انواع قرص کلسیم سیترات

خواص دارویی و گیاهی

انواع مکمل های کلسیم :

1- سیترات کلسیم : مکمل کلسیم در محیط اسیدی بهتر جذب می شود ، از این رو سیترات کلسیم بهتر از سایر مکمل ها جذب می شود . این مکمل نیاز به اسید معده زیادی برای جذب ندارد و می توان آن را در هر موقع از روز و حتی با شکم خالی مصرف کرد . اما این مکمل معمولاً کلسیم کمی دارد ، بنابراین بسته به نیاز فرد برای تأمین کلسیم ، باید تعداد قرص بیشتری مصرف نمود.

2- کربنات کلسیم : مکمل های کلسیمی از این نوع هستند . این مکمل برای جذب بهتر نیاز به مقدار زیادی اسید معده دارد . بنابراین بایستی بعد از وعده غذایی مصرف شود.

 

3- گلوکونات کلسیم ولاکتات کلسیم : این نوع مکمل ها ، کلسیم کمی دارند . بنابراین برای رفع نیاز به کلسیم بایستی تعداد قرص های بیشتری مصرف کرد.

4- کلسیم سخت(Coral calcium) :  این نوع مکمل فقط کربنات کلسیم دارد و به دلیل قلیایی بودن ، مسمومیت اسیدی بدن را خنثی کرده و آن را از بین می برد . این نوع مکمل کلسیم غیر از حفظ سلامت استخوان ها ، در سایر بیماری ها نیز مصرف می شود که از آن جمله می توان به بیماری های قلبی ، سرطان و دیابت اشاره نمود.
یکی از عوامل مهم در جذب کلسیم ، میزان محلولیت مکمل کلسیم در بدن است . سعی کنید همیشه مکمل های استاندارد و مورد اطمینان را مصرف کنید تا بدانید چه میزان عنصر کلسیم دارند و چه مقدار در بدن حل می شوند .

 

 

کلسیم کورال یا مرجانی
این نوع از کلسیم از مرجان های سطح دریا تهیه شده که ساختار منظمی دارند و از نوع کلسیم کربونات محسوب می شوند . از ویژگی های کلسیم کورال می توان به جذب بالا و عدم عوارض گوارشی آن در بدن اشاره نمود . میزان المنتال این کلسیم 4 درصد است که در نتیجه به ازای 1 میلی گرم 4 میلی گرم جذب بدن می شود و میزان ممکن جذب است .همچنین مکمل های کلسیمی کورال حاوی 72 ماده معدنی مورد نیاز هستند که با بدن انسان سازگاری بسیار بالایی دارند.

 

عوارض گوارشی مصرف مکمل های کلسیمی
استفاده از مکمل کلسیم معمولا عوارض خاصی به همراه ندارد با این وجود در صورتی که دوز های بالایی از این عنصر مورد مصرف قرار گیرد میتواند موجب بروز سنگ کلیه ، اسهال ، یبوست ، حالت تهوع ، دل درد و شود . البته مشکلات گوارشی بوجود آمده در اثر مصرف مکمل های کلسیم را می توان با تغییر نوع مکمل و یا شروع مصرف با دوز کم و افزایش تدریجی مقدار این مکمل طی چند روز از بین برد .

 

 

عوارض جانبی : یبوست ، بی‌اشتهایی ، انسداد ، تهوع ، استفراغ ، نفخ ، اسهال ، هیپراسیدیتی ، واکنش ، آروغ ‌زدن.

افرادی که معده بسیار حساسی دارند می توانند از مکمل های کلسیمی که به صورت سافت ژل تولید می شوند ، استفاده کنند . یکی از این مکمل ها، مکمل سافت ژل کورال کربنات است که برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند گزینه بسیار مناسبی به حساب می آید.
این محصول کلسیمی که به صورت کپسول های ژله ای بسته بندی شده است حاوی کلسیم ، ویتامین D و 73 ماده معدنی مفید برای بدن از مواد معدنی موجود در مرجان ها بوده و نقش مهمی در سلامت استخوان ها ومفاصل ایفا می کند و برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند بسیار مفید است.

 

دستور مصرف : روزانه یک عدد ترجیحا همراه با وعده غذایی
همچنین شربت مکمل کورال سیترات با ترکیباتی بسیار شبیه به مکمل سافت ژل نیز توسط شرکت کورال با طعم بلوبری تولید شده است که امکان بلع راحت تر و جذب سریعتری داشته و برای مصرف کودکان نیز بسیار مناسب است.

 

9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *