خواص دارویی و گیاهی
طبع :
سرد و مرطوب
عنصر :
آب
فصل :
زمستان
زمان شبانه روز :
شب
دسته بندی :
خردگرایان
طعم :
شور
رنگ :
آبی
فلز :
مس
سیاره :
ناهید
سن شیوع :
کهنسالی – از ۶۰ سالگی به بالا
درونگرا
منفعل
خویشتن دار
کند
آرام
ملایم
ساکت
کم حرف
تنبل
بی حال
خواب آلود
خونسرد
بی نشاط
کسل
بیحال
ضعیف
کم انرژی
کم جنب و جوش
کم معاشرت
غیر حساس
غیر احساساتی
دارای حافظه ضعیف
فراموشکار
قدرت تمرکز کم
بی علاقه به یادگیری
واقع گرا
گذشته نگر
محتاط
با احتیاط
ترسو
پایبند به قانون
نظمگرا
عدم ریسک پذیری
دیر خشم
صبور
پر تحمل
پر حوصله
مطیع
سر به زیر
سازگار
تسلیم پذیر
تحت تاثیر دیگران
انعطاف پذیر
صلح طلب
مسالمت جو
اهل سازش
خوش اخلاق
دوست داشتنی
قابل اعتماد
مهربان
دلسوز
بخشنده
سخاوتمند
با ایمان
معتقد
مذهبی
معنوی
با سیاست
اهل پنهان کاری
آب زیرکاه
دارای رفتارهای موذیانه
راز نگه دار
راحت
آسان گیر
بی قید
سست
بی اراده
تجارت پیشه
درونگرا، آرام، ملایم و کم حرف بوده
و کمتر با دیگران دوست می شوند.
روابط اجتماعی آنان چندان قوی نیست
و گوشه گیری و تنهایی را بیشتر می پسندند.
بی احساس، بی خیال و بی قید به اكثر مسائل بوده،
همه چیز را راحت می گیرند و خود را درگیر چیزی نمی کنند.
حسابگر، منطقی، محتاط، محافظه کار، میانه رو و گاهی ترسو بوده
و بر خلاف
دموی مزاجها
اهل ریسک کردن نیستند.
بی اراده و متاثر از دیگرانند.
آرام، صبور و صلح طلب بوده
و رفتار بسیار مسالمت آمیزی با دیگران دارند.
اهل سازشند و کم عصبانی می شوند.
نیازمند محبت هستند و همیشه کوتاه می آیند.
افرادی گذشته نگر، واقع گرا و تجارت پیشه هستند،
رفتارهای موذیانه دارند،
آب زیرکاهند و با پنبه سر می برند.
کارشان را با زبان پیش می برند
و در محیطهای کاری زیرآبزنی می کنند.
سیاست دارند و اهل پنهان کاری اند.
بلغمی ها حتی در هنگام عصبانیت هم منافع خود را از یاد نمی برند.
معمولاً بی نشاط هستند،
حرکاتی کند داشته و نسبت به محرکهای بیرونی بسیار کند هستند
افزایش بلغم فرد را در کارهای روزمره کند می کند
که باعث اعتراض دیگران می شود.
این افراد به طور معمول بسیار دیر برای انجام کارها تصمیم می گیرند
و حرکاتشان کند است،
به طوری که حوصله اطرافیان سر می رود.
اگر بلغم غلبه کند، بدن سست شده و فرد تنبل، کسل کننده، بی حال و کم انرژی می شود.
چندان قوی نیستند
و از فعالیتهای بدنی زیاد و سریع اجتناب می کنند.
در راه رفتن معمولاً عقب می مانند و زود خسته می شوند.
دقیق و منظم هستند و در ایجاد نظم، باحوصله عمل می کنند.
کارهای روزمره را آرام، همراه با آرامش و حوصله انجام داده
و پله به پله جلو می روند.
پیشرفت آنان کند، اما مداوم است.
البته غلبه زیاد بلغمی موجب به پایان نرساندن کارها می شود.
در کارهایی که نیاز به صبر و حوصله زیادی است، استعداد خوبی دارند.
مشاغل یکنواخت فرد بلغمی را خسته نمی کند.
مشاغل آرام و بی دردسر را می پسندند.
در برخی کارها سرعت عمل باعث خرابی کار شده
و هر چه بیشتر حوصله به خرج بدهید، کار بهتری انجام می شود.
بعضی از تخصصهای پزشکی که در آنها تمرکز، حوصله و آرامش نیاز است، مناسب بلغمی هاست.
در رشته هایی مانند تاریخ، جامعه شناسی و روانشناسی می توانند موفق باشند.
یک بلغمی اگر مزاجش معتدل باشد، روانشناس موفقی خواهد بود.
عمق اندیشه آنان زیاد است، اما توان اندیشه فراگیر و ارائه طرحهای کلان ندارند.
وسعت نگرش آنان کوتاه است و توانایی دوراندیشی و آینده نگری در امور را ندارند،
ولی در همین نگاه محدود خود، واقع بین هستند.
تفکراتشان ناپیوسته و تمرکزشان کم است.
زیاد به حاشیه می روند
و قدرت جمع بندی و تحلیل کمی دارند.
اگر افراد بلغمی از حالت اعتدال خارج شوند،
دچار کندی مفرط می شوند،
به طوری که این کندی در یادگیری و ضعف حافظه خود را نشان می دهد
و فرد فراموشکار، کند فهم و کندذهن می شود.
یکی از مشکلات شایعی که امروزه مردم با آن روبرو هستند فراموشی است
که شکل پیشرفته آن همان «آلزایمر» است.
اگر چه فراموشی و نسیان علل متعددی دارد،
اما علت عمده و شایع آن سردی و رطوبتی است که در مغز ایجاد می شود.
تمامی داروهای افزایش حافظه گرم هستند.
به یادگیری علاقه زیادی ندارند.
موضوعات را کلمه به کلمه به خاطر می سپارند،
اما ابتکار و تحلیل قوی ندارند
و طوطی وار حفظ می کنند.
اگر رطوبت مغزشان زیاد شود،
دچار فراموشی می شوند، که اگر این غلبه رطوبت در جلوی سر باشد،
فراموشی خاطرات نزدیک و اگر در عقب سر باشد، فراموشی خاطرات دور رخ خواهد داد.
امروزه به دلیل موجود بودن میوه ها و سبزیها در تمامی فصول سال، دیگر ما آنها را طبق فصل آن مصرف نمی کنیم.
مثلا حتی در زمستان هم از کاهو استفاده می کنیم که مصرف آن برای افراد بلغمی بسیار مضر است
و سبب سردی و رطوبت بیشتر بدن می گردد.
افزایش بلغم بیشتر در افراد مسن و کهنسال و در فصل زمستان به هنگام برف و باران رخ می دهد.
به علت سردی و رطوبت بیشتر بدن بانوان نسبت به آقایان،
احتمال بروز علائم غلبه بلغم در بانوان بیشتر است.
غلبه بلغم موجب ضعیف شدن سیستم ایمنی می گردد.
کودکان بلغمی معمولاً شب ادراری یا سینوزیت مکرر دارند.
بیماری هایی نظیر سرماخوردگی سبب افزایش خلط بلغم می شود.
خصوصیات مزاج بلغمی سوداوی
برای شناخت مزاج خود به آزمون مزاج شناسی مراجعه کنید.
منابع
طبع :
سرد و خشک
عنصر :
خاک
فصل :
پاییز
زمان شبانه روز :
عصر
دسته بندی :
محافظین
طعم :
ترش
رنگ :
سیاه
فلز :
آهن
سیاره :
مریخ
سن شیوع :
میانسالی – از ۴۰ تا ۶۰ سالگی
درونگرا
خویشتن دار
کمالگرا
دقیق
با دقت
منظم
رعایت قوانین و مقررات
هوشیار
عاقل
منطقی
واقع گرا
واقع بین
كم احساس
محتاط
محافظه کار
میانه رو
ریسک گریز
دوراندیش
محاسبه گر
حسابگر
صرفه جو
خسیس
کنجکاو
ساکت
کم حرف
غیر اجتماعی
کم معاشرت
منزوی
گوشه گیر
مردم گریز
بیزار از سر و صدا
بی حوصله
کم تحمل
بیقرار
خشک
جدی
سخت گیر
سرسخت
ثابت قدم
پایدار
لجباز
سمج
کینه ای
انتقام جو
منفی نگر
بدبین
بدگمان
شکاک
وسواسی
افسرده
اندوهگین
غمگین
ناامید
بی نشاط
زودرنج
حساس
ترشرو
عبوس
غرغرو
خودخور
بخیل
کم انرژی
نگران
مضطرب
دودل
مردد
دارای هوش ریاضی و فنی
همه جانبه نگر
ریزبین
تیزبین
ایرادگیر
منتقد
پرتوقع
ناراضی
دارای ذهن بیقرار
متفکر
قابل اعتماد
فلسفه باف
خیالپرداز
اغلب ساکت، منزوی و درونگرا هستند
و مایل به تنهایی، گوشه گیرى و گریز از اجتماعند
خشک و جدی بوده و کمتر شوخی می کنند.
از سر و صدا بیزارند.
سوداوی مزاجان افرادی دقیق، منظم، دوراندیش و محاسبه گر هستند.
اهل قانون و حساب و کتاب بوده و به برنامه ریزی در همه کارها معتقدند.
علاقمند به حسابگری و مسائل فنی و برنامه ریزی هستند
و به جزئیات توجه بسیار می کنند،
که این موضوع برای انجام کارهایی که نیاز به موشکافی و دقت و توجه زیاد دارد، مناسب است
و افراد سوداوی در این گونه مشاغل موفقند.
مانند ساعت سازی، تعمیر وسایل، نویسندگی، جراحی چشم و مشاغل حساسی که انرژی کمی نیاز دارند.
اهل توصیف و تفسیر مسائل بوده و داستان نویسان خوبی هستند.
استعداد مفسری و تاریخ نگاری و روزنامه نگاری را دارند.
در ادارات و محیطهای کارمندی، غلبه با سوداوی هاست و معمولا یکدیگر را می پایند.
بازپرسهای خوبی می شوند
و در بین این افراد سیاستمداران زیادی یافت می شود.
افرادی كم احساس و منطقی بوده
و زیاد اهل معنویت نیستند.
کنجکاو و همه سو نگرند و در تصمیم گیریها همه جوانب را در نظر می گیرند.
به اندازه ای ریزبین هستند و در جزئیات غرق می شوند که از کلیات غافل می مانند.
علاقه به کارهای ظریف و هنری دارند.
میانه رو و محتاط و کمی ترسو بوده و ریسک پذیر نمی باشند.
امانت داران خوبی هستند و خیانت نمی کنند.
بی حوصله و كم انرژی بوده
و تاب و تحمل آنان کم است.
زود خسته می شوند و ظرفیت کمی دارند،
به همین دلیل گاه فعال و گاه خاموشند.
کمی عجول بوده،
زود تصمیم می گیرند و سرعت عملشان بالاست،
اما استقامت پایینی دارند.
گاه سریع بودن سوداوی ها به خاطر بی حوصلگی شان است که می خواهند کارها را زود به انجام رسانند.
تردید، دودلی و وسواس زیادی در تصمیم گیری ها دارند
و دائما تغییر عقیده می دهند.
امّا پس از تصمیم گیری، در تصمیمات خود بسیار پایدار، ثابت قدم، لجباز و یکدنده بوده
مداومت و پافشاری در انجام كار داشته
و اصرار دارند که کار را تا آخر به انجام برسانند.
خیلی اهل فكر و خیال بوده
و به جای فعالیت، در خیالات و رویاهای خود سیر می کنند.
اهل فلسفه بافی و خیالپردازی هستند.
اکثر فیلسوفان سوداوی مزاج بوده اند.
سودایی ها افکار و آرزوهای بزرگی در سر دارند
که در صورتی که مزاجشان را معتدل نگه دارند، می توانند به آنها برسند.
سودایی مزاج ها نمی توانند به دیگران اعتماد کافی کنند.
به آسانی مجذوب کسی نمی شوند و دوستی یا کنار آمدن با آنها کار ساده ای نیست.
اهل عاشقی نیستند و حتی وقتی به آنها محبت شود، با سوءظن برخورد می کنند
و در پس پرده مهربانی ها، به دنبال نکات منفی می گردند.
با این حال، در زندگی خانوادگی، اهل طلاق گرفتن هم نیستند
و به زندگی مشترک ادامه می دهند.
خشم خود را خوب کنترل می نمایند،
ولی کینه ای و انتقام جو هستند
و قهرهای طولانی مدت می کنند.
حساس و زود رنجند،
زود به دل می گیرند
و دلخوری آنها از ظاهرشان مشخص است.
پرتوقع و همیشه ناراضی بوده
و اهل انتقاد و ایرادگیری هستند.
بدبین، منفی نگر و منفی بافند.
نگران، بیقرار و ناامیدند
و اهل غصه و خودخوری و مستعد افسردگی هستند.
اگر سودا به سمت
صفرا
پیش رود، فرد استقامتش بیشتر می شود،
کم خواب تر، عجول تر، پرحرف و زورگو شده و کارها را سریع پیش می برد.
همچنین مسایل را بزرگ جلوه داده و از کاه کوه می سازد و توضیحات زیاد می دهد.
اگر فرد سودایی به سمت
بلغم
پیش رود،
ساکت تر، منزوی تر، پرخواب تر و بی میل به دنیا می شود و کارهایش را ناتمام رها می کند.
اصطلاحا این دو را سودای گرم و سودای سرد می نامند.
اگر غلبه سودا زیاد شود،
باعث بدبینی، وسواس، حزن و اندوه شده،
افکار بد و خیالات حزنانگیز و فکر خودکشی در آنان شکل می گیرد
و از نظر روحی روانی دچار مشکل می شوند.
باید دقت کرد که این مزاج از حالت اعتدال خارج نشود.
بیماریهای مزمن و مستمر سبب افزایش سودا در بدن می گردند.
خصوصیات مزاج بلغمی سوداوی
شرایط زندگی و غذاهای امروزی باعث شده تعداد افراد سوداوی مزاج زیاد شود.
زندگی شهری و آپارتمان نشینی، آلودگی هوا،
کار کردن زیاد با کامپیوتر و موبایل و تماشای زیاد تلویزیون سودا را افزایش می دهد.
همچنین مصرف بسیاری از فست فودها و غذاهای آماده همراه با مواد نگهدارنده و نیز الکل، سودا را زیاد می کند.
اگر افراد سوداوی، مزاجشان را تعدیل کنند به افراد مفید و موفق و نامداری تبدیل می شوند.
اما اگر سودا در بدن آنان غلبه کند، در زندگی روزمره دچار مشکل می شوند.
برای شناخت مزاج خود به آزمون مزاج شناسی مراجعه کنید.
منابع
شخصیت های مختلف با ویژگی های رفتاری خاص دارای مزاج هایی متفاوتی هستند
به گزارش اسپوتنیک، دانش مزاج شناسی علمی بسیار وسیع و پرکاربرد است و در طب سنتی ایران جایگاه ویژه ای دارد؛ که غالبا برای تشخیص و درمان مشکلات جسمی و روحی افراد مورد استفاده قرار می گیرد. هر فرد مزاج خاصی دارد. نوع تغذیه (سالم و یا ناسالم) یکی از مواردی است که ارتباط مستقیم با مزاج دارد، و پیامدهای سلامت جسمی و روحی و همینطور پیامدهای رفتاری را به همراه خواهد داشت. از آنجایی که مزاج ها قابل تغییر نیستند نوع تغذیه می تواند تاثیرات بسیار مهمی بر مزاج ها داشته باشد، بنابراین بایستی برای بهبود وضعیت های جسمی و روحی به طبع و مزاجمان تعادل دهیم.
A post shared by ☘آنیسون, پیج سلامتے (@anisun_salamati) on Aug 1, 2018 at 12:33pm PDT
چهار مزاج مرکب وجود دارد که با خصوصیات رفتاری افراد هم خوانی دارد، و عبارتند از:مزاج گرم و خشک (صفراوی)، مزاج گرم و تر (دموی)، مزاج سرد و خشک (سوداوی)، مزاج سرد و تر (بلغمی).صفراوی: فعال، خوش بین، تحریک پذیر، تغییر پذیر، تهییج پذیر، پرخاشگر، بیقرار و حساس.
A post shared by ☘آنیسون, پیج سلامتے (@anisun_salamati) on Aug 19, 2018 at 8:10am PDTخصوصیات مزاج بلغمی سوداوی
دموی: اجتماعی، صمیمی، پرحرف، حاضر جواب، بی خیال، سر زنده، رهبر و فارغ البال.
A post shared by ☘آنیسون, پیج سلامتے (@anisun_salamati) on Aug 19, 2018 at 8:15am PDT
سوداوی: کم حرف، محتاط، جدی، بدبین، غیراجتماعی، خشک، مضطرب و دمدمی.
A post shared by ☘آنیسون, پیج سلامتے (@anisun_salamati) on Aug 3, 2018 at 6:43am PDT
بلغمی: منفعل، دقیق، اندیشمند، مسالمت آمیز، کنترل شده، قابل اعتماد، خوش اخلاق و آرام.
A post shared by ☘آنیسون, پیج سلامتے (@anisun_salamati) on Aug 19, 2018 at 8:23am PDT
رابطه مستقیم مزاج با سلامت و ویژگی های اخلاقی افراد باعث می شود نسبت به اهمیت مزاج شناسی و تعادل بخشیدن به آن بی توجه نباشیم تا به سلامت جسمی، روحی و اخلاقی خود کمک کرده باشیم.
اطلاعیه اسپوتنیک
ثبت نام و گرفتن اجازه دسترسی کاربران در وبسایت های “اسپوتنیک” از طریق حساب یا حساب های کاربری در شبکه های اجتماعی حاکی از قبول این مقررات خواهد بود.
کاربران ملزم هستند قوانین ملی و بین المللی را رعایت کنند. کاربران موظف هستند با دیگر شرکت کنندگان در بحث ها و خوانندگان محترمانه صحبت کنند.
مدیریت سایت حق دارد کامنت های نوشته شده به زبان های دیگر متفاوت با زبان سایت را حذف کند.
هرگونه کامنت درج شده درسایت های sputniknews.com به هر زبانی قابل تغییر است.
کامنت های کاربران در حالات زیر حذف می شود:
مدیریت حق دارد در صورت نقض این مقررات دسترسی کاربر به صفحه را مسدود کرده یا حساب کاربری وی را بدون اطلاع دهی از قبل، حذف کند.
کاربر می تواند با برقراری تماس با ناظمان از طریق پست الکترونیکی زیر پیشنهاد احیای حساب / آزاد کردن دسترسی را مطرح کند: moderator.ir@sputniknews.com
نامه باید حاوی نکات زیر باشد:
اگر ناظمان احیای حساب کاربری / آزاد کردن دسترسی را ممکن تشخیص دهند، این کار انجام خواهد شد.
در صورت نقض دوباره مقررات از جانب کاربر، دسترسی دیگر احیا نخواهد شد. برای برقراری تماس با گروه ناظمان به نشانی زیر نامه بنویسید: moderator.ir@sputniknews.com
شما می توانید برای دریافت اطلاعیه های اسپوتنیک مشترک شوید
یکی از مزاجهای چهار گانه در طب سنتی ایرانی است، افزاد دارای این مزاح ویژگیهای خاصی داشته و نکات تغذیهای خاصی را باید رعایت کنند.
دکتر «مصطفی اعرج خدایی»، متخصص طب سنتی ایرانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: هر فردی ممکن است، بخشی از ویژگیهای هر مزاجی را نشان دهد، از اینرو مزاج یک فرد، باید با استفاده از اجناس عشره یا معیارهای ده گانه و توسط متخصص طب سنتی تشخیص داده شود.
وی افزود: اگر مزاج توسط یک فرد غیرکارشناس و به طور غیر علمی تشخیص داده شود، نه تنها کمکی به برطرف کردن مشکل نمیکند، بلکه به تشدید علایم نیز منجر میشود. برخلاف تصور عموم، تشخیص مزاج کار آسانی نیست، بلکه مزاج یک فرد با گرفتن شرح حال کامل، بررسی دقیق موارد دهگانه همچنین معاینه انجام میشود.
وی در ادامه، با تقسیم انواع مزاج بر دو نوع اولیه و ثانویه گفت: مزاج «جبلی» یا اولیه، مزاجی است که فرد با آن متولد میشود و مزاج «عارضی» یا ثانویه به مزاجی اشاره دارد که در طی زندگی فرد شکل گرفته و ناشی از تأثیر عوامل مختلف محیطی و نوع غذای مصرفی فرد می باشد. تشخیص درست مزاج، به تدوین برنامهی مناسبی برای نوع تغذیه، خواب، ورزش و به طور کلی سبک زندگی فرد کمک میکند.
وی ادامه داد: «مزاج صحی» به مزاج در حالت سلامتی و «سوء مزاج»، به مزاج در حالت مرض و بیماری گفته میشود، اگر عملکرد فرد با مزاج موجود، درست و بدون مشکل باشد، فرد در حالت مزاج صحی قرار دارد و اگر مزاج عارضی فرد، منجر به مشکل شود، فرد در حالت مرضی و بیماری قرار میگیرد، برخلاف تصور عموم، هیچ یک از مزاجها بد نبوده و با رعایت برخی نکات، میتوان با رعایت تدابیر، در صحت و سلامتی زندگی کرد.خصوصیات مزاج بلغمی سوداوی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائهی توضیحاتی در خصوص یکی از مزاجهای شایع گفت: افراد با مزاج سرد و تر که به اشتباه بلغمی نیز خوانده میشوند، دارای پوست روشن، صورت گرد، و پوست سرد بوده و نسبتا چاق هستند، در برخی موارد به دلیل افزایش رطوبات بدن، دارای چین خوردگیها و افتادگیها در برخی نقاط مانند اطراف چشمهایشان هستند، گوشت بدن این افراد نرم بوده و عطش کمتری به آب دارند.
وی افزود: آب دهان این افرد معمولاً زیاد بوده و نسبتاً تنبل هستند، زود خسته شده و کارهایشان را با آرامش انجام میدهند. افراد با مزاج سرد و تر برای انجام کارهایی که باید سریع انجام شوند، مناسب نیستند. همچنین این افراد دیر عصبانی شده و آرام و با تن صدای پایین صحبت میکنند، حوصلهشان زود سر میرود و در انجام کارهای گروهی عقب مانده و آخر از همه کار را به اتمام میرسانند.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افراد با مزاج سرد و تر حافظهی ضعیفی دارند، گفت: این افراد معمولاً در به خاطر سپردن مطالب مشکل دارند و فراموشکار هستند.
وی خاطرنشان کرد: افراد بلغمی مزاج نیز چون سایر مزاجها با رعایت برخی نکات، میتوانند تن سالمی داشته باشند. این افراد باید غذاهای سرد مانند لبنیات، مرکبات، هندوانه، اسفناج و کاهو را به میزان کمتر و با مسهل مصرف کنند، زود خوابیده و زود از خواب بیدار شوند. همچنین باید از خوابیدن در طی روز اجتناب کنند. در مورد خوردن و آشامیدن، از نوشیدن آب نیم ساعت قبل و دو ساعت بعد از غذا و حین غذا پرهیز کنند. انجام ورزش به طور منظم مانند پیادهروی با سرعت متوسط از جمله مواردی است که افراد سرد و تر باید به آن توجه کنند.
وی افزود: استفاده از گوشت گوسفند، مرغ محلی، سیب، به، گلابی، طالبی و نارگیل به این افراد توصیه شده و استفاده از ادویههایی مانند هل، دارچین، زنجبیل و زعفران در غذاها توسط این افراد بلامانع است. بهعلت ضعیف بودن دستگاه گوارش این افراد، توصیه میشود غذا را خوب جویده و حجم غذا و وعدههای غذاییشان را کاهش دهند و از مغزها و کشمشها بهعنوان میان وعده استفاده کنند.
انتهای پیام
تلفن تماس : 05135411722 09157607106 09151150958
مهدی یوسفی، استادیار دانشکده طب سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد
حالات نفسانی در مزاجهای گوناگون متفاوت است و اگر کسی غلبه اخلاط در بدنش داشته باشد ممکن است از هر مزاج یک خصوصیاتی را داشته باشد.
حالات نفسانی در افراد سرد و خشک بهاصطلاح سوداویمزاجها
فکر و خیال زیاد, حساس بودن, سرعت فکر و دقت نشانه افراد سرد و خشک است؛ افراد سرد و خشک بیشتر به شاعری, هنرمندی و سیاستمداری گرایش دارند. البته باید بدانند با عدم رعایت شیوههای صحیح زندگی و مصرف غذاهایی که خشکی را افزایش میدهند مانند بادنجان, عدس, گوشت گوساله, غذاهای مانده و فست فودها دچار مشکلات روحی ــ روانی جدی میشوند.خصوصیات مزاج بلغمی سوداوی
حالات نفسانی در افراد سرد و تر بهاصطلاح بلغمیمزاجها
افراد سرد و تر کند فهم هستند, آرام حرف میزنند, این افراد کمحافظه, پرحوصله هستند و در صورتی که غذاهای سرد و تر مانند ماست, دوغ, خیار, کاهو, سرکه و… بیش از حد و بدون مصلح مصرف کنند, سردی و تری افزایش پیدا میکند.
حالات نفسانی در افراد گرم و تر بهاصطلاح دمویمزاج
افراد گرم و تر بگوبخندند, نشاط در این افراد زیاد است و موجب نشاط دیگران میشوند, خوشاخلاق, شجاع, فرمانبردار و فراموشکارند.
حالات نفسانی در افراد گرم و خشک بهاصطلاح صفراویمزاج
افراد گرم و خشک در درک مطلب بسیار سریع هستند, بهقول معروف کلاه سرشان نمیرود, تحریکپذیرند, زود عصبانی میشوند و دلشوره و اضطراب دارند. مصرف بیش از حد ادویههایی مانند فلفل, دارچین, زنجبیل و … موجب افزایش خلط صفرا شده و تحریک پذیری و عصبانیت افراد صفراوی را زیاد میکند.
مشهد – شهرک صنعتی طوس – فاز 2
mashhadbokhar.gic@gmail.com
mashhadbokhar@
شرکت صنايع مشهد بخار ، با تلاش کار خود را در سال1353 با توليـــد ديگهــــای آبگـرم درظرفيت های حرارتی پايين و محصولاتی ديگر از قبيـــل منبع هـای دوجداره و انبـــــــساط آغاز کرد .این شرکت باسابقه فعالیت نزدیک به 40سال به عنوان یکی ازشرکت های تولیدکننده انواع بویلروتجهیزات گرمایشی درایران است.
دیگ بخار,دیگهای بخار,بویلر بخار,فروش دیگ بخار,خرید دیگ بخار,سازنده دیگ بخار,تولید کننده دیگ بخار,
دیگ بخار
0