قرص لونژیل 75 درصد

خواص دارویی و گیاهی

قرص لونژین یا همان لوونورژسترول یک هورمون مصنوعی است که به هورمون جنسی زنان پروژسترون شباهت دارد. یکی از ترکیبات اصلی قرص های ضدبارداری است. این دارو این دارو با جلوگیری از ترشح گنادوتروپین ها از هیپوفیز قدامی، تخمک گذاری و بلوغ فولیکولی را مهار می کند به این صورت که مخاط دهانه رحم را ضخیم تر می کند بطوری که اسپرم به دشواری می تواند به داخل رحم نفوذ کند و بدین ترتیب جلوی بارداری گرفته می شود.
لونژین به صورت ترکیبات فقط در شکل پروژستوژن و در قرص های ترکیبی ضدبارداری همراه با داروی استروژن موجود است. لونژین را در بعضی موارد اضطراری به عنوان عامل ضدحاملگی بعد از مقاربت استفاده  می کنند. با استروژن نیز در درمان جایگزین هورمونی برای مداوای نشانه های یائسگی تجویز می شود. 

قرص لونژین نوعی قرص پیشگیری از بارداری اورژانسی است که در زمره داروهای پروژسترونی ضد بارداری محسوب می شود و معمولا در نوراد اورژانس باید از این دارو استفاده کرد و به شکل روتین بهتر است سراغ این دارو رفته نشود. چون قرص یک جور پروژسترون است با مصرف گهگاه و فقط در مواردی که از روش پیشگیری مطمئن نیستید یا موقعی که در رابطه زناشویی پیشگیری خاصی نداشته اید، مشکلی به وجود نمی آید و می توانید از لونژین استفاده کنید. ولی اگر نزدیک به زمان پریود یا خونریزی قاعدگی از این قرص ها استفاده کنید منجر به این می شود که زمان پریود جا به جا بشود و شاید با کمی تاخیر همراه باشد. این مساله برای خیلی از خانم ها مایه نگرانی است و تصور می کنند که چون پریود شان دیر شده ممکن است باردار شده باشند. در ضمن این نکته را هم به خاطر داشته باشید که این روش به هیچ عنوان به عنوان یک روش پیشگیری از بارداری دائمی توصیه نمی شود و نمی تواند مثلا به جای استفاده از قرص ال دی، لونژین استفاده شود. روش های اورژانس برای استفاده گهگاه است نه اینکه ماهی یکبار از این قرص استفاده شود. در ضمن این روش ممکن است ۱۰ درصد خطا داشته باشد که به همین خاطر اصولا این روش را به عنوان شیوه پیشگیری از بارداری پیشنهاد نمی شود.
شما تا 72 ساعت بعد از مقاربت مشکوک می توانید از این قرص ها استفاده کنید. لونژین به همراه لاینسترول حاوی هورمون پروژسترون هستند. از این هورمون هم در روش جلوگیری با قرص عادی ( به همراه استروژن ) و هم به تنهائی ( همان قرص شیردهی ) استفاده می شود. همان طور که گفته شد از این هورمون می توان در روش جلوگیری اورژانسی نیز استفاده کرد.

·        مصرف قرص اول در48 ساعت اول پس از نزدیکی و ترجیحا بلافاصله پس از نزدیکی مشکوک و قرص بعدی 12 ساعت بعد

·        مصرف 2 عدد یک جا در اولین فرصت در48 ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک

هرچه زودتر این داروها مصرف شوند ، موثرتر خواهند بود و گرچه در بعضی از منابع بر اثر بخشی آنها تا 12 ساعت ـ 5 روز ـ پس از یک نزدیکی مشکوک تاکید شده ، بهترین زمان مصرف آنها تا48 ساعت اول ـ2 روز ـ پس از نزدیکی مشکوک است.

سعی کنید اولین قرص را در اولین فرصت پس از برقراری رابطه جنسی مشکوک بخورید. قرص بعدی را نیز12 ساعت بعد مصرف کنید. پس از آن دیگر قرصی مصرف نکنید و منتظر خونریزی باشید معمولا خونریزی ظرف 7 روز پس از مصرف آخرین قرص اتفاق می افتد. در طی این مدت دیگر رابطه جنسی نداشته باشید یا حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید. ظرف 3 تا 1 روز پس از روش اورژانس، دچار خونریزی می شوید ،این خونریزی به معنی ریزشاستر رحم-اندومتر- است بنابراین دیگر محصول حاملگی در رحم جایگزین نشده و بارداری رخ نخواهد داد. بنابراین این خونریزی به معنی این است که شما در این سیکل باردار نشده اید.در صورت تعویق خونریزی پس از 1 هفته تا 1 روز برای آزمایش بارداری مراجعه کنید.

 بهتر است قرصها را با شکم خالی نخورید ، اگر تا 2 ساعت پس از مصرف قرصها استفراغ کردید ، مجددا قرص را بخورید.

*       به خاطر داشته باشید بیش از یک نوبت در یک سیکل قاعدگی از این روش استفاده نکنید.برخی داروها اثر این قرصها را کاهش می دهد ، مثلا اگر از فنی توئین یا ریفامپین استفاده می کنید ، اثر این روش کم می شود بنابراین در صورت مصرف همزمان این داروها باقرصهای پیشگیری ، تعداد قرصهای پیشگیری را دو برابر کنید.

*       به خاطر داشته باشید استفاده از این روش می تواند باعث تغییر در زمان قاعدگی بعدی شود. البته معمولا این تغییرات کم بوده و قاعدگی چند روز زودتر یا دیرتر اتفاق می افتد. اگر تاخیر بیش از 7 روز شود ، باید احتمال بارداری را در نظر داشت. در این صورت بررسی فرد و معرفی برای انجام تست بارداری ( B-hcG ) ضرورت دارد.

گرچه این روش درصورت استفاده صحیح ، تا 97-99درصد موثر است. ولی در تمام روشها شانس شکست وجود دارد بنابراین تاکید می کنم تا زمان قاعدگی بعدی حتما ازیک روش دیگر مانند کاندوم استفاده کنید. در صورت وقوع حاملگی همزمان با این روش ، با توجه به اینکه این روش برای جنین خطری ندارد ، نیازی به سقط و ختم حاملگی نخواهد بود.


در صورت بارداری،بیماری شدید شریانی،آدنومای کبدی، پروفیری،سرطان پستان و دستگاه تناسلی 

در صورت ابتلا به بیماری قلبی، سابقه بارداری نابجا،سندرم های سو جذب، کیست های فعال تخمدانی، بیماری فعال کبدییرقان انسدادی عود کننده و یا سابقه یرقان در دوران بارداری، دارو با احتیاط مصرف شود. 

نظم شدن قاعدگی، تهوع، استفراغ،سردرد، احساس ناراحتی در سینه ها،افسردگی ،اختلالات پوستی، تغییرات وزن بدن

*       در صورت مصرف همزمان این دارو با ریفامپین، حتما باید از یک روش دیگر جلوگیری نیز استفاده کرد. 

*      طی دوران مصرف باید فشار خون فرد دائما کنترل شود

سلام.لونژیل یا لوونورژسترول اگه .75 میلیگرم باشه ، 2 تا باید خورده بشه .لونژیل یا لوونورژسترول 1.5 میلیگرم ، 1 عدد کافیه .


${Body}

بانک اطلاعات

ابزارهای بارداری و زایمان

ابزارهای رشد کودک

ابزارهای سنجش سلامت

پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال

مطلب از سایر رسانه ها



قرص لوونورژسترول (Levonorgestrel) با تجاری لونژیل ( شرکت دارویی تولید کننده : ابوریحان) و یا اووسیز ( شرکت دارویی تولید کننده: ایران هورمون) بعنوان یک قرص ضد بارداری اورژانسی در داروخانه ها بفروش می رود. این قرص حاوی پروژستین است و در واقع باعث مهار تخمک گذاری میشود و همچنین باعث ضخیم شدن دیواره رحم و افزایش چسبندگی مخاط دهانه رحم شده و بدین ترتیب از بارداری و لانه گزینی جلوگیری میکنه.


خانم ها توجه کنید:

قرص های اورژانسی نقل و نبات نیست که تا به رایطه جنسی خودتون مشکوک شدید، مثل شکلات یکیشو بخورید. این قرص ها فقط در شرایط اورژانس اونم سالی یکی دوبار باید استفاده شود نه ماهی دو تا سه بار!! پس یکم به فکر بدنتون باشید. مصرف بی رویه این قرص های اورژانسی عملکرد تخمدان و رحم را مختل میکنه . پس حتما یک روش پیشگیری از بارداری مطمعن را برای خودتان انتخاب کنید و تنها در موارد اورژانس نه از روی تنبلی قرص لونژیل را مصرف کنید.


بازم دقت کنید:

اگر قرص تا 72 ساعت پس از نزدیکی محافظت نشده مصرف شود، از حاملگی جلوگیری می کند. اگر در حال حاضر باردار هستید این دارو اثری نخواهد داشت.


عوارض جانبی که شما باید در اسرع وقت به پزشک خود گزارش دهید:

عوارض شدید به طور معمول دیده نمی شود اما امکان بروز عوارض جانبی شدید وجود دارد بنابراین در مورد این مسئله با پزشک خود صحبت کنید.عوارض جانبی که معمولا به مراقبت های پزشکی نیاز ندارند (در صورت ادامه یا ناراحتی به پزشک یا متخصص مراجعه کنید):



خانم ها حواستون باشه:

اگر با مصرف قرص حالت تهوع میگیرید، بهتره نیم ساعت قبل و 4 تا 6 ساعت بعد از مصرف هر دوز از قرص لونژیل یک داروی ضد تهوع بخورید.اگر تا دوساعت بعد از مصرف قرص استفراغ کردید، باید مجدد مصرف کنید.





این دارو را با هیچ یک از داروهای زیر مصرف نکنید:

این دارو همچنین ممکن است با داروهای زیر نیز تداخل داشته باشد:

هدف ما این است که به شما اطلاعات مربوطه را ارائه دهیم. با این حال، از آنجا که داروها در هر فرد به صورت متفاوت اثر می گذارد، نمی توانیم اطمینان حاصل کنیم که این اطلاعات شامل همه تداخلات احتمالی می باشد. این اطلاعات جایگزین مشاوره پزشکی نیست. همیشه با پزشک خود در رابطه با تداخلات احتمالی با تمام داروهای تجویزی، ویتامین ها، گیاهان و مکمل ها و داروهای بدون نسخه که مصرف می کنید صحبت کنید.




مکانیسم اثر قرص لونژیل (اووسیز)

لوونورژسترل تخمک‌گذاری را مهار می‌کند و موجب افزایش ضخامت مخاط گردن رحم می‌شود.


موارد منع مصرف و احتیاط قرص لونژیل (اووسیز)

موارد منع مصرف: حساسیت مفرط شناخته شده نسبت به پروژستین‌ها، سابقه اختلالات ترومبوآمبولیک (ممکن است موجب بروز اختلالات ترومبوآمبولیک شود)، بیماری شدید کبدی (ممکن است آسیب کبدی را تشدید کند)، سرطان پستان یا اعضای تناسلی یا خونریزی غیرطبیعی و تشخیص داده نشده مهبل (ممکن است رشد تومورهای حساس به هورمون را تحریک کند)، دوران بارداری و شیردهی.
موارد احتیاط : اختلالاتی که ممکن است با احتباس مایعات و الکترولیتها تشدید شوند، مانند بیماری قلبی یا کلیوی، صرع یا میگرن، بیماران دیابتی (کاهش تحمل نسبت به گلوکز ممکن است بروز کند)، بیماران دارای سابقه افسردگی روانی (ممکن است این حالت را بدتر کند).


ملاحظات اختصاصی

علاوه بر ملاحظات مربوط به تمامی پروژستین‌ها، موارد زیر نیز باید در نظر گرفته شود:

میزان خطای روش استفاده از قرص‌های جلوگیری کننده از بارداری که تنها حاوی پروژستین هستند، تنها حدود سه برابر قرص‌های ترکیبی جلوگیری کننده از بارداری است.


اثر بر آزمایشهای تشخیصی

ممکن است دفع پرگناندیول کاهش و غلظت سرمی آلکالین فسفاتاز و اسیدهای آمینه افزایش یابد. کاهش تحمل نسبت به گلوکز در درصد کمی از بیمارانی که لوونورژسترول مصرف کرده‌اند، گزارش شده است.





این قرص خوراکی است. پزشک شما ممکن است بخواهد قبل از استفاده از قرص ها از آزمایش سریع حاملگی استفاده کند. بلافاصله پس از داشتن رابطه جنسی بدون محافظت، ترجیحا در 24 ساعت اول، اما نه بعد از 72 ساعت (3 روز)، دارو را مصرف کنید. دستورالعمل های ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود را دقیقا دنبال کنید. قرصهای اضافی را مصرف نکنید قرص های اضافی خطر ابتلا به بارداری را کاهش نمی دهد، اما ممکن است خطر ابتلا به عوارض جانبی را افزایش دهد.


این قرص با دو دوز مختلف در بازار وجود دارد:




روش استفاده :



اگر یکی از شرایط زیر را دارید باید به پزشک اطلاع دهید:




نکات قابل توصیه به بیمار:


برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

 

اورژانسی, بارداری, بارداری ار باسن, بارداری از پشت, بعد از مقاربت جنسی, بعد از نزدیکی, پروژسترون, پیشگیری, تخمک گذاری, حامله, حامله شدن از باسن, حامله شدن از پشت, خونریزی, ریفامپین, شیردهی, عوارض, قاعدگی, قرص, قرص اورژانسی, لقاح, لونژیل, لوونورژسترل, لوونورژسترول

عوارض قرص لونژیل + موارد مصرف قرص لونژیل

تاثیر قرص اورژانسی لونژیل در پریود ( خونریزی قاعدگی ) چیست ؟

نحوه مصرف و عوارض قرص لونژیل چیست؟

این دو سوال جزء سوالات متدوال بانوان در مورد این قرص هاست که پاسخ انها را برای شما شرح میدهیم.

 

نحوه مصرف

ـ مصرف قرص اول در۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی و ترجیحا بلافاصله پس از نزدیکی و قرص بعدی ۱۲ ساعت بعد
ـ مصرف ۲ عدد یک جا در اولین فرصت در ۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک
ـ هرچه زودتر این داروها مصرف شوند ، موثرتر خواهند بود و گرچه در بعضی از منابع بر اثر بخشی آنها تا ۱۲۰ ساعت پس از یک نزدیکی مشکوک تاکید شده ، بهترین زمان مصرف آنها تا ۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک است.

سعی کنید اولین قرص را در اولین فرصت پس از برقراری رابطه جنسی مشکوک بخورید. قرص بعدی را نیز ۱۲ ساعت بعد مصرف کنید. پس از آن دیگر قرصی مصرف نکنید و منتظر خونریزی باشید معمولا خونریزی ظرف ۷ روز پس از مصرف آخرین قرص اتفاق می افتد. در طی این مدت دیگر رابطه جنسی نداشته باشید یا حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید. ظرف ۳ تا ۱۰ روز پس از روش اورژانس، دچار خونریزی می شوید ،این خونریزی به معنی ریزشاستر رحم -اندومتر- است بنابراین دیگر محصول حاملگی در رحم جایگزین نشده و بارداری رخ نخواهد داد. بنابراین این خونریزی به معنی این است که شما در این سیکل باردار نشده اید. در صورت تعویق خونریزی پس از ۱ هفته تا ۱۰ روز برای آزمایش بارداری مراجعه کنید.

بهتر است قرصها را با شکم خالی نخورید ، اگر تا ۲ ساعت پس از مصرف قرصها استفراغ کردید ، مجددا قرص را بخورید.
ـ به خاطر داشته باشید بیش از یک نوبت در یک سیکل قاعدگی از این روش استفاده نکنید. برخی داروها اثر این قرصها را کاهش می دهد ، مثلا اگر از فنی توئین یا ریفامپین استفاده می کنید ، اثر این روش کم می شود بنابراین در صورت مصرف همزمان این داروها باقرصهای پیشگیری ، تعداد قرصهای پیشگیری را دو برابر کنید.

 

استفاده از این قرص لونژیل می تواند باعث تغییر در زمان قاعدگی بعدی شود. البته معمولا این تغییرات کم بوده و قاعدگی چند روز زودتر یا دیرتر اتفاق می افتد. اگر تاخیر بیش از ۷ روز شود ، باید احتمال بارداری را در نظر داشت. در این صورت بررسی فرد و معرفی برای انجام تست بارداری ( B-hcG ) ضرورت دارد.

گرچه این روش درصورت استفاده صحیح ، تا ۹۷-۹۹ درصد موثر است. ولی در تمام روشها شانس شکست وجود دارد بنابراین تاکید می کنم تا زمان قاعدگی بعدی حتما از یک روش دیگر مانند کاندوم استفاده کنید. در صورت وقوع حاملگی همزمان با این روش ، با توجه به اینکه این روش برای جنین خطری ندارد ، نیازی به سقط و ختم حاملگی نخواهد بود.

 

نظم شدن قاعدگی ، تهوع، استفراغ ، سردرد ، احساس ناراحتی در پستان ، افسردگی ، اختلالات پوستی ، تغییرات وزن بدن.

عوارض قرص لونژیل + موارد مصرف قرص لونژیل

روشهای اورژانس پیشگیری از بارداری ـ قسمت اول

هیچ کدام از روشهای ضد بارداری کاملا بدون خطر و عارضه نیستند ، حتی لاتکس کاندوم نیز ممکن است باعث یک واکنش حساسیتی شود. با اینکه هیچ روش کاملا بی خطری وجود ندارد ، حامله شدن خطرناکتر از جلوگیری کردن است. در واقع برای زنان خطر جلوگیری کمتر از رانندگی درطول سال در جاده های کشور است.

ـ دانستن عوارض روشهای ضد بارداری برای به حداقل رساندن آنها ضروری است. باید به خاطر داشته باشیم که یکی از خطرات عمده شکست آنها بارداری ناخواسته است.

ـ چه کسی نیاز به پیشگیری از حاملگی دارد؟
ـ در ۹۰ درصد زوجهای باروری که از هیچ روش ضدبارداری استفاده نکنند ظرف یکسال ، باروری اتفاق می افتد. بنابراین تمام خانمهای جوانی که نمی خواهند باردار شوند باید بدون در نظر گرفتن سنشان ، با شروع فعالیت جنسی ، از یک روش جلوگیری استفاده کنند.

ـ بسیاری از دختران قبل از اولین قاعدگی تخمک گذاری می کنند. از سوی دیگر در خانمهای نزدیک به سن یائسگی حتی وجود علایمی مانند گر گرفتگی ، پریود نشدن بمدت کمتر از یکسال و سطح بالای گنادوتروپینها که از هیپوفیز در مغز ترشح می شوند ، به معنی این نیست که زن ، دیگر حامله نخواهد شد.

ـ روش های پیشگیری از بارداری
ـ روشهای پیشگیری از بارداری که در حال حاضر در ایران استفاده می شوند ، عبارتند از :
ـ قرصهای خوراکی پیشگیری از بارداری
ـ روشهای تزریقی
ـ وسایل داخل رحمی ( ای یو دی )

ـ روشهای فیزیکی مانند کاندوم
ـ روشهای شیمیایی مانند اسپری های اسپرم کش
ـ نزدیکی منقطع و روشهای تقویمی
ـ روشهای جراحی و بستن لوله ها در زن و مرد

ـ در میان این روشها ، موثرترین روش بستن لوله ها و کم اثرترین روش ، نزدیکی منقطع یا همان جلوگیری طبیعی است.
ـ به خاطر داشته باشید شکست یک روش ضد بارداری ، به معنی رخ دادن یک حاملگی ناخواسته و بدون بره ریزی است که عوارض بهداشتی و اجتماعی خاصی را در بر دارد.
ـ در مقالاتی که از این به بعد بصورت پیوسته در سایت منتشر می شود ، روشهای مختلف پیشگیری از بارداری بحث می شود. در این قسمت با توجه به سوالات بسیار شما در مورد روش پیشگیری اورژانس در نزدیکی های مشکوک به این روش می پردازیم.

روش پیشگیری اورژانس
ـ این روش را وقتی می توانید استفاده کنید که از سایر روشهای مطمئن پیشگیری از بارداری بصورت دائمی استفاده نکرده اید و یا وقتی که احتمال می دهید در طی آمیزش ، احتمال بارداری ناخواسته وجود دارد ، مثلا در هنگام پاره شدن کاندوم و یا وقتی در طی پیشگیری طبیعی ، نگرانید که حاملگی رخ دهد.

این روشها تا ۱۲۰ ساعت پس از یک نزدیکی مشکوک کاربرد دارند و با نزدیک شدن به پایان این ساعات ، احتمال شکست آنها می شود می توانید نحوه استفاده از این روشها را از یک ماما یا کارکنان مراکز بهداشتی بپرسید یا به همین سادگی با طرح سوال در این سایت بیاموزید. به خاطر داشته باشید به دلیل در صد بالاتر شکست این روش و مداوم نبودن مصرف آن در مقایسه با سایر روش های مطمئن ، فقط باید در موارد مشخص از آن استفاده کرد.

روش عملکرد این روشها دقیقا مشخص نیست ، ولی به موارد زیر تقسیم بندی می شود :
ـ اختلال در اندومتر ـ دیواره داخلی رحم ـ
ـ پیشگیری از تخمک گذاری
ـ به تعویق انداختن تخمک گذاری
ـ اختلال در نفوذ اسپرم

اختلال در حرکات لوله های رحمی
ـ اختلال در لقاح اسپرم و تخمک
ـ مجموعه ای از روش های بالا

ـ در چه شرایطی می توان از این روشها استفاده کرد :
ـ وقتی از روش مطمئن و دائمی استفاده نمی کنید.
ـ وقتی از یک روش پیشگیری بصورت نادرست استفاده کرده اید مثلا کاندوم پاره شده و یا قبل از مصرف و یا پس از آن سوراخ بوده است ، وقتی کاندوم در طی استفاده خارج شده است.

-وقتی مصرف قرصهای ترکیبی را به مدت ۳ روز فراموش کرده اید و نزدیکی داشته اید.
ـ وقتی قرصهای شیردهی را به مدت بیش از ۳ ساعت فراموش کرده اید.

ـ وقتی بیش از دو هفته از نوبت تزریق آمپول DMPA گذشته است و شما برای تزریق اقدام نکرده اید.
ـ وقتی از سه روز از نوبت تزریق آمپول سیکلوفم ـ آمپول ترکیبی ـ گذشته است.
ـ استفاده نادرست از روش طبیعی و نزدیکی منقطع

ـ بیرون آوردن آی یو دی در زمانی بجز دوران قاعدگی
ـ شک به تماس جنسی که می تواند موجب بارداری شود.

روشهای اورژانس پیشگیری از بارداری- قسمت دوم

زمان شروع و چگونگی استفاده از EC
در حال حاضر در ایران می توان از دو روش خوراکی پیشگیری اورژانس و ای یو دی حاوی مس در ۱۲۰ ساعت اول پس از یک نزدیکی مشکوک استفاده کرد.
*روش اول استفاده از قرصهای خوراکی معمولی است که به چند شکل مصرف می شود.
ـ قرص LD(قرصهای کرم رنگ یا همان قرصهای ضعیف تر ) : مصرف ۴ عدد در اولین فرصت و ۴ عدد ۱۲ ساعت بعد
ـ قرصHD ( قرصهای سفید رنگ یا همان قرصهای قوی و حاوی هورمونهای ) : مصرف ۲ عدد قرص در اولین فرصت و ۲ عدد ۱۲ ساعت بعدـ
– قرص تری فازیک یا سه مرحله ای : مصرف ۴ عدد قرص سفید در اولین فرصت و ۴ عدد قرص سفید دیگر ۱۲ ساعت بعد ( قرص های مرحله سوم )
*قرصهای پروژسترونی تنها یا همان قرصهای لوورنژسترلی که به دو صورت قابل استفاده استاین قرصها اسامی متفاوتی دارند. و حاوی۰.۷۵میلی گرم لونرژسترل می باشند:

قرصهای لونژیل – لونرژسترل یا اووسیز
ـ مصرف قرص اول در۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی و ترجیحا بلافاصله پس از نزدیکی مشکوک و قرص بعدی ۱۲ ساعت بعد
ـ مصرف ۲ عدد یک جا در اولین فرصت در۴۸ ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک
ـ هرچه زودتر این داروها مصرف شوند ، موثرتر خواهند بود و گرچه در بعضی از منابع بر اثر بخشی آنها تا ۱۲۰ ساعت ـ ۵ روز ـ پس از یک نزدیکی مشکوک تاکید شده ، بهترین زمان مصرف آنها تا۴۸ ساعت اول ـ۲ روز ـ پس از نزدیکی مشکوک است.

سعی کنید اولین قرص را در اولین فرصت پس از برقراری رابطه جنسی مشکوک بخورید. قرص بعدی را نیز۱۲ ساعت بعد مصرف کنید. پس از آن دیگر قرصی مصرف نکنید و منتظر خونریزی باشید معمولا خونریزی ظرف ۷ روز پس از مصرف آخرین قرص اتفاق می افتد. در طی این مدت دیگر رابطه جنسی نداشته باشید یا حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید. ظرف ۳ تا ۱۰ روز پس از روش اورژانس، دچار خونریزی می شوید ،این خونریزی به معنی ریزشاستر رحم-اندومتر- است بنابراین دیگر محصول حاملگی در رحم جایگزین نشده و بارداری رخ نخواهد داد. بنابراین این خونریزی به معنی این است که شما در این سیکل باردار نشده اید.در صورت تعویق خونریزی پس از ۱ هفته تا ۱۰ روز برای آزمایش بارداری مراجعه کنید.

بهتر است قرصها را با شکم خالی نخورید ، اگر تا ۲ ساعت پس از مصرف قرصها استفراغ کردید ، مجددا قرص را بخورید.
ـ به خاطر داشته باشید بیش از یک نوبت در یک سیکل قاعدگی از این روش استفاده نکنید.برخی داروها اثر این قرصها را کاهش می دهد ، مثلا اگر از فنی توئین یا ریفامپین استفاده می کنید ، اثر این روش کم می شود بنابراین در صورت مصرف همزمان این داروها باقرصهای پیشگیری ، تعداد قرصهای پیشگیری را دو برابر کنید.

ـ به خاطر داشته باشید استفاده از این روش می تواند باعث تغییر در زمان قاعدگی بعدی شود. البته معمولا این تغییرات کم بوده و قاعدگی چند روز زودتر یا دیرتر اتفاق می افتد. اگر تاخیر بیش از ۷ روز شود ، باید احتمال بارداری را در نظر داشت. در این صورت بررسی فرد و معرفی برای انجام تست بارداری ( B-hcG ) ضرورت دارد.

ـ گرچه این روش درصورت استفاده صحیح ، تا ۹۷-۹۹درصد موثر است. ولی در تمام روشها شانس شکست وجود دارد بنابراین تاکید می کنم تا زمان قاعدگی بعدی حتما ازیک روش دیگر مانند کاندوم استفاده کنید. در صورت وقوع حاملگی همزمان با این روش ، با توجه به اینکه این روش برای جنین خطری ندارد ، نیازی به سقط و ختم حاملگی نخواهد بود.

* روش کار گذاشتن آی یو دی مس دار
در صورت نگرانی می توان از یک روش دیگر نیز استفاده کرد این روش ، کار گذاشتن آی یو دی مس دار است که در طی ۵ روز اول پس از نزدیکی مشکوک انجام می شود . در این صورت می توان این ای یو دی را به مدت ۵ تا ۱۰ سال نگه داشت که در این صورت خطر حاملگیهای ناخواسته بعدی نیز کاهش می یابد. برای این کار می توانید به یک مطب زنان و مامایی و یا مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنید.

روشهای اورژانس پیشگیری از بارداری- قسمت سوم

زمان شروع و چگونگی استفاده از روشهای اورژانس
ـ در حال حاضر در ایران می توان از دو روش خوراکی پیشگیری اورژانس و ای یو دی حاوی مس در ۱۲۰ ساعت اول پس از یک نزدیکی مشکوک استفاده کرد.
ـ روش اول استفاده از قرصهای خوراکی معمولی است که به چند شکل مصرف می شود.
ـ قرص LD(قرصهای کرم رنگ یا همان قرصهای ضعیف تر ) : مصرف ۴ عدد در اولین فرصت و ۴ عدد ۱۲ ساعت بعد
ـ قرصHD ( قرصهای سفید رنگ یا همان قرصهای قوی و حاوی هورمونهای ) : مصرف ۲ عدد قرص در اولین فرصت و ۲ عدد ۱۲ ساعت بعد

ـ قرص تری فازیک یا سه مرحله ای : مصرف ۴ عدد قرص سفید در اولین فرصت و ۴ عدد قرص سفید دیگر ۱۲ ساعت بعد ( قرص های مرحله سوم )
ـ قرصهای پروژسترونی تنها یا همان قرصهای لوورنژسترلی که به دو صورت قابل استفاده است :
ـ مصرف قرص اول در ۷۲ ساعت اول پس از نزدیکی و ترجیحا بلافاصله پس از نزدیکی مشکوک و قرص بعدی ۱۲ ساعت بعد
ـ مصرف ۲ عدد یک جا در اولین فرصت در ۷۲ ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک

ـ هرچه زودتر این داروها مصرف شوند ، موثرتر خواهند بود و گرچه در بعضی از منابع بر اثر بخشی آنها تا ۱۲۰ ساعت ۵ روز ـ پس از یک نزدیکی مشکوک تاکید شده ، بهترین زمان مصرف آنها تا ۷۲ ساعت اول ـ ۳ روز ـ پس از نزدیکی مشکوک است.سعی کنید اولین قرص را در اولین فرصت پس از برقراری رابطه جنسی مشکوک بخورید. قرص بعدی را نیز۱۲ ساعت بعد مصرف کنید. پ

س از آن دیگر قرصی مصرف نکنید و منتظر خونریزی باشید معمولا خونریزی ظرف ۷ روز پس از مصرف آخرین قرص اتفاق می افتد. در طی این مدت دیگر رابطه جنسی نداشته باشید یا حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید.بهتر است قرصها را با شکم خالی نخورید ، اگر تا ۲ ساعت پس از مصرف قرصها استفراغ کردید ، مجددا قرص را بخورید.

ـ به خاطر داشته باشید بیش از یک نوبت در یک سیکل قاعدگی از این روش استفاده نکنید.برخی داروها اثر این قرصها را کاهش می دهد ، مثلا اگر از فنی توئین یا ریفامپین استفاده می کنید ، اثر این روش کم می شود بنابراین در صورت مصرف همزمان این داروها باقرصهای پیشگیری ، تعداد قرصهای پیشگیری را دو برابر کنید.

ـ به خاطر داشته باشید استفاده از این روش می تواند باعث تغییر در زمان قاعدگی بعدی شود. البته معمولا این تغییرات کم بوده و قاعدگی چند روز زودتر یا دیرتر اتفاق می افتد. اگر تاخیر بیش از ۷ روز شود ، باید احتمال بارداری را در نظر داشت. در این صورت بررسی فرد و معرفی برای انجام تست بارداری ( B-hcG ) ضرورت دارد.

ـ گرچه این روش درصورت استفاده صحیح ، تا ۹۷-۹۹درصد موثر است. ولی در تمام روشها شانس شکست وجود دارد بنابراین تاکید می کنم تا زمان قاعدگی بعدی حتما ازیک روش دیگر مانند کاندوم استفاده کنید. در صورت وقوع حاملگی همزمان با این روش ، با توجه به اینکه این روش برای جنین خطری ندارد ، نیازی به سقط و ختم حاملگی نخواهد بود.

ـ در صورت نگرانی می توان از یک روش دیگر نیز استفاده کرد این روش ، کار گذاشتن آی یو دی مس دار است که در طی ۵ روز اول پس از نزدیکی مشکوک انجام می شود . در این صورت می توان این ای یو دی را به مدت ۵ تا ۱۰ سال نگه داشت که در این صورت خطر حاملگیهای ناخواسته بعدی نیز کاهش می یابد. برای این کار می توانید به یک مطب زنان و مامایی و یا مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنید.

عوارض قرص لونژیل + موارد مصرف قرص لونژیل

این دارو از بارداری با مهار تخمک گذاری، یا تغییر پوشش رحم برای جلوگیری از لانه گزینی اگر لقاح اتفاق می افتد جلوگیری می کند.

لوونورژسترل برای پیشگیری از بارداری اضطراری و مقاربت محافظت نشده و یا شکست های پیشگیری از بارداری شناخته شده و یا مشکوک به کار می رود؛ برای به دست آوردن کارآیی، قرص باید در اسرع وقت ظرف ۷۲ ساعت پس از مقاربت مصرف گردد.

قرص لوونورژسترول تنها با نسخه پزشک برای زنان جوان تر از سن ۱۷ سال و بالاتر در دسترس می باشد؛ قرص لوونورژسترول برای استفاده روزمره به عنوان پیشگیری از بارداری تجویز می گردد.

ژنریک: لوونورژسترل یا  لوونورژسترول (Levonorgestrel)

تجاری:  My Way٬Next Choice٬Plan B٬Plan B One-Step

کلاس درمانی: پیشگیری از بارداری، پروژسترون

کلاس دارویی: پروژستین

عوارض قرص لونژیل + موارد مصرف قرص لونژیل

مطمئن شوید که شما با خیال آسوده می توانید این دارو را استفاده نمایید، اگر شما دارای هر یک از شرایط زیر می باشید با پزشک خود در جریان بگذارید :

شما به هر عنصر در لوونورژسترول حساسیت دارند
شما گمان می کنید که حامله هستید
شما خونریزی غیر طبیعی واژینال دارید
شما در حال استفاده nevirapine، ریفامپین، و یا مخمر سنت جان هستید
شما یک سکته مغزی و یا سابقه خونریزی از مغز، شناخته شده و یا سرطان پستان مشکوک، و یا یک اختلال لخته شدن خون داشته اید

اگر شما سابقه حاملگی خارج رحمی و قبل از قاعدگی داشته اید
اگر شما مبتلا به دیابت می باشید

اگر شما باردار هستید، قصد باردار شدن دارید ، یا در حال تغذیه کودک با شیر خود می باشید

اگر شما باردار هستید نباید از این دارو استفاده نمایید زیر لوونورژسترل میتواند به جنین شما آسیب برسانند و یا حتی ممکن است باعث نقض در هنگام تولد شود

هورمون های موجود در داروهای ضد بارداری می تواند به شیر مادر منتقل شود و به کودک شیرخوار آسیب برساند. این دارو همچنین ممکن است باعث کاهش تولید شیر مادر شود.

اگر شما پس از مصرف این دارو دچار هر یک از عارضه های جدی زیر شدید٬ با پزشک خود تماس گرفته و او را در جریان قرار دهید .

خونریزی قاعدگی سنگین یا نور
گرفتگی
قاعدگی نظم
درد
درد در لگن
توقف خونریزی قاعدگی

درد شکم یا معده
سرگیجه
سردرد
تهوع
حساسیت به لمس پستانها
خستگی یا ضعف غیر معمول
اسهال و استفراغ

داروهای دیگر ممکن است توسط این دارو تحت تاثیر قرار گیرند٬ قبل از استفاده از این دارو، با دکتر خود در مورد تمام نسخه ها و داروهایی که استفاده می کنید بگویید٬ به ویژه داروهای زیر. این شامل ویتامین ها، مواد معدنی، داروهای گیاهی و داروهای تجویز شده توسط پزشکان دیگر و است .

ترانگزامیک اسید
کاربامازپین
Dabrafenib
فنتانیل
ایزوترتینوئین
Mitotane
Piperaquine
تئوفیلین
تیزانیدین

فرمول شیمیایی:

لوونورژسترول را چگونه باید مصرف کرد؟
یکی از بزرگ‌ترین مشکلات در مورد مصرف داروهای ضدبارداری فوری، عدم اطلاع خانم‌ها از طرز صحیح مصرف این‌ گونه ترکیبات است و همین مشکل در بسیاری اوقات، سبب بروز بارداری‌های ناخواسته در افراد می‌شود.
داروی لوونورژسترول به شکل قرص و بسته های یک و دو تایی است. در بسته های دوتایی (۰.۷۵ میلی گرم) ، اولین دوز این دارو باید طی ۷۲ ساعت از مقاربت کنترل نشده، مصرف ‌شود. سپس ۱۲ ساعت بعد از مصرف اولین قرص، باید دومین قرص را میل کنید و در مورد بسته های یک عددی (۱.۵ میلی گرم) دارو باید طی ۷۲ ساعت از مقاربت کنترل نشده، مصرف ‌شود.  در این صورت، تا حد زیادی احتمال بارداری را کاهش می‌دهید .

عوارض قرص لونژیل + موارد مصرف قرص لونژیل

البته باید گفت که این دارو باید تحت نظر پزشک و با توصیه ایشان مصرف شود و از مصرف خودسرانه آن باید خودداری نمود.نکات لازم هنگام مصرف لوونورژسترول:ـ در طول یک ماه، بیش از یک بار از بسته‌های دو تایی لوونورژسترول استفاده نکنید، زیرا باعث ایجاد مشکلات هورمونی بسیاری می‌شود.ـ نظم شدن قاعدگی از جمله شایع‌ترین عوارض دارویی لوونورژسترول به شمار می‌رود.ـ سردرد، استفراغ، احساس ناراحتی در سینه‌ها، اضافه وزن و خونریزی‌های غیرطبیعی از عوارض دیگر لوونورژسترول به شمار می‌رود.ـ توصیه می‌شود یک تا دو ساعت پس از مصرف این دارو، یک داروی ضد تهوع هم برای پیشگیری از بروز عوارض ناخواسته آن مصرف شود.

دلایل مهم کاهش میل جنسی در خانم ها چیست؟

افسردگی پس از زایمان چیست و چقدر طول میکشد؟

تست حاملگی چیست و چه موقع باید انجام شود؟

آموزش چگونه صحبت کردن با دختر فرا بگیرید

بهبود زندگی جنسی خانم ها با درمان فیبروئیدهای رحمی

 


تصویر امنیتی
*


بهینه سازی :
دلبرانه

delbaraneh.com© 218 – Allrights Reserved.

پورتال جوانان ایرانی

قرص جـدیـد جلوگیری از بارداری و حاملگی بـه روش اورژانـس (ECP)، لـوونـورجسـتـرل (LEVONORGESTREL) میباشد، که (به غلط) لوونورجسترول نیز یده میشود. این قرص با برندهای (PLAN B)  ،(POSTINOR-2) ،(LEVONELLE ONE STEP) عرضه گردیده است. این قرص از ابتدای سال آینده نیز در داروخانه های ایران دردسترس عموم قرار خواهد گرفت. این قرص بمنظور جلوگیری از بارداری پس از تماس جنسی حفاظت نشده و یا هنگام شکست در سایر روشهای جلوگیری از بارداری (پاره شدن کاندوم)، مورد استفاده قرار میگیرد. پیشتر از قرصهای LD و HD برای مواقع اورژانس پیشگیری استفاده میگردید. مزیت این قرصهای جدید، کاهش عوارض و افزایش ضریب موفقیت میباشد.

نحوه عملکرد:

لوونورجسترول یک هورمون زنانه است که از تخمک گذاری جلوگیری بعمل آورده و با ایجاد تغییرات در مخاط گردن رحم و پوشش رحم حرکت اسپرم را به سمت رحم، و لانه گزینی تخم بارورشده در دیواره رحم  را دشوار میسازد. این هورمون در سایر روشهای جلوگیری از بارداری نظیر قرصهای ضد بارداری متداول و یا کپسول های کاشتنی(نورپلانت) نیز یافت میشود. اما این هورمون در قرصهای جدید در دوز بالاتر و بصورت مجزا عرضه گردیده است.

شکل دارویی:

این قرص سفید رنگ در بسته های دو عددی عرضه میگردد. هر کدام از قرصها حاوی ۷۵۰ میکروگرم لوونورجسترول میباشد.

میزان اثر بخشی:

اثر بخشی آن ۶۰ تا ۹۵ درصد، و بطور میانگین ۸۹ درصد است. از هر ۱۰۰ زن، ۲ نفر ممکن است پس از مصرف این قرصها باردار شود.

نکته: قرصها هر چه زودتر پس از تماس جنسی حفاظت نشده مصرف گردند، اثر بخشی شان گردیده و شانس حاملگی ناخواسته کمتر میشود. در صورتی که این قرص ها ظرف ۲۴ ساعت پس از تماس جنسی حفاظت نشده مصرف گردند، ۹۵ درصد از حاملگی جلوگیری میکند. اما چنانچه ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از تماس جنسی مصرف گردند، ۶۰ درصد از حاملگی جلوگیری میکنند.

نحوه مصرف:

۱- یک قرص بسته را پس از رابطه جنسی حفاظت نشده مصرف کنید. این زمان نباید از ۷۲ ساعت (۳ روز) پس از تماس جنسی فراتر رود.

۲-قرص دوم را ۱۲ ساعت بعد از قرص نخست مصرف کنید.

نکته:زمانبندی مصرف قرصها در میزان اثر بخشی آنها بسیار مهم است.

نکته: هر چه زودتر قرصها را مورد استفاده قرار دهید، اثر بخشی شان افزایش می یابد.

نکته:قرص نخست را بایستی ظرف ۷۲ ساعت پس از تماس جنسی حفاظت نشده مصرف کنید.

چه زمان به پزشک مراجعه کنید؟

۱-چنانچه ظرف ۳ ساعت پس از مصرف قرص نخست، دچاراستفراغ شدید، بلافاصله قرص دوم را مصرف کرده و فورا به پزشک مراجعه کنید.

۲-چنانچه (پس از مصرف قرصها) عادت ماهانه شما یک هفته از زمان معمول خود به تاخیر افتاد، احتمال باردار بودن شما وجود دارد، بنابراین تست بارداری بدهید.

۳-چنانچه پس از گذشت ۳ هفته از مصرف قرصها عادت ماهانه در شما ایجاد نگردید(پریود نشدید)، نزد پزشک بروید و تست بارداری بدهید.

۴-در صورت بروز سردرد شدید، شکم درد شدید، اختلال در بینایی، حالت تهوع و استفراغ شدید، علایم واکنش آلرژیک شدید به پزشک مراجعه کنید.

نکات مهم در رابطه با قرصهای لوونورجسترول:

۱-مصرف این قرصها شما را در برابر بیماریهای منتقله از راه تماس جنسی از جمله HIV محافظت نمیکند.

۲-نبایستی از این قرصها به عنوان یک روش روتین جلوگیری از بارداری استفاده گردد.

۳-این قرصها را نبایستی همراه با سایر روشهای جلوگیری از بارداری به روش اورژانس مصرف کرد.

موارد منع مصرف:

۱-مصرف این قرصها برای دختران زیر ۱۷ سال ممنوع است. (مگر با صلاحدید پزشک)

۲-چنانچه احتمال می دهید باردار هستید، از مصرف آنها خودداری کنید. این قرصها قادر به خاتمه بارداری نمیباشند.

۳-چنانچه مبتلا به دیابت میباشید و یا نسبت به داروهای جلوگیری از بارداری آلرژی دارید، قبل از مصرف این قرصها، با پزشک خود مشورت کنید.

۴-در دوران شیردهی از مصرف این قرصها خودداری ورزید، چراکه میتوانند وارد شیر مادر گردیده و به نوزاد آسیب برسانند.

۵-در صورت وجود خونریزی تشخیص داده نشده مهبلی (واژینال)، از مصرف این قرصها خودداری ورزید.

۶-در صورت ابتلا به بیماریهای کبدی، مشکلات انعقاد خون، بیماریهای قلبی و سرطان پستان از مصرف آن قبل از مشورت با پزشک خودداری کنید.

۷- ابتلا به برخی اختلالات روده ای، در جذب دارو تداخل ایجاد میکنند، بنابراین آنها را با پزشک خود در میان بگذارید.

عوارض احتمالی مصرف لوونورجسترول:

عوارض جانبی معمولا مشابه مصرف سایر قرصهای جلوگیری از بارداری است.

۱-آلرژی: کهیر- تنفس دشوار- تورم در ناحیه صورت، لب ها، زبان و یا گلو.

۲-درد شدید در ناحیه تحتانی شکم و یا پهلوها که میتواند نشانه حاملگی خارج رحمی باشد و بایستی فوراً به پزشک مراجعه کنید.

۳-تهوع، اسهال، درد خفیف شکم، حساس شدن سینه ها، سرگیجه، احساس خستگی، سردرد، تغییر در الگوی عادت ماهانه، آکنه.

تداخلات دارویی:

۱-برخی داروهای ضد تشنـج نظیر کاربامازپین (CARBAMAZEPINE)، فنیتوئین (PHENYTOIN)، پریمیدون (PRIMIDONE)

۲-برخی آنتی بیوتیک ها نظیر ریفامپین  (RIFAMPIN)

۲-برخی از باربیتوراتها (BARBITURATE)

۳-داروی درمان ایدز: ریتوناویر(RITONAVIR)

۴-داروی ضد قارچ: گریزئوفولوین (GRISEOFULVIN)

۵-داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی: سیکلوسپورین (CYCLOSPORIN)

۶-سایر داروهای ضد بارداری.

نکته: در صورت مصرف داروهای مذکور آن را با پزشک خود در میان بگذارید. ۵ مورد نخست از اثر بخشی قرصها کاسته و در عملکرد آنها ایجاد تداخل میکنند.

نحوه نگهداری:

۱-قرصهای لوونورجسترول را به دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید. در دمای بین ۱۵ تا ۲۵ درجه سانتی گراد.

۲-آن را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی قرار دهید.

۳-به تاریخ انقضای دارو دقت کنید.

برچسب ها : بارداریپیشگیری از بارداریپیشگیری از حاملگیجلوگیری از بارداریحاملگیقرص پیشگیریقرص ضد حاملگیمردمان

۱ اردیبهشت, ۱۳۹۴

۸ آبان, ۱۳۹۰

۷ خرداد, ۱۳۸۷

سلام من میخواستم ازتون راجع به اثرات قرص لوونورجسترول بپرسم. آیا استفاده از این قرص باعث سرطان یا مریضهای دیگه میشه؟! و اینکه اگر یک در دوماه دوبار مجبور به استفاده بشیم اشکالی داره؟
و اگر ۳ روز بعد از پریود منی داخل ریخته بشه احتمال بارداری هست؟!
ممنون.

سلام من سه شنبه پیش دومین قرص لئوژسترول رو مصرف کردم اما تا امروز که سهشنبه است پریود نشم ایا امکان حامله بودن دارد؟ در ضمن من دو ماه پیش یکبار هم استفاده کرده بودم و نتیجه گرفته بودم.
جواب اورژانسی

قرص دوم دقیقاااا باید ١٢ ساعت بعدش مصرف بشه؟؟؟ اگه یک ساعت جلوتر استفاده کنیم مشکلى داره؟

با سلام من یک روز بعد از پریود نزدیکی داشتم یک قرص اورژانسی خوردم بعد شش روز باز دیشب پرید شدم دل درد شدید دارم حالت تهو دارم باید چی کار کنم دکتر هم رفتم سرم زدم ولی تاثیر نداشت این تهو دل درد عوارض داروه

اون جور که من تو کتاب خوندم و تو بروشور خود قرص دو تا قرص ۷۵/. باید با هم استفاده شوند نه با فاصله
سری جدید این قرص رو به صورت یه دونه قرص ۱٫۵ میلی گرمی میزنن که دیگه این اشتباه با فاصله استفاده گردنش اتفاق نیفته

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال کردن

مد و مسائل زندگی

۱۰ دلیل که باید شهرمان را تمیز نگه داریم

۱۲ آبان, ۱۳۹۵

روشهای موفقیت

هنر گفتگوی کوتاه برای ایجاد ارتباط موثر

۲۷ آبان, ۱۳۸۹

ازدواج و خانواده

بهترین حالات جنسی: ۵ اشتباهی که اکثر آقایون مرتکب میشوند

۲۰ مرداد, ۱۳۸۷

روشهای موفقیت

۳ طرز تفکر انسانهای موفق

۱۴ آبان, ۱۳۸۷

تغذیه و تناسب اندام

خواص و فواید انار برای سلامتی بدن

۸ خرداد, ۱۳۸۷

چطور کسی که عاشقش بودید را فراموش کنید

بررسی خودارضایی از نقطه نظر علمی

تنفر از والدین: چرا برخی فرزندان از والدین خود متنفر میشوند؟

وقتی مردی شما را بخواهد

عشق یکطرفه: کسی را دوست دارید که دوستتان ندارد؟

بیشتر

مد و مسائل زندگی

۳ شهریور, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۴۵ نکته‌ی عالی برای سلامتی

۲۹ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

روشهای صرفه جویی در آب برای شستن ظرف‌ها

۲۹ مرداد, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۹ روش مؤثر برای داشتن خوابی آرام و لذت بخش در شب

۲۸ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

راهنمای انتخاب لباس زنانه بر اساس فرم بدن

۲۸ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

بررسی تخصصی خیانت در روابط

۲۵ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

اگر به آینده‌ی رابطه‌تان شک دارید، این سوال‌ها را از خودتان بپرسید

۲۳ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۵ چیزی که شما را در زندگی عقب می‌اندازند

۱۵ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

۱۰ نکته برای حل مشکلات زناشویی

۱ مرداد, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۲۰ کاری که قبل از خواب نباید انجام دهید

۲۴ تیر, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

۱۸ راه برای استحکام رابطه‌ عاشقانه

۱۹ تیر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

افکار وسواسی: یکی از نشانه‌های متداول اضطراب

۱۳ تیر, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

آیا بدون ازدواج خوشحال‌تریم؟

۲ تیر, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

چطور افکار محدود‌کننده را از بین ببرید

۲۴ خرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

اینستاگرام و اثر حسادت ناشی از آن در زندگیِ واقعی

۲۱ خرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

احساس گناه و شرمساری بخاطر رابطه جنسی

۱۲ خرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۵ راز استقلال احساسی

۸ خرداد, ۱۳۹۷

روشهای موفقیت

۱۲ روش برای جلوگیری از گپ‌های بیهوده و داشتن گفتگوهای واقعی

۵ خرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

قبل از کوهنوردی حتما بخوانید

۲۲ اسفند, ۱۳۹۶

مد و مسائل زندگی

۱۰ ابزار ضروری که باید در خانه داشته باشید

۲۲ اسفند, ۱۳۹۶

مد و مسائل زندگی

۵ چیزی که شما را در زندگی عقب می‌اندازند

۱۵ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

اگر به آینده‌ی رابطه‌تان شک دارید، این سوال‌ها را از خودتان بپرسید

۲۳ مرداد, ۱۳۹۷

ازدواج و خانواده

بررسی تخصصی خیانت در روابط

۲۵ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

راهنمای انتخاب لباس زنانه بر اساس فرم بدن

۲۸ مرداد, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۹ روش مؤثر برای داشتن خوابی آرام و لذت بخش در شب

۲۸ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

روشهای صرفه جویی در آب برای شستن ظرف‌ها

۲۹ مرداد, ۱۳۹۷

سلامتی و بهداشت

۴۵ نکته‌ی عالی برای سلامتی

۲۹ مرداد, ۱۳۹۷

مد و مسائل زندگی

۳ شهریور, ۱۳۹۷

کلیه حقوق سایت برای مردمان محفوظ است . استفاده غیر تجاری مطلب همراه با ذکر منبع و لینک مجاز می باشد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *