عوارض مصرف فولیک اسید قبل از بارداری

ویتامین‌هایی که قبل از بارداری باید مصرف کنیم.

در مقاله ای با عنوان تغذیه قبل از بارداری به نکاتی در باره تغذیه قبل از بارداری برای زنان و مران پرداختیم.در این مقاله ویتامین های لازم قبل از بارداری را با هم مرور می کنیم.ویتامین‌ها نقش موثری در بره غذایی و تغذیه قبل بارداری دارند.در عین حال هم برای زن و هم برای مرد مهم هستند.با اینکه مصرف مکمل های ویتامینی جایگزین کاملی در برای تغذیه قبل بارداری نیست،با این حال برای اقدام به باردار شدن یکی از ملزومات است.

مصرف ویتامین‌ها نیز باید تقریبا سه ماه قبل از اقدام برای بارداری شروع شود.چرا که تخمک‌ها از سه ماه مانده به آزاد شدن شروع به بلوغ و رشد می کنند.اگر در روز های اول بارداری هستید و هنوز از ویتامین‌ها استفاده نمی کنید، حتما به پزشک مراجعه کنید.حالا با هم بررسی می کنیم که قبل از بارداری برای باردار شدن چه ویتامین‌هایی باید بخوریم.

در باره اسید فولیک ( Folid acid ) که به فولات هم معروف است در مقاله “اقدام به بارداری کمی حرف زدیم.اسید فولیک که با های فولات و فولیک‌اسید هم شناخته می شود، نوعی از ویتامین B است.(ویتامین B9)اسید فولیک  ( Vitamin B9) در فعالیت های بدن انسان تأثیرات فراوانی می گذارد.شاید بتوان گفت از مهم‌ترین و موثرترین ویتامین‌هایی است که قبل از بارداری باید مصرف شود.

این قهرمان از بروز مشکلات مغزی و عصبی جنین جلوگیری می کند.همچنین با به وجود آوردن سلول های قرمز خون (گلبول قرمز) لوله عصبی جنین را می بندد.کمبود اسید فولیک در سه ماه اول بارداری می تواند برای جنین بسیار خطرناک باشد.در نتیجه از چند ماه قبل از اقدام برای بارداری اسید فولیک دارویی است که برای بارداری باید بخورید.

عوارض مصرف فولیک اسید قبل از بارداری

مقدار توصیه شده اسید فولیک برای زنانی که در سن باروری هستند ۴۰۰ میکرو گرم در روز است.اسید فولیک از مشکلات احتمالی که برای جنین پیش می آید جلوگیری می کند:

همچنین برای جلوگیری از بیماری های زیر مفید است:

در سلامتی خون و سیستم عصبی بدن انسان مؤثر است و بدن انسان را در مقابل بیماری های قلبی، نقص های مادرزادی، پوکی استخوان و سرطان مقاوم می کند.در ویتامین‌هایی که قبل از بارداری باید مصرف کنیم اسید فولیک بسیار مهم و ضروری است.

هر دارو یا ویتامینی که مصرف می کنید باید با دستور و مشورت پزشک باشد.با این حال مصرف زیاد فولیک اسید مشکل خاصی را به وجود نمی آورد چرا که اضافه‌ی آن از بدن دفع می شود.

بهترین زمان مصرف اسید فولیک را پزشک شما به شما می گوید.معمولا داروها را با رعایت حد فاصله نیم ساعت مصرف کنید.بهتر است ۱ ساعت بعد و قبل خوردن اسید فولیک چای و لبنیات نخورید.اگر قبل یک ساعت قبل از خواب قرص اسید فولیک را همراه با یک لیوان آب پرتقال میل نمایید تاثیر بهتری خواهد داشت و مانع حالت تهوع می شود.

اگر دوست دارید می توانید (علائم بارداری قبل از پریود)  را مطالعه کنید.همانطور که می دانید مغز و نخاع جنین در هفته های آغازین بارداری شکل می گیرند و ساخته می شوند،اسید فولیک در رشد و شکل گیری مغز و نخاع جنین تاثیر مثبت داشته و تا حدی ضروری است. پس بهتری است قبل از بارداری این ویتامین را بخوریم.

ویتامین ث ( Vitamin C) نیز هم برای زنان و هم برای مردان باید در زنجیره تغذیه قبل بارداری قرار گیرد.این ویتامین از ویتامین‌هایی که قبل از بارداری باید مصرف کنیم و برای زن و مرد بسیار مهم و تاثیرگذار است.مصرف ویتامین‌ث برای زنان قبل از بارداری باعث افزایش ترشح هورمون‌ها می گردد.در مردان نیز موجب افزایش اسپرم و پذیرش اسپرم‌ها از جانب تخمک‌ها می شود.

دی‌ان‌ای DNA اسپرم را قوی تر کرده و باعث محافظت و قوی شدن اسپرم می شود.این ویتامین تحرک اسپرم را کرده تا بتواند به راحتی مسیر خود را به طرف تخمک و لقاح ادامه دهد.ویتامین ث همچنان از اختلالات کروموزومی در نوزاد و سقط جنین جلوگیری می کند.

میران مصرف ویتامین ای (vitamin E) برای افراد بزرگسال در هر روز ۱۵ میلی گرم است.مصرف این ویتامین قبل بارداری برای خانم های باردار تقریبا همین اندازه مصرف می کنند اما در دوران شیر دهی به ۱۰ میلی گرم در روز می رسد.

ویتامین‌هایی که قبل از بارداری باید مصرف کنیم: ویتامین  ( Vitamin E ) ( ویتامین ای)هم مانند ویتامین ث برای تغذیه مرد و زن در  قبل از بارداری مهم است.ویتامین E از DNA اسپرم محافظت می کند، این ویتامین همانند یک آنتی اکسیدان خوب و عالی در بدن انجام وظیفه می کند.ویتامین E در صورتی که در تغذیه قبل بارداری زنان قرار گیرد باعث تنظیم دوران تخمک گذاری می شود.

در نتیجه زن می تواند به راحتی دوران تخم گذاری خود را تشخیص داده و اقدام به بارداری کند.پس ویتامین E هم جز غذاهایی است که قبل از بارداری باید مصرف کنیم.بر اساس آخرین تحقیقات مصرف همزمان ویتامین E و D3 باعث افزایش چشمگیر احتمال باربری می شود.

مصرف vitamin E قبل از بارداری باعث خون رسانی به اندومتر رحم شده و احتمال لانه گزینی تخمک بارور شده یا همان جنین را بسیار می کند.فراموش نشود که مصرف ویتامین E توسط مردان احتمال باروری را به شدت افزایش می دهد.

ویتامین های قبل بارداری

یکی دیگر از ویتامین‌هایی که قبل از بارداری باید مصرف کنیم ویتامین ب ۱۲ است.برای تنظیم و تعادل بین تستوسترون و LH و FSH ویتامین B12 ضروری است.ویتامین B12 که در آب محلول است در حالت طبیعی در فراورده‌ها و محصولات حیوانی مانند پنیر و گوشت و تخم مرغ و شیر و غیره بافت می شود.

این ویتامین به تشکیل سلول های قرمز خون زنان باردار، و ترکیب DNA و سیستم عصبی آنها کمک می کند.در صورتی که از غذاهای آماده و فست فود استفاده می کنید و یا سیگار می کشید، احتمالا شما دچار کمبود وبتامین B12 هستید.ویتامین B12 نیز باعث افزایش تعداد اسپرم ها می شود.

کمبود ویتامین ب ۱۲ در بارداری ممکن است باعث به خطر افتادن سیستم متابولیک نوزاد شود.خانم‌هایی که در رژیم غذایی خود از این ویتامین استفاده نمی کنند باعث افزایش احتمال زایمان زود رس می شوند.

برای آرامش و احساس خوب آهنگ بی کلام خوب گوش دهید. برای گوش دادن روی آهنگ بارداری کلیک کنید.

ویتامین‌هایی که قبل از بارداری باید مصرف کنیم:خانم‌هایی که قصد دارند باردار شوند حتما باید به مقدار لازم ویتامین ب‌۶  (Vitamin B6) مصرف کنند.این ویتامین نیز به چرخه تخمک گذاری کمک شایانی می کند.پرولاکتین در بدن زنان باعث نظم شدن روند تخمک گذاری می شود.

ویتامین B6 پرولاکتین موجود در بدن خانم‌ها را کاهش می دهد که منجر به منظم شدن چرخه تخمک گذاری می شود.این ویتامین ترشح‌هایی که میزان قند بدن را تنظیم می کنند را بهبود می بخشد.در دوران بارداری ویتامین B6 ویار صبحگاهی را تا حد بسیار زیادی از بین می برد.

همیشه سعی کنید از مواد غذایی طبیعی و تازه استفاده کنید،اگر نیاز به منابع یا داروی خاصی داشتید بعد از انجام آزمایشات قبل بارداری در مرحله چکاپ، پزشک حتما به شما اطلاع می‌دهد.منابع: ویکی‌پدیا و وب سایت توراهی

سلام.من سی و شش سالمه و تازه میخوام اقدام به بارداری کنم میخوام اسید فولیک بخورم تا سه ماه اهن رو هم هر شب میخورم مشکلی نداره؟؟؟؟

عزیزم خوردن آهن در شب باعث یبوست میشه که خود یبوست بعدا ممکنه همورویید ایجاد کنه.قرص آهن رو قبل از ظهر یا عصر بخورین. خوردن اسید فولیک عالیه.من بهتون ورزش های سبک و یک تست کامل هم پیشنهاد میکنم

سلام و درود اوایل مهر ماه جنین 8 هفته ام را به علت عدم رشد و تشکیل قلب سقط کردم . دو سوال دارم.1. آیا اوایل دی ماه اقدام کنم مناسب است؟ 2. هنوز به طور مرتب مکمل خاصی مصرف نمیکنم. اگر شروع کنم یک ماه کافیست؟ دکترم برای دفعه قبل خیلی بهم قرص مکمل داد: کلسیم، آیزن پلاس (آهن)، یدوفولیک، مولتی پریناتال، ویتامین d، و امگا3. خیلی وقتا نمیتونستم همه رو بخورم و بهم فشار می اومد واسه همین بعضی ها رو میخوردم. دیدم رو نسبت به مکمل عوض کرد. فکر میکنم همین قرص های زیادی جنین رو از بین برد. شاغل هستم و لاغرم. بی نهایت ممنونم

سلام و سپاس بابت سوالتون! پیام شما برای متخصص بارداری ارسال شد و بزودی پاسخ در همینجا قرار خواهد گرفت. برای شما سلامتی و خوشبختی آرزومندم.

پاسخ مشاور: ۳ ماه بعد سقط جنین میتوانید اقدام به بارداری بفرمایید. بهتره ۳ ماه قبل اقدام به بارداری جهت مشاوره و دستور آزمایشات قبل بارداری خدمت استاد حنطوش زاده «بلوار کشاورز» تشریف بیاورید و قرص یدوفولیک و مولتی ویتامین بدون آهن اسوه از ۳ ماه قبل بارداری باید شروع بفرمایید روزی یکی.

سلام من ٦ماه پيش به قصد باردار شدن تحت نظر پزشك شروع به خوردن٣ماه قرص اسيدفوليك و قرصD3 كردم كه ٣ماه پيش دوره ي آنها به اتمام رسيد ولي و تصميم به بارداري نگرفتم بنظر شما آيا نياز هست تا ١ماه ديگه كه قصد بارداري دارم شروع به خوردن مجدد اين قرص ها كنم

سلام بر شما فقط فولیک اسید کافی است و ویتامین D3 نیاز نیست

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال

اشتراک در خبره توراهی: مطالب مفید سایت بارداری

ویدئو، عکس و مطالب جذاب در رابطه با و نوزاد را در شبکه‌های اجتماعی توراهی دنبال کنید.

همان اندازه که کمبود فولات یا فولیک اسید در دوران بارداری رشد جنین را مختل میکند، مصرف بیش از حد آن نیز مضراتی همراه دارد.

برای سلامت سیستم عصبی جنین مقادیر مشخصی از ویتامین B9 که با فولات یا فولیک اسید شناخته می شود، توصیه می شود. اما طبق تحقیقات جدید دانشکده بهداشت عمومی جان هاپکینز بلومبرگ، مصرف بیش از حد همین ماده مفید نیز ممکن است خطرات جدی در پی داشته باشد.

چنانچه بلافاصله پس از زایمان، میزان فولات در بدن مادر بالا (بیش از ۴ برابر نیاز بدن) باشد، خطر ابتلای نوزاد به اختلال اوتیسم دو برابر می شود. میزان بیش از حد ویتامین B۱۲ در بدن مادر مضر بوده و خطر ابتلای نوزاد به اوتیسم را تا ۳ برابر افزایش می دهد. چنانچه سطح هر دو این مواد (فولات و ویتامین B۱۲) در بدن بالا باشد، ریسک ابتلا به این بیماری تا ۱۷۶ برابر افزایش می یابد. فولات که خود در دسته ویتامینهای گروه «ب» قرار دارد، به طور طبیعی در میوه ها و سبزیجات یافت می شود. در برخی کشورها نوع مصنوعی آن که فولیک اسید دارد برای غنی کردن به مواد غذایی مانند نان و غلات اضافه می شود و در قرص های مکمل ویتامینی نیز وجود دارد. به گفته یکی از نویسندگان ارشد این مقاله، م دانیال فالین، دارای مدرک دکترا و مدیر یکی از مراکز مربوط به اوتیسم و اختلالات رشد، میزان کافی مکمل برای بدن لازم است و به همین دلیل فولیک اسید باید به اندازه لازم مصرف شود.

این محقق معتقد است که کمبود فولات در مادران باردار رشد جنین را مختل می کند، اما مساله این است که مقادیر بیش از حد آن نیز مضر است.

به گفته این متخصص، هدف این است که در دوران بارداری به اندازه کافی و مطلوب از این ماده مغذی و مهم استفاده شود.

عوارض مصرف فولیک اسید قبل از بارداری

با وجود توصیه اکید پزشکان به مصرف فولیک اسید در بارداری، بسیاری از مادران در مصرف آن سهل انگاری می کنند، به همین دلیل ذخیره این ماده در بدن آنها پایین است و با کمبود آن مواجه می شوند.

اختلال اوتیسم، نوعی بیماری سیستم عصبی است، که بااختلال در روابط اجتماعی، ارتباطات غیار طبیعی و رفتارهای غیر عادی همراه است. از هر ۶۸ کودک در ایالات متحده، یک کودک به این بیماری دچار می شود. این اختلالی در بین پسران پنج برابر شیوع دارد. علت دقیق این بیماری مشخص نیست، اما تحقیقات نشان میدهد که ترکیبی از ژنتیک و محیط زیست می تواند دخیل باشد.

در این پژوهش، ۱۳۹۱ جفایت مادر و کودک عمدتا از میان اقلیت کم در آمد مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته اند. این مادران، از بین مادران نوزادان متولدین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۳ انتخاب شدند و برای چند سال پس از آن نیز تحت بررسی و مطالعه قرار گرفتند. سطح فولات در بدن این مادران در روزهای اول تا سوم پس از زایمان اندازه گیری شد. محققان دریافتند که میزان فولات در بدن یکی از هر ۱۰ نفر بیش از اندازه بوده (بیش از ۵۰ نانومول در لیتر) و ۶ درصد آنها نیز ویتامین B۱۲ بیش از حد داشته اند (بیش از ۶۰۰ پیکومول در هر لیتر).

اکثریت مادران در این پژوهش، در دوره بارداری مولتی ویتامینهای حاوی فولیک اسید و B۱۲ مصرف کرده بودند. اما محققان اطلاع نداشتند که به چه دلیل میزان این ویتامینها در بدن برخی از مادران تا این حد بالا بوده است. یکی از دلایل آن می تواند مصرف بیش از حد غذاها یا مکمل های حاوی فولیک اسید بوده باشد. همچنین جذب فولیک اسید در برخی بانوان به طور ژنتیکی بوده یا سوخت و ساز آن کندتر است که منجر به وجود بیش از حد این ماده در بدن آنها میشود. ترکیبی از این دو عامل نیز محتمل است. 

“لطفاً نظرات خود را درباره این مطلب با “نی نی نما” در میان بگذارید”

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج و لينک سايت مجاز است.




خانه

موبایل

خوردن اسید فولیک در دوران بارداری بسیار مهم است

عوارض مصرف فولیک اسید قبل از بارداری

 

خوردن اسید فولیک در دوران بارداری بسیار مهم است. استفاده از ویتامین های مخصوص دوران بارداری با ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک قبل و در دوران بارداری توصیه می شود چرا که برای پیشگیری از نقص تولد در سیستم عصبی (مغز و نخاع) هنگام تولد پیشگیری می کند.فولیک اسید چیست؟نوعی از ویتامین B است که فولات یده می شود. فولات نقش مهمی در ساخت سلول های قرمز خونی داردو و به کودک شما در رشد سیستم عصبی ، مغز و نخاع کمک فراوانی می کند. فولات بطور طبیعی در گیاهان با رنگ سبز تیره و سبزیجات و مرکبات یافت می شود.

 

چه موقع باید شروع به مصرف اسید فولیک کنم؟نقائص تولد در ۳ الی ۴ هفته اول بارداری رخ می دهد. بنابراین خوردن اسید فولیک قبل از بارداری توصیه می شود.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که شما حداقل یک ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف اسید فولیک را شروع و به صورت روزانه ادامه دهید تا بارداری شوید. همچنین این سازمان ادامه می دهد که هر خانمی که در سن باردار شدن می باشد بهتر است روزانه اسید فولیک مصرف کند پس شما می توانید حتی مصرف آن را زودتر شروع کنید.

پس اگر از مکمل های ویژه بارداری استفاده می کنید مطمئن باشید که به میزان کافی دارای اسید فولیک مورد نیاز باشد.

 

در دوران بارداری چقدر باید اسید فولیک مصرف شود؟پزشکان توصیه می کنند زنان باردار روزانه ۴۰۰ میکرو گرم فولیک اسید در طول روز مصرف کنند. اگر از مولتی ویتامین استفاده می کنید چک کنید حتما این مقدار را داشته باشد.

مقدار اسید فولیک توصیه شده در دوره های مختلف بارداری:میزان اسید فولیک لازم هنگام اقدام به بارداری: ۴۰۰ میکروگرم در روزمیزان اسید فولیک لازم در سه ماهه اول بارداری: ۴۰۰ میکروگرم در روزمیزان اسید فولیک لازم از ماه چهارم تا ماه نهم: ۶۰۰ میکروگرم در روزمیزان اسید فولیک لازم در زمان شیر دهی: ۵۰۰ میکروگرم در روزفواید اسید فولیک در دوران بارداری چیست؟بدون استفاده از اسید فولیک در دوران بارداری کافی ممکن است لوله عصبی کودک شما به درستی بسته نشود و کودک شما دچار نقص های مربوط به بسته نشدن آن شود مانند:

اسپینال بیفیدا: نقص تکامل در نخاع یا مهره هاآننسفالی: نقص تکامل در قسمت های اصلی مغز

کودکان با آننسفالی معمولا زیاد زنده نمی مانند و کودکان با مشکل اسپاینال بیفیدا ممکن است دچار ناتوانی دائمی شوند. با مصرف به میزان اسید فولیک می توان جلوی این ناهنجاری ها را گرفت. 

حداقل یک ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف اسید فولیک را شروع و به صورت روزانه ادامه دهید

  مصرف اسید فولیک قبل از بارداری و در حین آن همچنین می تواند از کودک شما در مقابل مشکلات زیر حمایت کند:

شکاف لب و کامتولد نارسوزن کم هنگام تولدسقط جنینرشد ناقص در رحم

 

اسید فولیک همچنین برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری پیشنهاد شده است:عوارض بارداری (در یکی از گزارشات نشان داده شد که در خانمهایی که مکمل اسید فولیک در طول سه ماهه دوم استفاده کرده اند خطر ابتلا به پره اکلامپسی کاهش یافته است)بیماری های قلبیسکته مغزیبرخی از انواع سرطان هابیماری آلزایمرمنابع اسید فولیک

مواد غذایی که می توانند به شما در دریافت میزان کافی اسید فولیک کمک کنند عبارتند از:غلات صبحانه غنی شده ۱۰۰ % ، ۳/۴ فنجان: ۴۰۰ میکروگرمکبد گوشت گاو، پخته شده، همراه با سیب زمینی، ۳ اونس: ۲۱۵ میکروگرمعدس، دانه های بالغ، پخته شده، آب پز، ۱/۲ فنجان: ۱۷۹ میکروگرماسفناج، یخ زده، پخته شده، آب پز، ۱/۲ فنجان: ۱۱۵ میکروگرمنودل تخم مرغ، غنی شده، پخته شده، ۱/۲ فنجان: ۱۱۰ میکروگرمغلات صبحانه، غنی شده با ۲۵٪ ، ۳/۴ فنجان: ۱۰۰ میکروگرملوبیا سبز شمالی، آب پز، ۱/۲ فنجان: ۹۰ میکروگرم

منبع: noskhe.com


بارداری و زایمان راحت با

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر و آدرس سایت مجاز می باشد .1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *