار شدیدتر است و توصیه میشود از روش های درمانی دیگری استفاده کنید و فقط زمانی از سیپروفلوکساسین در کودکان استفاده شود که روش درمانی دیگری موجود نباشد .

در مورد ضررهای مصرف سیپروفلوکساسین در دوران بارداری برای جنین ،اطلاعات کاملی دردسترس نیست . شدیدا توصیه میشود قبل از مصرف سیپروفلوکساسین در دوران بارداری ، با پزشک مشورت کنید

این دارو از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود و میتواند عوارض بسیار شدید و جبران ناپذیری برای نوزاد داشته باشد . در دوران شیردهی نباید از سیپروفلوکساسین استفاده کنید و در صورتی که مجبور به استفاده از این دارو هستید با پزشک مشورت کنید . ممکن است نیاز باشد تا به کودک خود شیر ندهید .

سیپروفلوکساسین معمولا هر 12 ساعت یکبار مصرف میشود و این دارو باید همراه با مقدار زیادی آب مصرف شود تا از آسیب به کلیه جلوگیری شود . این دارو نباید به صورت طولانی مدت مصرف شود . مگر به تشخیص پزشک و در مواقع ضروری . از مصرف خودسرانه سیپروفلوکساسین بدون تجویز پزشک خودداری کنید و به هیچ عنوان این دارو را به دیگران پیشنهاد ندهید . همچنین به صورت خودسرانه و بدون دستور پزشک ، مصرف سیپروفلوکساسین را قطع نکنید . حتی در صورتی که بهبود پیدا کرده اید ، مصرف سیپروفلوکساسین را تا پایان دوره درمان به صورت کامل ادامه دهید . کامل نکردن دوره درمان سیپروفلوکساسین میتواند باعث ایجاد مقاومت در بدن شده و عفونت های شدیدتری به وجود آید .

در صورتی که مصرف دارو را فراموش کرده اید به محض یاداوری دوز خود را مصرف کنید . در صورتی که به زمان مصرف بعدی نزدیک هستید ، دوز فراموش شده را رها کنید .

در صورتی که به اشتباه و یا به قصد خودکشی با سیپروفلوکساسین مقدار زیادی از این دارو مصرف کرده اید سریعا با اورژانس تماس بگیرید . مصرف زیاد سیپروفلوکساسین می تواند کشنده باشد . در صورتی که با هدف خودکشی از این دارو استفاده کرده اید به این نکته توجه داشته باشید که بعد از بهبود ، عوارض بسیار شدید کلیوی ، کبدی و را تا آخر عمر باید تحمل کنید . خودکشی با سیپروفلوکساسین روش مناسبی برای جلب توجه نیست !

داروهای آنتی بیوتیک و سیپروفلوکساسین میتواند باعث اسهال شود . در صورتی که اسهال خونی دارید حتما سریعا با پزشک تماس بگیرید . در دوره مصرف سیپروفلوکساسین از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نورخورشید خودداری کنید و از دستگاه های برنزه کننده و سولاریوم استفاده نکنید . زمانی که از منزل خارج می شوید از کرم های ضد آفتاب مناسب با پوست خود استفاده کنید .

بعد از مصرف سیپروفلوکساسین از رانندگی و کارهایی که به تمرکز بالایی احتیاج دارند خودداری کنید . در صورت مشاهده هرگونه علائم پارگی تاندون در زمان مصرف این دارو سریعا به پزشک مراجعه کنید . این مشکل میتواند اثرات جبران ناپذیری بر اعصاب و تاندون های شما داشته باشد . درد ناگهانی ، تورم مفاصل ، کبود شدن مفصل ها ، حساسیت به لمس ، سفت شدن مفصل ، صدا دادن مفصل هنگام بلند شدن و یا حرکت کردن از علائم مشکلات تاندون در زمان مصرف سیپروفلوکساسین میباشد که باید سریعا به پزشک اطلاع داده شود .

این دارو مانند سایر داروهای میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد . شما ممکن است هیچ کدام از این عوارض را تجربه نکنید و یا چندین مورد به صورت همزمان در شما بروز کند . در صورتی عوارض زیر را به صورت شدید دارید مصرف سیپروفلوکساسین متوقف کرده و به پزشک مراجعه کنید :

در زمان تجویز سیپروفلوکساسین توسط دکتر ، تمام داروهایی که مصرف میکنید را به اطلاع پزشک معالج برسانید . برخی از داروها می توانند با سیپروفلوکساسین تداخل داشته باشند  . مانند :

سیکلوسپورین، متوترکسات، فنیتوین، پروبنژیک، روپینیرول، سیلدنافیل، تئوفیلین یا زولپیدم ، وارفارین، کومادین، یانوتون ، دیورتیک ها و دارو های ادرارآور ،داروهای قلبی و فشارخون ، مسکن ها و داروهای خواب آور ، ایبوپروفن ، استامینوفن ،سلکوکسیب، دیکلوفناک، ایندومتاسین، ملوکسیکام ،داروهای استروئیدی – پردنیزون، متیل پردنیزولون و

تهیه و ترجمه اختصاصی/ pamuh.com

مدت زمان مصرف قرص سیپروفلوکساسین, جایگزین سیپروفلوکساسین, قرص سیپروفکت برای چیست, سیپروفلوکساسین در شیردهی, دوز سیپروفلوکساسین در عفونت ادراری, سیپروفلوکساسین در بارداری, سیپروفلوکساسین+عفونت ادراری, سیپروکینول ویکی پدیا,

مقدار مصرف سیپروفلوکساسین 5, چه قرصی برای عفونت ادراری خوبه, دوز سیپروفلوکساسین 5, مصرف سیپروفلوکساسین در کودکان, سیپروفلوکساسین و مترونیدازول, جایگزین سیپروفلوکساسین, آنتی بیوتیک برای عفونت ادراری زنان, سیپروفلوکساسین+عفونت واژن,

سرترالین – عوارض – تداخل و نحوه مصرف Sertraline زلفت

عوارض داروها و قرص های اعصاب و روان ، ضد افسردگی ، آرامبخش و ضد اضطراب

آسیترتین – عوارض جانبی – تداخل دارویی acitretin

هیدروکسی کلروکین – عوارض جانبی – تداخل دارویی hydroxychloroquine

آسبوتولول – عوارض جانبی – تداخل دارویی acebutolol

آکاربوز – عوارض جانبی – تداخل دارویی Acarbose

آدرس شما نمایش داده نمی شود و محرمانه است.در صورتیکه معتبر و بدون www وارد کنید دیگران میتوانند به شما پاسخ دهند و این پاسخ برای شما خواهد شد.

این و آدرس را برای نظرهای بعدی من ذخیره کن.

چه قرصی برای عفونت ادرار خوبه ؟ آنتی بیوتیک مناسب برای درمان عفونت ادرار در زنان که عوارض کمی داشته باشه چیه ؟

دوز و مقدار مصرف سیپروفلوکساسین ۵۰۰ برای درمان عفونت ادرار چقدر است ؟ چند بار در روز ؟

مدت زمان مصرف قرص سیپروفلوکساسین چند روزه ؟ برای درمان عفونت ادرار و عفونت واژن در دوران بارداری دارم مدت زمان مصرف قرص سیپروفلوکساسین مصرف میکنم

بهترین دارو برای درمان عفونت ادرار و عفونت واژن در زنان چیه ؟ جایگزین کم عارضه تر سیپروفلوکساسین چی هست ؟

برای درمان عفونت کلیه از سیپروفلوکساسین استفاده میکنم و شدیدا سوزش ادرار دارم . چرا ؟

در دوران شیردهی برای درمان عفونت ادراری میشه از سیپروفلوکساسین استفاده کرد ؟

عوارض قطره سیپروفلوکساسین کمتر هست و یا قرص سیپروفلوکساسین در دوران بارداری و شیردهی ؟

عوارض سیپروفلوکساسین در شیردهی چیه ؟ من از سیپروفلوکساسین برای درمان عفونت واژن استفاده می کنم

مطالب پیشنهادی

درمان درماتوفیتوز یا قارچ پوستی با 11 روش گیاهی و خانگی

خارش پوست – برخی از بیماری هایی که می تواند باعث خارش

کوآموکسی‌ کلاو – عوارض – تداخل و نحوه مصرف

پربازدیدترین ها


تست طول عمر

آزیترومایسین – عوارض جانبی و تداخل دارویی –


فلوکستین Fluoxetine – عوارض – تداخل


سیتریزین (cetirizine) چیست ؟ عوارض جانبی

آتنولول (Atenolol) – عوارض جانبی – تداخل دارویی

در مورد قرص دمیترون چه می دانید؟ آیا شما آن را با اندانسترون می شناسید؟ از عوارض این دارو با خبر هستید؟ آیا می دانید که این دارو حتما باید با تجویز پزشک و زیر نظر ایشان مصرف گردد؟ چون می تواند عوارض شدید و خطرناکی مثل سندروم سروتونین ایجاد کند. برای کاهش عوارض آن باید بهترین دوز مصرف نسبت به سن و شرایط بیماری شما تجویز گردد. در این بخش از داروهای دکتر سلام در مورد علل مصرف، تداخلات دارویی، عوارض، نحوه مصرف این

دوران بارداری یکی از مهمترین بخش های زندگی زناشویی است. در این عرصه از زندگی، زنان باردار دچار تغییراتی در جسم و روان خود می شوند که با داشتن آگاهی و دانش در مورد دوره بارداری هفته به هفته می توانند این دوران را با موفقیت پشت سر بگذارند. اینکه بدانید در هر هفته جنین شما چه تغییراتی کرده و به چه مواد غذایی احتیاج دارد، می تواند بسیار هیجان برانگیز و کمک کننده باشد. دکتر سلام برای راهنمایی شما عزیزان، کلاس آمادگی بارداری

آبا می دانید ترنس چیست ؟ آیا ترنس همان تراجنسی است؟ تا چه حد با ترنسکشوال (Transsexual)، آشنایی دارید؟ تفاوت بین ترنسکشوال را با همجنسگرایی می دانید یا شما هم فکر می کنید این دو مسئله، یکی هستند؟ جالب است بدانید که ترنس ها در چه شرایطی زندگی می کنند  و روحیات آنها چگونه است. در این مقاله از دکتر سلام می خواهیم به بررسی ترنس ، انواع آن ، درمان هورمونی آن و شرایط لازم برای انجام عمل جراحی تغییر جنسیت بپردازیم. اگر می

این زائده گوشتی نرم که بر روی اندام تناسلی ظاهر می شود، زگیل تناسلی خفیف دارد. یک عفونت منتقله از راه جنسی ( STI ) ناشی از ویروس پاپیلوم انسانی یا همان HPV می باشد که این روزها زیاد به گوش تان خورده است. زگیل تناسلی خفیف ممکن است باعث درد، ناراحتی و خارش شود. زگیل تناسلی خفیف چیست؟ زگیل های تناسلی به خصوص برای زنان بسیار خطرناک هستند چرا که برخی انواع اچ پی وی می توانند باعث ایجاد سرطان واژن و سرطان

والدین می دانند که چقدر گوش درد در میان کودکان رایج است اما بزرگسالان نیز می توانند به طور مکرر درد گوش را تجربه کنند. شما مجبور نیستید عفونت یا هر مشکل دیگری در گوش های تان داشته باشید زیرا در این مقاله در خصوص درمان گوش درد اطلاعات مفیدی به شما می دهیم. درد های ناحیه گوش ها می توانند تضعیف کننده باشند اما آنها همیشه به آنتی بیوتیک ها جواب نمی دهند. دستورالعمل های تجویزی برای عفونت های گوش در 5 سال گذشته

تونر چیست ؟ آیا می دانید دیگر تونیک است و در بعضی از مراکز بهداشتی و داروخانه ها، آن را با لفظ تونیک می خوانند؟ این پاک

می خواهیم امروز در مورد مولتی ویتامین فارماتون صحبت کنیم. مولتی ویتامینی که اکثر افراد  از خواص و مزایای آن تعریف های زیادی شنیده اند. شاید شما هم

آیا با حنا هندی آشنایی دارید؟ آیا شما هم جزء طرفداران این نوع حنا هستید؟ می دانید که برای تهیه تاتو موقت از این نوع حنا استفاده می

آیا می دانید آنتی بیوتیک سفیکسیم در چه مواردی کاربرد دارد؟ سفیکسیم یک داروی آنتی بیوتیک است که برای درمان عفونت های مختلفی که در اثر باکتری بوجود

در مورد قرص بیزاکودیل (Bisacodyl) چه می دانید؟ آیا با عوارض این دارو آشنایی دارید؟ تا چه اندازه می تواند علائم بیماری یبوست را کاهش دهد؟ آیا اثربخشی

بارداری یکی از سخت ترین دوران در زندگی هر مادری به شمار می آید. در این زمان مادر علاوه بر اینکه می بایست مراقب

در دوران بارداری بدون تجویز پزشک متخصص زنان نباید هیچ دارویی مصرف شود. برخی بانوان باردار به مصرف فرآورده های دارویی گیاهی برای رفع

آش اسفناج با گشنیز، برای سردردهایی كه ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می باشد.

نوشیدن نوشابه ‌درهنگام تشنگی یک اشتباه برای جبران آب از دست رفته بدن است زیرا آسیب فراوانی به کلیه‌ها وارد می‌کند و به مرور از کار افتادگی کلیه‌ها می شود.

یک چرت 2 دقیقه ای برای بدن لازم است.
خواب کوتاه نیمروزی علاوه‌ بر کاهش استرس و افزایش شادابی در فرد، احتمال مرگ و میرناشی ازسکته قلبی را کاهش میدهد.

روزانه 3 دقیقه داخل وان حمام با محلول سرکه سیب و اب وارم بنشینید.
برای درمان مشکلات زنانه مفید است.

جالب است بدانید جنین در داخل رحم مادر نسبت به نور محیط واکنش دارد، همچنین مزه غذاها را نیز احساس می‌کند و همراه با مادر نگران می‌شود

یکی از مهمترین و قدرتمندترین عضلات بدن،عضله های قسمت چهار سر ران هستند که نقش باز و بسته کردن زانو را نیز دارند،در این

مفصل ها محل اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مفصل زانو یکی از مهم ترین مفصل ها در بدن به شمار می آید. به

POM: Preion only medicine

The Patient Information Leaflet (PIL) is the leaflet included in the pack with a medicine. It is written for patients and gives information about taking or using a medicine. It is possible that the leaflet in your medicine pack may differ from this version because it may have been updated since your medicine was packaged.

Below is a text only representation of the Patient Information Leaflet.
The original can be viewed in PDF format using the link above.

The text only version may be available from RNIB in large print, Braille or audio CD.
For further information call RNIB Medicine Leaflet Line on 8 198 5.
The product code(s) for this leaflet is: PL 8553/174.

Ciprofloxacin 5mg Film-Coated Tablets

Package leaflet: Information for the user

Ciprofloxacin 5 mg Film-Coated Tablets

Ciprofloxacin hydrochloride

Read all of this leaflet carefully before taking this medicine because it contains important information for you:

What is in this leaflet:

1. What Ciprofloxacin 5mg Tablets are and what they are used for2. What you need to know before you take Ciprofloxacin 5mg Tablets3. How to take Ciprofloxacin 5mg Tablets4. Possible side effects5. How to store your Ciprofloxacin 5mg Tablets6. Contents of the pack and other information

1. What Ciprofloxacin 5mg Tablets are and what they are used for

Ciprofloxacin 5mg Tablets are an antibiotic belonging to the fluoroquinolone family.

Ciprofloxacin Tablets are used for the treatment of severe bacterial infections. They only work with specific strains of bacteria.

Adults

Ciprofloxacin may be used in the management of patients with low white blood cell counts (neutropenia) who have a fever that is suspected to be due to a bacterial infection.

If you have a severe infection or one that is caused by more than one type of bacterium, you may be given additional antibiotic treatment in addition to Ciprofloxacin Tablets.

Children and adolescents

Ciprofloxacin Tablets are used in children and adolescents, under specialist medical supervision to treat the following bacterial infections:

Ciprofloxacin Tablets may also be used to treat other specific severe infections in children and adolescents when your doctor considered this necessary.

2. What you need to know before you take Ciprofloxacin 5mg Tablets

Do NOT take Ciprofloxacin 5mg Tablets if you or your child:

Warnings and precautions

Talk to your doctor before taking Ciprofloxacin 5mg Tablets

For the treatment of some genital tract infections, your doctor can prescribe another antibiotic in addition to ciprofloxacin. If there is no improvement in symptoms after 3 days of treatment, please consult your doctor

While taking Ciprofloxacin 5mg Tablets

Tell your doctor immediately if any of the following occurs while taking Ciprofloxacin 5mg Tablets. Your doctor will decide whether treatment with Ciprofloxacin 5mg Tablets needs to be stopped.

Other medicines and Ciprofloxacin 5mg Tablets.

Tell your doctor or pharmacist if you are taking, have recently taken or might take any other medicines.

Ciprofloxacin can increase the level of the following substances in the blood:

Do not take Ciprofloxacin together with tizanidine, because this may cause side effects such as low blood pressure and sleepiness (see section 2: “Do not take Ciprofloxacin”).

If Ciprofloxacin 5mg Tablets and one of the following medicines are given at the same time, special care must be taken:

Tell your doctor if you are taking:

Ciprofloxacin may increase the levels of the following medicines in your blood:

Some medicines reduce the effect of Ciprofloxacin. Tell your doctor if you take or wish to take:.

If these preparations are essential, take Ciprofloxacin about two hours before or no sooner than four hours after taking them.

Ciprofloxacin 5mg Tablets with food and drink

Large amounts of dairy products particularly milk or yoghurt may slow down ciprofloxacin uptake, therefore ciprofloxacin should be taken 1 to 2 hours before or at least 4 hours after these products.

Surgical procedures

Tell your doctor that you are taking ciprofloxacin because pain relief and sedative medicines administered prior to surgery can also be affected by ciprofloxacin.

If one of the above-mentioned situations is applicable to you, your doctor may decide to prescribe another medicine or to adjust the dose of Ciprofloxacin 5mg Tablets or the other medicine.

It is advisable never to use several medicines at the same time without consulting your doctor first.

Pregnancy

If you are pregnant or breast feeding, think you may be pregnant or are planning to have a baby, ask your doctor or pharmacist for advice before taking this medicine.

It is preferable to avoid the use of Ciprofloxacin during pregnancy.

Breast-feeding

Ciprofloxacin is passed into human breast milk. You must not breast-feed your child during treatment with ciprofloxacin, due to the risk of malformation of joint cartilage and other harmful effects in the breast-fed infant.

Driving and using machines

Ciprofloxacin can reduce your attention. If you suffer from dizziness, do not drive or operate machines, which require your full concentration.

3. How to take Ciprofloxacin 5mg Tablets

You should follow your doctor’s instructions and check the pharmacist’s label for how many tablets to take, and when. The usual doses for different types of infections treated with Ciprofloxacin 5mg Tablets are given below as a guide:

Respiratory tract infections 1 tablet twice a day for 7 to 14 days.

Pyelonephritis 1 tablet twice a day for 7 to 14 days.

Prostatitis 1 tablet twice a day for up to 28 days

Severe gastroenteritis 1 tablet twice a day for 3 to 7 days.

Skin and soft tissue infections 1 tablet twice a day for 5 to 1 days.

Bone and joint infections 1 tablet twice a day for 4 to 6 weeks or longer.

Severe systemic infections 1 tablet twice a day.

Acute, uncomplicated gonorrhea a single dose of 1 tablet.

The actual dose may be adjusted to take into account your age, severity of infection and how well your kidneys are working. If you have a severe infection and serious kidney problems your doctor may take regular blood samples to check your recovery and ensure you are receiving the correct dose. Ideally these tablets should be swallowed whole with a glass of water. These tablets can be taken at any time, with or without food. Taking the tablets on an empty stomach will speed up the uptake, whilst dairy products such as milk or yoghurt may slow down the uptake of ciprofloxacin in the stomach.

If you take more Ciprofloxacin 5mg Tablets than you should

If you take more than you should, or in the event of an overdose, seek medical advice immediately and, if possible, take any remaining tablets or this leaflet with you to show the doctor.

If you forget to take Ciprofloxacin 5mg Tablets

If you forget to take your medicine take the missed dose as soon as possible and then continue as normal. However, if it is almost time for your next dose, do not take the missed dose and continue as usual. Do not take a double dose to make up for the forgotten one.

If you stop taking Ciprofloxacin 5mg Tablets

You should continue to take these tablets for as long as directed by your doctor. It is important that you complete the course of treatment, even if you begin to feel better after a few days. If you stop taking this medicine too soon, your symptoms may .

If you have any further questions on the use of this medicine, ask your doctor or pharmacist.

4. Possible side effects

Like all medicines, this medicine can cause side-effects although not everybody gets them.

Common side effects (may affect up to 1 in 1 people):

Uncommon side effects (may affect up to 1 in 1 people):

Rare side effects (may affect up to 1 in 1, people):

Very rare side effects (may affect up to 1 in 1, people):

Frequency not known (cannot be estimated from the available data)

Reporting of side effects

If you get any side effects, talk to your doctor or pharmacist. This includes any possible side effects not listed in this leaflet. You can also report side effects directly via the Yellow Card Scheme, Website: www.mhra.gov.uk/yellowcard. By reporting side effects you can help provide more information on the safety of this medicine.

5. How to store Ciprofloxacin 5mg Tablets

Keep this medicine out of the sight and reach of children. Do not store above 25°C and keep in the original container. Do not use this medicine after the expiry date which is stated on the label after ‘Exp (MM/YY)’. The expiry date refers to the last day of that month. Do not throw away any medicines via wastewater or household waste. Ask your pharmacist how to throw away medicines you no longer use. These measures will help protect the environment.

6. Contents of the pack and other information

What Ciprofloxacin 5mg Tablets contain:

Each tablet contains ciprofloxacin hydrochloride equivalent to 5mg ciprofloxacin. The other ingredients are maize starch, microcrystalline cellulose, sodium starch glycolate, anhydrous colloidal silica, magnesium stearate, hypromellose, macrogol 4 and titanium dioxide (E171).

What Ciprofloxacin 5mg Tablets looks like and contents of the pack:

Ciprofloxacin 5mg Tablets are white, oval shaped film-coated tablets debossed ‘C5’ on one side with a breakline on the other. They are packaged in blister packs of 1, 12, 2 or 1 tablets or also in high-density polyethylene containers of 5, 1 or 5 tablets. Not all pack sizes may be marketed.

Marketing Authorisation Holder:

UK:

Manufacturer:

Ciprofloxacin 5mg Tablets PL8553/174

Date of preparation 11/215

6 Riverview Road, Beverley, Hull, HU17 LD

+44 ()1482 86228

+44 ()1748 828873

+44 ()1482 389858


http://www.drreddys.com/united-kingdom

+44 ()1482 8624

DrReddys@professionalinformation.co.uk

+44 ()1748 82881

To bookmark a medicine you must be a registered user.

To email a medicine you must be a registered user.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our policy on the use of cookies.
Continue
1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *