عوارض ذرت پفیلا

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

خوردن بسیاری از خوراکی ها جنبه تفریحی دارد. مثلا خوردن پاپ کورن همراه با تماشای یک فیلم سینمایی می تواند یک سبک به شمار رود. ذرت یکی از مواد غذایی بسیار مقوی و پر خاصیت است و تمامی محصولات آن برای سلامتی مفید می باشد. پاپ کورن که ترکیبی از چند ادویه و ذرت []

خوردن بسیاری از خوراکی ها جنبه تفریحی دارد. مثلا خوردن پاپ کورن همراه با تماشای یک فیلم سینمایی می تواند یک سبک به شمار رود. ذرت یکی از مواد غذایی بسیار مقوی و پر خاصیت است و تمامی محصولات آن برای سلامتی مفید می باشد.

پاپ کورن که ترکیبی از چند ادویه و ذرت بو داده است سرشار از آنتی اکسیدانها است و یک ماده غذایی بسیار سالم محسوب می شود.

دلیل خوردن پاپ کورن همراه با تماشای فیلم کاملا مشخص نشده است.
اما یکی از کارهایی که برای رفتن به سینما باید حتما انجام شود خوردن یک پاکت پاپ کورن است.

اما آیا سه ساعت یا حتی دو ساعت فیلم همراه با خوردن یک پاکت بزرگ پاپ کورن مفید محسوب می شود ؟عوارض ذرت پفیلا

میزان سلامت پاپ کورن بستگی به روش تهیه آن دارد. دانه ذرت که خود یک میان وعده غنی از آنتی اکسیدان است. درحالات مختلف می تواند مفید یا مضر باشد.

یک فنجان دانه ذرت بود داده بدون روغن حاوی ۹۳ کالری و ۱ گرم چربی و حدود ۴ گرم فیبر است. اما پاپ کورن های آماده شده در سالن نمایش فیلم که معمولا در روغن تفت داده می شوند. از قبل در نمک خوابانده می شوند و همراه با نوشابه میل می شوند. یکی از پر ضرر ترین میان وعده ها محسوب می شوند.

این دسته از پاپ کورن ها ۲۰ فنجان ذرت حدود ۹۸۰ میلی گرم سدیم  ۶۰ گرم چربی اشباع نشده که برابر سه روز ورزش کردن می باشد و ۱۲۰۰ کالری می باشد.

اگر در حال خرید ذرت بو داده بسته بندی هستید حتما به برچسب تغذیه آن دقت کنید. ذرت بو داده های آماده و بسته بندی شده در ازای هر ۷۵ میل گرم ذرت گویا شما ۳۱۰ میلی گرم پنیر چدار سفید میل کردید.

شما می توانید جهت کم ضرر بودن این میان وعده خوشمزه آن را در مایکروویو منزل بدون نمک همراه با تکه های فلفل قرمز با ریحان میل کنید. که در ازای هر فیلمی که تماشا می کنید به اندازه سه روز استراحت کامل اضافه وزن و چربی پیدا نکنید.


*


*


متن نظر


پاپ کورن که به های پفیلا، ذرت بو داده، چس فیل، پف فیل، ذرت‌ پفکی و شکوفه ذرت هم شناخته می شود، در اثر حرارت دادن نوع خاصی از دانه های ذرت به دست می آید و به عنوان یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در جهان استفاده می شود.

حرارت، آب درون دانه ها را تبخیر کرده و فشار بالای آب باعث شکسته شدن جداره دانه ی ذرت و شکفته شدن آن می شود. پاپ کورن را می توان در قابلمه، مایکرویو، فر و دستگاه هواپز تهیه کرد.

در ادامه همراه ما باشید تا با خواص پاپ کورن برای سلامتی بدن، لاغری، دوران بارداری و کودکان آشنا شوید؛

فوایدی که در ادامه برای پاپ کورن ذکر شده است فقط مربوط به نوع خانگی آن می باشد که توسط خودتان و در شرایط بهداشتی و کاملا سالم تهیه می شود.
عوارض ذرت پفیلا

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در ذرت بو داده با کاهش رادیکال های آزاد، به رفع چین و چروک و جوان سازی پوست صورت کمک می کنند.

پاپ کورن دارای مقادیر بالای فیبر است که خطر ابتلا به دیابت بارداری و یبوست در زنان باردار را کاهش می دهد.

مقادیر بالای ویتامین E، سلنیوم و حتی برخی از ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در پاپ کورن، باعث تقویت رشد سلولی جنین می شوند.

پاپ کورن یا ذرت بوداده یکی از بهترین میان وعده های انرژی زا در دوران شیردهی محسوب می شود که به دلیل فیبر بالایی که دارد به بهبود هضم غذا کمک کرده و یبوست را درمان می کند.

پیش از مصرف پاپ کورن خانگی در دوران بارداری و شیردهی بهتر است با پزشک تان نیز مشورت کنید.

پاپ کورن از یک دانه کامل ذرت که حاوی اندوسپرم، جوانه و سبوس است، به دست می آید. مقادیر بالای فیبر موجود در پاپ کورن به هضم غذا کمک کرده و با افزایش حرکات روده و ترشح آب گوارشی، یبوست و اسهال را درمان می کند.

مقادیر بالای فیبر و منگنز موجود در پاپ کورن، سطح انسولین را بهبود بخشیده و باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.

یک فنجان پاپ کورن یا ذرت بو داده بدون روغن تنها 3 کالری دارد، علاوه بر این، پاپ کورن به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد با مهار هورمون گرلین (هورمون گرسنگی)، باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

همچنین پاپ کورن دارای چربی های اشباع بسیار کمی است و روغن های طبیعی موجود در آن برای بدن ضروری هستند و باعث چاقی و افزایش وزن نمی شوند.

نکته : اگر می خواهید از مزایای سلامتی پاپ کورن برای لاغری و کاهش وزن بهره مند شوید، بهتر است پاپ کورن را در خانه تهیه کرده و از مصرف پاپ کورن های آماده که حاوی مقادیر زیادی نمک، کره و روغن هستند، خودداری کنید.

مقادیر بالای فیبر موجود در پاپ کورن، به بهبود هضم غذا و پیشگیری و درمان یبوست و اسهال در کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین های B کمپلکس موجود در پاپ کورن، خطر ابتلا به افسردگی در کودکان را کاهش می دهد.

کالری پایین و مقادیر بالای مواد معدنی و ویتامین های موجود در پاپ کورن، احتمال چاقی و افزایش وزن در کودکان را کاهش می دهد.

مقادیر بالای مواد معدنی و ویتامین های موجود در پاپ کورن به بهبود رشد کودکان کمک می کنند.

آنتی اکسیدان های موجود در پاپ کورن، به تقویت بینایی و سلامت چشم کودکان کمک می کنند.

مقادیر قابل توجه آهن موجود در پاپ کورن به تولید گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی کودکان را درمان می کند.

نکته مهم : پاپ کورن در نوزادان ممکن است باعث خفگی شود و به همین دلیل توصیه می شود که پاپ کورن را بعد از سن 5 سالگی به رژیم غذایی کودکان خود اضافه کنید.

مقادیر بالای آهن موجود در پاپ کورن با افزایش تولید گلبول های قرمز خون، به پیشگیری و درمان کم خونی فقر آهن یا آنمی کمک می کند.

تحقیقات در سال های اخیر نشان داده که مقادیر بالای پلی فنول ها و آنتی اکسیدان های موجود در پاپ کورن، یک عامل دفاعی قدرتمند هستند که رادیکال های آزاد بدن را از بین می برند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

بهتر است بدانید که رادیکال های آزاد با متوقف ساختن DNA سلول های سالم، آن ها را به سلول های سرطانی تبدیل می کنند.

فرولیک اسید موجود در پاپ کورن، خطر ابتلا به تومور را کاهش می دهد.

پاپ کورن کالری کمی دارد و به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن برای لاغری و کاهش چربی بدن در بدنسازی مفید می باشد.

مقادیر بالای ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدان های موجود در پاپ کورن خطر ابتلا به بیماری های قلبی و غروقی در ورزشکاران و بدنسازان را کاهش می دهد.

فیبر موجود در پاپ کورن، کلسترول اضافی را از دیواره عروق خونی جدا کرده و با کاهش کلسترول بالای خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی را کاهش می دهد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در پاپ کورن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

از آنجا که پاپ کورن دارای مقدار قابل توجهی ترکیبات فنلی و منگنز است، به حفظ تراکم استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید و استئو آرتریت (آرترزو) را کاهش می دهد.

بله. پاپ کورن های آماده به دلیل مقادیر بالای نمک، کره و روغن که برای تهیه آن ها استفاده می شود، می توانند باعث چاقی و افزایش وزن شوند.

طبیعت پاپ کورن سرد و خشک می باشد. پاپ کورن یا ذرت بو داده حاوی مقادیر بالای فیبر، ترکیبات پلی فنل، آنتی اکسیدان، ویتامین B کمپلکس، آهن، منگنز و منیزیم می باشد.

اکتشافات باستان شناسی نشان داده که پاپ کورن به انگلیسی (Popcorn) از حدود 36 سال قبل از میلاد مسیح، در پرو، نیومکزیکو و آمریکای مرکزی تهیه و به عنوان میان وعده استفاده شده است.

اختلاف نظر هایی در این زمینه وجود دارد؛ یک نظریه می گوید که اولین مدل ذرت بو داده که وارد ایران شد، مربوط به یک شرکت انگلیسی بود به چسترفیلد (Chesterfield) بوده و مردم برای راحت تر تلفظ کردن این کلمه، به آن چس‌ فیل گفتند.

البته این نظریه هنوز تایید نشده و هیچ پاپ کورنی با تجاری چسترفیلد در جهان ثبت نشده است.

نظریه دوم می گوید که اولین محصولات چس‌ فیل که از اروپا و آمریکا وارد ایران شدند، دارای طرحی از فیل بودند که چون از پاپ کورن در سیرک ها استفاده می شد، شاید فیل نماد همان سیرک باشد.

چون در ایران بو دادن علاوه بر تفت دادن به معنی باد شکم هم، هست و تصویر فیل بر روی بسته‌ های پاپ کورن وجود داشته، در ایران به آن چس فیل گفته می شود.

دانه های ذرت را آماده کنید. در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن کنجد (2 تا 3 قاشق غذا خوری) بریزید و بگذارید کمی گرم شود، دانه های ذرت را در قابلمه ریخته و درب آن را ببندید. اول کمی شعله ی گاز را زیاد کنید و پس از آن کم کرده و قابلمه را به آرامی تکان دهید تا دانه های ذرت نسوزند و شروع به شکفتن کنند.

ذرت بو داده یا پاپ کورن آماده است، بر روی آن مقداری نمک، پودر سیر و فلفل کاین بریزید، بگذارید سرد شود و سپس میل کنید.عوارض ذرت پفیلا

منابع : organicfacts – draxe – parentinghealthybabies

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *