شناسایی الگو دکتر اعرابی

شناسایی الگو دکتر اعرابی
شناسایی الگو دکتر اعرابی

In deinem Browser ist JavaScript deaktiviert. Möchtest du mit dem klassischen Twitter weitermachen?

Ja

مهندس، داده کاو و‌ به ماشین یاددهنده!، برقی سابق، عاشق ریک سَنچِز، مرید فرانک آندِروود (English account @msaffarm)

Du kannst deine Tweets vom Web aus und über Drittapplikationen mit einem Standort versehen, wie z.B. deiner Stadt oder deinem genauen Standort. Du hast jederzeit die Möglichkeit, Standortangaben nachträglich zu löschen.
Mehr erfahren

Hier ist die URL für diesen Tweet. Einfach kopieren und mit Freunden teilen.

شناسایی الگو دکتر اعرابی

Füge diesen Tweet zu deiner Webseite hinzu, indem du den untenstehenden Code einfügst. Mehr erfahren

Füge dieses Video zu deiner Webseite hinzu, indem du den untenstehenden Code kopierst. Mehr erfahren

Hmm, es gab ein Problem, den Server zu erreichen. Erneut versuchen?

Indem du Twitter Inhalte in deine Website oder App einbettest, akzeptierst du die Twitter Entwicklervereinbarung und die Entwicklerrichtlinien.

Auf deiner Timeline findest du in Echtzeit die Informationen, die dir wichtig sind.

Um einem Account zu entfolgen, Cursor zum Profilbild bewegen und Folgen-Button klicken.

Wenn du einen Tweet siehst, den du magst, dann klicke das Herz und zeige damit dem Verfasser, dass dir der Tweet gefällt.

Der schnellste Weg, den Tweet eines anderen mit deinen Followern zu teilen, ist ein Retweet. Tippe auf das Symbol, um ihn sofort zu retweeten.

Teile deine Gedanken zu einem Tweet ganz einfach in einer Antwort mit. Finde ein Thema, das dich interessiert, und leg direkt los.

Erhalte einen aktuellen Überblick, worüber sich andere zur Zeit unterhalten.

Folge mehr Accounts, um sofort Updates zu Themen zu bekommen, die dir wichtig sind.


Sieh sofort die neuesten Unterhaltungen zu jedem Thema.


Lass dir keine der besten Geschichten entgehen, während sie passieren.

Mansour 🙂 hat Kian Golbaghi retweetet

یادمه درس شناسایی الگو دکتر اعرابی (دانشگاه تهران) رو که پاس میکردم کنارم چنتا ورودی جدید دکترا نشسته بودن که قبلا دانشگاه تهران نبودن. بعد این دوستان حتی تو مباحث اولیه احتمال هم مشکل داشتن! من مونده بودم چطوری مصاحبه دکترا قبول شده بودن! ازون لحظه مطمئن شدم که باید اپلای کنم :)https://twitter.com/k_ghalam/status/1080456745309388802 …

Mansour 🙂 hat hinzugefügt,

من یه دانشجو بهتون معرفی میکنم که الان دکترا میخونه دانشگاه تهران لیسانس و ارشد هم دانشگاه تهران بوده ولی یه خط کد بلد نیست بزنه به عنوان دانشجوی دکترای کامپیوتر. از طرفی یه دانشجوی شهرستانی میشناسم که از خیلی های دیگه قوی تر داره کار میکنه و کلی پیپر خوب داره.

من نگفتم هر کی از دانشگاه دیگه اومده ضعیفه.خودم شخصیو میشناسم که از دانشگاه شاهرود اومده تهران و از موفق ترین فارغ التحصیلان دانشگاه تهرانه. مهم اینه که به صورت کلی به موضوع نگاه بشه. من از دو تا اساتید دانشگاه تهران ضعیف بودن دوره دکترا رو شنیدم و مشاهداتمم همین بوده متاسفانه!

بله درست میفرمایید ولی این دوستمون تو شریف خیلی داره Generalize میکنه قضیه رو.

فرمایش شما درسته. ایشون یکم بد بیان کرد این داستان رو. ولی اگه توییتاشون رو یه نگاهی بیندازید متوجه میشید که منظورشون چی بوده.

من معمولا هر کلاسی برمی‌دارم اول یه پرسش‌نامه بین هم‌کلاسی‌هام پخش می‌کنم ببینم هم‌سطح من هستن یا نه.

خدا رو شکر هیچوقت درس مشترک نداشتیم!

دو تا نکته در جواب شما. اول این که من خودم از دانشگاه رجایی اومدم ارشد تهران درس شناسایی الگو دکتر اعرابی رو هم داشتم اتفاقا تاپ مارک کلاس بین کلی ارشد و دکترای (از قبل) تهرانی هم شدم 🙂 (بین 80-90 نفر) فقط و فقط به این خاطر که به اون درس علاقه داشتم.

دوما یه کلاس دیگه کنار کلی دانشجوی لیسانس تهرانی درس تقریبا ساده فیزیولوژی رو داشتم (و همچنین درس ساده بیواینسترومنت که خیلی از برقی ها برمیدارن) خیلی از تهرانی ها نمره خوبی نگرفتن که از نظر من عجیب بود و حس کردم سطحشون خیلی پایینه!! ولی همچین نتیجه گیری ای هم نکردم

شما نهایتا باید ببینید چرا سطح دانشگاهها (چه کارشناسی چه تحصیلات تکمیلی) به این سمت کشیده شده نه این که کی از کجا اومده. علتشم برای من در مورد تکمیلی حداقل مشخصه. دانشجویی که محتاج نون شبشه شما انتظار داری با علاقه درس بخونه و ریسرچ کنه؟

Zurück zum Anfang ↑

Twitter ist möglicherweise überlastet oder hat einen vorübergehenden Schluckauf. Probiere es erneut oder besuche Twitter Status für weitere Informationen.



 

 

 

 

شناسایی الگو دکتر اعرابی

 

تحصیلات

 

 

 

– مقالات منتخب

 

1- کتاب:

 

 

 

2- ژورنال:

 

 

 

 

3- کنفرانس:

 

 

 

 

4- مقالات بیشتر:

 

 

 

 

– پروژه و تحقیق

 

 

 

 

– فعالیتهای حرفه ای

 

 

شناسایی الگو دکتر اعرابی

 

 

 

– سخنرانیها

 

 

 

– جوایز و افتخارات علمی

کلیه حقوق برای دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران محفوظ است

تماس با ما



فرادرس بزرگ‌ترین ناشر دیجیتال آموزش‌های تخصصی، دانشگاهی و مهندسی است.

فرادرس از جهت فرصت آموختن، یک محیط کاملا باز (بدون هیچ مرز و شرط برای ورود) برای همه است. اما از جهت فرصت آموزش دادن، یک محیط به شدت بسته است و مدرسین آن با عبور از سخت ترین ضوابط علمی و فیلترهای مهارت آموزشی برگزیده و دستچین می شوند. در چندین سال گذشته کمتر از 5 درصد متقاضیان تدریس در فرادرس توانسته اند به مرحله نهایی ارائه آموزش در آن برسند.

ارائه یک آموزش توسط «گروه مدرسین فرادرس» تضمینی برای کیفیت آن می باشد. (+)

درس های ارائه شده در این آموزش منطبق با سرفصل های وزارت علوم جهت مقطع کارشناسی ارشد هوش مصنوعی است و البته سعی شده است از مجموعه مطالب آن دسته انتخاب شود که محتوا و نحوه ارائه آنها با ساختار ارائه غیر حضوری بیشترین سازگاری را داشته باشید. این مباحث در سطحی طراحی شده است که علاوه بر ارائه مهم ترین مباحث برای افرادی از سایر رشته ها که علاقه مند کار در این حوزه و انجام طرح ها و پایان نامه های مرتبط باشند نیز ابزار را به درستی و کفایت معرفی نماید. از این رو در مقام تفاوت با ارائه دانشگاهی صرف این درس، در این آموزش مجموعه ای از مثال ها و تمرین های مرتبط نیز ارائه می شود و همچنین با برخی از ابزارهای نرم افزار MATLAB نیز آشنایی ارائه می گردد. در نهایت درسی نیز تحت عنوان مباحث پیشرفته در بازشناسی الگو نیز در تکمیل مباحث آموزش فعلی ارائه خواهد شد.

شناسایی الگو دکتر اعرابی

این آموزش در حال برنامه ریزی برای ارائه در فرادرس است و انتشار سریع تر آن، بستگی به تعداد متقاضیان این آموزش دارد. چنانچه شما نیز تمایل به انتشار سریع این آموزش دارید در کادر زیر ایمیل خود را درج نمایید.

مزایای درخواست اطلاع رسانی انتشار:

بخشی از هوشمند سازی سیستم ها در ایجاد توانایی در آن ها برای تفکیک و دسته بندی الگوهاست. شناسایی الگو یکی از مهم ترین مباحث در زمینه هوش مصنوعی است و طیف وسیعی از مسائل و کاربردها را در بر می گیرد. از این رو مبحث شناسایی الگو در کنار درس یادگیری ماشین از جمله مهم ترین دروس مقطع کارشناسی ارشد است که دیدگاه خوبی در زمینه استفاده از روش های آماری و ریاضی در مدل سازی الگوها و روابط بین آنها با هدف دسته بندی آنها فراهم می نماید. این مبحث دارای کاربردهای فراوانی در حوزه های مختلف از جمله کاربردهای حفاظتی و امنیتی، ایجاد واسط کاربری برای سیستم های کامپیوتری جهت سهولت استفاده از این سیستم ها، ایجاد واسط برای افراد معلول و ناتوان، استفاده در کاربردهای تشخیص پزشکی، ارائه برنامه های کاربردی پردازش تصویر و گفتار و … می باشد.

درس های ارائه شده در این آموزش منطبق با سرفصل های وزارت علوم جهت مقطع کارشناسی ارشد هوش مصنوعی است و البته سعی شده است از مجموعه مطالب آن دسته انتخاب شود که محتوا و نحوه ارائه آنها با ساختار ارائه غیر حضوری بیشترین سازگاری را داشته باشید.

این مباحث در سطحی طراحی شده است که علاوه بر ارائه مهم ترین مباحث برای افرادی از سایر رشته ها که علاقه مند کار در این حوزه و انجام طرح ها و پایان نامه های مرتبط باشند نیز ابزار را به درستی و کفایت معرفی نماید. از این رو در مقام تفاوت با ارائه دانشگاهی صرف این درس، در این آموزش مجموعه ای از مثال ها و تمرین های مرتبط نیز ارائه می شود و همچنین با برخی از ابزارهای نرم افزار MATLAB نیز آشنایی ارائه می گردد. در نهایت درسی نیز تحت عنوان مباحث پیشرفته در بازشناسی الگو نیز در تکمیل مباحث آموزش فعلی ارائه خواهد شد.

 

 


سارا
:

با عرض سلام.
من بی صبرانه منتظر انتشار این مجموعه هستم.
متشکرم.


حمید
:

سلام و عرض خسته نباشید.
ممنون میشم اگه انتشار این مجموعه رو تسریع ببخشید.
با تشکر.


ایمان
:

از اینکه بالاخره فرادرس آموزشی برای شناسایی الگو برنامه ریزی کرد بسیار خوشحالم، برای انتشار این آموزش لحظه شماری خواهم کرد.


سجاد
:

آقا زودتر.
یک دنیا سپاس.


مهدی
:

سلام درس واقعا خوب و کاربردیی است برای تمام رشته ها مهندسی. انشالله که سریعتر و با کیفیت خوب ارایه شود.


حسن
:

سلام.
لطفا زودتر این اموزش رو شروع کنید و لطفا برنامه نویسی هم بخشی ازش باشه چون اصلا بدون برنامه نویسی ( مثلا تو متلب) این ها قابل درک نیستن. واقعا من خودم این درسو رو داشته ام، حتما برنامه نویسی هم جزو اش باشه.
یک دنیا ممنون.


زهره
:

سلام و عرض خسته نباشید.
ممنون میشم اگه انتشار این مجموعه رو تسریع ببخشید.
با تشکر.


سامان
:

سلام. بی صبرانه منتظر این آموزش هستم.


حسن
:

سلام.

اگر میشه این آموزش رو لطفا سریع تر شروع کنید و مدرسش هم حرفه ای باشه. حداقل توی حوزه دیتا ساینس و اینا کار کرده باشن که ما هم یاد بگیریم ازشون و اسلاید های زیادی هم داشته باشن که اسلایدها هم گنجینه ای ارزشمند باشه همراه تهیه این مجموعه.

ممنون از تلاش شما برای بهبود جامعه علمی و گسترش دانش از راه های مدرن تر.


ایمانی
:

سلام و عرض خسته نباشید.
ممنون میشم اگر سریع تر شروع کنید.
با تشکر.


محمد
:

سلام. خسته نباشید.

اگر میشه مدرسی که آموزش رو به عهده میگیره، اگر مقالات خوبی هم خوندن حتما اونا ها رو هم توی آموزش بگنجونن. این آموزش حتی اگر ۶۰ ساعت هم باشه ولی مطالب روز رو هم پوشش بده خیلیییییی ارزش داره، مخصوصا برای بچه های هوش مصنوعی که در به در دنبال چنین منابعی هستن.

اگر svm چند کلاسه و libsvm و svm های پیشرفته تر و شبکه های باور بیز و بیزین به صورت عددی هم باشه خیلی فوق العاده میشود.

منتظر هستیم که آموزش شروع بشه.

شناسایی الگو دکتر اعرابی


نگین
:

اقا زووود منتشر کنیدد دیگه ه ه…لطفااااا.مرسی


احمد
:

سلام منتشر کنید ممنونم


احسان
:

خیلی خیلی به این دوره نیاز دارم. علاوه بر پایان نامه کاربردهای بسیار زیادی در اپلیکشن نویسی های مدرن داره. خواهش میکنم زودتر این دوره مفید را منتشر کنید.


عادل
:

ممنون از زحمات شما
لطفا سریع منتشر کنیدددد…شدیدا نیاز داریم بهش


نرگس
:

من هم منتظر انتشار این مجموعه هستم و شدیدا نیاز دارم .


saeid
:

خواهشا سریعتر


سمیرا
:

لطفا سریع منتشر کنید


جواد
:

لطفا انتشار بدید بی صبرانه منتظرم


توحید
:

منتظریم


سما
:

با سلام
خواهش می کنیم سریعتر نشر دهید. منتظریم


هادی
:

خیلی آموزش مفیدی می تونه باشه بی صبرانه منتظر انتشار این آموزش هستم


جهانی
:

باتوجه به فهرست مطالبش میتونه خیلی مفید باشه، دیدن آموزش این درس خیلی به من کمک خواهد کرد انشالله


دوست حسینی
:

با سلام من برای کنکور دکترا ۹۷ گرایش هوش مصنوعی این مجموعه را نیاز دارم. لطفا سریع تر منتشر فرمایید تا فرصت استفاده را داشته باشیم.


حجت ترابی
:

با درود به مجموعه فرادرس

سپاس بابت تنظیم و تلاش جهت ارائه‌ی این فرادرس
سرفصل‌ها به خوبی تنظیم شده‌اند، فقط خواهشی که دارم و فکر میکنم درخواست تمامی اشخاصی هم باشه که به این فرادرس نیاز دارن، در انتخاب مدرس دقت کافی و لازم رو بفرمائید

منتظر ارائه‌ی این فرادرس هستیم

سپاس و تشکر فراوان


وحید
:

با سلام و خسته نباشید.
جون هرکی دوست دارین زودتر این مجموعه را درست کنید . خیلی بهش نیاز دارم


منیره
:

با سلام و خدا قوت به مجموعه آموزشی فرادرس
با توجه به آنکه این درسی یکی از درسهای اساسی و پایه رشته هوش مصنوعی و رشته مهندسی پزشکی است.
همه دانشجویان و کسانی که جویای علم هستند منتظر انتشار آن می باشند.
مدت ها است که این صفحه را مشاهده می کنم و هیچ خبری از انتشار آن نیست، لطفا هر چI سریع تر این آموزش را منتشر کنید.


شیما
:

با سلام

لطفا روند ارائه تسریع گردد
سپاس فراوان


مجتبی
:

من تا دیدم این آموزشو کلی ذوق مرگ شدم خوب بزارینش دیگه دیر میشه ها


مجتبی
:

سلام. خسته نباشید.

اگر میشه مدرسی که آموزش رو به عهده میگیره، اگر مقالات خوبی هم خوندن حتما اونا ها رو هم توی آموزش بگنجونن. این آموزش حتی اگر ۶۰ ساعت هم باشه ولی مطالب روز رو هم پوشش بده خیلیییییی ارزش داره، مخصوصا برای بچه های هوش مصنوعی که در به در دنبال چنین منابعی هستن.

اگر svm چند کلاسه و libsvm و svm های پیشرفته تر و شبکه های باور بیز و بیزین به صورت عددی هم باشه خیلی فوق العاده میشود.

منتظر هستیم که آموزش شروع بشه.


حسین
:

لطفا هر چه سریع تر انتشار بدین
ما دانشجویان ارشد وقت زیادی نداریم تا میان ترم


امیرحسین
:

امیدوارم مثل بقیه آموزش های فرادرس خفن باشه

فقط زودتر منتشرش کنید


مریم
:

منتظر انتشار هر چه زودتر این ویدیو هستیم. فقط امیدوارم قیمتش هم مناسب باشه


علی
:

بیصبرانه منتظر انتشار هر چه سریعتر این آموزش هستم.


hamid
:

سلام
لطفا به صورت مشروح و جزء به جزء همچون سایر آموزشها اما با جزئیات بیشتر و مثالهای بیشتر تهیه بفرمایید تا کارایی بیشتر و فهم راحت تر داشته باشد.
سپاس


مجتبی
:

بیصبرانه منتظر انتشار هر چه سریعتر این آموزش هستم.

نظر شما در مورد این فرادرس چیست؟

امتیاز شما به این آموزش:

Not Selected
امتیاز …
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی ضعیف

نام *

ای-میل *

این آموزش در حال برنامه ریزی برای ارائه در فرادرس است و انتشار سریع تر آن، بستگی به تعداد متقاضیان این آموزش دارد. چنانچه شما نیز تمایل به انتشار سریع این آموزش دارید در کادر زیر ایمیل خود را درج نمایید.

مزایای درخواست اطلاع رسانی انتشار:

تماس با فرادرس

عضویت در خبرنامه فرادرس
Please leave this field empty.

صفحات

فرادرس

سازمان علمی و آموزشی «فرادرس» (Faradars) از قدیمی‌ترین وب‌سایت‌های یادگیری آنلاین است که توانسته طی بیش از ده سال فعالیت خود بالغ بر ۱۰۰۰۰ ساعت آموزش ویدیویی در قالب فراتر از ۱۰۰۰ عنوان علمی، مهارتی و کاربردی را منتشر کند و به بزرگترین پلتفرم آموزشی ایران مبدل شود.

فرادرس با پایبندی به شعار «دانش در دسترس همه، همیشه و همه جا» با همکاری بیش از ۸۵۰ مدرس برجسته در زمینه‌های علمی گوناگون از جمله آمار و داده‌کاوی، هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، طراحی و گرافیک کامپیوتری، آموزش‌های دانشگاهی و تخصصی، آموزش نرم‌افزارهای گوناگون، دروس رسمی دبیرستان و پیش دانشگاهی، آموزش‌های دانش‌آموزی و نوجوانان، آموزش زبان‌های خارجی، مهندسی برق، الکترونیک و رباتیک، مهندسی کنترل، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی معماری و مهندسی عمران توانسته بستری را فراهم کند تا افراد با شرایط مختلف زمانی، مکانی و جسمانی بتوانند با بهره‌گیری از آموزش‌های با کیفیت، به روز و مهارت‌محور همواره به یادگیری بپردازند. شما هم با پیوستن به جمع بزرگ و بالغ بر ۲۷۰ هزار نفری دانشجویان و دانش‌آموزان فرادرس و با بهره‌گیری از آموزش‌های آن، می‌توانید تجربه‌ای متفاوت از علم و مهارت‌آموزی داشته باشید. تمامی محصولات و خدمات این وبسایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند.

مشاهده بیشتر


افزودن
آموزش تک نویسی در مانشت


افزودن
آموزش تک نویسی در مانشت

شناسایی الگو دکتر اعرابی
شناسایی الگو دکتر اعرابی
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *