خواص دارویی و گیاهی
خانهموبایل
زنجبیل یکی از گیاهان درمانی است که دارای خواص فراوانی می باشد آیا از خواص درمانی این گیاه اطلاع دارید؟
زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است و در این كشورها در طول از 4 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.از آنجا كه مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است،كاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را كشت داده اند.ریشه این گیاه در درمان سرگیجه،تعریق،تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حركتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود.این گیاه همچنین گلودرد،سردردها،پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت وتب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می كند.
معرفی گیاه زنجبیل
ساقه های ریشه دار زنجبیل عبارت از دكمه ای به هم پیچیده،ضخیم و قهوه ای روشن است كه می توانید از بازار محلی نیز آنرا تهیه كنید.از آنجا كه زنجبیل نوعی گیاه زیرزمینی است لذا ساقه ریشه دار این گیاه بخشی از ساقه اصلی است كه برحسب انفاق در زیرزمین رشد و نمو پیدا می كند.ریشه اصلی این گیاه از گره های موجود روی ساقه های ریشه دار آن نمو می كند.بالای سطح زمین ساقه های 12 اینچی دارای برگهای طولانی، باریك،كج و معوج و سبز با گلهای سفید و سبز مایل به زرد قرار دارد.
تركیبات گیاه زنجبیل
فرآورده های حاصله از زنجبیل از ریشه تازه یا خشك آن یا از طریق تقطیر روغن از ساقه آن تهیه میشود.
اشكال موجود زنجبیل
پس از قطع ساقة ریشه دار این گیاه،مواد شیمیایی فعال موجود در گیاه از قبیل “زینجیبرن”، “بنزابولن”، “جینجرول”، “شوقول” خاصیت ذاتی خود را از دست می دهند.شركتهای دست اندركار و فعال در زمینه فرآورده های گیاهی،زنجبیل را به صورت عصاره،تنتور،انواع كپسول یا روغن آن عرضه می كنند تا از زایل شدن این مواد شیمیایی جلوگیری شود.بنابراین فرآورده هایی را مصرف كیند كه به وضوح در برچسب خودش میزان زنجبیل مورد مصرف شما را ذكر كرده باشد.
می توانید ریشه زنجبیل تازه را نیز بخرید،و با دكم كردن تكه های آن به اندازه نصب كف دست یا با نصف قاشق چایخوری دكمه رنده شده،شسته شده و پوست دار در آب گرم یا با ریختن نیم لیتر آب جوش روی 3 گرم ساقه ریشه دار، چای زنجبیل درست و مصرف كنید.برای اینكار بگذارید چای مورد نظر به مدت 15 دقیقه دم بكشد و سپس روزانه دو لیوان از آنرا میل كنید.دیگر منبع مناسب تهیه زنجبیل همانا زنجبیل كریستال شده است.لیكن فریب لایه پوششی قندی آن را نخورید.چون زنجبیل كریستال شده مزه تندی دارد.
نحوه مصرف زنجبیل
نحوه مصرف فرآورده های زنجبیل به سلیقه شخصی شما و آنچه شما را آزار می دهد،بستگی دارد.در كل،نباید روزانه از دو تا چهار گرم زنجبیل مصرف كنید،چرا كه علاوه بر میزان زنجبیلی كه مصرف می كنید ممكن است مقداری از این ماده را نیز از طریق بره غذایی (یعنی از موادی نظیر آبجو زنجبیل، نان شیرینی زنجبیل دار،نان زنجبیل دار یا مواد غذایی مخلوط و سرخ شده) جذب كنید.اگر زنجبیل تازه مصرف می كنید،حتماً مقدار مصرفی را وزن كنید تا تقریباً دریابید كه چه حدی از آن معادل 2 تا 4 گرم است.برای درمان،تهوع،گاز معده یا سوء هاضمه روزانه 2 تا 4 گرم ریشه تازه (معادل /25 تا 1 گرم پودر ریشه) یا 1/5 تا 3 میلی لیتر تنتور آنرا مصرف كنید.برای پیشگیری از استفراغ، هر 4 ساعت یك گرم پودر زنجبیل (نصف قاشق چایخوری) یا معادل آن یا روزانه سه بار دو عدد كپسول زنجبیل(یك گرم) مصرف كنید.البته می توانید یك تكه 8 گرمی زنجبیل تازه را نیز بجوید.
برای بیماریهای ناشی از سرماخوردگی،تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد،گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،دو قاشق غذاخوری از دم كرده زنجبیل یا چندین ورق از ساقه ریشه دار تازه آنرا بخور دهید.برای درمان درد ورم مفاصل از آب،عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان روزانه 4 گرم مصرف كنید یا روغن آنرا روی مفصل دردناك بمالید یا ریشه تازه آنرا در ضماد داغ یا گازهای ضمادی قرار دهید و روی نقاط دارای درد بگذارید.
منبع:tebyan.net
باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .
خانهموبایل
زنجبیل با تمام خواصی که دارد میتواند برای افرادی که از بیماریهای خاصی رنج میبرند مضر نیز باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل آشنا میکنیم. لطفاً با ما همراه باشید. زنجبیل یک تنه میتواند طعم هر غذا یا شیرینی را از این رو به آن رو کند. علاوه بر طعمدهی خواص درمانی زیادی نیز برای این ادویه قائل شدهاند؛ اما با تمام خواصی که دارد میتواند برای افرادی که از بیماریهای خاصی رنج میبرند مضر نیز باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل آشنا میکنیم. لطفاً با ما همراه باشید. زنجبیل برای کاهش حالت نفخاگر همیشه نفخ میکنید توصیه میکنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید و یا اینکه یک تکهی کوچک زنجبیل تازه و پوستکنده بجوید. شما همچنین میتوانید برای جلوگیری از نفخ حاصل از خوردن حبوبات یک تا دو ورقهی نازک زنجبیل تازه را به غذای حاوی این مواد اضافه کنید. خواهید دید که حالت نفختان به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا خواهد کرد. زنجبیل برای تسکین دردنتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که افرادی که با شروع اولین علائم میگرن یا سردرد زنجبیل مصرف میکنند درد کمتری احساس میکنند. به خاطر اینکه ترکیبات موجود در زنجبیل باعث مسدود شدن ترشح هورمونهای التهاب زا میشود. نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد زنجبیل میتواند به بهبود و تسکین آرتریت کمک کند.به عقیدهی محققان افرادی که از آرتروز یا پولی آرتریت روماتوئید رنج میبرند و روزانه پودر زنجبیل میل میکنند درد و تورم کمتری در مفاصل خود احساس میکنند. توصیه میکنیم مقداری پودر زنجبیل به شیر یا چای خود اضافه کنید. میتوانید از زنجبیل تازه برای تهیهی غذاهایتان نیز استفاده کنید. زنجبیل برای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطاناگر در گذشته مردم از قحطی، وبا و یا طاعون و غیره میمردند امروزه سرطان بلای جان انسان شده است. به نظر میرسد که چارهای جز تلاش برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مهلک نیز وجود ندارد. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که زنجبیل حاوی ترکیباتی است که خواص ضدسرطانی دارند. محققان مشاهده کردهاند که زنجبیل با سلولهای سرطانی تخمدان مقابله میکنند. نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد که مصرف زنجبیل تازه باعث کاهش التهابهای کولون (روده) میشود.زنجبیل در دورهی بارداری: آری یا نه؟در خصوص مصرف زنجبیل در دورهی بارداری اتفاق نظری بین محققان وجود ندارد. نتایج پژوهشهای مختلف نتایج مختلفی را نیز نشان داده است. برخی از مطالعات نشان میدهند که رابطهای بین مصرف زنجبیل و سقطجنین وجود دارد. نتایج بررسیهای دیگر حاکی از این است که مصرف این ادویه باعث بروز مشکلات و عوارضی در این دوره میشود. درحالیکه بررسیهای متعدد دیگر نشان میدهد که مصرف زنجبیل در دورهی بارداری نه تنها مشکلی به بار نمیآورد بلکه باعث تسکین حالت تهوع نیز میشود. به همین دلیل توصیه میکنیم که شما قبل از مصرف مکمل یا خود زنجبیل با پزشکتان مشورت کنید. چون بسیاری از خانمها برای مقابله با حالت تهوعهای صبحگاهی از این ادویه استفاده میکنند.
زنجبیل باعث بروز التهابهای دهانی میشوددر طب سنتی این اعتقاد وجود دارد که زنجبیل گرمی است و باعث گرم شدن بدن میشود؛ یعنی اینکه باعث میشود بدن گرمای بیشتری تولید کند. امکان دارد این مسئله نیز باعث بروز التهاب در دهان و مخاط شده و ایجاد سوزش یا خارش کند. اگر شما با مصرف زنجبیل احساس التهاب و سوزش در دهان داشتید از مصرف آن بپرهیزید.
زنجبیل باعث تسکین حالت تهوع میشوداگر به دلیل ورود یک ویروس به بدنتان و یا حالت تهوع ناشی از ماشینگرفتگی و غیره دچار حالت تهوع میشوید زنجبیل میتواند به دادتان برسد. پودر، نوشیدنی زنجبیل، قرص و یا مربای آن باعث تسکین معده و جلوگیری از آشوب آن میشود. نتایج پژوهشها نشان میدهد که زنجبیل به اندازهی داروی اسکوپولامین یا همان هیوسین موثر عمل میکند. این دارو که بدون نسخه تجویز میشود و برای پیشگیری از ماشینگرفتگی، دل درد و غیره مصرف میشود.زنجبیل میتواند باعث کاهش قند خون شودنتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که پودر زنجبیل در افرادی که از دیابت نوع 2 رنج میبرند باعث کاهش قند خون میشود. اگر شما نیز از این بیماری رنج میبرید و نگران میزان قند خونتان هستید با پزشک معالجهی خود در خصوص مصرف زنجبیل مشورت کنید. اگر پزشکتان تشخیص بدهد که مصرف این ادویه با داروهایتان تداخل ایجاد نکند میتوانید از آن برای کنترل هر چه قند خونتان استفاده کنید. توجه داشته باشید که در برخی موارد مصرف زنجبیل میتواند تأثیر خطرناکی روی میزان انسولین بدنتان داشته باشد. زنجبیل همپای داروهای ضدانعقاد خوننتایج یک پژوهش استرالیایی نشان میدهد که زنجبیل یک ضدانعقاد قوی است که تا حدودی قوی تر از آسپرین نیز محسوب میشود. در نتیجه مصرف آن برای بیمارانی که داروهای رقیقکنندهی خون مصرف میکنند توصیه نمیشود. به خاطر اینکه خطر خونریزی یا کبودی را در آنها بالا میبرد. اگر مشکل خونریزی دارید و یا از داروهای رقیقکنندهی خون استفاده میکنید بهتر است از مصرف زنجبیل بپرهیزید.
منبع:tebyan.net
باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .
زنجبیل برای قرنها است که در طب، پخت و پز و تولید استفاده میشود..زنجبیل منبع فوقالعادهای از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.
زنجبیل شامل مجموعه ای متنوع از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، زنجبیل حاوی gingerol، ترکیبی با ویژگی های آنتی اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای سلامتی منحصر به فرد مرتبط است.
۱۰۰ گرم (حدود ۳.۵ اونس) زنجبیل خام شامل تقریبا:
علاوه بر مواد مغذی ذکر شده در بالا، زنجبیل حاوی مقدار کمی کلسیم، روی، پانتوتنیک اسید، ریبوفلاوین و تیامین است. با این حال، در نظر داشته باشید که اکثر مردم فقط مقدار کمی زنجبیل مصرف می کنند، بنابراین باید با انواع مواد مغذی دیگر ترکیب شود تا نیازهای مغذی شما را تامین کند.
در ادامه شما را با ۱۰ خاصیت ویژه زنجبیل برای سلامتی آشنا میکنیم.
اعتقاد بر این است که زنجبیل به عنوان یکی از کارآمدترین درمان برای مشکلات گوارش است. این امر منجر متراکم کردن دستگاه گوارش و کاهش سنگینی شکم میشود.مصرف زنجبیل درمان خوبی برای بزرگی و نفخ شکم به علت توانایی آن در دفع کردن گاز از روده است.
با اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی خود، ناراحتی معده، قولنج و اسهال را نیز میتوان تسکین داد و از آنها اجتناب کرد. زنجبیل همچنین باعث جذب بهتر میشود و جذب مواد مغذی در خون را بهتر میکند.
زنجبیل یک داروی شگفت انگیز برای درمان انواع بیماری است.
اگر در معرض ابتلا به بیماری حرکتی، به ویژه بیماری دریازدگی هستید زنجبیل یک موهبت واقعی برای شما است. زنجبیل یک راه کاملا بیخطر و موثرتر از داروهای تجاری معمول برای درمان استفراغ است.
کمی از پودر زنجبیل میتواند تمام نشانههای بیماری مانند استفراغ، سرگیجه، تعریق سرد و تهوع از بین ببرد. زنجبیل همچنین یک موهبت برای زنان حامله در اوایل حاملگی است. خوردن زنجبیل خطر ناقص بودن جنین، عوارض جانبی و ضررهای بارداری را کاهش میدهد.
زنجبیل به طور گسترده برای خواص ضدالتهابی آن شناخته میشود. مطالعات نشان میدهد که عوامل و عناصر فعال موجود در زنجبیل به اندازه یک داروی مسکن محبوب و موثر است. اگر شما از گرفتگی شدید قاعدگی رنج می برید زنجبیل را حتما باید استفاده کنید. همچنین برای از بین بردن سردرد، درد عضلانی، درد کمر و درد مفاصل کمک می کند.
نوشیدن یک چای ریشه زنجبیل یک راه آسان برای کاهش سردرد و خواب عمیق است. برای کنار آمدن با درد عضلات پس از یک تمرین خوب، چند قطره از روغن زنجبیل را به وان حمام اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در آن بمانید.
ریشه زنجبیل غنی شده با آنتی اکسیدان است که به پیشگیری از سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان میدهد که زنجبیل میتواند رشد سلول های سرطان روده بزرگ را کاهش دهد و میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند.
زنجبیل همچنین میتوانید به جلوگیری از انواع دیگر سرطان، مانند سرطان پستان، ریه، پوست، پانکراس و پروستات کمک کند.اضافه کردن کمی زنجبیل به اسموتی صبح و یا چای خود به طور منظم باعث بدست اوردن همه خواص پیشگیری و مبارزه با سرطان آن است.
مصرف روزانه زنجبیل میتواند از شما در مقابل سرما خوردن و آنفولانزا در طول فصل زمستان محافظت کند. این گیاه غنی از روی، کروم و منیزیم است که باعث تحریک گردش خون و کاهش لرز، تعریق بیش از حد و تب میشود.لیمو با زنجبیل ترکیب بسیار خوبی است و باعث افزایش ایمنی بدن میشود. نوشیدن چای زنجبیل-لیمو به صورت روزانه کمک خواهد کرد که در طول هر فصل از سال سالم و شاد بمانید.
زمانی که من طعم با شکوه زنجبیل را کشف کردم تبدیل به یک عنصر غیر قابل تعویض در آشپزخانه من شد.من عاشق طعم شیرین و تلخ و عطر و طعمی که آن به هر غذا و یا نوشیدنی می دهد هستم. زنجبیل ادویهای کاملا همهکاره است. میتوان آن را به انواع دسر، وعدههای غذایی اصلی، پیش غذا و نوشیدنیها اضافه کرد. گاهی اوقات من برای آنکه طعم غذا متفاوت باشد زنجبیل را به مرغ، گوشت و ماهی نیز اضافه میکنم .
شما به راحتی میتوانید با اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی خود، مصرف موادغذایی خود را کاهش داده و وزن اضافی خود را کاهش دهید. زنجبیل سیری را ترویج میدهد، این بدان معنی است که شما نیاز به کالری کمتری احساس میکنید.زنجبیل همچنین عامل طبیعی قدرتمندی است که مانع از گرسنگی و اشتهای زیاد میشود. زنجبیل به عنوان یک عنصر ضروری برای از دست دادن وزن است به دلیل آن که کم کالری و مولد حرارت است. علاوه بر این، به سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و سوزاندن چربی کمک میکند.
زنجبیل به عنوان یک داروی مقوی غرایز جنسی برای هزاران سال مورد استفاده قرار گرفته است. زنجبیل دارای توانایی افزایش حساسیت و گردش خون نیز هست. بنابراین بار بعد که شما بره ریزی یک شب عاشقانه در خانه را دارید، فراموش نکنید که زنجبیل را به منو خود اضافه کنید.
شرایط neurodegenerative مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون با استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن در مغز مرتبط بوده اند. زنجبیل به علت دارا بودن خواص ضد التهابی قوی اش، نقش بسیار مهمی در سلامت مغز ایفا می کند. مطالعات متعدد حیوانات نشان داده اند که عصاره زنجبیل می تواند در برابر فرسایش مغزی و کاهش شناختی از فرد محافظت کند. نه تنها این، بلکه مطالعه ۲۰۱۲ نیز نشان داد که عصاره زنجبیل به بهبود عملکرد شناختی در زنان میانسال کمک کرده است.
سطوح بالای کلسترول خون باعث انسداد و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. یکی از بزرگترین مزایای زنجبیل توانایی آن در کاهش سطح کلسترول و ترگلسیرید است، از این رو می توانید با مصرف این چاشنی سودمند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهید.
مطالعه ای که در دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد نشان داد که زنجبیل قادر به کاهش کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL است. مطالعات حیوانی نیز حاکی از آن هستند که زنجبیل همانند آتورواستاتین (داروئی است که معمولا برای کلسترول بالای خون تجویز می شود) عمل کرده و در کاهش سطوح کلسترول بسیار موثر است.
اگر چه مطالعاتی وجود دارد که از مزایای بالقوه زنجبیل حمایت می کنند، اما تحقیقات محدودی در مورد مصرف آب زنجبیل به طور خاص وجود دارد. در اکثر مطالعات مشخص نشده که آیا شرکت کنندگان زنجبیل را به شکل کپسول جذب کرده یا آن را به غذایشان اضافه کرده و یا آن را به عنوان آب و یا چای نوشیده اند؟ ادامه مقاله در خواص آب زنجبیل
ریشه زنجبیل دارای عطر و طعمی تند و منحصر به فرد و دارای طعمی خاص است که باعث می شود که می تواند به عنوان یک چاشنی بی نظیر در بسیاری از غذاها استفاده شود. در حقیقت، از دستورالعمل های ریشه زنجبیل برای همه چیز از غذاهای های اصلی گرفته تا دسرها و فراتر از آن استفاده می شود.
زنجبیل را می توان به قسمت های نازک برش داد و به عنوان نوشیدنی انرژی زا به مقدار کمی به اسموتی ها و عصاره سبزیجات اضافه نمود.
علاوه بر این می توانید زنجبیل را رنده کرده و به سوپ و یا سالاد اضافه کنید تا علاوه بر لذت بردن از طعم طبیعی آن از مزایی سلامتی اش نیز بهره مند شویم. زنجبیل می تواند در پخت و پز و مخلوط کردن آن به غذاهای پخته شده، دسرها و آب نبات ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
زنجبیل دارای خواص درمانی بسیاری است، غیر آلرژیزا است و به نسخه ویژه نیاز ندارد. با این حال، شما باید مراقب مقدار مصرف روزانه باشید.گیاهشناسان توصیه میکنند که مصرف روزانه زنجبیل شما نباید از ۴ گرم در روز باشد.
عضویت در خبره مجله سلامت
مرسی ممنون مطالب عالیه اینم منه irangoft.ir
لطف دارید شما.
وب سایتتون رو هم دیدم ، عالیه و تبریک میگم.
بسیار عالی متشکرم از اطلا عات خوبتون
خوشحالیم که مفید بوده براتون
شاداب و سلامت باشید
عالی
یکی از بهترین مقالات در مورد خواص زنجبیل بود
این گیاه دارویی رو توی سبد غذاییتون بزارید ضرر نمیکنید
ضمن تشکر و قدردانى از مطالب مفید و ارزشمند بفرمایید که آیا میتوان زنجبیل را به شیر اضافه کرد و میل نمود؟
مطالب شما خیلی مفید است من طرفدار استفاده از داروها ی گیاهی هستم با توجه به استفاده از زنجبیل تازه و عدم وجود آن در چهار فصل من موفق شدم خیلی راحت مثل آبلیمو آب زنجبیل را تهیه ومصرف راحت وبهینه از آن
بصورت قطره در چای وشربت با رنگ شفاف وخلوص صددرصد را تهیه کنم. نظر شما نسبت
به استفاده بهینه ازآن چیست جواب میخواهم
مطالب درموردزنجبیل عالی بود.کاشکی درمورد نحوه استفاده اززنجبیل تازه هم توضیح میدادین.
مطالب شما خیلی مفید است من طرفدار استفاده از داروها ی گیاهی هستم با توجه به استفاده از زنجبیل تازه و عدم وجود آن در چهار فصل من موفق شدم خیلی راحت مثل آبلیمو آب زنجبیل را تهیه ومصرف راحت وبهینه از آن
بصورت قطره در چای وشربت با رنگ شفاف وخلوص صددرصد را تهیه کنم. نظر شما نسبت
به استفاده بهینه ازآن چیست جواب میخواهم
هر وقت گوشت می پزیدمقداری زنجبیل به آن اضافه کنید گوشت و خوشمزه می کنه
یکی از بهترین مقالات درباره زنجبیل بود
ممنون از سایت خوبتون
ده روز سرفه داشتم و با هیچ داروو امپولی خوب نشدم به محضی که کمی زنجبیل تر جویدن سرفه ها قطع شد.معجزه شد
باتشکرازاطلاعات بسیارخوب شما تاثیرزنجبیل برفشارخون چیست
مرسی از مقالتون من زنجبیل برای گرم مزاجی استفاده میکنم خوب است
میشه چندتا دستور تهیه برای استفاده از زنجبیل به منظور لاغری بدین؟
مثلا طرز تهیه چای زنجبیل چطوره؟
یا اسموتی زنجبیلی چجوری درست کنیم؟
چشم دوست عزیز به زودی چند دستور تهیه خوشمزه و ساده با زنجفیل به مقاله اضافه میشه.
سلام و ممنون بابت مقاله خوبتون
سوال من اینه که آیا زنجبیل خشک و زنجبیل تازه باهم تفاوتی دارن؟ منظورم از نظر خاصیته؟
من یه عطاری بودم بهم گفت پودر زنجبیل خشک خیلی خاصیت های بیشتری داره نسبت به ریشه تازه زنجبیل
از نظر خاصیت تفاوت بین زنجبیل خشک و تازه در مطالعات زیاد مدنظر نبوده اما نظر طعم و عطر، افراد زنجبیل تازه رو ترجیح میدن.
سلام ببخشید راسته که میگن زنجبیل و سرکه سیب عالیه برای جای جوش؟
اخبار یزد
خبر یزد
حوادث یزد
یزد نیوز
آب و هوای یزد
استان یزد
استاندار یزد
یزد شاپ
شهردار یزد
مسکن مهر یزد
شهر الکترونیک یزد
فرماندار یزد
نیروی انتظامی یزد
بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت
تا حالا پیش آمده آرزو کنید یک معجون جادویی داشتید که کمک کند سریعتر لاغر شوید؟ حتی بدون رژیم یا ورزش؟ یا بدون استفاده از کرمهای گران قیمت پوست شادابتری داشته باشید؟ باید بدانید که بخت با شما یار است، این معجون جادویی به احتمال زیاد در آشپزخانه شما موجود است.
کمک به کاهش وزن و داشتن پوستی زیبا تنها خواص زنجبیل نیستند، با ما همراه باشید تا علاوه بر خاصیتهای زنجبیل، با بهترین و سادهترین روشهای استفاده از این گیاه حیرتانگیز آشنا شوید و بهترین نتایج را از آن بگیرید.
آنتیاکسیدان فوقالعاده نیرومند زنجبیل بهترین چیز برای از بین بردن جای زخم، آسیبهای پوستی و لکههای ناشی از افزایش سن است. کمی زنجبیل تازهی رنده شده را با یخ خُرد شده مخلوط کرده و یک بار در هفته روی پوستتان بگذارید.
زنجبیل یک ضدالتهاب طبیعی است که به آرام شدن پوست آسیبدیده یا پوستی که کمی ملتهب است کمک میکند. همزمان گردش خون را هم بهبود میدهد. کسانی که آسم دارند توجه کنند: یکی دو قطره عصارهی زنجبیل به همراه مادهای مثل روغن زیتون حسابی آرامشبخش است.
برای درمان شوره دیگر شامپوهای موضعی شیمیایی را لازم ندارید، چون خواص ضدعفونیکنندهی زنجبیل برای مبارزه با قارچی که باعث شوره میشود عالی است. برای اینکار کمی زنجبیل رنده شده را با آب مخلوط کرده و در یک بطری اسپری بریزید. مخلوط را مستقیم روی کف سر اسپری کنید.
یکی از خواص زنجبیل لایه برداری پوست است. خیلی راحت میتوانید برای خودتان در خانه اسکراب صورت و بدن تهیه کنید. بافت دانه دانهی زنجبیل شما را از سلولهای مُردهی پوست خلاص میکند. آن را با عسل مومدار مخلوط کنید و از بوی فوقالعادهاش لذت ببرید.
مگر کسی هم هست که رشد سریعتر برای موهایش نخواهد؟ زنجبیل معمولا به خاطر ترکیب فعال روغنهای فرّار و آنتیاکسیدانی که دارد یکی از مهمترین اجزاء محصولات تجاری مربوط به بهداشت مو است. اگر آن را به همان شکل که در قسمت «ضدشوره» گفتم استفاده کنید، گردش خون را در فولیکولهای مو سرعت بخشیده و باعث رشد میشود.
صبر کنید، هنوز تمام نشده! به جز اینها، خواص زنجبیل تاثیرات فوقالعادهای هم برای سلامت دارد:
سرماخوردگی چیز مزخرفی است اما از دست آن ویروس لعنتی هم نمیشود فرار کرد. اما میشود به زنجبیل پناه برد! زنجبیل منبع اصلی دکونژستان (مادهی ضد احتقان) است. موقع سرماخوردگی لذتی بالاتر از این نیست که با یک فنجان چای داغ زنجبیل زیر پتو بخزید. بهترین کار این است که ترکیبی از زنجبیل خُرد شده با آب داغ، آبلیمو و عسل را به بدن بزنید. برای اینکه با خواص عسل نیز آشنا شوید، سری به مقالات «چطور » بزنید.
حساسیت فصلی یا آلرژی دارید؟ میدانم چه میکشید! اما غصه نخورید: چه به بوی گل حساسیت داشته باشید و چه به موی گربه، زنجبیل جایگزینی طبیعی برای انواع داروهای پزشکی است. ثابت شده است که چند فنجان چای زنجبیل در روز میتواند عطسهها و آبریزش بینی همراه با آلرژی را کاهش دهد.
چند پژوهش روی حیوانات نشان داده است که زنجبیل روی کاهش زوال عقلِ ناشی از افزایش سن که مقدمهای بر آلزایمر است تأثیر دارد. در زنان مسنتر هم، آزمایشها نشان از بهبود قابل توجه قدرت حافظه و زمان واکنش داشتهاند.
دفعهی بعد که عضلهتان کشیده شد یا موقع خواب سرتان بد افتاد و گردنتان خشک شد چند قطره روغن زنجبیل به آب داخل وان اضافه کنید. حتی میتوانید کمی خمیر زنجبیل گرم شده را مستقیما به ناحیهی دردناک بمالید. خوردن یک قاشق پودر زنجبیل در روز اول عادت ماهانه هم میتواند به کم شدن دردهای شکمی کمک کند.
یکی دیگر از خواص زنجبیل ضد تهوع بودن آن است. هر نوع حالت تهوع که داشته باشید- تهوع صبحگاهی بارداری، تهوع ناشی از حرکت یا هر نوع دیگری از تهوع- زنجبیل چارهی کار شماست. ثابت شده است که ریشهی زنجبیل، هم شدت و هم دفعات بالا آوردن را کاهش میدهد و خب، بهتر از همه اینکه یک ضدتهوع طبیعی است.
زنجبیل میتواند بهطور قابلتوجهی قند خون و خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. خاصیت دیگر زنجبیل -که اخیرا تحقیقاتی بر روی آن صورت گرفته- ضددیابت بودن آن است. در مطالعهای که در سال ۲۰۱۵ بر روی ۴۱ نفر از مبتلایان به دیابت نوع دو انجام گرفت، مشاهده شد مصرف ۲ گرم پودر زنجبیل میتواند قند ناشتا را تا ۱۲٪ کاهش دهد.
همچنین زنجبیل توانست سطح HbA1c را که یکی از علائم قند خون است در بازهی ۱۲ هفتهای تا ۱۰٪ کاهش دهد.
علاوه بر اینها، کاهش ۲۸ درصدی نسبت ApoB به ApoA و کاهش ۲۳ درصدی در نشانههای لیپوپروتئینهای اکسیدشده در اثر مصرف زنجبیل مشاهده شد. هر دوی اینها از عواملی هستند که خطر بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
سوءِهاضمهی مزمن (دیسپپسی) از طریق درد و ناراحتی مکرر در قسمتهای بالایی معده تشخیص داده میشود. بهنظر میرسد تأخیر در تخلیهی معده از عوامل اصلی در بروز سوءِهاضمه باشد.
پس از خوردن سوپ، زنجبیل توانست زمان تخلیهی معده را از ۱۶ دقیقه به ۱۲ دقیقه برساند.
در مطالعهای که بر روی ۲۴ فرد سالم صورت گرفت مشاهده شد مصرف ۱٫۲ گرم پودر زنجبیل قبل از وعدهی غذایی میتواند سرعت تخلیهی مواد از معده را تا ۵۰٪ افزایش دهد.
دردهای قاعدگی (دیسمنوره) دردی است که زن در دوران قاعدگی احساس میکند. یکی از کاربردهای سنتی زنجبیل تسکین دردها از جمله درد قاعدگی است.
در یک مطالعه به ۱۵۰ زن در سه روز اول قاعدگی روزانه ۱ گرم پودر زنجبیل داده شد. در نتیجهی این مطالعه مشاهده شد زنجبیل میتواند در کاهش درد به اندازهی داروهای مفیک اسید و ایبوپروفن موفق عمل کند.
مقادیر بالای کلسترول بد خون (LDL) میتواند خطر بیماریهای قلبی را افزایش بدهد. غذای مصرفیتان تأثیر چشمگیری بر سطح LDL دارد. در یک مطالعهی ۴۵ روزه بر روی ۸۵ نفر که کلسترول بالایی داشتند، مصرف ۳ گرم پودر زنجبیل تأثیر چشمگیری در کاهش نشانههای کلسترول بالا برجای گذاشت.
در یک مطالعهی دیگر که بر روی موشهای مبتلا به کمکاری تیروئید انجام گرفت، عصارهی زنجبیل توانست به اندازهی داروی «آتورواستاتین» در کاهش کلسترول موفق عمل کند.
هر دوی این مطالعات نقش زنجبیل در کاهش کلسترول کل و تری گلیسرید خون را بهخوبی نشان میدهند.
سرطان بیماری جدیای است که در اثر رشد کنترلنشدهی سلولهای غیرطبیعی رخ میدهد. از عصارهی زنجبیل در برخی مطالعات بهعنوان درمان جایگزین برای برخی سرطانها استفاده شده است.
خاصیت ضدسرطان زنجبیل بهخاطر ۶-جینجرول است که به مقدار فراوان در زنجبیل خام یافت میشود.
در مطالعهای که بر روی ۳۰ نفر صورت گرفت، ۲ گرم از عصارهی زنجبیل در روز توانست بهطور چشمگیری مولکولهای پیشالتهابی را در رودهی بزرگ کاهش دهد. هرچند مطالعهی بعدی بر روی افرادی که در خطر سرطان رودهی بزرگ قرار داشتند، این یافتهها را تأیید نکرد.
همچنین شواهد محدودی وجود دارد که نشان میدهد مصرف زنجبیل در کاهش سرطان پانکراس، سرطان سینه و سرطان تخمدان مؤثر است. البته برای تأیید این موضوع به مطالعات بیشتری نیاز است.
استرسهاس اکسیداتیو و التهابات مزمن میتواند روند پیری را تسریع کند. اینها از عوامل کلیدی در بروز بیماری آلزایمر و کاهش قدرت شناختی وابستهبه سن هستند.
برخی مطالعات صورتگرفته بر روی حیوانات نشان میدهد که آنتی اکسیدانها و ترکیبات زیستفعال موجود در زنجبیل میتواند مانع از واکنشهای التهابی در مغز شود.
همچنین شواهد دیگری وجود دارد که نشان میدهد زنجبیل میتواند بهطور مستقیم عملکرد مغز را بهبود دهد. در مطالعهای که بر روی ۶۰ زن میانسال انجام گرفت مشاهده شد که عصارهی زنجبیل میتواند باعث افزایش سرعت عکسالعمل و تقویت حافظه شود.
همچنین مطالعات حیوانی زیادی نشان میدهند که زنجبیل میتواند از کاهش عملکرد مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند.
جینجرول یک جزءِ زیستفعال موجود در زنجبیل تازه است که میتواند خطر بروز عفونت ها را کاهش دهد. درواقع عصارهی زنجبیل میتواند مانع از رشد بسیاری از انواع باکتریها شود.
بههمین دلیل زنجبیل در مبارزه با باکتریهای دهانی مرتبط با بیماریهای التهابی لثه، مانند پیوره و التهاب لثه (ژنژیویت) مؤثر است.
زنجبیل تازه میتواند در برابر ویروس سینسیشیال تنفسی که یکی از عوامل شایع عفونتهای تنفسی است نیز مؤثر باشد.
خلاصه اینکه وقتی یک مادهی طبیعی در دسترس داریم که همهی این مشکلات را برطرف میکند، چرا باید سراغ مواد شیمیایی برویم؟ پس همین امروز زنجبیل را دریابید!
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
”
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
‘/’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
.(”)[]
.(”)
.type ‘text/’
.asynctrue
‘/rg_woebegone/s/1/rg.complete.js’
.src + ‘?v’ . + ” + ” + ”
خودم که مهندس صنایعم (و این خودش یک زندگیه کامله) اما به نوشتن هم علاقه دارم. این اولین باره که در این سطح مقالات تخصصی رو کار میکنم. امیدوارم که برای خواننده ها هم مفید باشه.
۱۱ ماسک روغن زیتون برای مراقبت از پوست و تقویت مو
خواص توت فرنگی برای سلامتی، زیبایی و لاغری
خواص روغن نارگیل برای جوش صورت
خواص پیاز برای سلامتی و پیشگیری از سرطان
مطالب سایت بقول دوست اصفهانیم دارای ۳ میم است مفید .مختصر ومجانی .خیلی جالب بود .ممنون از زحمات شما .
زنجفیل علاوه بر خواص فوق برای ایجاد حس گرما بخصوص برای کوهنوردی در فصل سرد مفید است. نکته دیگر در مورد خواص این ماده توجه به فصل و دوز استفاده آن است که استفاده بیش از حد یا استفاده زیاد آن در فصل تابستان مشکل ساز خواهد بود که باید بسته به مزاج خود آن را مصرف نمایید
عالی بود ممنونم
این مطالب سطح علمی جامعه را بالا میبره ورود کیفیت زندگی جامعه تاثير ميذاره
خواص خوراکی ها
خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی
سس سویا، فواید و خطرات آن برای سلامتی
خواص تخمه آفتابگردان و عوارض مصرف بیشازحد آن برای سلامتی
خواص کره بادام زمینی؛ ۱۶ اتفاقی که با خوردن این خوراکی در بدن میافتد
خوراکی های انرژی زا؛ ۱۱ خوراکی که خستگی بدن را کاهش میدهد
جاهای دیدنی اصفهان؛ ۱۵ جاذبه دیدنی نصف جهان
مشورت کردن؛ ۶ نشانه اشخاص ناسب برای مشورت
رژیم ایتالیایی؛ ۵ راز تناسب اندام ایتالیاییها
پادکست چیست؛ ۱۷ دانستنی کاربردی درباره پادکست برای عاشقان یادگیری
معنی عشق؛ ۲۰ نشانه عشق واقعی در یک رابطه عاطفی
کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز آنها را نشنیدهاید
ارزانترین کشورهای جهان برای مهاجرت
بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟
پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷
۱۰ عبارتی که بهتر است هرگز در گوگل جستجو نکنید
نویسی در چطوربه منزلهی پذیرفتن
شرایط و مقررات
میباشد.1