عوارض گیاه دارویی پولک

خواص دارویی و گیاهی

تعریف مزاج چیست؟

مزاج شما چیست؟

بیماری های رایج مزاج ها

اصلاح مزاج

روغن خراطین

عوارض گیاه دارویی پولک

موهای زائد

تقویت مو

جوش

زیبا شوید

لاغری صورت

زخم معده

انواع عفونت

سنگ کلیه

میگرن

عفونت ادراری

کم خونی

سینوزیت

لاغر شدن

لاغری بیش از حد

تقویت حافظه

اشتها

روغن زیتون

سیاهدانه

کتیرا

جینسینگ

زنجبیل

بابونه

نعنا

عرقیات و زندگی با کیفیت

عرقیات آرامش بخش

گلاب

زرشک

انار

زیره

“پولک گیاهی است علفی و بوته‌ای به طول ۱۵ تا ۳۰ سانتی‌متر با گل‌های صورتی و برگ‌های بیضی شکل پر از کرک سفید. ‌های دیگر گیاه پولک، پلک یا سنبله آرسبارانی است که با وجود انواع فلاونوئیدها و اسانس‌هایی از جمله : آلفا پی‌نن، بتا پی‌نن، او سیمن، لیمونن و میرسن، دارای خاصیت ضدعفونی‌کنندگی بسیار بالا است.

در طب سنتی از برگ‌ها و سرشاخه‌های گل‌دار گیاه پولک به عنوان آنتی بیوتیک استفاده می‌کنند. در واقع گیاه پولک به پنیسیلین طبیعی معروف است. مصرف این گیاه به صورت دم‌کرده یا جوشانده است.

خواص گیاه پولک چیست؟

گیاه پولک ضد التهاب، ضدعفونی‌کننده ، ضد باکتری و ضد میکروب است. در درمان بیماری‌هایی از جمله سینوزیت، آسم، روماتیسم، سرماخوردگی، عفونت ادراری و سوزش ادرار و عفونت داخلی زنان بسیار موثر است و برای ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی، دستگاه ادراری و دستگاه تناسلی زنان کاربرد دارد.

و حالا چند نسخه درمانی خوب با گیاه پولک:

عوارض گیاه دارویی پولک

عوارض جانبی:

تا به حال در مصرف به اندازه این گیاه عوارضی دیده نشده است.

جالب است بدانید در تحقیقات جدید درباره تاثیر گیاه پولک در جلوگیری از رشد باکتری‌ها و میکروب‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که حتی خیسانده این گیاه در برخورد با باکتری‌ها اثر مهاری قابل توجهی دارد. پس بهتر است به جای اینکه به محض احساس گلو درد خودمان را به انواع آنتی بیوتیک‌ها ببندیم  کمی دم نوش پولک و پونه و پنیرک دم کنیم و با کمی عسل یا نبات بنوشیم و از زندگی لذت ببریم.

سلامت باشید.

در گذشته کتیرا یکی از پایه‌های اساسی زیبایی بود اما امروز با هجوم انواع محصولات آرایشی کمتر کسی پیدا می‌شود که در خانه‌اش کتیرای استفاده کند.

زنجبیل را در ایران از زمان‌های قدیم در طب سنتی و در آشپزی برای پخت  انواع غذا استفاده می‌کرده‌اند. عطر و طعم تند زنجبیل را همه می‌شناسیم

نعنا گیاهی است علفی که در آب و هوای معتدل مناطق نیمکره شمالی می‌روید. نعنا انواع مختلفی دارد که از جمله آنها پونه، نعنا سبز و نعنا فلفلی است.

میگرن از آن کابوس‌های تمام نشدنی است که برخی مجبورند سالیان سال با آن دست و پنجه نرم کنند و ساعات زیادی زجر و عذاب را تحمل کنند

جینسینگ گیاهی است دائمی با برگ‌های بزرگ و ضخیم، میوه‌هایی شبیه تمشک و ریشه‌ای دوکی شکل که خیلی از اوقات شبیه بدن انسان به نظر می‌رسد

بابونه گیاهی است که از قرن‌ها در طب سنتی برای درمان ناراحتی‌ها استفاده می‌شده‌است و سالهاست که تحقیقات علمی اثربخشی آن را اثبات کرده‌اند

گیاهان دارویی و داروهای گیاهی برای پیشگیری و درمان زخم معده- مانند بسیاری از بیماری های مزمن دیگر- پیشنهادات قابل اطمینانی دارند.

سنگ کلیه یکی از سخت‌ترین بیماری‌های رایج بین افراد است. به طور مععمول خیلی‌ها را می‌شناسیم که حداقل یک بار دچار سنگ کلیه شده‌اند

درباره ما

ارتباط با ما

از بین بردن موهای زاید یکی از دغدغه‌های بسیاری از افراد محسوب می‌شود. خیلی از ما همیشه این سوال را در سر داریم که از چه روشی برای زدودن موهای زائد بدن استفاده کنیم که سخت، دردناک، پرهزینه و وقت‌گیر نباشد و در عین حال پوستمان را زیبا کند و بر سلامتی‌مان تاثیری مثبتی بگذارد.]

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه بی بی عطار می باشد.

 شاید شما هم جزو کسانی باشید که می‌خواهید روشی کاربردی و طبیعی برای تقویت موهای عزیزتان پیدا کنید.بعضی‌ها از همان بدو تولد موهای ضعیف و کم‌پشتی دارند. بعضی هم تحت شرایط مختلف شاهد ریزش و ضعیف شدن موهای نازنینشان هستند.ممکن است حرص و جوش زیادی خورده باشید

سه نوع زیره داریم که شباهت‌ها و تفاوت‌هایی با هم دارند: زیره سیاه، زیره سبز، و زیره کوهی.زیره به طور کلی طبع گرم و خشک دارد به همین علت استفاده مداوم و زیادش برای افرادی که طبع گرم دارند مضر است و برای بهره‌مندی از منافع آن باید برای افراد گرم مزاج زیره را در سرکه بخیسانیم و بعد مصرف کنیم.

We’re not around right now. But you can send us an email and we’ll get back to you, asap.

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید



عضوشوید

عوارض گیاه دارویی پولک

عضویتسریع

آمارمطالب

آمارکاربران

کاربرانآنلاین

آماربازدید

چهارشنبه

ویژه ها:

در طب سنتی ایران از این گیاه برای درمان بیماری های عفونی دستگاه ادراری، واژن، دستگاه تنفسی، روماتیسم، و عفونت های گوش و سایر شرایط التهابی استفاده می شود.

فارسی: پولک، پُلک، سنبله اَرسبارانی

عوارض گیاه دارویی پولک

انگلیسی: Hedge nettle

علمی: Stachys schtschegleevii

خانواده: Lamiaceae

خواص درمانی: ضد باکتری، ضد میکروب، ضد آسم، ضد سینوزیت، ضد سرماخوردگی، ضد روماتیسم، ضد التهاب، ضد عفونی نمودن مجاری ادراری، درمان عفونت‌های مجاری تنفسی.

ماده مؤثّره: فلاونوئیدها، اسانس‌ها و از مهمترین ترکیبات شناسایی شده در اسانس: آلفا پی‌نن، بتا پی‌نن، او سیمن، لیمونن و میرسن.

اندام مورد استفاده: برگ و سرشاخه‌های تازه، علفی و گل‌دار گیاه.

اشکال دارویی موجود: برگ‌ و گل‌های تازه یا خشک به عنوان جوشانده و دم‌کرده استفاده می‌شود.

نکات مهم: مصرف در حد اعتدال، فاقد عوارض جانبی می‌باشد.

 

 

پونه پورامینی (کارشناس ارشد گیاهان دارویی)

منبع: ۱- گیاهان دارویی، تالیف پروفسور هانس فلوک، ۱۳۶۶، انتشارات روز بهار.

۲- ع، بیات، ۱۳۹۳، مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره آبی برگ گیاه پولک ( Stachys schtschegleevii) بر نمونه استاندادرد و بالینی باکتری آنتروباکتر آئروژنز،  اولین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک، http://www.civilica.com.



سلام این عکس مال پولک نیست مردمو گمراه نکنید اگه خواستی عکس پولک رو میفرستم اصلاح کن یاحق.

با سلام ممنون خواهیم شد اگر ارسال کنید با تشکر

سلام این عکس مال پولک نیست مردمو گمراه نکنید اگه خواستی عکس پولک رو میفرستم اصلاح کن یاحق.

اگر شما به لاتین گیاه مورد نظر را جستجو کنید تصویر اصلی گیاه پولک و و انگلیسی تصویر فرعی گیاه را مشاهده خواهید کرد.

با سلام و احترام عکس مربوطه، گیاه پولک نیست اگر امکان دارد نسبت به تغییر عکس اقدام بفرمایید.

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *