فواید و مضرات خوردن آبجو

آبجو ( Beer) پرمصرف‌ترینو احتمالاً قدیمی‌ترین نوشیدنی الکلی و پس از آب و چای محبوب‌ترین نوشیدنی جهان است. آبجو حاصل تخمیر نشاسته و اساساً انواع دانه غلات است، هرچند دانه جو مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی از دانه‌های برنج، ذرت و گندم نیز استفاده می‌شود.

طعم تلخی آبجو به خاطر رازک است که یک نگهدارنده طبیعی نیز می‌باشد، اگرچه آبجو در برخی موارد طعم‌های دیگری چون سبزیجات و میوه‌ها را نیز شامل می‌شود. در برخی از قدیمیترین نوشته‌های شناخته شده می‌توان اشاراتی به تولید و توزیع آبجو یافت، در قانون حمورابی اشاره ویژه‌ای به قوانین سرو آبجو وجود دارد.

فواید و مضرات خوردن آبجو

آبجو یا ماء الشعیر نوشیدنی پر طرفدار که بسیاری افراد بخصوص آقایان از خوردن آن لذت میبرند .قبل از آنکه در مورد خواص این نوشیدنی صحبت کنیم باید بگوییم که خواصی که ذکر میشود در مورد آبجو بدون الکل است چرا که در ماء الشعیرهایی که دارای ترکیبات الکلی هستند میتواند به سلامتی ضربه های جبران ناپذیری بزند که هر کسی با شنیدنش مطمئنا دست از خوردن آبجو الکل داربرخواهد داشت .

این آبجو به دلیل داشتن الکل یک حلال برای چربیها و بخصوص غشاء سلولی عصبی بدن است که با نوشیدن مداوم آن باعث بروز بیماریهایی از جمله لرزش دستها ، خستگی بی علت ، انقباض مغز در سنین بالا و ایجاد آلزایمر شدید وهمچنین بیماریهای کبدی و ایجاد کبد چرب می باشد .اما آبجو بدون الکل به دلیل وجود مخمر جو در آن که طعمی تلخ نیز به آن میبخشد دارای انواع ویتامین های ب میباشد که برای سلامتی بسیار مفید و لازم است .

اشکال دارویی آبجو

مخمر آبجو به شکل رشته، پودر، قرص، کپسول و محلول وجود دارد.

دوز مجاز مصرفی

معمولاً دوز مصرفی روزانه ی آن 2-1 قاشق غذاخوری (به شکل محلول) و از 8- 2 قرص متغیر می ‌باشد. با اینکه مصرف دوز بالای این مکمل عوارض خطرناکی در بر ندارد، اما بهتر است از مصرف بیش از اندازه ی آن خودداری شود.

درحالی که انواع مختلفی از آبجو در جهان وجود دارد، اصول ابتدایی ساخت آبجو در ملت‌ها و فرهنگ‌های مختلف یکسان است.در مناطقی از اروپا مانند آلمان، بلژیک، بریتانیای کبیر، ایرلند، لهستان، جمهوری چک، هلند و اتریش، انواع مختلفی از آبجو به صورت محلی تهیه می‌گردد. در نقاط دیگر جهان نظیر آمریکا، کانادا و استرالیا آبجو با اقتباس از سبک اروپایی تولید می‌شود.

آبجو دارای شانزده نوع اسیدهای آمینه ؛ کروم، فسفر و سلنیوم می ‌باشد. روی، آهن، مس، منیزیوم، منگنز و پتاسیم میباشد که همگی برای سلامتی بدن از لازمه ها هستند .طبق تحقیقات انجام شده بر روی افرادی که آب جو بدون الکل مصرف میکرده اند نتایج قابل ملاحضه ای به دست آمده و نشان میدهد که افرادی که آبجو مصرف میکنند .

بدنشان در برابر بیماریهای مختلف مقاومت بیشتری نسبت به افرادی که مصرف نکرده اند دارد که از جمله آن بیماریها سکته قلبی ، لخته شدن خون در قسمت های مختلف بدن ، فشار خون ، بیماری دیابت و بالا رفتن قند خون ، پوکی استخوان ، استرس و اضطراب ، اسهال ، سنگ کلیه و مثانه ، سرطان ، سرماخوردگی ، بیماریهای گوارشی میباشد.

شانس سکته قلبی در کسانی که آبجو می نوشند بین 4 تا 6 درصد کمتر از کسانی است که لب به آبجو نمی زنند. نوشیدن نیم لیتر آبجو در روز میانگین این تحقیق می باشد.

مواد سازنده آبجو از شما در مقابل لخته شدن خون محافظت می کنند.

نتیجه آخرین تحقیقات محققین هلندی و دانشگاه هاوارد ثابت می کند که نوشیدن مقدار کم آبجو فشار خون شما را تحت کنترل نگاه می دارد.

نوشیدن آبجو می تواند از دیابت جلوگیری کند. آبجو خورها بندرت دچار مرض قند می شوند

آبجو می تواند حافظه را تقویت کند، کسانی که آبجو می نوشند، کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا می شوند

آبجو تاثیر مثبت در استحکام استخوان ها داشته و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

کسی که یک تا دو گیلاس آبجو در روز می نوشد، عمر طولانی تری خواهد داشت.

اسید و میکروب های آبجو مانع از فعالیت میکروب های بوجود آورنده دل پیجه و اسهال می شوند.

محققین دانشگاه مونترال تائید کرده اند که چند گیلاس آبجو در روز فشار ناشی از کار و مشکلات روزانه را سبک می کند. کسانی که آبجو نمی نوشند بسیار دچار استرس هستند.

محققین فنلاندی مدعی هستند که منیزیم آبجو شانس ابتلا به سنک کلیه را تا 4 درصد کاهش می دهد.

یک گیلاس آبجو در شب می تواند به جای قرض خواب آور عمل نماید.

در آبجو عناصری وجود دارند که می توانند در رشد تومورهای سرطانی مانع ایجاد کنند.

بعضی از ویتامین های آبجو از پوست محافظت کرده و برای سلامت آن مفید می باشند. آبجو پوست شما را شفاف و قابل انعطاف تر می کند.

کسانی که آبجو گرم می نوشند دیرتر سرما می خورند. نوشیدن آبجوی گرم به جریان خون و نحوه تنفس کمک می کند..فواید و مضرات خوردن آبجو

کمبود(Folic Acid) می تواند باعث زایمان زودرس و نارسایی های جنینی بشود. یک لیتر آبجو از حد نیاز بدن به آن مواد را تامین می کند. “نوشیدن آبجوی بدون الکل در این مورد توصیه می شود”.

گازکربنیک و الکل آبجو باعث تحریک اشتها می شوند.

مصرف یک لیتر و نیم آبجو در هفته سدی در مقابل باکتری هایی است که باعث ترش کردن معده می شوند.

مواد آبجو کمک می کنند که تشنگی شما بهتر و سریعتر از نوشیدن آب رفع شود.

تحقیقات نشان می دهد، مردمی که یا اعتدال آبجو می نوشند، به نسبت کسانی که نمی نوشند کمتر دچار اضافه وزن می شوند. یک گیلاس آبجو کالری کمتری هم به نسبت یک گیلاس آب میوه دارد.

مواد معدنی و ویتامین های آبجو از مو محافطت کرده و در زیبایی آن تاثیر می گذارند.

اما نهایتا باید بگوییم همیشه در خوردن حتی بهترین خوراکیها که سرشار از بهترین ویتامین ها و پروتئین ها نیز هستند باز هم باید تعادل رعایت شود و اغراق کردن در آن جایز نیست چرا که هر خوراکی میتواند علیرغم فواید خوب و بسیارش در مصرف مداوم و بیش از حد مشکلاتی را به بار بیاورد که آبجو نیز ازآن مستثنی نیست

و خوردن مداوم آن بخصوص مورد الکل دارش برای مردان میتواند به دلیل داشتن هورمون زنانه آنها را به سمت صفات زنانه بکشاند و ضعف شدید در نیروی جنسی آنها به وجود بیاورد که در مقابل آن میتواند برای خانم ها و در تقویت نیروی جنسیشان بسیار خوب و مفید بوده باشد .

نکته:

از مصرف مخمر نان یا مخمر آبجوی فعال خودداری کنید، چرا که مخمر فعال برخلاف مخمر غیر فعال، ویتامین‌های گروه B و سایر مواد مغذی را از بدن دفع کرده و نفخ ‌آور نیز می ‌باشد.

گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

 

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

در اینجا از خودم، عقایدم و از هلند می نویسم

سلامیه سوال دارم که البته مطمئن نیستم شما بتونید بهش جواب بدیدآیا واژه آبجو، آبجوی غیر الکلی با همون ماالشعیر خودمون رو هم شامل میشه، یعنی این خواصی که ذکر کردید منحصر بوجود الکل هست یا اینکه ابجوی غیرالکلی هم برخی این خواص رو میتونه داشته باشهالبته فرنگی جان انتظار ندارم که جواب این سوال رو داشته باشی اما خوب سوال پرسیدن من هم که ضرری نداره، داره؟

من از خوانندگان دائمی بلاگ شما هستم البته از طریق فید وبلاگتاندرباره دو مطلب اخیرتان خیمی همدل نیستمقبلی که کلا درباره مفهوم افتخار بحث دارم اما درباره مورد اخیر جدای از اینکه در هر حال قطعا الکل هم برای خودش هم فوایدی دارد و هم ضررهایی، اما این نکاتی که درباره آبجو گفتید روشن نیست که به تاثیر الکل برمیگردد یا به تاثیر مواد دیگری که در آبجوست بنابراین اگر مساله به خود آبجو برگردد می‌توان با حذف الکل آن از حواشی دیگر اجتناب کرددر واقع این پست شما ضرورتا نمیتواند دفاعی از آبجو همراه با الکل باشد بلکه نهایتا میتواند برای هر آبجویی اعم از اینکه الکلی باشد و یا نباشد مطرح باشد و در این صورت آیا ترجیح ندارد که این مطلب در پستتان منعکس می‌شد؟

پس آبجو خطراتی هم داره که میگید بچه های زیر 18 نبایستی که استفاده کنن!مطلب کامل مطلبیه که همه ی جوانب موضوع مطرح شده رو مورد بررسی قرار بدهمثلا همیشه در کنار فواید یک دارو باید مضراتش هم گفته بشه یا حتی در کنار فواید ماده ی مفیدی مثل ماست و دوغ بایستی گفته بشه که در صورت مصرف بیش از حد با “کمبود آهن” مواجه خواهید شد.(توجه کنید که “به صورت واضح” ضررش هم گفته شد)مرسی از مطلب جالبتون

برای دوستان عزیز حمیدی و جلیل.دوستان عزیز تا اینجایی که من می دانم بسیاری از این خواص فقط در خود آبجو هستند و براحتی نمی توان آنها در در صرف داشتن الکل (و یا نداشتن الکل) خلاصه کرد.(البته بعضی از این خاصیت ها در آبجو بدون الکل هم وجود دارد).در سمینار ژنیتک بودم پرفسوری(که اتفاقا ایرانی بود) در سخن رانی خود از تحقیقی گفت که (بطور خلاصه) اثبات می کند که گوشت قرمز(باربیکیو کردن) فرایندی را درگوشت ایجاد می کند که برای بدن مضر و سمی است. و اینکه عنصری در آبجو وجود دارد که دقیقا پادزهر این سم می باشد و نتیجه گیری این که از قدیم آبجو پای ثابت باربیکیو بوده بی علت نیست و بسیاری از رسوم قدیمی ما معنی در خود دارند که ما بدون دانستن آنها آنها را انجام می دهیم وووودکتری پرسید: آیا این ماده در آبجو بدون الکل هم وجود دارد؟جواب: نه. بدون ارتباط مستقیم با الکل آبجو این ماده فقط در آبجو الکل دار یافت می شود(و نه حتی در دیگر مشروبات الکلی. فقط آبجو) این پادزهر در فرایند ساخت آبجو الکل دار ایجاد می شود و اینکه ما سرانجام توانسته ایم بفهمیم که (احتمالا) چگونه می شود این ماده را جدای از آبجو تولید نمود ولی نیازمند سالها کار و بودجه ای هنگفت است که هیچ کس علاقه ای به آن در حال حاضر ندارد.امیدوارم که اندکی جواب سوال شما دوستان عزیز را داده باشم.
فواید و مضرات خوردن آبجو

[کسی که یک تا دو گیلاس آبجو در روز می نوشد، عمر طولانی تری خواهد داشت.مخلص فرنگی عزیزتوی مملکت شما آبجو رو با گیلاس می خورند؟:) 7. Bier laat je langer levenWie een of twee glazen bier per dag drinkt, leeft langer.این همون لیوان میشه، گیلاس رو فکر کنم توی ایران برای آنچه که اینجا باهاش شراب یا زکت می خورند بگن

dar morede 19:yek ghooti abjo (33 cc) bish az 3 calory daradhamoonghadr abmive TABIEE kamtar az 2 calorybebakhshid ping neveshtam, font nadashtamdar payan inke in tip dalayel ye joori hastan mesle hamoon dalayeli ke baraye asarate mosbate rooze miganbara abjo khori bayad deli kaar kard!


ارسال یک نظر

فواید و مضرات خوردن آبجو

محققان دانمارکی می‌گویند احتمال ابتلای افرادی که اصلا الکل نمی‌نوشند به دیابت نوع دوم، از کسانی است که هفته‌ای سه یا چهار بار الکل می‌نوشند.

با این حال متخصصان تاکید کرده‌اند که نتیجه این تحقیق به هیچ وجه به معنای چراغ سبز برای نوشیدن الکل نیست و همواره الکل باید به اندازه و مسئولانه نوشیده شود.

برای این پژوهش که در نشریه دیابت‌شناسی منتشر شده میزان و دفعات نوشیدن الکل هفتاد هزار نفر بررسی شده است.

پس از پنج سال پیگیری افراد شرکت کننده در تحقیق، ۸۵۹ مرد و ۸۸۷ زن مبتلا به دیابت شدند، از هر دو نوع اما نوع دوم بیشتر.

پژوهشگران نتیجه گرفتند که نوشیدن معتدل الکل، سه یا چهار بار در هفته در زنان ۳۲ درصد و در مردان ۲۷ درصد خطر ابتلا به دیابت را در مقایسه با کسانی کمتر از هفته‌ای یک روز یا کمتر الکل می نوشیدند پایین می‌آورد.

این پژوهش شراب را بخصوص از این نظر مفید دانسته و احتمال داده که در تنظیم قند خون نقش مثبتی داشته باشد.

در مورد آبجو، مردانی که هفته‌ای یک تا شش آبجو می‌خوردند ۲۱ درصد احتمال ابتلایشان به دیابت کمتر از مردانی بود که هفته‌ای یک آبجو یا کمتر می‌نوشیدند، ولی در مورد زنان تفاوتی وجود نداشت.

اما از طرف دیگر نوشیدن زیاد الکل‌های تقطیری (یا اسپریت، مثل ودکا، عرق، ویسکی، تکیلا، جین) احتمال ابتلای زنان به دیابت را به میزان قابل توجهی بالا می‌برد در حالی که در مردان چنین تاثیری دیده نشد.

بر خلاف تحقیقات مشابه، این پژوهش رابطه مستقیمی بین افراط در نوشیدن الکل و دیابت نوع دوم مشاهده نکرد.

به گفته دکتر امیلی برنز یکی از مدیران انجمن دیابت بریتانیا، مردم باید توجه داشتند که تاثیر الکل در ایجاد دیابت نوع دو از فردی به فردی دیگر فرق می‌کند و همچنان مردم باید به راهنمای رسمی نوشیدن الکل توجه کنند.

بر اساس این راهنما، مردان و زنان نباید بیش از هفته ای ۱۴ واحد الکل بنوشند – معادل شش لیوان (پاینت) آبجو با الکل متوسط یا ده گیلاس شراب با الکل کم- و حداقل دو روز بدون الکل داشته باشند.

روزانا اکانر میر دفتر مواد مخدر، الکل و سیگار اداره بهداشت عمومی بریتانیا می گوید: “این که فقط درباره تاثیر الکل بر دیابت صبحت کنیم کار مفیدی نیست.”

به گفته اداره بهداشت عمومی بریتانیا نوشیدن الکل با شمار زیادی از بیماری‌های جدی مثل برخی سرطان‌ها، بیماری قلبی و کبدی مرتبط است.

اما پروفسور یان تولستروپ، پژوهشگر موسسه ملی سلامت عمومی دانشگاه دانمارک جنوبی که این تحقیق را سرپرستی کرده تاثیر الکل بر بیماری‌های دیگر هم را با روشی مشابه مطالعه کرده و به این نتیجه رسیده که هفته‌ای چند بار نوشیدن معتدل الکل، با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی مثل سکته قلبی و مغزی مرتبط است.

با این حال نوشیدن الکل – به هر مقدار- خطر بیماری‌هایی مثل بیماری کبد الکلی و پانکراتیت (التهاب لوزالمعده) را افزایش می‌دهد.

پروفسور یان تولستروپ، دفعات و میزان نوشیدن الکل تاثیر مستقل از یکدیگر دارند از این رو “نوشیدن الکل در چهار قسمت تاثیر بهتری دارد تا نوشیدن یک جا.”

او همچنین تاکید کرد که “الکل با پنجاه بیماری مرتبط است بنابراین ما اصلا نمی‌گوییم بروید الکل بنوشید.”

آب جو یک نوشیدنی بدون الکل است که فرایند تخمیر را نمی گذراند و فواید زیادی برای بدن و سلامت دارد. در این جا به مهم ترین خواص آب جو اشاره می شود

در مواجهه با آب جو، برخی افراد ممکن است آن را با نوشیدنی مالت ارتباط دهند. اما آب جو فرآیند تخمیر را پشت سر نمی گذارد، از این رو فاقد الکل است و این تفاوت اصلی بین آنها محسوب می شود. دیر زمانی است که این نوشیدنی در فرهنگ های مختلف استفاده می شود.به گزارش اکتیو بیت، آب جو می تواند به صورت صاف کرده و صاف نکرده باشد که نمونه های صاف نشده سرشار از کالری، اما با محتوای چربی کم هستند. نسخه صاف شده دارای کالری و محتوای فیبر کمتر است. در ادامه با برخی از فواید مصرف آب جو آشنا می شویم.

اگر می خواهید بدانید : آشنایی با خواص جو

آب جو می تواند به واقع در پاکسازی بدن از طریق دستگاه ادراری مفید واقع شود. گروهی از قندها به بتا-گلوکان ها  B-Glucan که در دیواره های سلولی جو وجود دارند، عامل کلیدی در این زمینه هستند. بر همین اساس، آب جو به پاکسازی سیستم درونی بدن انسان کمک می کند. همچنین، این نوشیدنی می تواند به عملکرد درست کلیه ها کمک کند که اندام هایی کلیدی در پاکسازی بدن هستند.

شواهد علمی قطعی و محکم درباره این که آب جو بهتر از چای های سالم و طبیعی دیگر به درمان عفونت دستگاه ادراری کمک می کند، وجود ندارند. با این وجود، جو دارای فواید سلامت بسیاری است و گزینه ای بی خطر، ارزان و سالم برای کمک به پاکسازی دستگاه ادراری که اندکی تحریک شده محسوب می شود. اگر با عفونتی دردناک و شدید مواجه هستید، بهترین گزینه مراجعه به پزشک است.فواید و مضرات خوردن آبجو

آب جو می تواند به حفظ سلامت و عملکرد درست دستگاه گوارش کمک کند. محتوای فیبر محلول و حلول موجود در این نوشیدنی و همچنین ماهیت قلیایی آن عوامل موثر در این زمینه هستند.اگر با مشکلات گوارشی مانند یبوست، هموروئید، یا گاستریت مواجه هستید، امتحان کردن آب جو شاید مفید باشد.اگر به اسهال مبتلا هستید، مصرف آب جو می تواند به احیای مایعات و الکترولیت های بدن کمک کند.

در شرایطی که آب جو می تواند به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند، یکی دیگر از فواید آن کمک به کاهش وزن است. آب جو احساس سیری را برای مدت زمانی طولانی‌تر در شما ایجاد می کند، زیرا روند گوارش آن آهسته‌تر است. همچنین، آب جو از کالری زیاد و چربی کم برخوردار است. این عوامل نوشیدن آب جو را به راهبردی موثر برای رفع گرسنگی و پیشگیری از پرخوری تبدیل می کنند.

نوشیدن آب جو یا چای جو می تواند بر سطوح کلسترول تاثیر مثبتی داشته باشد. به نظر می رسد مواد شیمیایی موجود در جو به توکول ها به سرکوب کلسترول بد (LDL) کمک می کنند. همچنین، بتا فیبر موجود در جو می تواند برای بهبود شرایط بیماری قلبی و کلسترول مفید باشد.

بدانید : کلسترول خوب، کلسترول بد!؟

نوشیدن آب جو ممکن است به پیشگیری از بیماری به واسطه تقویت سیستم ایمنی کمک کند. محتوای بالای ویتامین C آب جو عامل کلیدی در این زمینه محسوب می شود. این ماده مغذی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا را کاهش می دهد. همچنین، جو حاوی آهن است که می تواند به پیشگیری از کم خونی کمک کند.

آب جو می تواند به درمان سنگ های کلیه کمک کند که به مشکلی شایع در دنیای امروز تبدیل شده است. افزایش فشار مثانه ای برای تخلیه راحت‌تر و همچنین کمک به تنظیم تعادل pH برای پیشگیری از شکل گیری سنگ های کلیه از جمله عواملی هستند که در این زمینه موثر هستند. همچنین، جو دارای ویتامین B6 کافی برای تجزیه توده های اگزالات کلسیم تشکیل شده در کلیه ها است.سنگ های کلیه اساسا ترکیبات کلسیمی هستند که تجزیه نشده اند.

بدانید : هر آنچه باید در مورد سنگ کلیه بدانید

نوشیدن آب جو برای حفظ سطوح ویتامین ها و مواد مغذی ضروری در بدن انتخابی خوب است. آب جو سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله فیبرهای غذایی است. همچنین، این نوشیدنی حاوی کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس، و ویتامین های C و B6 است. تمام این مواد مغذی برای حفظ سلامت کلی بدن انسان ضروری هستند.

مصرف منظم آب جو برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می تواند ایده خوبی باشد. این نوشیدنی دارای تمام ویتامین ها و مواد معدنی ضروری از جمله فیبر محلول بتا-گلوکان است که آهنگ جذب گلوکز را کند می سازد. این نوشیدنی می تواند در کاهش سطوح گلوکز و انسولین در افراد مبتلا به مقاومت به انسولین نقش داشته باشد. کاهش وزن نیز برای کنترل دیابت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و همان گونه که پیش‌تر نیز اشاره شد آب جو می تواند به این کار کمک کند.

پیش‌تر به این نکته اشاره شد که مصرف منظم آب جو می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند، اما مشخص شده این شرایط می تواند فوایدی فراتر از عدم ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا داشته باشد و به مبارزه با سرطان نیز کمک کند.آب جو به واسطه محافظت از روده بزرگ و همچنین محتوای اسید فولیک که به نظر می رسد می تواند ار رشد تومورها جلوگیری کند، ممکن است مبارزی قوی در برابر سرطان باشد. نتایج یک پژوهش نشان داده است که مصرف آب جو می تواند از تکثیر سلول های سرطان روده بزرگ به لطف خواص آنتی اکسیدانی جو جلوگیری کند.

بدانید : آنتی اکسیدان چیست؟ + منابع آنتی اکسیدان

در شرایطی که کاهش کلسترول نکته مثبتی برای قلب محسوب می شود، آب جو می تواند از شرایطی به آترواسکلروز Atherosclerosis تصلب شرایین نیز پیشگیری کند. آترواسکلروز خطر بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.نیاسین یکی از اعضای خانواده ویتامین B به لطف اثرات ضد التهابی و تغییر دهنده لیپید در این زمینه نقش دارد. آب جو می تواند به کاهش فشار خون نیز کمک کند که این ویژگی نیز به کاهش فشار روی قلب و خطر سکته مغزی کمک می کند.

به لطف سلنیوم موجود در آب جو، این نوشیدنی می تواند به بهبود خاصیت کشسانی پوست کمک کند و از شل شدن آن جلوگیری کند.آنتی اکسیدان های موجود در آب جو نیز به مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد که می تواند برای پوست مضر باشد، کمک می کنند. همچنین، سطوح کافی سلنیوم به کاهش خطر سرطان های پوست، روده بزرگ، پروستات، معده و پستان کمک می کند.

اگر می خواهید بدانید : مقابله با آرتروز با صبحانه سرشار از فیبر و جو دوسر

گردآوری : گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع : asriran.com

(اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید

افرادی كه در دوره‌های آموزشی شنا شركت می‌كنند، لازم است كه شب قبل از تمرین با استفاده از قندهای پیچیده، بارگیری گلیكوژن داشته باشند

سرطان سینه یكی از شایع ‌ترین سرطان‌ها در میان زنان ایرانی محسوب می‌شود و سن ابتلا به این بیماری در ایران بین 45 تا 55 سال است. زنانی كه پس از بارداری شیردهی نداشته یا نازا هستند، یكی از فاكتورهای خطر برای ابتلا به این سرطان را دارا هستند

All Rights Reserved – © 219 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

Wird geladen

Wird geladen

Wird geladen

Wird verarbeitet

Wird geladen

فواید و مضرات خوردن آبجو

Wird verarbeitet

Wird geladen

Wird geladen

Wird verarbeitet

Wird geladen

Wird geladen

در این بره شمارا به 1 فواید آبجو معرفی میکنیم که 1 قسمت دیگر آن در ویدیو بعدی به نشر میرسد!——————————————————————با ما در بپیوندید!https://www.facebook.com/top5dari——————————————————————منابعhttps://www.organicfacts.net/health-bhttp://beersmith.com/blog/214/8/5/http://www.lifehack.org/articles/lifehttp://www.lifehack.org/articles/lifehttp://farangi.blogspot.co.at/29/4

Wird geladen

Wird geladen

Wird geladen

Wird geladen

Wird geladen

Wird verarbeitet

Playlists werden geladen

سایت شرکت بستنی پاندا

طعم شادی را بچش

همیشه تازه، همیشه طبیعی

فواید و مضرات خوردن آبجو

میهن، از یک چرخ بستنی فروشی ساده شروع شد.

میهن موفق به کسب نشان حمایت از مصرف کننده سال 95 شد

The first demonstration ceremony was held in the Persian Gulf on Sunday, January 12, 1982, during which the Mihan Brand was chosen as the best brand.

توضیحات مربوط به شرکت های زیر مجموعه در این مکان قرار میگیرد.توضیحات مربوط به شرکت های زیر مجموعه در این مکان قرار میگیرد.توضیحات مربوط به شرکت های زیر مجموعه در این مکان قرار میگیرد

ارتباط با سرور قطع می باشد. Generic Error Page

اشکالی در مشاهده این بخش روی داده است. لطفا مجددا از صفحه اول وارد شوید.

بازگشت به صفحه اول مرجع صنایع غذایی و کشاورزی ایران

در صورتی که این صفحه را مشاهده می نمایید ، ممکن است یکی از موارد زیر رخ داده باشد :

مجموعه رادکام از سال 1377 با هدف فعالیت در زمینه نرم افزار پا به عرصه وجود نهاد و در سال 1379 همگام با آغاز رشد روز افزون کاربرد اینترنت در دنیا، به طور تخصصی فعالیت خود را به اینترنت و وب متمرکز ساخت. بالا بردن کیفیت کارهای ارائه شده در چهارچوب استانداردهای حاکم در دنیا، امری نبود که به طور اتفاقی حاصل گردد.

بلندمدت در تحقیق، تولید، عرضه و پشتیبانی از جمله نگرش راهبردی ما در کار است، نگرشی که به شهادت آنچه انجام گرفته است برای مجموعه رادکام تخصص و برای مشتریان آن رضایت را به همراه داشته است.

در حال حاضر رادکام در زمینه طراحی سایت ، ثبت دامنه ، هاست، صدور گواهی SSL

سرویس ارائه می دهد.

به گزارش گروه سبک زندگی ایمان نیوز، وزیر صنعت در ابتدای ورود مورد استقبال حاج ایوب پایداری مدیر عامل، ابوالفضل پایداری قائم مقام و علی پایداری عضو هیات مدیره شرکت میهن قرار گرفت و گزارشی از تاریخچه، توانمندی‌ها، امکانات و بره های توسعه شرکت به وی ارائه شد.

در ادامه کارخانه پاندا میهن توسط نعمت زاده افتتاح و وی از این کارخانه و همچنین کارخانه بزرگ شهر لبنیات که در حال تکمیل است، بازدید کرد.

صاحب یکی از دفاتر خدمات بیمه در اسلامشهر تعریف می کرد که همه جوانانی که به دنبال کار در این منطقه می گردند فقط یک آروز دارند و آن شروع کار در «کارخانه میهن» است، او می گفت وقتی لیست های بیمه این شرکت رد می شود همه کارمندان  دفترشان باید بسیج شوند تا بتوانند کارهای این مجموعه صنعتی را با تعداد پرشمار کارگران و کارمند انجام دهند؛ کارخانه ای با بیش از ۹ هزار کارگر که باید از آن به عنوان بزرگ ترین واحد صنعتی حاشیه شهر تهران یاد کرد؛ کارخانه ای که اگر از جاده اسلامشهر به سمت ساوه حرکت کرده باشید عظمت آن را از کنار اتوبان به خوبی می بینید؛ کارخانه بستنی سازی که تصویر آن در ذهن بسیاری از مردم با آگهی های نوستالژیکش نقش بسته است.

واحد تولیدی که صاحب و مدیرعامل آن کسی نیست جز« ایوب پایداری» کارآفرینی که کارش را از بستنی فروشی شروع کرد و همچنان هم خود را «یک بستنی فروش» می داند. او در یکی از مصاحبه هایش گفته: «من از روز اول بستنی فروش بودم و یاد گرفتم به این دولت و آن دولت کاری نداشته باشم و تا به حال ۲۰ تا ۲۵ وزیر، مدیرکل، مسئول، استاندار و فرماندار و را دیده ام. ما پول های بستنی را روزانه جمع می کنیم و به بانک می دهیم و دوباره همین سریال و بره را فردا و فرداهای بعد تکرار می کنیم.»

کافی است سری به سایت کارخانه میهن و صفحه تاریخچه آن بزنید تا در یک تصویر قدیمی ایوب پایداری و برادرش را ببینید که کنار یک یخچال بستنی قدیمی سیار ایستاده اند و مشغول فروش بستنی هستند و یا در عکسی دیگری او را ببینید که چرخ بستنی را در میانه خیابان حل می دهد؛ عکس هایی که نماد روزهای نوجوانی برادران پایداری است که چند سال بعد به فکر راه اندازی کارخانه بستنی افتادند و نخستین سنگ بنای کاخانجات میهن را درسال ۱۳۵۳ در منطقه اسلامهشر و با تولید انواع بستنی های شیری و میوه ای پایه گذاشتند، دورانی که به جز یک کارخانه بستنی سازی در ایران کارخانه دیگری وجود نداشت و بخش مهمی از بستنی های کشور وارداتی بود. نکته که باعث شد برادران پایداری به خصوص ایوب به فکر راه اندازی کارخانه بستنی سازی بیفتند و تلاش کنند با نوآوری در تولید بستنی و تنوع در محصولات، بازار داخلی را متحول کنند؛ او گفته ماموریتش « شادی بخشیدن به مردم با ارائه محصولات نوآورانه و با کیفیتی بالاتر از محصولات مشابه » بوده است و شاید همین روحیه هم بود که باعث شد کارخانه مهین به یکی از بزرگ ترین برندهای تولید بستنی و لبنیات ایران تبدیل شود. محصولات این کارخانه هم اکنون در سراسر کشور و در بیش از ۲۰۰ هزار نقطه به فروش می رسد و براساس آمارهایی رسمی که از سوی مسئولان این کارخانه ارائه شده آن ها برای تولید محصولات مختلف خود روزانه ۱۱۰۰ تن شیر از دامداران دریافت می کنند.

درحال حاضر بیش از ۶۰ نوع بستنی و محصول در کارخانجات میهن تولید می شود و ایوب پایداری علاوه بر بازار داخلی نگاهی وسیعی نیز به صادرات دارد به شکلی که هم اکنون انواع بستنی های میهن به کشورهای حاشیه خلیج ‌فارس، کشورهای آسیای میانه، عراق، کشورهای آسیای جنوب ‌شرقی و چند کشور اروپایی صادر می شود البته او بارها در گفت و گوهایش اعلام کرده است که هدف اول او برای فروش محصولاتش ایران است و بازار داخل کشور.

ایوب پایداری مدیرعامل و بنیانگذار شرکت صنایع لبنی و بستنی میهن از جمله چهره های شاخص و استثنایی صنعت، تولید و کارآفرینی کشور است که از هیچ شروع کرد و حالا بعد از گذشت ۴ دهه تلاش به بزرگ ترین تولید کننده بستنی و شیر استریلیزه در کشور تبدیل شده است با ۶۵ درصد سهم بازار بستنی و ۵۰ درصد سهم بازار تولید شیر استریلیزه؛ آماری که در سایت رسمی کارخانجات میهن به آن ها اشاره شده است. تعداد کارگران و کارمندان کارخانجات میهن هم اکنون بیش از ۹۲۰۰ نفر است؛ ایوب پایداری سال گذشته در یکی از مصاحبه هایش گفته بود ماهانه تنها یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان حق بیمه برای کارگران و کارمندان پرداخت می کنند. نیروی انسانی که چرخ کارخانجات و مجموعه شرکت های وابسته به او را می چرخانند و البته او روی آن ها تعصب بسیاری دارد تاجایی که در طول این سال ها با وجود افت و خیزهای بسیار اقتصادی هیچگاه حاضر به اخراج و کاهش کارگرانش نشده است حتی در شرایط رکود کنونی که از سه سال پیش اقتصاد ایران به شدت درگیر آن شده است و کارخانجات میهن نیز از آسیب های آن در امان نبوده است. او با وجود همه این مشکلات چندی پیش در مصاحبه ای گفت:« حتی اگر تحت فشارهای قرار گیرم، هیچ نیرو و پرسنلی را از شرکت حذف و یا تعدیل نخواهدم کرد و اشتغال بالا با این حجم ، برای شرکت در هر حال یک مزیت و افتخار است.»

در حال حاضر میهن با دو کارخانه بزرگ تولید بستنی و لبنیات مشغول کار است و فاز اول سومین کارخانه این مجموعه که « پاندا میهن» دارد و بخشی از مجموعه « شهر لبنیات میهن » محسوب می شود که در مردادماه امسال توسط محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد؛ شهری که هم اکنون عملیات ساخت و ساز آن ادامه دارد و به گفته مسئولان شرکت میهن به زودی بخش های دیگر آن نیز افتتاح و به مجموعه میهن اضافه خواهد شد تا تنوع محصولات این شرکت را توسعه دهند؛ قرار است با افتتاح نهایی شهر لبنیات، میهن محصولات لبنی جدیدی همچون ماست، شیر پاستوریزه، دوغ و کره نیز تولید کند. براساس پیش بینی مدیران این کارخانه تا سه سال آینده و با توجه به افزایش تنوع محصولات میزان شیر خام دریافتی این مجموعه از دامداران در روز به ۳ هزار تن خواهد رسید.

در طول بیش از ۴۰ سال گذشته ایوب پایداری برای «تولید بهترین محصول در کارخانجات میهن» همیشه بر استفاده از تکنولوژی های مدرن و به روز و بهترین مواد اولیه از نظر کیفیت تاکید داشته است؛ نکاتی که با نگاهی به کارخانجات میهن و محصولات آن به خوبی روشن است؛ کلیه ماشین آلات این کارخانه از کمپانی تتراپک خریداری و نصب شده است، شیر مورد نیاز کارخانه از معتبرترین دامداری های کشور و زیر نظر بخش کنترل کیفیت کارخانه تامین می شود و همچنین کره کاکائو و پودر کاکائو مورد استفاده شرکت نیز از کارخانه‌ های معتبر هلندی، آلمانی و سوئیسی خریداری می ‌شوند و توجه به این نکات باعث شده است محصولات میهن دارای به روز ترین استاندارهای کیفی مانند ISO91، HACCP و ISO22 را داشته باشند.

در کنار موفقیت های بسیار در سال ها و دهه های گذشته کارخانجات میهن چالش های بسیاری را هم پشت سر گذاشته است که برخی از آن ها داخلی و برخی دیگر وابسته به شرایط اقتصادی کشور در سال های گذشته بوده است؛ برای مثال چالش های ارزی سال های گذشته به خصوص سال های ۹۰ و ۹۱ که به یکباره باعث گران شدن دلار شد، ایوب پایداری و واحدهای تولید او را با مشکل تامین مواد اولیه و رو به رو کرد زیرا او بخشی از مواد اولیه مورد نیاز برای تولید بستنی و را از خارج تامین می کرد و می کند؛ خود او در مصاحبه ای پیش از این درباره زمان گران شدن ناگهانی ارز، گفته  بود:« هر روز تمام وقت در بانک مرکزی برای ارز درحال دوندگی هستم، چرا که این سنگر را باید حفظ کنم تا از سهمیه ارزی غافل نشوم، به ویژه برای تهیه کره که خیلی سخت است.»

علاوه براین در یک سال گذشته کارخانجات میهن به گفته ایوب پایداری از کاهش قدرت خرید مردم هم آسیب دیده است. او چندی قبل در گفت و گوی کوتاهی گفت:« قدرت خرید مردم پایین آمده و به همین خاطر امسال ترجیح دادم باوجود افزایش ۱۵ درصدی قیمت ها همان مبلغ گذشته را برای محصولات حفظ کنم.» پایداری همچنین در این گفت و گو به چالش های صادرات بستنی به عراق در ماه های گذشته به دلیل حضور داعش و ناامنی در این کشور هم اشاره کرده و گفته بود:« تا شرایط امنیتی در داخل عراق عادی نشود، بازار صادارت کالاهای ایرانی به ویژه بازار بستنی صادراتی ایرانی که عمده آن را میهن ارسال می ‌کند، بهتر نخواهد شد، کما اینکه ، پیش بینی می ‌شود امسال با توجه به ادامه نا آرامی‌ های داخلی عراق، صادرات بستنی میهن، حداقل تا یک سوم کاهش یابد.»

با وجود همه این ها بزرگ ترین مشکل ایوب پایداری و کارخانه میهن در این سال ها نه گرانی ارز، تحریم ، رکود و حتی ناامنی در عراق که به دلیل جدایی برادرش از او و شرکت میهن به وجود آمد؛ یار دیرینی که از نوجوانی در بستنی فروشی همراهش بود و در سال های مدیریت کارخانه و راه اندازی، بزرگترین پشتیبان و قائم مقامش محسوب می شد؛ سه سال پیش میانه برادران پایداری شرک آب شد و نهایش به جدایی آن ها رسید؛ پس از این اتفاق برادر کارخانه جدید بستنی دومینو را راه اندازی کرد با لگویی تقریبا شبیه بستنی میهن. فاصله ای که به نظر می رسد ایوب پایداری نارحت از آن باشد؛ او در مصاحبه ای گفت است:« اگر میهن ۳ سال پیش دچار انشعاب نمی شد و خانواده پایداری ها به دو شرکت میهن و دومینو تقسیم نمی شدند، قطعا امروز میهن به سهم ۹۰ درصدی بازار بستنی دست می یافت.»فواید و مضرات خوردن آبجو

البته پس از این جدایی ایوب پایداری همه  تلاش و تمرکز خود را روی حفظ یکپارچگی کارخانه میهن و نیروهای انسانی گذاشت و توانست چالش ها را پشت سر بگذارد. خود او گفته است دانش، مهارت، تجربه و عشق کارکنان عوامل اصلی رشد کاخانه میهن در این سال ها بوده است، میهنی که شعار اصلی ایوب پایداری و مدیران اصلی برایش این است:« مصرف کننده ایرانی لایق بهترین محصولات جهان است.

هسته اولیه شرکت فرآورده های لبنی میهن در سال ۱۳۵۵ توسط برادران پایداری در اسلامشهر شکل گرفت. ایوب پایداری که یکی از بنیانگذاران این برند است و این روزها سمت مدیرعاملی را بر عهده دارد، در نوجوانی فروشنده سیار بستنی بود. اولین تولیدات شرکت میهن هم کاملا دستی و محدود بود. تولیداتی با مقیاس کوچک، که اکنون مجموعه تولیدی آن در جاده تهران-ساوه مساحتی بالغ بر ۳۵۰ هزار متر مربع دارد و به ادعای این صنایع تولیدی، ۶۵ درصد سهم بازار بستنی در ایران از آن میهن است. البته این برند محصولات لبنی دیگری چون شیر، خامه، کره و پنیر را هم به فهرست تولیداتش اضافه کرده، اما باز هم بستنی هایش هستند که میهن را در تمام این سالها بر زبان ایرانی ها جاری کرده اند. براساس یک نظرسنجی در سال ۸۹ درباره بستنیهای محبوب ایرانی، از میان ۲۵ هزارنفری که به پرسش «از کدام برند بستنی میخرید؟» پاسخ داده اند، ۳۴ درصد برند میهن را به عنوان اولین انتخاب خود مطرح کرده اند و بستنی های رنگارنگ میهن اولین انتخاب خوردنی های تابستانه را از آن خود کرده است. حالا بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ نیروی انسانی در بخشهای مختلف این شرکت مشغول به کار هستند و نه تنها دو سایت تولیدی میهن در اسلامشهر و فلاحت فعال است، که بخش توزیع و پخش محصولات هم بر عهده کارکنان شرکت است. میهن سهمی در صادرات خاورمیانه و کشورهای همسایه هم از آن خود کرده و پای محصولاتش به عراق، کویت و جمهوری آذربایجان رسیده است.

پایداری سابقه‌ای ۴۰ ساله در صنایع لبنی کشور دارد و به اتفاق برادرش ایوب پایداری بنیان تولید و عرضه محصولات لبنی خاص به ویژه بستنی را با راه اندازی مدرن ترین ماشین آلات روز جهان راه اندازی و امروز حاصل این تلاشها صنعت بستنی کشور را متحول نموده است. وی با اشاره به این که کارخانجات دومینو روزانه ۱۰۰ تن شیرخام را فرآوری می‌کنند چشم‌انداز تعریف شده برای این واحد را رسیدن به جایگاه برند برتر لبنی در شمال‌آفریقا و خاورمیانه توصیف می‌کند. این مهم قرار است با تمرکز بر خواست و ذائقه مشتریان و حفظ نوآوری در تولید به دست آید که برای انجام این امر بره ریزی لازم صورت گرفته است. عرضه ۴ محصول جدید به بازار که برای اولین بار در کشور تولید شده‌اند گواهی بر پافشاری دومینو برای رسیدن به این هدف‌گذاری است که دست بر قضا خیلی هم موفق بوده است.

اقای ایوب پایداری شما که اینقد مدعی حقوق کارگرین در عرض یک هفته 11 نفر پرسنل زحمت کش را بیرون نمینداختین .رسانه ها خودشون را به کوری زدن جواب خدا را چطور میخوای بدی یکی از پرسنل تعدیل شده میهن لطفا پخش کنین تا همه بشناسنش

حالا آقای پایداری بگن اگه مشکلات مالی میهن حل بشه این حق و حقوقی و که از کارگر کم شده پس میدن!!!؟؟؟ مرداد ماه نودوشش مبلغ 244 هزار تومن دریافتی یک کارگر نسبت به ماهای گذشته کم شده و هیچکس جواب گو نیست

سایت شرکت بستنی پاندا

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

آیا با قوانین فنگ شویی در اتاق خواب آشنا هستید؟ آیا می دانید چگونه میتوان خوابی راحت تر با این قوانین داشته باشید؟ سخنان زیادی در مورد خواب راحت در تخت ‌خواب خودتان وجود دارد. اما در کنار احساس راحتی که در خانه وجود دارد، آیا این امکان وجود دارد که اتاق‌ خواب خود را برای خوابیدن، بهتر کنید؟ اگر به دنبال ایجاد یک اتاق‌ خواب ایده‌آل برای خواب هستید، این مقاله از بخش روانشناسی دکتر سلام، به شما کمک خواهد کرد که یک محیط

آیا با روش های دفع انرژی منفی از خانه خود آگاهی دارید؟ آیا می دانید دفع این انرژِ منفی تا چه اندازه می تواند بر موفقیت های شما تاثیر گذار باشد؟ یکی از عناصر اساسی که ما از آن غافل هستیم، بلوکه کردن انرژی و ایجاد انرژی منفی در فضای زندگی مان است. در این مقاله از بخش روانشناسی دکتر سلام، به بررسی راه های دفع انرژی منفی از خانه می پردازیم. با کمک این راهکارها به راحتی می تواند انرژی مثبت را به سمت

انرژی را نمی توان با چشم دید اما می توان آن را حس کرد. خانه شما جسم و روحتان را تحت تاثیر قرار می دهد. وارد کردن انرژی مثبت به خانه، سنتی دیرینه است که همیشه مورد استفاده بوده است. پس اگر در حال نقل مکان به خانه جدید یا در حال ایجاد تغییراتی در خانه کنونی خود هستید، می توانید خانه را طوری تنظیم کنید که انرژی مثبت بیشتری وارد خانه شود. در این مقاله از بخش روانشناسی دکتر سلام، به بررسی راهکارهایی

می دانید چروک اطراف چشم را چگونه میتوان درمان کرد؟ می دانید به این چین و چروک ریز، خطوط پنجه کلاغی هم می گویند؟ آیا تنها با کمک جراحی میتوان از شر این خطوط رهایی یافت؟ کرم های ضد چروک کارآیی ندارند و انجام عمل جراحی نیز، بسیار دشوار به نظر می رسد. خوشبختانه، گزینه‌ های درمانی دیگری نیز وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا از چروک اطراف چشم (خطوط پنجه کلاغی)  جلوگیری کرده و آنها را کاهش دهید. در این

آمبلیوپی یا تنبلی چشم وضعیتی است که در آن، بینایی یک یا هر دو چشم فرد کم می شود و حتی با استفاده از عینک هم نمی توان این شرایط را تصحیح کرد. این یک اختلال رشدی است و زمانی رخ می دهد که چشم و مغز، هماهنگی مناسبی برای تولید تصاویر بصری نداشته باشند. در صورتی که این ضعف بینایی در مراحل اولیه خود درمان نشود، می تواند منجر به از دست دادن بینایی فرد شود. در این مقاله از بخش چشم و چشم فواید و مضرات خوردن آبجو

آیا با قوانین فنگ شویی در اتاق خواب آشنا هستید؟ آیا می دانید چگونه میتوان خوابی راحت تر با این قوانین داشته باشید؟ سخنان زیادی در مورد خواب

آیا با روش های دفع انرژی منفی از خانه خود آگاهی دارید؟ آیا می دانید دفع این انرژِ منفی تا چه اندازه می تواند بر موفقیت های شما

انرژی را نمی توان با چشم دید اما می توان آن را حس کرد. خانه شما جسم و روحتان را تحت تاثیر قرار می دهد. وارد کردن انرژی

می دانید چروک اطراف چشم را چگونه میتوان درمان کرد؟ می دانید به این چین و چروک ریز، خطوط پنجه کلاغی هم می گویند؟ آیا تنها با کمک

آمبلیوپی یا تنبلی چشم وضعیتی است که در آن، بینایی یک یا هر دو چشم فرد کم می شود و حتی با استفاده از عینک هم نمی توان

سرکه سیب برای خشک کردن زگیل ها و کشتن ویروس ها مفید است. خواص ضد میکروبی قوی دارد که در از بین بردن زگیل های تناسلی موثر است. اسید استیک موجود در سرکه سیب می تواند برخی از ویروس ها و باکتری ها را از بین ببرد.

روغن بابونه رومی یک ضد التهاب معروف است که هم برای انسان و هم برای سگ در صورت داشتن مشکلات پوستی مشابه مانند سوزش، سوختگی، جراحات، زخم یا اگزما بسیار عالی می باشد. این یک روغن بسیار ملایم است که به آرام کردن استرس سگ نیز کمک می کند.

روغن اسطوخودوس یک درمان مهم  موضعی برای مشکلات پوستی سگ مانند آلرژی و سوختگی است. این روغن  یک انتخاب رایج در بین روغن های ضروری  برای زخم ها و خارش پوست سگ می باشد.

برای درمان افسردگی و بد اخلاقی، صبح یک عدد موز بخورید. این میوه سروتونین مغز را افزایش داده و خوش اخلاقی را برایتان به ارمغان می آورد.

برای افزایش سوخت و ساز بدن، ناشتا آب بنوشید. نوشیدن آب لیمو ناشتا، باعث چربی سوزی می شود و میل کردن آب هویج ناشتا، کبد چرب را درمان می کند. همچنین خوردن آب سیب ناشتا، باعث درمان جوش و آکنه می شود.

جوشانده شنبیله می تواند خارش پوست سر را درمان کند. برای این منظور کمی شنبیله را در آب در حال جوش ریخته و پس از 15 دقیقه آن را صاف کنید و موهای خود را با این مایع بشویید. شما همچنین شاهد خوش حالتی موهای خود خواهید بود.

اثبات شده است که رژیم پالئو برای بهبود عدم تحمل گلوکز مفید است و به طور خاص، رژیم غذایی پالئو بیش از یک رژیم غذایی مدیترانه ای به منظور بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی اثر بخش بوده است.

هر دو رژیم غذایی اتکینز و پالئو، افراد را به مصرف تمام غذاهای مغذی، از جمله گوشت تازه، ماهی، غذاهای دریایی، سبزیجات تازه، چربی های سالم و تشویق می کنند.

گزینه سالمی که برای مبتلایان به سرطان پروستات مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

آلوئه ورا به علت خواص ضد باکتری و ضد التهابی، برای درمان زخم ها به طور طبیعی مفید است. همچنین باعث آبرسانی به پوست شده و چربی بیش از حد پوست را از بین می برد. علاوه بر این، یک نرم کننده طبیعی است که مرمت پوست آسیب دیده کمک می کند.

چگونه میتوان باعث افزایش قد در نوجوانان شد؟ هر کسی، خواهان یک اندام متناسب با قدی ایده آل می باشد، به ویژه نوجوانان. اگرچه

توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.

آخه قربونت برم .منظورش مخمر آبجو بوده چرا اطلاع دقیق نمیدی؟

اتفاقا همین الان یک دونه آبجو خوردم شنیده بودم خوبه. البته آبجوی بدون الکل بود. مارک “ایستک” خوشمزه ترین آبجو ها رو داره

سلام بر آقای تشیعی. عزیزم اگه با الکل هم بنوشی، هیچ مسئله ای نیست. من گناهش را به گردن می گیرم. شما حالتو بکن.

har ki nadoone man ke midoonam abjooye 5% mikhuri :). hoze! to ke too hoze hamishe masti. zahedan kin jelve bar mehrabo menbar mikonand chon be khalvat miresand aan kaare digar mikonand.فواید و مضرات خوردن آبجو

وقتی بی الکلش در سوپر مارکتها 45 تومنه خودمون رو به زحمت بندازیم بریم با الکلش رو پیدا کنیم!!با اینم خیلی حال می ده. میریزی در لیوان روش کف می کنه رنگشم زرده! مثل فیلمها!

مگه خبر نداری وزیر ارشاد شدی حوزه جون؟! زشته آبجو خوری!

حق با شماست. اما چون تیتر مطلب این بود به همین صورت لینک کردم. البته توجه داشته باشید که آبجو الکل دار علاوه بر خواص بالا هم کلیه را هم شستشو می دهد و هم روحیه را در جهت مثبت تغییر می دهد.

حوزه جان. من قلیون شما را کم دارم و شما آبجو مرا. این دو تا اگه به هم برسن دنیا و آخرت با هم یکی می شوند.

خدایا بهشت را از ما دریغ مکن!

محض اطلاع آبجوی بدون الکل نه تنها سودمند نیست بلکه تا حدی مضر هم هست فرایند تولید آبجو به همراه الکل است و در نهایت به آن موادی اضافه می‌شود تا الکل خنثی شود این پروسه خنثی‌سازی باعث میگردد موادی در آبجوی بدون الکل باشد که حتی باعث سنگ کلیه می‌شودو نکته دیگر اینکه هیچگاه الکل بطور کامل خنثی نمی‌شود و هرچه سعی در این امر شود مواد مضر بیشتری در آبجو باقی می‌ماند

قیلون را کنار گذاشتم مدتی ست کاپیتان بلک می کشم روحیه ام را در جهت مثبت تغییر می ده 🙂

البته من به توصیه پزشک برای مخمرش می خورم. روی معده ام که خیلی تاثیر خوبی گذاشته

ضمنا مثل اینکه کارخانه ایستک ماده ای نمی ریزه مثل اینکه با شک حرارتی از درست شدن الکل جلوگیری می کنه.

ایول! من هم سیگار را کنار گذاشته ام. می دونی چیه؟ اگه الله دخالت نمی کرد، وجوه اشتراک زیادی با هم داشتیم.

البته الله را که نمی توان در جهان بینی شما خط زد. بهتر است بگوییم اگر دین از سیاست جدا می بود، وجوه اشتراک زیادی می داشتیم.

من یه رفیق دارم که قبلا خیلی سیگار میکشیدیه روز سیگار رو ترک کردالان فقط وقتی سیگار میکشه که آب جو میخوره، واسه همین هر روز بعد از ظهر که میشه هوس آب جو میکنه :))

کلن ابجو مزاياي بيشتري داره نسبت به مضراتش. حوزه جان من نمي فهمم چرا سيگار که انقدر ضرر داره حروم نيست اما آبجو حرومه. مخصوصن اينکه ابجو را تقريبن ميشه از نوشيدنيهايي که مستي ايجاد ميکنه و هشياري را از بين ميبره جدا کرد. نميدونم اما از ديد من يک پدر کشتگي با آبجو توي دين ما وجود داره که با سيگار و مخدرات نيست.

البته اگه ميخواهي پاسخي بدي به سوال من لطفن نگو که با الکل موجود در ابجو دين مخالفه. قبول نميکنم اين دليل را چون علم اثبات کرده که نوشيدن الکل هم براي بدن مفيده .

خبری قدیمی در همین زمینه، که نشون داده بود مردها با خوردن آبجو به زن تبدیل میشوند! -)

http://www.tonyrogers.com/humor/images/beerguysintogirls_

در مورد این قضایا از چند جهت میشه نظر داد ولی هیچ کدوم اونها مربوط به علوم تجربی نمیشه .در این قضایا منطق کسانی که به دین اعتقاد دارند با منطق کسانی که به دین اعتقاد ندارند خیلی فرق داره .

تقابل منطق معتقدین و غیر معتقدین روی قضیه شراب بخاطر همین اثر وضعی معنویه!

حوزه؟! این چه دودیه اونوقت؟ ببین خودت پشت سر آخوندا حرف در میاری.

پیپ

الکل 96 درصد فایده ای داره؟

آره. به درد خودکشی می خوره.

ویکی هم خوب نوشته در مورد ابجو

اگه با آب آلبالو یا آب انار باشه ، خودکشی اش یه 3 سالی طول میکشه ، گویا !!

اسلام به جای آبجو ، صدقه رو ارائه می دهد که فواید آن است !

خیلی باهال بود کلی خندیدم. lol

© 219 Balatarin, LLC


رمز عبور را فراموش کرده‌ام

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *