عوارض بیماری زونا چیست

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

زونا (shingles) نوعی عفونت مسری است که عامل آن ویروسی به واریسلا زوستر یا همان ویروس آبله مرغان است.

بیماری زونا به تبخال زوستر نیز مشهور است اما با بیماری های خانواده تبخال که ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس می باشند (مانند تبخال معمولی یا تبخال تناسلی) ارتباطی ندارد.

آمار نشان می دهد در آمریکا از هر 3 نفر 1 نفر در طول زندگی خود به زونا دچار می شود.

در ادامه این مقاله با برخی از نشانه های تشخیص، راه های انتقال بیماری زونا و همچنین روش های درمان دارویی و گیاهی این بیماری پوستی آشنا خواهید شد؛ با سایت کوکا همراه باشید

زونا در اغلب موارد با درد و سوزش شروع می شود. درد معمولا در یک طرف بدن و بخش های کوچک رخ داده و جوش های قرمز پوستی نیز بعد از آن ظاهر خواهند شد. جوش ها معمولا در یک سمت بدن ایجاد می شوند و اغلب کمر، گردن یا صورت را درگیر خواهد کرد.عوارض بیماری زونا چیست

جوش های زونا دارای مشخصات زیر هستند:

تاول ها به مرور ترکیده، سپس خشک و در پایان پوسته پوسته می شود.

برخی از بیماران علاوه بر درد و جوش های قرمز با علائم دیگری نیز روبرو می شوند. از جمله:

پس از بهبود آبله مرغان، ویروس واریسلا زوستر از بین نمی رود بلکه سال ها در سلول های عصبی خاصی که در ستون فقرات قرار دارند زندگی می کند تا اینکه دوباره فعال شده و باعث بروز بیماری زونا می شود. تاکنون علت فعال شدن مجدد این ویروس که در برخی افراد رخ می دهد مشخص نشده است.

محل و الگوی ظاهر شدن جوش های زونا نشان دهنده ناحیه ای است که اعصاب آسیب دیده در آن قرار دارد.

به طور کلی هر فردی که دچار آبله مرغان شده باشد ممکن است به بیماری زونا نیز مبتلا شود اما برخی عوامل خطر ابتلا به زونا را افزایش می دهند. از جمله:

بیماری زونا از بیماری هایی است که در میان سالمندان بخصوص سنین بین 6 تا 8 سال شایع تر است به طوری که نیمی از مبتلایان به زونا را افراد بالای 6 سال تشکیل می دهند.

علت این مسئله سیستم ایمنی ضعیف افراد مسن نسبت به سایر افراد است.

علائم زونا در سالمندان شدیدتر از بقیه بیماران است به عنوان مثال جوش ها نواحی بیشتری از بدن را پوشانده و به دلیل ترکیدن تاول ها خطر بروز عفونت باکتریایی وجود دارد.

این افراد در معرض ابتلا به ذات الریه و التهاب مغزی نیز قرار دارند. بنابراین بسیار مهم است که در سریع ترین زمان ممکن و پس از مشاهده علائم به پزشک مراجعه شود تا برای درمان های ضدویروسی مورد نیاز اقدام شود.

برای پیشگیری از ابتلای سالمندان به زونا می توان از واکسن زونا در سنین بالای 6 سال استفاده کرد.

ابتلا به زونا در دوران بارداری شایع نیست اما ممکن است اتفاق بیفتد. اگر خانم باردار با فردی که مبتلا به آبله مرغان یا زونا است در تماس باشد و از قبل به آبله مرغان مبتلا نشده باشد یا واکسن آن را دریافت نکرده باشد ممکن است به آبله مرغان مبتلا شود.

بسته به این که زن باردار در سه ماهه چندم بارداری قرار دارد، آبله مرغان بارداری ممکن است باعث بروز نقص مادرزادی در جنین شود. بنابراین بسیار مهم است که قبل از بارداری نسبت به دریافت واکسن آبله مرغان اقدام شود.

اگرچه زونا نسبت به آبله مرغان عوارض کمتری در زنان باردار ایجاد می کند اما هنوز هم آزاردهنده است و در صورت ابتلا لازم است هرچه سریع تر به پزشک مراجعه شود.

مصرف داروهای ضدویروسی برای درمان زونا در دوران بارداری بی خطر می باشد و آنتی هیستامین برای کاهش خارش و استامینوفن برای تسکین درد موثر هستند.

بیماری زونا معمولا با معاینه فیزیکی جوش ها و تاول ها توسط پزشک قابل تشخیص است، در موارد نادر ممکن است نیاز به نمونه برداری از مایع تاول ها یا بافت ناحیه جهت بررسی در آزمایشگاه باشد.

درمان قطعی برای زونا وجود ندارد و داروهای تجویز شده تنها جهت کاهش علائم و بهبود عفونت می باشد.

1. داروهای ضد ویروسی خوراکی؛ از جمله آسیکلوویر، فام سیکلوویر و والاسیکلوویر که برای کاهش درد و تسریع روند بهبود تجویز می شوند.

2. داروهای ضدالتهابی خوراکی؛ از جمله ایبوپروفن که برای کاهش درد و تورم مصرف می شود.

3. داروهای مسکن خوراکی؛ که برای کاهش درد تجویز می شود.

4. داروهای ضد تشنج و ضد افسردگی خوراکی؛ برای تسکین دردهای طولانی موثر است.

5. داروهای آنتی هیستامین خوراکی؛ مانند دیفن هیدرامین که برای درمان خارش تجویز می شود.

6. کرم ها، ژل ها یا چسب هایی مانند لیدوکائین؛ به کاهش درد کمک می کند.

7. داروی موضعی کپسایسین (زوستریکس)؛ استفاده از آن باعث کاهش خطر بروز درد عصبی “نورالژی پس از هرپس می شود که پس از بهبود زونا رخ می دهد.

1. سرکه سیب

سرکه سیب روش سنتی و خانگی برای خشک کردن تاول ناشی از زونا و مقابله با جوش ها می باشد. خاصیت اسیدی سرکه برای خشک کردن تاول ها و کاهش خارش مفید است اما اگر تاول ها ترکیده یا زخم است بهتر است از این روش استفاده نکنید.

مقدار مساوی سرکه سیب رقیق را با آب گرم مخلوط کرده و روی نواحی بمالید. یا می توانید 2 تا 4 فنجان سرکه سیب را به وام حمام افزوده و مدتی در آن دراز بکشید.

2. روغن کالاندولا (گل همیشه بهار)

گل همیشه بهار به خواص ضد زخم و ضدالتهابی شناخته شده و روغن آن برای رفع خارش و التیام تاول های زونا و آبله مرغان مفید است.

3. جو دوسر

حمام جو دوسر برای رفع خارش عالی است. مقداری جو دوسر آسیاب شده را به وان حمام اضافه کرده و در آن دراز بکشید. جو دوسر داخل آب چسبناک شده و سراسر پوست را می پوشاند و تحریکات پوست را تسکین می دهد.

4. عسل

عسل دارای خاصیت ضدویروسی است که می تواند با ویروس واریسلا زوستر مقابله کرده و پوست را تسکین دهد. کافیست مقداری عسل روی تاول های ناشی از زونا بمالید.

5. جوش شیرین

اندکی جوش شیرین را به 1 لیوان آب اضافه کرده و روی نقاط تحریک شده بمالید. همچنین می توانید مقداری جوش شیرین به وان حمام افزوده و در آن دراز بکشید.عوارض بیماری زونا چیست

6. کمپرس سرد

قرار دادن کمپرس سرد و مرطوب روی جوش ها باعث کاهش درد و خارش می شود.

7. استراحت

واکسیناسیون از راه های موثر برای پیشگیری از ابتلا به زونا و کاهش علائم و عوارض جانبی آن می باشد. همه کودکان باید دو دوره واکسیناسیون آبله مرغان انجام دهند و افراد بزرگسال که تاکنون به آبله مرغان مبتلا نشده اند نیز باید واکسن آن را دریافت کنند.

اگرچه واکسیناسیون آبله مرغان به معنای ایمنی صددرصد فرد در برابر ویروس نیست اما آمار نشان می دهد از هر 1 نفر که واکسیناسیون انجام داده اند 9 نفر هرگز به زونا و آبله مرغان مبتلا نمی شوند.

افراد مسن بالای 6 سال لازم است واکسن دیگری به واکسن واریسلا زوستر دریافت کنند. این واکسن از علائم شدید و عوارض جانبی زونا جلوگیری می کند.

از آن جایی که بیماری زونا واگیردار است بنابراین در صورت ابتلا به این بیماری لازم است اقداماتی جهت پیشگیری از سرایت آن به دیگران انجام شود. از جمله:

افراد حساس مخصوصا زنان بارداری که تاکنون به آبله مرغان مبتلا نشده اند و افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند از تماس نزدیک با افراد مبتلا به زونا خودداری کنند.

2. از دست دادن شنوایی یا درد شدید در یک گوش، سرگیجه یا از دست دادن حش چشایی که می تواند علائم سندروم رامسی هانت باشد

سندروم رامسی هانت ممکن است در اثر آسیب اعصاب سر ایجاد شده و در صورت عدم درمان باعث ناشنوایی فرد مبتلا می شود. (در صورت رسیدگی به موقع، بیمار کاملا درمان می شود)

3. عفونت باکتریایی؛ در صورتی که پوست قرمز و متورم شده باشد

4. ذات الریه یا سینه پهلو

5. التهاب مغز یا نخاع مانند آنسفالیت و مننژیت که خطرناک هستند

6. نورالژی پس از زونا؛ این عارضه شایع ترین عارضه جانبی زونا است که احتمالا به علت آسیب اعصاب ایجاد شده و با درد و ناراحتی دائمی در ناحیه آسیب دیده همراه می باشد.
این درد پس از بهبود زونا ممکن است تا ماه ها یا سال ها بعد نیز ادامه پیدا کند. احتمال این عارضه در افراد مسن تر بوده و حدود 15 تا 25 درصد افراد بالای 6 سال به آن دچار می شوند اما در افراد زیر 4 سال به ندرت رخ می دهد

سرایت بیماری زونا با تماس مستقیم با فرد بیمار رخ می دهد و از طریق عطسه و سرفه منتقل نمی شود، همچنین تا وقتی که تاول ها روی پوست ظاهر نشده اند یا در روزهای نقاهت که تاول ها پوسته پوسته می شوند بیماری مسری نمی باشد.

اگر فردی که تاکنون آبله مرغان نگرفته یا واکسن آن را دریافت نکرده در تماس با فرد مبتلا به زونا قرار بگیرد، اگرچه احتمال ابتلا به آبله مرغان در او هست اما همان زمان به زونا مبتلا نمی شود، بلکه مانند سایر افرادی که قبلا به آبله مرغان مبتلا شده اند ممکن است در آینده و در طول زندگی زونا را تجربه کند.

دوره بیماری زونا از شروع تا بهبودی با توجه به شدت بیماری متفاوت است اما معمولا 2 تا 4 هفته طول کشیده و در برخی افراد ممکن است طولانی تر شود. همچنین به ندرت هر فرد بیش از یک بار به این بیماری مبتلا می شود.

توجه: علائم زونا معمولا بعد از 1 روز کمتر می شود اگر بعد از این مدت هنوز هم علائم بهبود نیافته است حتما با پزشک مشورت کنید تا در صورت نیاز بازبینی روی روش های درمان انجام شود.

تقریبا 1 تا 4 درصد افراد مبتلا به زونا نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند و حدود 3 درصد افراد بستری شده سیستم ایمنی ضعیف دارند.

آمار نشان می دهد سالانه حدود 96 مورد مرگ و میر ناشی از ویروس واریسلا زوستر رخ می دهد که اکثر آن ها را افراد مسن یا بیماران با سیستم ایمنی ضعیف تشکیل می دهد.

در ادامه بخوانید : درمان بیماری گال با گیاهان دارویی

منبع: healthline – medicinenet – curejoy

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

به گزارش نبض ما به نقل از وب سایت مردمان، بیماری زونا عفونتی است که با ویروس واریسلا_زوستر که همان ویروسی است که موجب آبله مرغان می شود، ایجاد می شود. حتی بعد از اینکه آبله مرغان درمان می شود، این ویروس سال ها روی بافت های عصبی تان می ماند و بعدها به شکل زونا دوباره فعال می شود. گاهی به زونا، هرپس زوستر (herpes zoster) هم می گویند.

براساس مرکز کنترل بیماری ها، هر ساله حدود یک میلیون مورد هرپس زوستر در ایالات متحده اتفاق می افتد. موارد بیماری زونا بین دو تا سه هفته برطرف می شوند. زونا به ندرت از یکبار در هر فرد اتفاق می افتد.

بیماری زونا ممکن است در هر فردی که قبلاً به آبله مرغان مبتلا شده است، اتفاق بیفتد. اما عواملی وجود دارد که افراد را در معرض ابتلا به بیماری زونا قرار می دهد. این عوامل خطرزا عبارتند از:عوارض بیماری زونا چیست

بین هر ۳ نفر آدم بالغ ۱ نفر مبتلا به زونا خواهد شد. معمولا زونا بین ۲ تا ۶ هفته طول می کشد تا طول دوره درمان و الگوی درد تمام شود. پس از آلوده شدن به این ویروس پس از ۵ روز، خارش و التهابی قرمز رنگ قابل مشاهده خواهد بود.

همانطور که این التهاب ها می شوند، تعدادی تاول های ریز بر روی پوست ایجاد می شوند که ترشح آب داشته باشند. بعد از یک الی دو هفته این تاول ها خشک می شوند و پوست پوست می شوند.

الگوی کلی زونا به شکل زیر است:

معمولا افراد در طول عمر خویش یک بار مبتلا به این بیماری می شوند، اما ممکن است بار دیگر هم به این بیماری مبتلا شوند.

اولین علائم بیماری زونا معمولاً درد و سوزش هستند. این درد اغلب در یک طرف بدن اتفاق افتاده و در تکه های کوچک ایجاد می شود. معمولاً بعد از آن تبدیل به جوش هایی قرمز رنگ می شود.

 

اکثر موارد بیماری زونا با معاینه فیزیکی جوش ها و تاول ها قابل تشخیص است. ممکن است دکترتان سوالاتی هم درمورد سابقه پزشکی تان بپرسد. به ندرت لازم می شود که دکتر نمونه پوست یا مایع داخل تاول ها را آزمایش کند.

برای اینکار از یک گوش پاک کن استریل برای جمع کردن نمونه بافت یا مایع استفاده می شود. نمونه ها به آزمایشگاه فرستاده می شوند تا آزمایش شوند که ویروسی هستند یا خیر.

داروهایی که برای این منظور تجویز می شوند عبارتند از:

دوره درمان دارویی زونا معمولا بین پنج تا هفت روز است و بعد از آن خود به خود از بین می‌رود. توصیه می‌شود که بیمار در دوره درمان خود از محلول‌های ضدعفونی‌کننده مانند ائوزین یا بیتادین استفاده کند. این محلول‌ها به خشک شدن تاول‌ها کمک می‌کنند.

واکسن می تواند از ابتلا به علائم زونا یا مشکلات ناشی از آن کمک کند. همه بچه ها باید واکسن آبله مرغان بزنند. افراد بزرگسالی که قبلاً به آبله مرغان مبتلا نشده اند هم باید این واکسن را بزنند. این ایمن سازی لزوماً به این معنا نیست که به آبله مرغان مبتلا نخواهید شد، بلکه شدت علائم آن را کمتر می کند.

افراد بزرگسال بالای ۶۰ سال باید واکسن بیماری زونا بزنند که به واکسن واریسلاـزوستر هم معروف است. این واکسن به پیشگیری از علائم حاد و مشکلات ناشی از زونا کمک می کند.

زونا یک بیماری مسری است. اگر دچار این عفونت شوید، برای جلوگیری از شیوع آن باید اقدامات خاصی انجام دهید.

با اینکه احتمال آن بسیار کم است اما ممکن است ویروس واریسلا-زوستر مشکلات خاصی به همراه داشته باشد. این مشکلات عبارتند از:

زونا در اصل فعال شدن ویروس آبله مرغان است. وقتی فردی آبله می گیرد، ابن ویروس تا آخر عمر در بدن باقی می ماند و چنانچه بدن ضعیف شود،  مجددا این ویروس فعال شده و در قالب زونا خود را نشان می دهد. اغلب اوقات زونا کشنده نیست  و فقط باعث درد بسیار شدیدی می شود.

سرماخوردگی در پاییز؛ چرا با تغییر فصل بیمار می شوید؟

بوتولیسم چه علائمی دارد؟

علائم و درمان تبخال در کودکان

علت و درمان انواع مختلف بیماری سالک

از بین بردن و درمان تبخال با این روش ها

علائم عفونت لوزه بزرگسالان و درمان خانگی آن

درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

عوارض بیماری زونا چیست

ممنون از شما بخاطر مطالبتان،بنده با توجه به در دسترس نبودن دکتر در محل اقامتم از این مطالب تشخیص بیماری مو دادم و جواب گرفتم..

سلام ممنونیم از نظر شما دوست عزیز

درموردزونای چشم توضیح دهید

سلام من الان با وجود ۴ ماه ازاینکه این تاول های رو پشتم خوب شدن ولی هنوزم از همون ناحیه احساس درد شدید میکنمچند لازم به دکتر مراجعه کردم ولی خوب نمیشم

منم یک هفتس که زونا گرفتم دردش فوق العاده شدیده دارم میمیرم

سلام حدودیکسال پیش مبتلا به بیماری زونا شدم درناحیه صورت روی پیشانی بالای چشم ولی هنوز بی حسی درد وسوزش دارم لطفاراهنماییم کنید ممنون

سلام منم از ۱۳ فروردین تشخیص دادن که زنا گرفتم خیلی درد داره و دارم میمیرم اما متاسفانه با اینکه بستری شدم و بیمارستان خصوصی هم بود چشم پزشک معاینه ام نکرده و الان در حال درمان چشمم هستم در صورتی که چشمام در زمان بستری بسته بود و عکسم موجوده از فرق سرم در قسمت چپ جمجمه تا لبم یه نوار پهن و بزرگی که صورتم دچارش شده .متاسفم برای پزشکای پولکی که فقط دنبال پول هستن نه درمان شبی یه ملیون بیمارستان بگیره اما هیچ پزشکی نیاد بالاسرت فقط پرستارای زحمت کش بیان و برن

چند سال پیش مادرم مبتلا شد/پزشک گفت که این بیماری زمانی بر میگرده که مثلا کسی رفته باشه عیادت یک مریض عفونی و اونجا از دیدن صحنه ای و یا استشمام بویی مشمعز بشه.برای منم دقیقا همینطوری بود.الان چند روزه مبتلا هستم و علتشم مشمعز شدنم در توالت یک بیمارستان بود که بخاطر بیماری همسرم رفته بودم بیمارستان.زود تشخیص دادم اما نمیدونم چند روز طول بکشه تا خوب بشم

سلام من این بیماری زونا مبتلا شدم این جوشا روی قسمت چب قفسه سینه وقسمتی از بدن ظاهر شدن با وجود خوب شدن این زخما هنوزم جای زخما درد میکنه چکار کنم ؟

بسیار آموزنده عالی

من از پنج روز پیش درد کلیه و کشاله ی ران و تخمدان راست داشتم که از سه روز پیش خیلی خیلی شدید شد بطوریکه که شب نمیتونم بخوابم و نه راه برم نه بشینم، دکتر ابتدا تشخیص سنگ کلیه داد و دوروز داروهای مربوط به اونو خوردم ولی چون هی بفدتر شدم دوباره مراجعه کردم که بعد از سی تی متوجه شد اصن سنگی وحود نداره، جالبه طی پنج شش ساعتی که تو بیمارستان بودم علایم پوستیم ظاهر شد و بالاخره تشخیص زونا دادن. واقعا دردناکه، و امیدوارم زودتر خوب شه

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

راه های مقابله با ابتلا به زگیل تناسلی +ویدئو

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

برای چه بیماری هایی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

جشنواره فجر

اعلام اسامی زدهای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

جشنواره 37/ معرفی و گزارش نشست خبری فیلم سرخپوست

جشنواره 37/ معرفی فیلم متری شش و نیم به کارگردانی سعید

جشنواره 37/ معرفی فیلم شبی که ماه کامل شد اثر نرگس آبیار

جشنواره 37/ معرفی فیلم طلا به کارگردانی پرویز شهبازی

جشنواره 37/ معرفی فیلم ناگهان درخت به کارگردانی صفی یزدانیان

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

شایع ترین سرطان در بین زنان

آیا اعتیاد به پورنوگرافی قابل درمان است؟

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

مطالب پیشنهادی

بهترین بره رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو




افرادی که در کودکی دچار آبله مرغان می شوند، در بزرگسالی (غالبا بعد از 5 سالگی) در معرض ابتلا به زونا قرار می گیرند.

به این ترتیب که امکان دارد ویروس آبله مرغان در بدن این افراد زنده باقی بماند و در صورت بروز مشکلاتی مانند ضعف سیستم ایمنی، انجام شیمی درمانی، پرتودرمانی و یا ابتلا به عفونت های ویروسی ای مانند اچ آی وی و غیره باعث بیماری زونا شود. عوارض بیماری زونا چیست

در این مطلب 1 علامت نشان دهنده ی ابتلا به این بیماری را عنوان می کنیم.

 

بثورات پوستیزمانی که ویروس زونا فعال می شود، بثورات پوستی به صورت تاول های آبکی و دردناکی دیده می شوند که صرفا در یک بخش بدن هستند. به خاطر اینکه ویروس ریشه های عصبی ناحیه سینه، کمر، ران ها و گردن را درگیر می کند.

 

احساس سوزن سوزن شدنزونا در اغلب موارد با حساسیت بیش از حد بدن شروع می شود. در واقع با علائمی مانند خارش، احساس سوزش، بیحسی و غیره بروز می کند. این علائم چند روز قبل از ظهور تاول های پوستی خود را نشان می دهند.

 

حالت تهوعمعده درد، دل درد، اسهال، استفراغ و علائم شبیه به آنفلوانزا نیز چند روز قبل از پیدایش ضایعات پوستی و تاول های زونا بروز می کند.

سردردویروس زونا در اغلب موارد باعث بروز درد نوروپاتی عصب های جمجمه ای می شود. این دردها به صورت سردرد خود را نشان می دهند.

 

تبویروس زونا به ندرت باعث افزایش دمای بدن می شود. اما در برخی موارد، بیماران در کنار سایر علائم، تب را نیز تجربه می کنند.

 

لرزبه طور طبیعی بیمارانی که دچار تب می شوند، لرز نیز دارند. افرادی که دچار این علائم می شوند تصور می کنند به آنفلوانزا مبتلا شده اند. در واقع علائم این دو بیماری را اشتباه می گیرند.

 

اختلالات بیناییاگر ویروس زونا در اعصاب بینایی پخش شود، امکان بروز اختلالات بینایی نیز وجود دارد. در این صورت بیمار هنگام تماس با نور، دچار دردهای چشمی می شود.

در مواردی امکان بروز ورم ملتحمه چشم نیز وجود دارد. در این صورت اگر تحت درمان پزشکی قرار نگیرید، امکان دارد که ویروس به کوری دائمی چشم منجر می شود.

 

دردهای عضلانیدردهای عضلانی (میالژی) اغلب یکی از علائم نشان دهنده ابتلا به زونا است. در موارد، این دردهای عضلانی به صورت سوزن سوزن شدن و یا احساس درد در عضلات پاها و بازوها بروز می کند، به طوری که بیمار احساس می کند سوزن هایی در پوستش فرو می کنند.

 

خستگی زیاداکثر قربانیان زونا انرژی خود را از دست داده و احساس خستگی بیش از اندازه ای دارند. در موارد شدیدتر امکان دارد که این احساس خستگی، به ضعف حافظه و گیجی نیز منجر شود.

 

حساس شدن به لمسحساسیت بیش از اندازه به لمس یکی دیگر از مشکلاتی است که بیمار مبتلا به زونا با آن مواجه می شود.

این حساسیت در اغلب موارد در مناطقی از بدن مانند پیشانی و قفسه سینه ایجاد می گردد و در مواردی به قدری شدید می شود که فعالیت های روزمره مانند خوردن، خوابیدن، دوش گرفتن و غیره را سخت می سازد. 

مطالب مرتبط:بیماری زونا مسری است زونا، آبله مرغان بیدار شده زونا، علائم و درمان آنبزرگسالان هم آبله‌‌مرغان می‌گیرندآبله مرغان سوغات بهار برای کودکان آبله مرغان چگونه منتقل می شود؟4 ویروسی که به چشم ها حمله می کنندوقتی اعصاب بدن درد کنند  1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *