خواص مصرف سیر تازه

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

دراین مطلب آمده است: خوردن سیر خام ناشتا در دوران بارداری به دلیل مقادیر بالای اسید فولیک از نقص سیستم عصبی در جنین پیشگیری می کند. سیر خام ناشتا خواص ضد التهابی و ضد عفونی قوی دارد و زنان باردار را در برابر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا محافظت می کند.خوردن سیر به صورت ناشتا دارای خواص بسیاری در درمان بیماری های قلبی و عروقی، مشکلات گوارشی، تنظیم فشار خون و . دارد. در این مقاله به بررسی خواص خوردن سیر به صورت ناشتا می پردازیم.سیر خام ناشتا مثل یک آنتی بیوتیک قوی عمل می‌کندبسیاری از مطالعات انجام‌شده بر روی خواص سیر نشان می‌دهند که خوردن آن با معده‌ی خالی سبب می‌شود که به صورت یک آنتی‌بیوتیک طبیعی بسیار قدرتمند عمل کند. این تاثیر بسیار بیش‌تر است زمانی که سیر را قبل از صبحانه بخورید زیرا باکتری در معرض آن قرار می‌گیرد و نمی‌تواند از خود دفاع کند و در برابر قدرتش از پای درمی‌آید.سیر خام ناشتا بسیاری از مشکلات معده رااز بین می‌برددر عین حال، مصرف سیر یک روش موثر برای از بین بردن بسیاری از مشکلات معده است: هضم و اشتها را تحریک می‌کند. به کنترل استرس کمک می‌کند، و همین مانع از ترشح اسید معده می‌شود که معمولا هنگامی که عصبی می‌شوید رخ می‌دهد.سیر در بسیاری از نقاط جهان به خاطر مزایای مختلفی که دارد شناخته‌شده است. به همین دلیل است که سال‌ها پیش لقب غذای شفابخش به آن تعلق گرفت.سیر خام ناشتا برای درمان سل عالی استبرای درمان سل، سیر باید به این روش مصرف شود: یک بوته‌ی کامل سیر را در یک روز بخورید. آن را به چند بخش تقسیم کنید که هر کدام را می‌توانید به هر صورتی که می‌خواهید، مصرف کنید. بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنید یا آن را روی اجاق کمی طلایی کنید. شما همچنین می‌توانید یک سس را با زرده‌ی تخم­ مرغ و روغن آماده کنید. در این مورد، باید دقت کنید که مایع نجوشد، زیرا در غیر این صورت بسیاری از خواص دارویی سیر را از دست می‌دهید.دوران بارداریخوردن سیر خام ناشتا در دوران بارداری به دلیل مقادیر بالای اسید فولیک از نقص سیستم عصبی در جنین پیشگیری می کند.سیر خام ناشتا خواص ضد التهابی و ضد عفونی قوی دارد و زنان باردار را در برابر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا محافظت می کند.مصرف سیر خام صبح ناشتا به کاهش فشار خون بالا در زنان باردار کمک می کند.درمان ریزش مومصرف سیر خام صبح ناشتا باعث بهبود گردش خون در بدن و پوست سر می شود و همین می تواند باعث تقویت فولیکول های مو شده و از ریزش مو جلوگیری کند.درمان آکنه و جوش صورتخوردن یک حبه سیر خام صبح ناشتا به دلیل مقادیر بالای آلیسین که خواص ضد باکتری و ضد التهابی دارد با پاکسازی کبد و بدن به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.خواص معجون سیر خام ناشتا با عسلقلبترکیبات گوگردی موجود در سیر هنگامی که با عسل ترکیب شوند به بهبود جریان خون کمک کرده و با تقویت رگ های خونی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و حمله قلبی مفید هستند.فشار خوناگر هر روز معجون سیر خام با عسل را ناشتا بخورید، فشار خون بالا را درمان می کند.کلسترول خونآلیسین موجود در سیر و عسل باعث کاهش کلسترول بالای خون می شود، همچنین این معجون به کاهش تری گلیسیرید بالای خون هم کمک می کند.درمان روماتیسم، واریس و آرتروزمطالعات نشان داده که سیر خام با عسل دارای خواص ضد التهابی بوده و به عنوان یک درمان طبیعی برای آرتروز، روماتیسم و واریس عمل می کند.تقویت سیستم ایمنی بدنخواص ضد میکروبی و ضد قارچی سیر تازه با عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید می باشد و از ابتلا به بیماری های ویروسی، باکتریایی و هر نوع عفونت دیگر پیشگیری می کند.درمان سرماخوردگی و سرفهمعجون سیر خام با عسل با تحریک تولید آنتی بادی ها در بدن به درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا می می کند، همچنین گفته می شود که برای درمان سرفه هیچ ماده ای مفید تر از شربت سیر خام با عسل نیست.86**681

فرهنگي

رسانه

پايگاه خبري

زاهدان پيگير

خواص مصرف سیر تازه

ارتباط با سردبیر newsroom@irna.ir

تماس بی واسطه با مسئولین

بالای صفحه

خبر گزاری جمهوری اسلامی       پست الکترونیک : irna@irna.ir

© کلیه حقوق این سایت متعلق به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

ویکی فا

سایت علمی آموزشی ویکی فا

محققان می گویند، خوردن سیر تازه كوبیده شده قلب را در مقابل بیماری ها مقاوم می كند.
  محققان آمریكایی اعلام كردند، خوردن سیر تازه كوبیده شده موجب تولید گاز سولفید هیدروژن H2S در بدن می شود،زیرا گاز

ارسال شده در :‌ پزشکی و بهداشت

خواص مصرف سیر تازه

محققان می گویند، خوردن سیر تازه کوبیده شده قلب را در مقابل بیماری ها مقاوم می کند.
 

محققان آمریکایی اعلام کردند، خوردن سیر تازه کوبیده شده موجب تولید گاز سولفید هیدروژن H2S در بدن می شود،زیرا گاز سولفید هیدروژن ضمن تاثیر بر دستگاه گردش خون، جریان خون را در رگ ها تسهیل و تشدید می کند. 

این گروه از محققان همچنین می گویند، سرخ کردن و پختن سیر موجب می شود، گاز  H2S در معده و روده تولید نشود تا سیر خاصیت خود را تا حد زیادی از دست بدهد

سیر ازجمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که به‌صورت‌های مختلف شامل خام، پخته، سرخ‌شده، ترشی، خشک و پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد .
ولی باتوجه به اینکه دهان انسان پس از خوردن سیر – به‌خصوص نوع خام و سرخ‌شده آن – بوی ناخوشایندی می‌گیرد، اغلب افراد شاغل از خوردن آن امتناع می‌کنند؛ در حالی که برای این منظور، معمولا خوردن سیب، کرفس، کاهو، سبزی، یک قاشق عسل یا همچنین جویدن چای خشک یا جعفری یا برگ سیر تازه را پیشنهاد می‌کنند.

البته این روزها برای آن دسته از افرادی که صرف‌نظر از بوی بد سیر علاقه‌ای به طعم آن نیز ندارند، قرص‌های سیر بدون بو به بازار آمده است تا دیگر از مزایای آن بی‌بهره نمانند.

* خواص غذایی :
– سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB1 ی، B2 وB3 است.

* خواص درمانی:
– سیر ماده شیمیایی‌ای به آلیسین (Allicin) دارد که یک آنتی‌بیوتیک بسیار قوی است و نقش مهمی در نابودکردن طیف وسیعی از باکتری‌ها دارد. این تاثیر حتی از پنی‌سیلین و تتراسایکلین است.
– خوردن سیر خام باکتری‌ها را از بین برده و قدرت ایمنی بدن را بالا می‌برد.
سیر پخته نیز نقش کاهش‌دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته‌های خونی جلوگیری می‌کند.

– سیر پخته یک ضداحتقان، ضدسرفه و پیشگیری‌کننده از برونشیت است.

– سیر برای درمان بیماری‌های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش‌زدگی و فشار خون‌بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می‌کند و در ضدعفونی‌کردن دستگاه‌های ادراری و عفونت‌های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.
– سیر حافظه را تقویت کرده و فراموشی را از بین می‌برد.
– سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها می‌شود.
توجه: مادران شیرده در خوردن سیر زیاده‌روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف‌نظر کند.

*  خوردن سیر سبب تخریب سلولهای سرطانی و کاهش کلسترول خون می‌شود .

سیر با آن که خواص بسیاری دارد باید به اندازه اعتدال مصرف شود. زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم وعوارض بواسیر می‌شود .

مصرف سیر مقدار LDL خون را کاهش می‌دهد.
مقدار مصرف سیر برای این منظور۳۰ گرم در روز است. با مصرف سیر در چند ماه اول مقدار کلسترول ممکن است بالا رود و این بدان علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج و داخل خون شده و از آنجا دفع می‌شود. پس از آن که کلسترول به حد نرمال رسید برای نگهداری آن، باید روزانه نصف سیر خام مصرف کرد.
سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. اسانس سیر که در اثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود مرکب از مواد سولفوره بوده و مایعی به رنگ قرمز نارنجی است.
سیر بادشکن وضد عفونی کننده است. خوردن سیر مصونیت بدن را در مقابل بیماریها افزایش می‌دهد.
سیر محرک و تقویت کننده بدن و داروی سرماخوردگی و زکام است و نیز در معالجه سل اثر خوبی دارد.

سیر سبب کاهش غلظت خون شده و در تنگی نفس نقش موثری دارد. همچنین چون گرم و خشک است بنابراین رطوبت معده را از بین برده و دردهای مفاصل را درمان می کند.
سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس بوده و زخم‌های ریه و درد معده را از بین برده و سنگ‌های کلیه را شکسته و خارج می سازد.

خوردن سیر از سرطان دستگاه گوارش جلوگیری می کند.

گفتنی است، چینی ها قرن‌هاست که برای کاهش فشار خون از سیر استفاده می کنند.
سیر برای افراد مبتلا به اسهال و یبوست مضر است. افرادی که معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است، نباید در خوردن سیر افراط کنند.

اشخاص گرم مزاج باید سیر را پخته و یا از سیر ترشی استفاده کنند.
برای پختن سیر پس از پوست کندن آن را به مدت سه دقیقه بخار دهید. اشخاصی مبتلا به کاهش فشار خون پایین و آلرژی نباید از سیر استفاده کنند.

البته بهتر است که در مصرف هر ماده غذایی تعادل را رعایت کنید.با اینکه سیر خواص بیشماری دارد مصرف زیاد آن نیز مضراتی دارد که برایتان ذکر می کنم.

همچنین در مطالعه‌ای که در نشریه “آرشیو پزشکی داخلی منتشر شده است، “کریستوفر گاردنر از “مرکز تحقیقات پیشگیری استنفورد گفت که وی از نتایج این آزمایش حیرتزده شد زیرا واقعا تصور می‌کرد که سیر خام در پایین آوردن سطح کلسترول بدن تاثیر دارد.

در این تحقیق ‪ ۱۹۲‬بزرگسال که سطح کلسترول خونشان اندکی بالا بود در یک دوره شش ماهه به چهار گروه تقسیم شدند و شش روز هفته یک حبه سیر متوسط مصرف کردند. محققان هر ماه خون این افراد را آزمایش می‌کردند.

یو.اس.ای تودی گزارش داد، نتایج این تحقیق هیچ تاثیر چشمگیری بر تمرکز کلسترول ‪ LDL‬و یا سطوح تری گلیسرید که نشانه دیگری از خطر ابتلا به بیماری قلبی است، نشان نداد.

گارنر گفت، مطالعات قبلی در زمینه سیر خام و مشتقات مختلف آن نتایج متفاوتی را نشان داده است اما در مطالعات بر روی حیوانات مدرکی وجود دارد که سیر می‌تواند کلسترول ‪ LDL‬را پایین آورد.

* مضرات سیر:
معمولا اثرات جانبی مصرف سیر خفیف و غیر متداول است. ولی با زیاده روی در مصرف آن و در موارد خاصی مضر است. بعضی از این مضرات شامل موارد زیر است:

۱- ‏ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین استفاده می‌ کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می شود. ‏از این رو افرادی که جراحی می ‌کنند، باید ۷ تا ۱۰ روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، زیرا زمان خونریزی را ‏طولانی ‌تر می ‌کند. ‏

۲- بنابر تحقیقات دانشمندی ب «ری (REY)» زیاده روی در مصرف سیر، موجب سردرد و ضعف بینایی می شود. برای جلوگیری از این مضرات چند راه پیشنهاد شده است:

الف- پختن سیر در آب و اضافه کردن کمی نمک یا کره یا روغن بادام به آن.

ب- مصرف گشنیز به همراه مصرف سیر یا بعد از مصرف سیر.

۳- چنانچه در مصرف سیر، مراعات سن و مزاج و فصل نگردد، مخصوصاً در مصرف سیر خام زیاده روی شود، برای دستگاه تنفسی و بیماری بواسیر مضر است.

۴- زنان آبستن یا شیرده بهتر است از‎ ‎سیر استفاده نکند‎ . ‎

ارسال شده توسط میثم صیام

ببخشید، برای نوشتن باید وارد بشوید

آرشیو این بخش

آرشیو این بخش

آرشیو این بخش

تمامی حقوق برای وب سایت آموزشی ویکی‌فا محفوظ می باشد.

برای دانستن خواص سیر با دلگرم همراه باشید.

خواص مصرف سیر تازه

خواص و فواید سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده ازآن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید اما در برخی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط کنید.

خواص سیر به قدری زیاد است که با خواندن فواید و خواص آن شاید خود را مجبور به استفاده ازآن در هر وعده غذایی و در طول روز بکنید.

به طور خلاصه اما مفید می توان گفت که سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 و B3 است.

با فواید و خواص بی شمار سیر آشنا شوید

از سالهای دور تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.

خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می شود.

بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود، زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل).

سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاک می کند به خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.

1-سیر آمریکایی ب Greole یده می شود . این نوع سیر دارای پوست سفید بوده و از انواع دیگر قوی تر است .

2-سیر تاهیتی که از بقیه درشت تر است و گاهی قطر آم به 8 سانتیمتر می رسد .

حضرت محمد (ص) برای سیر 7 خاصیت مختلف قائل شده اند و می فرمایند :

از سبزی سیر تا می توانید استفاده کنید زیرا سیر دوای هفتاد درد است اما آنکس که سیر وپیاز خورده به مسجد نیاید و به مردم نزدیک نشود .

سیر د ارای ترکیبات گوگردی می باشد که خاصیت ضد عفونی کننده میکرب کشی و جرم کشی باین گیاه می دهد .سیر همچنین دارای مواید ب آلیسین ، آلیساتین می باشد که میکرب های حصبه و پاراتیفوئید را از بین می برد.

در بخش قبل، به بررسی باورهای مختلف راجع به سیر پرداختیم در ادامه به بررسی بیماری هایی که تاثیر سیر در آنها ثابت شده و بیماری هایی که ثابت شده سیر در آنها تاثیری ندارد می پردازیم.بیماری هایی که سیر عموما در آنها موثر است:

خواص مصرف سیر تازه

عوارض جانبی مصرف سیر

مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن می باشد. سیر می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام می باشد. همچنین سیر می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد.

زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. سیر می تواند باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود.

مصرف سیر در باردرای زمانیکه در مقادیر درست مصرف شود، عموما بی خطر می باشد. سیر عموما زمانیکه در مقادیر درمانی مصرف می شود، در دوران باردرای پر خطر می باشد.

سیر دارای دو ترکیب مهم به ‌های آلیسین و دی‌آلیل‌ دی‌سولفید می‌باشد که خواص درمانی دارند. اگر هر روز صبح در حالت ناشتا به طور مرتب سیر مصرف کنید به طبیعی‌ترین شکل ممکن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی خواهید داشت. اگر از بوی آن خوشتان نمی‌آید و یا معده‌ی حساسی دارید می‌توانید از مکمل‌های غذایی سیر که به صورت قرص در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد استفاده کنید.

* باید بدانید که گذاشتن سیر روی دندانی که درد می‌کند باعث تسکین آن می‌شود.

* شما می‌توانید از این گیاه استفاده‌ی موضعی نیز بکنید و آن را به صورت مرهم برای تسکین جای نیش برخی از حشرات موذی و یا برای خلاص شدن از شر زگیل استفاده کنید.

* برای رفع سرماخوردگی کافی است که یک عدد سیر پوست‌کنده را در آب گرم بجوشانید و با آن بخور دهید. مصرف آن نیز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی می‌شود.

* اگر از روماتیسم رنج می‌برید سیر را داخل روغن زیتون له کنید و هر روز صبح آن را به مناطق دردناک بمالید.

* اگر گوشتان دچار عفونت و ورم شده است سیر را له کنید و آب آن را صاف کنید. یک تا دو قطره از این آب را داخل گوشتان بچکانید.

* برای فراموشی و مشکلات حافظه یک کیلوگرم سیر را پوست‌کنده و ریزریز کنید. سپس آن‌ها را با آب 24 عدد لیموترش مخلوط کرده و داخل یک ظرف شیشه‌ای دربسته بریزید. اجازه دهید ترکیبتان به مدت 24 روز بماند تا خواص آن کاملا آزاد شود. سپس هر روز به صورت ناشتا یک قاشق چای‌خوری از این ترکیب را بنوشید.

* برای مقابله با سنگ کلیه دو قاشق غذاخوری سیر خردشده را در یک چهارم لیتر آب جوش به مدت 2 دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کنید و یک فنجان صبح به صورت ناشتا و یک فنجان شب قبل از خواب میل کنید.

* برای تسکین دردهای عادت ماهانه در پنج روز اول، یک تا 2 حبه سیر به صورت ناشتا میل کنید.

مضرات سیر

سیر با آنکه خواص بسیاری درد باید بحد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و عوارض بواسیر می شود . سی برای آنهائیکه اسهال دارند مضر است .

آنهائیکه معده ضعیف دارند و بطور کلی سیستم هاضمه آنها ضعیف است نباید در خوردن سیر افراط کنند.

کسانیکه یبوست دارند نباید سیر بخورند و برای رفع مضرات آن سیر را باید با آب و نمک پخته و کمی بان روغن بادام یا کرده اضافه کنید تا مضر نباشد .

اشخاصی که گرم مزاج هستند اگر می خواهند سیر بخورند طبق توصیه ابن سینا حکیم ایرانی باید سیر را بپزند یا از سیر ترشی استفاده کنند .

برای پختن سیر پس از پوست کندن آنرا بمدت سه دقیقه بخار دهید . اشخاصی که دارای فشار خون پائین هستند نیز نباید سیر بخورند و همینطور کسانیکه آلرژی دارند نباید از سیر استفاده کنند.

مصرف سیر با داروی ایزونیازید (Nydrazid, INH)، داروهای درمان اچ ای وی / ایدز و داروی ساکوییناویر (Fortovase, Invirase) ممنوع می باشد. سیر می تواند تداخلی معمولی با داروهای پیشگیری از باردرای، سیکلوسپورین، داروهایی که توسط کبد تغییر می یابند، داروهای ضد پلاکت و ضد انعقاد خون و وارفارین داشته باشد.

گردآوری شده ی مجله ی اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)

 

1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *