فواید خوردن طالبی در دوران بارداری



باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .


طالبی یکی از انواع ملون هاست که در خانواده ی خیارها جای دارد. رنگ طالبی از زرد نارنجی تا رنگ ماهی قزل آلا متغیر است. طالبی از محبوب ترین انواع ملون هاست که دارای کالری کمی است و عطر شیرین و جذابی دارد. در اینجا 5 خاصیت طالبی را برایتان آورده ایم تا وقتی می خواهید آن را میل کنید با لذت بیشتری از آن بهره ببرید:
1- منبع عالی ویتامین A و بتاکاروتن
اگر به دنبال یک منبع خوب ویتامین آ می گردید می توانید روی طالبی حساب ویژه ای باز کنید. در حقیقت طالبی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است و بدن می تواند بتاکاروتن را به ویتامین آ تبدیل کند. هر دوی این مواد مغذی برای حفظ سلامت چشم ها و بینایی ضروری هستند.
طالبی یک میوه ی ایده آل برای زمان هایی است که شما احساس افسردگی و استرس می کنید. طالبی منبع غنی پتاسیم است که به نرمال شدن تپش قلب و همچنین به فراهم کردن اکسیژن برای مغز کمک می کند؛ در نتیجه شما با خوردن طالبی احساس آرامش و تمرکز بیشتری خواهید کرد
در یک مطالعه که شامل بیش از 5 نفر از زنانی بود که دامنه سنی آن ها بین 45 تا 67 سال بود، مشخص شد کسانی که مقادیر بالایی از ویتامین A را به صورت روزانه دریافت می کردند، خطر آب مروارید به میزان 4 درصد در آن ها کاهش یافت و همچنین آن زنانی که به طور مرتب و منظم طالبی می خوردند کمتر در معرض خطر جراحی کاتاراکت بودند. در مقابل زنانی که نمک، کره و چربی های ناسالمی در بره ی غذاییشان داشتند، در معرض خطر جراحی آب مروارید بودند. این تحقیق همچنین ارتباط احتمالی بین دریافت بتاکاروتن و پیشگیری از سرطان را نیز نشان داد.
2- منبع عالی ویتامین C
طالبی گذشته از این که یک منبع خوب ویتامین آ محسوب می شود یک منبع فوق العاده ی ویتامین ث نیز می باشد. ویتامین ث یک آنتی اکسیدان است که در قسمت محلول در آب بدن فعالیت می کند. همان طور که می دانید، آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد به سلول های بدن آسیب می رسانند و موجب بیماری های مختلف و پیری می شوند. ویتامین ث همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی بدن با تحریک سلول های سفید خون می شود. گلبول های سفید خون شما مسئول کشتن ویروس ها، باکتری ها و دیگر عناصر خارجی هستند که وقتی وارد می شوند، شما را بیمار می کنند.
3- تقویت سلامت ریه ها
یک مطالعه اخیرا نشان داده است که مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین آ مانند طالبی برای سیگاری ها نیز مفید است. اگر شما سیگاری هستید و یا این که در کنار افرادی زندگی می کنید که دائم سیگار می کشند و به اصطلاح در معرض دود دست دوم سیگار هستید، شاید لازم باشد طالبی را در بره ی روزانه ی رژیم غذایی تان وارد نمایید. بنابر گزارش ها یکی از عوامل سرطان زای موجود در دود سیگار موجب کمبود ویتامین آ در بدن می شود. در عوض هنگامی که شما شروع به وارد کردن ویتامین آ به رژیم غذایی تان می کنید، خطر پیشرفت بیماری های ریوی مانند آمفیزم کاهش می یابد.
4- پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی
طالبی همچنین غنی از ترکیبی به آدنوزین است. آدنوزین به طور معمول به بیماران قلبی به عنوان ماده ی رقیق کننده ی خون تجویز می شود. هنگامی که خون شما رقیق باشد، می توانید از لخته شدن خون در دستگاه قلبی عروقی پیشگیری کنید. از طرفی فولات موجود در طالبی و دیگر ملون ها نیز به پیشگیری از حملات قلبی کمک می کند.
5- کاهش استرس
طالبی یک میوه ی ایده آل برای زمان هایی است که شما احساس افسردگی و استرس می کنید. طالبی منبع غنی پتاسیم است که به نرمال شدن تپش قلب و همچنین به فراهم کردن اکسیژن برای مغز کمک می کند؛ در نتیجه شما با خوردن طالبی احساس آرامش و تمرکز بیشتری خواهید کرد.


برای همه مفید نیست

مصرف طالبی برای همه افراد مفید نیست. دیابتی ها باید مراقب مصرف آن باشند و زیاده روی نکنند، زیرا این میوه حاوی قند طبیعی می باشد. کسانی هم که از ورم معده رنج می برند باید از خوردن طالبی صرف نظر کنند و یا اینکه بسیار کم از آن بخورند.


طالبی در بارداری

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

 اگر به واسطه حالات ویژه دوران بارداری، میلی به سالاد ندارید، طالبی بخورید که علاوه بر برخورداری از میزان کافی
مایعات، ویتامین (A) و (C) نیز دارد. این مهم را هم به خاطر داشته باشید که در زمان ابتلا به عارضه تهوع صبحگاهی، در کوتاه‌مدت مصرف مایعات سودمندتر از جامدات است ضمن اینکه بلع آنها نیز ساده‌تر می‌باشد.


چه زمانی باید بخوریم؟

توجه داشته باشید اگر این میوه آبدار و خوشمزه را قبل از غذا مصرف کنید بسیار اشتها آور است. پس خوردن آن قبل از غذا به افرادی که می خواهند چاق شوند کمک خوبی می کند. مصرف آن بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است. افرادی که از کم خونی رنج می برند با مصرف این میوه بعد از غذا می توانند مشکل کم خونی شان را کاهش دهند.

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید


لطفاً روی بخش مورد نظر کلیک کنید

 دنیای زنانه، آشپزی، نوزاد و کودک، ناباروری، بارداری، زایمان، تغذیه و پرسش و پاسخ 

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.


خواص مواد غذایی
1,79 بازدید

طالبی یکی از غنی ترین میوه های حاوی ویتامین ث است

اگر به واسطه حالات ویژه دوران بارداری، میلی به سالاد ندارید، طالبی بخورید که علاوه بر برخورداری از میزان کافی مایعات، ویتامین (A) و (C) نیز دارد. این مهم را هم به خاطر داشته باشید که در زمان ابتلا به عارضه تهوع صبحگاهی، در کوتاه‌مدت مصرف مایعات سودمندتر از جامدات است ضمن اینکه بلع آنها نیز ساده‌تر می‌باشد.

. طالبی بسیار مفید است و مواد مغذی زیادی نیز دارد. کالری آن متوسط و مواد مغذی آن فراوان است بنابراین برای خانم های باردار مفید است. این میوه برای رشد و تکامل جنین نیز مفید است.
اما اگر پزشک خوردن طالبی را ممنوع کرد تعجب نکنید زیرا احتمال وجود باکتری لیستریا بیرون آن وجود دارد. اما در صورت پوست کردن آن مشکلی ایجاد نمی شود.

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

• آب طالبی منبع مهمی از ویتامین‌های A، ویتامین B۶، مواد معدنی، فیبر غذایی و اسید فولیک است.

شناخت خواص طالبی و گرمک, فایده های گرمک, فواید تغذیه ای طالبی 

• طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از بتاکاروتن بوده که در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است که از سرطان پیشگیری می کند، کلسترول را کاهش می دهد و درصد بیماری های قلب و عروق را به طرز چشمگیری کم می کند.

• این ویتامین در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش ارزنده ای دارد. به علاوه بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می شود. طالبی همچنین حاوی ویتامین ث و علاوه بر آن، مواد مغذی دیگری مثل پتاسیم، اسید فولیک، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های ب۶ است.

• وجود مجموعه‌ای از ویتامین ها، به خصوص ویتامین های گروه ب در این میوه، آن را به ماده ای بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل کرده و از این رو میوه ای بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.

• طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرارآور و ملین است.

• مصرف این میوه همچنین به افرادی که از کم خونی رنج می برند، توصیه می شود. مطالعات نشان داده است که افرادی که از آسم رنج می برند، در صورت استفاده از میوه هایی که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند، کمتر دچار حملات تنفسی می شوند. از این رو مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند، مفید است.

• طالبی و گرمک به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر برای کسانی که از یبوست رنج می‌برند، مفید است.

• همچنین میوه هایی که پتاسیم بالایی دارند نظیر طالبی، موز، سیب و از بروز نارسایی قلبی جلوگیری کرده و در صورت بروز، از شدت آن می کاهند. از آنجا که کلسترول، فشارخون و هموسیستیئن بالا، زمینه ساز بروز بیماری های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارابودن مواد مغذی برای کنترل این سه فاکتور، مفید است و در سلامت قلب نقش کارآمدی دارد. البته افرادی که از بیماری قند رنج می برند در مصرف طالبی باید جانب احتیاط را رعایت کنند.

همچنین دانشمندان با تحقیق بر پوست میوه‌هایی مثل خربزه و طالبی دریافته اند که پوست این میوه‌ها می تواند منبعی برای مسمومیت غذایی باشد؛ از این رو شستن کامل میوه‌ها بسیار توصیه می‌شود.

 

خواص طالبی در بارداری

فواید تغذیه ای طالبی

طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود. در یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی وجود دارد ولی ۱۲۹% نیاز روزانه ما به ویتامین آ را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.

طالبی یکی از غنی ترین میوه های حاوی ویتامین ث است. طالبی علاوه بر ویتامین های آ و ث حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های ب۶، ب۳، ب۵ و ب۱ است.

خواص درمانی گرمک و طالبی

۱- طالبی میوه ای اشتها آور است.

۲- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملین) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

۳- خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.

۴- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

۵- گرمک سرشار از ویتامین های آ و ث و سلولز است.

۶- گرمک ملین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.

۷- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

۸- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

۹- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

احتیاط لازم در مصرف طالبی

۱- کسانی که مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند و کمتر مصرف کنند.

۲- کسانی که ورم معده دارند، نباید در مصرف طالبی زیاده روی کنند.

منبع : asriran.com

برچسب هاخواص طالبی فواید گرمک

چگونه خودم را دوست داشته باشم

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

پروفایل اسفند ماهی

عکس حضرت زهرا

عکس پروفایل روز مادر

بهداشت سلامت | رژیم غذایی لاغری چاقی دکتر کرمانی

تشک های فنر منفصل خوشخواب تشک های فنر منفصل خوشخواب در سال ۹۷ و با تغییر قیمت ها توانستند در

برخی فاکتورهای سبک زندگی و رژیم غذایی می توانند عامل چاقی شوند، اما گاهی اوقات برخی بیماری ها هم می

دانشمندان در کمیسیونی بین‌المللی، اولین رژیم غذایی جهانی را با هدف نجات کره زمین پیشنهاد کردند. به گزارش ایسنا، محور

کارشناسان سلامت معتقدند که عدم تشخیص بیماری تیروئید می‌تواند خطر ناباروری را افزایش دهد. به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

در یک مطالعه جدید متخصصان پنج نوع بی‌خوابی را معرفی کرده‌اند که هر یک با ویژگی‌های خاص خود از دیگری

طبق نتایج محققان، تغذیه نوزادان با تخم مرغ مواد مغذی مورد نیاز برای مغز بهتر را برایشان فراهم می کند.

یافته های جدید نشان می دهد مصرف هفته ای یکبار ماهی منجر به خواب بهتر و افزایش IQ کودکان می

بسته به نوع برندی که استفاده می‌ کنید، این عادت به ظاهر سالم ممکن است شما را در معرض مواد

ادرس شرکت زرسام هنر

ورود مرا به خاطر بسپار

کلمه عبور را فراموش کرده اید؟

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

برای بازیابی، یا موبایل خود را وارد نمائید.

این کارو به صورت انگشتر هم درست میکنید هزینش چقدر تموم میشه؟

@marjaan_azd انگشتر اين كار هم موجوده به همراه دستبندش كه در پست هاي آينده خاهيم داشت كه قيمتش ٧٥ ت هست🙏🏻🌹

ادرس شرکت زرسام هنر

سلام زرسام عزیز. خیلی محصولاتتون رو دوس دارم. شهریور تولدمه و می خواستم از تخفیف تولدم استفاده کنم و گردنبند خدا بخرم. نمیدونم آیا تو شعبه تبریز آبرسان موجود هست یا نه؟

@m_1985t سلام آدرس شعبات تهران رو روبراتون دايركت ميكنم🙏🏻🌹

سلام من رمز و کاربری مو فراموش کرذم چجوری از تخفیفم بهرمند بشم؟روز اخر استفاده از تخفیف تولدم هم هست امکانش هست زودتر راهنماییم کنین؟!🙏🙏

@ninjaooo سلام لطفا با دفتر مركزي تماس بگيريد218855844 و يا به شماره 91244488 در تلگرام پيام بدين🙏🏻🌹

سلام. ای کاش عکس از نمای نزدیک خود مدال رو هم میذاشتین.بعد از سفارش کار چند روزه به دستمون میرسه؟

@meysamshavandi سلام دوست گرامي عكس نماي نزديك داخل سايت موجوده www.zarsam.com تحويل در تهران همان روز سفارش اگر در ساعات اداري ثبت شده باشه، در شهرستانها هم بستگي به روش ارسال و مسافت ، پست ، تيپاكس، باربري و دارد

خیلی خوبه من گردنبند تیر ماه رو گرفتم دوسش دارم عالیه

@zahra_1371_6 براي مشتريان زرسام كه سه روز قبل از تولد و يا سه روز بعد از تاريخ تولدشون خريد داشته باشند ٢٠ هزار تومان تخفيف علاوه بر موجودي حسابشون در نظر گرفته ميشه🌹🙏🏻

@marjaan_azd سلام، توي پست آخر نوشته شده، به جز يوسف آباد تمام شعب باز هست🙏🏻🌹

@shima_aliii سلام، جنس قالب كار استيل هست ساين داخل يه ورق طلاي خالص كه روي يك ورق پليمر شفاف جهت شكل دهي لمينت شده🙏🏻🌹

سلام من امشب سرویس کامل این کار رو گرفتم خعلییییی نازه .مرسی زرسام

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

@zarsamhonar ببخشید چطور میشه مدالشو تک سفارش داد شعبه نارمکتون داره؟

@nasim_hpfz دوست عزیز سلام و سپاس از همراهی شما .مدال تک ش رو متأسفانه نداریم

سلام این کار موجود دارید؟ و از کجا میتونم تهیه کنم ؟

ادرس شرکت زرسام هنر

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.

ادرس شرکت زرسام هنر

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

طالبی میوه ای شیرین و آب دار از خانواده ی صیفی جات است، رنگ پوست طالبی سبز یا زرد با خط های سبز تیره و میوه ی گوشتی داخل آن نیز سبز رنگ می باشد.

طالبی فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص طالبی و آب طالبی را برای سلامتی، دوران بارداری و کودکان، لاغری، دیابت و پوست و مو شرح داده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 2 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

طالبی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های A و C می باشد که از چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک طالبی برای پوست صورت

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

برش های نازکی از طالبی را بر روی پوست صورت و گردن خود گذاشته و بگذارید 15 تا 2 دقیقه بماند سپس با آب سرد شستشو بشویید.

طالبی با آبرسانی به پوست صورت به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند.

ماسک صورت طالبی

نصف یک خیار را با 2 تکه کوچک طالبی و یک سفیده تخم مرغ در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. مواد را بر روی پوست صورت بمالید و ماساژ دهید، بگذارید 1 تا 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

بتا کاروتن و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

کمبود ویتامین های B یکی از علل اصلی ریزش مو هستند، طالبی حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین های B از جمله فولیک اسید می باشد که برای جلوگیری از ریزش مو مفید است.

مقادیر بالای ویتامین C موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی زنان باردار شده و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت های باکتریایی پیشگیری می کند.

پتاسیم موجود در طالبی باعث کاهش فشار خون بالا در دوران بارداری شده و از ابتلا به پره اکلامپسی پیشگیری می کند.

فولات موجود در طالبی برای پیشگیری از نقص لوله عصبی که باعث معلولیت های مادرزادی در مغز (مانند انزانفالی) و نخاع (مانند اسپینا بیفیدا) در جنین می شود، مفید است.

آهن و مس موجود در طالبی برای درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

طالبی میوه ای اشتها آور است و به دلیل وجود ویتامین های B می تواند برای افزایش وزن نوزادان و کودکان لاغر مفید باشد.

طالبی حاوی مقادیر بالایی فیبر است که به درمان یبوست در نوزادان و کودکان کمک می کند.

ویتامین A موجود در طالبی می تواند به تقویت بینایی و پیشگیری از عفونت های چشمی در نوزادان و کودکان کمک کند.

شما می توانید از سن 8 ماهگی طالبی را به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید، توجه داشته باشید که طالبی می تواند باعث واکنش های آلرژیک و حساسیت در نوزادان و کودکان شود.

مقادیر بالای ویتامین C یا آسکوربیک اسید موجود در طالبی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

طالبی تولید انسولین را در بدن تنظیم می کند و قند خون بالا در افراد مبتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

طالبی با وجود طعم شیرین میزان گلوکز بسیار پایینی دارد و خطر ابتلا به دیابت و افزایش قند خون در افراد دیابتی را کاهش می دهد.

طالبی حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر محلول و حلول می باشد که به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفید می باشد.

فیبر موجود در طالبی به بهبود هضم غذا کمک می کند و برای سلامتی معده و دستگاه گوارش مفید است.

کالری پایین و فیبر بالای موجود در طالبی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کند.

مقادیر قابل توجه پتاسیم موجود در طالبی باعث کاهش فشار خون بالا شده و به کاهش تنش در دیواره عروق خونی کمک می کند.

طالبی مقادیر بالایی کلسیم دارد و مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد کلسیم در ترکیب با ویتامین D ممکن است به کاهش فشار خون بالا کمک کند.

فیبر محلول موجود در میوه طالبی باعث کاهش کلسترول بالای خون می شود و به همین دلیل برای حفظ سلامت قلب، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و سکته قلبی مفید است.

لوتئین، زاکسانتین، بتا کاروتن ها و ویتامین A موجود در طالبی باعث تقویت بینایی شده و خطر دژنراسیون ماکولا و عفونت چشمی را کاهش می دهد.

ویتامین C موجود در طالبی در واقع یک آنتی اکسیدان قوی است که بدن شما را در مقابل آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید می باشد.

طالبی یک دیورتیک طبیعی است و با افزایش ادرار به دفع سموم بدن کمک می کند. مصرف منظم طالبی هر روز صبح به حفظ سلامت کلیه کمک کرده و سنگ کلیه را درمان می کند.

طالبی حاوی فروکتوز است و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش قند خون افراد دیابتی و چاقی و افزایش وزن شود.

طالبی می تواند در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک مانند بثورات، اسهال، خس خس سینه، خارش دهان و حالت تهوع شود.

طالبی یکی از میوه هایی است که پوست آن حاوی مقدار زیادی سم و حشره کش می باشد، بنابراین مطمئن شوید که طالبی ارگانیک خریداری می کنید.

طبع طالبی گرم و تر می باشد. طالبی حاوی مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین A، ویتامین های B به ویژه تیامین (B1)، نیاسین (B3)، پانوتنیک (B5) و پیریدوکسین (B6) و مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، روی، آهن، فسفر، مس و منگنز می باشد.

طالبی را می توان برای تهیه آب طالبی، فالوه طالبی، انواع آبمیوه با طلبی، سالاد میوه، بستنی، شیرینی و انواع دسر با طالبی استفاده کرد.

طالبی دارای پوست صاف و مومی است که به رنگ های سفید، سبز، زرد و نارنجی دیده می شود، گرمک دارای پوست خشک و خال دار است که معمولا به رنگ قهوه ای روشن یا طلایی می باشد.

رنگ گوشت میوه طالبی سبز رنگ است در حالی که رنگ گوشت گرمک زرد می باشد.

طالبی حاوی قند بیشتری بوده و به همین دلیل شیرین تر می باشد.

تفاوت سمسوری و طالبی نیز در این است که گوشت درون طالبی سبز رنگ و گوشت درون سمسوری زرد رنگ می باشد.

فواید خوردن طالبی در دوران بارداری

1. گرمک: زرد و بدون‌ خط
2. سمسوری: زرد خط‌ دار
3. طالبی: سبز خط‌ دار
4. ملون: سبز بی‌ خط

یکی از ساده ترین روش ها برای انتخاب طالبی خوب و شیرین بررسی پوست آن می باشد، طالبی رسیده و شیرین پوستی زبر دارد.

سر طالبی خوب و شیرین نرم می باشد.

خطوط پوست طالبی خوب و شیرین سبز کمرنگ است.

منابع : healthliner – stylecraze

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *