راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون
راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

انجام اپیلاسیون با مومک یا هر روشی که باشد ممکن است باعث ایجاد قرمزی ، جوش ، سوختن و التهاب در پوست شود . البته با روش هایی میتوان از ایجاد اینگونه عوارض اپیلاسیون جلوگیری کرد که در انتهای مقاله به آنها مفصل اشاره شده است . با مواد طبیعی و خانگی زیر به راحتی میتوانید از شر اینگونه عوارض بعد از اپیلاسیون خلاص شوید .

روش های درمان عوارض بعد از اپیلاسیون :

از کمپرس سرد استفاده کنید . مخلوط مساوی از شیر سرد ، آب و یخ را داخل یک کاسه بریزید . یک دستمال تمیز را داخل مخلوط خیسانده و روی پوست به مدت ۵ دقیقه قرار دهید .

التهاب یا سوختگی بعد از اپیلاسیون شبیه آفتاب سوختگی میباشد که با کمپرس سرد و تنگ شدن رگ های خونی باعث کاهش قرمزی و تورم آن میشود .راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

پروتئین موجود در شیر باعث ترمیم و محافظت از پوست میشود .

فندق افسونگر یا همان عنبر سائل مصرف کنید . ۳ قاشق غذاخوری از فندق افسون گر را داخل کاسه بریزید . یک گوله پنبه را داخل آن خیسانده و به آرامی روی پوست بزنید . تنین و روغن موجود در آن باعث کاهش التهاب ، قرمزی و ناراحتی میشود .

از ماسک خنک خیار کمک بگیرید . خیار از قدیم به عنوان مسکن ، دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی ، درمان قرمزی و التهاب پوست استفاده می شده است . خیار خنک را برش زده و روی پوست بگذارید و تا زمانی که گرم شود بگذارید بماند .

برای تاثیر بیشتر خیار را له کرده و با مقداری آلوورا یا آرد ذرت مخلوط کرده و روی پوست قرار دهید .

ماسک جوپرک را تست کنید . مقداری جوپرک را با آب مخلوط کرده تا خمیری مانند شود سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی محل اپیلاسیون قرار دهید . هفته ای ۴ بار میتوانید از این ماسک استفاده کنید .

از خواص سرکه سیب غافل نشوید . یک استکان سرکه سیب تصفیه نشده را داخل یک اسپری ریخته و بعد از دوش آب گرم روی پوست اسپری کنید و بگذارید روی پوست خشک شود . همچنین میتوانید با استفاده از یک گوله پنبه سرکه سیب را روی پوست بمالید .

چای سبز و نعناع روی پوست بزنید . نعناع خاصیت خنک کنندگی دارد . چای سبز حاوی تانیک اسید و تئوبرومین است که به کاهش درد و پوست آسیب دیده کمک میکند . داخل ۱ لیتر آب جوش ۵ چای سبز کیسه ای و ۳ استکان نعنای تازه بریزید سپس در آن را گذاشته و ۱ ساعت صبر کنید تا خنک شود . سپس بوسیله یک گوله پنیه آن را روی پوست بزنید البته میتوانید مخلوط را بعد از سرد شدن مستقیما روی پوست بریزید . از چای سیاه هم میتوانید استفاده کنید .

از عسل مانوکا استفاده کنید . این عسل از نیوزیلند و استرالیا وارد میشود که زنبورهای آن با درخت مانوکا تغذیه میشوند و تحقیقات نشان داده اند که خواص آنتی باکتریال و ضد تورمی بالایی دارد به طوریکه در بعضی از بیمارستان ها مورد استفاده قرار میگیرد . مقدار کمی از این عسل را روی پوست زده و بعد از چند دقیقه شستشو دهید .

۱ لایه کلفت از هیدروکورتیزون ۱% روی پوست بمالید . هیدروکورتیزون باعث تنگ شدن عروق و کاهش التهاب میشود . پوست را شسته و مقداری کمی از این پماد را روی پوست بزنید . روزی ۴ بار میتوانید از این پماد استفاده کنید .

عصاره گل شمعدانی استفاده کنید . تحقیقات نشان داده اند که این عصاره باعث کاهش التهاب میشود . از این عصاره روزی چند بار میتوانید مصرف کنید . ۶ الی ۱۵ قطره کافی میباشد .

عصاره بابونه ضد التهاب است . عصاره بابونه جذب لایه های عمیق پوست میشود و اثر ضد التهاب آن بسیار زیاد است . البته تاثیر آن به صورت علمی ثابت نشده است . با پنبه روی پوست زده شود .

عصاره اسطوخودوس را به کرم خود اضافه کنید . اسطوخودوس خواص ضد عفونی کنندگی و ضد قارچی دارد و میتواند باعث درمان سوختگی های کوچک و آفتاب سوختگی شود .

عصاره کالاندولا را امتحان کنید . کالاندولا خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث کاهش درد و تورم میشود . مقداری از عصاره آن را داخل کرم های دیگر خود بزنید و مصرف کنید .

از آلوئه ورا خالص هم میتوانید استفاده کنید . مقداری از ژل را روی پوست مالیده و صبر کنید تا جذب شود . آلوئه ورا تاثیرات خوب و ثابت شده ای در درمان التهابات پوستی دارد که از زمان قدیم استفاده می شده است .

روش های جلوگیری از عوارض اپیلاسیون :

در جای تمیز اپیلاسیون کنید . سعی کنید در سالن های تمیز اینکار را انجام دهید . حواستان به مواد مصرفی نیز باشد که از بهترین کیفیت و مارک های معتبر باشد تا آسیبی به پوست شما نزنند .

سعی کنید خودتان اپیلاسیون کنید . بسیاری از محصولات وجود دارند که میتوانید از بین آنها بهترین را انتخاب کرده و استفاده نمایید . در این صورت کمتر دچار التهاب پوستی و دیگر عوارض پوستی خواهید شد .

موم اپیلاسیون را خودتان درست کنید . اگر به سلامت خود اهمیت می دهید ، وقت ندارید یا پول زیادی نمی خواهید خرج کنید موم را خودتان درست کنید . بوسیله آب ، آبلیمو و شکر به راحتی میتوانید موم را خودتان بسازید . این موم طبیعی بوده و باعث ایجاد کمتر حساسیت های پوستی می شود .

از آب گرم برای باز کردن منافذ پوست استفاده کنید . اگر در خانه اپیلاسیون میکنید اول منافذ پوست را باز کنید تا راحت تر موهای زائد کنده شوند . یک حوله داغ را روی پوست بگذارید یا اینکه دوش آب گرم بگیرید .راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

پوست را تمیز کنید . باکتری و کثیفی موجود روی پوست منجر به قرمزی آن بعد از اپیلاسیون میشود . قبل از شروع اپیلاسیون صورت خود را با شوینده ملایم شستشو دهید .

بعد از اپیلاسیون از فندق افسونگر استفاده کنید . فندق افسونگر دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی میباشد . مصرف آن بعد از اپیلاسیون کمک بزرگی به پوست میکند .

نکات مهم

از محصولات حاوی الکل ، عطر و مواد شیمیایی استفاده نکنید زیرا قرمزی را بیشتر و اوضاع را بدتر میکند .

محل اپیلاسیون را گرم نکنید و حمام آب گرم نیز نکنید .

لباس های گشاد ، نرم و خنک بپوشید .

در دوره پریودی پوست حساس تر میشود بنابراین در این دوران اپیلاسیون نکنید .

اگر قرمزی گسترش پیدا کرد به پزشک مراجعه کنید شاید چرک کرده باشد .

در دوران بارداری قبل از استفاده از مواد طبیعی و شیمیایی حتما با پزشک مشورت کنید .

مصرف خوراکی روغن اسطوخودوس بسیار خطرناک میباشد . حواس خود را جمع کنید .

بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

برس ها و شانه‌ها مانند دیگر لوازم‌آرایشی و بهداشتی باگذشت زمان کثیف می‌شوند . اگر متوجه کث

جوش های سر سیاه کوچک هستند و در هنگامیکه ریشه مو داخل منافذ پوست

بسیاری از افراد از ماسک های صورت ( طبیعی یا شیمیایی ) استفاده میکنند

ریزش مو درمان دارد نگران نباشید !! شما نمی‌توانید از ریزش مو جلوگیری کنید

خواب آلودگی در طول روز در بسیاری از افراد وجود دارد که با درمان

محدود کردن چربی مصرفی ، با توجه به کم کردن کالری می‌تواند به کاهش

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

کاربری یا نشانی

رمز

مرا به خاطر بسپار

تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی

بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستم‌های تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستم‌های تبلیغات کلیکی قرار می‌گیرند.

در این پست می‌خواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:

تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستم‌های تبلیغات کلیکی ایرانی؟

پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستم‌های تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائه­ی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.

مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟

 

آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گام‌های خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما می‌توانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلن‌های تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.

کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.

(c) 26-219 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .


Jump to navigation

چرا بعد از اپیلاسیون جوش می‌زنیم ؟؟!!

این سؤال از روزی که روش‌های اپیلاسیون به میان آمده‌اند، ذهن خانم‌ها را به خود مشغول کرده است! بعضي می‌گویند تیغ، مومک، موبر، اپیلیدی یا هر روش دیگری هم به کار می‌برند باز هم روز بعد با دون‌دون‌های پوست مرغی قرمز و بدریختی مواجه می‌شوند؛ بدتر از همه روزهایی است که می‌خواهید به استخر یا مهمانی بروید و مجبور می‌شوید از هر روشی برای پوشاندن‌شان استفاده کنید. اما نگران نباشید؛ در این مقاله راه‌های خلاصی از این دانه‌های قرمز و چرکی را به شما نشان می‌دهیم.

راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

 

بعد از اصلاح مو جوش می‌زنیم چون

داخل پوست مجراهایی وجود دارد که مو و ترشحات چربی از آنها خارج می‌شوند. این مجراها که فولیکول مو یده می‌شوند درست شبیه جام یا گلدانی هستند که یک شاخه گل داخل آنها قرار گرفته است. هر زمان که داخل فولیکول مو التهاب ایجاد می‌شود دهانه آن نیز مسدود می‌شود. دراین صورت ترشحات چربی داخل فولیکول جمع شده و جوش تشکیل می‌شود. دراپیلاسیون نیز چون مو با شدت و شتاب بیرون کشیده می‌شود، داخل جداره‌های فولیکول التهاب و ورم ایجاد می‌شود. این ورم باعث انسداد می‌شود، بسته شدن سر فولیکول نیز ایجاد جوش و فولیکولیت (عفونت مو) می‌کند. در سن بلوغ هم افزایش چربی پوست باعث می‌شود دهانه فولیکول مسدود شود و جوش‌ها افزایش یابد.

 

دستکاری برای‌تان گران تمام می‌شود !!!

فولیکولیت یا التهاب فولیکول می‌تواند سطحی یا عمیق باشد. جوش‌های بعد از اپیلاسیون معمولا جزء فولیکولیت‌های سطحی به‌شمار می‌آیند. هر چه التهاب در مجرا شدیدتر باشد فولیکولیت هم عمیق‌تر خواهد بود. دستکاری کردن فولیکولیت‌های سطحی می‌تواند باعث تبدیل شدن آن به فولیکولیت عمیق شود؛ ضمن اینکه هنگام دستکاری ممکن است میکروب‌های بیماری‌زای بیشتری را به آن محل اضافه کنید. فولیکولیت‌هایی که عامل میکروبی استافیلوکوک و استرپتوکوک دارند، مسری هستند. این نوع عفونت‌ها بیشتر ممکن است به‌دلیل اپیلاسیون غیربهداشتی ایجاد شوند چون این میکروب‌ها بسیار بیماری‌زا هستند و جزء میکروب‌های عادی روی سطح پوست نیستند.

صابون ضدعفونی‌کننده یا داروی ضد جوش؟!

برای پیشگیری از ایجاد جوش اپیلاسیون می‌توان از محلول‌های ضدعفونی‌کننده سطحی و صابون‌های آنتی باکتریال استفاده كرد. لازم به ذکر است که استفاده از بتادین خیلی تاثیرگذار نیست. همچنین می‌توان پس از اپیلاسیون برای مدت کوتاه 3 تا 4 روز از ترکیبات دارویی اریترومایسین 2 درصد و 4 درصد به صورت موضعی استفاده کرد تا هم التهاب کاهش یابد و هم میکروب‌های موجود از بین بروند. ؛ در بعضی از مکان‌ها معمولا از ترکیباتی مثل بتامتازون، کلوبتازول و استفاده می‌شود اما چون این ترکیبات حاوی کورتن هستند خود باعث تشدید جوش‌ها می‌شوند. درواقع کورتن ظاهر التهاب و قرمزی را کاهش می‌دهد اما خود باعث تشدید جوش‌ها پس ازاپیلاسیون می‌شود. پس بهتر است در این شرایط از ترکیبات کورتن‌دار استفاده نشود. اگر هم جوش‌های‌تان شدید هستند بهتر است توسط پزشک معاینه شوید تا داروی خوراکی یا موضعی برای‌تان تجویز کند.

کمپرس سرد، جوش‌ها را کم می‌کند.

افرادی كه مستعد جوش پس از اپیلاسیون هستند باید قبل از انجام آن از داروهای ضدجوشی استفاده کنند كه توسط پزشك تجویز می‌شوند. همچنین هنگام اپیلاسیون باید از مهارت فرد انجام دهنده مطمئن شد، در غیر این صورت التهاب ایجاد شده بیشتر و احتمال ایجاد جوش نیز افزایش می‌یابد. اپیلاسیون باید با دقت و صحیح و به آرامی انجام شود تا به دنبال آن التهاب کمتری ایجاد شود. همچنین توصیه می‌شود بلافاصله پس از اپیلاسیون از داروها و ضدالتهاب‌هایی استفاده کنید كه پزشك‌تان تجویز می‌کند. به كار بردن کمپرس سرد پس از اپیلاسیون نیز التهاب پوست را کاهش می‌دهد و از بروز جوش پیشگیری می‌کند.

جوش کمتر با کدام روش اپیلاسیون؟!

در واقع، هر فردی باید خودش تجربه کند و ببیند که کدام یک از روش‌های اپیلاسیون، کمترین جوش را در بدن او ایجاد می‌کنند؛ یعنی نمی‌توان به همه خانم‌ها یک دستور کلی داد. اپی‌لیدی هم می‌تواند عامل جوش باشد. در آنهایی که پوستشان چرب است یا قبلا جوش داشته‌اند یا روی پاهایشان موهای خشن دارند، ممکن است اپیلاسیون موجب عفونت شود؛ چون ریشه‌ موهایشان ضخیم است. به این عفونت اصطلاحا فولیکولیت می‌گویند. توصیه‌ای که می‌تواند خیلی کمک‌کننده باشد، این است که قبل از اپیلاسیون، پاها را خوب با صابون بشویید و از مواد ضدعفونی‌کننده یا الکل استفاده کنید. اگر بعد ازاپیلاسیون هم این کار را دوباره انجام دهید، تا حد زیادی می‌توانید از بروز این جوش‌ها جلوگیری کنید.

بالاتر از میدان ملت، سر پیچ شمس آباد، روبروی تالار ستاره، پلاک 2، طبقه 2، واحد 3

9125343473

info [@] nana [dot] ir

«چرا بعد از اپیلاسیون جوش می‌زنیم؟!» این سؤال از روزی که روش‌های اپیلاسیون به میان آمده‌اند، ذهن خانم‌ها را به خود مشغول کرده است! بعضي می‌گویند تیغ، مومک، موبر، اپیلیدی یا هر روش دیگری هم به کار می‌برند باز هم روز بعد با دون‌دون‌های پوست مرغی قرمز و بدریختی مواجه می‌شوند؛ بدتر از همه روزهایی است که می‌خواهید به استخر یا مهمانی بروید و مجبور می‌شوید از هر روشی برای پوشاندن‌شان استفاده کنید. اما نگران نباشید؛ در این مقاله راه‌های خلاصی از این دانه‌های قرمز و چرکی را به شما نشان می‌دهیم.

بعد از اصلاح مو جوش می‌زنیم چون

داخل پوست مجراهایی وجود دارد که مو و ترشحات چربی از آنها خارج می‌شوند. این مجراها که فولیکول مو یده می‌شوند درست شبیه جام یا گلدانی هستند که یک شاخه گل داخل آنها قرار گرفته است. هر زمان که داخل فولیکول مو التهاب ایجاد می‌شود دهانه آن نیز مسدود می‌شود. دراین صورت ترشحات چربی داخل فولیکول جمع شده و جوش تشکیل می‌شود. در اپیلاسیون نیز چون مو با شدت و شتاب بیرون کشیده می‌شود، داخل جداره‌های فولیکول التهاب و ورم ایجاد می‌شود. این ورم باعث انسداد می‌شود، بسته شدن سر فولیکول نیز ایجاد جوش و فولیکولیت (عفونت مو) می‌کند. در سن بلوغ هم افزایش چربی پوست باعث می‌شود دهانه فولیکول مسدود شود و جوش‌ها افزایش یابد.

دستکاری برای‌تان گران تمام می‌شود!

فولیکولیت یا التهاب فولیکول می‌تواند سطحی یا عمیق باشد. جوش‌های بعد از اپیلاسیون معمولا جزء فولیکولیت‌های سطحی به‌شمار می‌آیند. هر چه التهاب در مجرا شدیدتر باشد فولیکولیت هم عمیق‌تر خواهد بود. دستکاری کردن فولیکولیت‌های سطحی می‌تواند باعث تبدیل شدن آن به فولیکولیت عمیق شود؛ ضمن اینکه هنگام دستکاری ممکن است میکروب‌های بیماری‌زای بیشتری را به آن محل اضافه کنید. فولیکولیت‌هایی که عامل میکروبی استافیلوکوک و استرپتوکوک دارند، مسری هستند. این نوع عفونت‌ها بیشتر ممکن است به‌دلیل اپیلاسیون غیربهداشتی ایجاد شوند چون این میکروب‌ها بسیار بیماری‌زا هستند و جزء میکروب‌های عادی روی سطح پوست نیستند.راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون

صابون ضدعفونی‌کننده یا داروی ضد جوش؟!

برای پیشگیری از ایجاد جوش اپیلاسیون می‌توان از محلول‌های ضدعفونی‌کننده سطحی و صابون‌های آنتی باکتریال استفاده كرد. لازم به ذکر است که استفاده از بتادین خیلی تاثیرگذار نیست. همچنین می‌توان پس از اپیلاسیون برای مدت کوتاه 3 تا 4 روز از ترکیبات دارویی اریترومایسین 2 درصد و 4 درصد به صورت موضعی استفاده کرد تا هم التهاب کاهش یابد و هم میکروب‌های موجود از بین بروند. درست برخلاف کاری که معمولا در آرایشگاه‌ها و سالن‌های اپیلاسیون صورت می‌گیرد؛ در این مکان‌ها معمولا از ترکیباتی مثل بتامتازون، کلوبتازول و استفاده می‌شود اما چون این ترکیبات حاوی کورتن هستند خود باعث تشدید جوش‌ها می‌شوند. درواقع کورتن ظاهر التهاب و قرمزی را کاهش می‌دهد اما خود باعث تشدید جوش‌ها پس از اپیلاسیون می‌شود. پس بهتر است در این شرایط از ترکیبات کورتن‌دار استفاده نشود. اگر هم جوش‌های‌تان شدید هستند بهتر است توسط پزشک معاینه شوید تا داروی خوراکی یا موضعی برای‌تان تجویز کند.

آنتی‌بیوتیک را زود قطع نکنید!

برای درمان فولیکولیت‌های شدید از آنتی‌بیوتیک‌های معمول استفاده می‌شود اما برای تشخیص دقیق‌تر نوع باکتری بهتر است از ترشحات نمونه‌گیری شود و آزمایش و کشت صورت گیرد. به این ترتیب نوعی از آنتی‌بیوتیک برای بیمار تجویز می‌شود که در محیط کشت بهترین اثر را روی میکروب داشته است؛ در این صورت درمان قطعی خواهد بود. اما اگر درمان دارویی زودتر از موعد قطع شود، میکروب قوی‌تر شده و بیماری تشدید می‌شود.

کار به جراحی می‌کشد اگر

وقتی یک التهاب، تورم یا عفونت موضعی در جایی از بدن وجود داشته باشد و تحت‌درمان قرار نگیرد، خود بدن به تدریج وارد عمل می‌شود. به عبارت دیگر، ترشحات و چرک‌ها را در یک ناحیه جمع و دور آن غلاف ایجاد می‌کند تا از گسترش عفونت جلوگیری کرده باشد. این پدیده باعث می‌شود میکروب‌ها و ترشحات چرکی داخل غلاف محفوظ بمانند؛ در این صورت آنتی‌بیوتیک هم دیگر نمی‌تواند وارد فضای آبسه شود و روزبه‌روز بیماری فرد تشدید می‌شود. در چنین مواردی پزشک سعی می‌کند همراه با تجویز آنتی‌بیوتیک، چرک و ترشحات را به‌وسیله سرنگ یا با شکاف دادن خارج کند.

کمپرس سرد، جوش‌ها را کم می‌کند

افرادی كه مستعد جوش پس از اپیلاسیون هستند باید قبل از انجام آن از داروهای ضدجوشی استفاده کنند كه توسط پزشك تجویز می‌شوند. همچنین هنگام اپیلاسیون باید از مهارت فرد انجام دهنده مطمئن شد، در غیر این صورت التهاب ایجاد شده بیشتر و احتمال ایجاد جوش نیز افزایش می‌یابد. اپیلاسیون باید با دقت و صحیح و به آرامی انجام شود تا به دنبال آن التهاب کمتری ایجاد شود. همچنین توصیه می‌شود بلافاصله پس از اپیلاسیون از داروها و ضدالتهاب‌هایی استفاده کنید كه پزشك‌تان تجویز می‌کند. به كار بردن کمپرس سرد پس از اپیلاسیون نیز التهاب پوست را کاهش می‌دهد و از بروز جوش پیشگیری می‌کند.

نکته‌هایی که نباید فراموش کنید

جوش کمتر با کدام روش اپیلاسیون؟!

در رابطه با روش‌های مختلف اپیلاسیون نمی‌توان گفت که کدام روش از همه بهتر است و جوش کمتری ایجاد می‌کند چراکه این موضوع در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. ما معمولا به بیماران توصیه می‌کنیم از روش‌هایی استفاده کنند که با تحریک پوستی کمتری همراه هستند. برای مثال استفاده از کرم موبر شاید یک مقدار نسبت به روش‌های دیگر ملایم‌تر باشد اما کسانی که پوست خیلی چربي دارند با مصرف کرم موبر جوش‌های‌شان تشدید می‌شود چراکه این کرم‌ها معمولا چرب هستند. در کل روش‌هایی که همراه با کندن مو هستند مثل مومک و بند انداختن یک مقدار احتمال ایجاد جوش را افزایش می‌دهند. لیزر موهای زائد نیز در صورتی که کامل انجام شود و موها را از بین ببرد، می‌تواند به کاهش این جوش‌ها کمک کند چون تعداد دفعات اپیلاسیون را کمتر می‌کند. اما نمی‌توان گفت که لیزر راه درمانی برای این مشکل است چون به هر حال موهای کرکی و ریز تحت‌تاثیر لیزر قرار نمی‌گیرند و خانم‌ها مجبور می‌شوند آنها را اصلاح کنند، بنابراین احتمال ایجاد جوش به دنبال اصلاح آنها وجود دارد.

شاید مشکل از لباس‌تان باشد!

پوشیدن لباس یا شلوار تنگ و همچنین نشستن‌های طولانی‌مدت می‌تواند احتمال ایجاد فولیکولیت را افزایش دهد. افراد چاق نیز بیشتر دچار فولیکولیت می‌شوند چون معمولا روی پوست‌شان چین می‌خورد و این چین‌ها باعث می‌شوند محیط مرطوب بماند. رطوبت نیز شرایط را برای رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها مساعد می‌کند. در پايان لازم به ذکر است که موهای زیر پوستی را به هیچ‌عنوان نباید دستکاری کرد. این موها در بدن همه انسان‌ها وجود دارند و مشکلی ایجاد نمی‌کنند. وقتی افراد به این موضوع حساس می‌شوند و شروع به دستکاری می‌کنند، تازه مشکلات‌شان آغاز می‌شود.

راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون
راه های جلوگیری از جوش بعد از اپیلاسیون
9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *