عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

خواص نخود فرنگی برای پوست خواص نخود فرنگی پروتئین خواص نخود فرنگی تازه خواص نخود فرنگی برای سرماخوردگی نخود‌فرنگی حاوی موادی است که برای سلامت استخوان مناسب می‌باشند. آنها منبعی غنی از ویتامین K1، فولیک‌اسید و ویتامین B6 هستند. نخود فرنگی در همه انواع آن طعمی بسیار خوشمزه دارد و از نظر سلامتی مغذی می‌باشد. فصل کاشت نخود فرنگی از بهار تا اوایل پاییز است.


 


 


 

عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری


 


 


خواص نخود فرنگی برای التایام زخم


 

اگر به دنبال یک منبع غذایی خوب برای جذب فولات یا همان ویتامین B9 هستید که در ساخت تمام سلول‌های بدن و بخصوص گلبول‌های قرمز نقش دارد به سراغ نخودفرنگی بروید. این ویتامین در بهبود عملکرد سیستم عصبی و دستگاه ایمنی بدن و همچنین التیام زخم‌ها و جراحات نقش دارد.


 


خواص نخود فرنگی برای رشد استخوان

نخودفرنگی یکی از بهترین منبع جذب ویتامین A برای خانم‌هاست. این ویتامین در رشد استخوان‌ها و دندان‌ها نقش دارد و برای حفظ سلامت پوست و مقابله با عفونت‌ها لازم است. ویتامین A نقش آنتی‌اکسیدانی دارد و باعث تقویت قوه‌ی بینایی می‌شود.


 


تامین ویتامین C بدن با خواص نخود فرنگی


 

نصف فنجان نخودفرنگی پاک شده یعنی در حدود ۹۰ گرم از این نخودهای سبز ۵۰ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین C را تامین می کند. ویتامین C برای رشد و ترمیم بافت های بدن و همچنین برای ساخت کلاژن لازم است. باید بدانید که کلاژن پروتئین لازم برای سلامت غضروف ها، پوست و تاندون ها می باشد و بدون آن کار این بافت ها لنگ می شود. از این ها گذشته وجود ویتامین C برای جذب آهن لازم است. باید بدانید که بدن ما نمی تواند این ویتامین را ذخیره کند برای همین لازم است که هر روز ویتامین C بدن تان را از طریق مصرف مواد غذایی سرشار از این ویتامین تامین کنید. مصرف نخودفرنگی یکی از روش های تامین این ویتامین ضروری بدن می باشد.


 


کاهش وزن با خواص نخود فرنگی


 

نخود فرنگی در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر حاوی پروتئین و کالری و چربی کمتری است. در واقع در هر فنجان نخود فرنگی 134 کالری وجود دارد و سرشار از فیبر است. برای همین برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند یک ماده ی غذایی فوق العاده محسوب می شود. اگر رژیم لاغری گرفته اید در سوپتان نخود فرنگی بریزید. در این صورت سوپتان حاوی 9 گرم فیبر و 9 گرم پروتئین است و جلوی اشتها را گرفته و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می کند.


 


 


انعقاد خون با خواص نخود فرنگی


 

نخودفرنگی منبع خوب ویتامین K محسوب می‌شود. این ویتامین برای تولید پروتئین‌هایی که در انعقاد خون نقش دارند کمک می‌کند. ویتامین K همچنین در ساخت استخوان‌ها نیز نقش دارد.


 


کسب آهن مورد نیاز بدن با خواص نخود فرنگی


 

نخودفرنگی پخته‌شده منبع خوب آهن گیاهی محسوب می‌شود. این ماده‌ی معدنی برای انتقال اکسیژن و ساخت گلبول‌های قرمز خون نقش مهمی دارد. علاوه بر این آهن در تولید سلول‌های جدید، ترشح هورمون و نروترانسموتورها (ناقل‌های عصبی) شرکت دارد. درست است که آهن موجود در مواد غذایی گیاهی کمتر از آهن موجود در مواد غذایی حیوانی جذب بدن می‌شود؛ اما لازم است بدانید که ویتامین C برای افزایش میزان جذب این آهن موثر است.


 


 


کاهش کلسترول خون با خواص نخود فرنگی


 

نخود فرنگی منبع خوب پکتین و فیبرهای غذایی دیگری است که میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. اگر از کلسترول بالا رنج می برید حتماً نخود فرنگی را در بره ی غذایی خود بگنجانید. یک فنجان نخود فرنگی حاوی نصف ویتامین K مورد نیاز روزانه ی ما است. این ماده ی مغذی برای پیشگیری از تخریب بافت های استخوانی ، تصلب شرایین ، بیماری های قلبی و حتی سرطان لازم و ضروری است. نخود فرنگی منبع فوق العاده ی ویتامین C و همچنین آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین محسوب می شود که از بیماری آب مروارید و بیماری های چشمی دیگر پیشگیری می کنند.


 


بدست آوردن ویتامین B1 با خواص نخود فرنگی


 

عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

تیامین یا همان ویتامین B1 بخشی از کوآنزیم‌های ضروری برای تولید انرژی از کربوهیدرات‌های مصرفی ماست. این ویتامین همچنین در انتقال پالس‌های عصبی داخل نورون‌ها و همچنین رشد طبیعی سلول‌های بدن نقش دارد. شما می‌توانید با مصرف این نخودهای تازه‌ی پخته شده میزان قابل‌توجهی ویتامین B1 کسب کنید.


 


 


دوستدار قلب شما با خواص نخود فرنگی


 

۹۰ گرم نخودفرنگی پخته شده یعنی معادل نصف فنجان حدود یک چهارم نیاز روزانه ما به فیبرها را تامین می کند. نتایج یک پژوهش سوئدی که روی بیش از ۲۰۰۰۰ نفر انجام شده بود نشان می دهد خانم هایی که تغذیه شان سرشار از مواد غذایی حاوی فیبر است کمتر از خانم هایی که فیبر کمتری مصرف می کنند در معرض بیماری های قلبی عروقی قرار می گیرند. در خصوص آقایان نیز باید بگوییم داشتن تغذیه سرشار از فیبر خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.


 

مقابله با رادیکال های آزاد با خواص نخود فرنگی


 

نصف فنجان نخودفرنگی پخته شده ۲۵ درصد نیاز روزانه ما به منگنز را تامین می کند. منگنز یکی از عناصر کلیدی آنزیمی است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد کمک می کند. متاسفانه کار رادیکال های آزاد تخریب و آسیب رسانی به سلول های بدن است. این رادیکا ل های شوم می توانند باعث رشد برخی از سرطان ها شده و به غشای سلول ها و DNA ما آسیب برسانند. برای همین لازم است تمام تلاش خود را برای مقابله با این رادیکال های آزاد انجام دهید.


 


 

راه‏هایی برای افزودن نخودفرنگی به بره غذایی


 

خیلی از والدین به خاطر حساسیت فرزندانشان به باقلا( فاویسم)  نمی توانند از باقلا در باقلا پلو استفاده کنند به این دسته از والدین توصیه می کنم حتما یکبار از نخود فرنگی به جای باقلا استفاده کنند و با طعم بی نظیر این پلوی خوشمزه آشنا شوند.

نخود فرنگی را می توانید در غذاهای رنگی مختلف از جمله استامبولی،ماکارونی و بدون نگرانی از تغییر طعم غذا به کار ببرید.

نخودفرنگی‏ را خیلی کم با کمی قارچ در روغن تفت دهید و در آخر یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.

 نخودفرنگی را می توانید به صورت خورش نخودفرنگی با مرغ بپزید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

نخود فرنگی را می توانید با تکه های سیب زمینی آب پز کرده و به عنوان یک غذای مقوی و خوشمزه رژیمی نوش جان کنید.

نخودفرنگی را می‏ توانید به صورت پخته به سالاد ماکارونی و یا سالاد الویه بیفزایید.

نخود فرنگی را می توانید به عنوان تزئین کننده غذاهای مختلف نیز به کار برید.

 می توانید املت های مختلفی از ترکیب نخود فرنگی با سبزیجات دیگر درست کنید.

می توانید از نخود فرنگی پخته، کمی پیاز و تخم مرغ، کوکوی نخود فرنگی درست کنید.


 


 


 


 

خواص نخود فرنگی برای لاغری , خواص نخود فرنگی برای مو

خواص نخود فرنگی برای لاغری , خواص نخود فرنگی برای مو

خواص نخود فرنگی برای لاغری , خواص نخود فرنگی برای مو

خواص نخود فرنگی برای لاغری , خواص نخود فرنگی برای مو


 


 


 

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

ورود | عضویت

یک بره غذایی درست، تمام گروه های غذایی را شامل می شود: لبنیات، میوه ها، سبزیجات، ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ، اسیدهای چرب، کربوهیدرات (قند) و زنان باردار باید به اندازه لازم

یک بره غذایی درست، تمام گروه های غذایی را شامل می شود: لبنیات، میوه ها، سبزیجات، ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ، اسیدهای چرب، کربوهیدرات (قند) و زنان باردار باید به اندازه لازم از تمام این غذاها در سبد غذایی شان بهره ببرند؛ مشروط بر این که:

متخصصان تغذیه می گویند اگرچه در دوران بارداری نباید از غذاهای آماده (فست فود) و دسرهای شیرین و امثالهم به عنوان پایه اصلی یک وعده غذایی استفاده کرد، ولی هیچ لزومی ندارد که خودتان را از خوردن غذاهایی که دوست دارید، صرفا به خاطر باردار بودن، محروم کنید. می توانید شربت انواع میوه ها را بخورید و حتی خوردن یک تکه کوچک از کیک یا شیرینی مورد علاقه تان هیچ ضرری برای شما یا فرزندانتان نخواهد داشت. اما فراموش نکنید که همواره بهتر است میوه ها (به ویژه سیب، موز، هلو و زردآلو) و کمپوت میوه ها را در بره غذایی روزانه تان بگنجانید.

آن چه شما خواهید خواست

عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

اسید فولیک، آهن، کلسیم و روی. تمام خانم های باردار به این ۴ موردنیاز دارند. اما چقدر و چگونه؟ در قالب غذا یا مکمل؟ کارشناسان تغذیه پاسخ می دهند:

اسید فولیک یا همان ویتامین B۹ در سه ماهه بارداری (و حتی از ۲ ماه قبل از شروع بارداری) موردنیاز است.

این ویتامین در تشکیل و تکامل سیستم عصبی جنین نقش مهمی دارد. کمبود اسید فولیک در نخستین ماه های بارداری ممکن است به بیماری اسپینا بیفیدا منجر شود. این بیماری به دنبال عدم تکامل رشد مغز، نخاع و پرده مننژ بروز می کند و منجر به فلج شدن نوزاد می شود. این ویتامین همچنین می تواند از بروز بسیاری از ناهنجاری های مادرزادی مانند لب شکری جلوگیری کند.

منابع مناسب اسید فولیک عبارتند از: جو، میوه ها و سبزیجات تازه، آب پرتقال، عدس، نخود و برنج.

اما سوای مصرف این موادغذایی، استفاده از مکمل اسیدفولیک (روزانه ۴۰۰ میکروگرم) از ۲ ماه قبل از بارداری و تا انتهای ۳ ماهه اول بارداری توصیه می شود. البته این مقدار فقط برای خانم هایی با شرایط عادی توصیه می شود و در شرایط غیرعادی حتما نیاز است که با پزشک در مورد میزان مصرف این مکمل مشورت شود.

آهن، خون موردنیاز برای ارسال موادغذایی به جفت را فراهم می کند و یک خانم باردار در طول بارداری از زمان عادی به آهن نیاز دارد. منابع خوب آهن عبارتند از: سبزیجات سبز (مانند کلم بروکلی و اسفناج)، توت فرنگی، پسته و نان.

ویتامین C جذب آهن را بالا می برد و به همین خاطر توصیه می شود همراه یا بلافاصله بعداز خوردن غذاهای حاوی آهن، ویتامین C (آبلیمو، پرتقال، گوجه سبز یا) نیز مصرف می شود. اما کافئین، تئین و کلسیم باعث کاهش جذب آهن می شوند و به همین دلیل توصیه شود از مصرف چای، قهوه، ماست و شیر همراه با غذاهای حاوی آهن و حداقل تا ۱ ساعت بعداز صرف این غذاها پرهیز شود.

متخصصان تغذیه به خانم های باردار توصیه می کنند که از هفته بیستم بارداری، روزانه یک قرص مکمل آهن بخورند. البته اگر خانمی تغذیه خوبی داشته باشد و در آزمایش هایش نیز کم خونی دیده نشود، ضرورتی برای مصرف قرص آهن ندارد اما چنین موردی به ندرت پیش می آید.

در ضمن توجه داشته باشید که مصرف قرص آهن ممکن است با بروز عارضه یبوست همراه باشد.

مصرف تمام مواد معدنی و به ویژه مصرف موادی مانند کلسیم و روی برای رشد جنین ضرورت دارند. اگر چه روی و کلسیم در موادغذایی مختلف یافت می شوند اما در صورت نیاز به مصرف مکمل آنها باید با پزشک مشورت شود. خانم های بارداری که تحت درمان دارویی هستند(مثلا خانم هایی که دیابت یا کم خونی دارند) و خانم هایی که سابقه زایمان نوزادی با کمبود وزن را دارند، حتما باید برای مصرف انواع مکمل ها و مقدار آنها با پزشک خود مشورت کنند. در ضمن باید به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از حد این مکمل ها نه تنها مفید نیست، بلکه ممکن است برای کودک بسیار مضر هم باشد، پس باید در مصرف آنها حد اعتدال را رعایت کرد.

هر ۴ساعت یک بار غذا بخورید

در طول بارداری، زیاد اتفاق می افتد که شما خودتان گرسنه نیستید اما کودکتان گرسنه است. به همین دلیل توصیه می شود بره مشخصی برای غذاخوردن داشته باشید و صرفا به احساس گرسنگی خودتان تکیه نکنید. بهتر است هر۴ساعت یک بار غذا بخورید؛ حتی اگر حالت تهوع دارید یا بی اشتها هستید یا سوءهاضمه دارید یا

هر روز باید بین ۵تا ۶وعده غذا بخورید، هرچقدر هم که این وعده ها مختصر باشد، اهمیتی ندارد و بسیار بهتر از آن است که روزانه ۳ وعده غذا بخورید، آن هم با اشتهای زیاد و مفصل و بی بره. جنین شما برای رشد، به مصرف وعده های غذایی منظم و متداوم نیاز دارد.

در طول بارداری از مصرف زیاد غذاهای حاوی ویتامین A (مانند دل و جگر) پرهیز کنید، زیرا افراط در مصرف این ویتامین با خطر آسیب های جنینی همراه است. از مصرف الکل جدا بپرهیزید. مطالعات متعددی نشان داده است که مصرف الکل در دوران بارداری منجر به بروز ناهنجاری های جسمی، ناتوانی های ذهنی و مشکلات روانی در کودک می شود.

خوردن محصولات کافئین دار را هم محدود کنید. تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از ۴فنجان چای در طول روز ممکن است در برخی موارد منجر به سقط جنین یا تولد نوزادی با وزن کم و حتی مرده زایی شود. کافئین اصولا در چای، نوشابه ها و شکلات یافت می شود. می توانید جوشانده های بدون کافئین را جایگزین کنید. به جای این نوشیدنی ها بهتر است شیر، آب میوه های طبیعی و حتی خود آب به همراه چند قطره آبلیمو را به عنوان نوشیدنی انتخاب کنید. در ضمن یادتان باشد که از مصرف شیر و پنیرهای غیر پاستوریزه نیز پرهیز کنید، چرا که احتمال بروز بیماری های واگیردار متعاقب مصرف آنها وجود دارد.

ماساژ، معجزه‌ای برای پایان بی‌خوابی‌ها!

با دستگاه بخور آرامش را به پوستتان بازگردانید

تورهای لحظه آخری نوروز 98 سلام پرواز

افزایش ورودی گوگل با 2 تکنیک ساده

گروه حقوقی آساک، ارائه مشاوره آنلاین و رایگان

ورزش به سبک شاهزادگان ، خرید ارزان یا رستوران ملل!!

جهت مشاوره رایگان درباره تبلیغات، با ما تماس بگیرید:

۰۲۱ – ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

آفتاب مرجع فارسی زبانان سراسر دنیا، از سال ۱۳۸۰ تا کنون است

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

تلگرام آفتاب

اینستاگرام آفتاب

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۱۰۳

ایران، تهران، میدان نوبنیاد ، کوهستان سوم ، پلاک ۳

 

زن متولد فروردین

 

مرد متولد فروردین

 

عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

زن متولد اردیبهشت

 

مرد متولد اردیبهشت

 

زن متولد خرداد

 

مرد متولد خرداد

 

زن متولد تیر

 

مرد متولد تیر

 

زن متولد مرداد

 

مرد متولد مرداد

 

زن متولد شهریور

 

مرد متولد شهریور

 

زن متولد مهر

 

مرد متولد مهر

 

زن متولد آبان

 

مرد متولد آبان

 

زن متولد آذر

 

مرد متولد آذر

 

زن متولد دی

 

مرد متولد دی

عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

 

زن متولد بهمن

 

مرد متولد بهمن

 

زن متولد اسفند

 

مرد متولد اسفند

در فال ابجد ، جدول قسمت بالا ماه واقعی تولد هر شخص میباشد .ولی قسمت پایین هر عدد نشانگر شماره ی ماه مورد نظر میباشد.این ماه از طریق محاسبه ابجدی بدست می آید و با ماه تولد واقعی شما متفاوت است .حتما طریقه ی محاسبه را بخوانید و ماه خود را پیدا کنید .

 

۱ ۱

۱ ۶

اختصاصی سایت نیک صالحی

کیت میدلتون و همسرش پرنس ویلیام با استایل دیدنی در مراسم اهدای جوایز سینمایی بفتا ۲۰۱۹ شرکت کردند.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

خواص نخود فرنگی در بارداری را بدانید

خواص نخود فرنگی در بارداری را بدانید

‫نخود فرنگی , خواص ‫نخود فرنگی , مضرات ‫نخود فرنگی , فواید ‫نخود فرنگیعوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

نخودفرنگی منبعی خوب از ویتامین b2، b3، b6 و b1 است که همه این ویتامین ها برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری هستند نخودفرنگی.با نگاهی به جدول ترکیبات مواد مغذی نخود فرنگی، میزان بالای ویتامین k که ویتامین مهمی در پروسه لخته شدن خون و نیز ساخت استخوان است مشخص می کند که نخودفرنگی منبع خوبی از این ماده مغذی برای حفظ سلامت است.
از خواص نخود فرنگی بدانید

از خواص نخود فرنگی بدانید

نخودفرنگیشاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که در زمان کودکی و یا حتی الآن شروع می‌کنند به جدا کردن نخود فرنگی‌های موجود در غذاها. اما در این مقاله‌ی کوتاه ما قصد داریم فقط چند نمونه از فواید این نخودهای سبز کوچک را بازگو کنیم تا شما را با آن آشتی دهیم. اگر نخودفرنگی دوست ندارید سعی کنید این مطلب را به دقت بخوانید و در ذائقه‌تان تغییری ایجاد کنید نخودفرنگی. توصیه می‌کنیم به خاطر سلامتیتان خود را از مصرف این قبیل مواد غذایی محروم نکنید.نخود فرنگی سرشار از فیبرهای غیر حلَالی است که از یبوست پیشگیری می‌کنند.
از خواص نخود فرنگی بدانید

از خواص نخود فرنگی بدانید

نخودفرنگیپیشگیری از سرطان معده: در نخودفرنگی نوعی پلی فنول به کومسترول وجود دارد که بنابر پژوهش ها تنها با مصرف روزانه ۲ میلی گرم از این ماده می توان به طور جدی از بروز سرطان معده جلوگیری کرد. از این رو بهتر است نخودفرنگیبدانید تنها در یک فنجان نخودفرنگی دست کم ۱۰ میلی گرم از این ماده شفابخش یافت می شود.

از خواص نخود فرنگی بدانید
‫نخود فرنگی , خواص ‫نخود فرنگی , مضرات ‫نخود فرنگی , فواید ‫نخود فرنگی
از خواص نخود فرنگی بدانید

تنظیم قند خون: نخودفرنگی میزان فراوانی فیبر و پروتئین دارد. یکی از ویژگی های این دو ماده، تنظیم سرعت هضم و گوارش غذا است. نخودفرنگیعلاوه بر این نخودفرنگی سرعت شکسته شدن مولکول های نشاسته به مواد قندی و سرعت عبور کربوهیدرات ها نخودفرنگیاز مجرای گوارشی را تنظیم می کند که این امر موجب کنترل و تنظیم قند خون می شود.

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

(بدون www) *

در صورتی که کسی به نظر من پاسخ دهد به من ارسال شود.

دعا زبان بند ، حذف موقت اکانت اینستاگرام ، متن اینستاگرام ، تعبیرخواب خون ، رمان بدون سانسور ، علیرضا آذر

نقشه سایت | چکیده سایت |
کپی برداری مطالب آزاد است اما درج منبع نشانه معرفت شماست! |
بهینه سازی و صعود توسط میهن بک لینک (بک لینک)

نخودسبز، سرشار از پروتیین، ویتامین و موادمعدنی است.

– افرادی که از نقرس رنج می برند، از خوردن نخود سبز پرهیز کنند.

زیرا نخود حاوی ماده ای به پیورینز است که تولید اسید اوریک را افزایش می دهد.

مضرات : نخود فرنگی یکی از سبزیجات نشاسته ای است که در هر فنجان از 3 گرم کربوهیدرات دارند.

پس در بیماران دیابتی چندان توصیه نمیشود و بهتر است این افراد در عوض مصرف چنین سبزیجاتی، به سراغ مصرف سبزیجات برگ سبز یا کلم بروکلی بروند.عوارض خوردن نخود فرنگی در بارداری

لازم به ذکر است که نیازی نیست این افراد سبزیجات نشاسته ای را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند، چرا که حاوی مواد مغذی مفیدی هستند و فقط باید تعادل در مصرف آن ها را به یاد داشته باشید.

از آن جا که سبزیجات نشاسته ای کربوهیدرات بیشتری دارند و قند خون را با سرعت و به میزان افزایش می دهند، بسیار مهم است که به اندازه ی مناسب مصرف شوند.

خوردن نخود فرنگی خام و نپخته موجب سرگیجه میشود.

نخود فرنگی و گروه خون : مصرف نخود فرنگی برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *