قرص صرع

خواص دارویی و گیاهی

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

محققان کشور موفق به ساخت داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج شدند که گیاهی بوده و نیاز به تجویز پزشک دارد.

رضا مظلوم فارسی باف در گفتگو با مهر در خصوص طرح خود با عنوان داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج گفت: صرع تاکنون هیچ گونه درمانی نداشته بر این اساس در صدد برآمدیم که برای اولین بار داروی درمانی صرع و تشنج را اختراع کنیم.

وی افزود: براساس تحقیقات انجام شده افرادی که مبتلا به تشنج و صرع هستند داروهایی مصرف می کنند که بیمار طی آن به این داروها وابسته می شود و در طول عمر خود با عوارض شدید دارویی اعم از آلودگی شدید، تشنج های دائمی و آسیب های جدی روبرو می شود.

مظلوم فارسی باف تصریح کرد: داروهای تولید شده در سطح بین الملل تا به حال درمانگر نبوده اند به همین دلیل توانستیم اولین داروی قطعی صرع و تشنج را اختراع کنیم.

وی با بیان اینکه این دارو دارای گواهیه ثبت اختراع از قوه قضائیه است، گفت: تست هایی روی بیماران مختلف مبتلا به صرع و تشنج دائمی و موقت در دانشگاه شهید بهشتی داشتیم که موفق شدیم این داروی ترکیبی و گیاهی را به تولید برسانیم.

این محقق با اشاره به اینکه این دارو می تواند در قالب شربت و قرص به تولید برسد، خاطرنشان کرد: داروی درمان کننده قطعی صرع و تشنج با تجویز پزشک و با نسخه براساس وزن و میزان بیماری صرع تجویز می شود.

به گفته وی این دارو عوارض جانبی ندارد و ظرف مدت ۶ تا ۱۲ ماه، فرد مبتلا به صرع و تشنج را درمان می کند.

مظلوم فارسی باف یادآور شد: برای تولید انبوه این دارو نیاز به سرمایه گذار داریم که علاوه بر تولید آن در داخل بتوانیم به مرحله صادرات نیز برسیم.

وی تأکید کرد: براساس آمار اعلام شده به صورت مستقیم ۳۴۰ میلیون نفر بیمار نیازمند این دارو هستند و در سطح بین الملل و جامعه پزشکی جهانی فوق العاده مهم و تأثیر گذار است و تولید این دارو جزء تکنولوژی پزشکی برتر به شمار می رود.

این مخترع در نمایشگاه اینوتکس، محصول خود را عرضه کرد. این محصول دارای تأییدیه از امور پژوهشی علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تأییدیه از پارک فناوری پردیس، تأییدیه از معاونت علمی و فناوری و مصوبه شورای عالی پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی است.

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

ما را دنبال کنید.


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز همکار کاکرین ایران می باشد.

طراحی و بره نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 218 All Rights Reserved | Cochrane Iran Associate Centre

صرع یک اختلال مغزی است که باعث حالت‌های مختلف تکرار شوند تشنج می‌شود. درمانی برای صرع وجود ندارد ولی دارو درمانی می‌تواند علائم را کنترل کند. اغلب اوقات درمان صرع با دارو درمانی شروع می‌شود. انتخاب داروی مناسب صرع یک چالش است. حداقل ۲۰ داروی مختلف برای جلوگیری از تشنج وجود دارند. تعدادی از آن‌ها در دهه‌های اخیر کشف شده از بسیاری از آن‌ها هم اخیراً کشف شده‌اند و هر دارویی مزایا و خطرات خودش را دارد. همچنین عوارض جانبی و بره مصرفی (زمان مصرف) از دارویی به داروی دیگر فرق می‌کند. هدف نهایی از درمان، تثبیت کنترل تشنج‌ها و جلوگیری از وقوع آن‌هاست، اما گاهی حتی بعد از تثبیت کنترل شدن تشنج‌ها، بیمار یک تشنج می‌کند که به آن تشنج غیرمنتظره می‌گویند.

برای کمک به تشخیص تجویز یک داروی مناسب برای شروع درمان، پزشک شما تاریخچه پزشکی و دارویی شما و نحوه زندگی شما را بازنگری خواهد کرد. مهم است که به یاد داشته باشید درمان صرع بستگی به فرد دارد و همیشه یکسان نیست و بعضی بیماران ممکن است نیاز داشته باشند چند دارو مصرف کنند.

پزشک یا پرستار شما شاید درمان صرع را به داروهای صرع شروع کند (AEDs). آن‌ها را با داروهای ضد تشنج هم می‌شناسند گاهی اوقات به آن‌ها فقط داروی تشنج می‌گویند. این داروها باعث سرکوب سیگنال‌های ناسب که تشنج را آغاز می‌کنند، می‌شود شما باید داروی تجویز شده را هر روز طبق دستور پزشک مصرف کنید حتی اگر تشنجی نداشته باشید. بعضی از بیماران نیاز به مصرف مادام‌العمر دارو خواهند داشت.

اهداف درمانی برای صرع با مصرف دارو شامل:

اینکه کدام داروی ضد صرع برای شما بهترین انتخاب است به عواملی بستگی دارد مانند:

نوع صرع: انواع مختلفی از صرع وجود دارد و هر کدام ممکن است باعث نوعی تشنج شود. این خیلی مهم است که پزشک شما نوع صرع شما را به درستی تشخیص دهد. همه‌ی داروی‌های ضد تشنج برای هر تشنجی مؤثر نخواهند بود و گاهی یک درمان نادرست باعث بدتر شدن تشنج‌ها می‌شود. اگر پزشک‌تان نتواند تشخیص که شما چه نوع صرعی دارد، ممکن است درمانی را انتخاب کند که به آن درمان دارویی «وسیع‌الطیف» گفته می‌شود. وسیع‌الطیف یعنی روی تعداد زیادی از تشنج‌ها مؤثر است.

مسائل و خطرهای دیگر سلامتی: ممکن است شما وضعیت یا بیماری دیگری داشته باشید که به دلیل آن نتوانید بعضی از داروها را استفاده کنید. برای مثال، بیماری‌های کبدی و کلیوی ممکن است روی سطح داروی موجود در جریان خون شما اثر بگذارند. همچنین پزشک خطر ایجاد پوکی استخوان را برای شما قبل از تجویز دارو، ارزیابی می‌کند. شاید یک مکمل ویتامین D لازم باشد. یائسگی و تغییرات هورمونی دیگر هم می‌تواند روی نوع داروی ضد صرع اثر گذار باشند.

بارداری: شما می‌‎توانید یک بارداری طبیعی داشته باشید. برای شروع بارداری با پزشک‌تان صحبت کنید. در این صورت او می‌تواند بهترین دارو را برای کنترل تشنج‌ها و جلوگیری از آسیب به جنین برایتان تجویز کند. بعضی از داروهای صرع می‌توانند به جنین آسیب برسانند. برای مثال Valproate برای زنان در سن باروری توصیه نمی‌شود. این دارو به عنوان یک عامل مختل‌کننده رشد و تکامل جنین درون رحم و علت ایجاد کننده نقایص مادرزادی شناخته شده است. داروهای دیگر هم می‌توانند باعث افزایش خطرات نقایص مادرزادی شوند. وقوع تشنج در دوران بارداری هم خطراتی دارد مانند سقط جنین، آسیب مرتبط با زمین خوردن، و کاهش اکسیژن رسانی به جنین، بارداری خودش می‌تواند روی نحوه تجویز داروها در بدن شما اثرگذار باشد و می‌تواند شما را در معرض تشنج غیرمنتظره یا عوارض جانبی دارو قرار دهد. احتمالاً نیاز دارید که دارویتان را عوض کنید یا دوز آن را تغییر دهید. هرگز بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای‌تان را قطع نکنید. در طول بارداری لازم است که توسط یک متخصص سلامتی شما و فرزندتان به‌طور مرتب ارزیابی شود.

داروهای دیگری که مصرف می‌کنید: بعضی از دارو باعث تغییر اثرگذاری داروهای تشنج در بدن شما می‌شوند، همچنین بلعکس. برای مثال اگر شما داروهای خاصی از ضد تشنج‌ها را مصرف می‌کنید، قرص‌های ضدبارداری اثرگذار نخواهند بود، همیشه در مورد داروهایی که مصرف می‌کنید اطلاعات کاملی به پزشک بدهید. داروها شامل: داروهای شیمیایی، داروهای گیاهی و مکمل‌هایی که با یا بدون نسخه پزشک دریافت می‌‎کنید.

دارویی که برای شما راحت‌تر است: اکثر داروهای صرع خوراکی هستند. برحسب نوع دارو، شاید مجبور باشید چند بار در روز آن را مصرف کنید. در مورد این که چه زمانی نیاز به مصرف دارو دارید و چگونه روی زندگی شما تأثیر خواهد گذاشت، با پزشک صحبت کنید. در موارد نادر، داروهای صرع نیاز به تزریق خواهند داشت. معمولاً این نوع مصرف دارو زمانی است که تشنج باید فوراً کنترل شود.

عوارض جانبی داروها: داروهای صرع می‌توانند باعث عوارض جانبی مختلف مثل خستگی، تفکر آهسته، عدم ثبات، تهوع و واکنش‌های پوستی شود. همچنین افزایش خطر خودکشی و اختلالات روحی در میان بیماران صرعی را به همراه دارند. معمولاً بزرگسالان در معرض این عوارض هستند. اینکه کدام عارضه برای شما قابل تحمل‌تر است، می‌تواند برای انتخاب دارو توسط پزشک کمک‌کننده باشد. پزشک شما سعی می‌کند یک دارو انتخاب کند که هم تشنج‌‎ها را کنترل کند و هم کمترین عوارض را داشته باشد. اگرچه این امر همیشه میسر نیست.

هزینه: هزینه دارو یک عامل مهم برای چگونگی انتخاب دارو برای شمات. معمولاً داروهای قدیمی‌تر نسبت به داروهای جدیدتر ارزان‌تر هستند. بعضی برندها دارای فرم‌های عمومی و ارزان‌تر هستند.

یادتان باشد اینکه شما داروهای‌تان را دقیقاً طبق دستور استفاده کنید خیلی مهم است. شما به یک مقدار ثابت دارو در بدنتان نیاز دارید تا از بروز تشنج جلوگیری شود. اگر یک دوز را فراموش کنید، مصرف دارو را قطع کنید یا حتی داروی‌تان را عوض کنید، تشنج غیر منتظره احتمالاً اتفاق خواهد افتاد. شما نیازمند تست‌های منظمی برای بررسی سطح دارو در خون‌تان هستید.

پیدا کردن بهترین دارو برای درمان صرع شما می‌تواند خیلی مشکل باشد. پزشک شما دائماً نوع و دوز داروها را تغییر می‌دهد تا بهترین اثر روی کاهش تشنج‌ها و کمتر بودن عوارض جانبی ناخواسته را پیدا کند.

اگر دارو درمانی نتوانست خیلی خوب تشنج‌ها را کنترل کند، پزشک شما ممکن است جراحی یا یک کاشت دستگاه به محرک عصب واگ را پیشنهاد بدهد. برای کودکان مبتلا به صرع پزشک می‌تواند یک رژیم غذایی خاص را پیشنهاد کند.

ترجمه شده از : www.webmd.com

آیا مقاله برای شما مفید بود؟ آن را

صرع چگونه درمان می شود؟ اکثر تشنج‌های صرعی با داروهایی کنترل می‌شوند که به آن ها  داروهای ضد تشنج گفته []

رژیم غذایی کتوژنیک یکی از قدیمی‌ترین درمان‌های صرع است. این روش می‌خواهد بیمار یک متابولیسم در شرایط گرسنگی یا روزه []

صرع و راه های درمانی جایگزین تعدادی از مطالعات در مورد صرع و راه های درمانی جایگزین وجود دارد که []

علایم تشنج و صرع چیست؟ علایم تشنج و صرع در حالی که خیلی از انواع حرکات و رفتارها می‌توانند بیانگر []

چالش‌های والدین زمانی که فرزندشان مبتلا به صرع باشد می‌شود. نه تنها نگرانی‌های معمول در مورد بزرگ کردن بچه‌ها []

صرع یا اپی لپسی شامل گروهی از اختلالات است که باعث وقوع مکرر تشنج می‌شود. انواع مختلفی از صرع و تشنج‌ها []


وارد کردن موارد ستاره دار الزامی است

پژوهشگران آمریکایی هشدار دادند:

به گزارش خبرنگار اجتماعی آنا، پژوهش تازه پژوهشگران آمریکایی نشان داده است که خطر تشنج و حمله عصبی در زنانی که قرص‌های ضد بارداری مصرف می‌کنند، به شدت بالا می‌رود.

به گزارش futurity.org یافته‌های این پژوهش جدید که در ژورنال Epilepsy Research منتشر شده است، نشان می‌دهد موقعی که مدل‌های حیوانی مبتلا به صرع ماده اتینیل استرادیول را دریافت می‌کنند، نه فقط به تشنج‌های مکرر دچار می‌شوند، بلکه احتمال دارد به تشنج غیرقابل کنترل دچار شوند.

به گفته پروفسور رِدی، پژوهشگران قبلاً مشکوک بودند که داروهای کنترل بارداری هورمونی سبب افزایش تشنج در زنان مبتلا به صرع می‌شود، اما در حال حاضر به خوبی می‌دانند که کدام جزء تشکیل دهنده داروهای پیشگیری از بارداری مشکل‌ساز است.

کنترل صرع در زنان بعد از رسیدن به بلوغ جنسی مشکل‌تر است، در حالی که تعداد مردان مبتلا به صرع از زنان است، زنان مبتلا به صرع تعداد دفعات تشنج بیشتری نسبت به مردان دارند و احتمال غیرقابل کنترل بودن تشنج در زنان است. تشنج کنترل نشده طولانی تر از 3 تا4 ثانیه به احتمال زیاد آسیب دائمی به مغز وارد می‌آورد.

این پژوهش با همکاری و سرمایه‌گذاری مؤسسه ملی بهداشت آمریکا صورت گرفته است.

بخوانید

چهارشنبه 31 شهریور 1395

سه‌شنبه 26 مرداد 1395

سه‌شنبه 29 تیر 1395

یکشنبه 22 فروردین 1395

دوشنبه 19 بهمن 1394

جمعه 2 بهمن 1394

شنبه 26 دی 1394

سه‌شنبه 19 آبان 1394

دکتر حسن کربلایی

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد:

مدیرکل انتقال خون استان تهران اعلام کرد:

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *